עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by xtract1,

אני צריך מפרט שישמש בעיקר לעבודה יום יומית (אינטרנט,אופיס וכו') אבל אני רוצה משהו שיחזיק כמה שנים טובות (עד כמה שאפשר) כמו שאמרתי ב3.5K ללא חריגות..ללא מסך..אבל אני כן צריך רמקולים פשוטים יחסית מקלדת פשוטה ועכבר פשוט (לא להגזים) הכי חשוב זה מעבד כפול ליבה (אני מניח 805) וכרטיס מסך חלש כי אין צורך בשחקים. שאלה אחרנה: כדאי לי לחכות עוד חודש לירידת המחירים גם אם אני קונה את ה805 שהוא זול ממילא? אתם חושבים שירידו לו מחירים עוד? ובצורה דרסטית יחסית?

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  2. Started by Teliran1,

אהלן, אני זקוק למפרט ב3500 שקל לא כולל ציוד היקפי מסך וכו'. הציעו לו תמחשב המוכן הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4286&CatCode=3 לדעתי אפשר להרכיב בתקציב הנ"ל משהו יותר טוב וגם אני יודע שמחשב מוכן זה לא תמיד הכי טוב. המחשב מיועד למשחקים חדשים בעיקר ושיריץ אותם טוב. רק דרישה אחת היא שיהיה הארדיסק של 1TB. ודרישה נוספת היא אם אפשר שהמחשב יהיה מורכב מKSP או אייבורי עדיפות לKSP. תודה רבה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיפות ללא חריגה אך 100 שקלים לכל היותר. 2. מה שימושי המחשב: משחקים ושירים בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו מש…

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  3. מה דעתכם על המפרט הבא שבחרתי עבור גלישה, משרדי וצפיה בסרטים? החלק שמטריד אותי הוא לוח האם: אני חושב שבשביל סרטים אני לא צריך כרטיס מסך (אני צודק?), ולכן חיפשתי לוח שיש לו גרפיקה טובה משלו. אבל אני מוכן להוסיף עוד 200-300 ללוח טוב יותר לצרכי, אם יש לכם המלצה. המיפרט שלי: מעבד: אינטל E6300. מחיר: 1,121 לוח אם: intel DG965RYCK ROGERS CITY. מחיר: 660 זכרון: TWINMOS 1023MB 667MHz CI5 5300. מחיר: 660 דיסק: WD2500KS. נפח 250GB, 16MB cache. מחיר: 450 צורב: LG GSAA-H10A X16 . מחיר 182 מארז COMPUCASE CI-6A19 עם ספק כח 400TRT 20/24P . מחיר 435 סה"כ 3508 ש"ח. האם יש הצעות אחרות לגבי לוח האם? האם למשל לABIT AB9 או GIGABYE GA-965P-S3/DS3 יש יתרון לצרכי? תודה.

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  4. שלום, יש לי תקציב של 3.5K ועיקר השימוש במחשב הוא משחקים כבדים. חשבתי על המפרט הנ"ל: *אין צורך בדיסק קשיח ובצורב! Intel E4500 Abit IP35-E / Gigabyte GA-P35-DS3L (איזה מהם עדיף לצורכי OC לE4500?) G.Skill 2048 800MHZ CL5 Asus 8800GT 512MB HEC 6A19 Black (מארז) HEC 450W (ספק) איך המפרט? אשמח לחוות דעת לגביי איזה לוח אם לקחת, אם יש לכם אלטרנטיבות גם אשמח לשמוע.

• 12 תגובות
    • 880 צפיות
  5. אני מחפשת מחשב חדש. התקציב 3.5K וניתן להתגמש. החנויות שאני יכולה לקנות מהם הוא מוגבל והם אינם החנויות הכי זולות (לדוגמה ONE1SYS או malamteam). מטרות : עבודה משרדית, הורדות, משחקים (קלים וכבדים) דוגמאות למשחקים : פיפא/madden/crysis/SIMS ציוד הקפי: מסך 19 אינץ של סמסונג, איננו כלול בתקציב, בערך באלף שקל. צריכה: צורב DUAL LAYER, הארד דיסק בגודל 500GB לפחות. לא צריכה : כרטיס טלויזיה, כרטיס קול איכותי, כונן דיסקטים, על המחשב להיות שקט אך לא בהכרח דומם (לא יהיה בחדר שינה) לא צריך מערכת הפעלה. יותקן vista. לא מתכוונת לעשות OC. המחשב צריך להחזיק מספר שנים. תודה מראש על כל העזרה

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  6. Started by steelmanx,

שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש (במיוחד אחרי שקפצה לי היום הודעה מMicrosoft על סיום התמיכה בXP) תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות ופיתוח א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב מיועד בעיקר לפיתוח, ואני משתמש בעיקר ב: Visual Studio, VMware Workstation. אני מעוניין להיות מסוגל להריץ 2 מכונות וירטואליות במקביל ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מה…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by DUDEnamE,

ללא ציוד היקפים חוץ ממקלדת BT ועכבר BT לא חייב משהו איכותי בטירוף מטרת המחשב סרטים ומשחקים בקטנה ממש בקטנה

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  8. ראשית, הייתי רוצה לדעת האם כדאי לעכב את הקנייה (זה לא בוער כרגע) ולחכות לתחילת שנה או שעכשיו המחירים הם נמוכים? לא הייתי רוצה לקנות עכשיו מחשב ולגלות שיוצא chipset חדש או דור מעבדים חזק בצורה משמעותית וכן לגבי טכנולוגיית כרטיסי מסך המפרט שלי בגדול הוא: E6750 לוח אם Intel DP35DP 1333MHZ זיכרון 2GB 800Mhz דיסק קשיח 320GB כרטיס מסך Leadtek 8600GT 256 DDR3 צורב DVD ללא מסך יש לי אפשרות ללוח אם Asus P5K בתוספת 90 ש"ח, מבחינתי מדובר בתוספת יציאת pcie מיותרת או שלוחות האם של Asus יותר איכותיים מבחינת איכות ועמידות. אני לא מתכווון לעשות שום OC תודה רבה

• 8 תגובות
    • 552 צפיות
  9. Started by tomerZ,

אני מחפש מפרט ב3K אני חייל לא נמצא יותר מידי בבית פעם בשבועיים בערך ליומיים שלושה אני לא משחק יותר מידי במשחקים פה ושם וגם לא הכי כבדים בעולם הדבר היחיד שאני יכול להגיד ששיחקתי ויש מצב שאני אשחק זה Counter strike אני רואה המון סרטים וסדרות ואני גולש המון באינטרנט... מה תוכלו להציע לי שיהיה הכי מהיר לקנייה זאת אומרת שאם אני מזמין ביום ראשון שביום שלישי כבר המחשב מוכן ואני צריך שהחנות תיהיה באזור המרכז פ"ת ת"א וכו' לא באשדוד חיפה וכל מיני חניויות כאלה...

• 5 תגובות
    • 574 צפיות
  10. Started by OgANDi_BoY,

ידידה שלי מחפשת מחשב לצרכים כמו לראות סרטים אימיול איי סי קיו בקיצור אינטרנט ואופיס היא רוצה צורב DVD היא רוצה שהכול וכל לעבוד בו זמנית האימיול ואייסי קיו לדוגמא ואמרה לי להדגיש את זה ( אישה לכו תבינו ) בכול אופן היא רוצה הכול כולל הכול ( מסך וציוד הקפי) ניראה לכם שאפשר לעשות עם כזה תקציב משהו שמתאים?

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  11. Started by erap129,

אני רוצה מפרט למחשב ב3000 ש"ח (אפשר לחרוג בקצת) המחשב הוא בעיקר למסנג'ר אופיס ואינטרנט וממש טיפה משחקים פה ושם לא כולל מסך

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  12. Started by eyahalom,

שלום לכולם, אני מחפש מפרט, ב3000 ש"ח לא כולל מסך מקלדת ועכבר. רצוי מאוד שאפשר יהיה להריץ משחקים במחשב הנ"ל, כלומר, לא צריך את כרטיס המסך המתקדם ביותר אך רצוי שהוא יהיה נורמלי... אשמח להצעות. תודה.

• 7 תגובות
    • 956 צפיות
  13. Started by LeftRight,

אני חייב שתרשמו לי מפרט טוב ב3000 בערך המחשב מיועד לצפיה בגלישה באינטרנט (איסיקיו מסנג'ר צפיה בסירטונים וכו'..) וגם למשחקים כמו CS 1.6 ומשחקים כאלה (לא ממש כבדים..) אני צריך שהמפרט יכלול 1GB זכרון ומסך LCD שיהיה סבבה למשחקים כמו קונטר.. תודה =]

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  14. Started by YinnoN,

שלום. אני צריך מפרט מ www.pandas.co.il שיכלול מעבד של amd (לא 64ביט) שיהיה מעולה לocing mb טוב בשביל oc סטיק של 512 ראם hd 80gb מארז וספק (צ'נברו וtt420) אני ocer מתחיל אז אם יש גם טיפים בקשר לחומה וכל מיני שטויות קטנות יתקבל בברכה (-: תודה רבה.

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. כל זה יוצא לי 3400. לפי היצע של עלות ותועלת, מה עלי להחליף\לשפר?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by OgANDi_BoY,

אני צריך מפרט למחשב לשימוש אינטרנט ואופיס מבוסס אינטל עם מסך LCD ומדפסת... כולל ציוד הקפי תודה

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  17. Started by n-o-a-m,

. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים וHD עריכה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 22" 1680X1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?סימס כרגע ובעתיד עוד (אני רוצה כרטיס מסך חזק ושיהיה חזק לאורך זמן) * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מס…

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  18. Started by X-It,

^^^כותרת^^^ בבקשה מעבד אינטל ומסך דק

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  19. Started by cool_man,

. מה התקציב המקסימלי? 3000עם חריגה של כמה מאות שקלים במידת הצורך. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? תכני HD ומשחקים. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? ממסך של סמסונג CRT מציג כרגע על 1024 על 768 ושוקל לקנות חדש... אבל במפרט כרגע לא. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? דברים חדשים והכבדים בעיקר * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול ב…

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  20. Started by Yair Fishbein Korn,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שנראה לכם... אני זורם ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב? סרטים, וורד(סטודנט), אינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? ראיתי שאתם אוהבים להמליץ מפלונטר... אין לי בעיה כל כך למרות שאני גר בנתניה ומעדיף בksp, א…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by levihaim,

הי, אני בונה מפרט ויש לי כמה שאלות של מתחיל בכח מה שקשור לחומרה בת שנה שנתיים ומבין בעולם המחשבים בכלל (לא להתבייש להשתמש במושגים "מפחידים"). המחשב יהייה משפחתי שזה אומר אינטרנט, אופיס, צפיה בסרטים ומוזיקה ומשחקים (בעיקר אסטרטגיה אבל לא רק). אני לא מעוניין בתותח על (אין תקציב) אבל בהחלט ברכיבים טובים מותאמים בעלי יכולת שידרוג. התחלתי כך : Athlon XP 2500+(512k 333) 8RDA3 (n-force2)sb,lan,USB2.0 או NF7 (nForce2)lan,usb2 256MB Kingston DDR 333 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 2/3 Lang. Rus or Arb Optical PS2 + roll transparent/black 17''V.M. PRO1403 או MAG מקביל אין צורך ב-CD או כונן 1.44 ההתלבטויות הן: 1. מה האבדל בין שני לוחות האם ? ה-chipset זהים אז מה האבדל ומה עדיף? 2. כמה ק…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by omert,

המחשב אמור לשמש לאינטרנט משחקים(לא כבדים כמו NBA וכו') וזהו אני צריך בו מסך ומעבד 3 ג'יגה הרץ לא משנה AMD או אינטל כדאי מה שיותר טוב אין צורך בדיסק קשיח של יותר מ80 ג'יגה תודה מראש אשמח אם תגידו לי מאיפה המפרט

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by xZiPeR,

שלום, אבא שלי רוצה לקנות מחשב חדשהואני רוצה שתבנו לי מפרט בבקשה. הוא ישתמש במחשב לצורכי עבודה משרדית (מסמכי WORD, אימיילים וגלישה באינטרנט), תוכנות ניווט (NeviGuidev ודומיה) והוא רוצה גם לראות טלוויזיה איתו. לא מתוכננים משחקים (אולי משחקי FLASH מקסימום) ולא OC, גראפיקה (אולי עריכת תמונות בסיסית) או כל דבר אחר ... חשוב שהמחשב יספיק לזמן ארוך ככל האפשר. התקציב לכל המחשב כולל מקלדת, עכבר ורמקולים הוא כ3000 ש"ח. בנוסף אשמח אם תמצאו לי גם מסך אשר יתאים למערכת (הוא רוצה 19" דק), המחיר שלו הוא בנוסף למחשב עצמו. הוא רוצה לקנות את המחשב עוד השבוע אז זה דיי דחוף. בתודה רבה, אור

• 11 תגובות
    • 912 צפיות
  24. Started by liorronen,

היי חברים אני צריך עזרה בבנית מפרט למחשב משחקים בלי OC ושיחזיק משחקים בנוסף שיהיה לו HD של 320 ושיהיה שקט וקריר ובלי חריגות מיותרות

25. Started by tazok,

אני צריך מפרט ב3000 שקל כולל מסך 17 בעיקר לעבודה משרדית ואינטרנט.. מה אפשר להוציא מהסכום הצנוע הזה? יש עדיפות מצד הקונה לאינטל אבל אם אין ברירה אני ישכנע אותה ללכת על AMD...

• 5 תגובות
    • 964 צפיות

דיונים חדשים בפורומים