ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - GTA V,CSGO,OVERWATCH,Ghost Recon -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - גודל מסך - 21.5 אינץ' , רזולוציה - 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך…
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
כפי שכולם יודעים בתצוגת CES2011 בלס ווגס הוצגו מספר טבפטים של חברות כמו אסוס, אייסר, דל מוטורולה, ארכוס ועוד מה דעתכם? מי הכי טוב למשחקים? לשעות עבודה? מערכות הפעלה? מי נותן תפוקה טובה ביחס למחיר?
-
- 18 תגובות
- 3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג ( אם זה ממש משמעותי לביצועים אז 150 שקל) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לעבודה משרדית, תכנות במספר רב של תוכנות במקביל, וקצת אמולטורים לתכנות באנדרויד. לכן חשוב שהמחשב יהיה מהיר ככל הניתן בכל מה שקשור לעיבוד וזמני תגובה מהירים(מינימום תקיעות והמתנה מיותרת). יחוברו למחשב 2 מסכים, אם זה פרט חשוב. ייתכן שמדי פעם גיימינג קל-בינוני אבל זה לא העיקר של תפקודו של המחשב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
1. מה התקציב? 3000 שקל +/- 2. מטרות המחשב? הדבר הכבד ביותר יהיה משחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כנראה משאיר את הספק, כרטיס מסך, מארז, צורב, בקרי מאווררים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? שיהיה שקט, אשמח ל3 מאווררי 120MM שנותנים יחס טוב לרעש/ביצועים על דגש לשקט 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? 3 סלוטים PCI, כיוון שיש 3 כרטיסי הרחבה בשימוש 9. האם חשוב שקט? עד כמה? שיאפשר לישון.. 10. במפרט למשחקים…
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
הי, חבר שלי שלומד בהונגריה הגיע לחופשת סמסטר בארץ והוא רוצה לקנות Netbook כדי שהוא יוכל לקחת אותו בקלות ללימודים. המחשב צריך למלא את כל התפקידים של Netbook נורמלי - קל, נייד, נוח, ולא יקר מדי. חשוב שהוא יהיה גם באיכות בניה גבוהה (שלא ישבר בקלות) וכדאי שגם תהיה לו אחריות בינלאומית כך שיוכל לממש אותה בהונגריה במקרה ותהיה לו תקלה. תקציב - טווח המחירים הנורמלי ל-Netbook טוב. (כמה שזה לא יהיה) ד"א - יכול להיות שעדיף לו לקנות את זה בארה"ב אם יש לו את האופציה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
מעבד: AMD Phenom II X4 925 2.8GHz לוח אם: GigaByte GA-770-USB3 כרטיס מסך: NVIDIA Ge-Force GTX 460 728MB צורב: הכי רגיל מארז: Termaltake V3 Black Edition דיסק קשיח: 500 GB ספק כוח: Seasonic 500 Watt זיכרון ראם: 2X2GB 1333MHz
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם השדרוג הוא הכרחי-אין בעיה לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אני כרגע בעלים של חברת תוכנה ואני צריך מחשב חדש כדי להריץ בו תוכנות כבדות שצריכות לעשות חישובים ופועלות במקביל אחת לשנייה, מהירות התוכנות נמצאת ביחס ישיר לכמות הראם שיש במחשב, כאשר אני מגדיל את מספר הפעולות במקביל כדי לקבל את תוצאה מהירה, יש צורך ביותר ראם לפעולה, לכן אני צריך מחשב בעל כמות ראם גבוהה(16GBׂ) ובנוסף מעבד חזק מאוד מפני שהתוכנות דורשות משאבים מהCPU כמו מהראם. המטרה העיקרית היא שיהיה יציב גם כאשר השימוש ב CP…
-
- 6 תגובות
- 954 צפיות
-
-
היי, אני כבר כמה חודשים מתלבט לגבי האולטרבוק האידיאלי בשבילי. מה חשוב לי: שיהיה יפה שיהיה קל ודק שיהיה מהיר (SSD, זיכרון) וחזק שלא יהיה מקבוק אייר (רתיעה שלי מאפל). היה נדמה לי שצימצמתי את זה ל-Samsung Series 9 ול-Asus Zenbook מרוויז'ן שאחרי התיקונים כמובן (אבל אני לא נעול - אם יש לכם המלצות נוספות - אני אשמח לבדוק ולקרוא), אבל אני לא מצליח להחליט. יותר מזה - שני חברים שלי קנו עכשיו מחשבים, אחד את האסוס ואחד את הסמסונג - ויצא לי לשחק איתם ולראות אותם יום יום... ועדיין אני לא מצליח להחליט. מצד אחד האסוס זול יותר משמעותית (והוא מגיע עם קייס מגניב! ) מצד שני הסמסונג יפה יותר. למעשה הדבר היחידי שמפריע לי בסמסונג זה הרזולוציה שלו שהיא לא FHD משום מה.... השאלה האחרו…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם!! קניתי לפני יומיים מחשב נייד GX600 של MSI עכשיו אני חייב להוריד וינדוס ויסטה מיוחד לממחשבים ניידים או שאני יכול להשתמש בויסטה הרגילה - של המחשבים השולחניים????? תודה מראש..
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני אשמח אם תוכלו למצוא לי מפרט טוב למחשב ללייט גיימינג בין 2500-3000 שקל. אני מאוד מעדיף אם המפרט יהיה בKSP.CO.IL כיוון שזאת החנות הכי קרובה לביתי, בנוסף אני אשמח אם בלוח אם יהיו 4 סלוטים לRAM ותמיכה בUSB 3 תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
התקציב המקסימלי למחשב - בנתיים ללא חשוב השימושים, למה מיועד המחשב? (לסמן באדום) משחקי רשת/ משחקים כבדים/ עבודה משרדית/ עבודה גראפית/ קידוד וידאו/ מערכת HTPC/ אחר (נא לפרט) במידה שהמחשב מיועד למשחקים, נא לציין באילו משחקים תשחקו - GTA V, TOMB RAIDER וכל מה שהולך לצאת בשנים הבאות (בעיקרון אני רוצה לשחק על האיכות הכי טובה) במידה שהמחשב מיועד לתוכנות גראפיקה ועריכה, נא לציין באילו תוכנות תשתמשו - (אנא פרטו על השימושים שלכם ועל היעוד של המחשב בהרחבה על מנת שתהיה לנו אינדיקציה מתאימה) Overclock/אוברקלוק (ביצוע המהרה לרכיב מסויים במערכת) - לא האם מתוכנן אוברקלוק על המחשב החדש? במידה שכן, נא לציין על איזה חלק יבוצע אוברקלוק: (מעבד, כרטיס מסך וזיכרונות). ציוד היקפי - מהו גודל ו…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אשמח לקבל התייחסות סופית לשני המחשבים הבאים. היקר הוא למשחקים ועבודה שוטפת, והזול רק לעבודה שוטפת, לסרטים וסדרות (הוא מחובר במקביל למסך פלזמה) ואולי פיפ"א או משהו פה ושם. מסכים לא נכללים בתקציב, אבל למשחקים אני קונה דל 2007FP ולמשרדי סמסונג 971P. אני יודע שמאד ממליצים פה על מארז nzxt apollo, אבל הוא ממש מצועצע בעייני ואני לא רוצה מארז עם אורות. אני חושב שהאפולו + ספק עולה בערך כמו הP150 רק שהאנטק הוא סולידי ושקט. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX ₪1095 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 ₪709 כרטיס מסך: ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 - DX10 - RETAIL ₪1674 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200KS ₪432 צורב DV…
-
- 12 תגובות
- 746 צפיות
-
-
רק מארז בלי אביזרים נלווים. מיועד לאנשים מבוגרים לצרכים פשוטים ביותר המצויינים בכותרת. מעדיף מפרט מKSP. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
שלום, מטרות המחשב: סרטים,אינטרנט. * גודל המסך: 15.6" * רזולוציית המסך: HD , מעדיף FHD אבל לא נראה לי שיכנס בתקציב. * משקל רצוי: עד 3 ק"ג. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: מינימום 500GB ,עם עדיפות ל 7200 RPM אם יכנס בתקציב. * כונן אופטי: עדיף עם. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא כולל מערכת הפעלה, מתקין באופן עצמאי. מעדיף שיהיה מינימום 4 GB RAM תקציב של 2500 ש"ח עם חריגה של עד 200 ש"ח תודה.
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
היי לכולם מהשיטוט שלי פה באינטרנרט ביומיים האחרונים גבשתי לעצמי איזה מפרט ואודה לכם אם תאשרו אותו.אני חייב לציין שהמחשב מיועד לצרכים הבאים: 1-גלישה באינטרנט<שעתיים ביום>. 2-צפייה בסרטי DVD.<שימוש עיקרי> 3-ממש לא משחקים.<באופן די ברור:אני לא משחק בכלל.> 4-צפייה בטלוזיה באמצעות כרטיס טלויזיה. אז הנה המפרט: מעבד-AMD 2500XP BOX CPU לוח אם-יש 2 אופציות :ABIT NF7 SL או EPOX 8RDA+V2.1.על מה הייתם ממליצים? כרטיס מסך-פה טמון הכלב..קבלתי המון הצעות ואני ממש מבולבל אנא עיזרו לי .הנה חלק מההצעות: 1-CLUB 3D RADEON 9200 128 BIT 2-SAPPHIRE ATLANTIS RADEON 9200 3-CLUB 3D GEFORCE 4 MX 440-8X 4-NVIDIA GEFORCE TI 4200 5-CLUB 3D GEFORCE 4MX 440.כפי שהבנתם …
-
- 5 תגובות
- 965 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות בפוטושופ וליטרום, גלישה באינטרנט ושימושים כלליים. יתכן וגם הקלטה ויצירת מוזיקה. אם ישנה אפשרות למשחקים לא כבדים זה יהיה בונוס נחמד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה הלכתי לעבוד קשה(קרעתי תתחת) שלושה חודשים במיוחד בישביל המחשב ובמיוחד ביגלל שהחורף בדרך ולא יהיו כל כך עבודות. ואספתי תכסף (9850 ש"ח מתחת לכרית) והמחשב כמו שאמרתי מיועד למישחקים וסרטים בעיקר וOC ולמוזיקה. חשוב שיהיה שינוי גדול בין מה שיש לי כרגע:סלרון ,256MB זיכרון ,כרטיס מסך מובנה ,לוח אם על הפנים(מגעיל אותי,אפילו OC לא ניתן לעשות) שבב:266 של VIA כמה עצוב,דיסק קשיח 40GB 'השאר הכל ג'נרי. סתכלו כמה שנים סבלתי!!! :-[ :'( :'( ביגלל זה אני רוצה שהשינוי יהיה דרמטי ואני חושב שיהיה דרמטי! אז ככה זה מה שאני רוצה שיהיה במחשב: מעבד: E6300 לא צריך יותר מיזה. קירור למעבד: ראיתי שיאים נישברים אם הקירור סטוק אבל אם מומלץ קירור תוצרת חוץ תמליצו על משהו איכותי שיקרר יותר טוב …
-
- 11 תגובות
- 873 צפיות
-
-
עברתי על המפרטים המומלצים באתר, ומצאתי את זה: https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=109504 ברצוני לשפר מעט את המפרט כדי להגיע לכיוון של 1700-1800 כי מדובר על רכישה של 4-5 יחידות. אחרי ביטול הSSD, האם יש עוד חלקים שאפשר להוזיל מעט במפרט? האם ניתן לעשות במפרט הנ"ל שימוש בקירור פסיבי? http://www.tms.co.il/product/17646
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד של ACER במבצע של OFFICE DEPOT, המחשב עצמו הגיע עם VISTA. רציתי לשאול האם אפשר להריץ על המחשב גם את תוכנת XP? אם צריך לתת את הדגם של המחשב תגידו אני יבדוק וירשום פה. תודה רבה לעוזרים, דן. ???
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
אני זקוק למפרט מחשב לצורך עיבוד ועריכת ווידאו וקצת גרפיקה לצורך כך אני זקוק למפרט שיכלול מעבד, זכרונות, לוח אם, וכרטיס מסך. שאר הדברים כגון כוננים קשיחים מארז וספק כח קיימים אצלי תקציב עד 4000 ש"ח אם אפשר פחות גם טוב חשוב לציין שלוח האם צריך להיות איכותי וחזק מבחינת הרכיבים עם יכולת עבודה בריבוי כונני SATA ו USB
-
- 9 תגובות
- 989 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? תציעו את האפשרויות אם זה יוצא דופן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכנות, עבודות משרדיות, ומדיה (מוזיקה וסרטים). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - כתבנים בעיקר - VisualStudio, Webstorm, Pycharm וכו', יכול להיות שיהיה צורך במכונה וירטואלית אז מעבד טוב ו-RAM יתקבלו בברכה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין כמה מחשבים ניידים שיכולים גם להריץ משחקים ואני זקוק לדעתכם: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_1378&products_id=11303 או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_658&products_id=11220 או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_940&products_id=11452 תודות מראש
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
איך זה ניראה ??? המחשב למטרות בססיות בלבד (אינטרנט/אופיס) האם יש אלטרנטיבות אחרות במסגרת התקציב אני רוצה לציין שאני לא צריך כונן DVD ומסך, ומארז אני קונה ממקום אחר [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-