עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8500. חריגה עד 9500. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? העבודה הרבה פעמים דורשת מערכות שעובדות במקביל. ריבוי חלונות Chrome. Photoshop After effect Premiere pro Lightroom Multiple SAAS programs working simultaneously such as Monday.com /MIRO / SLACK / LOOM etc Recording screen + Zoom Audio editing -audition Adobe. programming Html ,Css, Java script, python Heavy excel calculation podcasting - adobe audition 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  2. Started by Lost Oath,

הי, ברשותי מחשב LG R410. (http://www.lge.com/products/model/detail/r410.jhtml) כיצד אני יודע אם יש לו MXM? (נשאל בהמשך ל: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=426482.0) תודה, ר.

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  3. Started by yossistarz,

בדיוק הסתכלתי קצת באינטרנט וראיתי את הכרטיסים הבאים של NVIDIA למחשבים ניידים שתומכים ב DX10 ותהיתי אם אני יכל להחליף למחשב שלי, HP DB6160ea, את כרטיס המסך. חיפשתי אם יש למחשב שלי את חריץ הMXM אבל לא מצאתי שום דבר שאומר שכן או שלא. סביר להניח שאם HP לא אומרים דבר אז כנראה אין אבל כדי להיות בטוח החלתי לשאול לגבי זה כך שאם יש מישהוא שיש לו מושאג אני אודה לו מאוד.

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  4. Started by grasec,

Here you'll see my idea of a gaming computer with accesable link for more infoarmation AMD Core:Phenom II x3 Tripple-Core 710 Socket AM3 2.6Ghz 45nm// 640NIS http://products.amd.com/en-us/DesktopCPUDetail.aspx?id=523&f1=&f2=&f3=&f4=&f5=&f6=&f7=&f8=&f9=&f10 CPU Cooling System:Arctic Cooling Freezer Xtreme CPU Fan For (s775,s939,AM2,AM2+,AM3//175NIS http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=1_42&mID=69&language=en AMD Mboard:GIGABYTE MA790X-UD4P AM2+, AM3, 790X, DDR2 1066, 2xPCI-E//625NIS http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=3038 Memory/Ram:DDR II 1066Mhz 2x2GB OCZ Rea…

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  5. אז לאחר שלוש שנים החלטתי להחליף סוף סוף מחשב מהגרואטה הישנה שלי (PENTIUM 3 450HZ וRIVA TNT 16MB) ועכשיו למערכת החדשה: Maxtor 40GB 7200RPM Logitech Internet Navigator Explorer OPTICAL USB rev 3 TEAC FLOPPY DRIVE BLACK 1.44 LITE-ON DVD 16*48 Retail Black Enermax FS-710-B 350W EPOX 8K5A3+ AMD XP 2000 256MB MUSHKIN DDR 333 Gigabyte Radeon 9700 Pro אז מה אתם חושבים? (מסך וצורב כבר יש לי)

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. Started by zobb,

חברה אני קונה מחשב חדש ואני רוצה שהוא ישמש אותי בשביל עבודה משרדית. כמה דברים הוא צריך לכלול: המפרט אמור לכלול : *זיכרון : 512Mb 3200 *מסך: LCD *מעבד INTEL *בלי סידי *עד 5500 מישהו שחושב שאפשר לשנות משהו כמו למשל : אין צורך באינטל אז מוזמן לעשות זאת. חברה תודה רבה לכל המשקעים ולכל אלו שרוצים לעזור !

7. Started by INFERNO,

אני כניראה רוכש מחשב חדש אבל אני לא צריך את כל הציוד ההקפי מסביב (רמקולים , מסך , מקלדת , עכבר ) ועוד כמה חלקים פנימיים (הארדיסקים , צורב ) אז מה שאני צריך זה ככה : מעבד (עדיף אינטל ) זיכרון (2 GB ) לוח אם , כרטיס מסך ומארז ללא ספק (יש לי 500 WATT של TT ) הסכום שאני הולך להשקיע הוא 3500 מקסימום ! לא יותר מזה . בניתי מפרט בסקאי PC אשמח אם תתנו תגובות אם הוא טוב או שיש אופציות יותר טובות מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box ¤961 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6550 לוח אם ASUS P5B ¤623 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31070 זיכרון Corsair DDR2 1024MB 667MHz CL5 ¤273 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS1GB667D2 כרטיס גרפי Club-3D ATI X1950PRO 256MB PCIe ¤94…

• 10 תגובות
    • 819 צפיות
  8. Started by sft,

יש לי Lenovo 3000 N100 שנכבה היום, הוא היה בלי סוללה ומחובר ישירות לחשמל ברגע שאני מחבר את הסוללה ואני מנסה להדליק אותו אני מקבל הבהוב של הסמל של הבטרייה של המחשב בכתום (סוללה ריקה או חלשה מאוד) והמחשב לא נדלק, ברגע שאני מוציא את הסוללה ומנסה להדליק את המחשב שום דבר לא קורה מישהו יכול להסביר לי מה קרה ודרכים שאפשר לטפל בזה ? תודה

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  9. Started by shahark55,

היי וחג שמח. לאחרונה קיבלתי נטבוק של חברת סמסונג - N150. המחשב הגיע עם מערכת הפעלה WIN7. מעבד N450 1.66GHz, זיכרון 1GB. הבעיה היא שהמחשב לא מסוגל לנגן סרט - הCPU טוחן 100% והסרט מעבד את הסינכרון שלו. האם הדבר הגיוני? מה אפשר לעשות? האם מערכת ההפעלה המתוקנת מהווה בעיה? תודה מראש שחר

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by wta,

איזה מהמעבדים הבאים של מחשבים ניידים קטנים, מסוגל ליותר ביצועים ומולטי טאסקינג? ??? ועוד השוואה N28 מול Intel Celeron M ULV 723 1M 1.20GHz 800 MHz מי יותר חזק?

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  11. Started by Shiranaway,

התלבטות לגבי שני דגמים סופיים., שניהם של DELL. אתם הקובעים N5010 i5 4DDR3 320GB http://tms.co.il/product/8197 Latitude E5410 i3 4DDR 320GB שניהם הבדל של 100 שקל, לא משמעותי. חשוב לי שהמחשב יאריך ימים (הוא יהיה פתוח הרבה שעות ביום). תודה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Idan-h,

שלום, חבר שלי רוצה לקנות נייד חדש. הוא דיי נסגר על הN5110 של דל. התקציב הוא עד 4000 בעיקרון. בגדול הסתכלנו על ה2410-i5 עם ה6GB RAM, וכרטיס 525M. אני יכול להשיג אותו בבאג ב4060 במקום 4272, ושם יש שירות טכנאי בתקופת האחריות. אותו מחשב עולה בKSP ברגיל ב4090 (שירות רגיל במעבדה). העניין שראיתי שבKSP יש גם מחשב עם תצורה של i7-2630, זיכרון 4GB, ואותו כרטיס מסך ב4290 (גם כן שירות מעבדה) http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12670 האם זו תהיה טעות ללכת על הi5 כשההפרש במחיר הוא באזור ה200-250 שקלים? ידוע לי שיש גם תצורה של i7 עם 8GB זיכרון, שעולה בדר"כ 4550 בKSP ואייבורי. אותו מחשב עולה בבאג 4776 ואני יכול להשיג לו אותו (גם עם שירות טכנאי) באיזור המחיר של KSP ואייבורי. אני יודע שזו האופצ…

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  13. Started by Classic notion,

שלום, לאחרונה רכשתי N550JV CN191H בהמלצה של chevy. אחלה מחשב רק שיש לי בעיה אחת, אני חושב שמשהו דפוק בדיסק הקשיח ואני תוהה איך אפשר לאבחן אותו כדי לקבוע אם קיימת או לא קיימת בעיה. אם אני מוריד מ utorrent במהירות גבוהה (מגה ומשהו לשניה), אני שם לב לתקיעות קצרות שחוזרות על עצמן כל כמה שניות. כשאני אומר תקיעות אני מתכוון גם תקיעות קטנות במוזיקה, הסמן של העכבר נתקע בקטנה, בזמן שאני כותב את הדיון הזה האותיות מדי פעם לא נכתבות ברגע הלחיצה. כאילו הדיסק שם את כל המערכת בבלוק בגלל שמשום מה קשה לו. אם אני מסתכל ב task manager (של ווינדוס 8) אני רואה שהעומס על הדיסק) כל הזמן עולה ויורד, בממוצע נמצא על 60 ונע בין 30 לממש 98 99 (אחוזים) (כשאני מוריד במהירות גבוהה מיוטורנט. עכשיו כשה…

14. Started by dimka323,

לפי האתר של ASUS מחשב N56JK יכול להגיע בתצורה של מסך FHD IPS וגם בתצורה FHD שלא IPS www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/N56JK/specifications Display15.6" 16:9 HD with EWV (1366 x 768) /Full HD (1920x1080)/IPS FHD (1920x1080) Asus Splendid Video Intelligent Technology, Zero Bright Dot , anti-glare לא מצאתי ברשת ביקורת על תצורה N56JK-CN028H שנמכרת בארץ ולכן אני פונה לכאלה שרכשו את הנייד הנ"ל ויכולים לבדוק את העניין בעזרת תוכנה פשוטה.

• 27 תגובות
    • 9.8k צפיות
  15. Started by Mistery,

שלום, אחרי שבוע-שבועיים של שימוש רגיל,היום בהמלך גלישה באינטרנט נתקע המחשב ולא מגיב לא לעכב לא למקשים ולא לטאץפד, אמח לא מצליח לפתוח את המכסה של הבטרות כדי לנתק,המחשב לא נכבה דרך כפתור הדלקה כיבוי במקלדת,בקיצור אני לא יודע מה כבר אפשר לעשות. תודה רבה מראש לעוזרים.

16. Started by yan_ymar,

שלום רב, לא מזמן קניתי את הנייד של אסוס n75sf ואני לא מצליח לנעול את מספרי הצד במקלדת, אין לכך שום כפתור, האם זה אפשרי? איך פותרים זאת? (מחשב מעודכן במלואו הכל מהכל)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by idann,

שלום אשמח לעזרה. אשמח למפרט מחשב PC עבור גרפיקאי שעובד עם תוכנות גרפיקה השונות כדוגמת Adobe, ומעט עריכת וידאו. מענה על השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח, בבקשה לא לחרוג - עבור מחשב + מסך 23-24''. 2. מה שימושי המחשב עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD. עריכת גרפית באמצעות תוכנות Adobe השונות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי. כן, רק מסך גודל 23-24''. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5-8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור ב"ש,…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by eyaler,

אני מחפש חוות דעת לגבי החנות nayadnayad.co.il יש להם דגמים של לנובו שאין באף מקום אחר שנראים זולים מדי... מישהו מכיר\קנה שם?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by avi1231231900,

רציתי לשאול,בביוס כתוב לי nb8p-gs עם 256MB האם זה 8600GT 256MB DDR3?

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  20. Started by OmerDude,

ahalan hevre, I need a gaming computer for my "gis" it should be up to 5000. no need for a screen, i think there's no need for a hard drive larger than 80GB. memory preferable 1GB RAM. also no need for keyboard/mouse/speakers. thanks a lot, Omer BTW no need to answer in english, i just don't have hebrew on this compputer

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by ranyr,

i want an economic laptop - preferably dual core )buying in the US) thanks

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  22. Started by Demon-Hunter,

i posted a thread a couple of days ago but my budget had a huge bump so im reposting. ok so my budget is now 9000 nis , dont need a screen , dont need speakers, dont need soundcard, and dont need hardrives. i need 1 GB of memory , CPU should be A64 3400, motherboard, X800 pro, DVD drive, and a case which is good looking and has place for alot of fans, and put as many fans as the case can hold. thanks edit: oh and forgot to mention this PC will be for games, movies and maybe a tiny OC. second edit: oh and a good PS

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Hi ALL. I am writing from abroad so I don't have Hebrew keyboard. I have enhance knowledge in IT systems and I need to build computer for Microsoft virtual center+ solid gaming performance Practically I know what needed- lots of cpu power and memory however I do ask edvise from the forum members to see if there are design holes - incompatibility or issues in the following spec, and offer improvement suggestions.. YOU ARE MORE THEM WELCOME TO COMMENT IN HEBREW, I UNDERSTAND ALL. SPEC: [intel Xeon X5650 Six Core Socket LGA1366 2.66GHz 6.4GT/s 12MB Cathe 32nm (BX80614X5650) X2 Cooler Master HAF 932 Black Edition Full Tower ATX Case Cooler Master Silent Pro M1000 Modular…

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  24. Started by bay,

the computer must be with the case Thermaltake Soprano Dx with efective and good looking cpu cooler like zalman cnps9500 a q6600 procesor i dont need a monitor

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  25. Started by bay,

the computer must be with the case Thermaltake Soprano Dx with efective and good looking cpu cooler like zalman cnps9500 a q6600 procesor ;D i dont need a monitor

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים