ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,443 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט , סרטים ומשחקים קלים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? דיסק קשיח וכונן DVD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 עדיך שקט במסגרת תקציב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא, אני מרכיב לבד 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אין חנות ספציפית. 9. האם יש בקשות מיוחדות…
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום, קניתי לא מזמן לפטופ משולב טאבלט של lenovo yoga 2 13.3' ולא אהבתי את הווינדוס 8.1. לכן ביצעתי הורדת גירסה לווינדוס 7 וכעת יש לי בעיית התחברות לWIFI. המחשב לא מאפשר לי להתחבר גם כשאני מתקין מגוון דרייברים לווייפי. הסמל בicon tray הוא של אינטרנט חוטי מנותק. האם יש למישהו מושג איך לתקן?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מפרט למחשב ליצירת מוסיקה תוך שימוש בתכנת cubase (ייתכן שימוש בflstudio בעתיד). תקציב עד 5000₪
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום, אני נעזר בפורום הנ"ל לא מעט, קורא המון ומשכיל מנסיונכם ומהידע שלכם ועל זה מגיעה לכם תודה רבה, אתם באמת עושים עבודה נפלאה. אני פונה אליכם כעת על-מנת לקבל המלצה למחשב נייד לשימוש בייתי +, לאחר שהנייד שלי ושל אישתי נגנב לא מזמן בפריצה שאירעה בביתנו. אני במקצועי מעצב תעשייתי, כך שאני רגיל למפרטים די בומבסטיים במחשבים, כאלה שמאפשרים עבודה רצינית מאד בתלת וברינדורים. על כן אני מתקשה למצוא מפרט למחשב הסלוני-הביתי שיניח את דעתי בצורה מספקת, כזה בו לא יהיה שימוש בתלת עליו אני מדבר אך אולי, אם אפשר במסגרת התקציב, פוטושופ קליל פה ושם לתמונות (אני גם מצלם). אז לענייננו בהתאם לשאלון: * מטרות המחשב? בייתי סטנדרטי-כל יישומי אופיס, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים HD וה…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט שלי מגיע ואני מחפש כתבה טובה שתסביר לי בשלבים כיצד לבנות נכון את המחשב שלי מבוסס A64 תודה
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות שם 2 מחשבים אז חשבתי לקנות גם נייד משם יש שם משהו מומלץ? ממ משקל לא חשוב עדיפות למסך כמה שיותר גדול ממ לסרטים מוזיקה ומשחקים קלים אם לא אז אני אקנה את ה1520 מהנוטבוקקלאב או משהו כזה אבל אם יש משהו טוב בIQPC אני מעדיף.... תודה=]
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן, מחפש נייד איכותי ויעיל שישמש בעיקר לקולנוע ביתי ולצפיה בסרטי HD התקציב הוא עד 2700 - 2800 גג תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למשחקים- בלי צורב סידירום מסך מקלדת ועכבר! את כולם יש לי (וכרטיס רשת). שיהיה טוב למשחקים עם כרטיס מסך טוב (רדאון בבקשה) ושלא יחרוג מהמחיר! כי זה רק מה שנתון לי כרגע. ורק משו אחד שיהיה 80 גיגה! הכוונה אני לא רוצה פחות או יותר ב80 אני מסתפק ועם אפשר שיהיה לוח אם עם כרטיס קול מובנה. עם מארז כמובן וחיבור USB מקדימה תודה.
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
אהלן, הרכבתי מפרט למחשב פשוט לעצמי. השימושים הם אינטרנט, אופיס, עריכת מוזיקה (ברמה בסיסית ביותר), השמעת מוזיקה. אני גר בבאר שבע, לכן הרכבתי את המפרט מהאתר של פנדה (שהבנתי שהם חנות אמינה). Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500AAKS 265 NIS ASUS DVDRW DRW2014BL1T x20 Sata Retail 164 NIS OCZ DDR2 VALUE 1024MB 800MHZ CL5 OCZ2V8001G x2 160 NIS AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5400 2.8Ghz 1Mb BOX AM2 400 NIS Gigabyte GA-MA78GM-S2H ATI® AMD 780G Chipset AM2 Plus 475 NIS Compucase 6K31 Micro Atx Silver Black 300W 270 NIS 195 הרכבה סה"כ - 1929 ש"ח. התבססתי על המפרט המומלץ במדור שלכם. כמו שאתם רואים חרגתי בהרבה, ואני רוצה לצמצם את התקציב ל-1500 ש"ח (אני לא צרי…
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
הי, ראיתי ב-YNET המחשב הבא: http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7732869&came=572 אני צריך את המחשב לבת שלי בת ה-13. השימושים עיקריים - אינטרנט, אופיס, משחקי SIMS, מוזיקה. התקציב שאני חושב עליו - הוא בין 2700-3500 המעבד T4400 נראה באמת חדש. איך האחריות של ACER? מה עוד אני צריך לקחת בחשבון?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד לשימושים ביתיים (מוזיקה, סרטים, פוטושופ).. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא משנה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אני מעוניינת שהחברה תהיה אמינה, עם שירות לקוחות טוב בארץ (עדיפות לאחריות מלכתחילה של 3 שנים, אך אם לא- שאוכל להרחיב), שהפלסטיקה תהיה איכותית (לא יישבר בקלות). המחשב שחשבתי עליו הוא: http://www.notebookclub.co.il/products/…
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
מה שווי הלוח? בשימוש כשלושה חודשים, נמכר עקב שדרוג, אחריות מפלונטר. בוצע OC קל נמצא במערכת שלי, עם ספק איכותי, ראו במפרט. במידה ומשנה, המארז מאוורר מאוד. נראה לי שציינתי הכל. אז בכמה אני יכול למכור אותו?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מסך 19" מערכת הפעלה ויסטה כונן קשיח 320 ג'יגה מקלדת ועכבר + רמקולים סראונד. יש לי ספק כוח - אני מאמין שסטנדרטי, האם דרוש להחליף? יש לי DVD מהיר... יש לי כרטיס radeon x1550, לא משהו בכלל אגב... מעבד dual core 4 של פנטיום (3.00) לוח אם תואם של אינטל גם כן.. אני מעוניין להפעיל את GTA IV לכשייצא למחשב, ולשחק אותו על הגדרות גרפיות טובות מאד. הבנתי שלמשחק יש דרישות מטורפות. אילו חלקים עלי לשדרג? אין לי הגבלת תקציב, אבל אין צורך להשתולל יותר מדי
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברה.. יש לי מחשב נייד מסוג ASUS 1005HC והאות כ\F לא עובד... כנירא התקלקל או משו .. ואני לא יודע מה לעשות .. אם יש לכם הצעות או משו .. ואין שום דבר שיכול לתקן, איפה אני יכול לקנות לוח מקשים (מקלדת) חדשה ואם אפשר עזרה להחליף אותה. תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שניתן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. אין לי כרגע משהו ספציפי אז נגיד BF4 ברזולוציה של 1440X900. הגדרות כמה שיותר גבוהות למרות שאני מאמין שבתקציב כזה לא יהיה יותר מבינוניות וגם זה בלחץ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם יש אפשרות שייכנס לתקציב אז מסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מארז וסידירום לא צריך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם הא…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקציב 1500 שקל פלוס מינוס. לא כולל מסך. המחשב מיועד לגלישה באינטרנט ולאוניברסיטה. לא זקוק לכרטיס גרפי משובח וכרטיס קול משובח אלא משהו ON BOARD שיעשה את העבודה. כולל צורב וללא כונן DVD. תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חבר'ה יש לי מחשב כזה: פנטיום 4 , 2.4 ג'יגה, 512 זיכרון DDR , לוח אם ישן (אסוס P4 משהו...) וגם כרטיס מסך לא משהו (128 ATI READON או משהו כזה) הארדיסק WD 200 GB 7200RPM וכל השאר בטח לא מעניין. בכל מקרה אני רוצה להתחיל לשחק במשחקים החדשים , אבל רובם מקרטעים לי בצורה איומה יש לי 2000-3000 שח לשלם על שידרוג. ממה שהבנתי מחבר אני צריך רק כרטיס מסך בןז*** וגם לוח אם חדש ואז הכל ירוץ סבבה. אז יאללה. תמליצו לי על מה לשדרג בסכום כזה, ובבקשה לפרט שמות של חלקים! ממש תודה! אני כבר להוט לקנות... אז יאללה שפכו !!
-
- 29 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני חדש פה בפורום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד קל לנשיאה (עד 2 ק"ג), וזמן סוללה ארוך. הצרכים שלי הם גלישה, אופיס, ותכנות ב- C#. חשבתי על Asus 1215P. מה דעתכם? בתודה מראש, עמית
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש לאחותי מפרט מנצח ב-2500 ש"ח הצרכים: ICQ, MSN ושאר זבל אינטרנטי... משחקים לילדות (יש כאלה?) סרטים, סדרות ועדיף שהכרטיס מסך (שכנראה יהיה מובנה בלוח) יוכל להתחבר לטלויזיה גם. בקיצור, הארד דסק של WD 160G אני יודע לבחור לבד, אבל אני לא עדכני בנושאים של לוחות צ'יפסטים ומעבדים ופה אני צריך את העזרה. יש לי fetish ל-ASUS אז אם אפשר שהלוח יהיה שלהם, מה טוב ...ועם כרטיס מסך מובנה כמובן, תודה רבה. עריכה: לא אכפת לי אם זה אינטל או AMD ואני חושב שvista מחייב 2GB זכרון.
-
- 10 תגובות
- 847 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 1500 ש"ח לנצל למקסימום ולא לחרוג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? גיימינג בסיסי, למשחקים כמו קומבאט ארמס, ברמה אפילו יותר גבוהה. השימוש במשחקים יהיה גג 8 שעות ביום (מספר אנשים בבית) ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? מסך 19 אינץ' לא רחב, נראה לי ש1024X900. * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שאפשר, עדיף על גבוהות. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא כל כך חשוב, 3-4. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה צריך, XP או ווינדוס 7. גם הרכבה צריך. 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? א…
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב ואני רוצה לשפר אותו באיזה שהי צורה אבל אני לא יודע איך הנה המפרט: מעבד Intel 1.7 לוח אם Intel Garibaldi Socket 423 כרטיס מסך GeForce 2 GTS 64DDR זיכרון 256 RDRAM דיסק קשיח WD 40 GB 7200 מסך LG 776 FM מערכת הפעלה WIN 98 עכשיו אני רוצה לשפר אחד מהחלקים האלו אבל אני ממש לא יודע מה אני משחק הרבה במשחקים כמו NBA 2003, Unreal Tournement, WarCraft 3 בקיצר משחקים כבדים... איזה חלק/חלקים הכי כדאי לי לשפר כדי שהמחשב יעבוד יותר טוב ולא יקרטע אחרי כל משחק שאני משחק (כמו עכשיו ???) תודה על העזרה!!!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי הרכבתי מפרט שמיועד למשחקים ולאוברקלוקינג רציני!! אבקש שלא תרכיבו לי מפרט אחר אלא רק תציינו חלקים אחרים שיאפשרו לי תוצאות יותר טובות. המפרט: Intel® Core2 Quad Processor Q6600 SLACR STEPPING G0 ¤1470 url]http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=676 Thermalright Ultra -120 eXtreme CPU Cooler ¤331 url]http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=220 GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 ¤580 url]http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=681 OCZ DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel Reaper HPC Heat Pipe Conduit CL4-4-4-15 ¤556 url]http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=62 Pine XFX nVidia GeForce 8800GT 512MB PCIe ¤1511 url]http://www.foxpc.co.il/p…
-
- 17 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה למכור את המחשב הישן שלי q6600 מעבד quad core 8gb זכרון בדואל צא'נל לוח אם abit ip35 pro כרטיס מסך hd4670 512mb מה לדעתכם הערך שלו היום? בכמה אתם הייתם קונים?
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני צריך מפרט למחשב ב- 4,000 שיהיה מתאים ל OC המחשב יהיה בעיקר למשחקים, ולעבודות ... מה המחשב הכי טוב שאפשר לקבל במחיר הזה ? תודה לעוזרים !
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
מטרות המחשב: משחקים, אינטרנט, מוזיקה וסרטים וכמובן, פנאי. דרישות: מחשב שקט בדגש, הוא יימצא בחדר השינה קרוב למיטה. מתלבט בין מארז עם חלונות או בלי, וגם לבין מארז עם ספק מובנה או לחוד כל דבר. ישנו מסך 19 אינץ' דק, בשאיפה לשדרג ל-22' בעתיד. אני כמעט סגור לקחת את המעבד הבא- Intel Core 2 Quad Q6600 2.4Ghz Tray. אלא עם כן משתלם לי אחרת. לוח אם של ג'יגבייט או אסוס, יש באמת הבדל ביניהם? דיסק קשיח של WD אני חושב ש-500GB יספיקו לי. זכרון של 4GB. ומארז וספק מאוד חשוב לי, מתלבט בין CM690 לבין CM590. או Cooler Master Mystique 632S חשבתי אולי ללכת על הסונאטה3 שמגיע עם ספק כח. או אולי ThermalTake M5 Black 120mm Fan Windows אגב, אני מעוניין לקנות מ-RSM. האתר: www.rsm.co.il …
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-