ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
כמו שהכותרת אומרת אני צריך מחשב ב-4K למשחקים אבל לא יותר מידי בעיקר פעם ב-משחקים כמו Underground כל פעם שיוצא Juiced וזהו בערך לא הרבה משחקים וחוצמזה גם לאייסיקיו + אינטרנט וזהו בעיקרון תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 966 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5 אפשר לחרוג ל 7 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 7 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: crysis 3, arma 3, far cry 3 , gta v ..... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב : 1080x1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ultra 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? שהכרטיס מסך …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1880 זה הפוגיטסו אין לו מערכת הפעלה השאלה אם זה קריטי ? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=TZ3EG זה הליבנו
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני רוצה שהוא יפעיל את elder scrolls online באיכות הכי טובה. תודה רבה לעוזרים. הם כותבים שם שהרקומנדד זה: Windows 7 64-bit Intel® Core i5 2300 or AMD FX4350 8GB System RAM 85GB free HDD space DirectX 11 compliant video card with 2 GB of RAM (NVIDIA® GeForce® GTX 750 or AMD Radeon™ HD 7850) or higher
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
מה ההבדל בן הדגמים... 2500 , 2300 וכן האלה ההבדל לצורך העניין ברור ... אבל מה זה 2250 , 5500 , מה יונה ומה מרום .......?!?!? :bash:
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני עומד בפני קניית המחשב הנייד הראשון שלי בספטמבר. המחשב ישמש אותי כסטודנט למדעי-המחשב באוניברסיטה. המחשב לא ישמש למשחקים ולא לעיצוב גרפי או הנדסי. רק פעולות של גלישה, כתיבה, סרטים מדי פעם וכמובן - תכנות. יש לי שתי קושיות בעניין: 1. יש לי תקציב גבוה למרות המטרות הצנועות, רוצה מחשב טוב וזריז שיטיס את הויסטה. האם יש המלצות לחיזוק של רכיבים ספציפיים במחשב לטובת משימת התכנות? האם צריך יותר מ2 ג'יגה זכרון פנימי? (יש כסף...) מהירות של המעבד כפול הליבה- יש משמעות ל 2.2 ג'יגההרץ לעומת סתם 1.8, גם במבט לעתיד ? האם אתם יכולים לחשוב על סיבה לקחת מסך 15.4 ולא 14.1, שהוא קל וקומפקטי לסטודנט נייד, ובהנחה שסרטים נראה בחיבור לטלוויזיה? 2. חוץ מעיצוב חיצוני (לנובו משע-מם), סידו…
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
המחשב המדובר הוא http://ksp.co.il/?store=shipment&enter_zap=1&uin=18230&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap הצורך שלי הוא אולטרהבוק בעל מסך 14' אשר ישמש לעבודה ומשחקים. התקשיתי למצוא ביקורות על מחשב הנ"ל, אך על הנייר הנתונים שלו ממש מרשימים הן מבחינת כרטיס גרפי והן מבחינת שאר הנתונים. האם מישהו מוכן לשפוך קצת אור (במיוחד לאחר הדיון השנוי במחלוקת לגבי סמסונג סידרה 5 שראיתיבפורום ). התקציב שלח למחשב. עד 4 אלף דרך אגב אם זה משנה.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש למי שיעזור! אשתמש בפורמט הקיים עם הערות בסוף: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך (צריך לקנות גם מסך) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עובד עם תוכנות עריכת וידאו של אדובי (פוטושופ, פרימייר ואפטר אפקטס בעיק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). הייתי רוצה 4K תלוי כמובן בתקציב. עד עכשיו היה לי AIO 27" ויש מצב שיהיה לי קשה לוותר על הגודל. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן,…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למחשב מיני נייד בעיקרון המחשב יהיה רוב הזמן באוטו מחובר למערכת השימושים הם מוזיקה קליפים לפעמים ואינטרנט (יוטיוב וכאלה) מוכן להשקיע עד 1500 שח כמובן שעדיף כמה שפחות וחשוב שיהיה מטען לרכב (בתוספת תשלום..) תודה
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
אז ככה... מה אתם אומרים על המחשב הבא http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_658&products_id=11220 לוג'יק יכולים למכור אותו ב200 פחות... המחשב לאינטרנט בעיקר, עבודות משרדיות ואולי משחקים פה ושם
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
מחשב לגיימינג בינוני, משחקים כמו counter strike, GTA;COD,NFS השקט לא חשוב. מסך של 23". ממש להשתדל לא לחרוג ועדיף לחסוך כמה שאפשר. דרישות מיוחדות: מארז עם חלון. מערכת של AMD שיהיה סלוט אחד פנוי של RAM. מחשב לכ4 שנים. שאלות: ראיתי פה בפורום בזמן האחרון שני כרטיסי מסך פופולאריים. HD 6850-685 ש"ח HD 5870-1150 ש"ח[ הראשון זול משמעותית מהשני. האם כדאי בכל זאת לקחת את השני, זאת אומרת האם הוא טוב הרבה יותר שהוא שווה את ההפרש?
-
- 34 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
זה מפרט למשחקים ולפעמים אני עושה לו קצת אוברקלוקינג (Pentium 4 2.6 (not Prescott ASUS P4P800 Deluxe (?GeForce 4 4400 Ti (Is this just old, or REALLY outdated (Xerox PC3200 512 MB X2 (meaning there are 2 of them (Iomega external DVD burner (this was a family investment, everybody uses it... Can't remember the speeds 16X DVD drive 52X24X52X CD burner (Sony 19'' LCD monitor (my pride and joy... Got it at Passover (Logitech Z680 5.1 speaker system (all the money I had leftover from the monitor, this busted. But it was worth it (Floppy drive (duh (Weird case that I can't seem to find anywhere on the web (including where I bought it... It's got a prodably generic 350W PSU and 2…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? photoshop ; ותוכנות ממשפחת ADOBE (אין צורב בתוכנות עריכת סרטים ) סרטים וגלישה * גודל המסך? כמה שיותר פשוט הרעיון הוא לחבר לאותו מחשב מסך רגיל * רזולוציית המסך? חיבור מסך רגיל לאותו מחשב ( 1920/1080). למסך שמחברים למחשב ולא המסך עצמו של הנייד * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?אין דרישות * משקל רצוי? איןן דרישות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יותר מ 3 יציאות USB * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ?עדיפות למשהוא מהיר (אם אפשר גם HD רגיל וגם SSD) * כונן אופטי ? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? כן אבל לא חובה ותלוי בתקציב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב …
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום. אשמח לעזרה בבניית מפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב העבודה תהיה ב-V-Ray For Sketchup. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). V-Ray For Sketchup, כבד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יירכש בנפרד. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6.…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- * מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט, סרטים ולימודים, עריכת וידאו קלה-בינונית * גודל המסך? לא משנה * רזולוציית המסך? מקסימלית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 2 קג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שיהיה סטנדרטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * Bluetooth?לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן! חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
לא מתוכנן OC בעתיד הקרוב אני רוצה שהוא יהיה מתאים למשחקים אבל לא צריך להשקיע אלפיי שקלים על כרטיס מסך, משהו בינוני יספיק לגבי מקלדת עכבר וציוד היקפי מסוג זה לא צריך להשקיע יותר מדיי כסף תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי מחפש מחשב שיתאים לו לעריכת תמונות ווידאו. יש לו כבר מעבד Core 2 Quad Q6700 הכנתי לו את המפרט הבא, אך אני לא יודע איזה כרטיס מסך להציע לו. להלן המפרט, אשמח לשמוע הצעות לשיפור המפרט. GA-P35C-S3 ¤ 707 2GB (2x1GB) G.skil ¤ 717 2GB (2x1GB) G.skil ¤ 717 WD5000ABYS ¤ 722 Compucase HEC 6C28 Silver/Black NO PSU ¤ 170 Compucase HEC 400TRT ¤ 230 (המחירים מskypc) הוא גם ביקש תמיכה ב firewire. תודה.
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך מפרט למחשב סטנדרטי ביתי. המחשב לשימוש ביתי, אינטרנט, מוזיקה, משחקים גרפיקה מינימלית (לילדים קטנים, אז אין צורך להיסחף בכרטיס מסך) וכד'. שיחזיק להרבה זמן.. שלא עוד שנה אני אצטרך ללכת לקנות חדש. התקציב: מינימום 1700 מקסימום 2000.. נא לא לחרוג.. יש לי רק כמה דברים להעיר לגבי המפרטים.. 1. שכחתי לציין!! אני חובב מעבדי אינטל ומעדיף אותם על מעבד של AMD! סליחה! 2. 500GB הארד דיסק מיותר בהחלט! 200GB יהיו דיי והותר. 3. שהכרטיס המסך לא יהיה מובנה! 4. שהמחשב יוכל להריץ את WINDOWS 7. אשמח לקבל מפרטים מחודשים! תודה! תודה רבה ויום טוב!!
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום הרכבתי את המפרט הזה ורציתי שתגידו לי מה דעתכם עליו מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף לחסוך אבל לא אכפת לי להגיע למקסימום ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים שהילד יהנה ממשחקים כמו שצריך א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקי FPS בעיקר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי שאפשר בתקציב …
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב שולחני למשחקים ללא ציוד היקפי רק הקופסה בתקציב של 4k ראיתי פה הצעות לזה העניין הוא שההצעות היו עם מעבד amd ואני מעדיף אינטל מסדרת dual core אז אם מישהו יכול להציע לי משהו כזה בבקשה! (לא חיייב להיות מארז יפה במיוחד רק עם יציאות usb מספיקות)
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אנשים רציתי לדעת איזה זמן תגובה גם למחשב וגם לTV זה ביצועים טובים למשחקי מחשב או XBOX? אני יודע ש2MS זה מצוין אבל מה עם 5 או 8? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני די נעול על ה HP 5269 כנייד שאני מתכנן לקנות, אבל מעניינים אותי ההבדלים בין שתי הגרסאות של המעבדים- מהם בעצם ההבדלים הטכניים ועד כמה ההפרש מורגש? האם הסכום הנוסף מצדיק את ההשקעה?
-
- 6 תגובות
- 921 צפיות
-
-
לגבי הדגם t400 של לנובו.. הבנתי שיש את הדגם הישן של t400 שהביקורות אמרו הרבה דברים שצריך לשפר ואחרי זה הוציאו t400 חדש עם שיפורים מהביקורות? נכון? אז איך אני יודע כשאני קונה t400 האם מדובר בחדש או בישן?
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש לקנות מחשב לצורכי לימודים ועבודה בעיקר לוירטואליזציה . שיתמוך בחמישה מכונות רצות בו זמנית המחש אמור לשמש אותי בשנתיים שלוש הקרובות בקשר למשחקים כרטיס מסך סביר לאיזה משחק או שתיים פעם ב תשובה לשאלות: 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 ש"ח +- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך, אבל לא על חשבון הורדת הביצועים בצורה ניכרת. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר וירטואליזציה עבודה עם שרתים, משחקים לפעמים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - hyper-v . virtual-box. -מהי הרזולוציה הטבעית …
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-