עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , אני מרכיב מחשב חדש ואני צריך מפרט המחשב מיועד לאינטרנט,שירים,סרטים וקצת משחקים כרגע. בעתיד הלא רחוק עם החלפה של כ.מסך לכרטיס חזק, ישמש גם למשחקים. לוח ומעבד חשבתי על 2 אלה .... כל השאר , אני צריך השלמה Intel E6300 ASRock ConRoeXFire-eSATA2 - http://www.asrock.com/product/ConRoeXFire-eSATA2.htm - קראתי פה בפורום שהלוח הזה לוח טוב למי שלא עושה OC .... דיסקשיח - 160 .. זיכרון - 1 ג'יגה - ? כרטיס מסך - ? מארז + ספק - ? (זה נראה כמו חידון ) ובבקשה לא לחרוג מהתקציב . תודה !!!!!

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  2. אז הלנובו יוגה 3 שלי שבק חיים ואני חייב מחשב נייד חדש. בעקבות אי שביעות רצון גבוהה משירות לנובו ישראל החלטתי שאני לעולם לא אקנה יותר מחשב של לנובו ובעקבות חוויה מאוד חיובית עם DELL, אני מעוניין לקנות מחשב נייד שלהם, אלא אם באמת יש איזה מחשב מטורף שאני לא מודע לו שיכול להתחרות עם DELL והשירות של החברה הוא מספק (צירפתי דרישות מפרט למטה). הדבר היחיד שאהבתי ביוגה זה שהיה לו מסך מגע והיה אפשר לקפל אותו לטאבלט מוד. זה היה לי מאוד נוח לקרוא ככה חומר כשהייתי נוסע בתחבורה ציבורית. הסתכלתי על 3 דגמים של DELL: Dell Vostro 5471 http://www.c-data.co.il/catalog/product.aspx?maincat=2&cat=18&subcat=926&prod=9015&page=1&psize=30 Dell Vo…

• 3 תגובות
    • 5.5k צפיות
  3. Started by Sunny Jim,

קניתי לפני שנתיים לפטופ של HP, עם windows xp home מובנה, אך לאחר שהמערכת הפכה להיות בלתי יציבה, לפני כשנה+ פרמטתי אותו, והתקנתי windows xp pro לא חוקי עליה. כעת משום מה הלפטוט נכבה לחלוטין מעצמו, לאחר שהוא עובד זמן רב(בלי קשר למה שמריצים עליו, למשל אחרי 10 שעות שבהן הוא פועל, הוא פתאום נכבה) אלא אם כן למישהו יש כאן רעיון לגבי למה זה קורה, רציתי לדעת אם ניתן לממש את האחריות על הלפטופ(עדיין יש לי אחריות בתוקף עליו) אפילו שהתקנתי עליו מערכת הפעלה לא מקורית, או שאני חייב לפרמט אותו קודם ולשים את מערכת ההפעלה המקורית?

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  4. Started by yalkobi,

יש לי מחשב בין 5 שנים בערך עובד אבל ........ מעבד כפול ליבה אינטל 4400 כרטיס מסך 8600 זיכרון הגדלתי ל 6G קשיח 500G המחשב לשימוש כללי בעיקר גלישה סרטים וקצת word לא צריך לוח עם פיצירים אני לא משדרג ולא מבין באוברקלוג - למרות שבזמנו המחשב שלי נקנה ב TMS והם עשו לי מעונין ב 8G זיכרון (תמיד טוב שיש יותר) הענין כמה משמעותי כונן ssd לשימושים שלי ועם שווה להשקיע בזה או בחלק אחר במקום חשבתי להשתשמש במארז + ספק (400 ואט) בקשיח וסידי רום שלי תקציב עד 1500 לא חייב להתמש בהכול חריגה במידה והשיפור נותן הרבה הבדל תודה מראש אני מהצפון אז השמח לחנות שנמצאת באזור שלי

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  5. Started by Batels,

* מטרות המחשב? עבודה משרדית * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 או פחות, מאט * רזולוציית המסך? HD * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 4-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) עדיף יותר מ500GB * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא אבל אם אפשר עדיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) שיהיה קומפקמטי ונוח, זה להורה...

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  6. Started by guyishai,

שלום, אני מחפש בזמן האחרון מחשב נייד (לעבודה משרדית), וגיליתי שנורא קשה למצוא היום מחשבים בעלי מסך מט. מסיבה לא ברורה המסכים המבריקים השתלטו על השוק. יצא לי לראות כמה כאלה וההשתקפויות מפריעות כמעט בכל סביבת עבודה. אשמח לשמוע אילו דגמים בטווח מחירים של עד 2500 הם בעלי מסך מט (למען הסר ספק, אני מעוניין במחשב 15.4'', לא נטבוק או משהו כזה). מעניין אותי גם לשמוע מאנשים בעלי מסכים מבריקים מה באמת חוויית העבודה איתם. אולי זה לא כ"כ נורא כמו שהיה נראה לי? בתודה, גיא.

• 3 תגובות
    • 7k צפיות
  7. Started by .Oz,

מחפש מחשב למשחקים, מעבד AMD . אין צורך במסך. כולל צורב DVD. אפשר לחרוג קצת במחיר.

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  8. Started by p-o-i,

שלום לכולם אני רוצה מפרט שישמש לי כמדיה סנטר...ואני גם רוצה שיפעל בו NFS CARBON וכדומה לא צריך על האיכות הכי גבוה הכי טוב שאפשר רק שיפעל עם קצת אפקטים (ברמה של FX 5500 וכן הלאה...)..אפשר לחרוג מהתקציב אם צריך אבל לא להגזים...ואם אפשר בנוסף מקלדת אלחוטית (ושיהיה מובנה בה גלגלת של עכבר..אם יש דבר כזה.. ) ולא להכליל אותה לסכום המפרט...ז"א שמהצד שהמחיר לא יהיה קשור למחיר הכונן.. ומארז בסגנון הזה - http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2220

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  9. Started by aofer,

שלום אני רוצה לקנות מחשב בעוד כחודש וחצי ואני מתחיל להרכיב לעצמי מפרטים.. רציתי עזרה בנושא... התקציב שלי הוא 7000 ש"ח.. למרות שאני מוכן אפילו לחרוג ל7500... אני רוצה שהמעבד יהיה Core 2 Due השאיפה E6600 ו2 ג'יגה זכרון ואני לא רוצה להתפשר על לוח זול ומארז זול.. (שני דברים שבדרך כלל מזלזלים בהם) בכל אופן.. זה המחשב הראשון שאני קונה בעצמי בכסף שלי ואני רוצה שהוא יצדיק את המחיר שלו. היעוד שלו הוא תוכנות כגון Lightwave,Maya,Photshop,Premiere וכו'... וכמובן גם למשחקים אבל בעיקר לתלת מימד.. אני אשמח לשמוע מה אתם מציעים... תודה מראש. עמית

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  10. Started by niv251,

מה אתם אומרים על המפרט הבא: מעבד e6750 דיסק קשיח sata2 16mb 320 gb זכרון 800mhz ddr2 2 g כרטיס מסך giga beyt 8800 gts 640 mb לוח אם BLKDP35 DPM כרטיס טלוויזיה PVR150 מסך סמסונג 22" 226 BW צורב DVD ספק כח ENERMAX 500W סה"כ לתשלום 7450 מה אתם אומרים על המחשב והמחיר?

11. היי, מעוניין לקנות מחשב בכ- 4000 ש"ח, לצורך עריכת סרטי וידאו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטי וידאו, אינטרנט וצפיית סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש מזדמן בתוכנת עריכת סרטיפ פרימייר ופוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - מסך מחשב Dell דגם LED U2412M גודל "24 ני…

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  12. שלום רב, המחשב בעיקר לעבודה משרדית אבל רצוי שיהיה לו חיבור וידאו דיגטלי לצורך חיבור למסך lcd למטרת צפיה בסרטים. תודה מראש לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  13. שלום, אני לומד הנדסת חשמל ומדעי המחשב, לא כל כך בטוח באילו תוכנות נשתמש בהמשך הדרך, אבל הרעיון של הצרכים שלי בטח ברור (מאטלב, פייטון, מערכות הפעלה וירטואליות וכו') אני מחפש לקנות מחשב נייד, כשהכיוון הכללי והאידיאלי (אם כי חורג מהתקציב) הוא: מסך 13", SSD 128GB, קילו וחצי, רזולוציה גבוהה. פנטזיה נחמדה, אבל בתקציב של כ-3000 שקלים אני נאלץ להתפשר על מס' מאפיינים כמו הרזולוציה והדיסק. לאחר חיפושים בפורום, ראיתי שלשימושים שלי תמיד ממליצים מעבד I5 עם סיומת M, היות והוא חזק יותר מ-U החסכוניים. הנייח שלי רץ עם מעבד core 2 duo E6300 @ 2.80GHz והוא מעל ומעבר לצרכים שלי ממה שאני רואה. אני מבין שמעבד שולחני לרוב יהיה חזק יותר מהמקביל שלו בניידים. אבל - במבחני השוואה של אתר http://www…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. היי לכולם אני שוקל לקנות את הטאבלט הזה לצורכי לימודים (משיקולי משקל וגודל בהשוואה לנטבוקים, וגם המחיר שלו סביר לחלטין) ויש לי כמה שאלות: 1. איך הדפדפן מתמודד עם אתרים "מוזרים" (כלומר לא סטנדרטיים) ובעיקר כאלה עם כל מיני טפסים מקוונים וסרטונים? יש לי גלקסי אס והרבה דפדפנים שניסיתי (כולל אופרה מיני, דולפין, סקיי פייר והדפדפן המובנה) טובים רק לאתרים "רגילים" ולא מהווים אלטרנטיבה למחשב. 2. האם יש אפשרות לחיבור אביזרי USB שונים? (דיסק און קי/הארד דיסק, מקלדת, עכבר, טלפונים וכו') איך האנדרואיד 3 מתמודד עם זה? 3. איך המכשיר מתפקד בעיבוד תמלילים ושרטוט? מכיוון שהמחשב ישמש הרבה ללימודים אני ישתשמש הרבה בתחליפי וורד, אקסל ו PDF של האנדרואיד, ואולי גם בסטיילוס עם סוג של צייר או לוח…

15. Started by almogas,

שלום לכולם קניתי מחשב acer עם וינדוס ויסטה. ואז החלפתי את הוינדוס ל וינדוס 7. עכשיו כל התוכנות שהגיעו עם המחשב למשל acer arcade deluxe. ההחלפה במקלדת בין הכפתורים הרגילים לאלו שמסומנים בכחול(זה הכי מפריע לי) מי שלא הבין למה אני מתכוון יש לי כל מני כפתורים במקלדת שמעל לחץ או למספר מצויייר משהו בכחול, שאני אמור לעבור בין כחול לרגיל באמצעות F12 ואני לא מצליח לעשות את זה.. יש למישהו מושג מאיפה אני מביא את כל הדברים האלה למחשב? לא קבלתי איתו שום דיסק.. תודה

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  16. Started by הורוויץ,

מה התקציב המקסימלי?5k 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים, ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם.full hd 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)?1 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם?לא מתכנן 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים.iqpc/ksp עדיף iqpc מעבד כמות מחיר Core i5 750, s1156, 8MB Box 1 1030 לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS כמות מחיר P7P55D s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 1600, 2xPCI- 1 850 זכרונות‏ DDR III 1600Mhz…

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  17. אשמח לקבל עצה ועזרה ממי שמבין. אז ככה קניתי מחשב נייד של HP המפרט והכל בלינק הבא... http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c02748900&tmp_task=prodinfoCategory&cc=il&dlc=he&lc=he&os=4063&product=5062619&sw_lang= אז מה אני רוצה לדעת, יש במחשב זיכרון 3GB את המחשב קניתי מKSP וכתוב שם שהתדר הוא 1066. שידרגתי את הזיכרון ל4GB ז"א הוספתי עוד כרטיס של 2GB כמובן תדר 1066 עכשיו הבעיה היא שכשהורדתי תוכנות כמו CPUZ וPCWIZARD הם זיהו לי שהתדר הוא בעצם 1333 ולא 1066 אתם ממליצים לי להחליף לאותו תדר או שזה לא משנה? ודבר נוסף חשוב ביותר, אם תסתכלו בקישור על המפרט כתוב שם שאפשר לשדרג עד 4GB גם באתר של KSP כתוב שם את זה, אבל כשבדקתי בPCWIZARD רשום לי …

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  18. Started by ynets14,

יש לי תקציב של 2500 ש"ח ויש לי את האופציה להזמין דרך יבואן זה המפרט שבניתי לי GA-H87-HD3 102$ i5-4570 219$ Arctic-Cooling FREEZER 7 PRO 27$ kingston Hyper 8GB ddr3 1600MHZ 79$ Gigabyte 760GTX 2GB 296$ שווה ? כמובן שיש לי מארז NZXT+500Wseasonic hard disc 500GB sata 2

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. מבקש הערות והארות לתצורת מחשב לאינטרנט , עבודה משרדית ועריכת וידאו ( מתחיל בתחום ) מעבד E6650 מארז HEC COMPUCASE CI-6A21 ? ספק HEC 500W לוח GIGABYTE P35-DS3L דיסק WD 250GB SATA 1&2 7200RPM 16MB זיכרון KINGSTON 2G DDR II 800MHZ צורב LG X18 SATA DVD כרטיס מסך PALIT NVIDIA GEFORCE 7600GS SONIC 256MB מבקש גם המלצה למסך LCD לא יקר ( 17 או 19 )

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  20. Started by MasterYoda1560,

שלום , ברצוני לקנות מחשב נייד לקראת תחילתי כסטודנט מדעי המחשב. אך ברצוני לקנות מחשב נייד חזק, (תקציב: עד 3500₪) אני רוצה שיהיה עם ווינדוס 11, 1tb ומעבד i7 עם סיומת h כי הבנתי שזה יותר טוב (תקנו אותי אם אני טועה?) ומאוד הייתי שמח שיהיה כרטיס מסך שיוכל להריץ משחקים. מטרתי היא לקנות לפטופ לשם התואר, אל מאוד חשוב לי שישרוד להרבה זמן, ויספק את צרכיי הלימוד שלי באופן מיטבי, ובנוסף שבמידה ובעתיד ארצה להוריד משחק כלשהו, לא רציני, אלא פורטנייט גיטיאיי, אז שיריץ, לא ברמה גבוהה, אך עדיין יריץ סביר... אשמח אם תעזרו לי.

21. כמו בכותרת. יש את משטח המגע\העכבר שלפני ששלחתי לתיקון היתי משתמש בשתי אצבעות יחדיו כדי לגלול דפי אינטרנט ומסמכים למעלה ולמטה ומשום מה עכשיו זה לא עובד. בהגדרות של זה לא ראיתי שום דבר מיוחד, פיספסתי משהו?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. 1. תקציב 5000~ ש"ח, בעצם זה 6500+ אבל יש גם ציוד היקפי שה כולל מסך, עכבר ומקלדת, שזה מגיע לסכום הזה. בגלל זה חשוב לי שישאר בסביבות 5000 או קצת פחות 2. השימושים יהיו משחקים, גרפיקה. (Photoshop, FLstudio, לא משהו רציני) הרזולוציה שתיהיה למסך שאני יקנה זה ( 1680X1050 (Dell 22" 2209 אני מקווה שהכל יעבוד על high על המשחקים החדשים.. 3. בחרתי כבר ציוד היקפי אז לא צריך 4. כונן דיסקטים אני לא צריך כמובן, עדיין משתמשים בהם? חח 5. משהו כמו 7 על השקט של המחשב 6. אני מעדיף לא לעשות OC, אני גם לא יודע איך אז לא. 7. לא צריך מערכת הפעלה 8. מעדיף לקנות מ SkyPc 9. אני לא מתכנן שדרוג משמעותי ומקווה שיחזיק לי לכמה שנים טובות כרטיס מסך ומעבד אני מעדיף שיהיה XFX HD 5850 ו Intel i5,…

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  23. המחשב איטי ואני רוצה לוודא שכל הדרייברים מעודכנים למחשב שיש לי. איך אני בודק את זה ? גם נאמר לי שיש תוכנות של דל ברקע שמאיטות את המחשב - איך אפשר לראות ולבטל אותן ? תודה רבה, בני.

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  24. Started by realy,

שלום! אני מעוניין בנייד.. תקציב.. עד 4 אלף .. זיכרון מינימום 2 גיגה.. ושהמעבד והכרטיס מסך יהיו חזקים.. אתם תגדירו חזקים.. אני רוצה שלפחות הוא יריץ COD4.. השימושים שלי יהיו : אינטרנט , עבודות, תיכנות ומשחקים (מידי פעם גם כבדים..)

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  25. Started by fareedamr,

שלום אני צריך עזרה בקנית לוח אם מתאים וטוב יותר למפרט P-4?(עד 750 שקל) ואם תוכלו תסבירו מה ההבדל ביניהם(לוחות אם)? המפרט: 1030 nis מעבדי אינטל? P-4 2,4 Ghz (512k 533MH) 550 nis לוחות אם למעבדי אינטל? 8SG800 AGPx8, DDR400 GIGABYTE(האם הלוח אם הזה מספיק למפרט?) 490 nis זכרונות? 512MB Kingston DDR 333 990 nis כרטיסי מסך? V9280 Ti4200 128MB,TV,DVI,AGPx8 ASUS Price 490 nis כרטיסי קול? TotalCREATIVE 6.1 Audigy 2 50 nis כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? Citizen 1.44 FLOPPY Price 130 nis כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? CD-ROM ASUS x52 310 nis צורבים? ASUS 48 x 24 x 48 ) 290 nis מארזים? ATX MIDI 400W usb,p.stab.,black 109…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.