ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,390 דיונים בפורום זה
-
יש לי כבר מפרט שלם מוכן שאני רק צריך זירכיבו לי דבר שנראה כל כך פשוט אבל אני מיום ליום רק משתגע ולא מבין כבר מאיפה להזמין כל חנות אפשרית כמעט אני קורא עלייה 50 אחוז דברים טובים ו50 אחוז דברים גרועים ,לאחרונה מישהו ממכם קנה מחשב ויכול להמליץ על חנות אמינה שיודעת להרכיב מחשב מסודר ונקי ?
-
- 18 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
טוב, אז הנה מה שאני מתכוון לקנות בעוד 3 שבועות (כשיגמרו המבחנים באוניברסיטה): CPU: P4 2.4B - 1230 M.BOARD: ABIT SA7 sb lan ata133 - 495 MEMORY: 256MB DDR (333) Kingston - 450 VGA CARD: MSI GF 4 Ti4200 128MB+TV+DVI - 1090 HARD DISK: WESTERN DIGITAL 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) - 660 FLOPPY: SONY - 55 DVD-ROM: MSI X16 (BOX) - 225 MODEM: Conexant 56K v92 PCI - 70 CASE: ATX MIDI 400W - 165 KEYBOARD: 2/3 Lang - 30 MOUSE: MOUSE PS2 + roll - 20 SPEAKERS 400 W - 30 Total price: 4520 אשמח לשמוע תגובות/הצעות, עדיף במסגרת התקציב(4500)...
-
- 18 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
בעיקרון זה המפרט הייתי רוצה לשאול כמה שאלות אולי לתיקון קל אבל זה בעיקרון הסכום שאני מתכוון להוציא מצטער מראש על כל השאלות תנסו להיות סבלניים איתי אני רוצה להיות בטוח במה אני קונה ומה לבקש שאני מגיע לחנות. שם מוצר מחיר כמות סה''כ Compucase 6A21-400 Black (Hec 400LDT) Mini ATX Case 449.00 ¤ 1 449 ¤ NEC ND-3520AB 16/16/24//48/16/48 Bulk Black DVD±R/RW 339.00 ¤ 1 339 ¤ AMD Athlon 64 3000 Socket 939 BOX 929.00 ¤ 1 929 ¤ Sony/Citizen/Panasonic/Teac 1.44MB 3,5" FDD 55.00 ¤ 1 55 ¤ Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 529.00 ¤ 1 529 ¤ Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT 139.00 ¤ 1 139 ¤ Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Soc…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
באתי היום (ה21 )לחנות שממנה קניתי את הלפטופ הסברתי למוכר והוא התקשר למישהו ואמר לי שצריך להחליף את הלוח אם וזה יעלה לי 1800 או לשלוח להצעת מחיר במעבדה שלהם (האחריות לא עזרה לי פה). עכשיו הבנתי שאם אני קונה מחשב נייד וחשובה לי האחריות למעשה הוא עוד חצי בבעלותם. אני לא יכול לפתוח אותו אני לא יכול לראות מה קורה שם בפנים ואני חייב לסמוך על שירותי התיקונים שלהם בלבד. המחשב עוד עובד רק שהסוללה בקרוב תשאף לאפס. בהתחלת הסיפור ראיתי שהסימן שרואים למטה על המסך בוינדוס הראה לי שזה מחובר לחשמל והזזה קטנה והוא כבר לא מחובר לחשמל עד שהחתיכה התנתקה לגמרי. כמה תיקון כזה יכול לעלות לא כולל משלוח.או שכבר עדיף לתת לאבא שלי לסדר את זה וגמרנו עם האחריות.
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיות עם המערכת העריכה הראשית שלי, שוקל לקנות חדשה. בגלל שאני קרוב לשנה לא בקיא במפרטים החדשים, אשמח לעזרה וכיוון (למשל מה ההבדל בין 870 ל 930? / סוקט שונה ל I5 וה I7?) תקציב- 5 עד 5.5 (בשביל משהו טוב גם נשלם 6) מטרה- עריכת וידאו, אפטר. ללא ציוד הקפי, ללא מארז (מכניס הכל למארז נוכחי), ללא דיסקים קשיחים- רק אחד חדש למערכת הפעלה,רצוי יציב. דגשים חשובים: (ולא מענין אותי שיש "דומה בפחות כסף") : מעבד- רק אינטל, עדיפות I7. כ.מסך- לפחות ברמה של 5770 ומעלה,חברה ידועה, לפחות 1 גיגה (עדיפות ל 3 מסכים) זיכרונות- לפחות 4 או 6 לוח אם- רק אסוס. ספק- לפחות 650 ואט אמיתיים ויציבים. הקנייה תיהיה מלוגיק פיסי (יש לי הנחה קבועה שם). תודה רבה
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש (כרגע אני עם ABiT NF7 + AMD Barton 2500 + 1 GB DDR) לצורך עריכת וידאו ותמונות, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים והאזנה למוסיקה. התקציב הוא 3,000 ש"ח , באשראי, עם אפשרות למזומן (במידה והחנות באיזור השרון). מטרות המחשב, כאמור, עריכת וידאו ותמונות, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים והאזנה למוסיקה. אין צורך בציוד היקפי - רק מארז ורכיבים פנימיים אין צורך בצורב DVD (אעביר מהמחשב הנוכחי). אין העדפה לחברה מסויימת. נושא עיצוב המארז אינו חשוב כלל, אך חשוב מאוד נושא השקט, איני סובל מארזים רעשניים ולכן מבקש בכל לשון של בקשה קירור טוב ושקט במיוחד. אין צורך במערכת הפעלה. ברשותי Windows XP עם רשיון. יש צורך ביציאה אופטית בכרטיס קול. יש צורך …
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לחסוך, אם ההבדל בין שני hardwares נמוך אך ההבדל במחיר גבוהה אשמח אם יצויין. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, הרבה שעות רצוף. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Witcher 3, PUBG, Dark souls 1 2 3, Skyrim +ENB, Mount And Blade 2 Bannerlord. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן…
-
- 18 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
השימוש העיקרי במחשב הוא לאינטרנט וסרטים ומשחקי אסטרטגיה (מדוגמת AGE OF EMPIRES למשל). מעבר לזה אני לא מריץ משחקים כבדים. אני לא מתכנן OC או שדרוגים עתידיים (מקווה שהמחשב יחזיק יותר משנה...). אני רוצה מחשב שירוץ עם ויסטה באופן חלק. המחשב אמור להיות ממוקם מתחת לשולחן כך שלא חשוב המראה של המארז. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי עם מפרט סביב ה-3K לשימוש זה. אם אתם חושבים שתוספת קטנה בתקציב תועיל משמעותית למפרט - ציינו אותה בבקשה. תודה מראש לעוזרים.
-
- 18 תגובות
- 987 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם, ולכל העוזרים ! אני מעוניין לקנות מחשב AMD 64 שאני יוכל להפעיל עליו סרטים,משחקים וכל השאר.(עדיפות לSLI ,אבל הכל לשיפוטכם אני לא מבין בזה). צריך להיות במפרט מסך LCD 17 שכבר בחרתי ושהוא יהיה מסך ויאיוסוניק 8MS (דעות על המסך יתקבלו בברכה). בנוסף למחשב אני צריך גם את כל הציוד ההיקפי כולל רמקולים (לפרט מה יותר טוב סראונד או רגיל ) מקדלת ועכבר וכו'. (חוץ ממדפסת). המפרט צריך להיות עם הרכיבים הטובים ביותר ביחס למחיר כמובן חשוב מאוד לשים מעבד חזק שמחשב יוכל לשרוד כמה שנים טובות. תודה, אורי
-
- 18 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני מעוניין למכור את הכרטיסים שלי, gigabyte 6970 reference קישור לדגם המדויק: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3666#ov בכמה לדעתכם יהיה הוגן למכור?
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי רוצה לקנות בימים הקרובים תחנה מבוססת i7. מודע למחיר שלו אבל באמת ובתמים זקוק לכוח עיבוד רב עבור קומפילציות יום יומיות מתישות. אראה בו סרטים, עבודה משרדית רגילה, לא אשחק בו בשלב זה. הולך להריץ XP כהוסט (מודע למגבלה של 4GB, אבל רוצה לנצל את היתרון שב- triple channel ולא יכול להסתפק ב- 3GB) מבקש חוות דעת לגבי: 1) האם המארז הנ"ל שקט? מעוניין במארז שקט, קטן, קל לנשיאה, פשוט, שחור, ללא דלת קדמית ובלי חלונות\ניאונים וכו' 2) מתכוון להריץ את שני הדיסקים ברייד 0 בשביל ביצועים. העדפתי על ה- 7200.12 של סיגייט בגלל שאין אותם בזיגזג וגם הבנתי שהבלאק גם בסדר. 3) כרטיס המסך נראה לי מושלם - צריך לתמוך ב- 1920x1200 בווינדוז, חוץ מזה יתרון גדול שיש לו את שלושת סוגי היציאות 4) לקחתי את ל…
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - התקציב הוא 4500. חריגה בתוספת מסך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - בעיקר מחשב לאדריכלות, תוכנות כמו autocad, sketchup, 3dmax ואולי קצת רינדורים. חוץ מזה שימוש כללי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - קיים מסך 24" של סמסונג, מעוניין להוסיף עוד מסך חדש. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - שלא יהיה רועש מידי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)…
-
- 18 תגובות
- 3.3k צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000, עדיף באמת פחות.. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמו COD AW, דוטה, ובעתיד THE WITCHER 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). HD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ספק כוח - יש לי במחשב הנוכחי 600w seasonic ו4GB זכרונות. לא בטוח שאשתמש בהם, תלוי אם מישהו יקבל את המחשב הנוכחי שלי. בכל מקרה תתנו לי מחשב עם ספק וזכרונות, ל…
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב שלום לכולם הכנתי מפרט מה אתם אומרים? מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 7832 Foxconn TLA397SB USB Front True Power 350W FSP Case 239.00 ¤ 1 239 ¤ 1 8284 Intel Pentium D 2.66GHz 2X1M Cache 805 Dual Core 533MHz 775 Box CPU 790.00 ¤ 1 790 ¤ 2 8252 Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD 288.00 ¤ 1 288 ¤ 3 8732 Gigabyte GA-8I945PG-RH Intel 945PG Bulk Motherboard 579.00 ¤ 1 579 ¤ 4 8146 Corsair VS1GBKIT675D2 (2x512MB) DDR-II 667 Value Memory 669.00 ¤ 1 669 ¤ 5 2263 Leadtek Winfast TV2000XP Retail TV Card 199.00 ¤ 1 199 ¤ 6 8367 Asus EN7600GT/2DHT Extreme PCI-e 256Mb Video Card 1005.29 ¤ 1 1005.29 ¤ 3769.29 ¤ סוג תשלום: מזומן 1 -2% הובלה: 0.00 ¤ 7 …
-
- 18 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אני צריך עזרה למחשב בעיקר לעריכה מוזיקה כמו הקלטות וכו' כולל שימוש כללי של סרטים ופה ושם משחקים אבל ממש לעיתים רחוקות. צריך דיסק קשיח גדול ומחשב שירוץ טוב. תודה מראש. לא צריך כרטיס קול יש לי אחד טוב ולא צריך שום צורב או סידי רום.
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לחבר שלי.. שרוצה מחשב לגיימר עם אופציה לאוברקלוק קל (אם בכלל) למעבד ואוברקלוק לכרטיס מסך.. התקציב עד 6500 למזומן (בלי לחרוג), ללא ציוד הקפי או מסך.. זה מה שהרכבתי כרגע בשבילו.. (המעבד מ-KSP וכל שאר המפרט מנועה..) יש הצעות או שינויים במפרט? AMD ATHLON 64 3200+ BOX 939PIN MSI K8N Neo4-F NFORCE4 TWINMOS DDR 512MB 400mhz x2 WD 120/7200 SATA 8MB POWERCOLOR RADEON X800XL VIVO PCI-EXPRESS 256MB NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X כונן דיסקטים 1.44 ANTEC SLK3700AMB Arctic-Cooling ATI Silencer 5 REV2 Thermaltake Thunderblade 120mm LED fan - GREEN הרכבת מחשב חדש סה"ך למזומן 6505.. שווה?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים, אני עתיד לקנות בחודש הקרוב מחשב ואני רוצה להתייעץ איתכם מה ניתן לשפר בו. קחו בחשבון שאני קונה במחירים יותר נמוכים ממה שמצוי בחנויות, חלק מהבונוסים שאתה עובד בעסקי המחשוב :-) בכל מקרה המערכת לא תשמש ל-OC בשום שלב, והשקט מאוד חשוב לי. פחות תתיחסו לכסף (ולא בגלל שאני מליונר) אלא בגלל שהעלות שלי נמוכה יותר משמעותית. אז ככה : לוח אם :ASUS P5E3 (הלוח היחידי של ASUS שבמחיר שפוי ומתאים ל-DDR3) מעבד : INTEL C2Q Q9550 2.83G/12M L775/1333 BOX (אני די נוטה להיצמד אליו בגלל הקאש הגדול שלו) זיכרון : DDR3 PC1333 KINGSTON KVR1333D3N9/2GB X2 (עולה לי מאוד מאוד בזול ולכן למה לא) כרטיס מסך : 4870 - כנראה של GIGABYTE. (יספיק למסך 24" ברזולוציה של FHD?) כונן קשיח : HDD …
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן כפי שציינתי בדיונים קודמים-רכשתי מחשב מארה"ב, והוא אמור להגיע אליי החודש (asus eee 1005ha) מבירורים שעשיתי, ניתן (טכנית) להטעין אותו בארץ עם מתאם שקע אמריקאי לישראלי, כמו זה בתמונה הבאה: http://www.fre.co.il/upload/3a9afc.jpg השאלה היא האם זה ישנה משהו מבחינת זמן הטעינה או איכות הטעינה, ובמידה וזה קריטי ועלול להסב נזק כלשהו (או שזה סתם גרוע יותר), מהו הפתרון המומלץ? תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר הרבה זמן אני מחכה לקנות מחשב חדש והנה הגיע הרגע. אני מעוניין במעבד Q6600 G0 כ. מסך 8800 GTS 320MB HD בגודל סביר (250-320 GB) 2 GB זיכרונות (677 או 800 MHZ) ברצוני לעשות OC בינוני למעבד, נגיד עד 3000 MHZ, מסיבה זו אני מניח שכדאי לבחור לוח אם וזכרונות מתאימים? תודה מראש!
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב נייד לדרישות יומיומיות וכן לתכנות במסגרת התואר,הדרישות למטה. מעדיף שיעלה כמה שפחות בהתאם לדרישות, וכן שייתן תמורה למחיר. מה אתם אומרים על asus k550cc, http://ksp.co.il/?uin=20339? מטרות המחשב? לדוגמה: לימודים ,תכנות , עבודה יומיומית. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14-16 * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שפחות, בערך 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ללימודים, לכן עדיף שיהיה ארוך (אם מתיישב עם התקציב) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB לפחות * כונן אופטי? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיפות לאחריות זמינה (כגון עד בית הלק…
-
- 18 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי שהמחשב הקודם שלי שרד את ה6 שנים שלו, הגיע הזמן להוציא אותו לפנסיה ולהתשדרג... עשיתי די הרבה בירורים ואני די סגור על מה שאני רוצה, פשוט חסרים לי הפרטים הקטנים (איזה מארז/ספק, זכרונות וחברות שונות). ולפי חוקי הפורום - 1. מה התקציב המקסימלי? עד 6000, אפשרות חריגה מאוד קלה אם הכרחי... 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים כבדים (יחובר למסך 24 אינצ - T240), תכנות (לרוב visual studio, sql manager, flex), קצת פושוטופ, סרטים ואינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד היקפי - רק צורב 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב - לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. אין צורך 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט …
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים! אני מחפש מחשב נייד לצורכי עבודה המחשב יצטרך לעבוד שעות רבות ללא גישה לחשמל כדי לטעון, לכן אני צריך שיהיה אפשר לטעון אותו בעזרת power bank חוץ מזה הוא צריך להיות דיי סטנדרטי , הוא לא צריך להיות חזק במיוחד 16 גיגה ראם SSD כלשהו ( 500 גיגה זה טוב) ומערכת הפעלה windows התקציב הוא סביב ה 3000 שקל ללא מעמ, גמיש הסיבה שאני שואל כאן ולא הולך לאתר כלשהו ומזמין, זה בגלל שאני לא בטוח לגבי הטעינה באמצעות USB-C, אני לא בטוח אם זה משהו סטנדרטי שכול מחשב עם USB-C יתמוך בוא, או שזה משהו מיוחד יחסית ולכן אני שואל פה תודה על העזרה!
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו מכיר מבצעים משתלמים בארץ? אני יודע שבאג כל שנה עושים משהו.. אם יש משהו משתלם מחול (שלוקחיםבחשבון את המשלוח) - גם אשמח לשמוע
-
- 18 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
ערב טוב, אחרי לא מעט שיחות עם אנשים (בעיקר עם MCFLY) הגיע הזמן לרכוש מחשב (אני רוצה להזמין מחר). אני מרשה לעצמי להשקיע עד 10,000 ש"ח (אפשר כמובן פחות ) עבור הרכיבים הבאים : 1. מעבד 2. לוח NFORCE3 בלבד 3. זכרונות 1G 4. דיסק קשיח RAPTOR 74G למערכת ההפעלה וכו 5. דיסק קשיח נוסף ל DATA 6. מאוורר למעבד המחשב מיועד לעבודה עם תוכנות כמו MATLAB ותוכנות לאלמנטים סופיים וכמובן לעבודה משרדית. לא למשחקים ! לא למשחקים ! מאד אשמח להצעתכם והמלצתכם
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי את המחשב הזה היום הוא בא עם כ.מסך חיצוני [table][tr][td]AMD Radeon HD 7670M 1GB התקנתי את הדריברים שלו אבל בכל זאת יש לי הרגשה שהמחשב משתמש דווקא בכרטיס מסך המובנה של intel. יכול להיות דבר כזה? אם כן איך אני נותן לכרטיס החיצוני עדיפות? תודה רבה, דור.[/td][/tr][/table]
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-