ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,444 דיונים בפורום זה
-
אז ככה יש לי מחשב נייד HP PAVILION DV5-1179 P8400 9600M GT 512 אז ככה קודם כל אני רוצה להסביר את המצב לעומקו אני על VISTA וישנו ממשק בויסטה שולט על צריכת הסוללה גם כאני שם על ביצועים גבוהים המשחקים לא עובדים חלק בגלל שהמעבד תמיד יורד בתדר שלו עכשיו לזה מצאתי פתרון מצויין כאשר נכנסתי להגדרות צריכת החשמל וסימנתי לו שגם כאשר המחשב במנוחה (אפילו לשניה) שישאר תמיד בתדר 2.3 GHZ עכשיו גם באוורסט בדקתי עם הטעינה ובלי זה נישאר 2.3 ולא יורד עכשיו עדיין קיימת הבעיה עם המחשקים שאני מחבר לחשמל חלק מאוד שאני מנתק יש תקיעות וה FPS יורד הבנתי שכנראה זה בגלל הדרייבר החדש שהתקנתי 180.70_vista שאכן תומך בכרטיס מסך ודווקא שיפר לי במשחקים רבות אבל שאני מנתק מהחשמל הכל יורד ואי אפשר לשחק במ…
-
- 8 תגובות
- 808 צפיות
-
-
האם ניתן לבצע RECOVERY באמצעות תיקיה ולא מחיצה, כלומר בחיבור קשיח חיצוני ובו תיקיה ספציפית או שחייבים ממש מחיצה נפרדת. תודה
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום אנשים יקרים, רציתי לקנות מחשב חזק למשחקים שיהיה חזק כמה שאפשר גם בעוד מספר שנים (כמה שאפשר). בימים האחרונים עברתי כמה שיכולתי על הפורומים באתר הזה ונראה לי שאני סוף סוף יודע פחות או יותר מה אני רוצה. השאלה היא אם משהו כאן לא כדאי לחלוטין (או כמעט לחלוטין) מבחינת מחיר לביצועים או שלא אזדקק לו כמעט. חשוב לי מאוד להשקיע עכשיו קצת יותר ולא להתעסק אח"כ עם מספר שדרוגים נוספים חוץ מאחד בודד עוד מספר חודשים שקצת ירדו מחירי ה- DDR3 וה- 4870 (כל החלפה ולא הוספה בעתיד היא מבחינתי בזבוז, גם מבחינה כספית וגם מבחינת שמירה על איכות הסביבה (פחות ייצור = פחות זיהום). להלן המפרט: Intel Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB Gygabyte EP45T-DS3R s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR3 1…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד שימש בעיקר לגיימינג כבד בהווה וגם בעתיד של עוד שנתיים וחצי 3 לפחות אני מתכוון לשחק במשחקים כגון באטלפילד 3,קרייסיס 2,קרייסיס 1,וגם בGTA IV וגם שימושים רגילים כגון מוזיקה,אינטרנט תוכנות מסרים וכו'.. שיהיה מסך בגודל מ 15.6 עד 17.3 אבל רצוי 17.3 כי מסך גדול תמיד נוח יותר לגיימינג.. ושיהיה לו WIFI ורמקולים מובנים וכניסה לאוזניות ולמיקרופון ושיהיה לו לפחות 3 יציאות של USB מומלץ USB3 אבל אם אין אז גם 2 בסדר שיהיה לו 4 ראם לפחות ומעבד מרובע ליבות וכרטיס מסך חזק מאוד שיוכל להריץ בעיקר את באטלפילד 3 על המקסימום אני מעוניין לקנות רק מהארץ אני לא מעוניין מחו''ל.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא…
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
http://tms.co.il/preview/spec/7vnu6qhx למשחקים בינוניים לכרטיס מסך תקציב גג 550 ש"ח איך ?
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
מממ תראו עד עכשיו קניתי תמיד מחשב רגיל.. ושיפרתי אותו וכזה... עכשיו יש לי AMD Dorun1100 עם 6 ג'יה בייט הארד דיסק ו .. geforce 2 mx 200 ממ וממש חרא אז רציתי לקנות מעבד 1700 ובדקתי וזה מתאים ללוח אם שלי.. אבל לא בא לי והסכימו לי למחשב "חדש" אז אני רוצה איזה Laptop משהו לא למשחקים.. רצוי עם הארד דיסק של מינמום 20 ג'יגה.. מממ משהו פשוט שלא יעלה על ה1000 דולר עם אפשר משהו אבל מאיזה חברה ידועה רצוי.. עם ביטוח.. בעצם ביטוח לא חשוב... כי אני יקנה אותו בחול..... אבל רצוי איזה דגם שאני יוכל למצוא בארה"ב או באירופה.... מממ ואני רוצה משהו עם בטריה בתוכו... לא חייב של יותר משעתיים.. ( לא יודע אם זה הרבה .. ) ממ ולא כזה שחייב חשמל כל הזמן.. רצוי משהו שלא יהרס אחרי שנה…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בודק אפשרות לקנות מחשב HTPC שיחובר למסך FHD וישמש בעיקר להרצת תכני HD חשוב לי מאד נושא השקט ושהמארז יהיה קטן (mATX). אין צורך בכונן קשיח. התקציב הוא עד 2000 שקל אך עם גמישות בהתאם לצורך. תודה
-
- 3 תגובות
- 917 צפיות
-
-
המחשב שלי הוא הLG RD580, שכולל את הג'יפורס 130M. הסרתי אתמול את הדרייבר הישן, השתמשתי בדרייבר Sweeper, והתקנתי את הדרייבר החדש, 197.16. הכל עבד כמו שצריך (בניגוד ל195 שלא הצליח לעבוד על המחשב שלי) חוץ מזה שאני לא יכול כעת לשנות את הבהירות - מקשי הfunction לא עובדים, וגם שינוי הבהירות דרך "אפשרויות צריכת חשמל" בלוח הבקרה לא עובד. ניתן לשנות דרך הדרייבר של nVidia אבל זה לא נותן את אותה התוצאה. מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
-
קניתי מחשב עכשיו עדין לא קיבלתי את המחשב ועדין עובדים עליו אני רוצנ לשנות את המיפרט ( חלקים במחשב ) ואולי לאוזיל את המחיר האם זה אפשרי וחוקי ? עדין לא קיבלתי את המחשב הבית ?
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט וזקוק למחשב נייד, בזמן הקרוב אטוס לארה"ב ויש לי אפשרות לקנות אחד שם. לאור פערי המחירים בין ארה"ב לארץ חשבתי שזה יהיה הדבר הנבון לעשות. התקציב הוא כ 3000 ש"ח, עם אפשרות לחריגה קלה, והצרכים הם כאלה: 1) שימוש תוכנות משרדיות. 2) נפח כונן קשיח גבוה - לאכסן סרטים ומוזיקה. עדיפות לאיזור החצי טרה. 3) מסך איכותי בגודל כ15". 4) חיישן ביומטרי קורא טביעות אצבע. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
זה המפרט העיקרי של המחשב שלי,מה דעתכם עליו? למה הוא טוב(משחקים,אינטרנט,סרטים)? ואיך הוא בכלליות? AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU Gigabyte GA-7VAX VIA KT400 Motherboard (AGPx8, 5.1 Sound, ATA133, LAN, USB 2.0) Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 MyVIVO AGPx8 128MB DDR Video Card Creative AUDIGY 2 Platinium Retail Sound Card Logitech Z-560 TNX/400W 4.1 Speaker System DDR-RAM 256MB 3200 WinBond Memory Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD Thermaltake Volcano 7 CPU Cooler Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case 17" LG Flatron 774FT Blue Monitor
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב הראשון יהיה גיימינג. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! עד 2500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים בעיקר א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אין צורך במסך. קיים מסך 21" LCD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים עכשווים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך 4.…
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
זה מה שמצאתי אפילו פחות באיבורי מארז מהודר עם USB קדמי ואחורי לוח אם לפנטיום 4/AMD של MSI או ASUS מעבד Intel Celeron 2.8GHz 64BIT / AMD 2800 64BIT זיכרון 256MB DDR כרטיס מסך משולב 64MB ניתן לרכישה עם כל כרטיס אחר דיסק קשיח 80GB 7200RPM ניתן לשדרג לכל דיסק אחר כונן אופטי LG CD-ROM X 52 יתרון חשוב - שנתיים אחריות אחריות למעבד ולזכרון לכל החיים, 3 שנות אחריות ללוח האם ולדיסק הקשיח מסך ללא ______1300 שקל_______________ ניתן להשיג את כל סוגי המסכים CRT/LCD SAMSUNG,VIEWSONIC,AOC ,LG,BENQ,MAG ועוד... 3 שנות אחריות לכל סוגי המסכים המחשב כולל גם כרטיס רשת, כרטיס קול, מקלדת + עכבר גלילה. מתנה: אנטי וירוס, אינטרנט מהיר בכבלים או ADSL באינטרנט זהב(לא כולל תשלום לבז…
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני אמור לקבל את המחשב אחרי פסח אני רוצה לדעת אם לקנות או לא לקנות למה זה יותר זול וגם יש לי אחריות לשנה על הכל מBUY.COM מהמחסנים שלהם מפרט: (כל הרכיבים כוללים משלוח+מכס) Western Digital Caviar WD1600JB Special Edition - Hard drive - 160 GB - standard - 3.5" - ATA-100 - 7200 rpm - 8 MB $67 280 אני לא צריך יותר מזה אני עכשיו מסתפק ב 120 XG Vortec 600w ATX 12V AC Power Supply $59 252 אין לי כסף לENERMAX LIBERTY OCZ 2GB ( 2 x 1GB ) Vista Upgrade PC2-6400 800Mhz 240-pin DDR2 Memory $168 709 2GB מספיק לכל דבר עכשיו+ 800MHZ לOC בעוד שנה Abit AB9 Desktop Board - Core 2 Duo - Intel P965 - Socket 775 - 8GB DDR2 SDRAM - 800 MHz, 667 MHz, 533 MHz - $12…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד לשימושים ביתיים בעיקר (שיעורים של בתי ספר, הדפסות, אינטרנט וכו'). הדרישות הן: 1. מסך 15.6. 2. מפרט חזק כדי לא לשדרג בשנים הקרובות (I3 מינימום). 3. זמן סוללה ארוך כמה שניתן (למרות שישתמשו בו בעיקר בבית, פרמטר חשוב בשבילם). 4. עדיפות למחשבים הנמכרים באייבורי ועם אחריות איסוף והחזרה מבית הלקוח (אסוס וכו'). אני משתמש ביום יום באסוס UX31A ונהנה מזמן סוללה של מעל ל8 שעות כשהWIFI כבוי ומביצועים מעולים, אבל לפעמים נראה שלא היה מזיק 8GB זיכרון במקום ה4 הקיימים, אז אם יש ניידים עם 8GB, הם מקבלים עדיפות. תודה, אבירן.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. התקציב שלי הוא 3300 כולל מסך 2. מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים בתלת מימד, צפיה בסרטים, הורדות, בעתיד עבודה עם תלת מימד 4. אין לי צורך בכרטיס קול איכותי 6. עיצוב לא חשוב לי. לא מבין את נושא הקירור!? כמה מחשב כבר יכול להרעיש??? 7. אין לי צורך בתוכנות 8. אין צרכים מיוחדים 9. שקט לא חשוב כל כך 10. האם מתוכנן OC? מה זה OC? 11. לא עקרוני זהו מפרט לדוגמה שמצאתי ונראה לי שעונה על הדרישות, אשמח לחוות דעתכם: מעבד אינטל Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warra…
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
היי, אשמח להמלצות למחשב נייד, הדרישות: * מטרות המחשב - מטלב, פוטושופ, אקליפס * גודל המסך- 14" * האם חשוב מסך מבריק או מאט ?? * רזולוציית המסך - מספיק גבוה שאוכל לראות הרבה שורות קוד * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט- עדיף שיכלול numpad * משקל רצוי - קל ככל האפשר!! 1.5kg~ * האם נדרש זמן סוללה ארוך - עדיף * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - ethernet, usb sleep and charge, חיבור למסך חיצוני (בלי צורך ב dongleים למניהם) *Bluetooth - ?? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD * מעבד I7 * RAM: רוצה 16GB * כונן אופטי - לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא * האם בתקציב צריך להיכנס ריש…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Duo E6320 1.8Ghz. כרטיס מסך: GainWard 9400GT 512MB DDR3 לוח אם: MSI RC410M זיכרונות: Ceon 667Mhz 2GB ספק כוח: EZcool 350W (אני יודע שהוא ג'נרי אז תמליצו על משהו זול וטוב שיהיה לי גם תקציב לכרטיס מסך) מה אתם ממליצים לי לשדרג בשביל שמשחק כמו GTA IV, ARMA 2 יעבוד לי על הגדרות כמו MEDIUM בלי ANI ALAISING עם מסך 22 אינץ' ורזולוציה 1360X768
-
- 9 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום רב אני מתנצל מראש אם לא כתבתי את הכותרת כמו שצרייך או שעברתי על החוקים ,אני דיי חדש כאן בפורם הזה אוקיי הנה השאלון שלכם שאענה בקצרה ומהר : * מטרות המחשב? : עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? : רצוי שיהיה 10 אינץ * משקל רצוי? : כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? : 5-10 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? : אין צורך בשום דבר מיוחד * בלוטות? : לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? : לא משנה * צורב DVD? : אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? : לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? : Dell ,Acer ,HP אוקי אלו 3 הדגמים שמצאתי טוב לטעמי : Dell Inspiron Mini 10 Acer one 532H HP Mini 210 לכל הדגמים הללו יש את המעבדים החדשים (ככה אנ…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני סטודנט ומעוניין לקנות מחשב נייד. התקציב הוא עד 4000 ש"ח בערך,ניתן לחרוג בכמה מאות שקלים אם זה ממש משתלם, העדיפות היא כמובן למחיר כמה שיותר נמוך (יחס עלות-תועלת הטוב ביותר, עד כמה שאפשר) - בכל זאת, אני סטודנט תפרן, מה שנקרא... אני אשתמש בפורמט המומלץ כדי לפרט מה מי מו - 1. מה התקציב? כאמור, עד 4000 ש"ח בערך, מעדיף כמה שפחות, אך ניתן לחרוג בכמה עשרות/מאות שקלים, אם זה משתלם. 2. מטרות המחשב? בעיקר עבודות סטודנטיאליות - הקלדת הרצאות (אולי כדאי שתהיה לו מקלדת שקטה, כדי לא להפריע לסטודנטים אחרים בזמן ההרצאה... ; גלישה באינטרנט; הפעלת ישומי אופיס; חשוב שיוכל להריץ תוכנה שנקראת SPSS למי שמכיר (תוכנה לעיבודים וניתוחים סטטיסטיים). משחקים - מניח שזה יהיה נחמד לש…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים קיבלתי מפרט מחשב מחנות "מרדנית" בקרית שמונה האים משהו מכיר אותם?? [b]המחיר הוא 3500 ש"ח ____________________________________ מחשב: Intel Pentium 4 3.0GHz 775 PRESCOTT HT FSB800 מארז: 400W מפואר כולל יציאות USB קדמיות ואחוריות מעבד: Intel Pentium 4 3.0GHz 775 1MB Cache PRESCOTT HT FSB800 לוח אם: Asus P5S800VM ייעודי ל - P4 775, מבוסס SiS661FX, כולל Dual DDR , כרטיס קול 6 ערוצים, S-ATA, כרטיס רשת 10/100, עד 6 יציאות USB שלוש שנים אחריות זכרון: DDR 512MB (256x2) 400MHz שלוש שנים אחריות דיסק קשיח: HITACHI 80GB S-ATA 8MB 7200RPM שלוש שנים אחריות כרטיס קול: O/B AC'97 128Bit כרטיס מסך: ATI Radeon 9250 128MB +TV+DVI צורב: LITEON / LG 52x32x52 תוספת 120 ש"…
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב נייד שלהפתעתי גיליתי שיש בו קוד הוינדוס לא עולה מה עושים ? החלקהאחרון שעולה זו התמונה הזו [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
מעבד: AMD 64 bit 3000 box 939. לוח אם: Gigabyte nforce 4 939 pci express. זכרון פנימי: 512 geil +cooling. דיסק קשיח: 80 gb SATA. כרטיס מסך: Gigabyte Radeon x600 pro 128 bit. כונן אופטי: combo dvd 16 dual layer. מארז: foxconn case orginal+psv foxconn.+ספק: 300. אני צריך את הדעה שלכם.... תודה.
-
- 7 תגובות
- 807 צפיות
-