עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מספר הצעות ייעול בנוגע למחשב נייח (רגיל): 1. עדיף לקנות מחשב בעלות שלא פחותה מ- 2,400 ש"ח כי אז יש סבירות גדולה שרכיבי המחשב יהיו באיכות כזאת כך שיתפקדו מספר שנים טובות. 2. עדיף לקנות מחשב לפי התקציב והצרכים של האדם. 3. ייתכן ולפעמים אפילו מחשב בסכום של 3,000 ש"ח לא יספיק לאדם שצריך מחשב יותר חזק לצרכיו, כגון גיימר (אדם המשחק משחקי מחשב), משום שכאן נדרש מחשב עם רכיבים משוכללים (יקרים יותר). 4. ביחס לרכיבי המחשב (לוח אם, זיכרון RAM, מעבד, כרטיס מסך, כונן קשיח, כונן SSD, חיבור USB, כונן DVD, מאוורר וכדומה) אפשר לבדוק באינטרנט בכל מיני חיפושים בנוגע למחשבים, מה המחיר של כל רכיב, אבל לקחת בחשבון שמדי פעם ותלוי איפה קונים את המחשב, שהמחשב יעלה פ…

2. . מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לא להגיע ל7000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 121.30 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, קצת וירטואליזציה אם זה משנה (לא יותר מ2 VMים בו זמנית בכל מקרה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים (פרנסה זה יותר תדיר מתדיר? בכל אופן זה מה שאני אעשה עם המחשב 12 שעות ביום), VMWare/IDA (מזדמן), VS2013/Eclipse (מזדמן) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. EVE Online, TERA, Magicka: Wizard Wars, League of Lege…

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by boim,

היי, אני מחפש לקנות את ה LENOVO X200 וגם את תחנת העגינה שלו. אני מחפש חנות מוכרת ואמינה. אפשר לקבל המלצה?

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.bt3 cod mv3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).טלויזיה היסנס 24 אינץ FHD או חדש במידת הצורך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרש…

• 26 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אך לא לגרוע. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 600 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים/וירטואליזציה של סביבות רשת. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VMWARE WORKSTATION, (תדיר). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FPS, MMO, RPG וכו' הכי חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).29" 2560X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בצי…

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by ydd,

שלום וברכה. ברצוני להתקין וינדוס ואופיס למחשב שישמש אותי בעסק. אממה המחיר בחנויות כאן הוא בערך 2000 לשתי התוכנות.- יקר! מצאתי אתרים שמוכרים רשיונות בערך ב17 דולר לרישיון ריטייל (ניתן להעברה ממחשב למחשב) מצורף אתר ששמעתי שאמין. השאלה היא האם זה חוקי/אפור לא מצאתי תשובה ברורה למרות ההיגיון שאם זה רשיון שניתן להעברה לכאורה הוא חוקי. https://psngames.org/software/windows/microsoft-windows-10-professional

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by Tal14,

היי אני צריך בבקשה עזרה מחפש מחשב בסביבות ה1,500 ש"ח. צרכים בייתים בלבד - מוזיקה אינטרנט ואופיס.. ללא ציוד הקפי תודה

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. שלום לכולם וסופ"ש מהנה . ראיתי בעיתון של היום פרסום למחשב כולל מסך של סמסונג 22" מדגם 2253 אשר יש ברשותי אותו ואני מרוצה ממנו . אם אני לא טועה המסך כיום עולה כ1400 שקל בקירוב . שאר המפרט נראה לי סביר לחלוטין בהתאם למה שאני אקבל. אציין כי המחשב מיועד לאחי אשר לא עושה בו שימוש מטורף ולא משחק משחקי תלת מימד . בעיקר גולש וכל הדברים הבסיסים ככה שאני לא חושב שהוא יזדקק ליותר מזה. מצורף בכך הפרסומת מהעיתון אנא תנו חוות דעת על כך , האם משתלם? האם ניתן לרכוש את המסך ואת המחשב בנפרד ולהגיע למחיר יותר זול? לפי איך שזה נראה לי ומשתמע המחיר ממש אטרקיטבי רק בגלל שהוא כולל את המסך המדובר... תודה מראש , גל נ.ב. סימנתי במסגרת אדומה את הפרטים הרלוונטים. מחיר המחשב עצמו כולל המסך הוא 2000 …

9. שלום, אני מחפש נייד לסטודנטית לשימושי אופיס/אינטרנט/מוזיקה/סרטים בתקציב של עד 5000 ש"ח, עם חשיבות שהנייד יהיה יחסית קומפקטי וקל לכן העדיפות היא ל- 13.3 או 14.1. יש לי כמה מועמדים ושאלות מועמד הראשון הוא LG שבסה"כ יש לו אחלה מפרט מלבד 2 חסרונות של מעבד ויציאת SVIDEO. האפשרות השניה שאני חושב עליה היא DELL XPS M1330 (בלי כרטיס מסך למשחקים) אבל המחיר קצת מחוץ לתחום, מה שמעצבן אותי זה שבדקתי באתר האמריקאי של דל את אותו מחשב ואפילו שדירגתי לו את ההארדיסק ל-250 ג'יגה וסוללה 6 תאים ויצא לי שם 2000 שקל יותר זול מהכי זול בזאפ.. (1028$) כמובן שיש את בעיית האחריות, ומה שאני רוצה לדעת זה אם אני מביא מארה"ב דרך האתר הרשמי של דל שנה אחריות זה תופס למשהו בארץ? אחריות בינלאומית או משהו? א…

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by Eli236,

בס"ד שלום לכולם, אחותי מתחילה ללמוד באוניברסיטה בעוד כמה ימים והיא רוצה לקנות מחשב נייד, בגדול לא יהיה לו שימוש מעבר ללימודים, אולי פה ושם סרטים אז טוב שתהיה אפשרות ל1080P. צריך מסך שלא יהיה קטן מדי כדי שהיא לא תתאמץ יותר מדי. עדיף שתהיה סוללה ארוכה. לא קריטי שהוא לא יהיה מסוג המחשבים שהם גם טאבלטים (הזה שהמסך מתפרק) והתקציב הוא בערך עד 2000. אני גם יכול להזמין מהאינטרנט אם זה יוצא יותר זול משמעותית. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by roia007,

Quad Core i7 6700K Skylake 4.0Ghz S1151 מעבד Asus MAXIMUS VIII HERO GAMING ROG S1151 לוח אם 16G (2x8G) Kingston HyperX FURY DDR4 2400Mhz CL15 זכרון GeForce Gigabyte GTX980Ti EXTREME 1216Mhz 6G DDR5 פלוס 2 כרטיס מסך Samsung SSD 512GB 950 PRO M.2 PCI-E X4 דיסק קשיח Seagate 2T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warrantyדיסק קשיח LG DVD-RW X24 GH24SCO כונן אופטי Corsair Graphite 780T Black מארז Seasonic X-Series 1050W GOLD Modular ספק כוח Corsair Hydro H110i GTX Extreme קירור מים למעבד Logitech Hyperion Fury FPS G402 עכבר corsair strafe mechanical gaming keyboard מקלדת תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by Masasa,

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKN5010#shidrug http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kiryatono&uin=11365 אני יכול להשיג הצעות יותר טובות? ומחשב כזה יכול להחזיק משחקים חדשים שיוצאים ל2011?

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. שלום, ברצוני לרכוש מחשב נייד עבור עבודות גרפיקה . תודה. *תקציב : עד 3500, עדיף פחות. * מטרות המחשב: עבודות גרפיקה דו מימדית - שימוש בתכנות Adobe - פוטושופ בעיקר. * גודל המסך: לא קטן מידי, שיתאים למטרה. * רזולוציית המסך: כזו שהכי תתאים לצרכים שלי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: לא משנה. * משקל רצוי: לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כן, אבל לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: hdmi * Bluetooth: כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) רוצה ssd - אבל לא קריטי - בהתאם לתקציב. * כונן אופטי: כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית : לא, אבל רוצה אחריות …

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by avielsvis,

שלום. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 350 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf3 ,bf4 crysis 3 וכו'...... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by m53242,

אני מבין טוב במחשבים. פעם ראשונה ראיתי משהו שונה מאחרים שהיה לי קל לימצוא ולאפס ביוס. יש לי מחשב נייד בדגם lenovo B550 אני שכחתי סיסמא ב bios . מדליק מחשב ישר מבקש ממני סיסמא. לא זוכר. נסיתי להפעיל מחדש ולילחוץ בזמן F2 או F1 לא מצליח להיכנס להגדרות לאפס BIOS. הפכתי מחשב נייד שיחררתי כמה בורג. ופתחתי מיכסה. ולא רואה איפה בטריה אני רוצה לאפס הגדרות BIOS פעם ראיתי במחשב אחר סוללה(בטריה) BIOS וזה עבד. אבל במחשב נייד B550 הזה לא רואה בטריה. היכן נימצא סוללה BIOS? פירקתי הכל כולל מקלדת לא מוצא איפוס BIOS. בלוח אם איך נראה BIOS? אגב: מישהו יודע ברירת מחדל קוד סיסמאות של BIOS ובלי לפרק מחשב? זה ממש יחסוך לי עבודה. בתודה מראש אמיר

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ-150ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. World of Warcraft, Diablo 3 ואולי עוד איזה משחק פה ושם.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 אינצ' של Dell, מעריך ש 1680X1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני מודע…

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.CALL OF DUTY\BATTLEFIELD 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).גם גודל 23 וגם גודל 42 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. אהלן! אחיה של חברתי צריך מחשב נייד חדש. המחשב יהיה בעיקר תחליף למחשב נייח, ככה שהניידות היא לא שיקול (אבל הוא עדיין צריך להיות נייד). הוא משתמש בו בעיקר לגלישה באינטרנט, שיעורי בית (תלמיד תיכון), סרטים ומשחקים פשוטים יחסית (לא שום משחק שדורש כוח עיבוד רציני). המטרה היא מחשב שיחזיק להרבה זמן, ולכן גם יש עדיפות לאחריות טובה וארוכה יחסית. חוץ מזה אין יותר מדי דרישות, אז המטרה היא פשוט להשיג את המחשב הטוב ביותר שאפשר במסגרת התקציב (3000 ש"ח). כמו כן, המחשב ככל הנראה יקנה מרשת אייבורי, ככה שיש עדיפות גדולה למחשבים משם. * מטרות המחשב? עבודה משרדית, צפייה בסרטים, קצת משחקים קלים. * גודל המסך? גדול. 15.6 ומעלה. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא, המחשב ישב בחדר ר…

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. שלום! ברצוני לשדרג את המחשב, התקציב שלי נע בסכום של עד 10000 שקל. ברשותי כבר מסך, מקלדת ועכבר, וכן רמקולים. המחשב נועד לגיימר כבד מאוד(Unreal2004, Doom3, Half Life 2 ). הדבר המיוחד שאני צריך זה מיקרופון טוב(ללא אוזניות), וכן כרטיס קול איכותי. המגבלות שלכם: תעשו לי מפרטים עם כרטיסים של Geforce בלבד. תודה. ד'א המפרט הזה: http://hwzone.co.il/specslist/?type=view&specsID=10 על הפנים. מחירו 1000 שקל, לא דרוש מסך, ובכל זאת שמו פה Readon9800Pro בלבד, ומעבד במהירות 3.0.

• 29 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by bati6,

מה הכי חשוב במחשב, כרטיס מסך, מעבד או ram?

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by palin,

די הסתבכתי בכל התהליך של מציאת מחשב - יותר מידי אופציות ויותר מידי התלבטויות. אשמח לתגובה פשוטה של הנייד הכי מומלץ על פי הדרישות שלי. בלי יותר מידי אופציות.. כשיש לי אופציות אני מסתבך. מחיר: 3,500-4,000 ש״ח שימוש סטודנטיאלי, ביתי, סרטים, אופיס וקצת משחקים לתקופת מבחנים. מעבד i5 ומעלה, 8GB, עדיפות לSSD גודל מסך 15.6-14 אינצ משקל עד 2.5 עדיפות מתחת ל2 סוללה מעל 3 שעות אופיס אני מקבל בחינם מהאוניברסיטה אחריות ל3 שנים כרגע ראיתי את הנייד הזה ב3250 ש״ח: https://www.htzone.co.il/item/19018/%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-ASUS-i7-15.6/ זהו, בבקשה בלי המון אופציות, תגיבו את מה שאתם הייתם קונים במחיר הזה כי את דעתכם אני שואל. תודה !!!

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by Charg,

היי, אני אחרי הרכבת מפרט ורגע לפני הזמנה, אני מצרף לכאן את השאלון ואת המפרט מפלונטר, בבקשה חוו דעת אם יש מקום לשינויים מהותיים, תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? - התקציב הוא לא אישיו, אני רוצה שהדרישות שלי יענו על הצד הטוב ביותר אבל עדיף להשאר באזור ה2.5-3K 2. מה שימושי המחשב? - מדיה סנטר לסלון עם LCD 60 אינצ'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש - XBMC\פופקורן טיים ועוד תוכנות להזרמת וידאו בFHD ו4K. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - על המחשב לא ישוחקו משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים - אני מעוניין במקלדת ועכבר אלחוטיים פשוטים ממש, עד 150 ש"ח. 4…

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Toshiba satellite c855d לא מצליח למצוא דרייברים לUSB3 ולכרטיס הרשת (לא האלחוטי) ניסיתי להתקין גם דרייברים מהאתר שלהם - אבל משום מה ההתקנים עדיין לא מזוהים.

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. שלום לכם! אני פתחתי נושא חדש בגלל כמה סיבות - שינויים בתיכנון וחוסר פרטים\ארגון בנושא הקודם... אני הולך לקנות חלקי מחשב ולהרכיב בעצמי - אני צריך חוות דעת לגביהם, הינה הפרטים: 1. מה התקציב המקסימלי? 8500 ללא חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב גיימינג רנדרינג קידוד ועריכת קליפים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש ווגאס, קריסיס, 4VIDEOSOFT, כל משחק חדש - וחושב להתחיל מודלים תלת מימדיים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? FULLHD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? הכי חדשים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימ…

• 23 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by אדומי,

שלום, אני חייב לדעת אם המעבד שלי תומך vt-d. אני כרגע התחלתי ללמוד ניהול רשתות תקשורת ואבטחת מידע וזה לצורך לימודים.. אני יודע שהוא תומך vt-x אבל מה השוני או ההבדל בינו לבין vt-d? המחשב שלי הוא של hp עם מעבד של intel core i3. יש לציין שבאתר של hp אני לא מצליח להיכנס עם המספר הסידורי של המחשב ולראות את הנתונים. תודה רבה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים