עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם! אשמח לעזרתכם בנוגע למפרט מחשב נייח לטובת עיצוב גרפי וגיימינג. מצורף מפרט שכבר עבדתי עליו (KSP) ואשמח לדעתכם.. 1. מה התקציב המקסימאלי? בין 5K ל-6K. לא יכול לחרוג מה-6K כי גם ככה התקציב לא כולל ציוד היקפי שאצטרך לרכוש.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניו…

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by bg1987,

אני רוצה לקנות נייד שישמש אותי בעיקר באנויברסיטה, לתכנות ותכונות מתמטיות, וגם למשחקים קלים. יש לי אופיצה לבחור אחד מתוך 3 מעבדים, I3 330M I3 350M ו I5 520M. (בתוספת של 50 ו 100$) האם אני אקבל שיפור משמעותי או שהI3 הבסיסי יספיק?

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 17,700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ועריכת וידיאו + קצת תלת מימד בתוכנות הבאות : after effects , premiere , photoshop , maya , cinema 4d א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כל מה שציינתי לצורך פרנסה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך בכל הציוד היקפי מקלדת , עכבר , רמקולים אשמח להמלצות . 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של …

4. שלום, אני מחפש מחשב לאשתי, היא צלמת וזקוקה למחשב ומסך בהקדם. להלן התשובות לשאלות: מה התקציב המקסימאלי? 5000 או 6500 כולל מסך האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אבל לא על חשבון איכות במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם אין ברירה מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לצלמת עריכת תמונות (photoshop, lightroom, bridge) - פרנסה, שימוש כבד עריכת וידאואים קצרים לעיתים רחוקות (premier) - שימוש מזדמן מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)? לא יודע, מסך שיתאים לעריכת תמונות, שיהיה אפשר לכייל אותו ושיראו טוב לאילו הגדרות גרפי…

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by Or ei,

חבר רוצה לקנות מחשב חדש מבוסס על אטלון 64 חשבנו על athlon 64 3200 ABIT KV8-MAX3 (K8T800) 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50D) RADEON 9800Pro צורב DVD לפי המלצה (שלכם) ספק כוח אנרמקס\אנטק 430-480 (איזה עדיף?) טוב בקשר לזיכרון אני יודע שיש הרבה מקום לשפר במיוחד בגלל התקציב הגבוהה אבל לא צריך להגזים בסופו של דבר המחשב לא לOC הראדון עדיין לא החלטנו איזה חברה ,לאיזה חברה המהיריות הכי טובות (NS) ? ותנו המלצות לצורב DVD thnx

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. שלום. השימושים: אינטרנט ואופיס. אני רוצה שמארז יהיה קטן. אני רוצה שהמחשב יחזיק מעמד לפחות 7-10 שנים קדימה. רצוי שיהיה שקט. מיועד לאימי המבוגרת. המחיר גמיש. בעקבות משוב שקיבלתי כאן הרכבתי מפרט חדש. אשמח לשמוע את דעתכם. אני לא מנוסה בזה אז אני מקווה שהרכיבים מתאימים זה לזה. אשמח לשמוע אם אתם חושבים שכדאי לשנות משהו. או אם לקחתי רכיב ישן. השתמשתי ב-KSP כי מערכת הרכבת המחשב שלהם הכי נוחה וגם יש סניף ליד העבודה שלי. אך אני מוכן לקנות גם במקום אחר אם תהיה הצדקה טובה. דרך אגב, במדור ה-"מפרטים המומלצים" אין מפרט למי שרוצה מחשב ביתי קטן וקל. כדאי להוסיף כזה. דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Pentium G3260 3.3Ghz 3MB L3 Cache s11…

7. Started by Noam Bro,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Skyrim, CS:GO, Rocket League, H1Z1 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1366x768 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות ומעלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. ThinkPad T61 15 Widescreen - 1 Yr Depot Warranty Edit Ships within 1-2 weeks** $2,223.00 $1,707.34 $2,223.00 $1,707.34 Intel® Core 2 Duo processor T9300 (2.5GHz 800MHz 6MBL2)1 Genuine Windows Vista Home Premium12 15.4 WSXGA+ TFT NVIDIA Quadro FX 570M (256MB Open GL) 4 GB PC2-5300 DDR2 SDRAM 667MHz SODIMM Memory (2 DIMM)8 UltraNav (TrackPoint and TouchPad) 160GB Hard Disk Drive, 7200rpm4 DVD Recordable 8x Max Dual Layer, Ultrabay Slim5 Intel Wireless WiFi Link 4965AGN (supporting Centrino Pro)10 Integrated Bluetooth PAN 9 cell Li-Ion Battery60 6459: Express - 1 Yr Depot Warranty7 Processor1 Intel® Core 2 Duo processor T9300 (2.5GHz 800MHz 6MBL2) Operat…

• 32 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by Shumy2,

אהלן, אני בעצם מחפש שתי הצעות למפרטים שיריצו גיימינג קל מאוד וסרטים ב4K. יש כרטיס מסך ישן שאולי ארכיב , אז אחת מהם צריכה להיות בלי כרטיס מסך. חשוב מאוד - 16GB זכרון.. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500 ש'ח. אפשר לחרוג בקלות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל, סרטים ב4K 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? ממ…

10. שלום חברים, יש לי מחשב נייד חדש של סמסונג (סדרה 3, מפרט בצד). לוקח לו המווון זמן לעלות - בערך דקה וחצי עד שהכל עולה, ניסיתי להעיף ולמחוק את כל התוכנות של סמסונג שמותקנות במחשב, אבל עדיין לא עוזר. יש אפשרות לזרז אותו? בנוסף לזה טמפ' המעבד במנוחה היא 50+ מעלות ובד"כ 55 מעלות, במאמץ לא גדול הוא עובר בקלות את ה80 מעלות. האם זה בסדר? יש מה לעשות עם זה? תודה רבה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by ron63841,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,500, אך ניתן לחרוג קצת על מנת להשיג מפרט עם יחס עלות תועלת ברמה אידיאלית. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים בעיקר (Plague Tale: Innocence, Tekken 7, Devil May Cry 5) וגם תכני FHD (סרטים, סדרות). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שקט חשוב על גבול הטעם הטוב, לא על חשבון ביצועים כמובן. 6. האם ישנה הגבלה…

12. Started by בור ועם הספר,

שלום לכולם, המחשב עבור הבת שלי, ללימודים אקדמיים. צימצמתי את החיפוש למאפיינים הבאים: מעבד i5-8250U זיכרון 8 ג"ב דיסק SSD מסך מגע חיבוריות HDMI חובה הכרטיס הגרפי לא משנה כ"כ חיפוש בZAP נותן את התוצאות הבאות: dell inspiron http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=953063 hp pavilion http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=954706 לנובו יוגה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=955661 המפרטים די דומים והבחירה הסבירה היא לבחור את הזול מבין השלושה. האם יש סיבה נוספת להעדיף מותג או מוצר אחר שאיננה רק המחיר? איכות בנייה, ניסיון עבודה עם דגמים דומים וכו…

13. Started by bluemail,

יש לי כרגע P4 2.4 533 זיכרון של 1 גיגה 400 MHZ כרטיס מסך 7600 של ATI מחפש הצעות

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by fectionn,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים החדשים ביותר ואלו שיבואו בעתיד לא חושב שיש צורך לציין -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך …

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  15. Part type Part name ¤ Price Qty CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU [ ¤ 817.74 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA+ NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) [ ¤ 652.6 ] 1 Memory : Mushkin DDR-RAM 256MB 2700 CL2 Blue Memory [ ¤ 297.36 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 598.91 ] 1 Video Cards : Hercules 3D Prophet 9500 PRO 128MB Bulk Video Card [ ¤ 1285.6 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 52.57 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM AOpen 16/48 Retail [ ¤ 257.53 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 48/12/48 Retail CD-RW…

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?4000 ש"ח, חריגה עד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי מהמחשב הקודם ספק seasonic m12II bronze 620W , לא יודע אם אפשר להשתמש בו או לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6 מתוך 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא, ללא הרכבת המחשב בחנות, מרכ…

17. Started by tomer4321765,

איך המחשב הנייד הזה? הוא טוב תכלס? הנה מפרט שלו מהמבצע של בזק: http://laptop.bezeq.co.il/ItemDetails.asp?id=9 תודה למי שיענה

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. לום חברה 1. מה התקציב המקסימאלי? = 4500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? = אם אפשר להשיג את מה שאני צריך ולשמור על אותו כוח ,בפחות אז כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? =תוספת של עד 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? =משחקים,אינטרנט,צפייה בסרטים, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). = אני לא מתעסק עם תוכנות גרפיות כאלה ואחרות מקסימום הצייר הישן של ווינדוס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: * אני לא גיימר כבד אני משחק מדי פעם במשחקי רשת בעיקר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. = משחקים כמו באטלפיילד החדש ובכלל שהמח…

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. שלום לכולם. הנה מפרט כמעט סופי (נכון לעכשיו), לקראת קנייה מתישהו אחרי החג. התקציב עד 17-18K, בינתיים הצטמצמתי קצת אבל מבחינתי אפשר עוד לשחק עם זה. המחשב מיועד למשחקים כבדים (בהגדרות גבוהות ככל האפשר), סרטים, אינטרנט והורדות. הוא צריך להיות יציב, שקט ועמיד, ולהחזיק עכשיו לכמה שנים טובות. ממש לא מתוכנן OC, לפחות לא כרגע. הנה המפרט: מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX מחיר: ¤1726 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: ASUS COMMANDO מחיר: ¤1230 אחריות: שלוש שנים. מסך: DELL LCD 20" 2007FP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR מחיר: ¤2350 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: XFX PCI-EX GeForce 8800GTX X…

• 32 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by domuzy,

אני מחפש לדעת איך משנים תפקידי מקשים מסויימים בלפטופ שלי. הבעיה העיקרית היא מיקום כפתור הFUNCTION אבל בכלל, אעדיף לשלוט בתפקיד המקשים ומיקומם. האם האפשרות קיימת? אם כן- האם האפשרות כבר על המחשב שלי? האם אדרש להוריד תוכנה עבור פעולה זו? לא הצלחתי למצוא תשובות בשום מקום, אז אודה על תשובה מפורטת. תודה

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by NeptuneMB,

שלום רב, אני יכול להשיג את המיני לפ טופ הזה של LG עם שנתיים אחריות. הדגם הוא X130 , ולא מצאתי ביקורות עליו ברשת! כל מה שראיתי הוא שיש לו מפרט זהה לחלוטין כמו של שאר המיני ניידים - ואני יכול להשיג אותו ב 1700 שח' עם 12 תשלומים ללא ריבית. תוספת קטנה : הבנתי שהוא רק כרגע יצא לשוק, וזמן הסוללה שלו עומד על משהו כמו 7 שעות. וגם תומך בתקן n. יש עדכונים?!?!?! אודה לתגובות, מוטי

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  22. אני מעוניין לקנות בארה"ב - dell e6400 או dell e4300. בחנות של dell outlet יש הצעות רבות על מחשבים אלה, עם אחריות לשלוש שנים (שבדקתי שתקפה בארץ אם מוסיפים את האפשרות של NBD ב 99 דולר). רציתי לשאול האם מישהו התנסה בקניית מחשב מחודש מדל או מחברה אחרת? מה הסיכונים לדעתכם? האם ההפרש במחיר (שמגיע עד ל500 דולר בערך) שווה את זה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by g.xorre,

שלום חברי לפורום, אפתח בחנופה כנה; תודה רבה לכולכם על העזרה בהרכבת המפרטים השונים לאורך השנים, בזכותכם עזרתי בהרכבת מערכות לי ולהרבה מחברי. יישר כוח! הפעם נתבקשתי להרכיב מפרט 'טריקי' לחבר. הוא מבקש גם 'מפלצת משחקים' וגם את האופציה לשימוש בתוכנות עריכה כמו AfterEffects וAVID. הוא כמובן מעוניין ב'הכי טוב' ו'הכי חדש', מחשב ל10 שנים, מה שנקרא. אז לפי חוקי הפורום: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 11,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + עריכה גראפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרש…

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by snorrow,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אם אפשר אבל אני לא מתקמצן אם השינוי הוא מהותי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגות קלות, לא יותר מ300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר CS:GO, TF2, UNREAL TOURNAMENT וכאלה בעיקר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). נכון לעכשיו 1920X1080, אבל יכול להיות שזה ישתנה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by yinon21,

שלום, יש לי Elitebook 6930P , והורדתי מאתר HP את כל הדרייברים, והתקנתי,עשרות דברים, כולל של כרטיס המסך. לא מצאתי דרייבר למסך עצמו, וכנראה זאת הסיבה לבעיות בתצוגה, ולזה שגם אין איך לשנות את קצב הריענון (refresh rate). מי יכול לעזור? בתודה

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים