ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,443 דיונים בפורום זה
-
Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX Gigabyte GA-P35-DS3L G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ Seagate 500GB Sata II 32MB Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black Coolermaster CM 690 Black Corsair 550VX 41A @ 12V Arctic Cooling AF12025 PWM 120mm הכל ביחד יצא לי בסביבות 4100. הזמנתי מTMS. איך ?
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום,אתמול קיבלתי לפטופ של LG (לא חדש). זו הפעם הראשונה שאני מתעסק עם מחשב נייד אז אני לא כולכך טוב בזה. אני מחפש דרייבר לכ.קול שמתאים לWIN7,הדגם של הלפטופ הואLGE5. חיפשתי בגוגל וזה מביא לי דרייברים שאפשר להוריד אבל בתשלום... גם באתר של LG חיפשתי ולא היו שם תוצאות. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איפה אפשר למצוא כובע ניו ארה באזור המרכז בזול
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
-
שלום , יש לי כמה בעיות עם המפרט מחשב שלי ... אומרים לי קח ככה , קח ככה וכל מה שיש זה מאקסימום 5600 שקלים... לא יותר. הנה המפרט : (ללא מסך) קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX E6750B ¤ 1175 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3 Conroe Support GP35DS3 ¤ 753 1 מארזים Compucase HEC 6C28 Silver/Black NO PSU ¤ 185 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 133 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W ¤ 415 1 קירור למארז Glacialtech 120mm Case Fan Hydrodynamic Bearing 18dba 36CFM ¤ 45 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 C2G800 ¤ 551 1 קשיחים WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS ¤ 407 1 כרטיסי מסך BFG Nvidia Geforce 8800GTS 320MB OC …
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני מעוניין במפרט למחשב המיועד לעבודה משרדית בעיקרה (בחו"ל). המחשב לא מיועד למשחקים וגם לא לצפייה בסרטים. השימושים העיקריים הינם שגרתיים... אינטרנט, אופיס ,הורדה וטיפול בקבצי וידאו (המרות פורמטים, הוספת כתוביות, צריבה וכדומה),וכן השמעת מוזיקה באיכות טובה.. חשוב לי שהמחשב יוכל להריץ מספר תוכנות במקביל. כיום יש לי מחשב בארץ שנקנה לפני כשנתיים בהמלצתכם ושירת אותי נאמנה עד היום אך מתחיל להיות קצת איטי וממילא אין טעם לסחוב אותו הנה. לגבי תקציב - אין מגבלות תקציב מיוחדות אך גם לא מעוניין לזרוק כסף ללא צורך. המחשב מיועד לקנייה , הרכבה ושימוש בתאילנד כך שאין משמעות למחירים בארץ או לאחריות. אין לי נסיון בקניית חלקי מחשב כאן אבל לפי מחירי מסכים ו HD שראיתי כאן, המחירים נמוכים יות…
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד של gigabyte מדגם w536m במחשב מותקן כרטיס מסך מובנה מדגם: Mobile Intel® 965 Express Chipset Family (Microsoft Corporation - Prerelease WDDM 1.1 האם יש אפשרות לשדרג את כרטיס המסך ? במידה וכן מישהו יודע איפה אפשר לעשות זאת וכמה זה אמור לעלות ? תודה
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל הסוגים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).לא יודע עדיין לא יותר מ20אינץ וFHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי בפסח האחרון מחשב לנובו מדגם C200 3000 עם מעבד 1.66 DC2 ושני כרטיסי 512 RAM 80 HARD DISK G עלה לי 4.4 K כמה שאלות: א. קניתי במחיר סביר? ( אני יודע שזה טפשי לשאול אבל... ) ב. מישהו מכיר בעיות מיוחדות איתו? ( אצלי הוא מתחמם נורא והסוללה נגמרת מהר, בנוסף לכל זה הוא ממש איטי ) אשמח להתייחסויות
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שאר המפרט: i7-4510u 6gb ram 480gb ssd kingston uv400 המחשב שחשבתי לקנות: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=23200 המסך פחות רלוונטי כי 80% מהזמן המחשב מחובר למסך חיצוני השאלה העיקרית היא לגבי המעבד השימושים במחשב: לימוד פיתוח תוכנה: visual studio שפת C intellij/android studio - JAVA לימוד פיתוח אפליקציות שאר שימושים רגילים: אינטרנט, אופיס וכו... לא משחק משחקים מה דעתכם? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקי... אז אחרי שהייתי פה, והציעו לי מפרט... עשיתי לו כמה תיקונים שאני מעדיף... אז תגידו מה אתם חושבים... כמו שאתם רואים זה מ-KSP: כרטיס מסך: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1686 מה אתם חושבים??
-
- 10 תגובות
- 898 צפיות
-
-
-
איך המפרט הזה??? מעבדי AMD Phenom II x6 Six Core 1055T Socket AM3 2.8Ghz Box מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Arctic Freezer 64 Pro לוחות אם למעבדי AMD ASUS M4A89GTD PRO/USB3 AM3, 890GFX, DDR3 1333, VGA ATI HD4290 2xPCI-E, HDAudio, GBL זכרונות DDR3 1333Mhz 2x2GB Corsair XMS3 DHX Dual Channel זכרונות none זכרונות none דיסקים קשיחים none דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD20EARS כרטיסי מסך ASUS HD 6950 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E כרטיסי מסך none כרטיסי עריכה וטלויזיה none כרטיסי קול none צורבי DVD none ציוד רשתות none מארזים CoolerMaster Elite 370 Black (No PSU) מאווררים וגופי קירור none מאווררים …
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 750 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטרימניג של משחק(OSRS-Old School RuneScape, משחק מאוד קל, גרפיקה נמוכה), ולימודי פסיכולוגה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). OBS Studio, תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. רק OSRS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מינימום 720P, העדפה ל1080×1920, מסך מטת גודל של לפחות 14…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
זקוק למפרט לגיימר כבד.. מיועד למשחקים OC לא מתוכנן. ללא מסך או ציוד הקפי. מחנות Iqpc-יש לי שם הנחה באחוזים שאני צריך לברר בדיוק כמה.. ורציתי לדעת אם אני יוכל להריץ משחקים כבדים כמו לדוגמא biosock crysis חלק בהגדרות הכי גבוהות.. תודה רבה מאוווד לעוזרים,המחשב ירכש בתחילת ספטמבר.
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
קניתי מערכת 5.1 ואין לי אפשרות להנות ממנה כי הלוח אם שלי לא תומך ב5.1 ,כל הPCI שלי מלאים ולכן אני צריך כרטיס זיכרון חיצוני שיאפשר לי להנות מהמערכת,למישהו יש המלצה שלא תשבור לי תוכנית חיסכון? תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב פשוט וטוב , שהשימוש העיקרי בו יהיה לאינטרנט ולאופיס, עם האופציה לצפייה בסרטים (tvout) חשבתי ללכת על: אך אין לי תקציב ל case אינטל Price Units Total Pentium E2140, Bus800Mhz, s775, 1MB, DualCore 440 1 440 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE Price Units Total 945GCMX-S2 s775, 945GC, DDRII 667, VGA, PCI-E 340 1 340 זכרונות DDR II 667 Price Units Total 512MB OCZ Value Series 135 2 270 דיסקים קשיחים Western Digital Price Units Total 160GB 7200RPM, 8MB 275 1 275 צורבים Asus Price Units Total DRW-1814BLT DVD±R x18, DL x8 SATA 210 1 210 Total price 1535 המלצות ושינויים התקבלו בברכה. אצטרך המלצה למארז לא יקר. תודה.
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום, אחריי כמעט 4 שנים, אני רוצה לשפר\לשדרג את המחשב שלי המפרט הנוכחי: זיכרון פנימי: 2 ג'גה זכרון DDR2 ספק כוח:Thermaltake 425W לוח אם:DFI NFORCE4 ULTRA-D מעבד: AMD 3200+ Socket 939 כרטיס מסך:HD4670 המחשב הוא למטרות מולטימדיה(סרטים ואינטרנט),תכנות, משחקים הבלעדיים למחשב ומשחקי אסטרטגיה. אני מעוניין להחליף רק את הזכרון (ל-4 ג'יגה),לוח האם והמעבד. ואם אפשר שהלוח אם יהיה FULL ATX חשוב לי שתהיה יציאת SPDI\F קואקסיאלית, ושיהיה ללוח ולחלקים יכולות OC טובות. הבנתי שיש כמה סוגי ערכות שבבים, מה הכי מומלץ? מה עדיף? AMD או אינטל? התקציב כמו שכתוב בכותרת באזור ה-1200 ש"ח, אך אם כדאי אוכל לחרוג.
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום רב, לצערי איני מבין כלל בחומרה ולכן אני מבקש את עזרתכם בהרכבה של מחשב לשימוש בתוכנות גרפיקה כגון AutoCAD, Indesign ופטושופ בעיקר. התקציב עומד על 4K ש"ח אך חשוב לי שהמחשב, שנועד לחברה שלי ללימודים, יהיה כמה שיותר מהיר וחזק ולכן אם יש צורך בחריגה הדבר אפשרי עד 1000 ש"ח. עם זאת, אם ניתן לחסוך במשהו אשמח אם תוכלו לתת אפשרויות כאלו גם. שימושי המחשב כמו שכבר אמרתי הם בעיקר לעריכה גרפית, אך בנוסף, גם לצפייה בסרטי HD והאזנה למוזיקה - יש ברשותי כרטיס קול מדגם Xonar Essence STX שארצה להשמיש, לתשומת ליבכם. אני מעדיף שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט במסגרת התקציב. אין צורך בהתקנה של מערכת הפעלה/אופיס, יש צורך בהרכבה, עדיפות לחנות באזור תל אביב. אני מחליף מחשב לעתים …
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כולו. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 400 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר והמון אינטרנט, המון חלונות בו זמנית, גרפיקה (ברמה בסיסית), סרטי FullHD, משחקים ברמת GTAIV, NFS, משחקי פעולה בעיקר. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - שימוש מזדמן בתוכנות כמו Photoshop CS5. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כרגע אשתמש במסך 32 אינצים של חברת LG ברזולוציית FullHD, כמובן שלא אצפה להגדרות גבוהות במשחקים על המסך הנוכחי. בעוד חודש - חודשיים ארכוש מסך 23 אינץ' איכותי בעל פא…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום , הייתי מעוניין לקבל הצעת מחיר למפרט מחשב עד סכום של 3500 ( אם צריך לחרוג אז נחרוג , עדיפות שלא..). אני לא מבין גדול במחשב כלל , אבל מה שחשוב לי אלו הדברים הבאים: 1.מארז מאיכות טובה- ושקט. 2מעוניין במחשב שיהיה אפשר לשדרג אותו , על מנת שעוד שלוש שנים אני לא יצטרך לקנות חדש אלא פשוט לשנות/להוסיף חלקים.(לדוגמא עדיפות של 4 סלוטים לזיכרון) 3.שתהיה יציאה דיגיטלית לא אנלוגית למסךלא לחוץ על כרטיס מסך יכול להיות OB. 4.יציאה של ESATA + USB3 , שעוד יומיים וחצי ,שנצטרך יציאה כזו אז היא תהיה לי זמינה.במארז כבר. 5.רמקולים 2.1 (נראה לי החברה של ALTEC). תודה רבה לעוזרים, TOMCAT383
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה, המחשב מיועד לגיימינג בעיקרון, ללא OC, ללא מסך(יש מסך 19 רזולוציה 1440x990). מעבד AMD Phenom II X4 940 Box ¤1061 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1280 לוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3P ¤509 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38498 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤270 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600Mhz CL 7-7-7-24 Reaper ¤506 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ3426K כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4870 Toxic 512MB DDR5 PCIe ¤843 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=S487512D5T צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤112 כמות:1 http://ww…
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אחותי מתחילה ללמוד ומחפשת נייד עליו תריץ אוטוקד, קצת סרטים ושימוש בסיסי של אינטרנט ותוכנות הלימודים שלה. היא מחפשת את המחשב בעל המחיר המינימלי אשר יהיה מסוגל להריץ בצורה חלקה את השימושים האלה מסך עדיפות ל13.3 תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אהלן מתלבט לפני קניית מחשב "עבודה", בעבודה אני מתכוון למחשב חזק מספיק שיוכל להתמודד עם מספר סביבות פיתוח, VMS(נגיד...עד 3-4 במקביל), אמולטורים (ןהמון כרטיסיות כרום פתוחות :d) כרגע יש לי את המפרט הזה: https://ksp.co.il/?uin=16117&select=.269..391.#complist המפרט הזה די מספק את הצרכים שלי ועומד בתקציב שהצבתי, בהנחה והמחשב הזה גם הולך לשרת אותי ב3-5 שנים הקרובות האם ללכת עליו, או האם לחכות עוד חודש+- לסדרה הבאה של INTEL: http://www.guru3d.com/news-story/intel-core-i3-8300-and-core-i5-8500-available-from-february-the-14th.html האם יש צורך לשנות משהו במפרט במידה וארצה לשדרג בעתיד הלא רחוק את המחשב הזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אהלן, הכותרת אומרת בעצם הכל,השימושים העקריים יהיו ללימודים,משחקים(הוא לא גיימר רציני אבל שיהיה כרטיס מסך נורמלי) וצפיה בסרטים. ושהמסך יהיה "19 LCD. אם אפשר מKSP. אני יודע שהתקציב קצת לחוץ אבל זה מה יש,תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 878 צפיות
-