ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
שלום. יתכן שאקנה מחשב בתחילת\אמצע חודש ספטמבר (משכורת...), מכיוון שהמחשב הנוכחי "מושבת". במידה ולא תהיה לי סבלנות, אני אקנה מחשב "צנוע" ב-4,000. במידה וכן תהיה לי סבלנות אני אחכה עוד חודש ואקנה אחד ב-6,000 ש"ח לערך. בכל אופן, אם זה אפשרי, אבקש מכם להכין לי בבקשה מפרט למחשב שמיועד בעיקר למשחקי מחשב ב-4,000 ש"ח. אני לא מעוניין ברמקולים, עכבר, מקלדת, מסך, וגם לא כוננים אופטיים (צורב DVD, CD-ROM וכו'). רק מחשב, נטו. העיקר שיהיו מעבד, כרטיס מסך, וזכרונות חזקים עד כמה שהתקציב מאפשר, תודה. עריכה: בקשר לנושא קצת שונה אך קשור... אני גר במרכז, ואני מחפש חנות זולה ואמינה. החנות הנוכחית ממנה אני מתכנן לבצע את הרכישה היא KSP, ממוקמת באיזור התעשייה החדש בראשל"צ, ודווקא יש לי התנסויות ע…
-
- 31 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שימו לב, נבנה בKSP. בסוף יש כונן קשיח שהייתי רוצה אבל בסוף לא לוקח אותו: CPU: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://ark.intel.com/products/52210/Intel-Core-i5-2500K-Processor-(6M-Cache-3_30-GHz) Warranty 3 years * 995.0 ksp 1010 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ CPU Cooler: Scythe Mine 2 CPU Cooler http://www.scythe-eu.com/en/products/cpu-cooler/mine-2.html * 195 KSP ------------------------------------------------------------------------------------------…
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ThinkPad T61 15 Widescreen - 1 Yr Depot Warranty Edit Ships within 1-2 weeks** $2,223.00 $1,707.34 $2,223.00 $1,707.34 Intel® Core 2 Duo processor T9300 (2.5GHz 800MHz 6MBL2)1 Genuine Windows Vista Home Premium12 15.4 WSXGA+ TFT NVIDIA Quadro FX 570M (256MB Open GL) 4 GB PC2-5300 DDR2 SDRAM 667MHz SODIMM Memory (2 DIMM)8 UltraNav (TrackPoint and TouchPad) 160GB Hard Disk Drive, 7200rpm4 DVD Recordable 8x Max Dual Layer, Ultrabay Slim5 Intel Wireless WiFi Link 4965AGN (supporting Centrino Pro)10 Integrated Bluetooth PAN 9 cell Li-Ion Battery60 6459: Express - 1 Yr Depot Warranty7 Processor1 Intel® Core 2 Duo processor T9300 (2.5GHz 800MHz 6MBL2) Operat…
-
- 32 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק חדש שיצא ושהולך לצאת, אני חושב שמיותר לציין שמות משחקים אני פשוט מחפש מחשב שיוכל להריץ הכל נכון להיום -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני כבר שבועיים בהתלבטויות בקשר לקניית מחשב חדש.מצד אחד אני רוצה לקנות מערכת שהיא מיועדת לWindows Server 2008 Hyper-V אבל מצד שני אני אומר לעצמי שאם אני קונה מחשב חדש אז לפחות גם שיהיה גיימינג. אז רציתי לדעת אם יש אפשרות להרכיב מחשב שיהיה מספיק חזק גם לHyper-V וגם לגיימינג כבד. 1. מה התקציב המקסימלי? 5500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? Windows Server 2008 Hyper V וגיימינג כבד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). Hyper-V ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למ…
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כול הדור הנוכחי פלוס מה שעתיד לבוא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4,COD,AC -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים…
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שום לכולם! אני מחפש מפרט להחליף את המחשב הישן, די הרבה זמן לא התעדכנתי בחומרה החדשה ובמחירים של היום.. צריך בבקשה עזרתכם האדיבה כדי לשייף ולעשות פיין טיונינג למפרט שהרכבתי. המון המון תודה, מקווה שלא פיספסתי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ולקצץ קצת ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא אלא אם כן יש מחיר ניוחד ששווה תוספת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הזרמת סרטי HD, משחקים עריכת תמונות בפוטושופ ולימודים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. שימוש תדיר במחשב. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא…
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7K-8K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Gaming 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רק מקלדת 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך, Zotac GTX-1080 Mini 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? nice to have, לא deal breaker 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? OC קל, לא קיצוני 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפ…
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
Part type Part name ¤ Price Qty CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU [ ¤ 817.74 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA+ NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) [ ¤ 652.6 ] 1 Memory : Mushkin DDR-RAM 256MB 2700 CL2 Blue Memory [ ¤ 297.36 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 598.91 ] 1 Video Cards : Hercules 3D Prophet 9500 PRO 128MB Bulk Video Card [ ¤ 1285.6 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 52.57 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM AOpen 16/48 Retail [ ¤ 257.53 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 48/12/48 Retail CD-RW…
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
יש לי מחשב נייד דל דגם satellite a200-1n2 בצד שמאל שלו יש סלוט שאפשר לשים שם כרטיסים (לא יודע איך קוראים לזה) אני רוצה להוסיף לשם כרטיס עם חיבור usb3 אבל אני לא מכיר את זה אפילו לא את השם של זה אז אני לא יודע מה לחפש תוכלו להמליץ על כרטיס עם חיבור usb3 שמתאים למחשב
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום! ברצוני לשדרג את המחשב, התקציב שלי נע בסכום של עד 10000 שקל. ברשותי כבר מסך, מקלדת ועכבר, וכן רמקולים. המחשב נועד לגיימר כבד מאוד(Unreal2004, Doom3, Half Life 2 ). הדבר המיוחד שאני צריך זה מיקרופון טוב(ללא אוזניות), וכן כרטיס קול איכותי. המגבלות שלכם: תעשו לי מפרטים עם כרטיסים של Geforce בלבד. תודה. ד'א המפרט הזה: http://hwzone.co.il/specslist/?type=view&specsID=10 על הפנים. מחירו 1000 שקל, לא דרוש מסך, ובכל זאת שמו פה Readon9800Pro בלבד, ומעבד במהירות 3.0.
-
- 29 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן, אני בעצם מחפש שתי הצעות למפרטים שיריצו גיימינג קל מאוד וסרטים ב4K. יש כרטיס מסך ישן שאולי ארכיב , אז אחת מהם צריכה להיות בלי כרטיס מסך. חשוב מאוד - 16GB זכרון.. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500 ש'ח. אפשר לחרוג בקלות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל, סרטים ב4K 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? ממ…
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,500, אך ניתן לחרוג קצת על מנת להשיג מפרט עם יחס עלות תועלת ברמה אידיאלית. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים בעיקר (Plague Tale: Innocence, Tekken 7, Devil May Cry 5) וגם תכני FHD (סרטים, סדרות). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שקט חשוב על גבול הטעם הטוב, לא על חשבון ביצועים כמובן. 6. האם ישנה הגבלה…
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, מתלבט בין VALUE 7 ל SOLID 6 לטובת גיימינג (בעיקר סימולטורים) ותוכנות הנדסיות (CAD ו MATLAB) http://startpc.co.il/pc/value http://startpc.co.il/pc/solid אגב, האם SOLID 7 טוב משמעותית מאחד משניהם ושווה את תוספת הכסף? האם יש שינוי שהייתם מבצעים במפרטים הנ"ל? תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות את המחשב הזה: http://www.qsys.co.il/Product.asp?Pid=N61JQ-A1&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=62&aff=Zap〈=he ורציתי לשאול איך אחנות טובה אמינה??
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי לכולם, אני מחפש המלצה על מחשב נייד לשימוש בלימודים טכנולוגיים (כולל וירטואליזציה / VM / פיתוח) וגם לשימוש מקצועי בעתיד. דרישות עיקריות: Windows ארכיטקטורה של 64 סיביות 16GB RAM 512GB SSD (עדיפות ל-NVMe) מעבד חזק שמסוגל להריץ מספר מכונות וירטואליות בצורה שוטפת ( 4 ליבות פיזיות, 8 ליבות וירטואליות ) תקציב : יש לי מימון של כ-3000 ₪ לרכישת המחשב, ואני מוכן להוסיף מהכיס עד כ-800 ₪ נוספים, כלומר תקציב כולל של עד ~3800 ₪, אם יש לכך הצדקה אמיתית בביצועים / אמינות / עתידיות אשמח לשמוע: איזה דגם מחשב אתם ממליצים לקנות במסגרת התקציב הזה? ומה לדעתכם הגורמים החשובים ביותר לשים לב אליהם בבחירה (מעבד, SSD, GPU, חיי סוללה, אמינות וכו’) תודה רבה מראש !!
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים ותכני מולטימדיה בצורה טובה (לא לגיימינג). תקציב- 4,000-5,000 אבל גמיש. * גודל המסך? 14-15 אינץ', רצוי מט * רזולוציית המסך? FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל ודק. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI וכל הדברים הבסיסיים, לא משהו מיוחד. * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?חצי טרה מינימום, SSD לא קריטי. * כונן אופטי? לא קריטי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
Intel Core i7 965 Extreme 3.2Ghz 8MB Cache BOX, יחידות 1 ¤5420 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4335 ASUS P6T DELUXE INTEL X58, יחידות 1 ¤1740 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4327 OCZ DDR3 Platinum Edition 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 2000MHZ CL9, יחידות 1 ¤1940 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3153 Sapphire Radeon HD4870X2 DDR5 2GB PCI-E, יחידות 1 ¤2780 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3680 Antec TruePower Quattro 1000 1000W Retail, יחידות 1 ¤1340 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=1733 Scythe Orochi SCORC-1000 CPU Cooler, יחידות 1 ¤350 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=2628 Samsung SA…
-
- 35 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן המחשב בן 3 שנים אשמח לדעת כמה שווה המחשב , מעוניין למכור אותו ביד 2. I5-3570K Z77X-UD3H Gigabyte Corsair Vengence LP 8GB(2x4GB) 1866Hz ScyteMugen 3 Corsair Graphite 600T Seasonic X760W Modular Samsung 830 256GB SSD Gigabyte GTX680 2GB DVD WRITER ASUS XONAR DS 7.1 תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4200ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העד…
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
דבר ראשון אני אביא את המפרט שאני חושב שיהיה הכי נכון בשבילי: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1031 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 מחיר: ¤677 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM מחיר: ¤523 אחריות: שלוש שנים. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H22N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK מחיר: ¤203 אחריות: שנתיים. זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤742 אחריות: ללא הגבלת זמן. מארז: ANTEC P150 QUIET PC CAES + 430W PSU מחיר: ¤845 אחריות: שלוש שנים. מחיר סופי: ¤4122 + כרטיס מסך: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6485 מחיר: 2190 ש"ח. + מקלדת: …
-
- 35 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
המבוקש בכותרת . ניתן למצוא משהו בתקציב הזה ? תודה רבה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
המחשב ישמש למשחקים ... תודה ..
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין בעזרתכם לרכישת נייד ללימודי הנדסת בניין. עד 2500 ש"ח - המטרה של המחשב להריץ את התוכנות הבאות - autocad , beam וכו.. * מטרות המחשב? תוכנות - בעיקר אוטוקאד וbeam. * גודל המסך - אני מעדיף 15.6 ומעלה * רזולוציית המסך? לא כל כך משנה לי. * משקל רצוי - לא כל כך משנה. *זמן סוללה - עדיף כמה שיותר אך לא לחסוך בביצועי המחשב . * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - hdmi * Bluetooth - לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - הבנתי שSsd מומלץ להרצת תוכנות כבדות אז עדיף * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?הבנתי שה…
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-