עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by IrowB,

שלום לכולם , צריך את עזרתכם . נמצא כרגע באירופה לתקופה יחסית ארוכה . המחשב הנוכחי קורס לאט לאט ואני בחיפושים אחר אחד חדש. כאמור אני מתכנן להזמין את המחשב מאמזון , ולפני שאבצע את ההזמנה רציתי לוודא + להתייעץ לגבי כמה דברים. אצרף פה בהמשך מספר דגמים, אבל כרגע אני לא צריך יותר מידי מהמחשב , שתיהיה לו היכולת להכיל כמויות גדולות של מוזיקה , בעיקר עבודת אופיס פשוטה , מיילים , צפייה בסרטים . סה"כ שימוש ביתי , אך בהמשך הדרך ארצה אותו חזק באותה מידה שישמש אותי בתקופת לימודים . לכן מבין את החשיבות של להשקיע לאורך תקופה. מספר דברים שרציתי לוודא , 1. אחריות - עליי לוודא שהאחריות היא בינלאומית , מעבר לזה אין עוד משהו מיוחד. נכון? 2. שפת המחשב - בר…

• 4 תגובות
    • 4k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאה דולר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותוכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Matlab ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 15 inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיף גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד…

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  3. Started by gilz,

שלום, על פי הדרישות הממולצות ממחשב לOculus rift בחרתי שני מחשבים שניראים לי מתאימים והם בתחום המחיר הנמוך ביותר (כרטיס גרפי Nvidia 1060). הראשון בעל מעבד i5 והשני i7. האם יש המלצות לבחירה מבין שניהם? האם הדל עם מעבד ה i5 יתמוך בצורה טובה לאוקולוס? משהוא אחר בתחום הזול של המחירים? 1. Dell inspiron 7577 2. Lenovo legion y720 תודה,

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  4. שלום יש לי מחשב גיימינג ישן אני מתלבט האם לשדרג חלקים ממנו ואז להוסיף בעתיד חלקים נוספים או לקנות מחשב חדש האם לדעתכם זה שווה? הרעיון הוא לשדרג מעבד+לוח אם+זכרון + SSD לא לקנות כרגע כרטיס מסך עקב חוסר זמן למשחקים - כשאתחיל לשחק אקנה המחשב הקיים: i5-2500K 8GB ASROCK MB 128GB SSD GTX570 1TB HDDx2 usb 3 extension+CM690 Case - אהוב עליי במיוחד שידרוג למחשב נוכחי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000-5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידה ומה שדרשתי מוגזם ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משר…

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 13,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1,000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מלבד המשחקים, OBS. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. נכון לעכשיו, Dead by Daylight, PUBG, בעתיד - Death Garden, BF5... פלוס לא מעט משחקים שאני לא נזכר בהם כרגע -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440p. -לאילו הגדרות גרפיות …

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. עקב גסיסה של הדיסק הקשיח ומערכת בת 5 שנים, אני מחפש המלצה למפרט, בגדול צריך רק את הקופסה עצמה על כל חלקיה אבל ללא כרטיס מסך (כרגע עם GTX 970). אשמח להכוונה כללית על מה מקובל כרגע כ MID-HIGH END או אפילו היי אנד ללא כרטיס מסך - זאת אומרת מעבד חזק יחסית עם קירור מים וכל השטויות של SSD M2. לא נותן טווח מחירים אבל בלי הכרטיס מסך אולי משהו כמו 4-5 אלף. קירור מים זה פלוס רציני אבל הבנתי שאולי לא צריך? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by newnick,

. מה התקציב המקסימאלי? 3500₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?X 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 4K, בגודל 27 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם …

8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AVID MC -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? …

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. Started by Blueblood1,

. מה התקציב המקסימאלי? 4000-4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם זה ממש שווה את זה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אתן לכם להראות לי אופציות ששוות חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות. עבודה עם VMWARE, משחקים מ2016-2017. הרבה תוכנות פתוחות באותו הזמן. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום , אני גר בניו יורק, אני מתלבט אם לקנות Macbook Pro 13 - ב1100 דולר - את הדגם הזול ביותר . אך איני בטוח אם יספיק לי לצרכיי, וגם הוא די יקר . לכן צריך חוות דעת על המק בוק פרו - והאם יש לו אלטרנטיבה זולה יותר ? 1. מה התקציב המקסימאלי? 800 דולר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל , אלא אם אין צורך 2. מה שימושי המחשב : עריכה גראפית , Photoshop , Netflix - שימוש מרכזי , גלישה וכו, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - גודל מסך - 13 אינץ מספיק לי, אני צריך רזולוציה גבוהה מספיק - ראיתי שלמק בוק יש 13.3- IPS technology; 2560-by-1600 native 3. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס - כן, צריך מע…

11. שלום לכולם שאלה קצת פילוסופית שקודמת לרכישת מחשב חדש (נייח או נייד): נאמר שנתונים שני מחשבים, האחד נייח והשני נייד, עם חומרה דומה או זהה. מהם ההבדלים ביניהם מבחינת ביצועים, אמינות, מחיר וכו'? יש היום מחשבי גיימינג עם חומרה היסטרית שדומה מאד למחשבים נייחים. למעט היתרונות ה"ניידים" במחשב נייד שכולל למעשה את כל המערכת (מסך, מקלדת ועכבר, סאונד וכו'), האם יש יתרונות נוספים? תודה מראש

12. Started by Yevgeni Dubovik,

שלום חבר'ה ! אני קודם כל יתחיל בזה שאני גן בקנדה אני מצטער עם זה יסבח עניינין קצת אבל אני מסתכל בדולק קנדי באתר newegg.ca אני מעוניין לבנות מחשב גיימינג אך ורשק למשחקים וכל שאר הדברים הקטנים היומיומיים... עשיתי לי מפרט אבל כבר ממזמן אני לא התעסקתי בזה אז ניהייתי קצת חלוד ... התקציב שלי זה 1200-1150. דולר קנדי וזה המפרט שבניתי: https://ca.pcpartpicker.com/list/gpYzP3 תגידו לי בבקשה אם זה מפרט טוב ואם יש משו לשנות אני ישמח ! תודה מראש!

13. שלום התבקשתי ע"י קרובי משפחה לקנות עבורם מחשב שנועד למטרות כלליות ופוטושופ לא מקצועי. הם לא מבינים במחשבים ונאלצתי לסייע מדי פעם בעניני חומרה ומערכת הפעלה במחשב הנוכחי שלהם. חשבתי אולי לקנות להם מחשב מותג עם שלוש שנות אחריות באתר הלקוח כדי לקנות לי שקט נפשי. התקציב הוא כ- 5000 שקל, מספיק כדי לקנות מחשב מתאים לפי ההמלצה של האתר. השאלה אם שווה השקט הנפשי את ההבדל הכספי? תודה

• 21 תגובות
    • 3.7k צפיות
  14. Started by Niv Shiker,

אהלן אני רוצה לקנות מחשב גיימינג במחיר של עד 5000 שח , אחרי הרבה חיפושים מצאתי את שני הדגמים האלו ומתלבט מאוד ביניהם אשמח לייעוץ ופתוח להצעות למרות שזה הכי הטוב שמצאתי

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  15. האם כונן קשיח משולב SSD + SATA נחשב טוב? למשל, 128GB SSD + 1 T או שעדיף רק SSD 256GB? האם יש צורך בתכונות מיוחדות במפרט לצורך עבודה מהבית והתחברות לשרת חיצוני מרחוק? תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. בוקר טוב לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב למטרת עיצובים, עריכה, סרטים ועבודות. מחשב שיהיה טוב לשנים הקרובות. אלה כמה מחשבים שמצאתי כמה מהאאוטלט של DELL, איזה הכי עדיף גם מבחינת מחיר ביחד לחומרה ובכלל כדאי לקנות מהאאוטלט: http://www.dell.com/en-us/shop/dell-laptops/inspiron-15-5000/spd/inspiron-15-5570-laptop/dncwlb3431sv2 http://outlet.us.dell.com/ArbOnlineSales/Online/SecondaryInventorySearch.aspx?c=us&cs=22&l=en&s=dfh&sign=PXhcOSHtr1T4IOw%2fPR7Udbrnt%2fSzQtgMA4jBnJLh6q7hmCOKnT4Etp7iiI8JT8oWe%2fyCNkmL%2fKPfnAIlNfPXBSWZCUeZiXTJFCMCZkXtW%2bxtxPiNiic4w%2fOdG54NSrfAU8SunUgQTYPQk6oR%2bhPhITwV0buidAvCHoK5pZABmEAEM8S7pSXitNr…

• 1 תגובה
    • 994 צפיות
  17. Started by DeAk,

היי לפני בערך 8 חודשים קניתי מחשב חדש. קניתי את הזיכרונות שרשום בכותרת ופה למטה במפרט. אני מעוניין להוסיף עוד סט של זכרונות כמו שיש לי כרגע..והבעיה שאני לא מוצא אותם יותר. השאלה שלי אם אפשר להוסיף סט אחר במקום או שאפשר רק לפי מה שיש כרגע? שאלה נוספת.. מה יתן לי יותר ביצועים..להוסיף זיכרון או להחליף למעבד i7 ? תודה על העזרה!

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  18. שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש בסך 6000 ש"ח ואני צריך עזרה בבניית מפרט מקצועי למחשב השימוש העיקרי במחשב: תוכנות תלת מימד ורינדורים: NX SIEMENS, 3D MAX, SOLIDWORKS המחשב לא לצורך משחקים אני צריך מחשב שיודע להתמודד עם עבודה בקבצי תלת מימד גדולים עם תאורות וטקסטורות וכמובן הכי חשוב רינדורים מהירים באיכויות רינדור גבוהות ( הגדרות גרפיות גבוהות ) ניתן לחרוג עד 6500 ש"ח אין צורך בציוד הקיפי שיהיה שקט 6 בסולם מ1-8 לא מתוכנן אוברקלוק יש צורך במערכת וינדוס 10, הרכבה בחנות דרישה לחיבורים/תקנים החדשים ביותר שקיימים . חיבור אופטי לסאונד אם הולכת לצאת חומרה חדשה בקרוב ששווה לחכות אז נא ליידע אותי ת…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by Nadav Shaked,

היי, אני מתחיל ללמוד השנה מדעי המחשב ולשם כך אני אצטרך לקנות מחשב נייד רציתי לדעת מה דעתכם על macbook pro (התקציב הוא פחות הבעיה) האם כדאי לקנות אותו כבר עכשיו או שכדאי להמתין עוד קצת עד לתחילת הלימודים (אולי צריכה לצאת גרסא חדישה יותר עד אוקטובר) איזה גודל של מחשב עדיף "15 או "13? תודה מראש

• 17 תגובות
    • 3k צפיות
  20. שלום רב ותודה מראש לעוזרים אני צריך מחשב לעריכת וידאו /שימוש עיקרי בתוכנות אדובי למינהם פרמייר וכדומה. התקציב המקסימאלי 12,000 א) לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - ניתן לחרוג מהתקציב עד 17,000 2. שימושי המחשב עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD א) והמחשב מיועד בעיקר לפרימייר עריכה של כ20 סרטים בשבוע. המחשב יעבוד עם 2 מסכים 24 . 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (=6 6. לא מתוכנן אוברקלוק (OC 7.יש צורך לכלול מערכת הפעלה בסיסית. הקניה מתוכננת בשבועיים הקרובים. יש לי כיום 3 דיסקים שעוברים איתי 1 של 4 TB ועוד 2 של 2TB שהם מלאים. חשבתי על המפרט הבא: מעבד i7עדכני . זיכרון 64 GB SSD עבור מערכת הפ…

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by Tom_L111,

מחפש לקנות מחשב נייח לסלון, שיחובר לטלוויזיה. שימושים ביתיים קלים סטנדרטיים (אינטרנט סרטים אופיס, טורנט, אולי גם מטלאב לפעמים), אבל מעדיף להשקיע כדי לקבל מחשב שיבצע אותם בקלילות. לא בטוח כמה כדאי להשקיע, ואיזה סוג מארז. יש מקום למארז קטן, ככה שלא חייב מחשב מיני / NUC 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא יזיק לחסוך, אפשר לנצל אם תהיה תמורה מורגשת ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג גם באלף ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, עבודה משרדית, הורדת טורנטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש…

22. היי, מעוניין בחוות דעת למחשב שהכנתי עבור חבר, מעוניין במחשב לישומיים כלליים ומשחקים. מצ"ב המחשב שהכנתי: https://ksp.co.il/t/mDp90E האם ישנם רכיבים שהייתם מחליפים, אני משער שאת המסך לא יחליפו (קנו אותו לפני שנה וחצי). לא בטוח לגבי איכות המאיץ גרפי אל מול המסך. לא בטוח אם צריך עוד מאוורר (שמתי שניים). האם הספק מספיק למערכת. תודה לעוזרים https://img.ksp.co.il/allimg/lrg16014.jpg[/img] דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: [url=https://ksp.co.il/?uin=42987]מעבד אינטל Intel Core i5 8400 2.8Ghz 9MB Cache s1151v2 - Tray [/url]1 מאוורר למעבד: [url=https://ksp.co.il/?uin=1167…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by ran500,

היי המליצו לי על המחשב נייח: קירור נוזלי של alienware מקורי Gtx970 12 ram I7 3960x xtreme edition 6 ליבות מארז alienware Aurora r4 מהדורה מוגבלת לשימוש עבור משחקים האם המפרט טוב?

24. שלום לכולם, יש לי מחשב שמשרת אותי נאמנה כבר 6 שנים (מצ"ב מפרט). הספק כח הלך ואני מחפש ספק חדש, המחשב משמש לדברים סנדרטיים ביותר ולא לגיימינג ולכן אין דרישה למשהו מיוחד מלבד העובדה שהוא מריץ 6 HDD. אשמח להמלצה בדגש על אמינות. בתודה מראש, שאולי

25. Started by Dongsilver 420,

האם הרכיבים הנל יוכלו לפעול ביחד?: (לא להתייחס לוי הירוק ולמשולשי הזמינות) תמונה שם המוצר יצרן אתר זמינות איפוס כמות מעבד אינטל : מק"ט: #47221Intel Core i5 8400 2.8Ghz 9MB Cache s1151v2 - Box 1 מאוורר למעבד : מק"ט: #21051Arctic Freezer 13 CPU Cooler 1 לוחות אם למעבד…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים