עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Gil 5587,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 ש"ח גג! וגם זה מוגזם.. לחסוך כמה שאפשר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בלבד. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא משנה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין חנות ספציפית. איזור השרון 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? מיידי 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. לוח אם: - 160 דולר GIGABYTE GA-P35C-DS3R מעבד: - 220 דולר Intel® Core 2 Duo E6600 Conroe Processor 2.4GHz קירור למעבד - 60 דולר Tuniq Tower 120 הרד דיסק: - 140 דולר לשניהם Western Digital WD2500YS 250GB SATA III 16MB Hard Drive (שתיים כאלה) זכרון: - 85 דולר Corsair 2X1024MB DDR2-675 XMS2-5400 Xtreme Performance Memory כרטיס מסך: - 190 דולר Sapphire X1950 XT 256MB PCI-Express Video Card כונן אופטי: - 40 דולר Pioneer DVR-212DBK 18X SATA DVD Burner מארז: - 70 דולר Enermax Chakra (with 25cm fan) ספק: - 65-80 דולר Vantec ION 2 460W / Enermax Liberty 400W (איזה מהם עדיף? ) 2 מאווררים נוספים למארז (קידמי + אחורי): - 30 דולר Thermaltake A2018 DC Blue LED 120mm Smart Cooling Fan …

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  3. דבר ראשון, אני אשמח אם תמליצו לי על מקומות בהם כדאי לרכוש את הנייד. לא יצא לי לקנות נייד עד עכשיו, אז אין לי כל כך מושג. אז ככה, המחשב מיועד קודם כל לעבודה משרדית. אני מישתמשת שנוטה להריץ בו זמנית הרבה תוכניות אז אני מניחה שבהתאם לזה צריך מספיק RAM ומעבד טוב, כדי שהמחשב לא ייתקע. לא צריך להגזים בנוגע למעבד ולהתמקד באחד שיש לו ביצועים ממש גבוהים אבל צורך הרבה חשמל. המחשב מיועד גם למשחקי מחשב. אני לא מבינה בכרטיסי מסך, אז אין לי מושג איזה משחקים כבדים ואיזה לא. אני מתכננת לשחק בcall of duty 4 במחשב החדש בתור התחלה. צריך כרטיס שמתאים להרבה משחקים. לא איכפת לי אם משחקים מסויימים לא ירוצו על HIGH או משהו כזה. אני גם רואה סרטים במחשב, אז פה גם באה לידי ביטוי היכולת של הכרטיס מס…

• 10 תגובות
    • 887 צפיות
  4. Started by roeesnir,

ניסיתי להתקין Win7, והוא פשוט נכבה אחרי דקה עד 5 דקות מתחילת ההתקנה. הצלחתי להתקין XP, אבל המחשב קופא אחרי כמה דקות, ונותר רק לכבות אותו ע"י לחיצה ארוכה על הPower. הדיסק הקשיח תקין. חדש. עבר MHDD פעמיים בהצלחה רבה. המחשב לא מתחמם. עבר Memtest. מה יכולה להיות הבעיה? לוח? יש עוד משהו שאפשר לבדוק?

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  5. אני מחזיק כבר למעלה מ4-5 שנים מחשב שנראה שדיי עשה כבר את שלו היום, ולא ניתן לשדרג אותו. לכן הגעתי להחלטה דיי מהירה(אבל לא פזיזה) להתחדש במחשב עד סכום של 6K ללא מסך עבור משחקים. השאלה האם יש טכנולוגיות עיבוד וגרפיקה חדשות באופק של הזמן הקרוב ועדיף לחכות...אני מבין שדור הקונסולות החדש לא רחוק כל כך.. וכשזה ייקרה יצרניות החומרה ימהרו להתעלות על הטכנולוגיה הנוכחית. הייתי גם שמח אם מישהו מבין עד כמה כדאי או שווה ה680GTX בלי קשר לשאלה הקודמת. תודה רבה לכל לעוזרים

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  6. Started by almog1620,

אני נמצא כרגע בשלב הקריטי שלפני רכישת מכשיר חדש והגעתי לתובנה: בגלל שהשימושים שלי הם מאוד קלים (צפייה ביוטיוב, קריאת חדשות, שימוש בדוא"ל וגיבוי תמונות), הבנתי שעדיף לי לקנות טאבלט איכותי במקום מחשב נייד שיעלה פי 2! אבל שמעתי שיש דברים מסויימים שאי אפשר לבצע בטאבלט, וכן אפשר לבצע במחשב נייד\נייח. אשמח לקבל דוגמאות למשימות שאי אפשר לבצע בטאבלט. בנוסף, מה אתם חושבים על הרעיון של שימוש בטאבלט בלבד ליישומים שאני משתמש בהם??? נ.ב. שמתי עין על שני טאבלטים שקיימים בשוק - אחד עם אנדרואיד 5.1, והשני עם אנדרואיד 6.0. האם קיים הבדל משמעותי בין שתי הגרסאות הללו, והאם בחירה באחת מהן זה דבר קריטי ברכישת טאבלט??? תודה!

• 1 תגובה
    • 3.8k צפיות
  7. Started by morbidangel,

שלום לכולם ברשותי נמצא מחשב amd 2800 64 (כן ישן מאוד) עם זכרון 512, לוח אם epox 8HDA5J וכרטיס מסך ATI Radeon 9800 pro. מן הסתם הזמן עושה את שלו והמחשב נהיה גרוטאה. האם שווה להשקיע 1000 שקל בשדרוג קל לפני קנית מחשב חדש? (רשת בין מחשבים בפוטנציאל לכן שוקל לשדרג מחשב נוכחי). כדאי לקנות כרטיס מסך חדש (משהו סטייל 8800GT) ועוד תוספת זיכרון של 512 או אפילו ג'יגה? תודה!

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  8. המפרט שאני צריך הוא בעיקר למשחקים לא משנה הרעש ומתוכנן OC עכשיו ככה הבנתי שC2D יותר מומלץ למשחקים , עוקף את הקוואדים ואפילו את הI7... אז איזה מיפרט הכי כדי?? לחסוך בקניית C2D או לחסוך לI7 ?? או I7 אין במפרט ספק ומארז כי אני מביא בניפרד מארז NZXT TEMPEST 350שקל וספק Corsiar 750TX 560שקל מי שאומר שזה מבוזבז שיסתכל כמה עולה בד"כ ותיראו שבמחיר הזה אי אפשר להביא משו יותר טוב... פלוס הקורסייר 550 עולה 60 שקל פחות... העם יש למה להושיף את ה1200 שקל האלה או שיספיק לי הC2D לשנתיים הקרובות ועד אז יהיו מפלצות אחרות?????

• 8 תגובות
    • 629 צפיות
  9. Started by curdi1,

שלום לכולם, מעוניין ברכישת מחשב לעריכת סאונד (כ. קול קיים), תוכנות עיקריות קיובייס - לשימוש יומיומי (לא פרנסה) בדגש על שקט (8 מתוך 10). ניתן לחרוג מהתקציב בעד 300 ש"ח. כמו כן מעוניין במערך של 2 דיסקים קשיחים של 500 גיגה כל אחד במערך של רייד לגיבוי. המחשב לא ישמש למשחקים ולא נדרש ציוד היקפי. (לא מתוכנן שדרוג נוסף בקרוב ולא מתוכנן אוברקלוק כלל). מה מומלץ ? תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. שלום לכל חברי הפורום! אני זקוק למפרט למחשב ששימושו העיקרי הוא למשחקים. המחשב יכלול כונן דיסקטים, צורב דיוידי. אני לא צריך מסך, מקלדת ועכבר. רק חשוב שמתוך זה יהיה כרטיס מסך טוב. אני גר באזור הצפון אז חשוב שזה יהיה בסביבה. תודה לכל העוזרים (אה! המחשב לא יהיה ל-oc).

• 5 תגובות
    • 534 צפיות
  11. Started by Fadida,

שלום רב, לאחר התנסות שלי עם הפורום פה במפרט שעזרתם לי למצוא, אתם באמת תותחים, עזרתם לי במציאת מפרט מעולה לחבר קרוב. עכשיו חבר אחר דיבר איתי וצריך דברים קצת שונים אבקש את עזרתכם 1. מה התקציב המקסימאלי 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, Overwatch, Rust, CSGO -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שיהיה ורסטילי בבקשה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by gjook,

יש לי התלבטות בין 2 מפרטים למשחקים , כל אחת מחונות אחרת , הם מאוד דומות , ואחת יותר זולה ..(גם שיקול אגב..).. מפרט 1 מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX ¤1098 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤631 כרטיס מסך: ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 - DX10 - RETAIL ¤1654 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤376 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ¤211 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤556 מארז: COMPUCASE CI-6A19-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU ¤234 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤417 הרכבת מחשב: הרכבה ובדיקה במעבדת החברה ¤79 מחיר סופי: ¤5256 המ…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by PuG3o6,

שלום יש לי תמחשב הזה http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01581478&cc=ad&dlc=en&lc=en&jumpid=reg_r1002_usen_c-001_title_r0001 מערכת הפעלה WIN7 (64BIT) השאלה האם קנייה של 2 זיכרונות מאלו http://www.dc-tech.co.il/Product.aspx?ProductID=3445 יפעלו טוב ויתאימו? אם לא אז בבקשה להגיד לי איזה יתאימו יש לי כרגע X2 1GB DDR2/SODIMM Transcend 667MHz

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני רוצה לשחק עם המחשב הזה משחקים כמו: COD4, Half Life 2, Crysis, World In Conflict ועוד מלא!! חשוב שיהיה שקט, אז הנה המפרט: (חשוב לציין כי יש לי מסך 19") מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤861 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-EX38-DS4 ¤917 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39386 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤344 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 XP ¤543 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996580 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ¤897 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4856DD מארז ללא ספק Antec Nine Hundred ¤620 כ…

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by tomer861,

שלום לכולם ברשותי הדל סטודיו xps16 ואני מחפש לו תיק ולצערי אני לא מצליח למצוא אחד 90 אחוז מהתיקים הם לגדלי ה15 וה16 נשאר יתום ובודד אנא עיזרו לו למצוא אבא(תיק) שיגן עליו בדרכים... תודה לכל העוזרים.....

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אהלן, אני מחפש לקנות MacBook Pro עם מסך 13 אינץ' , רציתי לדעת מהיכן הכי זול לקנות כזה באילת? ומה טווח המחירים פחות או יותר. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  17. Started by Shbd,

לפי מה שהבנתי ממנו שהמחשב אמור להיות עבור הדפסת מסמכים ותמונות ולהפעלת נגיד תוכנה טיפה כבדה כמו פוטושופ ולשמוע שירים בלי שיגמגם multitasking בקיצור(את זה עושה ה - AMD שלי בלי בעיה) הוא לא הזכיר משחקים בכלל אבל שימו לו כרטיס מסך כמו 6600gt לא יותר מזה נראה לי לא צריך ציוד היקפי ההחלטה בידכם למערכת מבוססת AMD או Intel... הוא ביקש שיהיה לפחות 120 ג'גה הארד דיסק

18. Started by מחפש דרך,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הגדולים והטובים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…

19. Started by arkady,

שלום הרכבתי לחבר שלי מפרט ב3000 ש"ח, אבל הייתי רוצה דעה נוספת על המפרט, כולל עצות לשיפור וכו'. הנה המפרט שהרכבתי לו, מKSP, מצפים לעצות לשיפור אם יש http://i15.photobucket.com/albums/a355/Aragorn-GT/shai.jpg

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  20. Started by ross,

בניתי לעצמי מחשב ויש שני דברים שאני לא סגור עליהם לוח אם וספק + מארז התקציב 1000 שח (אני לא יודע מה הפורום המתאים (יש מארזים ויש לוחות אם) אז החלטתי לשים את זה פה) אני צריך לוח אם H67 עם חיבור DVI ו-4 חריצי זכרון חוץ מזה שום דבר. ספק ומארז שיהיו שקטים אבל המערכת לא צורכת הרבה חשמל (מעבד SANDY BRIDGE ללא כרטיס מסך) אז לא צריך להגזים. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by GPS,

שימושים רק אינטרנט ואולי משחקים כמו סימס לא דברים כבדים. אפשר למצוא משהו נורמלי במחיר הזה או שכדאי יד שניה? תודה מראש. עריכה: הגדלתי את התקציב ואני מוכן לחרוג עוד קצת אם ממש כדאי אבל לא יותר מדי פשוט אני רוצה לקנות היום וזה קצת דחוף, ואני מעדיף נייד רגיל לא נטבוק. תודה שוב.

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300/400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, גיימינג לייט, עריכת סאונד עם CuBase א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -דיאבלו 3 וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - קיים מסך נוסף בגודל 22 אינץ', אבל רצוי שהלפטופ יהיה 15.6/13.3 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by Kremer,

שלום אני מעוניין לשדרג את הזכרון במחזב שלי אבל אני לא סגור איזה זכרון כדאי לי לקנות. המפרט של המחשב: intel e6300 Abit AB9 G.Skill DDR2 1024MB 667Mhz CL5 X2 GeCube X1950Pro 256MB GDDR3 Antec p150 + Neo HE 430 הבנתי ששדרוג ל 4 GB אינו מועיל מכיוון שהוא פעיל רק במערכת של 64BIT מטרות המערכת היו בעבר למשחקים כיום הם יותר להאזנה למוסיקה ומשחקים ברמה בינונית. אני מחפש בעיקר המלצה לתוספת זכרון.

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  24. Started by nbucky1995,

מעבד: AMD Phenom II X4 925 2.8GHzלוח אם: Gigabyte GA-770-USB3 כרטיס מסך: NVIDIA Ge-Force GTX 460 728MB צורב: הכי רגיל מארז: Termaltake V3 Black Edition דיסק קשיח: 500 GB ספק כוח: Seasonic 500 Watt זיכרון ראם: 2X2 GB 1333 MHz זה המפרט שלי עכשיו אני משתמש במחשב לגיימינג כבד. ויש לי 1500 שקל לשדרג. מה אפשר לשדרג? ומה הכי דחוף?

• 8 תגובות
    • 899 צפיות
  25. אני מעוניין במחשב שיתאים גם לטווח הרחוק, כלומר שיחזיק משהו כמו 4 שנים (אפילו אחרי שידרוגים קטנים) שככה מחזיק המחשב הנוכחי שלי נכון להיום, המטרות שלו הן בעיקר למשחקים (כשאני אעשה בו שימושים נוספים כמו צפייה בסרטים, מוזיקה, וכו' אבל בלי oc). התקציב הוא מקסימום 7,000 שקל (למרות שאפשר חריגה קטנה של מקסימום אבל באמת מקסימום 200 שקל אם זה נחוץ), כולל מסך (19 אינץ' CRT איכותי במיוחד). אז הנה המפרט: מעבד- Intel Pentium IV 2.8C 800mhz fsb לוח אם- ABIT IS7-E זיכרונות- DDR-RAM 256MB 3200 Samsung 400mhz X2 כ.מסך- Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB כונן דיוידי- מזה משנה כונן דיסקטים- כנ"ל מסך - כאן יש לי התלבטות, אני מתלבט בין 2 מסכים, שניהם 19 אינץ': Samsung 959NF או ה…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.