עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני צריך מפרט ב-2500 למחשב שולחני ששימושו גלישה באינטרנט ואופיס. חשוב שיהייה בעל 512M זכרון + צורב DVD + רמקולים נחמדים (לא את הרגילים בשקל) פלוס מסך, מקלדת, עכבר. תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. הדרישות של הבנאדם - מסך [לא משנה איזה העיקר שטוח - לא דק, שטוח, CRT] פנטיום ולא AMD וכו' ג'יגה זיכרון 80 ג'יגה הארדיסק חוץ מזה הכל לבחירתכם יש משהו נורמלי יחסית בתקציב הזה?

• 5 תגובות
    • 580 צפיות
  3. Started by _Daniel_,

אני צריך מחשב חזק בעיקר למשחקים עם כרטיס מסך חזק (256 MB) עד 2500 ש"ח. יש לי הצעה שנראית לי די טובה מ G-TECH: http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=3DLIVE-3&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=75 מה דעתכם??

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  4. Started by Sheirf,

אהלן אנשים , אני צריך מפרט שיכלול מעבד , לוח-אם, זיכרון, כרטיס מסך וספק כח בלבד יש לי כבר מפרט מוכן : מעבדים Athlon 64Bit AM2 3800 DualCore OEM 65W Energy Efficient AM2DO38D ¤ 356 1 לוחות אם Gigabyte M55S-S3 AM2 GM55SS3 ¤ 469 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W ¤ 424 1 זיכרונות G.Skill 2GB DDR2-667 DualKit (2x1GB) F2-5400PHU2-2GBNT CL5-5-5 ¤ 481 1 מהחנות www.TMS.co.il + X1950 PRO http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6461 עכשיו אני מבקש ממכם חוות דעת /מפרט חדש אם אתם יכולים להציע טוב יותר בתקציב הנ"ל וחוות דעת על החנות עצמה -TMS ועוד משהו קטן המפרט למעלה יכול להתקיים עם הספק הזה : ספקי כוח Glacialtech GP-550BP 550W Dual 12V PCI-E PFC GPPS550 ¤ 368 1 במקום הספק ש…

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  5. Started by most,

אני בונה מפרט בשביל מישהו שביקש ממני... התקציב הוא עד 2500 ש"ח ללא חריגה בכלל המטרות הן גלישה, עבודות וורד ומשחקים פשוטים כמו CS 1.6 ומייפל סטורי... בניתי את המפרט הבא: מעבדי ?AMD Sempron 3000+ (Socket AM2) לוחות אם למעבדי ?AMD ASROCK ALiveSATA2-GLAN AM2, K8T890, DDRII 800, PCI-E זכרונות DDR II 667 512MB TwinMOS דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 80GB SATA II כרטיסי מסך Sapphire (ATI) X1600 Pro 256MB, TV, DVI, PCI-E DVD? DVD BTC 16x מארזים HEC Compucase CI-6A21 Beige and Blue (No PSU) מקלדות 2 Lang. עכברים PS/2 Optical Mouse רמקולים AS-850 (USB) מחירון עבודות במעבדה Assembly - New Computer up to 3000nis Price of Pakage 2295 ספקי כוח? HEC Price Units Total HEC 450TD-TF 450W 2x…

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  6. Started by Forza Milan,

שלום, אני צריך ב-2500 ש"ח , כולל מסך 17 אינץ' CRT וכולל מדפסת נורמלית במחיר סביר, לעבודה משרדית, (אינטרנט + עבודות).

• 7 תגובות
    • 584 צפיות
  7. Started by imac,

מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 6824 EZcool N-100B Front USB Black/Silver 400W Case 209.00 ¤ 1 209 ¤ 1 2539 CPU Cooler for Pentium IV 775 pin for FSB800 CPU 50.00 ¤ 1 50 ¤ 2 8284 Intel Pentium D 2.66GHz 2X1M Cache 805 Dual Core 533MHz 775 Box CPU 849.00 ¤ 1 849 ¤ 3 6965 Western Digital 200GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD 527.00 ¤ 1 527 ¤ 4 7490 Albatron PM800 Pro 775 + VGA 64MB +SATA Socket 775 Motherboard 299.00 ¤ 1 299 ¤ 5 7550 Twinmos 512MB DDR-II DDR 533 Memory 289.00 ¤ 2 578 ¤ 2512 ¤ סוג תשלום: כרטיס אשראי (תשלומים שווים) 1 +0% הובלה: 0.00 ¤ 7 2512.00 ¤ השימוש העיקרי של המחשב הזה יהיה עריכת סאונד, זאת אומרת תוכנות כמו …

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  8. Started by ben007,

היי, מבקש עזרתכם במציאת מפרט מתאים לסטודנט (אופיס+אינטרנט) עד 2500 ש"ח דרישות מיוחדות: מסך (אינץ'- כמה שנכנס בתקציב) מקלדת+עכבר רמקולים תודה!

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  9. Started by xtract1,

אבא החליט לקנות מחשב חדש... אז ככה,אין הרבה דרישות...הדרישות היחידות שיש זה מעבד כפול ליבה ו1ג"ב זיכרון..זהו בעצם.. אין צורך בHD יותר מ80,ולגבי כ.מסך אני לא צריך ON B אבל אני צריך משהו מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד חלש כי אין שום צורך בכרטיס מסך שהוא יותר מזה.. ועדיף להשקיע ת'כסף במארז מקורר היטב... תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  10. Started by ishai82,

היי לכולם, הגיע הזמן לקנות מחשב חדש.. ברצוני לקנות מחשב שיהיה גם טוב למשחקים.. לא פחות מ-160 ג"ב זיכרון קשיח ולא פחות 1024 מ"ב המחיר שאני חושב לשים עליו הוא 2500 ש"ח.. אין עליכם ח'ברה... בתודה: ישי

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  11. Started by orez14,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות , משחקים, תכני HD סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פרו 2012 BATTLEFIELD 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך 19" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוה יותר טוב,לא משמעותי 3. האם יש צורך ב…

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  12. נושא ראשון בקהילת hwzone ;D טוב אז לענייננו אני צריך מפרט לאחותי שימנה את הדברים הבאים ב-2500 גג: מעבד, לוח אם, ספק, זכרונות, hd , מארז, רמקולים פשוטים ביותר , כרטיס קול עם עדיפות ל-ob, מסך וכ.מסך. כן אני חושב שזה הכל. בקיצור אני צריך מחשב חדש לשימושיים כלליים (אופיס, אינטרנט, ודברים הכי בסיסיים שקשורים למחשב) שכולל בערך הכל ויעלה 2500 ש"ח. אני יודע שזה קצת בלתי אפשרי אבל אני ממש צריך את זה. אמממ....זהו. בתודה איתי.

• 8 תגובות
    • 720 צפיות
  13. Started by joniar,

מחפש מחשב למשחקים כבדים {מה אפשר להגדיר כ-"כבד" חוץ מקרייסיס אולי?} בתקציב הנ"ל לא משנה AMD INTEL לא יודע אם יצא הWINDOWS 7 אם כן ואם זה יעזור במשו אז.. אני אשים אותו.. צריך מפרט מלא {ללא מסך יש לי 24" של סמסונג } עם יהיה אפשר לדחוס גם שיהיה שקט בצורה סבילה זה יהיה סבבה.. לא אכפת לי גם לבנות אותו לבד עדיף מחנות בראשון דוגמת SKYPC או TMS&FOXPC תודה רבה

• 5 תגובות
    • 576 צפיות
  14. Started by ^GunX^,

שלום לכולם! רציתי לקבל המלצות על מפרטים בסביבות ה2500 ש"ח בעיקר לאינטרנט ומשחקים (וסרטים) אני מעדיףAMD אבל אפשר גם אינטל. (אני לא צריך מקלדת עכברת מסך רמקולים וכו...)

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אני כנראה קונה בשבוע הבא, קיבלתי הצעת מחיר לרכיבים לפי המלצות בפורומים השונים כאן. המחשב לאינטרנט, אופיס וצפיה בסרטי DVD - חשוב לי שיוכל לנגן FHD ושתהיה יציאת TV או לפחות S-Video. אני מתעקש על C2D למרות שהבנתי שלצרכים שלי עדיף E5200 כדי להוזיל במחיר. בכל זאת יש לי בעיה עם לקנות מעבד קצת ישן, אני רוצה תאימות להרבה שנים ואולי בעתיד אתעסק גם עם גרפיקה, לכן אני מבקש שיפורים למפרט שישאירו אותי עם ה-E7400. השיפורים יכולים להיות בלוח אם ובכרטיס מסך - לא נראה לי שיש מקום אחר לקצץ ממנו. אשמח לשמוע את דעתכם גם מעבר לזה על המפרט והמחיר: מעבד: Intel® Core2 Duo BOX 3 YearsLGA 775 2.8 GHz E7400 3MB64Bit 1066MHz לוח אם: Intel® Desktop Board DG41TY זיכרון: KINGSTON DDR II 1GB 800MHz PC…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. השימושים העיקריים הם עריכה ביתית, הקלטה מהטלוויזיה ומעט משחקים קלים-בינוניים: מעבד: Intel Pentium E (C2D Technology) E2180 2.0Ghz OEM כמות: 1 - מחיר: ¤341 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤114 לוח אם: Gigabyte GA-P31-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤380 מארז: Raidmax APEX 2x120mm No PSU כמות: 1 - מחיר: ¤165 ספק כוח: FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC כמות: 1 - מחיר: ¤197 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-800 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤220 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤343 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 3650 512MB DDR2 Bulk כמות: 1 - מחיר: ¤400 כונן אופטי: LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: …

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  17. Started by shalgi,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2600 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, הרבה קבצים וטאבים פתוחים. שימוש באוטוקד ואינבנטור. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב למשרד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מיועד לגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  18. אני מעוניין במפרט למשחקים ללא כונן קשיח. עד כה בחרתי כבר מעבד, כרטיס מסך וצורב dvd מעבד ie 7200 כרטיס מסך ati 4850 צורב משהו פשוט אך איכותי לא זוכר את הדגם המדויק מחיר 1550 (אבא שלי טכנאי מחשבים ולכן הרכיבים יוצאים לו זולים יותר) אני צריך לוח אם + מארז וספק (משהו סביר העיקר שיסחוב) + 2 gb זכרונות ב-1150 ש"ח לגבי הדיסק קשיח אבי יסדר לי משהו. אני מבקש את עזרתכם בבחירת רכיבים אלו ללא חריגה ואני מקווה כי תצליחו לסייע לי. תודה ניר

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  19. Started by wombat,

אני צריך לוח אם PCIE(יש לי כרטיס קול AGP אז אני צריך לוח אם שיתמוך בו), מעבד, 1GB ram dual channel, ספק כוח(שיחזיק הכל וגם את הX1800XT), מארז(משהו זול ופשוט, בלי דברים יקרים ואיכותיים). כל שאר החלקים יש לי.. הערה חשובה, אני יכול לקנות אך ורק מפנדס או מKSP אז אני מבקש מפרטים רק מפנדס או רק מ KSP(בלי חלק אחד מכאן וחלק שני משם). תודה ויום טוב.

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אהלן, אני רוצה לבנות את הבסיס, כרטיס מסך אני אוסיף אחר-כך. אני רוצה לום אם + מעבד + זכרון ואולי הרד-דיסק, רצוי גם מארז. אני יכול להוסיף קצת יותר...אני רוצה מעבד חזק לגיימינג ולוח אם חזק. דבר נוסף, איך הלוח אם החדש של DFI לאן פארטי, האם הוא מומלץ? תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  21. Started by malikl,

אני מודע שזה אתגר אבל אין לי כסף ליותר מזה... הדרישות הכלליות הן: תקציב 2000 ש"ח שימוש בתוכנות יחסית כבדות כגון Matlab, Microsoft Studio .Net וכו מן הסתם סרטים ומשחקים.. אין צורך בכרטיס מסך (יש לי GeForce 7600 GT - כשיהיה יותר כסף אני ישדרג את זה...) אין חישבות של ממש לרמת השקט של המחשב. לא מתוכנן OC. HD 500 GB יספיק לי בהחלט, מעוניין ב 4GB זכרון פנימי הייתי שמח שזה יהיה 4 ליבות אבל אתם יודעים מה יותר מוצלח בתקציבים הנ"ל... תודה מראש, ליאור

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  22. Started by prince8900,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות ל…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by prince8900,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. . מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD וקצת משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבןהןץ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן - יש לי כרטיס מסך HD 7950 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איז…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שללום לכם, אני מעוניין לרכוש בזמן הקרוב מחשב חדש( בעערך בשבועים הקרובים) שמחירו יהיה בסביבות 3000 +\-... למטרת משחקים הכי כבדים, ושיהיה אפשרות לביצועים כמה שייותר גבוהים. בלי ציוד הקפי, בלי OC. מארז ממש לא משנה, מצידי הכי פשוט שיש, שיהיה כמה שיותר זול. ולא משנה במיוחד אם זה GF או Radeon... וחשוב שיהיה 2 G RAM. והארד דיסק מספיק של 160.... לא יותר. תודה.

• 3 תגובות
    • 574 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.