ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,439 דיונים בפורום זה
-
למבינים מבינינו, אני סטודנט וצריך מחשב לעבודות בעיקר האם המחשב נייד מהסוג הזה יתאים לי? ACER Aspire One http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=3805
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
בעבודה התקלקל הספק במחשב. ספק גנרי כלשהו. הוא היה מחובר לאל פסק כלשהו. האם יש להתאים את הספק החדש לסוג האל פסק? או שאני יכול לקנות כל אנטק או סיסוניק ולא תהיה בעיה? אשמח לקבל תשובה זריזה.
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש מחשב משחקים סטנדרטי, לא משהו מפוצץ, עד 2,000. לא צריך שום ציוד הקפי, בלי אוברקלוק, לא חשוב אם המחשב שקט או לא. חשוב שהחברה תהיה ממוקמת במרכז, סביבות פ"ת - ת"א, ולא צריך משלוח. כמו שאמרתי, השימושים העיקריים יהיו משחקים בינוניים ושימוש רגיל, אינטרנט, קצת סרטים וכו'. אשמח אם תוכלו לעזור
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
לפני כשנה קניתי msi wind u100 מאייבורי. הלפטופ הגיע לי עם windows xp home edition sp3, איך אני יכול לפרמט את המחשב בלי לקנות windows חדש? (אם כבר יש לי מקורי אז עד הסוף) אני אמור לקבל את windows עם הלפטופ בדיסק או משהו כזה? ואם לא זה חד פעמי מה שמגיע עם הלפטופ? מישהו???
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב 1 -4500 עם מסך LCD ומחשב 2 גם עם מסך LCD אבל עד 5300 עריכה: למטרות משחקים בעיקר אבל לא יותר מידי (לחבר שלי)
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום חבריה, תודה על המחשב הקודם, אחי קנה אותו והוא אמור להגיע בקרוב יש לי עכשיו מחשב להרכיב לחבר טוב שלו. הוא רוצה מחשב לעריכת סרטים בעקרון, ללא ציוד היקפי וללא מסך. הוא מצלם במצלמת HD אז כנראה המעבדים החדשים שתומכים בSSE4 יעזרו לו יותר. אגב תשתדלו לשים במפרט הארד דיסק 250 ג'יגה, כרטיס מסך 8600GT עד X1950PRO, מעבד E8200, זכרון 2 ג'יגה 800 מגה הרץ אם צריך בכלל. זהו בעקרון. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
על המחשב לא יותקנו משחקים, אבל עדיף שהכרטיס מסך לא יהיה shared. עם זאת הכי פשוט (שלא יבוא על חשבון חלקים אחרים). הדבר היחיד שחשוב זה הסוללה שלו. שתחזיק כמה שיותר מעמד. משקל וכל השאר לא חשוב. כמו כן שהצג יהיה כמה שיותר איכותי. כמה דברים מינימליים... מינימום 1024 זיכרון. דיסק קשיח לפחות 80 gb. bluetooth וצורב dvd חובה. אם גם תוכלו לתת לי המלצה על תיק מתאים זה יהיה נחמד... אני מקווה שלא שכחתי משהו. אודה לכם אם תעזרו לי למצוא את המחשב המתאים
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני מכיר מישהו שרוצה לימכור מחשב שהמיפרט שלו הוא CPU Intel Core i7 920 Nehalem 2.66GHz LGA 1366 130W Quad-Core Processor Motherboard ASUS P6T Intel X58 chipset Video TWO XFX GeForce GTX 260 Video CardS - 896MB (each) GDDR3 SLI Ready, (Dual Link) Dual DVI, HDTV Audio 8 channels Onboard Wired Networking 10/100/1000Mbps Ethernet Wireless Zonet Wireless 802.11b/g, IEEE 802.11n Draft 2.0 hard drive Seagate Barracuda 1.5TB Memory CORSAIR XMS3 12GB (6 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1333 (PC3 10666) Triple Channel Power Coolmax CUG-950B 950-Watt Power Supply - ATX, SATA-Ready, PCI-E Ready, Modular Optical Drive SONY Black/Gray 2X Blu-ray DVD ROM Optical Drive #2 LG 22…
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
היי, אני מקווה שאני לא עושה פדיחות לעצמי אבל קיבלתי מחשב נייד של LG LE50 ויש שם 2 זכרונות של 512 כל אחד אבל משום מה אני לא מוצא איפה הזכרון השני.כלומר פתחתי מאחורה וראיתי רק זכרון אחד ואין לי מושג איפה הסלוט השני חחחח.לפי הפירוט הטכני של המחשב רשום שיש 2 סלוטים מישהו יכול לעזור לי לדעת איפה ממוקם הסלוט השני? בעקרון יש לי כרגע 1 גיגה בשני סלוטים של 512 שאחד מהם במהירות 533 והשני ב667 (למרות שנטען ע"י היצרן ש667 לא אמור להיות נתמך אבל המחשב עובד יפה מאוד ומזהה 1 גיגה).אני רוצה לשדרג למקסימום שהמחשב יכול לקבל שזה 2 גיגה.השאלה האם אני צריך לקנות סלוט אחד של 2 גיגה 667? אשמח למידע מפורט איך ומה צריך לרכוש כדי להגדיל את הזכרון ל2 גיגה תודה גל
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
היי, אז אחרי שהמחשב שלי רץ לו יפה במשך 10+ שנים, הגיע הזמן להגיד לו תודה להתראות ולשדרג הכל. מאחר והמון זמן כבר לא קניתי, אין לי שמץ איזה חנויות אמינות קיימות בחוץ. אני זוכר ש KSP ו Ivory הם דיי שיבוט אחד של השני, אבל שמעתי סיפורי זוועות בעניין שירות על KSP אז אני נזהר מהם. (למרות שהם דיי הכי זולים בשוק ואפשר לקנות מאילת) אשמח להמלצות על חברות מקצועיות וטובות שאתם מכירים, בעדיפות לכאלה באיזור המרכז. מעדיף כמובן לבנות לעצמי מפרט ושהחברה תרכיב, כי אין לי רצון להתעסק עם זה, ואין לי בעייה לשלם קצת יותר בשביל בנייה טובה ושירות אמין. למעוניינים, זה המפרט שבניתי לי כרגע בTMS באילת, אבל לא רלוונטי כי הבנתי שאין לי הרכבה אצלם בכלל וצריך להיסחב למרכז בשביל להתחיל לבנות: (אולי אש…
-
- 2 תגובות
- 6.1k צפיות
- 1 follower
-
-
תקציב 5000 ש"ח מחשב לגיימרים כולל הכל חוץ ממסך אני ניסיתי להכין גם מה אתם אומרים: Thermaltake VB6000BNS SWING P/S not included Black Case LG GSA-4167B 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW AMD Athlon 64 3200 Socket 939 Tray Citizen/Sony/Alps Black 1.44MB 3,5" FDD Western Digital 120GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD Logitech LX500 PS2 I USB Cordless Desktop DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard Twinmos Speed Premium 512MB DDR 3500 Memory Gigabyte Radeon X800GTO GV-RX80256DE PCI-e 256Mb Bulk Video Card
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום לכם, אחרי ימים שלמים של חרישה באינטרנט על כל הדגמים אני מאוד מאוכזב מכל הדגמים שיש בארץ. בקיצור הדגמים היחידים שעם מפרט נורמאלי +- למשחקים זה 1179ej ו 1190ej (שהוא קצת יקר יותר אבל לא נראה לי שווה את התוספת מחיר המעבד לא בהבדל כ"כ משמעותי) מה שאני רוצה לשאול זה ככה - למישהוא יש מושג למה הדגמים שמוכרים בארץ ירודים בכמה רמות מהמחשבים בחו"ל של אותו דגם... למשל 1179 של PAVILION מצאתי את הדגם שלו בארץ אחרת, יש לו Wifi-N - שזה מאוד חשוב לי, ויש לו גם Blu-Ray ועוד כמה תוספות לא זוכר בדיוק אבל שני אלה דברים חשובים. אבל מה בארץ אין לו כלום הכל נשאר על דור קודם.. עשו עלינו חרם בעולם או מה, אני לא מבין למה אני מתעכבים כל כך הרבה מאחורה עם המחשבים הניידים. הודה לכם על תשובות.
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? 14" ומעלה * משקל רצוי? 2.5 ק"ג ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 5 שעות לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לא צריך ! במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?1280X1024 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?משחקי רשת,CSS,משחק חלשים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן…
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום, מבקש חוות דעת על נייד Lenovo flex 2. מייועד לצרכי סטודנט: הרצת תוכנות יחסית כבדות וסרטים. [TABLE=class: standartFont, width: 100%] [TR] [TD=bgcolor: #CCCCCC, align: right]מעבד:[/TD] [TD=align: right]Intel Core i7-4510U 2.0Ghz[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #CCCCCC, align: right]זיכרון:[/TD] [TD=align: right]8GB DDR3 1600MHZ[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #CCCCCC, align: right]דיסק קשיח:[/TD] [TD=align: right]256GB SSD[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #CCCCCC, align: right]צורב DVD RW:[/TD] [TD=align: right]ללא כונן, ניתן להוסיף חיצוני[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #CCCCCC, align: right]מסך:[/TD] [TD=align: right]15.6 LED-backlit, Multi-Touch[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #CCC…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים , עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, cod aw כל החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צו…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי: מעבד - E6400 (חדש מהקופסא) הארד דיסק - 160GB מסך -19" LG 900FP צורב DVD צריך אותו למשחקים כבדים בלבד + OC. אז זה מה שבניתי: לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤ 625 כרטיס מסך: ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤1685 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 ¤691 מארז: NZXT APOLLO w/o PSU ¤381 מקלדת: LOGITECH MEDIA KEYBOARD ¤102 עכבר: LOGITECH PILOT OPTICAL MOUSE ¤112 רמקולים ואוזניות: LOGITECH 5.1 X-530 - 70W ¤512 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤422 קרור למעבד: SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm ¤254 קרור למארז: GLACIALTECH 120mm CASE FAN - SILENT BLADE 19dBA - BLACK - GT1225EBDL-1 ¤52 מחיר סופי (כולל ה…
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמה שיותר שימוש בעלות-תועלת, אבל מעדיף לחסוך ולא להגיע לסכום המקסימלי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קצת משחקים, עריכה גראפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Lightroom, פוטושופ - שימוש כבד. ב) לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא מערכת הפעלה\אופיס? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6,7 8. האם ישנה העדפה לר…
-
- 2 תגובות
- 978 צפיות
-
-
קרוב משפחה שלי קיבל הצעת מחיר, וביקש ממני להעריך אם היא סבירה יחסית למחיר. האם תוכלו לחוות דעתכם? המפרט לא כולל מסך, והמחשב ישמש למטרות משרדיות (וחשובה מאוד המהירות, כך שאם יש צורך בחריגה קטנה, אפשר) לוח אם INTEL WARRENSBURG CORE I P55 מעבד I5 QC 750 2.66 8M כרטיס מסך GF210GT X16 PCI-E 512MB דיסק WD SATA 7200 500GB ספק כח HEC-350TE-2WK 80PLUS ATX2.2 350W זכרון 2GB DDR3-1333 צורב מארז 1FAN+63RA HEC סה"כ 3300 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6-7 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם לא נדרשת באמת תוספת. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 7 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. : fallout, black ops, gta, witcher -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בנתיים יש לי מסך פשוט 24״ 1920X1080 אבל מתכנן ללכת על משהו יותר גדול כמו 27״ 2560x1440 או אולי 4k -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות…
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K 2. מה שימושי המחשב (גיימינג כבר כול המשחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ARMA II, BF3, BORDERLANDS 2, PROTOTYPE2, COD MW3\BO\BO2, אולי ARMA3, וכו'. משחקים חדשים ודי כבדים... מריץ גם GARRY'S MOD לפעמים שזה משחק שדורש לא מעט כוח עיבוד מהמחשב(אבל אני בספק אם הוא כבד לו יותר מהאחרים) מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: לאאא מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך, הציוד ההיקיפי שלי לגיטימי לגמרי. אולי מסך חדש יכול להיות טוב…
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם אם אפשר בבקשה מפרט למחשב גיימינג קל לא מחשקים כבדים במיוחד. ומסך 22 אינץ .. שיהיה משהו באיזור ה 3 אלף תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם. בהמשך ל- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=476106.0 קיבלתי הצעת מחיר ממכר לגבי המפרט הבא. תאמרו לי מה דעתכם: לוח אם- gigabyte GA-P55-US3L מעבד- Intel i5 650 3.2GHZ 4MB 1333MHz קירור למעבד- Zalman CPU cooler CNPS7000c זכרון- Kingston 4GB kit DDR3 1333MHz דיסק קשיח- Hitachi 1TB 7200rpm SATA 2 מארז- Cooler Master CM690 ספק כוח- Zalman 500W + Active PFC ZM500-ST כרטיס מסך- Sparkle GeForce GTS450 1GB HDTV+DVI כונן אופטי- Nec AD-7200 כל זה במחיר 3200 ש"ח. אני מוריד את הכונן אופטי- חסכתי עוד 100 שקל. איך זה בהשוואה למפרט שהוצע כאן? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=476106.msg4070951#msg4070951 האם יש הבדלים ביצועים משמעותיים בין ה-i5 לבין הפנו…
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
היי לכולם. לפני שבועיים בערך קניתי בפעם הראשונה מחשב נייד. מאוד מרוצה ד"א תודה למי שהמליץ על ה- MSI Bravo EX623. יש לי כמה שאלות בסיסות בקשר לתפעול שלא מצאתי להן תשובה חד משמעית. 1. האם זה בטוח להפעיל את המחשב בלי סוללה? הכוונה היא האם אני יכול פשוט להשאיר את המחשב מחובר לחשמל ולהשאיר את הסוללה בחוץ רוב הזמן? 2. האם עדיף להשאיר את הסוללה בתוך המחשב גם כשאני מחובר לחשמל? או שאני חייב לנתק מהחשמל כשהסוללה טעונה? 3. אם המחשב מחובר לחשמל אבל אני צריך לנתק אותו, האם אני יכול תוך כדי עבודה להכניס את הסוללה ולנתק את החשמל (בלי לכבות את המחשב קודם)? זהו בעקרון, אלה דברים שאין להם הסבר ברור במדריך ההפעלה...
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), * גודל המסך? מינ' 15" * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף זמן ממוצע ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא בהכרח * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה * צורב DVD? עדיף * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה מוכרת שתתן שירות ואחריות טובה לסיכום מחשב נייד רגיל שלא יעשה בעיות , קל לתפעול לסטודנטית עם שימושים בסיסיים... אפשר גם מתחת למחיר בכותרת תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-