עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן, אני מחפש לקנות מחשב נייד קל במיוחד, בעל מעבד core 2 duo וזיכרון של 3-4GB כשהייעוד שלו הוא אינטרנט/אופיס/מוזיקה - לא למשחקים. כמו כן חשוב לי שיהיה קל לנשיאה ובעל סוללה ארוכה. אני מתלבט בין מסך 13-14" (ולכן נטבוקים הם לא אופציה). לאחרונה קראתי הרבה ביקורות מאוד מחמיאות על מחשבי ה-Timeline החדשים של Acer, דגמים 3810 (ה-13", שמגיע ללא כונן DVD) ו-4810 (ה-14", שמגיע עם כונן). במידה וכן ארכוש אחד מהשניים, אני מתלבט האם כדאי "להקריב" בכונן (שכמעט אף פעם לא נעשה בו שימוש) לטובת הגודל והמשקל של ה-13" (ואני מניח שגם אורך סוללה עדיף). מה אתם יודעים על הניידים הללו? יצא לכם לעבוד עליהם או לשמוע ביקורות אמינות? הביקורות שיצא לי לקרוא על ה-4810 מאוד החמיאו על רמת הגימור והבניי…

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by spike_staff,

שלום לכולם, אני שוקל לקנות את המחשב נייד G751JT, שזה דגם שמגיע עם GTX970M. הבעיה היא שבכל החנויות בארץ מפורסם דגם שמגיע אם שני כוננים קשיחים של טרה כל אחד במהירות 7200, ודגם מלא של המחשב זה G751JT-T7060H. הבעיה היא שבאתר רשמי http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/ASUS_ROG_G751JT/specifications/ אין קונפיגורציה כזאת של שני דיסקים קשיחים של טרה כל אחד במהירות 7200 וגם תת דגם T7060H בחיפוש נותן רק תוצאות בעברית. מישו יודע איפה הטעות פה? בחנויות לא הצלחתי לקבל תשובה. תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. חולמים על טאבלט חלונות ראוי אבל מתבאסים מהתמחור ומהזמינות של הגירסה מבית מיקרוסופט? ללנובו יש הצעה מעניינת מאוד עבורכם לכתבה: http://hwzone.co.il/ה-miix-700-הוא-האח-הבינלאומי-של-ה-surface-pro-3/

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. אהלן , כבר בדקתי לא מזמן פה מפרט והכל ובדקתי את העניין ואני דיי סגור על מפרט שאני רוצה לגיימינג אז אין צורך בעזרה במפרט עצמו -זה בערך המפרט http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=108380 בגלל שזה באילת אם אפשר להוזיל עוד יכול להיות יותר טוב (או להשאר במקסימוםתקציב והמחשב יהיה חזק יותר אבל לא קריטי) השאלה באמת היא איפה כדאי לי לרכוש את החלקים \ מאיפה כדאי לי להרכיב את המחשב שאני באילת . כי בכללי KSP ו BUG הם יקרות רצח בלי קשר.. לא יודע כמה ההנחה באילת תהיה משמעותית עם הרשתות האלו . אשמח אם מישהו יודע או התנסה כבר ברכישה \ הרכבת מחשב נייח באילת

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. שלום הרכבתי לי מחשב בסקייפיסי ורציתי את עדתכם עליו. בכוונה לקחתי כ.מסך ומארז כאלו כיוון שהשקט מאוד מאוד מאוד חשוב לי. אני לא מתכנן OC ורציתי לדעת אם כדאי לי להחליף לזיכרונות CL4... המפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1398 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤532 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 ¤541 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL5 ¤530 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GTS 512MB PCIe ¤1805 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?p…

• 36 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by averaraz,

מישהו התנסה עם תיקי גולה למחשבים ניידים? הם נראים טוב מבחינת עיצוב והכל השאלה איך הם בהשוואה לחברות אחרות? אשמח לדעתכם http://www.golla.fi/index_flash.html

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. כמו שציינתי בכותרת אני מעוניין לקנות מחשב HTPC, פעם היה לי תכנון, אבל זה לא יצא לפועל, עכשיו TMS קיבלו לוחות אם שבניתי עליהם. אז כמיטב המסורת... השאלון. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל (אבל אם זה לא הכרחי, אז אפשר לחסוך). ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח, לא יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים (FHD 3D בעיקר) ומעט מאוד גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מתוכנן נכון לעכשיו משהו רציני, א…

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by fedetennis13,

לפני כשנה קניתי מחשב לפי מפרט שהציעו לי בFXP ותכננתי אחרי כמה זמן לשדרג טיפה. המפרט כפי שהוצע וקניתי אותו. מעבד: Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪858 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪46 לוח אם: Gigabyte GA-PH67-DS3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪394 מארז: SilverStone Precision Black X2 120MM V2 + USB 3.0 + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪540 זיכרון: Micron Rendition 4GB DDR3 -1333 כמות: 1 - מחיר: ₪103 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪444 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מח…

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by boaz_aha,

המפרט מיועד בעיקר לעבודת פוטושופ כבדה, גיגה+ לקובץ. בנוסף הורדת קבצים, לא מתוכננים משחקים בשלב זה. לא מתוכנן oc אין צורך בציוד הקפי המסך שיש לי הוא dell 24 קריטי שיהיה השקט ביותר שיש, הבנתי שהמארז והספק הזה יתאימו. חסר לי כרטיס מסך לצרכים שציינתי. המחשב אמור להיות מוכן לשדרוג עתידי בקלות. דיסק קשיח 250 למערכת הפעלה והורדות, 2 דיסקים של 500 לאכסון שאני צריך. האם raid 0 ישפר לי את הבצועים משמעותית? האם יש לו חסרונות? אשמח להערות, שפורים, הצעות מכל סוג. תודה!!! מעבד : INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - STEPPING G0 - TRAY שלוש שנים. ¤ 1494 זיכרון : CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ללא הגבלת זמן. ¤ 515 לוח אם : GIGABYTE GA-P35-DS3 שלוש …

• 37 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by tomer_,

. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?שימוש ביתי סטנדרטי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין…

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד שימש לצפייה בסרטים, עבודה עם אופיס וגלישה באינטרנט. ייתכן שבעתיד אצטרך לסחוב איתי לנסיעות אבל בינתיים זה לשימוש ברחבי הבית. אני חושב על מסך 15.6 שזה נדמה לי הכי גדול שנכנס לי בתיק כרגע. עדיך גם שיהיה כמה שיותר קל. אני מעדיף מוצר אמין על פני ביצועים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 שקל. עדיף פחות אם אפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אופיס, גלישה, תכני HD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עכבר אלחוטי טוב. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD …

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. היי! אני מתכוון לעבור דירה בקרוב ומכיוון שכל הציוד שלי נשאר בבית אני צריך המלצות לקצת אלקטרוניקה לבית החדש. הדברים מאוד בסיסיים- מחשב לאינטרנט, למוסיקה ולסדרות (כולל מסך, מקלדת, עכבר). משהו נורמטיבי, לא חייב להריץ גיימינג, רצוי שתהיה לו יכולת להריץ דברים בסיסיים (פרו, פיפ"א). חשוב חשוב- שאוכל לחבר אותו לטלוויזיה. מתכוון לקנות חדשה שאתה על הקיר, סביבות 30-40 אינץ'. אם למישהו יש המלצות לדגמים וחברות זה גם המקום. חשוב חשוב- רמקולים. אני רוצה לחבר באיזושהי צורה את הרמקולים לטלוויזיה ולמחשב. איך עושים את זה? אילו חיבורים אני צריך לוודא שיש בשניהם והאם אני צריך להתארגן בצורה מיוחדת? חשוב לי גם לקבל המלצות לערכות של רמקולים (2 או 5). השאיפה היא שכל הסיפור יסתכם בכמה אלפי שקלים ב…

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד וציוד היקפי, לצורך לימודים(אופיס) (חטיבה), אינטרנט, סרטים ומשחקים (ברמה בינונית, לא משהו מיוחד...). (תחליף שולחני), כולל ווינדוס ואת האופיס אני משיג בנפרד (אבל חוקי)) גודל מסך: מעל 15.4 אינץ'. דיסק קשיח: 7200 rpm. זיכרון:4gb ram. מעבד: סדרת i5-4XX לפחות. אחר בדיקה מצאתי את המחשב הזה: HP Pavilion DV6-2130EJ http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8368&perur=4 אני יודע שזה קצת אוברקיל, אבל המחשב הזה ישמש אותי לזמן רב. בקשר לרמקולים, חשבתי על Logitech z-230 2.1 מה אתם אומרים על הבחירות שלי, והאם יש לכם הצעה לעכבר? בתודה, אביב. עבר יום, 77 צפיות ולא תגובה אחת! בבקשה עזרה, אני מתכוון לקנות את המחשב בקרוב וזה המקום היחידי שבו אני יכול לקבל עז…

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. שלום לכולם! הגיע הזמן להשתדרג ולקנות מחשב חדש אחרי חמש שנים ואשמח לעזרתכם. בניתי מפרט לאחר שקצת עברתי קצת בין הדיונים השונים והצלחתי לבנות מפרט ב5000 ש"ח אבל התקציב שלי הינו 4500, אשמח לעזרכתם איפה אפשר לקצץ קצת.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים וסרטים.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Battlefield 4,Watch Dogs, GTA 5, The Witcher 3 - בקיצור כל המשחקים הכי חדשים -מהי …

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by jetman,

:roll: כן זאת השאלה ,מה המפרט הכי זול שמובסס על אינטל I3 ומארז antec 2480 ? תנו מחיר ועם אפשר המלצה לחנות

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by ron63841,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,500, אך ניתן לחרוג קצת על מנת להשיג מפרט עם יחס עלות תועלת ברמה אידיאלית. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים בעיקר (Plague Tale: Innocence, Tekken 7, Devil May Cry 5) וגם תכני FHD (סרטים, סדרות). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שקט חשוב על גבול הטעם הטוב, לא על חשבון ביצועים כמובן. 6. האם ישנה הגבלה…

17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד 3K ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?רצוי לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אילוסטריטור, לייט-רום, תיכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי כרטיס מסך GEOFORCE 210, השאלה אם הוא מספיק 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא ידוע לי, אם כן אז קל 7. האם האם יש …

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. בס"ד אשמח מאוד אם תוכלו למצוא לאמא שלי מחשב שמתאים לדרישות הבאות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג כלל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לרוב אינטרנט ( כולל משחקים באינטרנט), צפייה בסרטים באיכות HD , א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש : office לרוב ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם …

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by barce,

צריך עזרה בבניית מחשב htpc. השימושים שלי הם מוסיקה וסרטים, בלו-ריי מלא שיחובר בסלון למערכת קולנוע בייתית 5.1. צריך שתהיה יציאת hdmi ויציאה אופטית. תמיכה בתלת מימד מארז שיהיה יפה ושקט עם קירור פסיבי. תתאפשר חריגה, לא גדולה, במידה וזה ישתלם ומשדרג את ההחוויה.

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by Daniel_Mil,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעקר סרטי HD, קצת CS6 לעריכת תמונות בסיסית. קצת פיפא 2012 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא 2012, לא על הגדרות גרפיקה גבוהות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3.…

• 30 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. ThinkPad T61 15 Widescreen - 1 Yr Depot Warranty Edit Ships within 1-2 weeks** $2,223.00 $1,707.34 $2,223.00 $1,707.34 Intel® Core 2 Duo processor T9300 (2.5GHz 800MHz 6MBL2)1 Genuine Windows Vista Home Premium12 15.4 WSXGA+ TFT NVIDIA Quadro FX 570M (256MB Open GL) 4 GB PC2-5300 DDR2 SDRAM 667MHz SODIMM Memory (2 DIMM)8 UltraNav (TrackPoint and TouchPad) 160GB Hard Disk Drive, 7200rpm4 DVD Recordable 8x Max Dual Layer, Ultrabay Slim5 Intel Wireless WiFi Link 4965AGN (supporting Centrino Pro)10 Integrated Bluetooth PAN 9 cell Li-Ion Battery60 6459: Express - 1 Yr Depot Warranty7 Processor1 Intel® Core 2 Duo processor T9300 (2.5GHz 800MHz 6MBL2) Operat…

• 32 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by natigabay,

קניתי את המחשב הנייד עם mcafee והיום נגמר התקופת ניסיון ניסיתי לרכוש אבל משום מה זה מבקש משתמש וסיסמא ואין לי ואני לא יודע איפה יוצרים כי זה לא נותן עשיתי בדיקה בין הMCAFEE לבין bitdefender החדשים ומקאפיי דורש 2GB זיכרון והביטדפנדר דורש 1.5GB לא עדיף כבר לקחת את הביטדיפנדר שהוא גם טוב יותר?

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. דבר ראשון אני אביא את המפרט שאני חושב שיהיה הכי נכון בשבילי: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1031 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 מחיר: ¤677 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM מחיר: ¤523 אחריות: שלוש שנים. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H22N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK מחיר: ¤203 אחריות: שנתיים. זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤742 אחריות: ללא הגבלת זמן. מארז: ANTEC P150 QUIET PC CAES + 430W PSU מחיר: ¤845 אחריות: שלוש שנים. מחיר סופי: ¤4122 + כרטיס מסך: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6485 מחיר: 2190 ש"ח. + מקלדת: …

• 35 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by itaybm2,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים ותכני מולטימדיה בצורה טובה (לא לגיימינג). תקציב- 4,000-5,000 אבל גמיש. * גודל המסך? 14-15 אינץ', רצוי מט * רזולוציית המסך? FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל ודק. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI וכל הדברים הבסיסיים, לא משהו מיוחד. * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?חצי טרה מינימום, SSD לא קריטי. * כונן אופטי? לא קריטי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by RayZ,

אוקיי אז ככה, כל אחד יתן כאן את המפרט שלו. בימקום לפתוח תרדים אחרים. אפשר לתת את המפרטים,לבקש ביקורות ודעות. הנה המפרט שלי: מעבד: Intel Celeron D, 2800 MHzx 133 (בג'יגה בייתים זה 2.8 Ghz) לוח: Gigabyte GA-8S651M-RZ זיכרון: 256MB DDR דיסק קשיח: 80 GB כרטיס מסך: NVIDIA GeForce4 MX 128 MB כרטיס קול: Sound Blaster מערכת הפעלה: Micosoft Windows XP Profesional

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים