ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
המחשב מיועד למשפחה, בעלי ילדים פעוטים (חצי שנה) כלומר אין צורך בכרטיס מסך חזק אין מי שישחק במשחקים, וגם עם כן זה רק פעם בההההההה כשאני בא לשם ואין מה לעשות (חחחחחח). בקיצור אין צורך בכרטיס מסך חזק. בכללית המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט ושימוש בתוכנות האופיס למינהן. חשוב שהמחשב יחזיק הרבה זמן ויכלול צורב. (בנוסף לסידירום, לא במקום!!!) בתודה רבה- שגיא.
-
- 27 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
[TABLE=width: 100%] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR] [TD=align: right]פרטי המוצר [/TD][TD=width: 36][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 70]סהכ מחיר[/TD] [TD=width: 70]מחיר בשקלים כולל מעמ[/TD] [TD=width: 70]כמות[/TD] [TD]שם[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]₪ 1522[/TD] [TD=align: right]₪ 1522[/TD] [TD]1[/TD] [TD]Intel-CM8064601560113-i7-4790 Quad core CPU - LGA1150 - 3.6 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1200MHz - Haswell Refresh - Tray[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]₪ 452[/TD] [TD=align: right]₪ 452[/TD] [TD]1[/TD] [TD]ASRock-Fatal1ty-B85-Killer-Fatal1ty B85 Killer - Socket LGA1150 CPU - Inte…
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ברצוני לשדרג את המחשב הקיים למטרות עריכת סאונד בתוכנות Cubase5 ו- Ableton. כרגע המפרט הוא: E8400 4GB RAM GIGABYTE DS43L (מקווה שלא טעיתי בדגם) 500GB X 2 ספק: Cooler Master 550W לפי מיטב הבנתי על מנת להחליף מעבד אצטרך גם לוח חדש, עקב כך גם זיכרונות חדשים כי אני מניח שהם לא ירוצו על הלוחות החדשים (?) בנוסף אני מעוניין ב-SSD למערכת ההפעלה. אשמח לקבל המלצה למה לשדרג. התקציב אני מניח עד 2,500 ש"ח.. תודה רבה.
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה (לא לי) עבור מחשב נייד. המחשב ירכש באילת ולכן ההמלצה צריכה להיות עבור מחשב מרשת שיש לה נוכחות באילת (KSP, אייבורי) או חנות מקומית מאילת (לא מכיר). דגשים: גודל מסך רצוי הינו בין 14" ל- 15.6". ישנה סתירה כלשהי עם הדרישה לניידות, אולם יותר חשוב מסך גדול שיהיה נוח לעבור מולו חשוב מסך איכותי, רז' FHD לפחות, פאנל IPS כמות זיכרון רצויה הינה כ 8GB עד 16GB על המחשב להיות אלגנטי ועמיד, בעל איכות בניה גבוהה רצוי מעבד טוב, Core i5 M או Core i7 U כלשהו חשוב למדי מחשב שיגיע עם כונן SSD - יש לכך השלכות די גדולות על הביצועים אני אדגיש שהתקציב הוא ללא מע"מ (מחיר סופי באילת). תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מחפש משהו עם מעבד i3 או 5. קשיח ssd לא פחות מ- 128 גיגבייט. משקל קל כל הניתן ( משהו כמו 1.1-1.3ק"ג). לא חייב מסך hd מלא. לא רוצה מסך טאץ'. זיכרון לא פחות מ-4.
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לא ממש מבין במחשבים ניידים וקשה לי לדעת איזה מעבד טוב יותר ומהר יותר וכו' ובמיוחד שיש המון ניידים בשוק אני מחפש מחשב נייד עם מסך 15 או 17 אינץ אני מחפש משהו עם מעבד I7 באמת שיהיה מעבד מהיר וחזק עם לפחות 1T דיסק קשיח אם יש אפשרות של שילוב כונך SSD זה יהיה עוד יותר טוב כי אני מחפש נייד מאוד מהיר שלא יתקע לי אחרי שנה או שנתיים אני רוצה נייד מהיר וחזק המטרות הן בעיקר אינטרנט לאחסן תמונות לראות סרטים ומידי פעם גם לשחק במשחקים לא כבדים אבל אם יש אופציה בתקציב לקבל גם כרטיס מסך טוב אני אשמח אשמח לקבל המלצות לדגמים באמת טובים שלא סתם עולים הרבה אלא גם שווים את המחיר שמשקיעים בהם אין לי העדפה לחברה מסוימת אני אישית אוהב את אסוס אבל אם יש חברות אחרות אז בכייף
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן חברים! לאחר מספר חודשים ארוכים ללא מחשב, הגיע הזמן לקנות אחד חדש. אודה על שיתוף הפעולה! 1. מה התקציב המקסימאלי? סדר גודל של 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידה ותוספת של עד 500 שקל תשפר את המפרט משמעותית אשמח לדעת על כך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר למשחקים, מדובר במשחקים כמו, diablo 3, sc2, wow, skyrim, חשוב שהמחשב יריץ משחקים כאלו ומשחקים עתידיים באיכות גרפית גבוהה.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21" של AOC, בגלל שהמחשב הנוכחי שלא לא פועל אני לא זוכר את הרזולוציה שבה …
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי לימודים ארוכים אני מתכנן לקנות מחשב וכבר קניתי כמה חלקים אני מתלבט לגבי מסך וכרטיס מסך המון. אני מאוד נעול על מסך כלשהו של 3440*1440 100HZ ולקנות כרטיס מסך 5700XT או 2070S. השאלה שלי היא כזאת: אם נגיד אני עם המסך של 100HZ ומשחק נגיד נגיד ב 75FPS, האם זה טוב? או שבשביל להנות מכל ה 100HZ צריך לשחק ב 100FPS ומעלה? אני יודע ששני אלו הם דברים שונים אבל כמה משנה שם הסינכרון בכמות הפריימים לרענון הזה? תודה מראש לעוזרים
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הזמנתי הכל, אך עדיין אני יכול לשנות, 1) Zalman 160XT Touch Screen 2) A-DATA 4GB CL7 EXTREME 3) PIONNER BLUE RAY x12 -RW 4)Scythe Cooler SAMURAI ZZ 5)CRUCIAL SSD SATA3 64GB יש לי היתלבטות רק לגבי מעבד ולוח, אני מוריד הרבה סרטים של 50GB BLUE RAY ויש לי היום AM3 710 Triple + Gigabyte 785 והמערכת ממש נחנקת, אני ממש נמנע מלשים כרטיס מסך חיצוני, אם מישהו יכול להמליץ לי איזה לוח ומעבד , לא חשוב לי AMD או INTEL תודה
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, ביקשתי כאן עזרה בבניית מפרט לפני כשבוע אך עכשיו לאחר ירידת המחירים של AMD, לא חובה מפרט מבוסס CONROE, ואני פשוט מעדיף את המפרט שיתן לי את הביצועים הטובים ביותר(גם במשחקים וגם בישומי מחשב...). המחשב גם צריך לכלול ציוד היקפי... אין שום תכנון לאוברקלוק, אז אני מקווה שלא תשימו רכיבי מחשב שמיועדים לאוברקלוק(אלא אם כן ניתן לשים את המעבד במהירות ב50-30 אחוז יותר גבוהה בלי להסתכן בכלל ובלי לבדוק כלום, אבל אני בספק שמישהו כאן יכול להבטיח שניתן לעשות כזה דבר...) אז אני רוצה מקסימום ביצועים בסטוק. מאד חשוב לי גם שהמחשב יהיה יחסית שקט... אם אפשר. אבל לא צריך להשתגע עם קירור מים זה המפרט שהוצע לי: מזיגזאג מחשבים : 1 Intel Core 2 Duo 6300 - 1.86 GHz - 2MB cache - 65W - LGA…
-
- 40 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אשמח אם תוכלו להגיד לי אם יש בעיה/ דברים לא מתאמים אלטנטיבות טובות יותר... מפרט זה הורכב ב - [url]www.tms.co.il[/url] - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל [b]מעבד:[/b] [url=https://tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=107330]Intel Core i5 13600K / 1700 Tray[/url] כמות: 1 מחיר: ₪ 1360 …
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לפני למעלה משנה רכשתי מחשב לנובו Yoga . לתדהמתי, התברר כי המחשב מחשמל, כאשר הוא מחובר עם המטען לחשמל. לא מדובר בחשמל סטטי אלא ממש במכת חשמל לא נעימה ומסוכנת. המחשב נמסר לתיקון במסגרת האחריות, ועם תום תקופת התיקון לנובו הודיעו לי שאין ביכולתם לתקן המחשב וקבלתי זיכוי עבורו. כמי שבתמימותו האמין (בלשון עבר) במותג לנובו רכשתי שוב מחשב YOGA ואולם גם הפעם, מחשב אחר, מתברר כי המחשב מחשמל. ברור לכל כי לנובו מוכרים, לפחות בארץ, סדרה פגומה של מחשבים. אחד הנציגים שעימו דברתי אף ציין ש"הבעייה מוכרת" (מה שלא מונע מהם להמשיך למכור סחורה פגומה). המחשב השני נמסר לתיקון ונדפק ונשבר במהלך ההובלה ע"י חברת ההובלות של לנובו. מוקד השרות של לנובו אינו מעודכן ולא מוכן למסור…
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לבדוק זיכרונות ורציתי לדעת האם ישנם הבדלים מהותיים בין זיכרונות של 2400 MHz ל-2666MHz ? כמו כן מהם ההבדלים בין Single Rate ל-Dual Rate ? והאם צריך לקחת סטיק 1 של 16GB או 2X8 ?
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
האם מחשב נייד יכול להחזיק משחקים על הגדרות high-medium לכמה שנים הקרובות? דוגמה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=844720 יכל להריץ את BF4 על בינוני-גבוה? או CSGO על מקסימום? GTA4/5 על מדיום? אני פשוט מעדיף מחשב נייד כי אפשר לזוז איתו. מה אתם אומרים? כדאי?
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן! אחיה של חברתי צריך מחשב נייד חדש. המחשב יהיה בעיקר תחליף למחשב נייח, ככה שהניידות היא לא שיקול (אבל הוא עדיין צריך להיות נייד). הוא משתמש בו בעיקר לגלישה באינטרנט, שיעורי בית (תלמיד תיכון), סרטים ומשחקים פשוטים יחסית (לא שום משחק שדורש כוח עיבוד רציני). המטרה היא מחשב שיחזיק להרבה זמן, ולכן גם יש עדיפות לאחריות טובה וארוכה יחסית. חוץ מזה אין יותר מדי דרישות, אז המטרה היא פשוט להשיג את המחשב הטוב ביותר שאפשר במסגרת התקציב (3000 ש"ח). כמו כן, המחשב ככל הנראה יקנה מרשת אייבורי, ככה שיש עדיפות גדולה למחשבים משם. * מטרות המחשב? עבודה משרדית, צפייה בסרטים, קצת משחקים קלים. * גודל המסך? גדול. 15.6 ומעלה. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא, המחשב ישב בחדר ר…
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקצת עזרה לאחר שהמחשב הישן שלי מתחיל לקרטע ומתרסק בערך כל יום. 1. מה התקציב המקסימלי? 2.5 K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD, משחקים, מוזיקה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). מחשב ביתי שאני משתמש בו כל הזמן. אימיול, תוכנות סרטים, סרטים באיכות גבוהה און ליין ומהמחשב, משחקים כמו ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך כרגע לא רלוונטי, יהיה מסך…
-
- 40 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
די הסתבכתי בכל התהליך של מציאת מחשב - יותר מידי אופציות ויותר מידי התלבטויות. אשמח לתגובה פשוטה של הנייד הכי מומלץ על פי הדרישות שלי. בלי יותר מידי אופציות.. כשיש לי אופציות אני מסתבך. מחיר: 3,500-4,000 ש״ח שימוש סטודנטיאלי, ביתי, סרטים, אופיס וקצת משחקים לתקופת מבחנים. מעבד i5 ומעלה, 8GB, עדיפות לSSD גודל מסך 15.6-14 אינצ משקל עד 2.5 עדיפות מתחת ל2 סוללה מעל 3 שעות אופיס אני מקבל בחינם מהאוניברסיטה אחריות ל3 שנים כרגע ראיתי את הנייד הזה ב3250 ש״ח: https://www.htzone.co.il/item/19018/%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-ASUS-i7-15.6/ זהו, בבקשה בלי המון אופציות, תגיבו את מה שאתם הייתם קונים במחיר הזה כי את דעתכם אני שואל. תודה !!!
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי כרגע P4 2.4 533 זיכרון של 1 גיגה 400 MHZ כרטיס מסך 7600 של ATI מחפש הצעות
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.bt3 cod mv3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).טלויזיה היסנס 24 אינץ FHD או חדש במידת הצורך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרש…
-
- 26 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שבוע טוב, ביום שני הזמנתי מחשב חדש בשבילי לשימושים רבים כמו גיימינג קל וכבד מדי פעם, גלישה אינטרנט וסרטים. מה דעתכם? : מעבד AMD Phenom II X4 965 Black Edition Box ₪843 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDZ965FBGMBOX לוח אם Gigabyte GA-870A-UD3 ₪542 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950810 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪296 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ כונן קשיח Corsair SSD Force 2.5" 40GB SATA2 ₪672 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CSSD-F40GB2 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600Mhz CL 7-8-7-24 Eco ₪483 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pi…
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי המחשב הבא: - -מקווה שזה מידע שמספיק .. אוקי אז ככה, המחשב נורא איטי בין אם זה בין הפעלת תוכנות שאני משתמש בהם בתור סטודנט לבין אם זה למשחקי מחשב. התקציב לא ענק, השאלה היא האם שווה לשדרג? ואם אפשרי בכלל.. ואם כן מה החלק שיגרום לשיפור משמעותי.. ובקיצור.. אתם מבינים כנראה יותר טוב ממני.. אז אשמח לשמוע
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מישהו יודע האם האחריות שמגיעה עם מחשב נייד של ACER שנקנה בארה"ב תקפה גם בארץ? ואם כן איפה מרכז השרות שלהם כאן?
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
הנה מפרט תותח סתכלו בסוף אני עשיתי כמה שידרוגים : מפרט טכני: מארז כולל ספק: 400 וואט כניסות USB מלפנים: 2 כונן DVD סוג כונן: צורב X16 DVD מבית SAMSUNG מעבד: סוג מעבד: Intel P4 64bit LGA775 HT Prescott מהירות מעבד: 2.66GHz מהירות FSB: 533 MHz זכרון מטמון cache: 1 MB אחריות 3 שנים זכרון נפח: 1024MB מהירות: 400MHz אחריות: 3 שנים דיסק קשיח נפח איחסון: 160GB SERIAL ATA 8MB מהירות: 7200 RPM אחריות: 3 שנים לוח אם: ASUS P5S800-VM מהירות:800MHz צ'יפסט SIS 661FX chipset כרטיס קול 6 ערוצים כולל כרטיס רשת 10/100 כרטיס מסך 661 3D תמיכה בדיסקים SATA יציאת AGP X8 6 יציאות USB 2.0 תמיכה ב- Hyper-Threarding הנה השדרוג : שדרוג כרטיס המסך ל ATI Radeon 9250 128MB ב 255 ש"ח תוס…
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של HP מדגם Pavilion G6 1150sj שמתי לב כי המחשב מתחמם בצורה מוגזמת שקשה אפילו להניח את הידיים על מנת לכתוב במקלדת. פתחי האוורור נקיים מאבק והמאוורר עובד. מה יכולה להיות הסיבה להתחממות הזאת? ואם יש דרך לפתור אותה? תודה לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים פה ושם, קצת Streaming, שימוש מרובה בRAM, Multitasking בסיסי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות/גבוהות, למרות שזה לא רלוונטי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מארז,כרטיס מסך,SSD,HDD,PSU. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אולי BCLK בסיסי 8. האם ישנה העדפה לרכו…
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-