עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. דבר ראשון אני אביא את המפרט שאני חושב שיהיה הכי נכון בשבילי: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1031 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 מחיר: ¤677 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM מחיר: ¤523 אחריות: שלוש שנים. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H22N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK מחיר: ¤203 אחריות: שנתיים. זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤742 אחריות: ללא הגבלת זמן. מארז: ANTEC P150 QUIET PC CAES + 430W PSU מחיר: ¤845 אחריות: שלוש שנים. מחיר סופי: ¤4122 + כרטיס מסך: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6485 מחיר: 2190 ש"ח. + מקלדת: …

• 35 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Part type Part name ¤ Price Qty CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU [ ¤ 817.74 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA+ NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) [ ¤ 652.6 ] 1 Memory : Mushkin DDR-RAM 256MB 2700 CL2 Blue Memory [ ¤ 297.36 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 598.91 ] 1 Video Cards : Hercules 3D Prophet 9500 PRO 128MB Bulk Video Card [ ¤ 1285.6 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 52.57 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM AOpen 16/48 Retail [ ¤ 257.53 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 48/12/48 Retail CD-RW…

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by Eli236,

בס"ד שלום לכולם, * מטרות המחשב? לדוגמה: לימודים, סטודנט. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 מינימום. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) רזולוציה רגילה, לא מתכוון לראות סרטי HD על המחשב או משהו כזה, רק ללימודים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? רצוי שיהיה כמה שיותק קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - כמה שיותר גבוה, יום לימודים שלי יכול להגיע ל12 שעות ככה שעדיף שיהיה כמה שיותר ארוך, גם…

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. שלום לכולם, לאחר כ שבע שנים כי המחשב נימצא ברשותי החלטתי להתקדם, אז הדרישות שלי הן להלן: מערכת מחשב מבוססת AMD (ממש לא מאוכזב מהחברה המחשב שיש לי כרגע הוא AMD ואני מבסוט ממנו לא הייתה לי איתו תקלה פעם אחת בכל השבע שנים) בנוסף איני גיימר רציני אך אשמח שתהיה לי האופציה להתקין משחקים ולהנות מהם עד הסוף. ברשותי מסך 24 אינצ' T240 של סמסונג. אני סטודנט למדעי המחשב שנה שנייה כך שבזמן שאני מתכנת אני מחבר מסך נוסף. לגבי הארד דיסק אין צורך מכיוון שקניתי לא מזמן. מעוניין בכרטיס טלוויזיה בשביל windows media center אשמח לקבל הצעות, אם יש דברים לא ברורים לגבי הצרכים שלי תכול לשאול ואני אענה. תודה רבה, אלדד

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. אציין שהדברים החשובים לי במחשב נייד הן כדקלמן: -אחריות וביטוח (שאני לא אצטרך לשלוח את המחשב לחו"ל) - כ. מסך עם 128 מגה - צורב דיוידי - Wifi - הארד דיסק סביר - כמובן שזמן בטריה גבוה מהווה יתרון. Rule the PC מצא לי את המחשב הבא: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=150_242&products_id=3969 רציתי לדעת מה אתם חושבים עליו מבחינה טכנית, מבחינת האחריות ולא הבנתי בדיוק איזה כ. מסך יש למחשב הזה, אם תואילו להאיר את עיניי. תודה רבה!

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. שלום לכולם. האם המפרט הבא טוב ל OC, מה יש להחליף \ לשדרג \ לשנות?? מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Box ¤431 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80571E6300 לוח אם Gigabyte GA-EP45-DS3LR ¤528 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39457 כונן קשיח Hitachi Deskstar HDP725050GLA360 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤250 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=Deskstar500S זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-6-6-18 PQ ¤307 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8500CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4850 Toxic 512MB DDR3 PCIe ¤678 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=S485512D3T צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ¤…

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by Shayb25,

אני מעוניין במחשב נייד קל, ויחסית חזק מטרות: אופיס, אינטרנט, סרטים גודל מסך: 13.3 אבל אפשר 12 עד 14. מבריק/מט: לא משנה לי. רזולוצית מסך:FHD או יותר דרישות מיוחדות: אין. משקל רצוי : עדיף 1.4 ק""ג ופחות, אבל עדיף פחות. זמן סוללה: עדיף כמה שיותר יציאות מיוחדות: VGA, HDMI, Card Reader Bluetooth - רצוי כונן קשיח - גודל מינימלי וסוג: SSD 256 לפחות. כונן אופטי - לא תמיכה בתחנת עגינה - לא האם נדרשת אחריות בינלאומית - מספיק לי אחריות שאני אוכל לתקן אותו בארץ האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - כן אבל לא חייב האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - רק לא HP. כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - עדיף מעבד I5 או יותר, ושיהיה יחסית יפה אם אפשר. תקציב עד 6000 שקלים.

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by sharon182,

שלום , רציתי בבקשה המלצה למפרט מומלץ למחשב נייח שנועד לפיתוח תוכנה , ובין היתר , צריך להריץ אמולטורים וכלי פיתוח. התקציב הוא עד 3000 ש"ח. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. שלום לכולם, לאחר חיפוש, החלטתי שאני אלך על ה E6400. עכשיו מה שנשאר לי זה הקונפיגורציה המדוייקת ולכן רציתי לשאול אתכם לגבי כמה נושאים. קודם כל נתחיל במעבד, מה ההבדל בין P8400 ל P8600? ראיתי שה8600 עולה אותו הדבר ללא תוספת מחיר, איך זה הגיוני? איזה מעבד נחשב יותר טוב מבחינת סוללה-ביצועים? אני אישית לא חושב שאני צריך מעבד יותר טוב מזה, אבל סתם לשאול, מה אתם חושבים על המעבד? הוא יספיק לעבודות של תכנות ו VISUAL STUDIO? אחת ולתמיד, מה ההבדל בין כרטיס מסך 4500HD מובנה לבין ה NVIDIA NVS 160? אז הבנתי שהNVIDIA יכול לנגן 1080P והמובנה רק 720P, וחוץ מהעובדה שאחד מבונה אז זה SHARED MEMORY, האם יש עוד הבדל? האם יש הבדל בצריכת הסוללה? כמה בערך? האם יש הבדל בביצועים? (לא שאכפת לי ממשחקי…

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. שלום לחברי ומנהלי פורום זה, אשמח באם תוכלו לייעץ לי על מחשב נייד חזק וטוב אשר יחזיק למספר שנים. ברצוני במחשב נייד כזה אשר יהווה תחליף למחשב נייח אשר כבר עשה את שלו. עשיתי קצת מחקר לגבי ניידים וכבר צברתי יידע מסוים לגבי התכונות הדרושות למחשב חזק וטוב אלא שהידע אשר צברתי ממחקר באינטרנט אינו כולל המלצות וניסיון של משתמשים אחרים. אי לכך ברצוני לצרף לפי אותו מחקר שאני עורכת מזה מספר ימים מפרטים של שלושה ניידים שונים. אשמח ואודה לכל התייחסות, אודות החתכים בהם השתמשתי ומנגד אשמח אם תוכלו להמליץ על אחד מהם, או שמא לשלול את שלושתם ולהמליץ לי על נייד אחר. * משקל הנייד במקרה זה אינו בר חשיבות כלל, שכן איני צופה שיצא כלל מהבית. כי כמו שאמרתי הוא מיועד מלכתחילה לשימוש ביתי …

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. במסגרת עבודתי ביקשו ממני לרכוש 3 מחשבים ניידים. הצרכים הם די בסיסיים. אינטרנט ואופיס, קצת אוטוקד וקריאת תכניות בנייה. התקציב סך הכל יפה ועומד על סביבות 5-7 למחשב. חשוב שיהיה מחשב חזק ואמין ונוח לשימוש. הומלץ לי על מחשב מסדרת asuspro דגם bu401lg או על dell latidute או על lenovo yoga. אשמח לשמוע את דעתכם בנוגע לסדרה הזו של Asus, ובנוגע לdell אם יש לכם חלופות טובות יותר בשבילי אני פתוח להצעות. תודה!

12. . מה התקציב המקסימאלי? לא ברור, כמה שצריך לעבודה רצופה וטובה. (לא יודע כמה צריך להשקיע) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הרבה (?) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם ממש צריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אדריכלות התוכנות: KeyShot, 3DsMax, AutoCad, Ravit, סקצ' אפ, vRay, Photoshop. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע (לא בשבילי) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות אני מניח? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by Jook,

אני עוזר לחבר לבנות מחשב, הוא לא עושה אוברקלוק, מסך צריך 17 אינץ וכרטיס מסך ברמה של GEFORCE 4 TI ודיסק קשיח 60 גיגה. תודה

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. מחיר : עד 4000 באילת. * מטרות המחשב? עבור סטודנט להנדסת בניין. שיריץ אוטוקאד, REVIT, וכל שאר התוכנות חלק בלי תקיעות. * גודל המסך? 14 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא * רזולוציית המסך? לא משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?- לא * משקל רצוי?- רצוי שיהיה קל כמה שיותר, כי אני צריך להסתובב איתו כל היום על הגב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)- לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...)- לא * Bluetooth?- לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata)- כמובן שאעדיף SSD, אבל ראיתי שיש SSHD, קצת לא מבין איזה עדיף, האם 8giga sshd מספיק מה…

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. שלום רב, יש לי התלבטויות בין מספר דגמים - מסך "13.3: Lenovo Thinkpad EDGE HP ProBook Dell Latitude E4300 לגבי התת דגמים - אני לא סגור. - מה שחשוב לי במחשב זה זמן עיבוד הנתונים שלו. הרצת תוכנות כבדות. (לא גרפיקה) ומשך עיבוד הנתונים שלו. (לא הייתי רוצה להמתין הרבה זמן עד שקובץ יטען / יקומפל...). מבחינת עיצוב - מסך "13.3 לא מבריק. במידה ואתם מכירים מחשבים ניידים דגמים אחרים שיכולים להתאים לי. אשמח לשמוע גם עליהם.... תודה לכל אלו שעוזרים...

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by Jaegarn,

שלום לכולם. מחפש לקנות מחפש (בארה"ב) בסגום של עד 1000$. צורך ממוצע סך הכל אך מידי פעם שיהיה אפשר לשחק קצת. סך הכל פשוט מחפש מחשב חזק ואמין מבית כמה שיותר טוב. גודל מסך בין 13-15, רזולוציה כמה שיותר גבוה חיבור למסך חיצוני ב 1080, משקל כמה שיותר נמוך ו סוליד סטייד דרייב

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. שלום חברים המחשב הנ"ל משום מה לא מזהה אייפון 4S ב"מחשב שלי". אני לא מעוניין להתקין איטונס אלא למשוך תמונות כאילו אני מושך מדיסק און קי. מה שקורה כשאני מחבר יש צליל של התקן נכנס אבל הוא רק מטעין את הטלפון ולא רואים אותו במחשב שלי. כל הדרייברים שיש באתר של לנובו הותקנו (האחרונים). 3 כניסות ה USB עובדות עם התקנים אחרים. מנהל ההתקנים מזהה אבל עם הסמל הבעייתי אז אני מנסה לתת לו למצוא תוכנה באינטרנט לעדכון והוא לא מוצא שום דבר.. מצרף תמונות. תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by EliaYek,

שלום , אני מחפש המלצה למחשב נייד חדש תקציב של עד 3000 שקל ( פחות יותר טוב אם יש אופציה טובה בקצת מעל 3000 אני אשקול ) את המחשב יהיה אפשר לקנות באילת אבל לא מחו"ל הצורך שלי הוא בעיקר אינטרנט פייסבוק וסרטים ועבודות ( לא מחשב גיימינג ) גודל מסך 14 אינץ רזולוציה של המסך HD או FHD עדיפות למשקל פחות מ2 קילו ( לא חובה ) בלוטות' חובה וכמובן WIFI יציאת HDMI אחריות 3 שנים לא חושב שיש סיבה להכניס רישיון למערכת הפעלה לפי מה שהבנתי פה בפורום מגיע לי מערכת ווינדוס בחינם אני בהליכי בירור עם המוסד חחח כרגע חשבתי על המחשב הזה Dell Vostro 5470 V5470-5047 לקנות מKSP באילת מה דעתם על המחשב? יש אופציות טובות יותר במחיר הזה? אני לא ממש מבין בכל העניין של הSSD הזה אבל אמרו לי …

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. ThinkPad T61 15 Widescreen - 1 Yr Depot Warranty Edit Ships within 1-2 weeks** $2,223.00 $1,707.34 $2,223.00 $1,707.34 Intel® Core 2 Duo processor T9300 (2.5GHz 800MHz 6MBL2)1 Genuine Windows Vista Home Premium12 15.4 WSXGA+ TFT NVIDIA Quadro FX 570M (256MB Open GL) 4 GB PC2-5300 DDR2 SDRAM 667MHz SODIMM Memory (2 DIMM)8 UltraNav (TrackPoint and TouchPad) 160GB Hard Disk Drive, 7200rpm4 DVD Recordable 8x Max Dual Layer, Ultrabay Slim5 Intel Wireless WiFi Link 4965AGN (supporting Centrino Pro)10 Integrated Bluetooth PAN 9 cell Li-Ion Battery60 6459: Express - 1 Yr Depot Warranty7 Processor1 Intel® Core 2 Duo processor T9300 (2.5GHz 800MHz 6MBL2) Operat…

• 32 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. היי! אני מתכוון לעבור דירה בקרוב ומכיוון שכל הציוד שלי נשאר בבית אני צריך המלצות לקצת אלקטרוניקה לבית החדש. הדברים מאוד בסיסיים- מחשב לאינטרנט, למוסיקה ולסדרות (כולל מסך, מקלדת, עכבר). משהו נורמטיבי, לא חייב להריץ גיימינג, רצוי שתהיה לו יכולת להריץ דברים בסיסיים (פרו, פיפ"א). חשוב חשוב- שאוכל לחבר אותו לטלוויזיה. מתכוון לקנות חדשה שאתה על הקיר, סביבות 30-40 אינץ'. אם למישהו יש המלצות לדגמים וחברות זה גם המקום. חשוב חשוב- רמקולים. אני רוצה לחבר באיזושהי צורה את הרמקולים לטלוויזיה ולמחשב. איך עושים את זה? אילו חיבורים אני צריך לוודא שיש בשניהם והאם אני צריך להתארגן בצורה מיוחדת? חשוב לי גם לקבל המלצות לערכות של רמקולים (2 או 5). השאיפה היא שכל הסיפור יסתכם בכמה אלפי שקלים ב…

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. שלום, אני מחפש מחשב נייד זול בעל זמן סוללה ארוך. חשבתי לקנות macbook air אבל מעדיף מחשב נייד של ווינדוס האם יש מחשבים זולים ממקבוק בעלי זמן סוללה ארוך ? השימושים שלי בעיקר גלישה באינטרנט צפייה בסרטונים הורדה של תכנים תודה

22. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח, מוכן לחרוג בעוד 500 אם זה משנה משהו 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סאונד. עבודה עם קיובייס וייתכן בעתיד גם Pro Tools ו- FL Studio. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך, חשוב לי שיהיה רחב וזהו בעצם. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בסולם של 1-10 הייתי אומר 6-7 כי כרגע אני לא מקליט, ייתכן ובעתיד כן אקליט. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס …

23. Started by romand,

שלום, אני מחפש לקנות לפטופ ומתלבט בין 2 מחשבים בטווח המחירים שאני יכול להרשות לעצמי: Asus ZenBook Touch UX31LA-C4020H - http://ksp.co.il/?uin=20478 Lenovo Yoga 2 Pro 5938-6557 - http://ksp.co.il/?uin=21248 ממה שאני יודע לנובו יותר טוב אבל מחיפוש באינטרנט הבנתי שכל מה שהוא לא thinkpad תחת מותג לנובו הוא די מעפן. אשמח שמישהו יעשה לי סדר איזה דגם עדיף - האסוס זנבוק או הלנובו יוגה. בנוסף אם יש לכם המלצות למחשב נוספים באותו טווח מחירים שטובים יותר ( אני סטודנט למדעי המחשב ) אשמח. בברכה, רומן

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  24. שלום לכם! זה המפרט המעודכן ביותר, בלי מחיר סופי \ מחיר לכל מוצר מכיוון שאני קונה מחנות מקומית ואין לה אתר אינטרנט. Athlon64 3200+ (BOX)* Epox EP-8KDA3+ (NF3 250GB) OCZ EB PC3500 (1x512)** Sapphire (ATI OEM) Radeon X800Pro - Retail Westren Digital 80GB - Caviar SE - 8Mb Buffer , 7.200RPM Enermax 550W EG651P*** Supertalent CA-601UFBK המחיר מגרד את ה- 8000 ש''ח, בקרוב הוא ירד עם הוזלת המחירים ובעיקר הזכרונות אני מניח. הערות: 1. ויתרתי כרגע על DVD/CD ROM / FLOPPY מכיוון שאלו פונקציות שלא חשובות לי כרגע, ואני רוצה לחסוך כל אגורה. אני אוסיף כשאהיה פחות מרושש . 2. כמו כן, אם אקנה בסופו של דבר 512Mb של זיכרון, אוסיף עוד סטיק בעל נפח דומה בהמשך, ואשתמש בשניהם כ…

• 29 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. קודם כל אני אפתח בשאלה שהעסיקה אותי אחרי שיטוט בזאפ: בתכלס, יש הבדל בין טאבלט עם כיסוי מקלדת ללפטופ שמסך המגע שלו מתנתק ופועל כעצמאי ? אחרי חיפוש ארוך ברשת הבנתי שאני כבר ממש לא מעודכן בחומרה של היום, ורציתי לשמוע את דעתכם. מה שחשוב לי : 1. מטרות המחשב - גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים ב1080p למסך גדול (שימוש בKODI או פופקורן) 2. מקלדת פיזית בשביל מיילים, גלישה נוחה יותר באינטרנט והתעסקות כללית של מחשב, דברים שלא נוח לעשות בטאבלט או בסלולרי. 3. ווינדוס, בתכלס אני מבין שלגלישה באינטרנט ומולטימדיה אולי אנדרואיד יהיה יותר טוב אבל אני מעדיף מחשב שהוא יותר לפטופ מטאבלט, כלומר שאני אוכל לשים אותו על שולחן העבודה ולגלוש בסבבה ובכיף, וכשאני על הספה בסלון או כשאני רוצה לחבר אותו…

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.