עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכם, השימושים העיקריים הם עבודה שוטפת (בניית אתרים ועיצוב גרפי עם פוטושופ) ומשחקים קלים כמו פיפא ניד פור ספיד ואולי COD4. אני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה 32 LCD לצפייה בסרטים ואם יהיה אפשרי אז גם לשחק. מפרט שעבר שכתבתי פה לא קיבלתי שום תגובה ישר מפרט חדש בלי הסברים אז אם אתם משנים תסבירו לי למה... עוד דבר שחשוב אני רוצה מחשב מבוסס אינטל לא AMD! זה המפרט שאני רוצה לקנות: מעבד - Intel Core 2 Duo E6550 Box לוח אם - GIGABYTE GA-P35-S3G כונן קשיח - Westren Digital \ Seagate 250GB זיכרון G.Skill \ Samsung \ Kingstone \ Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz כרטיס גרפי GeCube RADEON HD3850 HDMI 256MB PCIe צורב ASUS DRW-1814BLT X18 DVD לגבי הספק כוח ומארז לא צריך. תודה רבה…

• 11 תגובות
    • 819 צפיות
  2. Started by jaco21,

שלום אני מעוניין לשדרג זכרון בנייד hp pavilion 6263ea ע"פ המפרט של המחשב הוא תומך עד 2 ג'יגה DDR2 עשיתי עדכון לביוס וע"פ תוכנת EVERST קיבולת הזכרון המקסימלית היא 4G רציתי לדעת אם למישהו הייתה הדילמה הזו וכן שדרג ? ...כי חבל לקנות סתם זכרון אם לבסוף הוא לא יתמוך... אגב אני מעוניין לשדרג ל4 ג'יגה.כרגע יש לי 2G. אין בעיה לגבי מערכת ההפעלה זה ויסטה אולטמייט 64 ביט.

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  3. Started by A-10,

https://www.ynet.co.il/digital/technews/article/sjczvbq2t

4. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אינטרנט, אופיס, משחקים כבדים (Skyrim וכו'), צפייה בסרטי 1080P. * גודל המסך? עד 16" - בנוסף המחשב יחובר למסכי 22"\40" (כל פעם יחובר למסך אחר), רזולוציה מקסימלית 1920*1080 * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? עדיף שיהיה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? רצוי שיהיה צורב * כונן Bluray? לא משנה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין לי בעיה לייבא מחו"ל כל עוד יש אחריות בינלאומית, אם מדובר בקני…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by oren778,

האם יש דגם של DELL שניקרא XMAS

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  6. Started by talnisim,

מחפש מפרט למחשב לילד בגיל 10 עד 2500 שח ללא הארדיסק וללא מסך

7. חבר שלי ביקש ממני לבנות לו מפרט למחשב החדש שלו, התקציב שלו זה 7000 (כולל התקנה). מטרות המחשב יהיו בעיקר משחקים (כולל עתידיים כמו ut3, bioshock) , וכמובן גלישה שמיעת שירים וכו' הוא לא מתכוון לעשות OC. התקציב צריך לכלול את המחשב עצמו (כולל צורב dvd), מקלדת ורמקולים פשוטים, ועכבר (mx518). כמו כן, הוא מעדיף שהמפרט יהיה מהחנות zigzag2000, בגלל שרק עליהם הוא סומך. (הוא ישלם במזומן) לכן בניתי לו את המפרט הבא: Intel Core 2 Duo 6400 - 2.13 GHz - 2MB cache - 65W - LGA775 1,358.01 ש"ח 1 ASUS P5B (965P) - ATX 833.00 ש"ח 2 1GB TwinMos DDR II - 667 - TwinMos Original 797.21 ש"ח 1 EVGA GeForce 8800GTS 320MB Superclocked - PCX - retail 2,096.66 ש"ח 1 WD 160GB-8MB AAJS - 7200…

• 8 תגובות
    • 731 צפיות
  8. Started by tendo,

שלום לכולם. קניתי את המחשב לפני כמספר שבועות (משו כמו 3). אחרי הימים הראשונים שמתי לב כי גם אצלי הייתה בעיה בכרטיס רשת (כה, ידעתי שאני אגיע לזה גם). כמובן שניסיתי להתקין דרייברים/ להסיר דרייברים וכו' אך ללא הצלחה. בסופו של דבר שלשום התקשרתי ליעל מערכות למימוש אחריות ושטכנאי יבוא לתקן לי את המחשב. יאמר לזכותם שכבר באותו היום יצרו איתי קשר לתיאום טכנאי ליום למחורת (זאת יעילות ושירות לשמו). יום למחרת הגיע הטכנאי עם כ.רשת חלופי- דגם 6230N או משו כזה, שד"א האם ההחלפה היא משו תקין? זה לא יורד ברמה הכ.רשת הזה? אחרי ההחלפה מסתבר שגם זה לא פתר את זה, הטכנאי ניסה להתחבר לרשת שהוא פתח בפלאפון כאשר אינה מאובטחת והצליח אך כאשר ניסה להתחבר לראוטר אצלי בעבודה הדבר לא הצליח בעליל- לא התח…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by gshhar,

יש לי פה 2 מפרטים מה ההבדלים(מה איכותי יותר,אמין,מהיר וכו')? כל זה ב-3500 ש"ח: 522.00 ש"ח 182 Gigabyte GA-8SG667 163.00 ש"ח 243 מארז ATX P4 MAGNETICS 663.00 ש"ח 100 ATI GV-R9000 PRO II 559.00 ש"ח 145 זיכרון RDR 256MB 62.00 ש"ח 15 כונן 1.44 TEAC 62.00 ש"ח 22 56K כרטיס מודם 668.00 ש"ח 159 MAXTOR 80GB 7200 668.00 ש"ח 175 AMD ATHLON XP 2000 כל זה ב-3800: Asus A7V333 VIA KT333 Chipset Motherboard (5.1 Sound, ATA133 AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU Maxtor 80GB 7200 rpm ATA133 HDD RDRAM 256MB PC1066 32bit Samsung Original Memory CD-ROM LG x 52 Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive Midi Tower ATX Case For Pentium IV 300 Watt Gigabyte RADEON 9000 Pro 64MB DDR Retail V…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. בוקר טוב, עברתי פה על כמה הצעות לתקציבים ויצאתי קצת מבולבל - אז אשמח אם תוכלו לסייע לי בהרכבת מחשב: התקציב הוא כ- 4000 +- למחשב ותקציב נוסף למסך (שטוח או LCD ). המחשב מיועד למשחקים וכן להתחברות למקום העבודה דרך האינטרנט. אין צורך במעבד ל -OC , רצוי כמובן זכרון גדול וכרטיס מסך איכותי . מעבד לא חשוב - אולי עדיפות קלה לפנטיום. חשוב שזה יהיה ממקום אמין ! ושירות טוב ! לגבי מסך אני אודה לכם אם תוכלו לתת לי הצעה למסך טוב גם רגיל שטוח וגם LCD . תודה רבה מראש על העזרה

11. שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב רציני להפעלת משחקים חדשים כמו COD5,Far Cry 2,Crysis רד אלרט 3 וכו... בהגדרות גבוהות. יש לי כבר מסך שטוח רגיל 17 אינץ', וכל הציוד ההיקפי הנוסף לא מחייב כרטיס קול איכותי, תלוי במחיר התקציב הוא עד 4000 ש"ח בעיקרון.. אם יהיה שווה לעשות אוברקלוקינג קטן, אני לא אתנגד מישהו יכול לעזור לי לבנות משהו רציני? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 547 צפיות
  12. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 - 6000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? למישחקים ברמה גרפית גבוהה ותיכנות ברמה בינונית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? שיהיה בגודל סביר לא גדול מידי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנ…

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  13. Enermax FS-710B Black Case (P/S not included) 4x5.25,

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אנירוצה לקנות נייד הראשון: נייד MSI EX400 עם מעבד T5800 מפרט: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2294&CatCode=315 השני: LG - R410-225 עם מעבד T3200 מפרט: http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22927778&af=2051 השלישי: E300-225 מפרט: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HCE300_225 שימושים: א. אני רוצה לעבוד עם WIN XP כי אני לא ממש אוהב את ויסטה וגם בגלל שהוא מעמיס ב. עבודה עם קבצי מוזיקה ותוכנות עריכת מוזיקה כמו למשל :Virtual DJ ג. גלישה באינטרנט ד. עבודה עם אימיול והורדות מהאינטרנט ה. ראיית סרטים ו. משחקים מדי פעם יהיה אפשרי אז מה משניהם הכי מתאים לי?.... ומבחינתכם ומהידע שלכם איזה מחשב מבחינה כללית יותר טוב ואמין עם פחות תקל…

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  15. Started by OPC,

שלום רב ברשותי מחשב נייד של דל שגילו 7 שנים. המדובר על סדרת לטיטיוד עם מעבד שהיה בינוני בביצועיו כבר בעת הרכישה (נמוך מ- i3) אך עמד יחסית יפה במשימות שהוטלו עליו והחזיק 7 שנים בשימוש ביתי אך די מסיבי. מחפש כעת מחשב יותר חזק על אף שהמטרות שלשמו נרכש הנן פחותות בעקבות רכישת מחשב נייח שישמש לאחסנת כל המדיה שנצברה על המחשב הישן. * מטרות המחשב? אינטרנט (השימוש העיקרי), אופיס, משחקים קלים, האזנה למוזיקה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל מסך מבוקש - 15.6 + מיועד לשימוש ביתי בלבד באזור בו יש שליטה מלאה על תנאי התאורה - מה יתאים לי ? * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? פיתוח תוכנה (vs code, docker), Roblox Studio, גיימינג קל כמו מיינקראפט/רובלוקס 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיף מארז יפה אם מדובר במחשב נייח, נמצא בסלון, אבל לא קריטי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב…

17. Started by henb7,

הלכתי לעתיד מחשבים ולקחתי את ההצעה הבאהף -לוח אם abit aa8-3rd eye (925x) pciex16, gblan, 8ch, fw, dual, ddr2, sataמחיר - 827 -מעבד אינטל p 540 3.2ghz 800-1mb s775 מחיר 1324 - זכרון -533mhz ddr2 kingston 256mb - פעמיים מחיר- 835 - סידירום asus מחיר- 112 -צורב דיוידי lg מחיר - 425 - דיסק קשיח seagate 120gb 8mb sata מחיר 571 - כרטיס מסך albatron 6600q 256mb 128bit pci-e dvi tv out מחיר 980 -פלופי מחיר 37 -וכו'...... עכשיו רציתי שתעזרו לי אם זה מחשב טוב ...ולמה....אם צריך שיפורים או שינויים במיוחד בכרטיס מסך ובלוח אם זה יעזור לי מאוד גם את תגידו לי אם שווה לקנות עכשיו מחשב או יותר מאוחר כי עכשיו מתעדכנים כל הדברים הבנתי..... מבקש תגובות וייעוץ בתודה מראש חן.

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by LIOR1994,

השימוש בעיקר הורדות,סרטים וקצת משחקים בעיקר כדורגל כדורסל חשוב שהמחשב יהיה שקט אין צורך ב-OC אני גר ברמת גן אז שיהיה בסביבה

• 12 תגובות
    • 663 צפיות
  19. Started by gefen6,

שלום לכולם אבקש עזרה לבנדל 90% משחקים . כרטיס מסך זיכרון לוח אם מעבד תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  20. שלום, מחפש מחשב עם מקסימום ביצועים ותמורה למגוון שימושים (משרדי, סרטים וגיימינג בינוני). מעדיף לקבל מפרטים מאייבורי, KSP או רשתות אחרות שיש הרבה סניפים... תודה

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  21. אני מדבר שתשוו את המפרטים לאחר שכול אחד מהם נותן את המקסימום הכוונה כולל כול ה OC שהוא יכול וכול הכול שהוא יכול לתת אי פעם איזה אחד יגיע לביצועים יותר טובים המערכת של ה AMD ?? המערכת של ה P4 ??? איזה מערכת תעבוד יותר מהר ותעלה משחקים והכול יותר טוב ?? ועל איזה מערכת אתם ממליצים יותר ??

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. מה צריך לשפר או אם יש בעיות כלשהן? 1. lg dvdrw gsah44nb 2. kingstone 1024 mb 667mhz כפול 4 (סה"כ 4 גיגה) 3. leadtek quadro fx550 128mb pci-e 4. foxconn tla002 no psu pro - האם כדאי לשדרג למארז יקר יותר? 5. wd 500gb sata 16mb 160g platters 6. ezcool 500w 120mm fan 7. asus p5k 775 8. samsung 226bw black כרטיס מסך כדאי להחליף ל8800gt?

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  23. Started by dyn,

שלום, ברשותי מחשב נייד DELL VOSTRO 1015. לפני יומיים הדלקתי את המחשב והופיעה לי הודעה שקיימת בעיה בסוללה ויש צורך להחליף אותה. (מצורפת תמונה) השאלה שלי היא מדוע הופיעה לי ההודעה הזו? אינני זוכר משהו חריג במחשב. כיצד ניתן לטפל בבעיה? יש צורך לקנות סוללה חדשה לנייד? או שניתן להישאר עם הסוללה הנוכחית (עד כה המחשב הנייד לא התכבה או פעל בצורה חריגה). תודה רבה על העזרה והייעוץ [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  24. Started by Ghosthunter,

כלשהו. כמובן עדיך עם לוח אם טוב, מסך, מקלדת ועכבר ורמקולים ועם כל שאר הרכיבים הטובים.

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  25. המחשב הוא כמובן לשימוש רגיל (אינטרנט,אופיס,סרטים ואימיול) ובנוסף גם לתוכנות עריכה דיג':פוטושופ cs2 פרמייר וכו' וכן משחקים חדשים ורציניים פה ושם. בעתיד הקרוב גם ויסטה אני רוצה להפעיל זכרונות: kingston 1gb x2 667mhz מעבד:intel e6600 core 2dou לוח אם:gigabyte ga-965p-dq6 כרטיס מסך:gigabyte 7600gt (צלעות קרור) דיסק קשיח:wd 250 giga sata 2 צורב:nec dvd 7170a מארז:צ'יפטק מידי טאוור לא נראה לי כרגע שאשתמש באובר קלוק המחיר לא כולל מסך שאני לא צריך וציוד הקיפי (כנ"ל) 2 הצעות יש לי 6100 פחות או יותר באשראי או בתשלומים,מה אתם אומרים ?

• 31 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.