עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by asafgolan,

המחשב ישמש לשימושים פשוטים (גלישה, כתיבת מסמכים וכו'), וגם לצפיה בקצבי MKV ברזולוצית 720P. חשוב שתהיה לו יציאת VGA או אפילו HDMI. אני לא בקיא בעולם הניידים, כך שאיני יודע אם התקציב הנ"ל מספיק. בכל מקרה, אם יש מחשבים זולים יותר שיענו על הדרישות, אעדיף אותם.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by msacco,

טוב אז אני חושב לשדרג את המחשב בתקציב של סביבות 2000-2400 כי הוא טיפה ישן: עכשיו אני לא ממש בטוח מה שווה לי, לשדרג את המפרט הנוכחי?(שדרוג מעבד, לוח אם, כרטיס מסך, זכרונות, ועקב זה גם ספק כי כנראה צריך יותר וואט ושלי ישן) או כבר להשקיע עוד 500 שקל ולקנות מחשב חדש לגמרי? בעיקרון מבחינת שדרוג חשבתי על המפרט הזה במקרה ואני משדרג ולא קונה חדש: [table][tr][td] [/td][td][/td][td][/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][/tr][tr][td] סה"כ יוצא 2250. וגם כמה שאלות : 1.יש צורך להחליף ספק? 2.יש צורך לקנות מאווררים חדשים? תודה לעוזרים. [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][/tr][tr][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] …

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by idg83,

עכשיו שהזמנתי חלקים האם יש מדריך שיעזור לי בהרכבה שלו? סה"כ אני יודע להרכיב הכל אבל יש איזו שהיא פרוצדורה מיוחדת שצריך לדעת?

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  4. ללא רמקולים. לא צריך כרטיס מסך חזק במיוחד (לא מיועד בעיקר למשחקים...) אך שעדיין יפעיל את המשחקים האחרונים בצורה סבירה. אני לא בטוח לגבי המעבד (נטייה לכיוון הamd). מה שהוא רוצה זה בעיקר מחשב "מהיר" כהגדרתו ולא מפלצת משחקים.

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  5. היי, כרגע יש לי מחשב עם המפרט הנ"ל AMD 3500, 6600GT, 1GB GIGABYTE, 250GB(kashiah), Asus (אני יודע שלא רשמתי הרבה דברים, אבל זה מה שאני זוכר) בכל אופן הבאתי את המפרט הזה כדי שתביאו לי מפרט למחשב החדש הרבה יותר חזק, טוב ומהיר התקציב שלי נע בין 5000-5800 פרטים שאני רוצה לברר לפני - מזה ליבה כפולה או מרובעת(מה יותר מומלץ, מכל הבחינות) אני מעדיף AMD(מה יותר מומלץ ולמה) דברים נוספים - צורב - יש צורך. מסך - אין צורך. רמקולים, עכבר ומקלדת - אין צורך. והדבר האחרון - המפרט : ) תודה רבה מראש.

• 10 תגובות
    • 846 צפיות
  6. Started by motion,

קניתי לא מזמן מחשב נייד של ,MSI אני טס לארה''ב עוד 5 ימים לתקופה של חודש ולכן גם קניתי למחשב הנייד אנטנה עם GPS מובנה. עכשיו, רציתי לדעת באיזו תוכנות GPS בעברית למחשב הנייד ניתן להשתמש בכדי להפעיל את הGPS או באיזו תוכנות של מחשב כף יד בעברית שניתן להשתמש במחשב ובאמצעות איזה אימולטור אני עושה זאת. תודה רבה, ברק

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. שלום, אני מעוניין למכור את המפרט הנ"ל כולל ציוד היקפי,ווינדוס 7 מותקן כולל אופיס. שאלתי היא כמה אפשרי לדרוש על כך. להלן המפרט: מעבד Intel® Core™2 Duo Processor E6320 (4M Cache, 1.86 GHz, 1066 MHz FSB זיכרון 2GB הארד דיסק 120GB כרטיס מסך RADEON 1950XT מארז Gigabyte TRITON 180 BLACK CASING צורב DVD של LG ציוד היקפי: מקלדת מייקרוסופט ועכבר אופטי מייקרוסופט, מסך LCD סמסונג 17 אינץ', מערכת רמקולים creative sbs 2.1 370 תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אורח Mj #2
    Started by אורח Mj #2,

מערכת ראשונה: מעבד אינטל 2.8 פרסקוט עם לוח Asus תואם (משהו זול) זכרון 512 מגה ג'נרי כרטיס מסך FX5200 קשיח 120GB סידי צורב מארז פשוט וכל השאר. מסך מאג 17" פשוט או: מעבד XP1800+ DLT3C עם קירור AX7+SF2 לוח EPOX 8RDA+ 2.1 זכרון Twister 4000 ddR 500MHZ שני סטיקים של 256 מ"ב כ"א כרטיס מסך FX5700 Ultra DDR II או FX5900XT או 9600XT קשיח 80 ג'יגה 8 מגה סידי צורב מארז צ'יפטק כחול עם חלון ומסך LG FLATRON 795FT PLUS 17" אה, וספק ThermalTake 420W אני לא מתלבט בין שני מערכות מה לקנות אתם מבינים.. סתם שאלה. המחשב השני הוא המחשב שלי.

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  9. ישבתי וחשבתי וקראתי והגעתי למסקנה מה אני באמת רוצה..... וזה מה יצא: שימושים: משחקים(!!), שירים (!!!), גרפיקה(!), אינטרט, תוכנות כבדות (א.ק.א הרבה תוכנות ביחד), ALT TAB FREAK, סרטונים, בקיצור כיף שירים וחיים יבין. מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 Box לוח אם: ASrock ConRoeXFire-eSATA2 Intel 945P Socket 775 זכרונות: SUPER TALENT 1G 667MHZ X2 דיסק קשיח: Westren Digital WD2500KS כ.מסך: LEADTEK WinFast PX7900GS 256MB צורב: LG GSA-H10A DVD±R/RW X16 מארז:COMPUCASE CI-6A19+400TRT 20/24P מסך: LG LCD 19 L1970HR ציוד הקפי עכבר: Logitech® MX1000 Laser Cordless רמקולים: Altec Lansing ATP3 סה"כ ש.מ.ד: 550: לוח M שאקנה במזומן כדי לחסוך מעט עלויות (וזה בעצם התקציב שאני ש…

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  10. היה לי וויכוח עם חבר שלי לגבי המחירים של המחשבים הניידים... הוא אומר שככל שהמסך קטן יותר כך המחשב יקר יותר (נגיד והחומרה הנמצאת בתוך המחשב היא זהה) נכון או לא נכון?

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  11. שלום לכולם, אני צריך לתת חוות דעת על 4 מפרטים שונים שהציעו לסבא שלי. בעיקרון אני צריך ככה: לזהות מה זה בדיוק הרכיבים האלה לבדוק אם המפרט שווה את הכסף לבדוק איזה מהמפרטים נותן את התמורה הטובה ביותר לכסף. אגב, זה דיי דחוף, אז בבקשה עזרה מהר.. מפרט 1: מארז: מידי טאוור ATX הכולל 2 מאווררים נוספים 12+ 8 ס"מ לוח אם: INTEL DUAL CORE 5200/2MBCH 7755 1066 מעבד: INTEL DUAL CORE 5200 / 2MBCH 775 1066 כרטיס קול: 6 ערוצי (מובנה) כרטיס רשת: 10/100/1000 (מובנה) זיכרות פנימי: KINGSTON DDR /2 800MHZ 2 GB דיסק קשיח: western digital sata 2 צורב: LG /NEC DVDRW SATA מפרט 2: מארז: מידי טאוור ATX הכולל 2 מאווררים נוספים 12+ 8 ס"מ לוח אם: INTEL EVA COVE DG35EC UATX מעבד: INTE…

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  12. Core i5 2300 2.8Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מחיר: 890 ש"ח לוח אם: PH67-UD3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E מחיר: 505 ש"ח זכרונות‏ DDR III 1333Mhz: 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel מחיר 235 ש"ח דיסקים קשיחים‏ Samsung: 500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ מחיר: 189 ש"ח כרטיסי מסך‏ Zotac: GTX460 Synergy 768MB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E מחיר: 790 ש"ח מאווררים וגופי קירור‏ Arctic Cooling: Alpine 11 Rev.2 CPU Fan (s775,1156) מחיר: 65 ש"ח מארזים‏ Thermaltake: V4 Black Edition Middle Tower Series Black Case (No PSU מחיר: 180 ש"ח ספקי כוח‏ SeaSonic: 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET (Oem) מחיר: 310 ש"ח סה"כ 3164 .... ללא צורב. …

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. כמו שהכותרת אומרת אני צריך מחשב ב-4K למשחקים אבל לא יותר מידי בעיקר פעם ב-משחקים כמו Underground כל פעם שיוצא Juiced וזהו בערך לא הרבה משחקים וחוצמזה גם לאייסיקיו + אינטרנט וזהו בעיקרון תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 957 צפיות
  14. Started by Yot_Sht,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5 אפשר לחרוג ל 7 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 7 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: crysis 3, arma 3, far cry 3 , gta v ..... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב : 1080x1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ultra 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? שהכרטיס מסך …

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1880 זה הפוגיטסו אין לו מערכת הפעלה השאלה אם זה קריטי ? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=TZ3EG זה הליבנו

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  16. Started by dviralush,

אני רוצה שהוא יפעיל את elder scrolls online באיכות הכי טובה. תודה רבה לעוזרים. הם כותבים שם שהרקומנדד זה: Windows 7 64-bit Intel® Core i5 2300 or AMD FX4350 8GB System RAM 85GB free HDD space DirectX 11 compliant video card with 2 GB of RAM (NVIDIA® GeForce® GTX 750 or AMD Radeon™ HD 7850) or higher

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  17. מה ההבדל בן הדגמים... 2500 , 2300 וכן האלה ההבדל לצורך העניין ברור ... אבל מה זה 2250 , 5500 , מה יונה ומה מרום .......?!?!? :bash:

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום רב, אני עומד בפני קניית המחשב הנייד הראשון שלי בספטמבר. המחשב ישמש אותי כסטודנט למדעי-המחשב באוניברסיטה. המחשב לא ישמש למשחקים ולא לעיצוב גרפי או הנדסי. רק פעולות של גלישה, כתיבה, סרטים מדי פעם וכמובן - תכנות. יש לי שתי קושיות בעניין: 1. יש לי תקציב גבוה למרות המטרות הצנועות, רוצה מחשב טוב וזריז שיטיס את הויסטה. האם יש המלצות לחיזוק של רכיבים ספציפיים במחשב לטובת משימת התכנות? האם צריך יותר מ2 ג'יגה זכרון פנימי? (יש כסף...) מהירות של המעבד כפול הליבה- יש משמעות ל 2.2 ג'יגההרץ לעומת סתם 1.8, גם במבט לעתיד ? האם אתם יכולים לחשוב על סיבה לקחת מסך 15.4 ולא 14.1, שהוא קל וקומפקטי לסטודנט נייד, ובהנחה שסרטים נראה בחיבור לטלוויזיה? 2. חוץ מעיצוב חיצוני (לנובו משע-מם), סידו…

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  19. Started by BlackLight,

המחשב המדובר הוא http://ksp.co.il/?store=shipment&enter_zap=1&uin=18230&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap הצורך שלי הוא אולטרהבוק בעל מסך 14' אשר ישמש לעבודה ומשחקים. התקשיתי למצוא ביקורות על מחשב הנ"ל, אך על הנייר הנתונים שלו ממש מרשימים הן מבחינת כרטיס גרפי והן מבחינת שאר הנתונים. האם מישהו מוכן לשפוך קצת אור (במיוחד לאחר הדיון השנוי במחלוקת לגבי סמסונג סידרה 5 שראיתיבפורום ). התקציב שלח למחשב. עד 4 אלף דרך אגב אם זה משנה.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by omerr18,

שלום לכולם ותודה מראש למי שיעזור! אשתמש בפורמט הקיים עם הערות בסוף: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך (צריך לקנות גם מסך) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עובד עם תוכנות עריכת וידאו של אדובי (פוטושופ, פרימייר ואפטר אפקטס בעיק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). הייתי רוצה 4K תלוי כמובן בתקציב. עד עכשיו היה לי AIO 27" ויש מצב שיהיה לי קשה לוותר על הגודל. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן,…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. שלום אני צריך המלצה למחשב מיני נייד בעיקרון המחשב יהיה רוב הזמן באוטו מחובר למערכת השימושים הם מוזיקה קליפים לפעמים ואינטרנט (יוטיוב וכאלה) מוכן להשקיע עד 1500 שח כמובן שעדיף כמה שפחות וחשוב שיהיה מטען לרכב (בתוספת תשלום..) תודה

• 1 תגובה
    • 981 צפיות
  22. Started by Sheetrit,

אז ככה... מה אתם אומרים על המחשב הבא http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_658&products_id=11220 לוג'יק יכולים למכור אותו ב200 פחות... המחשב לאינטרנט בעיקר, עבודות משרדיות ואולי משחקים פה ושם

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  23. Started by TerMiT_BoY,

מחשב לגיימינג בינוני, משחקים כמו counter strike, GTA;COD,NFS השקט לא חשוב. מסך של 23". ממש להשתדל לא לחרוג ועדיף לחסוך כמה שאפשר. דרישות מיוחדות: מארז עם חלון. מערכת של AMD שיהיה סלוט אחד פנוי של RAM. מחשב לכ4 שנים. שאלות: ראיתי פה בפורום בזמן האחרון שני כרטיסי מסך פופולאריים. HD 6850-685 ש"ח HD 5870-1150 ש"ח[ הראשון זול משמעותית מהשני. האם כדאי בכל זאת לקחת את השני, זאת אומרת האם הוא טוב הרבה יותר שהוא שווה את ההפרש?

• 34 תגובות
    • 3.3k צפיות
  24. Started by Pac Pac Chick,

זה מפרט למשחקים ולפעמים אני עושה לו קצת אוברקלוקינג (Pentium 4 2.6 (not Prescott ASUS P4P800 Deluxe (?GeForce 4 4400 Ti (Is this just old, or REALLY outdated (Xerox PC3200 512 MB X2 (meaning there are 2 of them (Iomega external DVD burner (this was a family investment, everybody uses it... Can't remember the speeds 16X DVD drive 52X24X52X CD burner (Sony 19'' LCD monitor (my pride and joy... Got it at Passover (Logitech Z680 5.1 speaker system (all the money I had leftover from the monitor, this busted. But it was worth it (Floppy drive (duh (Weird case that I can't seem to find anywhere on the web (including where I bought it... It's got a prodably generic 350W PSU and 2…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. * מטרות המחשב? photoshop ; ותוכנות ממשפחת ADOBE (אין צורב בתוכנות עריכת סרטים ) סרטים וגלישה * גודל המסך? כמה שיותר פשוט הרעיון הוא לחבר לאותו מחשב מסך רגיל * רזולוציית המסך? חיבור מסך רגיל לאותו מחשב ( 1920/1080). למסך שמחברים למחשב ולא המסך עצמו של הנייד * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?אין דרישות * משקל רצוי? איןן דרישות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יותר מ 3 יציאות USB * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ?עדיפות למשהוא מהיר (אם אפשר גם HD רגיל וגם SSD) * כונן אופטי ? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? כן אבל לא חובה ותלוי בתקציב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב …

• 2 תגובות
    • 758 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.