ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,479 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקבל חוות דעת על מחשב DELL LATITUDE E4300 מסך 13.3 אינש,זיכרון HD - SSD 128GB , 4GB [br]פורסם בתאריך: 8.08.2009 בשעה 02:25:58
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לאלה המבינים בוידאו- אני עורך וידאו במקצועי,ועובד עם מחשבים וכרטיסי עריכה יקרים מאוד (CANOPUS למי שמכיר) יש לי 3 מערכות עריכה ממוחשבות, אני רוצה לבנות רביעית חזקה. אינני משחק משחקים בכלל , כך שהכל לצרכי עבודה של עריכת וידאו , אז התיחסו בהתאם: אני רוצה לקנות מחשב חדש,ויש לי התלבטות: 1. מעבד- האם לקנות מעבד פנטיום 3.2 64 ביט, או 2.8 DUAL CORE? האם ההבדלים יהיו מורגשים? אם כן עד כמה? (אחוזים) 2. לוח אם - אני נעול רק על ASUS למיניהם בלבד- במידה ואני ייקח DUAL CORE, הבנתי שלוח תומך הוא רק עם ציפסט 955/945. האם לקחת את דגם P5WD2 PREMIUM, או P5LD2 DELUX? מה הבדלים מבחינת עבודה? 3. כרטיס מסך- כמובן PCI E - לוידאו חשוב שבב רק של ATI. חשבתי לכיוון של ה X800 GTO או סדרת ה 1300/1600…
-
- 44 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 7000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן, +/- 1000 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - כללי, משחקים במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? DELL U2410 רזולוציה 1920/1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? סימולטור - IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימאליות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים,דיסקים, צורב . 5. במידהויש צורך במפרט חל…
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, צריך עזרה בבניית מערכת לחבר - משתמש ב-MATLAB לחישובים מורכבים, ולכן ביקש שהמערכת תכלול SSD. כמו כן, הוא עובד עם 2 מסכים במקביל - צריך שמערכת תהיה מסוגלת לעשות זאת (האם אפשרי ללא כ. מסך חיצוני?) האם הבקשות הללו רלוונטיות למגבלות תקציב של כ-2,000 ש"ח? תודה לכולם! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? MATLAB, עבודה משרדים, אינטרנט וקצת סרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב? צריך צורב 5. עד כמה חש…
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
קניתי מחשב מדגם 1215B בארה"ב בחודש אפריל האחרון, לאחר שימוש של כחודש במחשב צצו בעיות בטאצ'פד ובסוללה. לאחר 5 ביקורים במעבדה (בארץ) החליטו שאי אפשר לתקן לי את המחשב, אז כמובן אמרו שישלחו אחד חדש, הבעיה היא שאין לספק כרגע את הדגם. ניסו לתת לי מחשב אחר (פחות טוב) ולא הסכמתי, לאחר מכן אמרו לי שהדגם יהיה בארץ בעוד כשבועיים. עברו שבועיים ויותר, התקשרתי לחברה ולפי השיחה בטלפון עם המנהל לא נראה לי שאקבל מחשב בחודש הקרוב (גם בגלל חגים וכו'). זה מאוד חשוב שאני אקבל את המחשב בחודש הקרוב בגלל שאני מתחיל ללמוד בסוף אוקטובר ומחשב יהיה דבר הכרחי בתקופה הזאת. בבקשה תעזרו לי, איך אני יכול להפעיל לחץ? מה אני אמור לעשות? אין איזה חוק הגנת הצרכן? אני מעדיף כבר לקבל את הכסף חזרה ולקנות אחד חד…
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום אני ממש חדש בעניין הזה של מחשבים ואני גיימר רציני אז אני צריך את העזרה שלכם. *עם אפשר לנסות לחסוך. 1.השימושים הצפויים במחשב הם משחקים כבדים 2.המסך כן כלול במפרט גודלו כ 22-24 *המפרט מיועד למשחקים כבדים כמו: call of duty:blake ops 3.העם יש צורך בציוד היקפי:כן מסך 20-24 אינ'ץ,רמקולים 5.1,עכבר+מקלדת אלחוטי,כבלים. 4.רצוי מערכת הפעלה של XP *רצוי שהשקט יהיה 5-8 5.עדיף שהחנות תיהיה בראשון לציון,אני גר במרכז 6.רצוי מארז טוב ויפה 7.שידרוגים בעתיד?אולי כרטיס מסך ומעבד.
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 12000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - מסך רצוי 27 אינצ` IPS GSYNC(אם זה קריטי) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. - KSP 9. מתי מתוכננת קניית ה…
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
CPU : AMD Athlon XP 1800+ Tray CPU [ ¤ 372.03 ] 1 Motherboards for AMD : Gigabyte GA-7VM400M VIA KM400 Motherboard (m.ATX, VGA, AGPx8, AC97 Sound, LAN) [ ¤ 388.15 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 2700 Samsung Original Memory [ ¤ 271 ] 1 CPU Cooling : Spire WhisperRock III CPU Cooler for AMD [ ¤ 68.26 ] 1 Hard Discs : Western Digital 60GB 7200 rpm ATA100 HDD [ ¤ 380.7 ] 1 Video Cards : Gigabyte RADEON 7000 64MB TV-Out Retail VideoCard [ ¤ 247.58 ] 1 Sound Cards : Creative LIVE! 5.1 Bulk Sound Card [ ¤ 196.39 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Liteon 16/48 - Black ! [ ¤ 223.48 ] 1 Cases : Coolermaster ATC-620C-BX1 Black Desktop Case (P/S not included) [ ¤ 899…
-
- 27 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מחפש כבר לא מעט זמן נייד חזק יחסית במחיר סביר ודיי נסגרתי על האסוס 550JK, הייתי באייבורי והנציג שם אמר שהמחשב הזה הוא חזק מאוד ואין לי צורך בכזה מעבד והציע לי את ה-15.6 Lenovo IdeaPad Flex2 59420635, על פניו נראה טוב, מגיע עם אחלה כרטיס מסך וכונן SSD וזול יותר ב400 שקל (הציע לי הנחה מהמחיר שרשום באתר) אבל לא מצאתי ביקורות על הדגם הזה ואני לא בטוח, מה אתם אומרים? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13804
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
DELL PRECISION T5600XL : N-SERIES 825W BASE * PROCESSOR : TWO INTEL XEON PROCESSOR E5-2603 1.8 GH (8 core) * 16GB (4X4GB) 1600MHZ DDR3 ECC RDIMM * HARD DRIVE : 500GB 3.5INCH SERIAL ATA (7200) * OPTICAL DRIVE : 8X SLIMLINE DVD+/-RW * GRAPHICS : 2 GB NVIDIA QUADRO NVS 510 (4 Output) * BROADCOM 5722 SINGLE PORT GIGABIT ETHERN * מקלדת ועכבר מקוריים של DELL + 4 מתאמים ל DP עבור הכרטיס מסך * ללא מערכת הפעלה - חדש בקרטון
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כבר הרבה שנים אני מחוץ לעניינים. אז נלך לפי השאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 ניתן לחרוג קצת. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? סטודנט להנדסה: מטלאב בסיסי. אם יהיו תרגילים או פרוייקטים עם דרישות כבדות יבוא הביתה ויריץ על הנייח. לא מתוכנן גיימינג מסוג כלשהו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי ש…
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לבנות מחשב בזמן הקרוב לצרכי מעט גיימינג קל, עריכת ודיאו וסאונד חובבנית וגם גלישה, אופיס סרטים וכו.. התקציב שלי הוא 4,000 שח ובגלל המחירים המוגזמים של הכרטיסים היום חשבתי שעדיף שאני פשוט אקנה את הכרטיס מסך עוד כמה חודשים בתקווה שהמחירים ירדו, וככה אוכל גם לשדרג את המעבד. לדעתכם זה רעיון טוב? בלי קשר אשמח לחוות דעת על המפרט שהרכבתי: PCPartPicker part list / Price breakdown by merchant CPU: Intel - Core i7-8700K 3.7GHz 6-Core Processor ($374.89 @ Amazon) CPU Cooler: Cooler Master - Hyper 212 EVO 82.9 CFM Sleeve Bearing CPU Cooler ($29.99 @ Amazon) Motherboard: Gigabyte - Z370P D3 ATX LGA1151 Motherboard ($114.99 @ Amazon) …
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש עזרה בקניית מחשב חדש, זה המפרט שהרכבתי עד עכשיו: מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i7 8700K / 1151 Tray - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪ 1550 קירור למעבדים: Arctic Cooling Freezer i32 כמות: 1 - מחיר: ₪ 146 לוחות אם: Gigabyte Z370 HD3 כמות: 1 - מחיר: ₪ 567 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3200 CL16 Vengance LPX Red CMK16GX4M2B3200C16R כמות: 1 - מחיר: ₪ 965 מארזים: Antec P8 Tempered Glass Case - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪ 252 ספקי כוח: Corsair PSU 550W TX550M 80+ Gold Modular כמות: 1 - מ…
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שאלה למנוסים ולמבינים: וינדוז 7 או 8 ? מותקן לי 8.1 פרו על לפטופ בן 5 עם 3 גיגה שהיה מהחזקים בזמנו ועמד ללא שימוש זמן רב. (הכרטיס הוא : mobile intel 4 Series Express Chipset) מכיוון שאין דרייברים ל וינ 8 עבורו או עבור הכרטיס מסך שלו, לא באתר HP ולא באינטל, לכן התקנתי דרייברים של וינ 7. הבעיה העיקרית היא בתצוגה.(התמונה מתפוגגת עד שמרעננים או לוחצים עליה בעכבר). ויש רכיב PCI שלא מזוהה. המוכר שנתן אחריות מציע להתקין לי שוב 8.1 (פרו?) 64 ביט , למרות שאני משתמש גם בתוכנות ישנות 32 ביט,עם השלמות דרייברים שהוא השיג לוינדוז-8 ,שהוא מתקין כך הרבה לאנשים ובלי לתת CD להתקנה חוזרת, ואומר שהכל יעבוד טוב. (יעלה לי סכום נסבל וטירחה). א.מה יותר אמין (ומתאים למחשב כזה = (HP Elit…
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1400-1600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט, סרטוני יוטיוב באיכות 1440P. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" FHD, אבל מתכנן לקנות מסך חדש במהלך החיים של המחשב שאקנה עכשיו. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
קנו לי מחשב נייד חדש עם ווינדוס 7 שפועל על גרסא שנקראית Windows 7 Starter התקנתי את הווינדוס, עשיתי לו activate והכל עבד רגיל הבעיה שאני לא מוצא איפה לעשות את כל ההגדרות של הווינדוס אני עושה מקש ימני אין לי את האפשרות של Personalize ויש לי עוד מחשב בבית עם ווינדוס 7 Ultimate ושם זה עבד מההתחלה אי אפשר להחליף תמונת רקע ואני מדגיש שוב עשיתי activate לווינדוס והכל עובד רגיל. יש לכם מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני לא כל כך מבין בחומרה אז אבקש את עזרתכם בהרכבת מחשב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2000 ש"ח, רק אם ממש חייבים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות. גם משחקים (כרגע לא יותר מדי אבל מתכנן לשחק יותר). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Android Studio כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Football Manager, New RPG Games, NBA, FIFA, New Strategy Games. -מהי הרזולוציה ה…
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן חברה אני רוצה לבנות מחשב גיימרים חדש בשבילי ובניתי מפרט לפני שאבצע הזמנה. אשמח אם תוכלו להסתכל ולייעץ לי אם כל החלקים מתאימים אחד לשני. ואהיה שמח לדעת בנוסף מה דעתכם הכללית על המפרט, אם חסר משהו במפרט שציינתי שצריך להיות במחשב, ואם יש מקומות בארץ שעדיף לקנות את החלקים אשמח לקישורים או שפשוט אזמין מאמזון.. תודה רבה חברים וזה המפרט: CPU - Intel Core i9-10920X X-series processor COOLER - Noctua NH-D15 140mm dual tower cpu GPU - gigabyte Geforce RTX2080Ti gaming OC 11GB RAM - Trident Z RGB DDR4-3600Mhz CL17-19-19-39 64GB SSD - samsung 970 EVO plus SSD 1TB MZ-V7S1T0B/AM PSU - MWE gold750 full modular MB - ROG R…
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן! אחיה של חברתי צריך מחשב נייד חדש. המחשב יהיה בעיקר תחליף למחשב נייח, ככה שהניידות היא לא שיקול (אבל הוא עדיין צריך להיות נייד). הוא משתמש בו בעיקר לגלישה באינטרנט, שיעורי בית (תלמיד תיכון), סרטים ומשחקים פשוטים יחסית (לא שום משחק שדורש כוח עיבוד רציני). המטרה היא מחשב שיחזיק להרבה זמן, ולכן גם יש עדיפות לאחריות טובה וארוכה יחסית. חוץ מזה אין יותר מדי דרישות, אז המטרה היא פשוט להשיג את המחשב הטוב ביותר שאפשר במסגרת התקציב (3000 ש"ח). כמו כן, המחשב ככל הנראה יקנה מרשת אייבורי, ככה שיש עדיפות גדולה למחשבים משם. * מטרות המחשב? עבודה משרדית, צפייה בסרטים, קצת משחקים קלים. * גודל המסך? גדול. 15.6 ומעלה. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא, המחשב ישב בחדר ר…
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימלי? 3300 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 200 שקל חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - משחקים, סרטי HD 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט ?לא 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה, מערכת הפעלה יש לי. 9. האם יש העדפה לרכוש א…
-
- 25 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
המפרט שלי: מעבד i3-2120 קירור alpine 11 gt rev2 לוח אם asrock h71m-dgs זכרון G.skill ddr3 4gb 1333mhz כונן קשיח segata 500gb 16mb sata 3 ספק כוח zumax 500w כרטיס מסך אני מניח שזה שבא עם המעבד והדרישות של המשחק הם: win xp/7/8 proccesor: 2.2 ghz supporting sse2 ram: 2gb for win 7 geforce 6800 with 256 mb ram המשחק אינו רץ חלק אצלי במחשב אחרי שפירמטתי אותו כבר רציתי לשאול אולי אם יש אפשרות לשדרג חלק כלשהו במחשב וזה ירוץ יותר נקי וחלק אם למישהו יש המלצה
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני יתן שתי מפרטים תגידו לי מי יתן לי ביצועים יותר טובים, המפרטים: Athlon XP 1800+ Epox 8K5A2 + SB + LAN + ATA133 256MB DDR (266) Viking Gigabyte Readon 9700 pro 128mb Seagate Baracuda IV 40GB 7200 ATA100 Tsunami Virgo 350w MAG 786PF 17" FLAT ------------------------------------------------------------------------ AMD ATHLON XP 2000 EPOX 8K5A2 + SB + LAN + ATA133 512MB DDR333 SAMSUNG LEADTEK WINFAST A250, GEFORCE 4 TI4200 128MB SEAGATE BARACUDA IV 40GB 7200 ATA100 TSUNAMI VIRGO 350W SAMSUNG 753DFX 17" FLAT MONITOR אז מה יותר טוב? ואל תיסתכלו רק על זה שבמפרט הראשון יש radeon 9700, תיסתכלו גם על שאר החלקים ותגידו לי מה יתן לי ביצועים טובים יותר. תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
אהלן אשמח לעזרתכם בנושא 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סרטים גלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו שמשנה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA 2015 LEAGUE OF LEGENDS וכו'. פחות COD וכאלה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 - רזולוציה טבעית -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. הא…
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX מחיר: ¤1307 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 מחיר: ¤648 מסך: DELL LCD 20´ 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR מחיר: ¤2383 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤2200 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS מחיר: ¤395 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-2GBPK מחיר: ¤554 כונני דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISD DRIVE מחיר: ¤40 מארז: NZXT APOLLO w/o PSU מחיר: ¤416 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT מחיר: ¤426 קרור למארז: GLACIALTECH 120mm CASE FAN - SILENT BLADE ENTRY BEAR…
-
- 40 תגובות
- 2.5k צפיות
-