עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Shadow Fighter,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם ניתן לשפר את המפרט משמעותית בעוד כ200 ש"ח, אז בסדר. אני לא רוצה להוציא יותר מזה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, DIABLO 3, וכו'. גם משחקי רשת כמו LOL. אשמח להריץ הכל על הכי גבוה בלי FPS DROPS.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080. גודל 23", מסך של LG. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות אני מניח? 3.…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by GreenGlob,

שלום כולם! בפעם האחרונה שהתיעצתי כאן, החודש לפני חמש שנים, יצאתי מרוצה מכל הכיוונים ואני בטוח שגם הפעם (; לענייננו, ברשותי מחשב מזדקן ששירת אותי נפלא לאורך השנים אבל העת הגיעה ואני מחפש יורש. אני קורא כאן בפורומים בשבועות האחרונים בשביל לחזור קצת למשחק ולהבין מה מימיני ומשמאלי ולדעתי הצלחתי לקבל מושג לא רע על המפרט שאני מכוון אליו אבל אין כמו חוות דעת מקצועית. התקציב בגדול הוא 4,000 שקלים, אבל אני גמיש ומוכן למתוח אותו נגיד עד 4,300 במידה ויש רציונל מאחורי הבחירה בחלקים. נקודות שיעזרו לכם לעזור לי: השימושים הם גיימינג בעיקר, על הגדרות גבוהות כלל שיתאפשר. שקט לא ממש חשוב. לדעתי רעש סטטי ברקע עוזר לי להירדם. לגבי הרכיבים - אני לא צריך כונן אופטי/HDD אין לי בעי…

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by DDgeva,

טוב, המחשב הנייח שלי הפסיק לעבוד והחלטתי להוציא אותו לגמלאות (8800GT, Q6600) ולקנות מחשב גיימינג חדש. קניתי אותו ב2007 והוא שירת אותי בצורה מצוינת והריץ משחקים חדשים ברמה סבירה עד היום, ואני מקווה להצלחה דומה עם המחשב החדש. על הדרך אני קונה מסך חדש אז אשמח לחוות דעת גם בנושא הזה. שימו לב שצירפתי למטה מפרט שחשבתי עליו אז אני אשמח לקבל פידבק ביחד עם ההמלצות שלכם לשינויים (אם יש כאלה). הנה פירוט על הצרכים שלי: א1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 כולל המסך, אבל כל חיסכון מבורך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לחסוך אם אפשר להסתפק בפחות. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אם זה באמת משמעותי אפשר לחרוג עד 5000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית,…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקר לגיימינג, מסך 23" FULL HD, המשחקים הכי חדשים בשוק, רזולוציה 1080*1920 מיועד להגדרות גבוהות, חיבור HDMI נוסף לטלוויזיה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש כרטיס קול חיצוני, אין צורך באחד מושקע בלוח אם. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן כלל. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכב…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by naorM,

1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Battelfield 3 Mw3 skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).גודל מסך 27 אינץ לא יודע מה רזולוציה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  6. Started by ___michael___,

1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גיימינג במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 24 אינץ דגם: AOC 2434pw * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? למשחקים כבדים ומשחקי רשת ! * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסו…

• 49 תגובות
    • 4.1k צפיות
  7. Started by omrygal,

זה המפרט שאני מחפש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:המשחקים החדשים ביותר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרש…

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  8. Started by Aslan,

זה מפרט שהרכבתי למישהו עם תקציב של 4300, שקונה אותו לגיימינג ב1280X1024 (בעתיד כנראה ישדרג לFHD), השאלה אם שווה לקנות אותו ככה או להוסיף SSD/ לשדרג לR9 290. מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Scythe Katana 4 SCKTN-4000 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-H81M-S2PV LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11S-8GNT 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Asus GTX960 2GB STRIX OC DirectCU II GDDR5 DVI HDMI 3xDP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III 1 ספקי כוח: ספ…

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  9. Started by omrygal,

מה אתם חושבים על המפרט המצורף בתמונה ? התקציב הוא 4500 אם סטייה של 100 שקל המחשב מיועד לגיימינג תודה

• 9 תגובות
    • 969 צפיות
  10. Started by Kiwovo,

כותרת.. תודה!

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  11. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להוציא את המירב מהתקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג , תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק אשר יצא בשלוש השנים הקרובות() -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20אינץ (מתכוון לשדרג לFHD בהמשך) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? למשחקים הקיימים כ…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Ruya,

שלום, רציתי לשאול אם המפרט המומלץ שלכם לחודש אוקטובר עדיין עדכני וטוב מדובר במחשב לגיימינג עד 4K ש"ח ללא ציוד היקפי. הרכבתי אותו בחברת Skypc ויצא לי 3700 ש"ח שווה להשדרג משהו ב 300 ש"ח האלו או לחסוך אותם? מעבד AMD Phenom II X4 955 Black Edition Box לוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 8-8-8-21 HK כרטיס גרפי Gigabyte nVIDIA GeForce GTX 460 OC 768MB DDR5 PCIe כונן Samsung SH-S223 X22 SATA DVD מארז ללא ספק LanCool PC-K56 ספק כוח S12II-430B Seasonic S12II 430W קרור למעבד Scythe Shuriken Rev B סה"כ 3710 ₪ תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by devek,

שלום חברים אני מעוניין במחשב לגיימינג, חשוב לי לציין שאני יותר מאשמח לעשות שימוש בחלק מהרכיבים שיש לי כרגע מהמחשב הישן לצורך העניין יש לי זיכרון 8 ג'יגה ,מסך רמקולים,עכבר ומקלדת שאין צורך להחליפם אני רוצה מחשב שיהיה חזק ויריץ כל מה שיש היום ובעתיד של השנתיים הקרובות לפחות על הכי גבוהה שניתן אשמח לדעת אם ניתן להשיג את זה במחיר שציינתי תודה רבה. נ.ב - המסך שיש לי כרגע הוא 23 אינטץ שאלון: -תקציב מקסימלי 6 אלף -לא ניתן לחרוג -המחשב מיועד למשחקים חדשים ברמת הגראפיקה הגבוהה ביותר רזולוצית המסך המקסימלית שלי היא 1920X1080 -אין צורך בציוד היקפי -השקט חשוב מאוד -לא מתכונן OC -אין צורך במערכת הפעלה -קניית המחשב היא מיידית

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Kitzony,

שלום, אני צריך מפרט למחשב חזק עד 5 אלף בלי ציוד הקפי ומסך זאת אומרת רק מארז+צורב תודה...

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  15. התקציב שלי הוא עד 5500 ש"ח ללא חריגה! המחשב מיועד בעיקר לגיימינג .. שיהיה בו צורב! הייתי רוצה שהמחשב יהיה מסוגל להחזיק משחקים כבדים על הגדרות גבוהות אם זה אפשרי עם התקציב הזה! שמעתי על המסך dell 2209wa אמרו לי שהוא מסך מצוין הוא יתאים לתקציב? השקט של המחשב די חשוב 9\10 המחשב נמצא בחדר והוא דולק רוב הזמן אז עדיף שלא יהיו זמזומים מציקים שיפריעו לישון .. אני לא מבין באוברקלוקינג אז זה לא חשוב לי! אין צורך לכלול מערכת הפעלה! אני גר באיזור המרכז אם יש חנות בראשון לציון זה יכול לעזור. אני לא חושב שאני הולך לשדרג את המחשב בשנתיים הקרובות לפחות!

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס/חיון מקורי. מחיר: ¤1447 לוח אם: GIGABYTE GA-P31-DS3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤469 כרטיס מסך: GIGABYTE Geforce 8800GT 512MB 256BIT אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1440 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 250GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3250620AS אחריות: חמש שנים יבואן רשמי. מחיר: ¤374 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA אחריות: שנתיים. מחיר: ¤183 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 667MHz VALUE DUAL CHANNEL KIT אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤309 מארז: NZXT LEXA BLACKLINE w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ¤524 ספק כוח: CORSAIR VX Series, 450W CMPSU-450V…

• 10 תגובות
    • 663 צפיות
  17. Started by ds.trias,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -- סקיירים, למשל, FAR CRY 3 .. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080, מסך 24'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by popop,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך לא כלול..גודלו 22 אינצ' MAG * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים קרייסס אססין קריד וכו' * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפ…

• 7 תגובות
    • 978 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. גיימינג כבד ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם.1200X1900 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)?כונן דיסקטים... 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)?7 …

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  20. Started by Decktor,

ידידה גיימרית שלא מתעסקת בחומרה ביקשה ממני לעזור לה, הבעייה היחידה היא שגם אני כבר מזמן לא עוקב אחרי השוק. מצורף המפרט שהיא שלחה לי, האם יש הצעות לשיפור? הערות: לא יהיה OC בשום שלב, המחשב כנראה ייקנה ב KSP כי אין הרבה אופציות אחרות בירושלים.

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  21. Started by Ronfer123,

היי חברה, 1. מה התקציב המקסימאלי? -5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב? - משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: רק לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - bf4 League Of Legends Call Of Duty Ghost ועוד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: '1920X1080 24 3. האם יש צורך בציוד הקפי: אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל,…

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  22. Started by 11GnR,

היי בניתי מפרט לגיימינג (התקציב עד 5000), יש רעיונות לשיפור? מעבד Intel Core i5-760 Box ₪1012 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80605I5760 לוח אם Gigabyte GA-P55-USB3 ₪658 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950240 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪296 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון Corsair DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 Value ₪143 כמות: 2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C2G1333 כרטיס גרפי Gainward nVIDIA GeForce GTX 570 1280MB DDR5 PCIe ₪1838 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GWGTX57013GD5 צורב LG GSA-GH24N X24 SATA DVD ₪100 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.as…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Evyatar1620,

שבוע טוב! הינה עברו שלוש וחצי שנים ואני שוב פה מבקש עזרה. פתחתי פוסט בפורום מסכים לגבי הרלוונטיות של המסך שלי האם הוא מתאים למחשב, נרשם לי שם שכן (למקרה שמישהו לא מסכים אשמח לשמוע): DELL U2312HM 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך, העדפה היא לא להגיע למחיר הזה אך אם יש קפיצת מדרגה אני מוכן לשלם ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך למקרה שזה לא מספיק אך אותה הערה משורה מעל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים והורדות, אני לא צופה במחשב רק מוריד דרכו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).שום תוכנות ב…

24. שלום חברים! עברו עוד שלוש שנים ושוב הגיע העת לרכוש מחשב חדש. בפעם האחרונה עזרתם לי מאוד, וההמלצות שלכם עשו בדיוק את העבודה שהן היו אומורות לעשות. אז תודה על העזרה בעבר, ותודה מראש על העזרה עכשיו :] 1. תקציב מקסימאלי 5K, עדיף לחסוך 2. המחשב משמש לתפקידים הבאים: א. משחקים, ----כולל סטרים דרך XSPLIT באותו הזמן, והרצת תוכנות קלות ביותר שתפקידן ייצור סטטיסטיקות, באותו הזמן. ב. תוכנות גרפיות - לא יתבצע עיבוד גרפי, אני רק פותח אותן ועושה שינויים קלים (אני מתכנת, אני גוזר גרפיקה באמצעות התוכנות הללו). המסך הוא דל אולטראשארפ 22, הרזולוציה לדעתי היא 1920X1080, FHD. אשמח לאופציה להריץ בגרפיקה מקסימאלית. מוכן להשקיע בזה כסף, כמו שהמפרט שלי משקף. המשחק העיקרי שלי משוחק באופן מקצועי, …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Drunklight,

אני כנראה אגיע לתקציב אך גמיש אם יהיה צורך. יש לי מסך רחב 24" 1920x1024 (או משהוא באזור, לא זוכר בדיוק) כרגע אני בערך ב5500 אם המפרט הבא: מארז: Antec Gameing 200 ספק: Thermaltake litepower 700W מעבד: Inter i7 920 2.66ghz לוח אם: GA-EX58-UD3R דיסק קשיח 1500gb westren digital זכרונות: 3x2048mb DDR3 kingston כונן dvd optiarc SATA DVD ( לא ממש משנה) כרטיס מסך: HD5850 -- כרגע יחיד, בעתיד אולי ארחיב ל2 אם אצטרך כרטיס קול: כרגע מתכנן להשתמש ב Onboard, אך לא פוסל אפשרות לאחד יעודי אני משתמש במחשב לכל סוגי המשחקים, אני לא מחפש אפשרות להריץ הכול על המקסימום, אך יותר בקשר לאורך חיים למחשב, הוספת זכרונות\כרטיס מסך בעתיד כדי לתמוך בדרישות עתידיות. כנראה אקנה דרך ivory... כל עצה לשיפו…

• 1 תגובה
    • 585 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.