עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by mary,

1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD,משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?משחקים, גרפיקה, סרטים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. פוטושופ וכן משחקי בינוניים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא לצורך פרנסה אבל יהיה שימוש ניכר ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 17 אינץ - 22 אינץ * באיזה סוג משחקים תשחקו? בינוניים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מ…

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  2. Started by yurik83,

מעבד :INTEL CORE 2 QUAD S775 2.66GHz Q9400 : "SLB6B" - BOX לוח אם :ASUS P5Q PRO זיכרון :ADATA GAMING SERIES 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL58 דיסק קשיח : WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS מארז :ANTEC NINE HUNDRED w/o PSU ספק כוח :CORSAIR VX 550W : CMPSU-550VXEU מסך :CHI MEI LCD 22" 222H 5ms DVI WIDE צורב DVD : LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SAT קרור למעבד : ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 כרטיס מסך :HD4870 1GB PALIT

• 7 תגובות
    • 641 צפיות
  3. Started by shafel,

שלום לחברי הפורום, אבקש מפרט למחשב קולנוע ביתי שקט מבוסס אינטל. בקשות: 1. 4GB זיכרון 2. דיסק קשיח 2TB 3. יציאת S/PDIF 4. מארז נאה, איכותי וחרישי אין צורך במסך / ציוד הקפי תודה רבה רבה, ליאור

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  4. אני עכשיו בהתלבטות איזה מחשב נייד להביא, זה לא המחשב הראשי שלי אלא מחשב משני. גודל המסך שאני רוצה זה 13״-15״, מעדיף מעבד I5, זיכרון 3-4 ג׳יגה ראם, כרטיס מסך שיוכל להריץ סרטי full HD במסך חיצוני ובשלו בלי לקרטע, שיהיה סבבה למשחקים(לא כבדים מידי נגיד GTA SA) ויריץ אותם על איכות סבירה אבל זה לא השימוש העיקרי שלו. שימוש עיקרי בגדול יהיה מסנג׳ר אנטרנט שירים וכל מיני דברים די בסיסים, אבל לפעמים משחקים ועריכת תמונות כל מיני דברים בסגנון.. חשוב לי שהוא יהיה מעוצב יפה, ועדיפות שישקול כמה שפחות למרות שאני לא סגור עדיין אם אני מעדיף אותו קל מבחינת משקל או עם מפרט ממש טוב כי בתקציב הזה אני לא יוכל להביא שילוב של שניהם. ולגבי כונן דיסקים, ממש לא אכפת לי אם יש או אין במחשב אבל תכלס…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום לכולם אני זקוק למחשב למטרות הנדסיות בעיקר. את המחשב הקודם שלי קניתי לפני 5.5 שנים לאחר סקר שוק מקיף אך לצערי הוא התעייף ואני זקוק לחדש. המחשב צריך להיות חזק כדי להפעיל 2 תוכנות גרפיות במקביל solidworke וPRO-E כמובן MATLAB אופיס ואולי בעתיד VISTA וכמובן אשמח אם הוא יחזיק יותר מ 3 שנים. אני זקוק בעיקר לעזרה בבחירה של לוח אם וכרטיס מסך עדיפות גבוהה לASUS עם intel chipset המעבד שחשבתי עליו הוא ‏Core 2 Duo E6750 2 זכרונות של 1G של Kingston (המלצה על המהירות) דיסק קשיח של WD 320GB הסכום העומד לרשותי הינו בסביבות 3000 ש"ח אפשר יותר בתמורה למוצרים איכותיים מה שחסר לי זה המלצה על : *לוח אם (עדיפות גבוהה לASUS עם intel chipset) *כרטיס מסך (עדיפות גבוהה לASUS עם chipset NVUDA…

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  6. Started by Paci,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג אבל גם סרטים ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המטרה להריץ BF3 על מדיום בלי נפילות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוך-בינוני * האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות…

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  7. Started by MODY69,

שלום, זה שוב אני, הפעם עם בקשה אחרת לנייד. התקציב עלה מהפעם הקודמת ועכשיו הוא עומד על 5K (אפשר קצת יותר אם זה קריטי). המחשב מיועד לשימושים כללים (משרדיים, מולטימדיה, אינטרנט, חובה בלוטות', טיפה משחקים וכו'- בקיצור, להכל). אשמח להמלצה על דגם. תדוה מראש, MODY69.

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  8. Started by Clint Eastwood,

שלום לכולם! אני צריך לבנות מפרט להורי. עיקר השימוש במחשב: אינטרנט, סקייפ, אופיס, תמונות נכדים וזהו! לא מתוכנן OC. המחשב יריץ xp. אפשר לחרוג מהתקציב למעלה או למטה... זה לא משנה ממש תודה לכל העוזר חג שמח!

9. 1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות ולחסוך כמה שיותר בבקשה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 5000 אבל לנסות ולחסוך אבל לא לוותר על דברים חשובים כמו מאוורר מעבד 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג,תכנות,אולי יצירת משחקים תלת מימדיים(UNITY 3D,BLENDER) אבל לא משהו רציני אז לא צריך I7(אם בכלל זה יכול להכנס בתקציב(כנראה שלא) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GTA 5 BF4 Dragon age etc.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שי…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. באדיבות הפורום המעולה של NBR - שני ת'ראדים של דרייברים מעודכנים XP/VISTA לדגמים בכותרת. http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=339035 http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=338874 - DV5

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Shbd,

AMD Athlon 64 3000 s939 Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X chipest Antec SX1040B 400 Watt PSU SuperTalent DDR PC-3200 512MB CL 2 Sapphire ATI Radeon X800XL Pcie WD 200 GB 7200 rpm SATA DVDRW NEC-3520A X16 DUAL LAYER WHITE סה"כ: 6169 ש"ח כנראה אני מזמין שבוע הבא...... אני לא מתפשר על פחות מ- 200 GB ועל פחות מ- x800xl זכרון לקחתי חצי, בעתיד אני יוסיף עוד סטיק.אני יודע שג'יגה יעשה הבדל גדול אבל אני ישרוד עם חצי. כרגע יש לי מסך די גרוע MAG 786PF אבל גם אותו אני יחליף. אני לא רוצה לקחת מפרט דחוק ועם 6600gt אני גם לא אוהב לשחק על רזולוציות גבוהות (המסך שלי בקושי יסחוב על 60 hz ב- 1600,1200) כך שלא תהיה בעיה רצינית מדי עם המסך. זהו אם יש לכם משהו לשפר... למשל אני לא בטוח לגבי הזכרון?…

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  12. כמו כן אני רוצה 2*1G זיכרון ו-HD250GB. לא רוצה כרטיס מסך OB ואני רוצה שהמחשב יהיה שקט (חשוב מאוד). היישומים שבהם אני אשתמש הם בעיקר משרדיים, אימיול, סרטים, אינטרנט וכו' אני לא גיימר, אבל אוהב לחטט בתוכנות, לעבד תמונות מהמצלמה ברמה חובבנית וכו'. יכול להיות שאני לא צריך E6300? תודה רבה מראש!!!

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  13. Started by TOMMYB1,

שלום תוכלו לעזור לי לבנות מפרט מחשב. אינטרנט שימושים רגילים וקצת משחקים (לא ריצניים) לא משנה לי איזה מעבד חשוב: 2 גיגה זיכרון. דיסק קשיח מספיק 160. וזהו בעיקרון. ללא מסך. כולל ציוד היקפי

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  14. Started by icebreak,

בכמה נראה לכם אפשר למכור את החלקים הבאים: AMD XP 1700+ PALMINO עם קירור AEROCOOL X-COOL טוב ושקט ASUS A7V266-E 256MB 266MHZ DVD-ROM ASUS *12 מארז SIMBADDA עם ספק 300W גנרי ATI 9600 PRO 256MB + VIVO HD 60GB SEAGATE BARACUDA 7200

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  15. מומלץ לענות על השאלות שבסטיקי, זה כללי מדי כמו שזה כתוב. WTF?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. . מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח כולל מסך ותוכנות : 3500 שח למחשב + 1000 שח WIN8.1 + ו-3 רישיונות Office 2010 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ- 500 שח, אבל בהתאמה לשימושים לא נראה לי שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה - לפעמים ריבוי חלונות בו זמנית, מעט מאד סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ללא …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום ותודה מראש על העזרה אני מעונין לקנות מחשב לשימושי אופיס וסרטים שיכלול זיכרון 512 דיסק 80GB מסך 17' CRT צורב + D.V.D. ראיתי את המפרטים כאן באתר אך חשבתי לקנות באייבורי או במרדנית :s05: :s05: לדוגמא: http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2096 http://www.computershop.co.il/product.asp?productid=53&CatCode=3 ובנוסף שמעתי שמעבדי AMD מתחממים פחות ולכן פחות מרעישים האם זה כדאי ועדיף?

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  18. Started by gilme,

תקציב - עד 5,000 ש"ח. מותג - מוכר בלבד. מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), הורדות, צפיה בסרטים, עריכת תמונות קלילה בפוטושופ. גודל המסך - "13-14. משקל רצוי - עד 2.5 ק"ג. זמן סוללה - 3 שעות. יציאות מיוחדות - HDMI. אופציות - זיהוי טביעת אצבע או בלוטות ממש לא קריטי. גודל מינימלי של כונן קשיח - 160GB. גודל מינימלי של זכרון - 2GB. צורב DVD - צריך. *** מיועד לתחילת לימודים באוניברסיטה..

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  19. Started by danielly,

האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - אני מעדיף שהמחיר יהיה כמה שיותר קרוב ל5K אבל אם יש שיפורים משמעותיים בתוספת אני מעוניין לשמוע במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?- 6K אין לי אפשרות לחרוג מזה בכלל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב -גיימיניג בFHD, בהגדרות משחק גבוהות, קרייסיס, מאס אפקט.. וצפייה בסרטי FHD מסך Samsung P2350 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? - לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? - לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? - 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? - אני לא יודע לבצע אוברקלוק בנתיים, אבל חשבתי לעש…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. חג שמח! אח של חברה שלי רוצה לקנות מחשב נייד. השימוש שיעשה במחשב זה לראות סרטים לשמוע מוזיקה וקצת משחקים (הכבנה היא כמו הרוב). התקציב שלו הוא 3.5K עד 4K. הוא רוצה מסך גדול WD. על איזה מפרט אתם ממליצים??? אשמח לקבל את עזרתכם תודה רבה. אלדד כהן.

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  21. Started by Godmoney,

שיסחוב משחקים וסרטים אם אפשר. תודה!

• 7 תגובות
    • 703 צפיות
  22. Started by Emin,

מעבד Intel® Core2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz לוח אם EP43-DS3L זכרון פנימי 3 גיגה מהירות 667 כרטיס מסך ATI Radeon HD 4850 כונן קשיח 60 גיגה של WESTREN DIGITAL ספק+מארז תודה וחג שמח!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by Dror Arasheven,

יש לי i7 ex58-ud5 טריפל DDR3 4 כול 1 (12GB) SSD 128 כרטיס מסך HD4800 ההרד דיסק גדו מסיק .

• 6 תגובות
    • 961 צפיות
  24. Started by franklin22,

אשמח לשמוע דעות והצעות\שיפורים למפרט הבא שהציעו לי, המחשב ישמש למשחקים כמו GTA 4 ופרו אבולושן וכו', לצפייה בתכני HD, מוזיקה, וגלישה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  25. 0260 ש"ח - צורב - LG GSA- 4167B Dual Layer DVD 1400 ש"ח - מעבד - Intel Pentium D 930 Dual Core 3.0Ghz 2x2Mb 800fsb 775 BOX 0600 ש"ח - ספק כח - Noisetaker 485W 0960 ש"ח - זכרון - Kingston DDR2 2X512MB 667Mhz CL5 0800 ש"ח - לוח אם - GA8I945P-Pro Gigabyte Fsb1066 MHz LGA775 Intel945P 2100 ש"ח - כרטיס מסך - ?Sapphire Radeon X1800XT 512MB Dual DVI-I + TV+AVIVO ?

• 14 תגובות
    • 931 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.