עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Marax,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!6000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ב500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? אני חושב ש1280x800, אבל יהיה גם פעמים שאני אחבר את המחשב למסך LCD1366x768 * באיזה סוג משחקים תשחקו? farcry 2 crysis left4dead gta IV בקיצור כל המשחקים הכבדים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא…

• 6 תגובות
    • 957 צפיות
  2. Started by daviditzhaky,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!6500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים,עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?1680*1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו?farcry 2 crysis left4dead * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?vh 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?יש הכול 4. האם יש רכיב…

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גיימינג בעיקר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר WOT. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע יש מסך ישן יחסית.. כנראה שאצטרך מסך חדש. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. היי חבר'ה, רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט, ואם יש הצעות לשיפור, אנא ממכם, תרגישו חופשי. זה המפרט שאני מצאתי מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe BOX ¤1070 1 קירור למעבד Thermaltake TR2 M2L RX 775 Ultra Silent ¤91 1 לוח אם Asus P5K-E WIFI-AP ¤809 1 מארז Foxconn TSAA-803 90mm FSP 350W Silver/Black ¤222 1 קירור למארז Thermaltake 120mm Smart Fan Blue Led ¤74 2 ספק כוח Mustiff 550W Sata PCI-E 120mm Black Coating Retail ¤136 1 זיכרון G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPK ¤582 1 קשיח למחשב שולחני Western Digital 500Gb 16MB AAKS ¤422 1 כרטיס מסך BFG 9800GTX 512MB OC HDMI Retail ¤1724 1 כונן אופטי Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black Bul…

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימלי? 7000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן, +/- 1000 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - כללי, משחקים במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? DELL U2410 רזולוציה 1920/1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? סימולטור - IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימאליות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים,דיסקים, צורב . 5. במידהויש צורך במפרט חל…

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by RUONXHEV50,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?כ500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?גיימינג א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.CRYSIS,GTA IV,DOOM .3 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).בצורה כבדה ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:בעיקר * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?1920*1080 * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא …

• 23 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. Started by RUONXHEV50,

1. מה התקציב המקסימלי?8200 נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?כ300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?גיימינג א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.קריסיס,GTA IV,ומשחקים כבדים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:כן * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?1080*1920 * באיזה סוג משחקים תשחקו?משחקים כבדים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכד…

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by arkadur,

אני צריך מפרט עבור חבר, למטרות גיימינג, מערכת מבוססת I7 עם כרטיס מסך מכובד עדיפות ל2 HDD, אחד 1TB עבור אכסון, ובנוסף אחד עבור OS, עם אפשרות לוולוסיראפטור \ SSD תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 843 צפיות
  9. Started by KF,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8K - חריגה עד 9K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג לשנתיים שלוש קדימה , סרטים ואינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? צורב 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7-8 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? - לא רלוונטי = רצוי מארז שלא צובר אבק ושקט 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכב…

10. 1.התקציב המקסימלי הוא עד 2000אבל תתכן חריגה של כעד 200-300 שקלים. 2.השימוש העיקרי של המחשב הם משחקים כבדים. 3.בלי ציוד היקפי 4.השקט לא קריטי ולא מתוכנן אוברקלוקינג. 5.אני מתכנן לקנות את המחשב באייבורי(אלא אם יש מקום בחדרה שיותר משתלם לקנות בו) וצריך שהמחשב יורכב בחנות,בנוסף צריך התקנה של מערכת ההפעלה אבל אני מביא דיסק והם יעשו את זה בחינם.

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  11. שלום לעוזרים, מבקש את עזרתכם בבניית מפרט למחשב, מיועד לגיימינג עם תקציב מוגבל יחסית אבל שישודרג בעתיד עם הזמן. כרגע המחשב מיועד לילד בן 10 אז כנראה שהמשחקים הכבדים ביותר לא מתוכננים להישחק על המחשב אבל אולי בעתיד. אז כרגע לקחתי כרטיס חזק בינוני ומעבד I5 מהדור השישי. עד כאן ההקדמה. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אופיס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיו…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by Prism,

שלום לכם, אני רוצה לקנות מחשב חדש ללא כרטיס מסך (יש לי GTS 250 שייתכן שישודרג בהמשך). מה שחשוב בעיקר זה אופק שדרוג - שיהיה את האפשרות להרחיב זכרון, שדרוג כ. מסך וכן הלאה. ראיתי את הלוח אם GIGABYTE GA-H77-DS3H שנראה מרשים מאוד (צ'יפסט H77 שאני מניח שהוא מוצלח יותר מה-61, 4 סלוטים לזכרון, USB3). בנוסף חשבתי על מעבד אינטל i3 3220. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במ…

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  13. Started by yakirsh4,

1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג קל +עבודה משרדית מאסיבית( 5-6 כרטיסיות אינטרנט+סירטון יוטיוב בו זמנית) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).visual studio תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. PORTAL 2 +משחק שאני לא בטוח את שמו (הוא בשביל אחי הקטן) אם אני לא טועה קוראים לו מינקראפט או משהו כזה בכל מקרה הדרישות שלו אמורות להיות יחסית נמוכות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך …

• 20 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3800 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל ועריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ - סדיר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1620/1050 22אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות/גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? קל \. 9. האם יש בקשות מיוחדות כל…

15. שלום רב, אבקש לקבל הצעות למפרט למחשב עבור ילד בן 9 , השימושים: משחקים ( לא כבדים ) משחקי רשת דוגמאת maple story 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים משחקי רשת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אין לי מושג בינוני אני מניח 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: …

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Shasoosh,

חשבתי על המפרט הזה: http://www.tms.co.il/product/12167 האם ניתן להשיג משהו זול יותר במחיר הנ"ל? 1. מה התקציב המקסימאלי? 1,700 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב? המחשב ישמש לצפייה בסדרות/סרטים גיימינג קל ועבודה משרדית. -מהי הרזולוציה הטבעית של המסך שיחובר למחשב?1280x1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? אין לי מושג 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 6. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה לא, הר…

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  17. Started by pc34,

1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג קל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: pes13 /fifa 13 בעיקר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).21.5 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות + 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן ל…

18. Started by talevi83,

היי חברים, אני צריך להרכיב מפרט לגיימינג בתקציב מנייטורי, מקווה שתוכלו לעזור... 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אני לא יודע לאיזה משחקים המחשב מיועד, אבל אני מאמין שלא לרציניים מידי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין לי איך להשיג את המידע, אני…

• 6 תגובות
    • 956 צפיות
  19. Started by dec19,

תקציב המקסימלי-2200 שח לנצל את כל התקציב לא ניתן לחרוג המחשב ישמש לעבודה משרדית, תכני HD, משחקים בעיקר לgta אין צורך במסך, קיים אחד בגודל 19 אינצ' הגדרות גרפיות- מה שאפשר להוציא מתקציב כזה. אין צורך בציוד היקיפי. אין צורך בצורב. אין חשיבות קריטית לשקט(5) ללא אוברקלוק ללא מערכת הפעלה. הרכבה בחנות. אין עדיפות לחנות מסויימת, מגורים במרכז. לא מתוכנן שדרוג משמעותי בקרוב. רצוי לשמור על אופק שדררוג. הערות: אני יודע שהתקציב לא ממש מאפשר מחשב למשחקים, ובכל זאת אני מבקש שתנסו להוציא את המיץ מהתקציב למטרה זו תודה לעונים.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. גיימינג קל אני מתכוון ל: cs1.6,pes10,fifa10,nba.. וגם קצת FPS חדשים אבל לא מצפה להריץ על מקסימום. זה מה שהצלחתי להוציא: הרכבת מחשב עד 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים, יחידות 1 ₪99 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=55 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪218 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪116 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 RaidMax Apex Black, יחידות 1 ₪174 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=126 SeaSonic SS-400ET 400Watt 80Plus Bronze, יחידות 1 ₪256 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1031 PowerColor ATI Radeon 5750 512MB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪625 http://www.…

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  21. Started by mrbahur,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300₪ אם זה הכרחי לבקשות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שיריץ משחקים בצורה טובה, שימוש קל בפוטושופ ושימוש יומיומי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג קל, שיריץ משחקים חדשים אבל לא חייב על ההגדרות הכי גבוהות. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CALL OF DUTY, GTA, FIFA למינהם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע יש לי 22" 1…

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, גלישה, אופיס, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים רשת באינטרנט, משחקים כמו Call Of Duty -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע לא מתוכנן שדרוג מסך... מסך 19 LCD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות כמה שניתן 3.…

23. 1. מה התקציב? 4500 שקלים .. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: אינטרנט ומשחקים כבדים מאוד , כגון GTA IV NBA2K9 FIFA09 FARCRY CRYSIS ןכן' 3.לא 4. צורב DVD ומסך 22 אינץ' של PROVIEW 1680 על 1050 פיקסלים .. 5. KSP בינתיים יכול להיות שאחליף למשו אחר כרגע תביאו לי מKSP בבקשה .. 6. X 7. הרכבה .. 8. כן שהמחשב יהיה חזק גם לעוד שנתיים .. ועוד שנתיים במקרה הכי גרוע אני יעשה OC ויקנה קירור כרגע לא צריך .. 9. שקט .. 10. האם מתוכנן OC? אם כן -רק בעתיד .. 11. רשמתי למעלה .. דרך אגב .. רק אינטל .. זה תקציב מספיק טוב לאינטל .. ואם אתם מביאים לי C2D תסבירו לי למה עדיף על QUAD וכנ'ל הפוך .. תודה רבה חברים !!!!

• 37 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. רק מ KSP בבקשה. אפשר לחרוג מעט והכי חשוב שיהיה אמין.

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  25. אבקש דעה לגבי המפרט הזה : מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray ¤1512 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550ay לוח אם ASUS P5Q-E ¤810 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31204 כונן קשיח Westren Digital WD10EACS 1000GB SATA2 16MB ¤763 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WD10EACS זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 XP ¤731 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996599 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870X2 2048MB PCIe ¤2620 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-48748X2 כונן Blu-Ray משולב צורב Pioneer BDC-S02BK DVD ¤804 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=PBDCS02BK מארז ללא ספק Antec P182 …

• 4 תגובות
    • 549 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.