עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום הרכבתי לי מחשב בסקייפיסי ורציתי את עדתכם עליו. בכוונה לקחתי כ.מסך ומארז כאלו כיוון שהשקט מאוד מאוד מאוד חשוב לי. אני לא מתכנן OC ורציתי לדעת אם כדאי לי להחליף לזיכרונות CL4... המפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1398 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤532 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 ¤541 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL5 ¤530 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GTS 512MB PCIe ¤1805 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?p…

• 36 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי?8000(יש נספח ב10) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?ללנצל אלה אם זה מבזבז או על פי 10 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים בעתיד הקרוב בשאיפה שיוכל להחזיק יפה גם משחקים שיצאו בעתיד הרחוק -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).syncmaster p2250f full hd אם היה צריך לשרג את המסך כדי שאני אוכל להנות מהמחשב אני לא היה הטיפש ש…

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by dippi,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3,300 - רצוי שיהיה קרוב יותר ל 2,300, לפי תמורה למחיר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, שימוש של סטודנט 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מניח שנדרש ווינדוס 10או 8 או 7 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? שבוע-שבועיים קרובים 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: צריך לפחות 4 ג'יגה ראם, אם יהיה איטי אולי ארצה לשדרג ל 8 …

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. היי חברים. הייתי פעיל פה לפני זמן רב והייתי חלק מהממליצים פה, אבל מאז עברו הרבה מים וכיום אין לי מושג מה כדאי לקנות, איזו חומרה, מאיפה, מה מי מו.... אז ככה, מעוניין במחשב נייד לצורכי תיכנות, עבודה משרדית, ואני גם סוחר בבורסה, שזה אומר שאני עובד עם הרבה תוכנות פתוחות (גרפים, דפדפן, אקסל וכו'), ומחבר שני מסכים גדולים בו זמנית. תקציב בערך 2700, אפשרית חריגה קטנה אולי של 300ש"ח אם כדאי. אני הולך להתקין עליו דואל בוט של וינדוס + אובונטו. דיסק קשיח נראה לי מינימום 512, כי 256 זה קטן מדי. במיוחד לדואל בוט. אבל הייתי שמח שיהיה SSD, מקווה שייכנס בתקציב. גודל מסך נראה לי 14-15. משקל לא כל כך חשוב האמת. חיבורים סטנדרטיים כמובן HDMI, DP, USB. כר…

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300/400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, גיימינג לייט, עריכת סאונד עם CuBase א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -דיאבלו 3 וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - קיים מסך נוסף בגודל 22 אינץ', אבל רצוי שהלפטופ יהיה 15.6/13.3 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. אהלן, חיפשתי בפורום ולא הגעתי למסקנה חד משמעיית. הבנתי שדל בארץ דורשים אחריות NBD, אבל לא לכל הלפטופים שנמכרים שם יש את האופציה הזאת (inspiron, xps). זה אומר שאין להם אחריות? מי האדם המתאים אפשר לדבר איתו בדל ישראל כדי לברר את התשובה? במספר של 1-809, לא היה עם מי לדבר על זה.. ושאלה אחרונה - למישהו פה יש Inspiron 14? האם האחריות שלו תופסת בארץ? (הוא לא נמכר פה)..

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. לאלה המבינים בוידאו- אני עורך וידאו במקצועי,ועובד עם מחשבים וכרטיסי עריכה יקרים מאוד (CANOPUS למי שמכיר) יש לי 3 מערכות עריכה ממוחשבות, אני רוצה לבנות רביעית חזקה. אינני משחק משחקים בכלל , כך שהכל לצרכי עבודה של עריכת וידאו , אז התיחסו בהתאם: אני רוצה לקנות מחשב חדש,ויש לי התלבטות: 1. מעבד- האם לקנות מעבד פנטיום 3.2 64 ביט, או 2.8 DUAL CORE? האם ההבדלים יהיו מורגשים? אם כן עד כמה? (אחוזים) 2. לוח אם - אני נעול רק על ASUS למיניהם בלבד- במידה ואני ייקח DUAL CORE, הבנתי שלוח תומך הוא רק עם ציפסט 955/945. האם לקחת את דגם P5WD2 PREMIUM, או P5LD2 DELUX? מה הבדלים מבחינת עבודה? 3. כרטיס מסך- כמובן PCI E - לוידאו חשוב שבב רק של ATI. חשבתי לכיוון של ה X800 GTO או סדרת ה 1300/1600…

• 44 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. היי אני מחליף את המחשב שלי P4 HT ולוח של ASSUS ל AMD PCI E בגלל הצורך להחליף כרטיס מסך ל PCI-E. אני צריך תמיכה ב DDR 400 DUAL. הכרטיס שלי הולך להיות FX6600GT PCI-E יש סיכוי ב 1100/1200 ש"ח להשיג מעבד מסדרה אחרונה 64 BIT במהירות 2800 \3000 לוח יציב עם ציפ שמתאים לפיתוח תלת מימד? האם יכול להיות שיקרה ל PCI-E מה שקרה ל RDRAM ופשוט הוא יפול איכשהוא? זו פעם ראשונה שלי עם AMD, אזי הידע שלי ממש מועט. תודה רבה.

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. מה כדאי להוסיף או לשנות באזור התחום הזה? http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=500171&sid=127 אני לא צריך את הרמקולים ואני יכול להסתפק בכרטיס קול פחות מזה אני צריך 5.1 שיהיה איכותי

• 37 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by Ryzor,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בעקרון עד 7.. אולי אחרוג מעט 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, וכנראה הפקת מוזיקה בעתיד הלא רחוק.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קראו בהמשך.. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות …

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. שלום, אני מחפש מחשב נייח לעבודה עם תוכנות תלת מימד (כרגע Autodesk Inventor). קיבלתי הצעה למחשב של HP ב8,500₪ ואני רוצה לדעת האם הוא טוב? והאם בסכום הזה שווה לקחת אותו או להרכיב מחשב לבד? מחשב HP: https://www.hp.com/il-he/products/workstations/product-details/2101824319 טופס: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8,500 עדיף ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה עם תוכנות תלת מימד (Solidworks, Inventor) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? …

12. Started by kayben,

היי, לפני השאלון קצת רקע כללי: אני בן 30 ונשוי ללא ילדים. המחשב משמש אותי בערבים רגילים בעיקר לגלישה באינטרנט, צפיה בסרטים. בסופי שבוע אני נוהג לשחק משחקים בני 3-4 שנים. דוגמאות: civilaztion 5, GTA4, convicition, Assassin Creed1-3 lara craft, בדרך כלל בהגדרות בינוניות-נמוכות. גרפיקה זה פרמטר פחות חשוב לי, יותר חשובה לי המשחקיות. ב3 שנים האחרונות שירת אותי מחשב: Pentium Dual Core E5500 2.8GHZ GeForce GTS 450 Gainard 1GB GDDR5 Edition 3GB זיכרון משני סטיקים ולוח אם של asus, לא יודע איזה דגם. מארז גדול עם מאוורר גדול מאחורה. השבוע הלך הלוח אם והחלטתי לקנות חדש. אני גם בקושי מצליח להריץ משחקים... ישנים לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-2500 א) האם לנצל …

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. אני מתכנן לקנות מחשב חדש אבל הבנתי שזה לוקח זמן וסבלנות לבחור אחד חדש. אני מתכנן לקנות מחשב ב- 4000 ש"ח עם חריגה של 500 ש"ח. המחשב ישמש למשחקים כבדים כמו: Call Of Duty 6, Assassin Creed 1&2 ועוד כאלה שמקווה להשיג. הרוולוציה של המסך הוא 1920*1080 אני מתכוון לשחק בהגדרות בינוניות ואולי גם גבוהות. אין צורך בציוד הקפי (חבר כבר חייב לי ציוד הקפי מהתערבות). המחשב צריך להיות שקט מספיק כדי לא להעיר אף אחד בבית. לא מתוכנן אוברקלוק ואין צורך במערכת הפעלה. חשוב לשמור על מקום לשידרוג(המשחקים פשוט נוצרים ונוצרים). ואני גר בירושלים. ‫(האם עדיף לוח אם + מעבד אינטל או AMD? יתרונות\חסרונות?)‬ בתודה מראש

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by idoleff,

היי, אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש לעבודה. מבחינת מטרות שימוש: אופיס,אינטרנט, מיילים. לא מעבר לזה. גודל מסך - 15.6 רזולוציה - לא משמעותי משקל רצוי - מעדיף מחשב קל ודק ככל האפשר, לא יודע איך זה מסתדר עם התקציב והמסך. זמן סוללה - מאמין שסביב ה-3 שעות זה סבבה, כמובן שכמה שיותר עדיף כונן קשיח - 320 אמור להספיק, איו צורך בSSD (סתם מייקר) כונן אופטי - אין צורך אחריות בינלאומית - לא צריך, אבל חשוב שהאחריות בארץ תהיה ל-3 שנים. חברות מועדפות, Lenovo,Dell תקציב גמיש עד 4000, אבל לא מעבר. (עדיף עד 3800, עד 4000 גם בסדר) תודה!

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by apoelole,

אהלן, יש לי מחשב מדגם Dell Vostro 1014 T6670 4500MHD. גיליתי שאין בו חיבור HDMI. רציתי לדעת במה כרוכה הוספת חיבור מסוג זה ואם ניתן לעשות זאת במחשב הנ"ל. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. שלום ברצוני לרכוש מחשב חדש, אשר מלבד לשימושים יומיומיים כגון אינטרנט\אופיס, יתאים גם לעבודה עם תוכנות לעיבוד נתונים כגון PASW aka SPSS וSIGMASTAT מעט פוטושופ בסיסי. הדגש העיקרי הוא על שימוש בתוכנת ה-MATLAB. המחשב ישמש להרצה של סימולציות כבדות בתדירות של כפעם בשבוע כאשר ברצוני להיות מסוגל להמשיך לעבוד עם המחשב בזמן שהסימולציה רצה. מבחינת תכני HD\ מוזיקה, ברשותי מערכת ביתית, והמחשב ישמש כספק משני לתכנים אלו, כך שהדרישות לא חייבות להיות גבוהות. לא דרוש ציוד היקפי ו\או תוכנת הפעלה. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט ככל האפשר. התקציב גמיש, כל עוד יחס העלות\תועלת משתלם. בתודה מראש למשיבים

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by rashgud,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בעקרון עדיף שלא, תלוי בעלות/תועלת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר עבודה משרדית, אינטרנט וצפייה בוידאו 1080P א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 24inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by ggoollaann,

אודה לכם אם תעזו לי לאתר איזה מחשב מתאים לי התקציב הוא בסביבות 3.5-4K, אבל גמיש מאוד למעלה ולמטה. * מטרות המחשב - אינטרנט, אופיס, צפיה בסרטים, עבודה עם חלונות מרובים במקביל. * גודל המסך - 15.6. לא משנה אם מאט או מבריק. * רזולוציית המסך - לא מאוד משנה לי. לא כ"כ מבין בזה... * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - שתהיה מקלדת מלאה. * משקל רצוי - לא משנה לי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - לא מאוד משנה. כמובן שעדיף כמה שיותר ארוך... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - , HDMI, VGA * Bluetooth - לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) - לא מבין בזה.... * כונן אופטי - לא מבין בזה, אז מה שתגידו... * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - לא. * האם נדרשת אחרי…

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש מארצות הברית. הדרישות שלי לפי סדר החשיבות: קל ולא גדול מידי - "13- "14. שיהיה עם יכולת עיבוד טובה (לא למשחקים אלא עיבוד ממש לצורכי עבודה). כזה שניתן להוסיף ולקנות לו עמדת עגינה - כרגע יש לי T500 קצת ישן, הוא איטי ונראה לי מגושם. עיצוב ונוחות שימוש. האם יש כזה קיים?? אשמח לעזרה..

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. אהלן יש לי אופציה לקנות לפטופ מגרמניה (HP Spectre X360) דבר אחד שמפריע לי זה המקלדת שבתצורה שונה (qwertz) וכו'. אז השאלה האם אפשרי להחליף בארץ למקלדת "ישראלית-עברית" ? רשמית של HP לדגם הספציפי? משהו מסובך\מורכב\ פוגע באיכות המקלדת ה'מקורית? תודה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. היי, אני מחפש מחשב נייד חדש ללימודים, (בעיקר אופיס וגלישה באינטרנט) בסכום של 3000 ש"ח. מחשב קל יחסית, עם מסך בגודל של עד 14'', כדי שיהיה קל לנשיאה ולשימוש מחוץ לבית. באייבורי המליצו לי על "14 Dell Vostro 5468 i5-7200U. אבל אני רואה שהוא מגיע עם דיסק קשיח ולא SSD, שיש לו רק 4GB זיכרון ולא 8GB ושהמסך שלו מגיע עם רזולוציה נמוכה מ-1080p. האם בתקציב של 3000 ש"ח יש מחשב מוצלח יותר? תודה!

22. לפני חצי שנה קניתי ASUS N550JK , במקביל קניתי SSD SAMSUNG EVO 840 הזמנתי כידוע מתאם מ EBAY כדי להלביש את ה SSD במקום הכונן דיסקים כרגע הSSD מותקן כפי שצריך ועליו מותקן גם ה WINDOWS , אני מבסוט מהמהירות שלו אך יש לי שאלה חשובה שאני פותח את הממשק של הSSD ( תוכנה שסופקה לי עם ה SSD ) הוא רושם לי מפורשות שהSSD מחובר כרגע ל SATA 2 ועל מנת להנות מבצועים מיטביים עליי לחבר אותו ל SATA 3 עכשיו אני תוהה האם יש מצב שהחיבור של הארד דיסק המכני הרגיל (איפה שהוא יושב במקומו הטבעי) הוא בעל חיבור של SATA 3 וכן אני אוכל להחליף בניהם וה SSD ישב על SATA 3 וינצל את מלוא כוחו והארדיסק המכני יהיה במקום הכונן דיסקים ( אלביש אותו במתאם שנקנה מ EBAY איפה שה SSD נמצא עכשיו) יכול להיות שאני מבולב…

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. תודה לכל העוזרים, מצטער מראש על הבורות. אני מצייר ומעצב ופתוח לדברים חדשים ולכן אצטרך מחשב חזק.1. מה התקציב המקסימאלי? 4 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית דו מימיד ותלת מימד בעתיד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כל תוכנות אדובי למיניהן והייתי רוצה גם לעבוד עם תלת מימד כמו מאיה וכו'... אומנם אני עובד בעיקר למטרת הנאה כרגע, אבל אני עובד בפורמטים ממש ממש גדולים בפוטושופ וכמו כן אני מתפרנס מזה מידי פעם ולכן כן, זמן שווה כסף. ואני עובד המון המון על ה…

• 31 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? גמיש 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פיתוח תוכנה ב- C++/java וביצוע סימולציות שונות ב matlab/pspice . אני סטודנט שנה ג' להנדסת חשמל. שימוש כבד בשוטף זה יהיה המחשב המרכזי שלי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. starcraft2 / diablo3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21" / 42" -לאילו הגדרות גרפיות …

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. היי, שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב ביתי, וניסיתי להרכיב מפרט. אודה לכל מי שיוכל לייעץ ולעזור לי בבחירה שלי 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Minecraft ומשחקים קלים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן…

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.