ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,443 דיונים בפורום זה
-
בס"ד שלום אני רוצה מחשב שקט (חשוב מאוד) שיוכל להפעיל FULL HD קצת משחקים של הדור הנוכחי ושלא יתקע לי שאני מפעיל משחק סרט וגולש ביחד, לא נועד למשחקים כבדים (CRYSIS), חשוב לי שיהיה לו DVI HDMI VGA (אפשר בכרטיס מסך), אופטי וקואקסיאלי (מה יותר טוב?) זיכרון 1TB ן4GB RAM מארז קטן ואם אפשר המלצות על כונן בלו רי צורב\ולא צורב, ולא צריך ציוד היקפי תודה וערב טוב לכם
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
http://www.gamaoffice.co.il/products/117651 מה ההגיון ?
-
- 8 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בבניית 2 מחשבים- 1. במחשב הראשון אני צריך רק מארז, מעבד, לוח אם, זיכרון וכרטיס מסך (אני מעוניין בכרטיס מסך למשחקים). יש לי הארד דיסק SATA1 120GB התקציב - 2500 שקל. 2. במחשב השני אני צריך מארז, מעבד, לוח אם וזיכרון. יש לי פה הארד דיסק 80 IDE, וכרטיס מסך 9600XT (שמעתי שיש לוחות אם שיש בהם מקום גם ל AGP וגם PCI-E - הלוחות הללו טובים?). התקציב - 1500 שקל (ראיתי שיש מחשבים טובים באייבורי באתר שלהם בתקציבים שאני מציב פה, אבל אני מעדיף שאתם תבנו את המפרטים...). תודה רבה ושבת שלום לעוזרים ולכולם...! ינון
-
- 12 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אני גר בחולון, אך גם חנויות בראשון ובת ים יתאימו 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים, תכני HD, ושימוש ב-VISUAL STUDIO א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.לא מובן מה הכוונה לאפליקציה ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).שימוש ביתי ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?אין לי מושג * באיזה סוג משחקים תשחקו?cod6,2k10 * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/…
-
- 6 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב hp pavilion DV6500 המסך שלו נדלק אבל אין תאורה כלומר רואים את הווינדוס אבל אין אור הוא כהה כזה מישהו יודע מה הבעיה? אשמח לתגובה
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המחשב עבור גיימינג אני מניח שבעיקר אצטרך להוסיף כרטיס מסך אבל אני מצרף את החומרה שלי בכל מקרה כי אני לא ממש סגור מה צריך: Intel i5-2500K 3.3ghz לוח אם msi z68a-g45 Gen3 socket 1155 מאוורר למארז חברת NZXT ,140mm geforce GTX570 Twintech 1.28gb DDR5 8gb Elixir DDR3/1333MHZ מארז HEC Cougar solution ספק ANTEC vp550 strictly power 45a 12v מאוורר scythe cooler mugen 2 intel 1156 התקציב נע בין 1200-1700 שח ותלוי בעיקר בשאלה אם צריכים שדרוגים נוספים בנוסף לכרטיס מסך (קירור,מקום וכו) המטרה היא להגיע לאותה נקודה שהייתי בה לפני שלוש שנים בדיוק - מריץ הכל על מקס איכות ללא בעיות תודה !!
-
- 7 תגובות
- 806 צפיות
-
-
השאלה בכותרת.. יש חרם על מחשבי 14 אינצ'?? ה-15 נראה לי פשוט גדול מדי. משהו בדק עם הם מקבלים אחריות בארץ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני פשוט שום חריץ סביב הסוללה ואין לי ממש מושג איך לפתוח אותה. אני רוצה להחליף לה את הסוללות שבפנים(כנראה שהלכו לעולמן). אשמח לעזרה בנושא. דגם הסוללה הוא hstnn-db72/
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר תקופה ארוכה שלא התעדכנתי בתחום, אני מחפש שילוש וספק להורים שלי, מאחר והמחשב שלהם החליט למות. מארז, כונן קשיח, וציוד היקפי אני אשמור מהמחשב הקודם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שיותר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין טעם. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, ומשחקים פשוטים מאוד (דפדפן וכו') 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אני מעוניין אך ורק בשילוש + ספק (אלא אם כן יש דיל לספק + מארז) 5. עד כמה חשוב השקט בסו…
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום לכולם, * מטרות המחשב? בהמשך ללימודים, בנתיים אינטרנט, סרטים מוזיקה (חשוב שיש סאונד איכותי) משחקים פשוטים, נחמד אם יהיה כרטיס מסך סביר + *תקציב: 4,000, אפשר לחרוג קצת * גודל המסך? 13.3 או 14 (עדיפות ל13) * משקל רצוי? כל 13 הוא בעל משקל הגיוני, לגבי ה14, תלוי במחשב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיף שיהיה HDMI * בלוטות? אפשרי, חשוב! 802.11N * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * צורב DVD? רצוי ביותר * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחרות רגילה של היצרן ל3 שנים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ***ראיתי את הדגם החדש של דל Dell 3300, מה אתם אומרים עליו?
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
הוא רוצה מחשב סתם ככה שיעבוד טוב בעבודה רגילה אינטרנט וכו' ושיריץ משחקים נורמליים כמו פיפא וכאלה מחשב קומפלט..
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לפרסם את זה. לגבי מפרט החלומות,נראה לי מוזר שלמערכת הכי יקרה שמה,אתם ממליצים להשתמש בכרטיס קול און בורד. מעניין אותי לדעת מה הסיבה....
-
- 7 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום,קניתי בתילאנד מחשב נייד של asus אני חושבת שלדגם קוראים F80C series. המחשב נפל עם המסך כלפיי מעטה והוא נסדק .מרגישים במקום אחד שבר פנימי ואי אפשר לראות כלום. המעבד הוא intel celeron 1.2 ghz מסך 14.1 אינץ. השאלה שלי היא:האם אתם מציעים לתקן אותו,ואם כן אתם חושבים שאם יש לי אחריות אז זה יעזור במשהו? לאן אני יצתרך לפנות והאם אפשר להעביר ממחשב אחד לשני,תודה רבה לעוזרים אני פשוט צריכה את המחשב ללימודים וכל זמן שהוא לא עובד זה sתוקע אותי
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם , שמעתי על הקהילה רבות וזוהי הודעתי הראשונה. מקווה לשיתוף פעולה אני מעוניין לרכוש מחשב נייד למטרת החלפת מחשב נייח , השימושים העיקריים הם לאינטרנט , סרטים , מוזיקה , לימודים ומשחקים. הכוונה למשחקים היא לא שאני גיימר כבד אבל שתהיה לי את האופציה לשחק אם ארצה במשחקים כבדים (בעיקר אני משחק במשחקי ספורט או מכוניות , אבל שתהיה את האופציה למשחקי פעולה למיניהם באיכות בינונית + - ) * גודל המסך? 15.6 או 17.3 * משקל רצוי? לא משנה לי אבל הבנתי שזה בערך עד 3. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?זמן עבודה בערך 5-7 שעות ללא טעינה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) hdmi כן , השא…
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
היי חברה שלי רוצה לקנות נייד שמיועד לגרפיקה "קלה", גם משחקים "פשוטים" יחסית כמו סימס 3 וכו'... אבל השימוש העיקרי בו הוא כללי. גודל המסך - 14 ומעלה משקל - לא חשוב זמן סוללה - מינימום 3 שעות יציאות מיוחדות - HDMI BlueTooth כונן קשיח - 500GB צורב DVD כמובן אחריות בינלאומית - לא חייב, אבל אחריות 3 שנים העדפה לחברה - Dell או HP קיבלתי 2 הצעות שנראו לי טובות, תגידו לי איזה יותר טוב והאם שווה לקנות אותו, אלא אם כן יש לכם הצעה אחרת: Dell studio 1558 http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1558-i3.htm 4500ש"ח או HP Pavilion DV6-2110 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=749148 4300 ש"ח תודה
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
הנה המפרט Thermaltake VOLCANO 6CU AMD ATHLON XP 2600 ORIGINAL BOX Gigabyte GA-7VAX KT 400 Winbond DDR 512MB 3200/400Mhz WD 80GB 7200RPM 8 MB special version Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO CREATIVE LIVE 5.1 RETAIL TEAC 48X16X48 OEM LG DVD 16x48 OEM TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 Antec 350 Watt FLATRON 19 F900B Creative Inspire 5200 (5.1) black 3R SYSTEM AIR Black Total 10,219NIS אני אישית חושב שזה אחלה מפרט אבל הבעיה שלי זה שאני רוצה לשים DUAL DDR אבל הבורד היחיד לAMD שתומך בזה הוא עם הציפסט NFORCE2 והוא יקר לאללה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רכשתי את המשחק Crysis לפני כמספר ימים , והאכזבה גדולה. לא מספיק שהמשחק זיהה את כל ההגדרות על Low , זה עובד חלק אבל לא ב 100 % יש קטיעות לפעמים. אז עכשיו רציתי לשאול אם המפרט שלי חלש מידי בשביל משחקים כאלו... כרטיס מסך: gforce 7600 gs מעבד:amd duelcore 3800 1 GB זכרות RAM. זהו הגיע הזמן למחשב חדש כדי שמaחקים כאלו יעבדו מהר וחלק ? יש מפרט למשחקים שלא יעבור את ה 3000 שקל ?
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
קודם כל זה השאלון שמילאתי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא מבין בזה כל כך אבל אם אפשר לחסוך אז כמובן שעדיף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אני לא חושב שיש סיבה לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אופיס, גלישה עם הרבה טאבים, סרטי hd ישירות למחשב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעבד חדש Core i5 -2450M במהירות 2.1GHz זיכרון מהיר 2GB DDR3 דיסק קשיח בנפח 320GB כרטיס מסך NVIDIA N12M-GS DDR3 1G מסך LED HD ברזלוציית 1366X768 מצלמת אינטרנט מובנית יציאת HDMI לחיבור לפלזמה או מסך LCD תקשורת אלחוטית WIFI בתקן N המהיר קורא כרטיסי זיכרון של מצלמות ללא מערכת הפעלה 15.6 2,444 ₪ שנה אחריות בינלאומית ע"י Lenovo כולל שירות שליחים עד בית הלקוח
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, ראשית תודה על העזרה. אני מעוניין לרכוש מחשב לבית אשר צרכיו הם: 1. עבודה עם תוכנות גרפיות 3D (Autocad וכו), אני מניח שזה גם יתאים להרצת משחקים באיכות גרפית גבוהה. 2. מעבד Intel מהסדרה החדשה (אני לא מבין בזה יותר מידי, אבל אני מכיר דגם אחד שנקרא 8400e... נראה לי שהוא מתאים) 3. כרטיס Sound טוב ולא בסיסי, אמור להתחבר למיקסר חיצוני / ציוד הקלטה. 4. מארז יכול להיות בסיסי + (אשמח לדעת מחיר של מארז שקוף זול) 5. מאווררים בסיסיים, לא מרעישים מידי ולא שקטים מידי... 6. תקציב - 4000 ש"ח (לא כולל מסך) עם שאיפה לפחות (אם הפרזתי בתקציב נמוך אשמח לדעת...). שוב תודה. רובין.
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
היי רציתי לקבל חוות דעת על המפרט לפני שאני קונה, חשוב מאוד להגיד שהגעתי למקסימום שבמקסימום של התקציב, להוריד אני מוכן, להעלות ממש לא. אז ככה: Intel Core 2 Quad Q6600, 1066Mhz, S775, 8MB P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDR II 1066, PCI-E 2x1GB OCZ Platinum Revision 2 XTC Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATAII Samsung SH-S203B DVD+R X20 Black Sata Palit Geforce 8800GT G92 512MB DDR3 Antec Sonata III 500W Samsung 226BW 22" Wide Screen[/b] ב-6350 ש"ח, איך המפרט???
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכל אנשי הפורום ! ובכן, אני חדש בפורום ומקווה שאוכל לעזור ולהיעזר בו. כמו כן, עברתי דירה השבוע (עזבתי את בית ההורים) ולכן אני מעוניין לקנות מחשב חדש. מה אני מחפש וצריך? 1) מחשב חזק ויציב. 2) אני רוצה שיהיה בו צורב+DVD להוריד סרטים ושירים מהאינטרנט 3) אני גם לומד מחשבים כרגע באוניברסיטה ויש מצב שהפרוייקט שלי יתעסק בהקמת אתר. אני לא יודע אם זה קשור או לא אבל אני צריך שהמחשב יהיה מספיק מהיר וטוב כדי לסיים את הפרוייקט. 4) התקציב שלי הוא עד 3500 ש"ח. 5) פחות חשוב לי לוח מסך מעולה, אבל אם אפשר במסגרת התקציב אז שיהיה (וכך אולי יהיה ניתן לשחק משחקים גרפיים וכדומה) תודה מראש לכולם !! צביקה.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צריך מפרט לא מלא אלא רק הצעה לחלקים הבאים מעבד , לוח אם , זיכרונות 4G , ספק כוח , מסך , כרטיס מסך או שניים בהתאם ללוח, המסך והתקציב. דיסק קשיח WD500YS יש לו שני חברים שמחכים ל RAID5. אודה לכם על התשובות אני כבר איבדתי סבלנות וכוח לבנות את המפרט בעצמי אולי תצליחו טוב יותר להאיר את עיני. לגבי הלוח אם אני אעדיף לוח עם שני LAN מובנים בעלי יכולת TEAMING מובנית. צ'יפסט NVIDIA מדור 6 לא בא בחשבון דור 7 רק אם יש לו ביקורת טובה במידה ולא אז אינטל בלבד. (אני חשבתי בכיוון X38) ספק כוח עדיפות למודולארי למרות שזה מוציא את PCP מהמשוואה. (וממש חבל שכך) זיכרונות לא להסחף DDR2 800 לא יותר ולא פחות אם אפשר בעלי תיזמונים הדוקים יותר מהסטנדרט גם אם זה נופל על צריכת חשמל גבוהה יותר וגם רק בס…
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
מחפש המלצה למחשב נייד תקציב 6000-8000 שימוש: לימודים + עריכת וידאו + תוכנת שרטוט. כמוכן קיבלתי המלצה למחשב toshiba Satelite Pro A200-20j מסך 15.4 2 GB זכרון , T5750 2.0 במחיר 5950 + שנתיים אחריות מה דעתכם תודה.
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-