עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by speakspeak288,

היי, רציתי להתייעץ לגבי קניית netstick.. אני עובד מהבית, ורציתי לגלוש עם אינטרנט סלולרי. אני מחפש מודם סלולרי netstick שיש לו אפשרות לחיבור sim, המבוסס על 4G ויכול להתחבר עם כניסת USB למחשב נייד שלי מסוג Dell. כמו כן, אני רוצה שתהיה לו אופציה ל-WIFI. מחפש מודם סלולרי במחיר מוזל אך המתאים לצרכיי וללא ניתוקים. יש לי מספר שאלות בנושא: 1. מהירות - הורדה והעלאה - מה המהירות המומלצת לצורך עבודה מהבית, והאם צריך להתייחס למהירות המודם הסלולרי או למהירות חברת הסלולר? 2. יצרן - מי היצרן הכי אמין שיאפשר גלישה חלקה ללא ניתוקים? 3. האם יש הבדל בין המהירויות של נקודת גישה סלולרית לבין מודם סלולרי? 4.צירפתי מספר לי…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by taltarablus,

פרוייקט קיקסטארטר מוצלח של חברה בשם Atom Computer מוכיח לנו שמחשב PC זעיר יכול להיות גם חזק ומתקדם לכתבה: http://hwzone.co.il/neutron-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%96%d7%a2%d7%99%d7%a8-%d7%95%d7%a2%d7%95%d7%a6%d7%9e%d7%aa%d7%99-%d7%91%d7%9e%d7%99%d7%95%d7%97%d7%93/

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. Started by Piyono,

Hi folks... I'm looking to buy a new system. How much should these components cost and what's a good place to buy them in Yerushalayim? Intel Pentium E2140 Gigabyte GA-P35-DS3L Asus EN7600GS or EN8500GT Silent Any SATA HD, 160GB I already have new RAM (Crucial Ballistix) and these components, from my research, look to be a good choice in my price range. Your input is appreciated.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by myjunkmail0000,

בדקתי את המחשב הזה והוא די זול דרך EBAY... הם לוקחים על הלפטופ 730$ ועוד 85$ משלוח שיוצא סך הכל 941$ (הוספתי 15.5% מע"מ) ויצוא 3950 ש"ח (4.2 ש"ח לדולר) בארץ הלפטופ הזה עולה בסביבות ה-6000 (ועדין דרך האיביי המפרט טוב יותר) מישהו קנה פעם לפטופ דרך איביי? האם זה טוב (כי סך הכל למוכרים יש ניקוד גבוה) http://shop.ebay.com/items/?_nkw=hp+tx2z&_sacat=0&_trksid=p3286.m270.l1313&_odkw=&_osacat=58058

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  5. Started by dammin,

hello all my lenovo x300 is getting old and I need a new laptop, needs to be light weight and there is no budget limit can you please advise me?

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  6. basicly i need a good stable fast compter for office and internet applications, it must be light, lower than 4lb's the budget is around 600$ thanks for your help

7. אני רוצה להזהיר אתכם מהמוצר הזה שהוא רמאות. זהו זיוף שלא עובד או שעובד בקושי ולאחר מספר חודשים יפסיק לעבוד.יש לי רשת ביתית של ארבע מחשבים וקניתי ארבע כרטיסים על מנת לשדרג את המחשב. כרגע אני עובד עם הכרטיס המובנה של אינטל. ארבע הכרטיסים שקניתי הולכים לפח. איביי אחראית 60 ימים על הכסף. המוכר שלח לי את הכרטיסים אחרי ארבעה חודשים בטענה שיש קורונה. חיכיתי בסבלנות ובסוף קיבלתי זבל. פשוט תזהרו.קניתי את זה באיביי ממוכר שהוא Top Rated Plus.

8. Started by mayfree,

הכול התחיל לפני שנה כשהחלטתי לשדרג את הפנטיום הענתיקה שלי למכונת משחקים,בזמנו החלה החדירה של A64 754 לשוק וכבר הייתי על סף קנייה אבל בהמלצת המדור חיכיתי לסוקט החדש ולPCIe. כשהגיע הסוקט החדש חיכיתי ללוח של MSI ,כשהגיע ה-MSI קראתי שכדאי בכלל לחכות לSLI החדשים. בקיצור זה לא נגמר. השאלה שלי היא פשוטה.אם אני רוצה להרכיב מפרט-על למשחקים :1. שיעבוד טוב ברזולוציות גבוהות. 2.שיחזיק מעמד ל-3 שנים הבאות(עם שידרוג פה ושם). איזה צ'יפסט כדאי לקנות(כי אני הולך להשקיע סכום די רציני),ואם ללכת על SLI האם שוב לחכות שייכנסו עוד לוחות לשוק המפגר שלנו או שבכלל עומד לצאת סוקט חדש בעתיד הקרוב ... בשורה התחתונה:האם זה זמן טוב להזמין מפרט?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by kalabasa,

דגם מחיר כמות AMD ATHLON 64 3000+ BOX 939PIN 1040 ¤ 1 ASUS A8N-SLI Deluxe 1200 ¤ 1 ADATA DDR 512MB 400MHZ 480 ¤ 1 MAXTOR 120/7200 SATA 8MB 555 ¤ 1 GIGABYTE PC6600GT 128MB PCI-EXPRESS 1200 ¤ 1 NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X 420 ¤ 1 Chenbro Mid Tower Xpider PC61166 Blue Screwless 300 ¤ 1 Thermaltake TT 360 WATT AD 2-fan PFC 295 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1 מחיר סופי: ¤ 5325.3 מה דעתכם בכרטיס מסך אני לא כל כך מבין אז אם יש שינויים בדברים אז סבבבה... תודה!

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by JeW BoY,

אז ככה, יש לי DELL XPS 1530 עם VISTA HOME הכול עבד מצויין הייתי מחבר את הלפטופ לLCD עם HDMI והכול עבד יופי רק שכל פעם הייתי צריך לשנות את הברירת מחדל לHDMI בשביל שהסאונד יבוא מהTV יום אחד זה פשוט לא נתן לי לשנות, רשם שהHDMI working ונתן לי לעשות TEST, ושמעו סאונד מהTV אבל לא נתן לי לעשות DEFULT, וגם לא נתן לעשות DISABLE לSIGMATEL אודיו. ניסיתי להוריד דריוורים הכי חדשיםR190517 ומאז זה מראה לי למטה איפה שהרמול איקס בתוך עיגול קטן ורושם Noaudio device installed כאשר אני נכנס לLEVELS של הסאונד בDEVICE MANAGER זה מראה שהכול פעיל כך גם בקונטרול פאנל, פשוט לא מפעיל כלום ולא מביא לי להיכנס להגדרות. ניסיתי גירסאות שונות של הדריברים. בדקתי גם בביוס אם הSOUND לא DIS…

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  11. Started by achiya1,

שבוע טוב. כשאני פותח את הנייד לפני שהווינדוס עולה מופיעה השגיאה no bootable devices--strike f1 to retery boot f2 for setup utility press f5 to run onboard diagnostics מה הבעיה בבקשה?

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  12. Started by Gizmo_Gizmo_New,

No Help, Please Del.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Dark Respect,

זהו דיון כללי על הפצצה שנוקיה הטילה ה- Booklet 3G מה אתם אומרים עליו? יהיה שווה לחכות לו? מה התכונות המיוחדות שלו שמבדלות אותו מנטבוקים אחרים? מתי הוא יצא?

14. היי פורום מה המצב! אני רוצה לקנות לפטופ, וראיתי כאן אחד שאני מתלבט אם לקנות אותו או לא: http://www.wallashops.co.il/GroupDeal/gdp.aspx?pi=... אני מחפש מחשב למטרות גלישה באינטרנט, תכנות, ועבודה בכללי, לא למשחקים, ולא מתכוון להסתובב איתו הרבה כך שמשקל לא כזה משנה. הוא יעלה לי 1850 עם משלוח, מה אתם אומרים, נשמע כמו מחשב טוב או שאתם ממליצים על מחשב אחר? תקציב: דיי קמצן, לא מחפש משהו יקר, גג 2500 ש"ח אני ממש לא מבין בנושא וזקוק לדעתכם!! תודה ושבת שלום, דביר

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  15. Started by kalabasa,

אני רוצה לקנות מחשב ואני מתלבט אם כדי לי לחכות לnforce4 או לקנות עכשיו את ה nforce3 כי אני יודע שאפשרויות שידרוג יותר טובות יהיו לי בnforce4 אבל מצד שני המחיר וגם עד שהם יגיעו השאלה שלי אם כדי ושווה לקנות nforce3 עכשיו או לא. השימוש שלי הוא משחקים סרטים מעט קידוד ועריכה אני יודע שאינטל יותר יציבים לעריכה וקידוד אבל גם עד עכשיו היה לי amd ואני מתלבט כי ממש נהנהתי ממנו. הייתי שמח אם תוכלו להמליץ לי על לוח שהוא טוב שאני לא סתם יתקע איתו מעבד כמו שצריך זיכרון ומארז והכי חשוב כרטיסי מסך כי זה לא כל כך התחום שלי... התקציב עומד על 4300 כי אני קונה צורב והארדיסק שזה יוצא עו איזה 1000 שקל שבזה אני הסתדרתי ולא צריך עזרה תודה אבל עדיף כמה שפחות כי אולי אני אקנה גם מסך אם ישאר כסף..…

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by EviL.Dexter,

קודם כל אני מצטער ששגעתי אותכם שתעזרו לי במפרט ובסוף בחרתי משהו אחר לגמרי התקציב שלי גדל [אין לי מושג למה, ההורים שלי הפתיעו אותי וזה שינה הכל.] יאללה תגובות! והבאתי את המחשב הבא: מעבד Intel Pentium 4 HT 2.8GHz 800FSB לוח אם Asus P4P800 HT Support זכרון 256M DDR400MHz PC3200 שתים כאלו של גייל.. [זה יוצא 512 זיכרון] כרטיס מסך Ati Redeon 9800Pro 128MB DDR AGPX8 [זה עלה יקר כי זה 128 מגה בייט ו256 ביט.. כרטיס תותח!] כונן דיסקטים [מה זה משנה החברה..] סידירום 52x Asus מקלדת [לא משנה איזה.. בטח מייקרוסופט אינטרנט..] עכבר אופטי - מייקרוסופט מסך - יש לי אני לא קונה מארז - המוחר בחנות אמר לי לבחור איזה מארז שבא לי, בחרתי מארז בן בן בן זו*ה.. היה שם כאלו עם…

• 54 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. Started by OmniStrife,

שלום פורום. צריך עזרה בקניית נוטבוק טוב עד 1.5K עדיפות לפחות. הכי חשוב זה זמן סוללה, היא סטודנטית ורצוי מחשב שיחזיק כמה שיותר שעות עבודה. כמו כן רצוי שהוא יהיה קל משקל. מע' הפעלה לא קריטי איזו. ראיתי את המחשב הבא של LG, האם כדאי? http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=1315311&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Kama〈=he תודה

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  18. Started by o0ORO0o,

אני אשמח להמלצה למחשב נייד של עד 13׳׳ במחיר של 2500. אין עדיפויות כלשהן, עדיף כמובן שיוכל להריץ משחקים ישנים, אך השימוש המירבי נועד לעיצוב בפוטושופ, טיכנות ברמה בסיסית וכד׳

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  19. התקציב עד 1,300-1,400 (אם אפשר בפחות זה היה עדיף), לא ניתן לחרוג מעבר לכך (קושי כלכלי), ישמש ללימודים. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משרדי. * גודל המסך? בגבולות ה-10' * משקל רצוי? שלא היה כבד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) שתהיה לפחות יציאת וידאו אחת VGA/DVI/HDMI. * בלוטות? לא חייב, אבל לא אכפת לי שהיה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 150GB. * כונן CD/DVD? צורב? כן. * כונן Bluray? לא (סתם מיותר). * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכ…

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  20. אהלן כולם, אני מחפש מחשב אמין וטוב ללימודים לשנה הבאה. חשוב לי שיהיה קומפקטי, מהיר (כמה שאפשר) ושיחזיק לאורך זמן. חשוב לי מאוד שיהיה 13.3 אינץ' (גם בגלל נוחות מקלדת שאינה קטנה מדי ואפשרות לאורך סוללה ממושך) בתקציב של לא יותר מ-2700 ש"ח. מצאתי ב-KSP את המחשב הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12292 אמשח לשמוע את דעתכם, או המלצות למחשבים אחרים באותו תקציב ודרישות. תודה

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  21. Started by Aner,

איזה סוג אחריות יש לי כשאני קונה מהם DELL? שלהם? של DELL ישראל? במעבדות של DELL או בבית שלי? הדגם שאני מקבל זה הם מרכיבים או שפשוט מוציאים לי אותו מהקופסא כמו שהוא הגיע מחו"ל?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by aviboots,

מישהו קנה שם ? יש המלצות ? או המלצות על חנות אחרת באיזור המרכז ? לרכישת מחשב נייד DELL תודה

• 8 תגובות
    • 5.3k צפיות
  23. Started by doronz,

ראיתי באתר המלצות למפרטים מהאתר של notebookclub. רציתי לברר האם עשויה להיות בעיה כלשהי באחריות או במחשב בשל העובדה שהם מחליפים את הקונפיגורציה של היצרן ומאפשרים לשדרג חלק מרכיבי המחשב בתוספת תשלום. הפחידו אותי שזה פוגע באחריות ובביצועים של המחשב שנבדק ספציפית עבור הקונפיגורציה המקורית. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by 1_Nike_1,

CPU: AMD Athlon XP 2000 +Fan (576nis) MotherBoard: Epox EP-8RDA+ nVidia nForce2 (743nis) Video Card: Gigabyte Radeon 9700 Pro 128MB DDR (1975nis) Memory: Samsung Winbond 256MB PC3200 DDR400Mhz (549nis) -- CPU Cooler: ThermalTake Smart&Silent Volcano 9 CoolMod (127nis) DVD/CD-ROM Drive: BenQ DVP-1648A 16x48 (279nis) Case: Chieftec/Directron Dragon AX-01SLD Aluminum Silver Case (662nis) Power Supplier: Antec SmartBlue 350Watt (489nis) אל תדאגו לגבי שאר רכיבים, הם מסודרים. אבקש לא להעיר הערות על הדי.וי.די, בניגוד לשאר, אני הכי נעול עליו. גם בעצם על הכל, אבל יש ספק לגבי הזכרונות, המעבד, המארז ומערכת הקירור של המעבד. בכל אופן אודה לכם מאוד להתייחס לדברים בצורה רצינית ו…

• 27 תגובות
    • 4k צפיות
  25. Started by roi890,

שלום חבר ביקש ממני עצה ולכן אני פונה אליכם הוא ביקש מחשב שיהיה מחובר 24/7 לאינטרנט ויעסיק את ילדיו הם עדיין צעירים ולכן לא צריכים מחשב עם כרטיס מסך חזק , כרגע גלישה באינטרנט וצפייה בסרטונים מספיק להם בהחלט 8 גיגה זיכרון מעבד i5 דור שש/שבע כונן ssd השאלה האם להציע אסוס מיני או אינטל nuc

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים