עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by barce,

צריך עזרה בבניית מחשב htpc. השימושים שלי הם מוסיקה וסרטים, בלו-ריי מלא שיחובר בסלון למערכת קולנוע בייתית 5.1. צריך שתהיה יציאת hdmi ויציאה אופטית. תמיכה בתלת מימד מארז שיהיה יפה ושקט עם קירור פסיבי. תתאפשר חריגה, לא גדולה, במידה וזה ישתלם ומשדרג את ההחוויה.

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by Cypherlz,

אהלן 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין אפשרות לחריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: החדשים בעיקר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 27 אינץ' 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by itaybm2,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים ותכני מולטימדיה בצורה טובה (לא לגיימינג). תקציב- 4,000-5,000 אבל גמיש. * גודל המסך? 14-15 אינץ', רצוי מט * רזולוציית המסך? FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל ודק. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI וכל הדברים הבסיסיים, לא משהו מיוחד. * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?חצי טרה מינימום, SSD לא קריטי. * כונן אופטי? לא קריטי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by יוסי כהן,

שלום, איך צורך לכתוב להסביר יותר מידי לדעתי מיותר ולא נכון בעליל. כל שיטת העזרה פה שגויה. מה שצריך לשאול לדעתי 1. תקציב 2. למה מיועד המחשב? 2 אופציות גיימר או לא. 3. מארז שקט או שלא. מעבר לזה פשוט מיותר. אני גיימר כבד משחק בכל המשחקים החדשים שיוצאים איך צורך לכתוב. הכל הכי חדש. משחק על 3440X1440P כעור של דל על 143 הרץ 34 אינץ. מחשב שקט לא מדבר אליי בכלל. לשלם על לוח אם 1200 שקל זה גניבה. כל החיים לוחות האם עלו 500 שקל מעבר לזה זה גניבה. המחשב הישן שלי: AMD Ryzen 7 2700X B450 AORUS M NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti מפרט זה הורכב ב - [url]www.tms.co.il[/url] - ר…

5. Started by no_way,

מעבד CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E8500, 3166 MHz 9.5 x 333 לוח אם Gigabyte GA-EP35-DS3L 3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN זיכרון 4GB RAM דיסק קשיח Disk Drive WDC WD5000AAKS-07A7B0 ATA Device 465 GB, IDE Disk Drive ST31500341AS ATA Device 1500 GB, 7200 RPM, SATA-II כרטיס מסך Nvidia GTX 460 כמה החלקים שלו שווים והאם שווה למכור אותם? האם שווה לשדרג או לקנות חדש?

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6K , לא יכול לחרוג מזה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי יהיה תכנות ווירטואליזציה, מעבר לזה אני משחק בקטנה משחקים כמו lol , fortnite, ועוד משחקים קאז'ואל כזה אז כרטיס מסך ייעודי יהיה נחמד אבל ממש לא צריך איזה RTX מטורף או משהו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלו…

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by ilanb0,

מה מייחד את סדרת X של לנובו מסדרות אחרות?

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. אלא אם כן יש סיבה טובה שלא לשים את התקציב. הטרדים מהווים DATABASE חי לניידים לפי תקציב לבאי הפורום. בנוסף, קשה לעזור בנייד שתקציבו אינו ברור. לצערנו, לא מעט מתעלמים מהבקשה הברורה שלנו ולכן התקנה החדשה.

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Part type Part name ¤ Price Qty CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU [ ¤ 817.74 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA+ NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) [ ¤ 652.6 ] 1 Memory : Mushkin DDR-RAM 256MB 2700 CL2 Blue Memory [ ¤ 297.36 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 598.91 ] 1 Video Cards : Hercules 3D Prophet 9500 PRO 128MB Bulk Video Card [ ¤ 1285.6 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 52.57 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM AOpen 16/48 Retail [ ¤ 257.53 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 48/12/48 Retail CD-RW…

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by hunted,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6500-6750 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, אבל לא בהגזמה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח, לא יותר מדי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. far cry 3, bioshock, battlefield, watch dogs, starcraft... ועוד בסגנון הנ"ל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)? 1050X1680 בערך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בי…

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. שלום, הודעה זו מופנית לכל מי שמתכנן להרכיב בעצמו מחשב, מבוסס מעבד AMD Ryzen מסדרה 3000 החדשה, בשילוב לוח עם צ'יפסט 4xx ( או סדרה 3xx) שאמורים לתמוך במעבדים החדשים. מי שבוחר לקבל מחשב מורכב זה לא רלוונטי, כי המעבדה תבצע את מה שמתואר בהמשך. רכשתי השבוע לוח ASUS TUF B450M-PLUS GAMING עם מעבד Ryzen 3700X דרך חנות האינטרנט של אחת החנויות למחשבים. לאחר שהרכבתי בעצמי את החלקים והדלקתי את המחשב לא הופיעה כלל תצוגה במסך. בד"כ זה אופייני למצב שיש בעיה במעבד. ווידאתי שהתקנתי את המעבד נכון וכל הפינים תקינים. זה גרם לי לחשוב שגרסת ה-BIOS איננה עדכנית ולא מזהה את המעבד. חיפשתי באינטרנט איזכור לבעיה ומצאתי פוסטים במס' פורומים מהשב…

12. שלום לכם, אני מאד אשמח לעזרה עם השאלה הבאה... רשת מגה יצאה במיבצע שמאפשר מתנה (כוללת התחייבות כמובן) של הנייד הבא: Lenovo IdeaPad s10-3 CPU - intel Pineview N455 1.66 Ram - 1024MB HDD - 250G Lan - 10/100M Dispaly - 10.1 Battery - 3cell OS - Win7 הצרכים שלי מהלפטופ: - גלישה באינטרנט. - סדרות ב - Streaming (בעיקר מאתר מאקו). - מצגות של תמונות וסירטונים. - בונוס יהיה אם אוכל לפתוח עליו קבצי פוטושופ פשוטים. שאלות: לא ראיתי התייחסות במיפרט לכרטיס מסך. 1) האם יש לכם מושג אם כרטיס המסך המובנה בשילוב עם המסך יוכלו לספק תצוגה של תמונות באיכות טובה (אני מתכוון תמונות ממצלמה דיגיטלית)? 2) איזה סוג של חיבור לאינטרנט יש בד"כ לניידים הקטנים האלה? האם אני אוכל להתחבר בבית לראוטר של…

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. שלום, יש לי מחשב דיי ישן (בן 6 אם אני זוכר נכון מתי קניתי אותו) שלאחרונה שידרגתי מספר חלקים, המפרט הוא כזה: מעבד: E8400 (נקנה באיביי לפני שנה) לוח אם: ASUS P5Q זכרונות: GSKILL 2*4GB + 2*512MB ספק: SEASONIC 750W (שודרג גם לפני שנה) כ.מסך: Gigabyte 460GTX אחסון: SSD Samsung 840 128GB + WD 1TB Green (הSSD נרכש גם לפני שנה) כונן אופטי \ צורב: לא נדרש, יש משהו חיצוני למקרה הצורך. כרטיס קול: Auzentech Brauvera 7.1 קירור: רדיאטור: XSPC RX360 משאבה: MCP655 בלוק מעבד: Swiftech Apogee HD אלה הדברים העקריים. מה שאני צריך זה כרגע שילוש (מעבד, לוח אם, זיכרון) ובעתיד אני ישדרג כ.מסך\יוסיף כ.מסך. הנה גם השאלון שיהיה קל להבין את המטרה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקצ…

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. שימוש: שימוש בסיסי יחסית (עבודה משרדית) ולאורך זמן. ללא משחקים או הפעלת תוכנות מורכבות. ישמש גם כמחשב ביתי, ולכן נדרש לאפשר צפייה בסרטים באיכות גבוהה. דגשים חשובים: נדרש מחשב שמסוגל 'לסחוב' לאורך זמן (אורך חיי סוללה) גם בהינתן ריבוי (!) חלונות פתוחים. נדרש מסך מגע. נדרשת התנעה מהירה. ישמש בנסיעות, ולפיכך המשקל הוא פרמטר חשוב מאוד. כמו כן, אין צורך במסך גדול (אפשר להסתפק ב-13-14). מחיר - מחד, אין מגבלה. מאידך, לנוכח הדרישות, אין צורך באוברקיל. בתודה מראש!

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד וציוד היקפי, לצורך לימודים(אופיס) (חטיבה), אינטרנט, סרטים ומשחקים (ברמה בינונית, לא משהו מיוחד...). (תחליף שולחני), כולל ווינדוס ואת האופיס אני משיג בנפרד (אבל חוקי)) גודל מסך: מעל 15.4 אינץ'. דיסק קשיח: 7200 rpm. זיכרון:4gb ram. מעבד: סדרת i5-4XX לפחות. אחר בדיקה מצאתי את המחשב הזה: HP Pavilion DV6-2130EJ http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8368&perur=4 אני יודע שזה קצת אוברקיל, אבל המחשב הזה ישמש אותי לזמן רב. בקשר לרמקולים, חשבתי על Logitech z-230 2.1 מה אתם אומרים על הבחירות שלי, והאם יש לכם הצעה לעכבר? בתודה, אביב. עבר יום, 77 צפיות ולא תגובה אחת! בבקשה עזרה, אני מתכוון לקנות את המחשב בקרוב וזה המקום היחידי שבו אני יכול לקבל עז…

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by Pure-Gold,

שלום, לחבר שלי יש מחשב נייד מדגם Gigabyte w566n וכרטיס מסך nvidia gforce 8400m gs. הוא נתקל בתופעה הבאה (ראו קישור): http://i.imgur.com/gKRob.jpg הוא ניסה להתקין את הדרייברים העדכניים של nvidia וכמובן שזה לא עזר. כמו כן הוא מדווח שזה לפעמים מרצד. בנוסף לפעמים בניסיון להעלות את חלונות הוא נתקע באמצע ורק לאחר המתנה מסויימת (כאשר המחשב כבוי), ניתן לשוב ולהדליק את המחשב מחדש. עושה רושם שהכרטיס מסך נדפק מהחום ואולי עוד כמה דברים. מה כדאי לו עוד לבדוק לפני שהוא שולח אותו למעבדה? ולאילו מעבדות אמינות כדאי להפנות אותו עם המחשב הנ"ל? תודה.

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by moshe191,

שלום, אשמח לעזרה בבניית מחשב גיימינג שיחזיק לי לכמה שיותר שנים ב4000 שקלים. אני מעוניין שהמחשב יריץ משחקים גם בשנים הקרובות, גם אם זה לא יהיה על high אבל שלא יהיה על potato. תודה רבה.

18. שלום לכם פורום המושיעים שלי, הפעם מרכיב מחשב לאחיין שלי שהוא סטודנט מצטיין אז מבקש ממכם לפרגן במפרט מכל הלב 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 ושאר ה- FPS-ים. AC4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23-24" תלוי מה נכנס בתקציב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמ…

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by ron63841,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,500, אך ניתן לחרוג קצת על מנת להשיג מפרט עם יחס עלות תועלת ברמה אידיאלית. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים בעיקר (Plague Tale: Innocence, Tekken 7, Devil May Cry 5) וגם תכני FHD (סרטים, סדרות). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שקט חשוב על גבול הטעם הטוב, לא על חשבון ביצועים כמובן. 6. האם ישנה הגבלה…

20. Started by lolly,

היי לכולם אני חדשה כאן ומאוד זקוקה לעזרתכם, אני רוצה לקנות מחשב נייד אבל לא יודעת איזה מחשב מתאים לי תקציב:2500-2900 כמה שפחות עדיף **** מטרות המחשב:סרטים hd,משחקי פייסבוק,עבודה גרפית בסיסית,גלישה באינטרנט גודל המסך: 14-15.6 מבריק או מאט הכי חשוב שיהיה מסך איכותי עם פיקסלים צפופים וצבעים חיים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?מקלדת מלאה *משקל רצןי: עד 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)*לפחות 3 שעות ללא טעינה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: hdmi יואסב מרובים עדיף עד 3 כניסות וביניהם יואסבי 3 גודל מינימלי* וסוג של כונן קשיח? 500 גיגה עד 750 *כונן אופטי:רצוי-לא חובה .* האם …

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. שלום... האם זה נורמלי שבהטענה של הסוללה הוא מגיע ל 99% ולא ממשיך הלאה? אם כן אז לוקח לו מלא זמן... בזמן הטעינה המחשב בקושי עובד (אינטרנט וכד' - לא יותר).

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. ThinkPad T61 15 Widescreen - 1 Yr Depot Warranty Edit Ships within 1-2 weeks** $2,223.00 $1,707.34 $2,223.00 $1,707.34 Intel® Core 2 Duo processor T9300 (2.5GHz 800MHz 6MBL2)1 Genuine Windows Vista Home Premium12 15.4 WSXGA+ TFT NVIDIA Quadro FX 570M (256MB Open GL) 4 GB PC2-5300 DDR2 SDRAM 667MHz SODIMM Memory (2 DIMM)8 UltraNav (TrackPoint and TouchPad) 160GB Hard Disk Drive, 7200rpm4 DVD Recordable 8x Max Dual Layer, Ultrabay Slim5 Intel Wireless WiFi Link 4965AGN (supporting Centrino Pro)10 Integrated Bluetooth PAN 9 cell Li-Ion Battery60 6459: Express - 1 Yr Depot Warranty7 Processor1 Intel® Core 2 Duo processor T9300 (2.5GHz 800MHz 6MBL2) Operat…

• 32 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. מפרט שעשית בעצמי, אם יש לכם הצעות לשיפור אני אשמח לשמוע התקציב שלי 8,500 תודה מראש! ;D ;D דרך אגב המחשב מועד למשחקים - OC לא מתוכנן לזמן הקרוב אולי רק בעתיד. כמות. מוצרים סה"כ 1 AMD ATHLON XP 2600 ORIGINAL BOX אספקה מיידית 1,615 ש"ח 1 EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 אספקה מיידית , זמין במלאי 744 ש"ח 1 Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO 2,164 ש"ח 1 CD ASUS CD X 52 150 ש"ח 2 Winbond DDR 256MB 3200/400Mhz 946 ש"ח 1 Lite on 48x12x48 RETAIL BLACK 375 ש"ח 1 Mitsuni floppy 1.44 57 ש"ח 1 COMPUCASE Midi Tower CI-6A19 BLACK HEC 300 + USB 352 ש"ח 1 IIYAMA 17'VISION MASTER PRO 413 BLUE 1,616 ש"ח 1 PHILIPS M…

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by Klayhamn,

שלום, כמו שכתבתי בפוסט אחר - הזמנתי את ה-UL30A של אסוס והוא מעולה הבעיה היחידה כאמור היא זמזום מעצבן שהוא משמיע כל פרק זמן מסויים - שנע בין 15~30 דקות הזמזום הוא לעיתים חלש וממושך, או חזק וקצר אני חושד שמדובר במאורר, כי הוא והכונן הקשיח הם שני הרכיבים הנעים היחידים בנייד (אין לו כונן דיסקים). יש למישהו מושג איך אני יכול לוודא שמדובר במאוורר - ויותר מכך - מה לדעתכם הבעיה או איך ניתן לפתור אותה? האם לדעתכם כדאי לפנות לרונלייט היבואנים הרשמיים כדי שיבדקו את המכשיר - או שמישהו מכם מכיר איזה טכנאי/מעבדה נורמלית שאפשר לגשת אליהם עם המחשב ועל המקום הם יעיפו מבט? (אני יוצא מנקודת הנחה שאני עצמי לא יכול להגיע למאורר בלי לפתוח את המארז כולו, מה שלא כל כך מתחשק לי לעשות) מה שבאמת מע…

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by IKatz1989,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועוד (אינטרנט וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Lineage 2 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינונית-גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן…

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים