ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,461 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי מחשב נייד Compaq 610 אני מחבר רמקולים קבועים בעזרת רסיבר מיציאת האוזניות. בכל פעם שהייתי מנתק את הרמקולים מיציאת האוזניות המחשב מיד היה מעביר את השמע לרמקולים המובנים. אני לא יודע מה קרה אבל עכשיו, אני לא יכול להגדיר את השמע מהאוזניות כברירת מחדל. כשאני מנסה, הסימון של ברירת מחדל נשאר על הרמקולים המובנים. לכן מה שקורה זה, שהשמע מושמע מהרמקולים המובנים, וכשאני רוצה שמוזיקה מ WINAMP או מWINDOWS MEDIA PLAYER CLASSIC תושמע מהרמקולים החיצוניים אני צריך לשנות את ההגדרות של התוכנות עצמן, ולהחזיר כשאני רוצה להשמיע מהרמקולים של המחשב במקום רק לנתק את הכבל. איך אני יכול להחזיר את זה לאיך שזה היה? זה מפריע מאוד. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם ישנם ניידים זולים (עד 3K) הכוללים חריץ mSATA לחיבור של SSD בנוסף לקשיח הקיים? (משיטוט מצאתי או בעלי קשיח הייבריד, או בעלי מסכים קטנים יותר, או מחשבים יקרים מהסדרות העסקיות) בנוסף , האם חיבור אחד כזה עצמאית מבטל את האחריות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב מיועד לגלישה סרטים (HD וחיבור לטלוויזיה יהיה נחמד) ותוכנות קלות (לא משחקים) וקצת קידוד. הדגמים הם: 1) LGT280 http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=121&subcatid=290&prodid=779&keySearch= 2) LenevoS205 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18399
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם, מאחר וממש לפני מס' ימים קיבלתי את הסוללה הנטענת החיצונית כדי שאוכל להטעין את הפלאפון/טאבלט וכו' עלתה לי מחשבה - מאחר והסוללה הזו מספיק "חזקה" או יותר נכון בעלת קיבולת מספקת, למה לא להטעין איתה את המחשב הנייד? ופה עזרתך נדרשת - האם הדבר בכלל אפשרי מבחינת מתחים וכו'? (לא כ"כ מבין בתחום). במידה וכן, האם מישהו מכיר מתאם שמתחבר לכזה דבר? זה קישור לסוללה. המחשב שלי די ישן והדגם הוא Samsung RV511 עם מעבד I3
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש לרכוש חלקים לשדרוג מחשב נייח בתקציב של כ 3k למטרת גיימינג חלקים קיימים: ssd 1gb חדש ספק כוח 500w חדש ו 1050ti שהייתי רוצה לשדרג אבל יתכן שלא יתאפשר בעקבות מגבלה בתקציב. מחפש לקנות בתקציב: מעבד + קירור , לוח אם, וזכרון פנימי וכאמור גם כרטיס מסך אם יתאפשר(אבל במידה ולא, אשמח שניתן יהיה לשדרג בעתיד בקלות) אין צורך במסך או ציוד הקפי ניתן לחרוג מהתקציב בכ500 ש"ח. אשמח לעצתכם בעניין, תודה!
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
מחשב מיועד לאינטרנט, עבודה עם אופיס ,משחקים וסרטים . לקוח מ tms.co.il סל קניות - תצוגה מקדימה קטגוריות מוצרים מחיר כמות יצרן Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retail ¤1290 1 יצרן A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5 ¤288 1 יצרן LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black ¤127 1 יצרן Western Digital 500Gb 16MB AAKS ¤320 1 יצרן Gigabyte GA-EP45-DS3 ¤653 1 יצרן Coolermaster CM 690 Black - In Stock ¤399 1 יצרן Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM ¤833 1 יצרן Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤109 1 יצרן SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk ¤340 1 סה"כ מוצרים: 9 סה"כ: ¤4359 לדעתי זה מפרט טוב .. אבל אני לא יודע אם הכ.מסך הנ"ל יתאים למסך המיועד שאני מתכוון לרכוש - sams…
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
תקציב: 2100 ש"ח. המפרט נבנה ע"י: hw_joe. המחשב הולך להריץ משחקים בינוניים וטיפה כבדים, לדוגמא GTA IV, Assain's Creed 1+2, Red Alert 3, CNC 4... מארז Raidmax Apex Black, יחידות 1 ₪154 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=126 ספק-כוח FSP FSP350-60HCN 350W - 120mm-Fan 336W@12V Active-PFC, יחידות 1 ₪129 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1069 לוח-ראשי Gigabyte GA-M720-US3, יחידות 1 ₪354 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=848 מעבד-ראשי AMD Athlon II X3 #425 Triple-Core 2.7GHz 512KB/Core_L2-Cache 2GT/s/Direction-Bus Tray, יחידות 1 ₪388 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1213 פתרון-קירור למעבד Arctic Cooling Alpine 64, יחידות 1 ₪54 http://www.rs…
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
צריך לשדרג את המחשב. המחשב הנוכחי מבוסס Intel Q8400. זקוק למעבד ש"יסחוב" עבודה מסיבית בתוכנות גרפיות כמו פוטושופ, אפטר אפקט וכו'. האם ה i7 2600 עם לוח אם GA-H67A-UD3H-B3 יתאימו? או שעדיף את ה i5 2500 עם הלוח GA-Z68X-UD4-B3?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אני משאיר את השאלה הזאת פתוחה. אני לא מספיק מבין במחירים. אני צריך משהו שיעשה את העבודה לתקופה של חצי שנה - שנה וכנראה אחרי זה כמעט ולא יהיה שימוש בו 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות. יהיה נחמד אם יתמוך בהעברת סרטים עם רזולציית 4k. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגב…
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מחפש DB Server שמורכב למעשה משני חלקים גדולים. Storage והמחשב עצמו. המחשב: מעבד: ??? לוח אם: ??? זיכרון: לפחות 1GByte ram צריך להיות בעל 2 ספקים (אחד לגיבוי) שני בקרי SCSI (אחד לגיבוי) Storage להכיל לפחות מקום ל 12 דיסקים (1 ישמש כ-hot swap ושני כ-parity ב raid 5 כל דיסקים: בסה"כ כמות דיסקים של לפחות חצי TeraByte ובנוסף עוד 2 דיסקים כאשר אחד משמש כ-hot swap ושני כ-parity (ב raid 5) תקציב: 15000$ הערה: המפרט לא חייב להיות עם דיסקים SCSI, גם SATA יספיקו מבחינת מהירות הדיסקים. תודה מראש לכל העונים
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד דל XPS M1530 ,שיחקתי בVIRTUA TENNIS 3 גלשתי באינטרנט רציתי להעביר למצב שינה אך הוא לא נתן לי להעביר למצב שינה ואמר שהשחזור נכשל.לאחר מכן גיליתי שהמחשב היה חם מהרגיל ובמצב הזה מאוורר של המחשב לא פעל כיביתי את המחשב והמאוורר פעל בצורה חזקה והטמפרטורה ירדה.יש למישהו מושג מה יכולה להיות הסיבה לכך?יש לי כרטיס מסך 8600GT
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
טוב אז ככה קרעתי את התחת בעבודה במשך 4 חודשים +לקחתי קצת כסף מההורים בשביל לקנות מחשב למשחקים וזה ממש הישתלם לי אני חושב הנה המפרט: DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX GSKILL DDR 1024MB 400MHZ 2.5-4-4-8 DUAL CHANNEL MAXTOR 250GB 7200RPM SATA 16MB Point Of View Geforce 7800GT 256MB PCI-E OCZ PS 520W ATX MODSTREAM NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK Thermaltake BigTyphoon Sunbeam Transformer BLACK כל זה עלה לי 7890 ש''ח. ואני לא יודע כמה כל מוצר עלה אז אני לא יכול לכתוב לכם מצטער :-\
-
- 9 תגובות
- 828 צפיות
-
-
המסך הוא T240 של Samsung. המחשב מיועד למשחקים כבדים ולסרטים. משחקים כגון Far cry 2, פולאאוט 3 קרייסס וכדומה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אהלן יש לי חבר מהעבודה שמחפש לקנות לבנו מחשב ליומולדת הקא'ץ הוא שהוא יקנה את זה דרך חנות ספציפית באוקראינה ... בגלל שאין לי מושג בשפה הרוסית אני מאד אשמח לעזרה מכם ... אז ככה האתר הוא: http://www.mk-moi.ua/ להלן השאלון 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקל בהמהרה לכסף באתר = 16500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? התקציב מאד גמיש והוא יכול להעלות אותו ללא בעיה אלא אם כן יש סיבה מוצדקת ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? שוב אין בעיה לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ושימושים רגילים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמח…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט , סרטים ומשחקים קלים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? דיסק קשיח וכונן DVD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 עדיך שקט במסגרת תקציב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא, אני מרכיב לבד 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אין חנות ספציפית. 9. האם יש בקשות מיוחדות…
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום, קניתי לא מזמן לפטופ משולב טאבלט של lenovo yoga 2 13.3' ולא אהבתי את הווינדוס 8.1. לכן ביצעתי הורדת גירסה לווינדוס 7 וכעת יש לי בעיית התחברות לWIFI. המחשב לא מאפשר לי להתחבר גם כשאני מתקין מגוון דרייברים לווייפי. הסמל בicon tray הוא של אינטרנט חוטי מנותק. האם יש למישהו מושג איך לתקן?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מפרט למחשב ליצירת מוסיקה תוך שימוש בתכנת cubase (ייתכן שימוש בflstudio בעתיד). תקציב עד 5000₪
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום, אני נעזר בפורום הנ"ל לא מעט, קורא המון ומשכיל מנסיונכם ומהידע שלכם ועל זה מגיעה לכם תודה רבה, אתם באמת עושים עבודה נפלאה. אני פונה אליכם כעת על-מנת לקבל המלצה למחשב נייד לשימוש בייתי +, לאחר שהנייד שלי ושל אישתי נגנב לא מזמן בפריצה שאירעה בביתנו. אני במקצועי מעצב תעשייתי, כך שאני רגיל למפרטים די בומבסטיים במחשבים, כאלה שמאפשרים עבודה רצינית מאד בתלת וברינדורים. על כן אני מתקשה למצוא מפרט למחשב הסלוני-הביתי שיניח את דעתי בצורה מספקת, כזה בו לא יהיה שימוש בתלת עליו אני מדבר אך אולי, אם אפשר במסגרת התקציב, פוטושופ קליל פה ושם לתמונות (אני גם מצלם). אז לענייננו בהתאם לשאלון: * מטרות המחשב? בייתי סטנדרטי-כל יישומי אופיס, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים HD וה…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המפרט שלי מגיע ואני מחפש כתבה טובה שתסביר לי בשלבים כיצד לבנות נכון את המחשב שלי מבוסס A64 תודה
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות שם 2 מחשבים אז חשבתי לקנות גם נייד משם יש שם משהו מומלץ? ממ משקל לא חשוב עדיפות למסך כמה שיותר גדול ממ לסרטים מוזיקה ומשחקים קלים אם לא אז אני אקנה את ה1520 מהנוטבוקקלאב או משהו כזה אבל אם יש משהו טוב בIQPC אני מעדיף.... תודה=]
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן, מחפש נייד איכותי ויעיל שישמש בעיקר לקולנוע ביתי ולצפיה בסרטי HD התקציב הוא עד 2700 - 2800 גג תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למשחקים- בלי צורב סידירום מסך מקלדת ועכבר! את כולם יש לי (וכרטיס רשת). שיהיה טוב למשחקים עם כרטיס מסך טוב (רדאון בבקשה) ושלא יחרוג מהמחיר! כי זה רק מה שנתון לי כרגע. ורק משו אחד שיהיה 80 גיגה! הכוונה אני לא רוצה פחות או יותר ב80 אני מסתפק ועם אפשר שיהיה לוח אם עם כרטיס קול מובנה. עם מארז כמובן וחיבור USB מקדימה תודה.
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
אהלן, הרכבתי מפרט למחשב פשוט לעצמי. השימושים הם אינטרנט, אופיס, עריכת מוזיקה (ברמה בסיסית ביותר), השמעת מוזיקה. אני גר בבאר שבע, לכן הרכבתי את המפרט מהאתר של פנדה (שהבנתי שהם חנות אמינה). Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500AAKS 265 NIS ASUS DVDRW DRW2014BL1T x20 Sata Retail 164 NIS OCZ DDR2 VALUE 1024MB 800MHZ CL5 OCZ2V8001G x2 160 NIS AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5400 2.8Ghz 1Mb BOX AM2 400 NIS Gigabyte GA-MA78GM-S2H ATI® AMD 780G Chipset AM2 Plus 475 NIS Compucase 6K31 Micro Atx Silver Black 300W 270 NIS 195 הרכבה סה"כ - 1929 ש"ח. התבססתי על המפרט המומלץ במדור שלכם. כמו שאתם רואים חרגתי בהרבה, ואני רוצה לצמצם את התקציב ל-1500 ש"ח (אני לא צרי…
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
הי, ראיתי ב-YNET המחשב הבא: http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7732869&came=572 אני צריך את המחשב לבת שלי בת ה-13. השימושים עיקריים - אינטרנט, אופיס, משחקי SIMS, מוזיקה. התקציב שאני חושב עליו - הוא בין 2700-3500 המעבד T4400 נראה באמת חדש. איך האחריות של ACER? מה עוד אני צריך לקחת בחשבון?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד לשימושים ביתיים (מוזיקה, סרטים, פוטושופ).. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא משנה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אני מעוניינת שהחברה תהיה אמינה, עם שירות לקוחות טוב בארץ (עדיפות לאחריות מלכתחילה של 3 שנים, אך אם לא- שאוכל להרחיב), שהפלסטיקה תהיה איכותית (לא יישבר בקלות). המחשב שחשבתי עליו הוא: http://www.notebookclub.co.il/products/…
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-