עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אשמח להמלצות למחשב נייד שיחזיק לי מספר שנים.... * מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) בעיקר * גודל המסך - 14" * רזולוצייה - פחות קריטי * משקל רצוי - עד 2 ק"ג - עדיף כמה שיותר קל * סוללה לשלוש שעות פלוס * כונן קשיח בגודל 500, עדיף SSD אך בגלל מגבלות תקציב אני מבין שבעייתי?? * כונן אופטי - לא חייב * בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - לנובו / דלל * הערות, אני מסתובב הרבה עם המחשב כך שאני זקוק למשהו עמיד בפני זעזועים... תודה על העזרה עופר

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000, ניתן לחרוג עד 1000. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אני לא גיימר כבד אבל אני רוצה שתהיה לי את האופציה להריץ גם משחקים כבדים, מוכן להתפשר טיפה ברזולוציה/הגדרות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? המחשב יתחבר למסך בסלון (מסך TCL 4K 144HZ תומך VRR, HDR). מקלדת ועכבר אשמח למשהו שנוח לשים על הברכיים כי אני משתמש לרוב עם המקלדת והעכבר מהכורסא. לא צריך רמקולים. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כן, כרטיס מסך 3080 RTX 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? …

3. שלום, אשמח לקבל המלצה למחשב נייד עד 4000 שקל. 15.4 אינץ' לצרכים של סטודנט שהם צרכים בסיסיים...גלישה באינטרנט,כתיבת עבודות וכדומה ...ללא משחקים. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  4. Started by אלון פ,

שלום לכולם. אני יודע שרק אתמול פתחתי נושא חדש, אבל זה ממש דחוף. רציתי לדעת אם שווה לי לקנות את המחשב הבא במחיר 4140: מעבד: Intel Core 2 Duo E4400 2.0GHz זכרון: 1024MB DDR2 דיסק קשיח: SATA 3G 320GB 7200rpm כונן אופטי: DVD Writer Double Layer LightScribe כרטיס גרפי: NVIDIA GeForce 8500 GT זכרון גרפי: dedicated 512MB עם טכנולוגיית Pure Video יציאת DVI , TV-Out ו ממשק HDMI תקשורת אלחוטית: 802.11b/g מקלדת אלחוטית ועכבר אופטי אלחוטי שלט רחוק של המדיה הסנטר. מערכת הפעלה מקורית: Windows Vista Premium ושוב, המחיר הוא 4140. שווה לי?

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  5. שלום רב, אני מבקש המלצה למפרט למחשב שחבר שלי צריך. יש לו 3 מסכים של דל (20"+30"+20") שיושבים בקונפיגרציה שה"קטנים" על הצד. יישומים: * אופיס בדגש על דאטה(לעתים קרובות הוא יעבוד עם קבצי דאטה גדולים). * צפיה בסרטי FULL-HD ואחרים(על המסך הגדול- רזו' של 2580-1600). *עבודה עם כ-30 חלונות פתוחים במקביל. התקציב הינו מקסימלי, ניתן לחרוג אם צריך(ואני לא מאמין שצריך), ואם אפשר לחסוך אז מה טוב. לא מתוכנן OC. לא ישוחקו משחקים. שקט יהיה נחמד אבל הוא לא אספקט חשוב במיוחד. זה מה שהוצע לו: HP Z800 1110W 89% Efficient Chassis HP Z800 Localization Kit Intel® Xeon® X5550 2.66 8MB/1333 QC CPU (LOWPWR) HP Air Cooling Solution HP 1x Standard Heatsink Thermal Kit NVIDIA Quadro NVS 295 256MB …

• 7 תגובות
    • 905 צפיות
  6. שלום, אשמח לקבל מפרט למחשב נייח לעריכת וידאו. שימושים: כאמור, עריכת וידאו, בדגש על תוכנת Adobe Premiere CS 5.5 תקציב: 5.5K ציוד היקפי: יש צורך במסך, מקלדת ועכבר (מקלדת ועכבר פשוטים). שאלה: האם יש צורך בכרטיס קול ייעודי? הערה: נראה לי בהתחלה נסתפק בכונן 500GB מפאחת המחירים היקרים כיום. תודה רבה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. עיצוב, עריכה גרפית, עריכת וידאו (לא עיקרי) משחקים וכמה שיותר ובניית תוכנות...... יש פה שתיים אחד עם הכנה לסלי והשני לא אני רוצה שעם את חושבים שאפשר להשיג משהו אחר יותר טוב..... דברו...... אני לא חובב של AMD אז לא נראה לי שאני יקנה אחד אבל ........................ אני פתוח להצעות...................... הראשון....... ASUS NVIDIA® nForce4 SLI Intel® Edition P5N32-SLI Deluxe Intel® Pentium® D processor 920 2x2MB L2 3.20 GHz 800 MHz 65 nm, LGA775 - 1760 הורדתי OCZ DDR2 PC2-5400 667MHZ Gold 1024MB Dual Channel 2GB - 830 גיגה 2 בסה"כ WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII - 750 Gigabyte nVIDIA GeForce 7800GTX 512MB - 4550 לא אשים את ה7800 אבל מה עם זה למשל ASUS EN7900GTX/…

• 26 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by ofergpr,

זה מפרט שהציעו לי -מה אפשר לשפר לוח אם - Asvs p5vd2 - mx מעבד - kingston - 1024 mb ddr2 כרטיס מסך - 7300gs 256mb 512nb *לוח אם - תומך dual core *מעבד - intel p-d lga dual core 250GB -hrad disc sata2 ללא תוספת של מקלדת עכבר DVD וכו'... מפרט עד 5000 מה אפשר לשפר...

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. פתחתי לא ממזמן דיון בקשה למפרט (קישור בסוף ההודעה), אבל בסופו של דבר לא עשיתי הזמנה (מסיבות כאלו ואחרות), ומאז החלטתי שאני לא רוצה XP mode, ולכן אני לא צריך Win7 Pro, אלא מספיק לי Win7 Home. בניתי מפרט חדש בהתאם, מה דעתכם? מעבד AMD Phenom II X4 955 Box ₪877 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDZ955FBGIBOX לוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3 ₪474 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38495E כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪246 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 7-7-7-20 Platinum ₪642 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ3414K כרטיס גרפי Sapphire ATI Ra…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by gal555,

שלום לכולם אני מתלבט בין כמה דגמים של מחשבים והתקציב הוא 3000 ש"ח הדגמים: Acer Aspire 5732Z-443G‎ Lenovo G550 NTD2WIV‎ Fujitsu Amilo LI3710‎ Compaq CQ61-410EJ‎ אני קונה מKSP אז חשוב שזה יהיה משם. השימושים הם אינטרנט ואופיס

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. . מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם התועלת הנוספת נמוכה ביחס למחיר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? Assassin's Creed Black Flag, Far Cry 4, GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)? 23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות ומעלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. ההבדל בין 120ej ל410ej עומד על 550 שקל. ההבדל המרכזי במפרטים הוא בין מעבד T4200 לT4400, מהירות זיכרון 667 לבין 800, ועוד 160 ג'יגה בהארד דיסק. ההבדלים האלו שווים את ה550 שקל בשביל סטודנט שמשתמש במחשב בעיקר על האופיס או כדי לראות סרטים. מה המשמעות בין מהירות זיכרון 667 ל800, זה כזה ביג דיל? 120ej http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=1405 410ej http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=1632 תודה, דורי

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  13. שלום חברים, המחשב שלי נשרף, פשוט לא נדלק ואני די חושד במעבד, בכל מקרה זה כבר נותן את הפוש לרכישת מחשב שאני מתכנן כבר הרבה זמן. ברשותי כיום כמעט כל הציוד מסביב כולל מסף 19" חדש, מקלדת ועכבר אלחוטיים חדשים וכל שאר הדברים מסביב. אני רוצה כמובן לרכוש רק מחשב ללא כל ציוד היקפי בתקציב לא ממש מוגדר (מוכן להשקיע הרבה כדי לקבל מחשב חזק). מה שאני צריך זה לוח, מעבד, זכרון, דיסק קשיח וכרטיס מסך. זה המחשב שיש לי כרגע: Intel Pentium 4 2.66MHz Intel 845 512MB ASUS GeForce4 440MX WD 80GB 2MB X3 ASUS CD X52 ASUS CDRW X52 ASUS DVD X16 ASUS DVDRW X16 SONY 1.44 ----=====>>>>>++++++++<<<<<=====---- Thermaltake Kandalf Black Thermaltake HardCano 13 Thermaltake Pu…

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  14. Started by mary,

1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD,משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?משחקים, גרפיקה, סרטים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. פוטושופ וכן משחקי בינוניים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא לצורך פרנסה אבל יהיה שימוש ניכר ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 17 אינץ - 22 אינץ * באיזה סוג משחקים תשחקו? בינוניים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מ…

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  15. Started by yurik83,

מעבד :INTEL CORE 2 QUAD S775 2.66GHz Q9400 : "SLB6B" - BOX לוח אם :ASUS P5Q PRO זיכרון :ADATA GAMING SERIES 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL58 דיסק קשיח : WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS מארז :ANTEC NINE HUNDRED w/o PSU ספק כוח :CORSAIR VX 550W : CMPSU-550VXEU מסך :CHI MEI LCD 22" 222H 5ms DVI WIDE צורב DVD : LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SAT קרור למעבד : ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 כרטיס מסך :HD4870 1GB PALIT

• 7 תגובות
    • 645 צפיות
  16. Started by shafel,

שלום לחברי הפורום, אבקש מפרט למחשב קולנוע ביתי שקט מבוסס אינטל. בקשות: 1. 4GB זיכרון 2. דיסק קשיח 2TB 3. יציאת S/PDIF 4. מארז נאה, איכותי וחרישי אין צורך במסך / ציוד הקפי תודה רבה רבה, ליאור

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  17. אני עכשיו בהתלבטות איזה מחשב נייד להביא, זה לא המחשב הראשי שלי אלא מחשב משני. גודל המסך שאני רוצה זה 13״-15״, מעדיף מעבד I5, זיכרון 3-4 ג׳יגה ראם, כרטיס מסך שיוכל להריץ סרטי full HD במסך חיצוני ובשלו בלי לקרטע, שיהיה סבבה למשחקים(לא כבדים מידי נגיד GTA SA) ויריץ אותם על איכות סבירה אבל זה לא השימוש העיקרי שלו. שימוש עיקרי בגדול יהיה מסנג׳ר אנטרנט שירים וכל מיני דברים די בסיסים, אבל לפעמים משחקים ועריכת תמונות כל מיני דברים בסגנון.. חשוב לי שהוא יהיה מעוצב יפה, ועדיפות שישקול כמה שפחות למרות שאני לא סגור עדיין אם אני מעדיף אותו קל מבחינת משקל או עם מפרט ממש טוב כי בתקציב הזה אני לא יוכל להביא שילוב של שניהם. ולגבי כונן דיסקים, ממש לא אכפת לי אם יש או אין במחשב אבל תכלס…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום לכולם אני זקוק למחשב למטרות הנדסיות בעיקר. את המחשב הקודם שלי קניתי לפני 5.5 שנים לאחר סקר שוק מקיף אך לצערי הוא התעייף ואני זקוק לחדש. המחשב צריך להיות חזק כדי להפעיל 2 תוכנות גרפיות במקביל solidworke וPRO-E כמובן MATLAB אופיס ואולי בעתיד VISTA וכמובן אשמח אם הוא יחזיק יותר מ 3 שנים. אני זקוק בעיקר לעזרה בבחירה של לוח אם וכרטיס מסך עדיפות גבוהה לASUS עם intel chipset המעבד שחשבתי עליו הוא ‏Core 2 Duo E6750 2 זכרונות של 1G של Kingston (המלצה על המהירות) דיסק קשיח של WD 320GB הסכום העומד לרשותי הינו בסביבות 3000 ש"ח אפשר יותר בתמורה למוצרים איכותיים מה שחסר לי זה המלצה על : *לוח אם (עדיפות גבוהה לASUS עם intel chipset) *כרטיס מסך (עדיפות גבוהה לASUS עם chipset NVUDA…

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  19. Started by Paci,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג אבל גם סרטים ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המטרה להריץ BF3 על מדיום בלי נפילות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוך-בינוני * האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות…

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  20. Started by MODY69,

שלום, זה שוב אני, הפעם עם בקשה אחרת לנייד. התקציב עלה מהפעם הקודמת ועכשיו הוא עומד על 5K (אפשר קצת יותר אם זה קריטי). המחשב מיועד לשימושים כללים (משרדיים, מולטימדיה, אינטרנט, חובה בלוטות', טיפה משחקים וכו'- בקיצור, להכל). אשמח להמלצה על דגם. תדוה מראש, MODY69.

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  21. Started by Clint Eastwood,

שלום לכולם! אני צריך לבנות מפרט להורי. עיקר השימוש במחשב: אינטרנט, סקייפ, אופיס, תמונות נכדים וזהו! לא מתוכנן OC. המחשב יריץ xp. אפשר לחרוג מהתקציב למעלה או למטה... זה לא משנה ממש תודה לכל העוזר חג שמח!

22. 1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות ולחסוך כמה שיותר בבקשה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 5000 אבל לנסות ולחסוך אבל לא לוותר על דברים חשובים כמו מאוורר מעבד 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג,תכנות,אולי יצירת משחקים תלת מימדיים(UNITY 3D,BLENDER) אבל לא משהו רציני אז לא צריך I7(אם בכלל זה יכול להכנס בתקציב(כנראה שלא) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GTA 5 BF4 Dragon age etc.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שי…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. באדיבות הפורום המעולה של NBR - שני ת'ראדים של דרייברים מעודכנים XP/VISTA לדגמים בכותרת. http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=339035 http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=338874 - DV5

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Shbd,

AMD Athlon 64 3000 s939 Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X chipest Antec SX1040B 400 Watt PSU SuperTalent DDR PC-3200 512MB CL 2 Sapphire ATI Radeon X800XL Pcie WD 200 GB 7200 rpm SATA DVDRW NEC-3520A X16 DUAL LAYER WHITE סה"כ: 6169 ש"ח כנראה אני מזמין שבוע הבא...... אני לא מתפשר על פחות מ- 200 GB ועל פחות מ- x800xl זכרון לקחתי חצי, בעתיד אני יוסיף עוד סטיק.אני יודע שג'יגה יעשה הבדל גדול אבל אני ישרוד עם חצי. כרגע יש לי מסך די גרוע MAG 786PF אבל גם אותו אני יחליף. אני לא רוצה לקחת מפרט דחוק ועם 6600gt אני גם לא אוהב לשחק על רזולוציות גבוהות (המסך שלי בקושי יסחוב על 60 hz ב- 1600,1200) כך שלא תהיה בעיה רצינית מדי עם המסך. זהו אם יש לכם משהו לשפר... למשל אני לא בטוח לגבי הזכרון?…

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  25. כמו כן אני רוצה 2*1G זיכרון ו-HD250GB. לא רוצה כרטיס מסך OB ואני רוצה שהמחשב יהיה שקט (חשוב מאוד). היישומים שבהם אני אשתמש הם בעיקר משרדיים, אימיול, סרטים, אינטרנט וכו' אני לא גיימר, אבל אוהב לחטט בתוכנות, לעבד תמונות מהמצלמה ברמה חובבנית וכו'. יכול להיות שאני לא צריך E6300? תודה רבה מראש!!!

• 4 תגובות
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים