עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. טוב, אני צריך בבקשה עזרה לבניית מחשב, כאשר המעבד כבר נתון - qx6850 core 2 extreme http://compare.intel.com/pcc/showchart.aspx?mmID=891344&familyID=1&culture=en-US המחשב מיועד לגרפיקה ועריכת וידאו, בדגש על תוכנת אפטר אפקטס. המשחק האחרון ששיחקתי על מחשב היה digger או משהו כזה, כך שהוא לחלוטין לא נדרש למשחקים. אני לא מתכוון לעשות OC, כיון שזהו מחשב עבודה וחשוב לי שיהיה יציב, יש הגיון? אני צריך לפחות 4GB זיכרון, לא יודע אם התוכנות ידעו לנצל 8GB לצערי. אין צורך בציוד הקפי כלשהו, למעשה אני משדרג ממחשב ישן, כך שאין צורך גם בהרדיסקים. ההתלבטות שלי היא בין שני לוחות אם - p35-DS4 - http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2…

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  2. Started by Pavius,

CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.93 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 514.01 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 2700 Memory [ ¤ 514.99 ] 1 Hard Discs : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 669.87 ] 1 Video Cards : ABIT Siluro Geforce 4 TI4200-8X 64MB DDR DVI TV-Out Video Card [ ¤ 599.99 ] 1 בכוונתי לקנות מחשב שיגשר בין המחשב הקיים (800 עם GF2) למחשב החדש אותו אקנה אחרי ששני הדורות הבאים של מעבדים וכרטיסי מסך יוטמעו בשוק (משהו כמו חצי שנה עד שנה). את המחשב הזה אמסור לאחי הרש. אין בכוונתי לעשות לו overclocking, מודינג או שום דבר כזה…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אלו החלקים שכבר יש לי: מסך סמסונג מדגם 226cw (המסך הכי טוב שראיתי אי פעם) מארז ג'יגה-בייט אאוררה (לא מסדרת 570 ) מקלדת ועכבר אלחוטיים ex110 של לוג'יטק טלויזית LCD של LG ניגודיות 1:10,000 5MS מערכת קולנוע ביתית איכותית מאוד כונן קשיח - סגייט ברקודה 320GB חדש + WD 250gb 16mb ישן צורב SATA של פיוניר ספק כוח enermax liberty 500W השימושים שלי הם בעיקר צפייה בסרטי blu-ray / hd-dvd ורק משחקי מירוצי מכוניות. את המעבד , זכרונות , כרטיס מסך אני מעדיף לקנות בארה"ב וכאן בדיוק מתחילה הבעיה , אני מוצא את עצמי קורא שעות על גבי שעות ביקורות של חלקים ורק מוצא את עצמי יותר מבולבל. איזה מעבד עדיף e8500 מהסדרה החדשה של 45MM או Q6600 "הישן" והמוצלח? לוח: אני לא רוצה להשקיע יותר מידי כסף עד …

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  4. לחברי הפורום שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מפרט לשימוש אינטרנט וצפיה בתכני 720P עד 1300 שקל עם דגש שלא צריך כונן אופטי מקלדת עכבר רמקולים מסך כונן קשיח וספק (יש לי CORSAIR 550 VX) זאת אומרת שאשמח אם תרכיבו לי מפרט של מעבד + לוח אם + זכרון + מארז אפשרי שהמחשב יהיה גם HTCP זה יותר יפה לעין לדעתי והאם יש לי צורך בכרטיס מסך או אפשר להסתפק במובנה בשביל פענוח 720P ועוד שאלונת אם אפשר שהלוח יכלול יציאה אופטית ו HDMI דיי חשוב לי כך שלא חשוב אם זה יבנה על INTEL או AMD. המון תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  5. שלום לכולם, רכשתי כרטיס PNY 9800 GX2, ואני בונה סביבו מחשב לבן שלי. המחשב יהיה ללא OC, ואין כוונה לעשות SLI. אני רוצה להציג פה את השיקולים שלי, ולקבל חוות דעת על המפרט. קרעתי את התחת כדי להרכיב אותו. אני מקווה שהמפרט יעזור לאותם שהולכים על הכרטיס הזה. כדי לשמור על המיקוד לא הכנסתי פה בכלל רכיבים הקיפיים - רמקולים, עכבר וכו'. השיקול שלי הוא שהכנסתי פיל לבן - את הכרטיס הגרפי, ואני צריך להכין לו סביבה שהוא יחיה בה טוב - ספק חזק, מארז עם איוורור טוב. בכל שאר הדברים אני לא רוצה ללכת על מהירות אלא על יציבות. מעבד - אני רוצה להיות ב-mainstream. אני הולך על אינטל ולא על AMD כי הם מוליכי השוק. אני הולך על קוואד ולא על דואו, כי יהיה יותר חשוב ריבוי משימות מאשר האצה ספציפית למשחקים…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. יש לי מפרט חלקי שהרכבתי בעצמי, ואני מעוניין להשלים אותו, מבלי לעבור את ה-5500 ש"ח. זה המפרט: מעבד (1461 ש"ח): Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box גוף קירור למעבד (256 ש"ח): SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm לוח אם (587 ש"ח): GIGABYTE GA-P35-DS3L זיכרון פנימי (459 ש"ח): CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT דיסק קשיח (570 ש"ח): Western Digital WD5000AAKS 500 GB SATA2 צורב (180 ש"ח): LG GSA-H62N X18 DVD כרטיס קול: מובנה על הלוח אם (Onboard) כרטיס רשת: מובנה על הלוח אם (Onboard) עד כאן יוצא: 3513 ש"ח. צריך להשלים: כרטיס מסך מארז ספק כוח מסך כלומר, אני צריך למצוא את 4 הרכיבים שנותרו ב-2000 ש"ח גג. בבקשה תמליצו לי על דגמים טובים. אני אציין שאני לא מחפש כרטיס …

• 11 תגובות
    • 942 צפיות
  7. שלום! המחשב שלי מת (ככל הנראה מדובר בלוח אם, בספק או בשניהם). בכל מקרה, הוא כבר בן כמה שנים אז החלטתי להחליף אותו. את רוב הרכיבים (כוננים, זכרונות, ציוד היקפי) אני אעביר מהמחשב הישן, ככה שאני צריך רק את הבסיס - לוח אם, מעבד, מארז וספק. מבחינת המפרט הקיים, יש לי: זוג כוננים קשיחים, כונן אופטי, כרטיס רשת אלחוטית, זכרונות 2x1gb ddr2 (נראה לי, בהתחשב בעובדה שהם בני 3 שנים), כרטיס מסך Sparkle 8600gt (לא זוכר בדיוק את הפרטים, אבל אני שוקל להחליף גם אותו). קיבלתי מ-RSM הצעה למפרט. המפרט לא כולל כרטיס מסך, והבנתי מהמוכר שה-i3 מכיל מאיץ גרפי (לטענתו הביצועים של ה-i3 יהיו יותר טובים מה-8600gt שיש לי, אבל כרגע זה לא עקרוני כי אני לא משחק הרבה ומקסימום אני אוסיף כרטיס מסך מאוחר יותר)…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. בהמלצת אח שלי שהפנה אותי לפורום הזה אתייעץ איתכם מה לקנות (אם לא איכפת לכם, אנשים מבורכים שכמוכם :-*) אז לפני מפרט הבניים אני רק רוצה לציין כמה דברים: 1. אין לי צורך במסך, מקלדת, עכבר, רמקולים וצורב DVD. 2. היעוד העיקרי של המחשב הוא לצפייה בוידאו על HDTV, אבל גם חשוב שלי שיריץ גם משחקים כי אני נהנה ממשחקי רשת למיניהם (FEAR וכאלה). 3. הכרטיס מסך חייב לתמוך ב-HDPC וחייב להיות בעל יציאת HDMI (או DVI עם המאם המתאים). עכשיו אני לא כל כך מבין בנושא אבל ניסיתי לחבר את המחשב הקיים שלי, שחמוש ב- GeForce4 Ti 4600, בעזרת כבל DVI-HDMI והתמונה נחתכה ולא היה אפשר לעבוד ככה (הכפתור של ה-START למשל לא נכנס בתמונה). אני מחפש כרטיס מסך שיציג את התמונה כמו שצריך. המסך של המחשב יהיה מסך …

9. שלום לכולם ובוקר נפלא! אני מעוניין בעזרתכם ברכישת מפרט למחשב שישמש את אמא שלי. היא לא צריכה משהו גדול, רק שיריץ emule, אינטרנט ואופיס, מערכת הפעלה Windows XP (אין צורך בחוקיות). התקציב הוא 1200 ש"ח +- אין צורך בציוד הקפי מאחר ויש ברשותי מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים. אין צורך בכרטיס רשת, אלא אם הוא בא גם ככה ב on board. אין צורך ב Hard disk מאחר ויש ברשותי הארדיסק IDE שיספיק לה. אין צורך גם בכונן תקליטורים או תקליטונים. אין דרישה למחשב שקט או בצבע כלשהו, אין חשיבות לנושא הקירור, אבל קירור מעבד רצוי שיהיה כמובן. לא מתוכנן OC. אשמח לקבל עזרה (: תומר

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  10. אני מחפש המלצה למפרט חלקי חזק למחשב לעריכת סרטים, משחקים וקידוד אונליין בPMS לטובת סטרימיניג של לפחות MKV 720P לפלייסטיישן 3 אני מעוניין במחשב חזק מאוד, שיחזיק הרבה חלונות פתוחים ועבודה במקביל. לא יבוצע אוברקלוק (לפחות לא בהתחלה וגם אז אוברקלוק בינוני) אין צורך בציוד היקפי המחשב יחובר למסך 20 אינץ DELL 2007 WFP את החלקים הבאים כבר יש לי: מארז Antec P182 ספק כוח Crosair HX520w הארד דיסקים: WD5000AAKS WD10EADS צורב DVD אני צריך רק: לוח אם (העדפה ללוחות אסוס) מעבד (חשבתי על הQ9550) איוורור למעבד זכרונות DDR2 800 בעלי ביצועים טובים כרטיס מסך התקציב נראה לי די נדיב בהתחשב בכמות החלקים שכבר יש לי.

• 9 תגובות
    • 723 צפיות
  11. Started by SoOmSoOm,

אהלן, אני הרבה זמן לא התעסקתי בחומרה ואני לא מעודכן בכלל במצב השוק של היום יש לי מחשב שאיתי כבר כמעט 7 שנים, והגיע הזמן להחליפו למשהו חדיש. יש לי כרגע מעבד pentium D עם טרה אהרדיסק, 2 גיגה ראמ וכרטיס נבידיה ג'יפורס 9600 בתכנון שלי הוא להעביר את הכריס מסך ואת האהרדיסק למחשב החדש. העיסוק העיקרי שלי במחשב הוא תיכנות (במיוחד לאנדרואיד, צריך להריץ אמולטור), עבודות (אופיס וכאלה) ופה ושם משחקים. אני מחפש חומרה מתאימה, אשמח לייעוץ מאיפה להתחיל, איזה מעבד כדאי לי, כמה ראם, לוח אם, ספק וכל השאר הירקות. תודה לעוזרים מראש!

• 9 תגובות
    • 904 צפיות
  12. היי, יש לי מחשב שכנראה הלך לו הלוח אם/מעבד ולכן אני רוצה להחליף אותם. יש לי כרגע: NZXT Whisper Black Seasonic SS-500ET Active PFC F3 SSD Samsung EVO 840 HDD Seagate Baracuda 1TB DELL U2412M AMD Radeon HD 4890 1GB CoolerMaster Hyper 212 קירור למעבד זה המפרט שחשבתי עליו בהתבסס על המלצות הפורום. האם ניתן להשתמש בקירור שיש לי? המחשב מיועד בעיקר לשימוש כללי וגם לפיתוח תוכנות. בהמשך כנראה ארצה להוסיף עוד סטיק של 8GB RAM. Intel Haswell Core i5 4690 Socket 1150 6MB 3.5Ghz Tray, יחידות 1 ₪967 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4848 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 CPU Cooler , יחידות 1 ₪132 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=103 Gigabyte GA-H81M-D2V VGA DVI H81…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. בעקבות התפגרות של הלוח אם שלי(קבלים ) אני חושב כרגע להרכיב מחשב חדש ולחסוך על מס' לא מבוטל של חלקים ממחשב הקודם: 1. מה התקציב המקסימלי? 3000ש"ח אין צורך לחסוך... חריגה ב100 עד 200 ש"ח רק אם מדובר על רכיב בעל חשיבות 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? -בעיקר משחקים ועבודה שוטפת * באיזה סוג משחקים תשחקו? בעיקר FPS ואסטרטגיה * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עד כמה שאפשר במסך 22 הרחב שיש לי 1680X1050 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? בהחלט כן, אפרט בהמשך 5. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 - חשוב, אבל לא היסטרי 6. האם מ…

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  14. Started by omrit,

שלום, אני מחפש מעבד, לוח אם, זיכרונות ומארז(וספק) ב 2600 ש"ח (בתוספת ל X800GT, WD 250GB sata2 16MB BUFFER) תודה!

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by K0sTa,

אני רוצה לקנות מחשב חדש לדור המשחקים החדשים אני צריך רק לוח אם זכרונות כרטיס מסך ומעבד בתקציב שעד מקסימום 4K עכשיו אני צריך את דעתכם על המפרט שבניתי לבד (כבר הרבה זמן לא בניתי מפרטים פעם אחרונה היה לפני 3 שנים) מפרט שבניתי: Gforce 8800GT 512 gigabite-1037nis gigabite gap35cds3r -600 nis intel core 2 quar q6600 box-1015 nis ocz ddr3 2048MB 1333Mhz cl9 X2 -1100 nis

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by HAIM511,

יש לי מסך 24 של סמסונג t240 אני לא צריך הארדיסק ולא צורב ולא נראה לי שאני יעשה oc אלא אם כן זה ישפר לי את המחשב בצורה משמעותית ואין בזה סיכון (אני לא מבין בזה) משחקים כמו crysis nfs וכו" תודה בכל אופן

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  17. Started by Slash_,

כבר עבר די הרבה זמן מאז שהתעדכנתי במה שקורה בעולם החומרה אז אני יצטרך את עזרתכם בבחירת חלקים חדשים למחשב שלי. המחשב מיועד בעיקר למשחקים אבל אני רוצה גם לעשות OC גדול ככל האפשר למעבד ולכרטיס מסך. אני מעונין לעשות OC גם בשביל לשפר את הביצועים וגם קצת כמו תחביב או עיסוק לזמן החופשי. עכשיו, אני לא צריך מפרט שלם בגלל שאני יקנה מחבר שלי את ה- X1900XTX שלו בגלל שהוא קונה כרטיס חדש. גם ספק אני לא צריך בגלל שיש לי כבר את ה- OCZ ModStream520W והוא אמור בקלות להספיק לי לבינתיים. הנה מה שאני כן צריך: 1) מעבד + קירור 2) לוח אם 3) 2GB זכרון 4) שתי דיסקים קשיחים 250GB ב- RAID 0 5) מארז קריר ומרווח 6) קירור טוב לכרטיס מסך כל זה בתקציב של 9,000 ש"ח. זו לא חובה לבזבז את כל התקציב אבל…

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  18. טוב חברה'ס אני צריך את העזרה שלכם בבנית מפרט לחבר שלי. אז ככה, התקציב הוא באזור 6,000 ש"ח, המטרה של המחשב היא להריץ משחקים כבדים + דגש משני על OC. המפרט הוא לא שלם ואני יתן לכם רשימה של כל החלקים שצריך ושלא צריך. חלקים שצריך: 1) מעבד שטוב 2) לוח אם 3) 2GB זכרונות 4) דיסק קשיח 160GB 5) צורב DVD 6) מארז מרווח וקריר אבל שום דבר מיוחד 7) ספק כוח שיחזיק כרטיס DX10 בינוני בעתיד 8) מסך LCD "17 ציוד אפשרי אבל לא חובה: 1) קירור למעבד חלקים שלא צריך: 1) כרטיס מסך 2) ציוד הקפי- עכבר, מקלדת, רמקולים, אוזניות וכו' כפי שאתם רואים אין צורך בכרטיס מסך בגלל שהוא מתכווין להשתמש בכרטיס מסך שלו ובעתיד הלא כל כך רחוק לקנות כרטיס DX10 באזור ה- 2,000 ש"ח. מתוכנן OC למעב…

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by barzanger,

אז ככה אני צריך להרכיב מפרט זה מה שהרכבתי פתוח לעצות (אין צורך בכונן קשיח מארז כוננים וכו') המטרה העיקרית היא בשביל להריץ GTA IV מתחבר למסך 17" זה המפרט שאני חשבתי עליו מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤424 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤494 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 Geforce 9600GT 512MB GDDR3 SONIC OC - HDMI - RETAIL ¤529 זיכרון: OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL 4-4-4-15 - REAPER HPC : OCZ2RPR8002GK ¤234 ספק כוח: SEASONIC 400W : SS-400ET- OEM ¤284 מחיר סופי: ¤1965 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il או זה מעבד Intel Core 2 Duo E7300 Box ¤596 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7300 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤486 כמות:1 http://www.…

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  20. Started by coolmeen,

P-4 2,8 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB cache 1150 שח asus P-4P800 sb,SATA,lan לוח אם 610 שח 256MB Kingston *2 540 שח maxtor 80GB 7200/133 (8MB) 470 שח סהכ:2840 שח וכיום יש לי redaon 9600 xt יש לי עוד שאלה,אם אני קונה לוח אם מותאם ל sata כפי שרשום האם אני אוכל לשים 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) שהוא ata

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום, אני צריך המלצה למפרט חלקי שיהווה שדרוג למחשב קיים.. כלומר - לוח אם, מעבד, זכרון, כרטיס מסך. בנוסף יש צורך גם במארז חדש וקירור שקט יחסית למעבד... כרגע הספק שלי הוא 420W, כך שאני לא בטוח שיש צורך במארז שמגיע עם ספק. האם 3500 ש"ח יספיקו? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  22. חבר שלי מתכנן לקנות מחשב חדש אבל מספק חלקים הוא כבר רכש ביד שניה ממישהו אחר. הוא קנה- כרטיס מסך: Sapphire Radeon X1900XTX +Zalman VF900-Cu לוח אם: Asus P5B Deluxe עכשיו נשאר לו לקנות את שאר החלקים למחשב- 1) מעבד 2) קירור אוויר 3) זכרונות 4) דיסק קשיח 5) מארז 6) ספק לרכישת כל החלקים האלה יש תקציב של אזור ה- 9,000 ש"ח. אשמח לשמוע מה יש לכם להציע. מעבד צריך משהו טוב שיחזיק מעמד די הרבה זמן וגם יהיה טוב ל- OC. ( זה מצמצם את הבחירה ל... מעבד אחד. ) 2GB זכרונות שמתאימים גם ל- OC. שתי דיסקים קשיחים ב- RAID 0. מארז קריר וספק שיחזיק גם שידרוגים עתידיים לכרטיסי מסך של DX10. עכשיו הנה הטריק פה, הוא עובד בחברה ש"משתפת פעולה" עם נועה מחשבים אז הוא מקבל שם הנחה של 1…

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by danielzy,

שלום לכולם, החלטתי לחדש את המערכת הזקנה שלי בשדרוג נחמד כעבור שלוש שנים, התקציב אומנם לא גדול, אבל שימו לב שלא דרוש הרבה.אני מקווה למכור את המעבד, הלוח אם, הזכרונות והספק כח שלי בעבור סכום שקרוב ל 1500 ש"ח, וככה ההוצאה לא תצא גדולה.בד"כ אני חוקר לבד, אבל אני כבר שנים מחוץ לעולם החומרה ולא ממש מעודכן. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 (עבור מעבד ללא קירור, לוח אם, זכרונות וספק כח) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים - בעיקר מנוע Frostbite 2 של Dice כלומר סדרת Battlefield (רעבים מאוד לכח עיבוד) המחשב מחובר למסך 23" של Del…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום לכולם ! שמי ארז ואני רוצה לקנות מחשב חדש התקציב הוא עד 4500ש'ח אני לא צריך הארד דיסק עכבר צורב מקלדת וככדומה על המחשב להיות חזק למשחקים מכול הסוגים וקצת לתוכנות גרפיקה {לעיטים רחוקות אני משתמש} כון הייתי רוצה שהמחשב יחזיק לי לפחות 3 שנים מבלי שאני יצתרך להוסיף לו זיכרונות או החלפת כרטיסים המפרט שהחבר שלי בנה קצת חרג מהתקציב אז מי שיכול להציע שינוי בשביל הוזלה יבורך המפרט שהחבר {יוגי אין עלייך}שלי בנה בשבילי הוא: -לוח אם - ASUS Maximus Formula המחיר-1322ש'ח -מעבד-Intel Core 2 Quad Q6600 Box -ספק כוח - ThermalTake TR2 550W המחיר 418 -מארז-Foxconn TSAA-803 90mm NO PSU Silver/Black המחיר 135 ש'ח -קירור-Thermalright Ultra-120 eXtreme CPU Heatsinkהמחיר 325 ש'ח -כרטיס מסך…

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  25. שלום,מבקש לחבר לי מפרט מחשב ללא מארז,ספק, וללא צורב DVD עד 3500ש'ח מעוניין במפרט טוב למשחקים כבדים ולא מתכוון לבצע אוברקלוק כי אני לא מבין בזהחשוב שיהיה שקט יש לי מארז של COOLER MASTER CENTURION וספק 450W של EZCOOL.אבל אם אתם חושבים-שהוא לא יחזיק -אשמח לקבל המלצות. המסך שלי LG 1970 אני מבקש לדעת מה עדיף 4 ליבות או שניים(Q6600 או E8400) לוח עם ציפ P35 או P45,אם יש טעם לשלם יותר 200 ש'ח כרטיס מסך של GF8XXX או של ATI48XX ולמה? לגבי דיסק קשיח מספיק לי 250GB,אלא אם כן ההפרש לא משמעותי במחיר ספק....אם יש צורך וחשוב שהמחשב יהיה שקט.....אף אני לא מדבר על קירור מיים וכו' תוספת:ביומיים אחרונים חפרתי קצת בפורום וקראתי שכרגע ולשנה,שנתיים אפשר להסתפק במעבד כמו E7200 וכ.מסך 9…

• 12 תגובות
    • 941 צפיות

דיונים חדשים בפורומים