עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם. אשמח למפרט עבור בעיקר גיימינג ותכנות בסביבות ה7000 ש"ח ללא מסך 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ותכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? קריטי, אשמח לכמה שיותר שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך…

• 18 תגובות
    • 6k צפיות
  2. שלום חברים, אני אחרי המון המון בדיקות וחיפושים אחר המחשב הנייד המושלם בשבילי 70% עבודה (מנהל רשת ) - 30% משחק ישנם מספר קריטריונים סופר חשובים שאני חייב שיהיו במחשב, ואשמח לחוות דעת או להצעות חדשות INTEL I-7 (בעדיפות) 16GB RAM 1TERA+512SSD 15.6' *כרטיס מסך נחמד (בונוס) ראיתי מחשב שנקרא Asus Laptop X571GT-AL221 סהכ מבחינת מפרט עונה על כל הדרישות ואפילו קצת מעבר אבל... מהסתכלות באינטרנט כולו פלסטיק (יתרון במשקל אבל עמידות?) ASUS מתגאים ב 2 מאווררים לקירור חזק וטוב, רק פתח הפליטה של 2 המאווררים הוא, ישירות על המסך וחיי הבטריה, אחרי מספר דעות 3-3.5 שעות יהיה המקסימום של המחשב הזה בלי להתחבר לשקע חשמל. …

• 18 תגובות
    • 3.3k צפיות
  3. אני מבקש לדעת מה הוא זמן האספקה של מערכות מחשב בהזמנה מחנויות האון ליין, כמו TMS , פלומטר STARTPC וכו', או במילים אחרות, האם זמני האספקה התארכו בגלל "משבר" הקורונה, או יש מחסור בחלקים מסויימים בפועל בחנויות. @plonter @Kirill-TMS וכל מי שיכול ורוצה לעדכן. בתודה מראש !

4. אהלן, אני חושב שהגיעה העת לשדרג רכיב במחשב הגיימינג שלי, שמשמש גם כמחשב "ראשי". מזה כשנה אני שם לב לאיטיות של המחשב בעת שימוש יומיומי: לאחר קליק ימני בדסקטופ (זמן רב להופעת התפריט), פתיחת חלונות אקספלורר, זמן עליית תוכנות שונות... התרגלתי שיש תקופת המתנה כמעט לאחר כל הקלקה. לאחר הדלקה ווינדוס עולה מהר מאד, אבל מרגע עליית ווינדוס עד שהמחשב מוכן לפעולה עוברות דקות ארוכות. ביצעתי שלל פעולות תחזוקה של תוכנת CCleaner, ביטלתי תוכנות מה-Startup, החלפתי מדפדפן כרום לפיירפוקס - שינוי קל בלבד. בעת הרצת משחקים הכל סה"כ בסדר גמור. שמתי לב ש-Task Manager הרבה פעמים מראה לי ששימוש ב-Disk עומד על 100%, ללא תלות באילו תוכנות רצות. כלומר אני מבין שיש איזשהו צוואר בקבוק שתלו…

5. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 מקסימום- עדיף פחות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? הכל: עבודה משרדית, צפייה בסרטים, עבודה על תוכנות פוטושופ ואילוסטרייטור (לא דברים כבדים), מחפשת מחשב שישמש אותי ביום יום, שיהיה נוח לשימוש ויחזיק זמן רב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא כרגע 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שיהיה שקט יחסית, לא מאוד קריטי כל עוד זה לא בהגזמה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו ה…

• 18 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000 ומתאפשרת חריגה אבל לא נראה לי שיש צורך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית. המחשב מיועד לשימוש מקצועי ולפרנסה של צלמת. כרגע התוכנות העיקריות הן פוטושופ ולייטרום. (יש מצב שבעתיד גם עריכת וידאו אבל לא משהו משמעותי) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מומלץ שיהיה שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? …

7. Started by e.t,

היי, יש לי אקסטרימר שאני מעוניין לשדרג למחשב HTPC. מזה זמן אני עוקב אחר מפרטים רלוונטים בפורום, ודווקא ברגע האמת לפני שאני בא לקנות - החיפוש בפורום החדש עדיין לא עובד... עברתי על העמודים האחרונים ולא מצאתי משהו רלוונטי. אני חייב לציין שחיפשתי בכמה חנויות, בחלקן לקחתי מפרט מוכן ל-HTPC (בטווח המחיר), ובחלקם בניתי. כמעט ולא מצאתי מפרט שמתחרה במפרט שיש באייבורי: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6929 אני רק אשדרג לו את הכונן הקשיח ל-2TB סה"כ 2125 ש"ח... ואיך זה לעומתו? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6925 (מבוסס A6-5400K + כונן 2TB, אבל מצד שני לוח מבוסס A55 וגם 8GB RAM מיותרים...) האם אפשר למצוא מפרט יותר טוב בסכום הזה? ומבין שניהם - מה עדיף? אשמח לה…

8. שלום רב! במפרט לגיימר, כדאי לקונת מעבד או לוח שמובנה בו כרטיס גרפי, ולשלב כרטיס גרפי נוסף נפרד ולהשתמש בשניהם? או שעדיף להשקיע בכרטיס מסך בנפרד?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום לכם, אבקש ממי שמבין במחשבים לתת חוות דעת על המפרט שבניתי ואם אפשר מפרט אחר בתקציב של עד 6 אלף (חריגה גג 200 שקל) אז אשמח. אני עוסק בעריכת וידאו עצמאית ללקוחות, המחשב החדש מיועד בעיקר על מנת ללמוד תוכנות כמו after effects ו edius יותר לעוne וכך לעשות עבודות מקצועיות יותר. לא מתוכנן OC והמסך מציג על 1920 1080. התוכנות דורשות רינדורים עם גרפיקה גבוהה . 1. מה התקציב המקסימאלי? 6200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר להגיע למחשב באותה רמה ב6 אלף\5 וחצי גם סבבה אבל שלא ירד ברמה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות …

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by Googleness,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4999.99 (קונה בכרטיס אשראי המסגרת היא 5,000 אז להשתדל אפילו שקל פחות). א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב אבל שלא יהיה מעל 5000. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי AAA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי …

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום לכולם אז המחשב הישן כבר מזדקן מאוד, ומת ההארד דיסק. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל שלא .. 7k זה מכובד 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים באיכות גבוהה, גלישה וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד …

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Bar Weinstein,

תקציב - 3000-4000, קנייה בארץ * מטרות המחשב- צפייה בסרטים ועריכת סרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15 * רזולוציית המסך - איכות מסך גבוהה מאוד , העדפה לFHD * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא בהכרח * האם יש צורך ביציאות מיוחדות -HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - לפחות 500, ואם אפשר אז גם SSD האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא בהכרח * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - לא חייב, אבל אם אפשר רק יוסיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי- לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם- מסך איכותי, שהמחשב יוכל לעבוד מהר כשיש הרבה חלונות באינטרנט ותוכנות עובדות בו-זמנית תודה .

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. אהלן. אני חייל שלומד במקביל לשירות, מחפש לפטופ עם ביצועים בסיסיים עד כמה שניתן בתקציב הנמוך הזה (זה כמעט חצי שנה של שירות..) התקציב שלי , כמו שכתוב בכותרת - מקסימום מקסימום 2500, כמובן כמה שיותר זול יותר עדיף. אגב, ה2500 האלו כוללים גם תיק/רמקולים ומה שצריך, לצערי אין לי אפשרות לחרוג * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך 15.6" סטנדרטי, לא בטוח לגבי מאט או לא, לא מבין בזה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, …

• 18 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם באמת יש צורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סקייפ, אימייל, פייסבוק, גלישה באתרים וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1650*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא רלוונטי, הדברים הכי מאתגרים שהמחשב יתמודד איתם הם משחקי פייסבוק/סרטוני יוטיוב 3…

• 18 תגובות
    • 3k צפיות
  15. טוב, בגלל שכיום אי אפשר כבר להרכיב לאפטופים, ואפשר רק לקנות מין תוצר מוגמר מלא בפלסטיק של חברות... נניח שיש לי סכום X... (נגיד אפילו 4000 שקל) הייתם מעדיפים לקנות מחשב ממש טוב בסכום הזה אבל ששוקל 2.5 קילו? (דוגמא טובה לכך זה דל) או מהאולטרהבוקסים שיש להם מחשבים סבירים... מסך קצת שביר... אבל בסך הכל מחשב סבבה לגמרי ששוקל קילו וחצי?

• 18 תגובות
    • 4.4k צפיות
  16. Started by FenrirTyr,

* מטרות המחשב? משחקים (בינוניים), עריכת וידאו PREMIERE * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? HD 1366x768, אלא אם יש אחר בטווח המחירים * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? ------ * זמן סוללה? פחות או יותר יעבוד 4 שעות ללא הטענה. לא קריטי במיוחד חיי הסוללה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? סטנדרטי * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיפות ACER, ASUS, TOSHIBA, HP * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע... בנוסף חשוב מאוד כרטיס הוידאו - NVIDIA GEFORCE העדיפות

• 18 תגובות
    • 43.1k צפיות
  17. Started by biotech326,

שלום, לידידה טובה שלי שעברה לחו"ל יש לפטופ דל דגם 5323 הלפטופ לא מגיע לוינדוס והמקלדת לא עובדת, ניסיתי מקלדת חיצונית אבל גם לא עובד. אני רוצה לממש את האחריות של דל אבל לפני כן אני רוצה לגבות את המידע של ההארד דיסק שלה דל לא מוכנים לגבות את המידע לפני שיסדרו את הלפטופ ואלו תמונות מאוד מאוד חשובות לה ... פירקתי את הלפטופ והוצאתי את ההארד דיסק אבל יש לו חיבור מוזר ומיוחד של לפטופים שאני פחות מכיר. לפני מימוש האחריות והרכבת ההארד דיסק בחזרה אני רוצה לגבות את המידע בצורה הטובה ביותר והזולה ביותר. כל מה שיש לגבות זה תיקיה בשם "תמונות" שנמצאת בשולחן עבודה שלה שאני לא יודע כמה היא שוקלת עדיין. השאלה מה כדאי: 1) ללכת לחנות כמו אייבורי ולבקש שהם יגבו. 2)להזמין איזשה…

• 18 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. Toshiba satellite c855d לא מצליח למצוא דרייברים לUSB3 ולכרטיס הרשת (לא האלחוטי) ניסיתי להתקין גם דרייברים מהאתר שלהם - אבל משום מה ההתקנים עדיין לא מזוהים.

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by Yuron,

חברים שלום מגיעה משפחה מארצות הברית ואני מעוניין שיביאו לי מחשב נייד אולטרה בוק משם. אני רוצה שהמחשב יהיה חזק והוא מיועד לאנטרנט, לימודים, סרטים וקצת משחקים קלים עד בינוני. התקציב הוא עד 1000 דולר. מבקש לתת לי בבקשה את הדגם של המחשב. תודה מראש.

• 18 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. היי, אוקי אז הסתכלתי בשרשור הזה והתבססתי על ההצעות שם בהרכבת המפרט. מה שכן, אני רוצה לשנות את ה 4770 ל 4770k שאוכל להמהיר בעתיד. אז החלפתי אותו במפרט אבל לא נתתי את הדעת לגבי הלוח אם האם הוא יותאם לשינוי הזה אז זה דבר ראשון. (ולא אני לא רוצה i5 למרות שההבדל יכול להיות קטן) דבר נוסף זה שהייתי רוצה להוסיף כרטיס מסך באזור ה 1000-1300 שח באזור הזה אבל שימוקם נכון מבחינת מדרגות המחירים לפני איזה שבוע שבועיים בניתי על ההצעה הזאת שהייתה נראית לי מציאה: כרטיסי מסך - nVidia PCIe NH-G680204E52A5N - FORSA - NVIDIA GeForce GTX680 2 GB GDDR5 - 1536 CUDA Cores - 1006 MHz GPU Clock Speed... כמות: - 1 - 1298/ 1272 ₪ אבל עכשיו אני רואה באתר שאין אותו יותר. אז אשמח אם תציעו לי חלופו…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Itzik.J,

שלום, בהמשך לדיון הקודם שלי, שניתי כמה דברים והייתי רוצה לוודא שהשינויים בסדר. http://hwzone.co.il/community/threads/541353-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%A6%D7%94-%D7%9C%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%98-HTPC-gaming-%D7%A2%D7%935000?p=4862539#post4862539 בנוסף החלטתי להרכיב אותו לבד ככה שאני מזמין את החלקים מחנויות שונות (שניים ליתר דיוק) כדי להוריד עלויות. Intel Core i5 4570 Haswell 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray Arctic Freezer 11 LP Gigabyte GA-H87M-D3H LGA1150, Intel H87, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 ‎ Sapphire Radeon R9 280X DUAL-X BOOST OC 3GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E‎ Seagate 2TB Barracuda Sata III ST2000DM001 Kingston SSD…

• 18 תגובות
    • 5k צפיות
  22. Started by LOOSE,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1200£ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף שלא יעבור את ה 1000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50£. ה 200 הנוספים הם בעיקרון לשם ציוד הקיפי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים נטו. צריך לרוץ על מינימום HIGH א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. יש לי פער של שנתיים-שלוש להשלים ואז כל המשחקים העכשיווים שהם גוף ראשון/שלישי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD ומעלה. שחכתי תדגם…

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by Nirel,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ-500 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, צפיה בסרטים ותכני HD ועבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. south park the stick of truth call of duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ' (syncmaster 2443bw) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוני…

• 18 תגובות
    • 4.8k צפיות
  24. שלום לכולם, אבא שלי רוצה להחליף את המחשב השולחני שלו בבית. כל הפרטים בשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג בעוד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית ועריכה גרפית. כמובן שרצוי שיחזיק גם תכני HD, אבל אני מניח שזה לא פער כיום. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כרום ביומיום, עם הרבה טאבים פתוחים (לא רוצה שה-RAM יגביל פה, אז הייתי מעדיף 8GB). פוטושופ לעיתים קרובות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא …

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by mikico101,

הכנתי את המפרט הזה: מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים 1070 ₪ - Intel Quad Core i5 4670K 3.4Ghz S1150 690 ₪ - * מבצע * - Gigabyte G1.Sniper Z87 S1550 319 ₪ - * מבצע * - 8GB Hynix DDR3 1600Mhz 1520 ₪ - NVIDIA GeForce MSI GTX770 2GB GAMING Twin Frozr 239 ₪ - Western Digital 500G 3.5'' Sata3 7200RPM 220 ₪ - CoolerMaster K280 420 ₪ - Thermaltake Smart SE 730W 80+ Modular 140mm Fan 120 ₪ - * מבצע * - Cooler Master Hyper TX3 EVO מחיר סופי: 4598 ₪ למזומן 4689 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים רציתי לשאול כמה דברים. 1. האם הלוח אם הזה מתאים לOC, לSLI של הGTX770, והאם הוא מתאים למעבד? 2. מה אתם אומרים על הספק? אני לא כל כך אוהב את Tt מאז שעקצו אותי עם אזנ…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים