עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הוא רוצה להשתמש במפרט הזה ולעשות אוברקלוקינג למעבד יש לו מדריך לעשות אוברקלוק למעבד הזה מה אתם אומרים ? והאם יש לכם רעיון למפרט אחר יותר טוב בתקציב הזה הוא לא מעוניין במסך או ציוד הקפי כנ"ל הארדיסק צורב וכל השאר [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  2. שלום, אני צריך מחשב חדש למשחקים (אני רוצה להריץ SPORE כשיצא על מסך 19 אינץ'). אני גם עוסק בעיבוד תמונה והייתי רוצה שיהיו לו ביצועים טובים בתחום... כמו כן, אני צריך שהוא יהיה טוב במשימות יומיומיות אבל אני מניח שזה לא יהיה קשה מידי. חשבתי על מפרט בסגנון הבא (אני צריך לקנות אותו או בחיפה או בירושלים אז אם יש הצעות לשיפור לא מחנויות במרכז...) Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 6Mb 1333mhz BOX, יחידות 1 ¤840 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=2274 Arctic Cooling Freezer 7 LP, יחידות 1 ¤95 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3668 GIGABYTE EP43-DS3L Intel P43, יחידות 1 ¤525 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3362 PQI TURBO DDR2 800MHZ 4096MB DUAL C…

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  3. Started by GlolG,

שלום רב, אחי החליט לרכוש מחשב נייד חדש הבעיה היא שחוץ מללחוץ על המקשים הוא לא מבין כל כך גדול במחשבים לכן החלטתי לעזור לו במשימה דרישותיו מהמחשב: מחשב לאינטרנט, OFFICE, צפייה בסרטים (מעוניין במסך גדול) ןמשחקים (כ.מסך חזק עד כמה שניתן במסגרת התקציב) סוללה עדיפות ל- 8 תאים ומשקל כמה שיותר קל (לא מוטרד כל כך מהמשקל...) מעוניין במותגי DELL או Toshiba - כך שזה מצמצם את האפשרויות ..... אשמח לקבל הצעות למפרטים מתאימים העונים על דרישותיו - אם נחוצים פרטים נוספים אשמח להשלימם תודה מראש למגיבים

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  4. השימוש של המחשב זה להקרין סרטי HD בטלוויזיה בסלון, גלישה פשוטה ואם יהיה אפשר להריץ PES08 יהיה נהדר. אין צורך בכרטיס טלוויזיה. אם אפשר גם מארז שוכב יהיה מצויין. תודה רבה. נ.ב. מצטער על כל העריכות פשוט לא יודע נראה לי קצת דבילי לבקש מחשב בתקציב הזה אז תודה בכל מיקרה.

• 10 תגובות
    • 841 צפיות
  5. Started by avishai220,

אני יודע שלגבי המארז זה מיותר אבל לא בא לי על מארז אחר בא לי להשקיע גם בחיצוניות ולגבי הכרטיס מסך הבאטל פילד 4 דורש מעל 2 גיגה זיכרון אז אני לא לוקח סיכון [TABLE=class: tablefull] [TR] [TD=class: cartcoldel]http://ksp.co.il/?cardfull=1 [/TD] [/TR] [/TABLE]

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  6. שלחתי לפני מספר ימים דוא"ל לבעל חנות קטנה באזור עפולה (starcomp.co.il) עם מפרט שביקשתי: Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19-2F W Front USB 300W NEC ND-4540AW x 16 Bulk DVD±R/RW AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 Tray Sony/Citizen/Panasonic/Teac 1.44MB 3,5" FDD Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra 939 Motherboard Twinmos Speed Premium 512MB DDR 3200 Memory x2 PowerColor Radeon X800GT PCI-e 256 MB DDR3 Retail Video Card וזה מה שהוצע לי בתגובה: Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19-2F W Front USB 300W (not found) CC+3 Gsmart 190/420/430 Silver 500 30$ NEC ND-3540AW x 16 Bulk DVD±R/RW 46.5$ AMD Athlon 64 3000 …

• 10 תגובות
    • 920 צפיות
  7. אשמח ליעוץ לגבי מחשב חדש לגרפיקה. עבודה על תוכנות אדובי החדשות. פוטושופ, אלוסטרייטור ואינדיזיין. עיצובים גם לפורמט רחב. לא כולל עריכת וידאו. היכן כדאי לקנות ואיזה מיפרטים. כמו כן יעוץ לגבי מסך מעולה. תודה!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by kobibo,

קבלתי כאן לא מזמן מפרט שעיקרו עבור משחקים כבדים קצת קידוד בסכום עד 5000 ש"ח ועכשיו אני דיי בדילמה לגבי המפרט הזה ומפרט שאני בחרתי ( כמובן גם בעזרתם הנהדרת של אנשים כאן בפורום ). המפרטים יוצאים כמעט באותו הסכום 5000 ש"ח ( החלקים של המפרט שלי נלקחו מ 3 חנויות ). מפרט א: AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX DFI NF4 ULTRA INFINITY SAMSUNG DDR 512MB 400mhz X2 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL COMPUCASE CI-6A19 BLACK NO PSU FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan מפרט ב: Antec 3700BQE 350W Case AMD Athlon 64 3200 Venice BW-E6 Socket 939 Tray Thermaltake Sonic Tower No fan CPU Cooler…

• 9 תגובות
    • 723 צפיות
  9. Started by ransa,

שלום רב, אני מתחיל ללמוד בשנה הבאה ואני מעוניין לקנות לפטופ שישמש אותי לצורך הלימודים. אני מעדיף מחשב קטן יחסית שיהיה קל לנשיאה ובעל זמן סוללה ארוך יחסית, אבל לא נטבוק (לא רוצה 10'.. מעדיף 12-13', מטעמי נוחות), חשוב לי רק שיהיה בעל זכרון פנימי של 2GB (לא רוצה שיקרטע), ומעדיף שיתמוך ויגיע עם WIN7 כי זוהי המערכת שיש לי במחשב בבית ואז אוכל לסנכרן ביניהם בלי יותר מדי כאבי ראש. שאר הרכיבים פחות חשובים לי,אני הולך ללמוד כלכלה כך שאין לי צורך במחשב שיפעיל תוכנות כבדות, בעיקר אופיס וגלישה, אבל אני בכל זאת לא רוצה מחשב שיתקע כל שניה. לגבי תקציב- בסביבות ה1500-2000, אבל אני טס לארה"ב בקרוב אז אם יש לכם דגם טוב שעולה יותר יכול להיות שהוא כן יעמוד בתקציב שלי אם אני יקנה אותו שם. תודה…

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  10. Started by zabal12,

שלום אני לקראת סוף התואר במדעי המחשב ומחפש מחשב נייד שימש אותי ביום יום לתכנות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?3.5K לא מתאפשרת חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכנות ב-WEB\BACKEND 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?עדיף שיהיה אבל לא קר…

• 20 תגובות
    • 5.3k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי?3,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ( בין 3-3.5 אלף ) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג, התחלתי ב3 אלף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינטץ ו 1600-1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? יחס ההגדרות והתמונות לשניה הכי טוב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10…

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  12. Started by Unavoidable Encounter,

יש לי חבר שרוצה לקנות מחשב חדש עם המפרט הזה מארז Compucase 6A19 HEC 425W PSU, 120mm Fan מאוורר מארז Additional 120mm Case Fan לוח אם Gigabyte GA-K8N-Ultra Nvidia Nforce 4-Ultra S939 מעבד AMD Athlon64 S939 3200+ Venice Core מאוורר למעבד Thermaltake TR2 SE M6 Fan זיכרון 1024MB Geil DDR400 CL2.5 Cooling (2x512MB) דיסק קשיח Western Digital 160GB 7200RPM 8MB Buffer SATA II כרטיס מסך Gigabyte Geforce 6800GT Pci-Express 256MB DDR3 256Bit כרטיס קול High Quality Onboard Soundcard כרטיס רשת High Quality Onboard Lan Card צורב Nec ND-3540 DVDRW Dual Layer X16 כונן Floppy 1.44MB 3.5" ALPS מחיר ¤6368 איך זה? זה טוב? שווה? תודה למגיבים

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by erap129,

המחשב שלי עכשיו הוא כזה: MSI 865P Neo2 P4 2.8GHZ 512 DDR 400 FX5200 מארז+ספק ג'נריים רועשים מאוד אני מתכנן לשדרג את הרכיבים: ספק, מארז, כרטיס מסך, זכרון ולהוסיף צורב DVD. אז ככה המחשב שלי יהיה: MSI 865P Neo2 P4 2.8GHZ 1G DDR 400 4 sticks XFX 7600GT Compucase 6A21 enermax liberty 500W DVD drive + DVD burner אני מתכנן להשתמש בספק ובמארז גם למחשב הבא שלי שיהיה בערך בעוד שנה וחצי ובגלל זה קניתי ספק שגם יחזיק את המערכת הבאה שלי שתהיה mainstream כנראה השדרוג שווה את הכסף? ומהעבד שלי יסחוב עוד שנה שנתיים? כי עכשיו הוא נחשב די בסדר

• 11 תגובות
    • 751 צפיות
  14. אני מחפש לאח שלי מחשב HTPC - תקציב : עד 2500 גג - שימוש : מדיה סנטר -סלוני- (מסך 37" 720P כרגע, בעתיד מסך ל1080) 1) לראות סרטים באיכות טובה 2) גלישה באינטרנט 3) משחקים ברמה גרפית נמוכה-בינונית (PES 11, Magicka וכדומה) - אין צורך בציוד היקפי - לא יודע על רכיב שאני זקוק לו - מפרט מלא - רמת שקט 6-8 (כמות רעש שלא תפריע לראות סרט שקט נראה לי סביר) - בלי OC - אין צורך במערכת הפעלה (יופעל על WIN7 רצוי 64BIT) - אין העדפה ברשת מסויימת, גר ברמת השרון - צריך HDMI OUT וOptic Out SPDIF וUSB קידמי - לא מתוכנן שדרוג מפרט בהמשך חשוב לציין שמהחשב יושב בתוך שלב במעמד בסגנון : http://www.bikudo.com/photo_stock/955833.jpg יש אפשרות לעשות חור מאחורה כדי לשפר את זרימת האוויר אז מומלץ שיהיה מאו…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by GLP,

הי, אני רוצה להביא מארה"ב נייד של HP מדגם ProBook 4430S. העניין הוא שהאותיות באנגלית נמצאות במרכז המקשים ונראה שאין שם הרבה מקום לצריבת עברית. http://www.engadget.com/photos/hp-probook-b-series-s-series-hands-on/ מישהו מכיר את הענין ויכול לומר לי אם זה אפשרי לצרוב שם עברית?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. זהו, אז לאחר שהחלפתי ספק לפני כחודשיים והמחשב עבד כמו שצריך, נראה על פניו שהלוח אם החליט שהוא נכנע לאחר 7-8 שנים שיש לי אותו (עבר שדרוגים של זכרון,כרטיס מסך וכונן SSD). מאתמול יש צפצוף אחד ארוך ו2 קצרים לאחריו, ניתקתי את הכרטיס מסך ועדיין זה מצפצף... על כל פנים אני חושב שכבר הגיע הזמן למחשב חדש. אשמח לקבל מפרט אמין, שהמחשב יוכל להחזיק מספר שנים (8 זה ריאלי?) טובות עם אפשרות לשדרוג כ' מסך/זכרון. חשוב לי זכרון, כרטיס מסך (של nvidia), מארז נוח וקירור טוב. לא צריך מסך, יחובר למסך 22-23 אינצ' (רחב) ללא חיבור HDMI (אתחדש במסך חדש בעתיד) אין צורך במערכת הפעלה. אין צורך בכונן אופטי. יש לי דיסק קשיח SSD 240 ג'יגה של סמסונג אז בהכרח "לא צריך" דיסק…

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  17. אז ככה שחלק מהדברים כבר יש לי. מה שאני כן צריך זה זיכרון, לוח אם, מעבד ומארז ללא ספק כח, יש לי כבר את ה300AR-T של הרואיצ'י. רק שיהיה מארז פנאני מקורר היטב עם איזה 4מאווררים. לוח אם מינימלי תומך בכל הטכנולוגיות החדשות. כמובן שלא בכולן כי אז הוא יהיה אחד היקרים, אבל לפחות היותר מועילות. PCI-E, SATA RAID.. כל הבולשיט, כמה שיותר פיצ'רים יותר טוב. אני לא רואה סיבה שלוח האם יעלה יותר מ600שקלים. זיכרון TwinMOS/OCZ עם צ'יפים טובים למקרה ובעתיד אני ארצה לבצע אוברקלוק כבד המלווה בקירור חיצוני וכדו'. זה הכל.. מה אני מספר את קורות החיים שלי, כאילו אני קונה את מיקרוסופט חח ;]] שוב תודה מראש לכל העוזרים ((:

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. בדגש על שקט ללא המהרה. 1 האם זה המפרט המומלץ? 2 אם לא נותנים לחנות יד חופשית ברכיבים, האם גם אז יכולות לצוץ בעיות באייבורי? מארז כולל ספק Antec NSK4480 380W מעבד AMD Athlon 64 X2 4850e Box לוח אם ASUS M3A78-EM כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB זיכרון DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP צורב LG GSA-GH22N X22 DVD

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  19. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?מחשב ב3,000 ומחשב ב2,500 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, מעט משחקים, אבל אני רוצה מחשב איכותי שיחזיק לי לאורך זמן. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?לא הכי חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום אני מבקש הצעה למפרט למחשב למשרד , קצת אינטרנט והרוב אופיס וכו , זכרון יספיק 256 ללא מסך+מקלדת+רמקולים. יש צורך בכ.מסך בסיסי + TV OUT המחשב צריך להיות מבוסס אינטל לוח האם עדיף שיוכל לתמוך בשידרוג עתידי של המעבד+הזכרון. אני יודע שקשה להרכיב משהו סביר במחיר שכזה ובטח מבוסס אינטל אבל אם תוכלו לנסות את ההצעה האופטימלית

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by eitan sf,

אהלן אנשים צריך עזרה בבניית מחשב גיימינג למשחקים כמו: cod black ops4, league of legends,mmorpg ובעיקרון שיריץ משחקים טוב ללא שום תקיעות וללא שום בעיות לא כולל רמקולים ומסך בתקציב של: 6500

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום לכולם. אני סטודנט למדעי המחשב וצריך מחשב נייד טוב מספק בגודל 14 שיספק אותי לכל השלש שנים. נ.ב: אין לי בעייה לגבי יד 2 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 גג כולל חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטונים,עיבוד נתונים, מסמכים,תכנות (VISUAL STUDIO, PHYTON ועוד..) ומשחקים בקטנה :] 3. האם יש צורך בציוד היקפי? ללא ציוד היקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כמה שיותר מקום בכונן קשיח SSD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מספיק שלא יפריע בשיעור 6. האם מתוכנן או…

23. Started by master17,

אני צריך להרכיב מחשב לפנסיונר - בשווי עד 2600 ש"ח -כולל מסך... כמו שהבנתם הוא לא צריך הרבה .. בעיקר אינטרנט .. איזה מחשב אתם מציעים ? ואיפה כדאח לקנות אותו ? (מחשב חדש..) שאלה נוספת : כל הקטע שזה מין עבודה כזאת בשבילי .. אני צריך להרכיב תפריט של המחשב , לנסוע איתו להזמין אותו , להביא את המחשב הביתה (מרכיבים אותו בחנות) , לחבר את המחשב , להתקין את הווינדווס וכמה תוכנות + ללמד אותו איך להשתמש במחשב.. כמה הייתם לוקחים על העבודה הזאת ? *לטיפשים שביננו : זה לא לסבא שלי .. זה למישהו שאני לא מכיר , הוא פשוט החליט לקנות מחשב לעת זקנתו

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by avivlevy,

שלום בגלל התגובות הלא נעימות שלכם(בצדק) הרכבתי מחשב חדש תגידו לי מה אתם חושבים בבקשה AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX DFI LANPARTY UT nF4 SLI-D Kingston 1024MB 400MHZ DDR * 2 OCZ PS 520W ATX POWERSTREAM SLI-READY -בישביל שיחזיק תSLI WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII eVGA 7800GTX KO 256MB Thermaltake Xaser LANMOTO Aluminum - VA1000BWA THERMALTAKE BIGTYPHOON / Zalman CNPS9500 LED(מה יותר טוב?) Logitech® Cordless Desktop® MX 3100 (עכבר+מקלדת) CREATIVE SBS VIVID 60 הכל 13000 ש"ח השמח לתשובות(גם חיוביות)

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  25. היי שלום, זאת ההודעה הראשונה שלי, אז אני אציג את עצמי כאן, שמי ירדן כיתה י"א. ברצוני לרכוש מחשב נייד, אני לא ממש מבין במחשבים ניידים (כמה מאווררים יש לו או מה הכי טוב וכו') לכן אני מבקש כאן את עזרתכם. אני רוצה שהוא יתאים בערך לקריטריונים הבאים: - בעל משך זמן סוללה גבוהה 3 ~ 4. - שהיה מהיר, ג'יגה וחצי בערך מהירות. - זיכרון 160 או טיפה יותר. - המחשב יהיה פחות או יותר לכתיבת עבודות, אבל אני רוצה שהוא יהיה חזק וישמור על הערך שלו מבחינת מאווררים, מעבד וכו'. - אין לי מושג ממש לגבי האינטש של המסך, המחשב הבייתי שלי יש לו 17 אינטש, זה יספיק למחשב נייד או שהגדלים בו שונים? - כרטיס מסך טוב, שישמור גם על הערך שלו, ושיוכל להריץ משחקים P: - אין לי מושג אם הוא בא עם עכבר כמו של מחשב ביי…

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים