עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכם! רציתי לבקש את דעתכם המקצועית בנוגע למפרט הנ"ל שבניתי. שימושים עיקריים: צפיה בסרטים (בדר"כ 720P), משחקים (לא באופן מוגזם. אמנם יהיה נחמד לשחק על הגדרות גבוהות, אך לא חובה.) וגלישה באינטרנט. אני לא חושב שאעשה OC, ובמקרה שכן, אז ברמה נמוכה מאוד. המפרט: (כתבתי את רוב הרכיבים בפורמט חופשי, וללא מחירים, אך זה יוצא בסביבות 3500 ש"ח.) CPU: Intel Core 2 Duo E8400 E0 3000MHz Motherboard: Gigabyte GA-EP43-DS3L Memory: Mushkin DDR2 2048MB (1024MBX2) 800MHz CL 4-4-4-12 ES Graphic Card: ATI HD4850 512MB HDD: Western Digital WD6400AAKS 640GB Case: Antec 300 PSU: Corsair VX450W יש לי כמה התלבטויות, שתוכלו אולי לפתור לי: 1. האם יספיקו 2GB של זיכרון, או שכדאי…

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  2. שלום, ידידה שלי מעוניינת לקנות מחשב ללימודים ולא רוצה שהוא יקרוס לה באמצע התואר לכן אמינות חלקים מעל לכל! חשבתי על המפרט הבא ורציתי לדעת מה דעתכם: Athlon II x2 250 3.0Ghz Socket AM3 Tray - 390 NIS MA785GM-US2H AM2+, AM3, 785G, DDR2 800, VGA ATI HD4200, HDMI - 450 NIS 2x2GB Patriot Signature - 310 NIS 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS - 270 NIS DVD±RW GH22NS x22 Black SATA - 120 NIS Freezer 64 Pro (754, 939, AM2, AM3) - 115 NIS Compucase 6C28 Midi Tower (No PSU) - 175 NIS TR2 Power W0070 430W Silent (24pin) - 225 NIS Total: 2055 NIS תודה מראש לכולכם!

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  3. שלום, רציתי לשאול מה ההבדל בין סדרת vostro ל -inspiron במחשבים ניידים של DELL? האם איכות החומרים והבנייה שונה? למשל יש את שני הדגמים הבאים: Dell Inspiron 15 3580 Dell Vostro 15 3580 שניהם עם אותה חומרה (מעבד,כרטיס מסך,זיכרון,דיסק קשיח), אך ה- vostro עולה קצת יותר. שניהם באים עם אותה אחריות (3 שנים בבית הלקוח). האם ה- vostro בנוי יותר טוב? תודה.

4. Started by k6_3m,

שלום לכולם. אני טס בקרוב לארה"ב וברצוני לקנות מחשב נייד. תקציב: עד 1000$. ראיתי כאן המלצות רבות על דל ולכן החלטתי בסוף ללכת על ה Vostro 1500 (למישהו יש המלצה על דגם אחר של דל אני פתוח להצעות). מטרות: אינטרנט, אופיס, ומשחקים (שיריץ משחקים בצורה סבירה) נכנסתי לאתר העולמי של דל על מנת לקבל תמונה כוללת על המחירים והמפרטים: Intel® Core 2 Duo T5470 (1.6GHz, 2MB L2 Cache, 800MHz FSB) Genuine Windows® XP Home 15.4 inch Wide Screen XGA LCD Display with TrueLife 2GB Shared Dual Channel DDR2 SDRAM at 667MHz, 2 DIMM 120G 5400RPM SATA Hard Drive 8X CD/DVD Burner w/ double-layer DVD+R write capability, w/ Roxio Creator 128MB NVIDIA® GeForce 8400M GS Dell Exclusive MediaDirect Instant P…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום חברים. אנחנו חלשים בתחום ונשמח מאוד לעזרתכם- מה חשוב לנו? 1. שימוש בפוטושופ. 2. מחשב חזק שירוץ בלי תקלות. 3. יכולת הקלטה ועריכת מוזיקה בצורה טובה. 4. לא כבד מידי- 2 קילו פלוס מינוס. 5. 15.6 אינטש. תודה רבה!

6. Started by avivlyaviv,

שלום. אביב שלי מחפש מחשב נייד בסביבות ה 4 אלף (עדיף פחות). הוא צריך מחשב יחסית חלש. סך הכל הוא הולך להשתמש בו בWORD ואינטרנט בעיקר. חשוב שיהיה כרטיס רשת אלחוטי טוב. מחכה להמלצות.

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  7. Started by oricadori,

היי לכולם אני מעונין לקנות מחשב ללימודים אקדמאים , * מטרות המחשב: בעיקר תכנות , סרטים ומוזיקה , לא משחקים וכאלה דברים * גודל המסך: 15 * משקל רצוי : לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך : תמיד יש עדיפות לזמן סוללה מרבי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות : כן , HDMI * בלוטות: כן * גודל מינימלי של כונן קשיח: 320 * צורב DVD: עדיף * האם נדרשת אחריות בינלאומית :לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: חושב לכיון סמסונג בכל מקרה אני די סגור על הדגם הזה של סמסונג SAMSUNG R540 JT01IL http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=786788 אשמח לשמוע את דעתם על המחשבים של סמסונג בפרט והצעות למחשבים אחרים ככלל

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  8. Started by MisterL,

אם אפשר מפרט עד 7000 עם חריגה עד 7500 שיכלול ג'יגה זיכרון ו7800GTX... תודה נ.ב לא צריך מסך ,מקלדת ועכבר... ועדיף מארז כזה אם זה מסתדר..: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_515_1583&products_id=10326 או זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1090&products_id=10689 מה יותר טוב? אהבתי את השני

9. Started by dudun,

Intel Core 2 Duo T8300 2.4Ghz Intel® Core 2 Duo Processor P8400‎‏ מה עדיף ומה האבדל שרשום P אוT לפני המספר והאם אתם ממליצים על כרטיס המסך navidia 8400 Gs בתודה גדולה דודו

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  10. שלום, אני צריך המלצה למחשב עד 5000-5500 ש"ח (אפשר לחרוג קצת) כולל מסך עם עדיפות לדק המחשב יהיה לאינטרנט ומשחקים ואני מתכוון לעשות OC בעתיד, לא משנה על מה המחשב מבוסס AMD או INTEL ותהיה אפשרות לשדרוג צריך שהיה כרטיס מסך טוב וכרטיס טלויזיה פשוט או שאפשר לשלב בנהים וכונן DVD

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  11. Started by Yud Alef,

אני חושב לבנות מחשב לפי המפרט הנ"ל AMD Ryzen 5 3600 Gigabyte B450 AORUS M Sapphire Radeon RX 5700 8G GDDR6 Gigabyte DDR 4 16G (8GX2) 3200 CL16 1.35V AORUS RGB Intel® SSD 660p 2TB M.2 PCIe 80mm Corsair Graphite 230T Windowed Compact Mid-Tower Corsair CX650M 650W PSU 80+ Bronze Modular Asus 27" Gaming Monitor 0.5ms 165Hz VG278QR Free Sync CoolerMaster MasterKey LIte RGB keyboard+mouse התקציב הוא 7000 ש"ח כולל הכול (מסך מקלדת ועכבר והמחשב כמובן). מה דעתכם ,האם המחשב מאוזן? (שיפור בחלק אחד יצריך לקזז בחלק אחר) המחשב יהיה עם פתרונות הקירור המקוריים של המעבד (wraite stealth) ושל המארז (2 מאווררים קידמיים 12ס"מ ואחד …

12. Started by daniel123,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 חריגה של 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה כללית ומשרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חובה מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מ…

• 22 תגובות
    • 4.1k צפיות
  13. Started by arkady,

אז ככה שלום בניתי לעצמי מפרט למישחקים כבדים מאוד עד קלים מאוד (המפרט הוא ללא ספק ומארז) אז אני צריך הצעה למארז+ספק טובים שיכולים להחזיק את המחשב הזה: http://img2.exs.cx/my.php?loc=img2ℑ=CompV2.jpg ובמארז מאוד חשוב לי נושא הקירור ונושא העיצוב שלו וגם תנו דעות על המפרט באופן כללי ותגידו לי מה לשנות/להוסיף/לשפר שחכתי לשאול שווה לי לקחת 6800NU או לקחת 9800PRO מה לדעתכם עדיף? תודה לעוזרים

• 40 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by msa90,

בניתי מפרט שהוא כמעט סופי שאני קונה וזה יקרה בשבוע הקרוב מעבד e6750 intel לוח אם gigabyte p35 ds3L זיכררון 2 גיגה של croasair או כל חברה שהיא אהרד דיסק wd 250gb AAKS ספק 400TRT HEC האם צריך חזק יותר? מארז nzxt appolo או raidmax sagita מאורר למעבד artic cooler frezer 7 pro נו מה אתם אומרים צריך לשפר לשנות? האם זה שווה 4600? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  15. Started by shlomo1441,

שלום חברים, יש ברשותי כרטיס מסך 5870 שהולך להיתחבר למחשב הזה. בעתיד אולי אני יעשה SLI עם עוד 5870. כמה שאלות. 1.האם הספק יספיק לSLI? 2.האם הלוח מספיק טוב בתקציב של 400-500שח? 3.האם הייתם לוקחים זיכרון אחר או קיט במקום הCRUCIAL 1X8? 4.מארז אני לא סגור. אשמח להמלצה למארז לא יקר. חשוב שיהיה אלגנטי ובלי הרבה מאווררים. סקר 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש יום יומי וגיימינג HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אינטרנט ואופיס ב) במידה והמחשב …

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  16. Started by ImSo3K,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? גג 3K. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? נטו לתכנות, שיריץ חלק IDE's כמו pycharm ומאיץ גרפי unreal engine 4 (עדיפות לIDE's, המאיץ הגרפי זה לפנאי בלבד). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? המחשב ללימודים, מאוד חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. מחפש נייד למטרות אינטרנט משחקים וסרטים גודל מסך : 13 -15 אינץ' אפשר גם יותר קטן אם זה יריץ משחקים .. תקציב: 2500 תודה

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  18. אשמח לעזרתכם בבניית מפרט מחשב לשימוש בתוכנות עריכת תמונות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PhotoShop, AutoCad, Illustrator. שימוש כבד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23', FHD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך IPS 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 2 6…

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  19. SP MIDI ATX PRESSCOT 400w - USB AMD ATHLON 64Bit 3000 EPOX 8KDA3J (nf3) + SB(8ch) + S-ATA + LAN WD 120GB 7200rpm 8Mb S-ATA LG x52 MITSUMI 1.44 KINGSTON DDR 512Mb 400MHz PC3200 CL 2 ATI Radeon 9600XT 128Mb TV + DVI מחיר תאמינו או לא כולל מע"מ 4000 ש"ח ואפילו פחות (כי אבא שלי מכיר את המנהל של מרדנית). מה דעתכם? (גם על המחיר) בתודה מראש אלדד כהן.

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by Guy Saadon,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המירבי הוא 5000 אבל אני רוצה להוסיף מקלדת אוזניות ומסך בכסף. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר גיימינג כבד וקל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? בכסף צריך מקלדת אוזניות ומסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)לא קיים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב ברמה בינונית 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי…

21. שלום לכולם, מה ההבדל בין הזכרונות של 3200 HyperX ל Corsair האם מדובר על איכות מוצר או על העדפה כי אני רואה שיש פה הרבה שממליצים על Corsair 3200 אשמח לשמוע חוות דעת תודה

22. Started by eldad_z,

שלום לכולם בנייד שלי יש יציאת וידאו miniDin לא סטנדרטית של 7 פינים. לא קבלתי מתאם ליציאה הזו (מתאם שמנצל את הפינים הנוספים). מישהו יודע איפה אפשר למצוא מתאם ליציאה ומה מעבירים הפינים הנוספים? לא מצאתי אזכור לזה בחוברת של gigabyte. יציאת S-video מבוססת רק על 4 פינים.

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  23. Started by neogod,

אז כמו שכתוב בכותרת אני זקוק למפרט למטרת משחקים וסרטים ב2500 ש"ח (ניתן לחרוג קצת) ללא ציוד היקפי. ורצוי שהמפרט יורכב בפנדה. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 804 צפיות
  24. שלום,אני מחפש מחשב נייד טוב שיגיע עד למחיר של 3,3 וחצי אלף. אני צריך מחשב נייד שיהיה נוח וטוב למראה במבחינת העבודה עליו. לרוב יהיה העבודה עליו באינטרנט,WORD,תוכנות שכאלה של אופיס למיניהן בעיצוב גרפי פוטושופ בלבד. צריך שיהיה יחסית מקום במחשב..כ150G פלוס שיהיה מהיר ולא מסורבל ואם אפשר אז שיהיה טוב גם למשחקים קטנים..לא כאלה שדורשים רזולוציה ואיכות מטורפת..משחקים קלים שלא שוקלים יותר מ400 מגה..כמו tatcial ops שיוכלים להעביר אחלה תזמן בנסיעות שצריך.. אשמח לקבל פרטים ומחיר והיכן לקנות וכדומה תודה:]

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  25. אני רוצה לקנות מחשב נוסף שיהיה מיועד רק ל-ICQ,MSN וזהו זה. שום משחקים, שום דבר אחר. לא רוצה לבזבז על מחשב שמיועד למטרה כזאת 4000 ש"ח. יכול רק 2000, ושזה יכלול מסך. יש סיכוי למפרט בתקציב הזה? זיכרון 256MB, ON VGA CARD, מעבד מהדור הישן וכו'.

• 12 תגובות
    • 925 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.