ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,355 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. world of warcraft בלבד ! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 23 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי אז המפרט שלי הוא כזה: אני רוצה שכל אחד יכתוב או יגיב על המפרט תודה! Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Box, יחידות 1 ₪1050 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2329'>http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2329 Sapphire ATI Radeon 6850 1GB GDDR5 DIRT3 כולל משחק DIRT3 מתנה, יחידות 1 ₪649 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2176'>http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2176 NZXT Guardian 921, יחידות 1 ₪395 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1692'>http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1692 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 2 ₪232 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96'>http://www.rsm.…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המטרה שלי מהמשב שהוא יהיה כמה שיותר מהיר מכל הבחינות, המחשב לא למשחקים, אלא לעבודה שותפת, עם הרבה תוכנות ואינטרנט וחשוב לי שהוא יעבוד מהר גם בעומס כבד של תוכנות ודפדפנים, שלא יתקע לי הדפדפנים גם בעומס כבד. אז הכי חשוב לי מהירות, כרטיס מסך אפשר עד 300 שקל אם בכלל צריך, אפשר גם 200 מעבד אני רוצה I5 2500 או I5 2500K לוח אם: GIGABYTE GA -Z68X-UD4-B3 מחפש מארז טוב ומתאים עם אוירור טוב וספק כוח גדול שיתן מספיק כוח גם בזמני מאמץ גדול של המערכת. זיכרון 4 גיג'ה או 8 לא החלטי כוננים: 1 טרה בכרטיס טוב ואיכותי של חברה טובה (RPM מהיר) וכונן CD טוב, עם DVD וצורב וכל מה שצריך. דרך אגב - צריך גם כרטיס קול וכרטיס רשת? מודם? צריך קרור למעבד? אשמח לקבל מפרט מלא הכי טוב ומתקד…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, למערכת שבנדון מגוון שימושים : שרת-קבצים (בפרוטקול CIFS בד"כ), מארחת מכונות-מדומות (כ-1-2 שמהן ינבע בד"כ עומס קל עד בינוני), ושימושים אחרים - לפי הצורך. הערות : תת-מערכת האיחסון הינה בתצורת RAID-1 (שיקוף), וייתכן כי לגבי חלק משטחה תופעל הצפנה שקופה בזמן-אמת בתוכנה (למשל באמצעות FreeOTFE בחלונות או LUKS בלינוקס - תלוי במה שאחליט להתקין שם). ייתכן מאד שאפעיל את המעבד רוב הזמן ב-Underclocking, לחסכון באנרגיה. כל הציוד החדש, למעט פתרון-הקירור למעבד, נרכש ויובא ביבוא-אישי מארה"ב. המפרט המחודש : מארז (JSP M-100A μATX - 2x120mm-Fan (GlacialTech GT12025-HDLA1 (קיים) ספק-כוח FSP FSP300-60HCN 300W 288W@12V (קיים) לוח-ראשי Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 (חדש) מעבד-ראשי…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, שמי יעל ואני עתידה להתחיל ללמוד באוקטבר הקרוב לימודים שהם הומאניים במהותם. אני מעוניינת לרכוש לפטופ בגודל 13.3". השימוש יהיה בעיקר כתיבת עבודות office ואינטרנט- כלומר יישומים בסיסיים. אני מחפשת מחשב שלא יהיה כבד-רצוי מאד מתחת ל-2.5 ק"ג (כולל הסוללה) כמובן. דבר נוסף שמאד חשוב לי הוא משך האחריות (3 שנים) וזמן הסוללה. עדיף מסך מאט/ anti glare. התקציב הוא עד 3500 ש"ח. בנוסף המפרט בו אני מעוניינת הוא: core i3 3/4 GB 320 GB וכפי שציינתי שלוש שנות אחריות. בעיקרון אני מתלבטת בין שני מחשבים: lenovo thinkpad edje e320 מדובר בדגם חדש מתוך סדרה קיימת שיצא בגודל המבוקש. ממש הגיע בימים האחרונים לארץ ועוד לא נמצא בכל החנויות. היתרון הוא שיש בו טראק פוינט, מקשים נפרדי…
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום. אודה לקבלת עזרה בבחירת מחשב למשחקים.קבלתי את ההצעות האלה ואני מאוד מתלבט: הצעה ראשונה> : Intel Core i3 550 3.33Ghz 4MB Cache Tray כמות: 1 מחיר: ₪561 קירור למעבד: EVERCOOL BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN כמות: 1 מחיר: ₪66 לוח אם: Gigabyte GA-H55M-S2 כמות: 1 מחיר: ₪364 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm + Seasonic 500W ET 34A @ 12V כמות: 1 מחיר: ₪514 קירור למארז: EVERCOOL EVERGREEN Series 120mm כמות: 1 מחיר: ₪32 זיכרון: A-Data 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 i5/AM3 Retail כמות: 2 מחיר: ₪128 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 מחיר: ₪281 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 6850 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI כמות: 1 מחיר: ₪960 כונן א…
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא סטודנט, אבל זה סוג הנייד שאני פחות או יותר מחפש אינטרנט מהיר, אופיס, צפייה בסרטים והאזנה למוזיקה. חיבור לטלוויזיה, סוללה בעלת אורך חיים גבוה, מסך גדול ומקלדת נוחה הם בגדר "צ'ופרים" שיתקבלו בשמחה. התקציב הוא 1500 +-. אשמח לשמוע את המלצותיכם. כמו כן, לא שללתי את אופציית היד שנייה, הבעיה היא שאין לי מושג במחשבים. אשמח אם תוכלו למקד אותי על איזה נתונים (מעבד, זיכרון וכו') אני צריך לשים לב, ואיזה שאלות רלוונטיות עלי לשאול את המוכר. תודה רבה אסף
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום אנשים, זקוק לעזרה בבניית מפרט לחבר, להלן השאלון: מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עדיף לנסות לחסוך כל עוד ניתן להכניס HD6970 למפרט. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן אם יתן שיפור משמעותי בביצועים. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים לגיימר כבד שמשחק תדיר. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך בכונן אופטי ובכונן דיסקטים. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? עדיפות לשקט אבל לא קריטי. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? כנראה שלא יהיה, אם…
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כמו שכבר אמרתי אני צריך מחשב חדש, לשימושים ביתיים שהם בעיקר גלישה, עבודה משרדית ומידי פעם גם תכני HD ומעט משחקים (לא על הגדרות מקסימליות) התקציב שלי הוא באיזור האלפיים שקל ללא ציוד הקפי עם שאיפה לחסוך כשהמטרה היא ליצור מערכת ביחס עלות-תועלת-אמינות מקסימלי עקב התקציב המוגבל והעובדה שהמערכת לא צריכה להיות חזקה במיוחד חשבתי על מערכת מבוססת AMD המחשב הולך להיות בשימוש יום יומי די אינטנסיבי לא כזה קריטי לי העיצוב והשקט של המארז אך שיהיה בגבול הטעם הטוב. אחרי סיוט שעברתי עם אייבורי חשבתי הפעם לקנות את המחשב מ IQPC באשדוד אבל אם יש חניות מומלצות אחרות מאיזור אשקלון-אשדוד אז זה לא כזה משנה לי לא צריך שתהיה אפשרות ל OC או לשדרוג עתידי. תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במחשב חדש, התקציב הוא 3,500 ש''ח, בלי מסך וציוד היקפי. כבר למעלה משנתיים שלא שיחקתי בכלום, ובעבר דווקא הייתי גיימר כבד, ואני רוצה לחזור לזה היום, כבר לא צריך לקנות מחשב ב6000 ש''ח כדי להריץ את המשחקים הכי חדשים, אפשר להסתפק ב3,500, לא? בכל מקרה, חשוב לי שיהיה 4 GB זיכרון, טמפרטורות נמוכות ושקט ברמה 9. לא מתכוון לעשות OC. תודה
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כפי שכולם יודעים בתצוגת CES2011 בלס ווגס הוצגו מספר טבפטים של חברות כמו אסוס, אייסר, דל מוטורולה, ארכוס ועוד מה דעתכם? מי הכי טוב למשחקים? לשעות עבודה? מערכות הפעלה? מי נותן תפוקה טובה ביחס למחיר?
-
- 18 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימלי? 4200 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב: 1) פיתוח ב-Visual Studion 2010/2008. 2) MySQL, MSSQL - עם Database-ים שיעבדו 24/7 בקצבים מהירים. 3) סרטי HD. 4) משחקים. - FPS, COD BlackOPS 5) הורדות מהאינטרנט. סה"כ המחשב יעבוד 24/7 ואני ארצה גם לשחק בו. לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד ? כמה שיותר גבוה * מסך קיים ברזולוציה של 1600X1200 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורף בכונן דיסקטים. 5. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=ה…
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד מארה"ב עד 750 דולר,שיהיה די חזק כי אני לא הולך להחליף אותו בשנתיים הקרובות. אין לי דרישות מיוחדות מהמחשב שיתאים לסטודנט,מסך 15 יהיה טוב? כרטיס מסך סביר לא משהו מפלצתי לא מיועד למשחקים כבדים וכו',סרטים ודברים כאלה. אחריות גם חשוב אבל לא מרכזי. אם אפשר יהיה לצרף לינק לקניה זה יעזור. תודה רבה מראש
-
- 18 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מחפש המלצה למחשב נייד עד 5500 ש"ח לעבודה עם תוכנת העריכה .Avid גודל המסך לא רלוונטי.
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום בכמה אתם אומרים שכדאי לי למכור את הלפטופ שלי? עקרונית אני לא הייתי צריך אותו. הייתי מסתדר עם נייח. קניתי אותו לפני כמעט 4 שנים כי קרה משהו שהצריך לפטופ. קיצר, אני דיי קצר במזומנים כרגע ואני בהחלט יכול להסתדר עם נייח. וכן המחשב גם קצת ישן, אז החלטתי שאולי אמכור אותו ואקנה נייח. השאלה בכמה נראה לכם שאוכל למכור כך שזה יכסה עלות נייח? מדובר באינספירון 1520 של דל. הוא עלה לי איזה 6000 שקל לפני 4 שנים. בנוסף השקעתי בו עוד 500 (החלפה של תאורת מסך). סכ"ה הוא ממש שמור. אם אמכור זה יהיה ללא כונן קשיח יש שם דברים שאני צריך. וגם ככה הכונן כבר חרוש. זה מגיע ביחד עם מערכת הפעלה חוקית (שזה כבר שווה בפני עצמו). מטען וסוללה. מצלמת רשת מובנת. 2GB זכרון. מעבד core2duo ולא מ…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה, אני מחפש שלוש קדוש שיאפשר להריץ BF3 (לא מקורי הא ). התקציב שאני נותן לסיפור הוא 2500 ש"ח, במידת הצורך ניתן לחרוג כמובן אבל עדיף רק לחסוך. המגבלות הן כאלו: ספק הכוח הוא SEASONIC 430W והוא משרת אותי נאמנה, ואני מעדיף לא להחליף אותו, אז הרעיון הוא מערכת שנכנסת במעטפת הכוח של הספק, במידה ויש דיל מטורף לספק חדש שנכנס בתקציב +- אפשר להחליף אבל ההעדפה היא להשאר עם הספק הזה. המארז הקיים הוא LANCOOL PC-K56 , אני חושב שהוא יכול להכניס את כל הרכיבים אבל אם יש סיבה לדאגה תגידו לי.. מעדיף שלוח האם יאפשר תמיכה בUSB3 אך זו לא חובה, מעדיף גם (במידה ואני הולך על אינטל) שהלוח יאפשר תמיכה בליבה הגרפית הפנימית (שוב לא חובה אבל אם זו תוספת מחיר לא משמעותית זה נחמד). מעדיף שהחנות…
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני ביום ראשון משדרג את המחשב שלי ואני צריך לקנות: לוח אם, מעבד, כרטיס מסך, מארז עכשיו בעיקרון יש לי שני מפרטים שאני די מבולבל מה לקנות אני צריך שהמחשב שלי יריץ לי Battlefield 3 כמו שצריך ועל FPS טוב עכשיו אם אתם רואים שיש משהו שלא טוב אם אתם יכולים להביא לי מפרט חדש התקציב שלי הוא 4500 ש"ח חריגה 4700 ש"ח אז הנה המפרט הראשון שהוא בנוי על CrossFire של שני כרטיסי מסך של: Gigabyte HD 6850 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI - OC המפרט: לוח אם: Gigabyte Z68X-UD3H-B3 מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כרטיסי מסך: Gigabyte HD 6850 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI - OC X2 CrossFire מארז: Lancool Midi Tower PC-K62R1 Dragonlord Red ספק כוח: 700W FSP700-80TBN , 12…
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4,000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר להוסיף כמה מאות אם זה קריטי 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - מטלב, סולידוורקס, פוטושופ, משחקי מחשב 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא צריך כונן דיסקטים מספיק רק צורב 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 - משהו כמו 7-8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? אני לא יודע מה זה אפילו אז כנראה שלא כל כך חשוב 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צריך מחשב נייד לצורכי לימודים גודל 15/16 SANDY BRIDGE לא משחק במשחקים. רוצה משהו בסגנון הזה: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-latitude-e5520-2410m.htm יש למישהו משהו להגיד על הדגם הזה או להציע משהו מקביל טוב יותר? (מבחינת מחיר/חומרה)
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
סבא שלי צריך מחשב חדש, תוך השארת הישן. לרוב הוא גולש באינטרנט, משחק מקסימום משחקים פשוטים (רמה של סוליטר), צריך מערכת הפעלה מקורית (סביר להניח ש-WIN7 Home Premium תעשה את העבודה), עדיף לחסוך, אבל לא לעבור את התקציב המקסימלי כולל הרכבה ומערכת הפעלה, שימוש במחשב יהיה מזדמן עד תדיר, שקט לא רלוונטי כי הוא לא נשאר עובד בלילה, לא יהיה אוברקלוק במפרט בשום צורה (מלבד אוטומטי, המובנה במעבדי הסנדי ברידג'), אני רוצה את המחשב או מ-Zigzag2000, או מ-RSM בכפר סבא. גם סניף קריית אונו של KSP אוכל. לשימושים שציינתי, לא סביר שדרוג של המחשב, ולכן אין צורך לשמור על אופק שדרוג גדול מדי. בהצלחה. הרמקולים לא צריכים להיות מאוד איכותיים, עכבר נוח יתקבל בברכה, מקלדת נוחה גם. מסך גדול רצוי, והכי …
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן סיכום של הפוסט הקודם (לחץ כאן) לגבי המפרט: העדפתי לקחת P67 כי כנראה אני אבצע אוברקלוק בעתיד. מה אתם אומרים על המפרט הזה? הוא מאוזן? יש תמורה למחיר? תודה רבה על העזרה שלכם! מעבד Intel Core i5-2500 Tray ₪986 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5-2500ay לוח אם Intel BLKDP67BAB3 Buffalo Flat ₪570 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDP67BAB3 כונן קשיח Seagate Barracuda 7200.12 ST31000524AS 3.5" 1000GB SATA3 32MB ₪294 כמות: 2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31000524AS זיכרון Kingston DDR3 4096MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ₪225 כמות: 2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=KVR1333D3N94G כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5830 Xtreme 1024MB DDR5 PC…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, אני מבקש את עזרתכם בבניית מפרט מחשב בתקציב 7500 ש"ח בלי מסך ובלי ציוד היקפי. השימושים שלי הם גיימינג כבד. כמו שאמרתי בלי קשר לתקציב אני מתכנן לקנות את המסך DELL U2311 כך שאשחק ברזולוציה 1920X1080. אני יודע שרובכם יגידו לי שזה מיותר ברזולציה הנ"ל אבל נראה לי שאלך על מערך כרטיסים אלא אם כן אני אשתכנע שזה מיותר... בפורום כרטיסי מסך פה הרוב המליצו לי על 6950CF ואמרו שהם טובים יותר מ570SLI? למרות שראיתי בחלק מהמבדקים ש570SLI עולה על 6950CF. מה גם שעכשיו לא כל הגרסאות בשוק נפתחות ל6970? מה דעתכם על איזה כרטיס מסך / מערך כרטיסים בכל זאת ללכת? ואיזה מפרט בכלל? ד"א אני מעוניין במארז HAF32 וב8GB זכרון.
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן , אני מעוניין לקנות מחשב עם דגש על ביצועים ומהירות חישוב. אין חשיבות לביצועים גרפיים (לא לגיימינג), וגם אין צורך במארז מהפנט. מה דעתכם על המפרט הבא? בנוסף, האם המחיר נראה לכם סביר? [table][tr][td][table][tr][td]מעבדי אינטל[/td][/tr][/table][table][tr][td]Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מאווררים וגופי קירור[/td][/tr][/table][table][tr][td]מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For s1155/1156[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל[/td][/tr][/table][table][tr][td]GIGABYTE P67A-UD4-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 2133, 2xPCI-E[/td][/tr][/t…
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב המערכת כרגע מורכבת מהרכיבים הבאים: מעבד C2D E6300 זכרון 2G כרטיס מסך AMD HD5770 לוח אם אסוס(לא רלבנתי הדגם, הוא בטוח יוחלף) ספק כח SEASONIC 600W חדיש התכנון כרגע להחליף את המעבד זיכרון ולוח אם ואולי להוסיף גם דיסק קשיח יש לי העדפה למערכות מבוססות אינטל. תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, חבר ביקש ממנו שאבנה לו מפרט לגרפיקה ללא הגבלת תקציב עניתי על כל השאלות שרלוונטיות: 1. מה התקציב המקסימלי? תקציב בלתי מוגבל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גרפיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).Photoshop ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? קיים מסך 26" 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? קיים 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 1 8…
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-