ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
היי אני מבקש לקבל מפרט עבור קניית מחשב. תודה לכל העוזרים . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 שקל 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), בעיקר משחקים ברמת גרפיקה גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? צריך הכל 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מארז פשוט, המשקל לא משנה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
- 2 followers
-
-
מעבד: INTEL COR2 E4400 לוח אם: GA-P35-S3 זיכרון: DDR2 2G KINGSTON דיסק קשיח: 160GB S-ATA כרטיס מסך: GF 8500GT 512 TV DVI צורב: LG DVD RW מארז: P4+2USB כרטיס קול: AC 97 7 CH מקלדת: MULTIMADIA עכבר:GPT OPTI מסך: PROVIEW LCD 17 סה"כ: 4,450 ש"ח מה אתם אומרים שווה?? והמחשב מיועד גם למשחקים כבדים ....crysis
-
- 40 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שוקל לקנות את המחשב נייד G751JT, שזה דגם שמגיע עם GTX970M. הבעיה היא שבכל החנויות בארץ מפורסם דגם שמגיע אם שני כוננים קשיחים של טרה כל אחד במהירות 7200, ודגם מלא של המחשב זה G751JT-T7060H. הבעיה היא שבאתר רשמי http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/ASUS_ROG_G751JT/specifications/ אין קונפיגורציה כזאת של שני דיסקים קשיחים של טרה כל אחד במהירות 7200 וגם תת דגם T7060H בחיפוש נותן רק תוצאות בעברית. מישו יודע איפה הטעות פה? בחנויות לא הצלחתי לקבל תשובה. תודה לכולם
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכל החברים שעוזרים בבנית המפרטים. אני מעונין לקנות מחשב חזק ואיכותי שישמש אותי למשחקים הכי חדשים ולסרטי HD ויחזיק מעמד כמה שנים. אני גם צריך את כל הציוד ההקפי הקיים חוץ ממסך, אני אקנה בעתיד הקרוב בנפרד מסך 24. מלבד משחקים וסרטים אני עובד הרבה על אופיס וכמובן באינטרנט. תודה על עזרתכם. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! התקציב 10,000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אני מבקש לא להתפשר ולבחור רק בחלקים הכי איכותיים, כמובן שאם תחסכו אשמח. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אני מבקש לא לחרוג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקי סימולטורים ,פיפא ואקשיין הכי חדשים וגם סרט…
-
- 26 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לפני למעלה משנה רכשתי מחשב לנובו Yoga . לתדהמתי, התברר כי המחשב מחשמל, כאשר הוא מחובר עם המטען לחשמל. לא מדובר בחשמל סטטי אלא ממש במכת חשמל לא נעימה ומסוכנת. המחשב נמסר לתיקון במסגרת האחריות, ועם תום תקופת התיקון לנובו הודיעו לי שאין ביכולתם לתקן המחשב וקבלתי זיכוי עבורו. כמי שבתמימותו האמין (בלשון עבר) במותג לנובו רכשתי שוב מחשב YOGA ואולם גם הפעם, מחשב אחר, מתברר כי המחשב מחשמל. ברור לכל כי לנובו מוכרים, לפחות בארץ, סדרה פגומה של מחשבים. אחד הנציגים שעימו דברתי אף ציין ש"הבעייה מוכרת" (מה שלא מונע מהם להמשיך למכור סחורה פגומה). המחשב השני נמסר לתיקון ונדפק ונשבר במהלך ההובלה ע"י חברת ההובלות של לנובו. מוקד השרות של לנובו אינו מעודכן ולא מוכן למסור…
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
קניתי מחשב מדגם 1215B בארה"ב בחודש אפריל האחרון, לאחר שימוש של כחודש במחשב צצו בעיות בטאצ'פד ובסוללה. לאחר 5 ביקורים במעבדה (בארץ) החליטו שאי אפשר לתקן לי את המחשב, אז כמובן אמרו שישלחו אחד חדש, הבעיה היא שאין לספק כרגע את הדגם. ניסו לתת לי מחשב אחר (פחות טוב) ולא הסכמתי, לאחר מכן אמרו לי שהדגם יהיה בארץ בעוד כשבועיים. עברו שבועיים ויותר, התקשרתי לחברה ולפי השיחה בטלפון עם המנהל לא נראה לי שאקבל מחשב בחודש הקרוב (גם בגלל חגים וכו'). זה מאוד חשוב שאני אקבל את המחשב בחודש הקרוב בגלל שאני מתחיל ללמוד בסוף אוקטובר ומחשב יהיה דבר הכרחי בתקופה הזאת. בבקשה תעזרו לי, איך אני יכול להפעיל לחץ? מה אני אמור לעשות? אין איזה חוק הגנת הצרכן? אני מעדיף כבר לקבל את הכסף חזרה ולקנות אחד חד…
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Illustrator וPhotoshop . ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד היקפי . 4. האם…
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה היום את הasus n550jv וssd של סמסונג. יש לי שתי שאלות, מישהו יכול להביא לי קישור לאיביי לcaddy שיתאים באופן ודאי ולא יעלה לי 70 שקל? איך אני מעביר את המערכת הפעלה מהhdd הקיים לssd? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. התקציב המקסימלי הוא 8,000 ניתן לחרוג במידת הצורך עד 9,000 ואם אפשר כמובן לחסוך 2. השימוש העיקרי הוא עריכת וידאו א)השימוש העיקרי הוא בתוכנת פרימייר בצורה תדירה\פרנסה ולאפטר בצורה מזדמנת לא ברמה גבוהה. ב) המחשב אינו מיועד גם למשחקים ואינו כולל מסכים בתקציב. ההגדרות הגרפיות הן גבוהות (Nvidia qoudro fx 3800) 3. יש צורך בציוד היקפי: שני מסכים, מקלדת ועכבר 4. אין צורך ברמקולים 5. החלקים עליהם ארצה לבסס את המערכת הם שני הארדיסקים 500GB ו-1-TERA, כרטיס גרפי Nvidia qoudro fx 3800, מעבד I5 או I7 שיתאים במהירותו (BUS) למהירות הזיכרון 12GB RAM (אלא אם אין צורך ואני סתם מפריז והמעבד והכרטיס יספיקו לעבוד גם עם GB8) כלומר חשוב לי הניצול המרבי בין כל הרכיבים שלא ייווצר צוואר ב…
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
תקציב משוער: 5,000-8,000 מבקש שהמחשב יהיה ממעבדי haswell החדשים. * מטרות המחשב?- צפייה בסרטים/סדרות, משחקים כבדים ככל שאפשר כמו באטל פילד וכו, עבודה משרדית. * גודל המסך? באיזור ה-15 * רזולוציית המסך? עדיף FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא. * משקל רצוי? שיהיה בגדר הסביר. לא אכפת לי - אבל שלא יהיה מהטנקים הכבדים שנראים רע. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מחשב שרוב הזמן יהיה בבית אך רצוי שהסוללה תהיה חזקה. (שיהיה ממעבדי haswell) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3, HDMI - כל העסק. * Bluetooth? אפשרי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD 256 * כונן אופטי? או צורב DVD רגיל, או קורא בלוריי במידה והדבר לא יאלץ חריגה מהתקציב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? חברה אמינה עם שירות טו…
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מחשב בזמן הקרוב לצרכי מעט גיימינג קל, עריכת ודיאו וסאונד חובבנית וגם גלישה, אופיס סרטים וכו.. התקציב שלי הוא 4,000 שח ובגלל המחירים המוגזמים של הכרטיסים היום חשבתי שעדיף שאני פשוט אקנה את הכרטיס מסך עוד כמה חודשים בתקווה שהמחירים ירדו, וככה אוכל גם לשדרג את המעבד. לדעתכם זה רעיון טוב? בלי קשר אשמח לחוות דעת על המפרט שהרכבתי: PCPartPicker part list / Price breakdown by merchant CPU: Intel - Core i7-8700K 3.7GHz 6-Core Processor ($374.89 @ Amazon) CPU Cooler: Cooler Master - Hyper 212 EVO 82.9 CFM Sleeve Bearing CPU Cooler ($29.99 @ Amazon) Motherboard: Gigabyte - Z370P D3 ATX LGA1151 Motherboard ($114.99 @ Amazon) …
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אז ככה אני מעונין לקנות מחשב למטרות משחקים (משקחים כבדים) ואני מעונין להוציא עד 8000 שקל כמו כן אני מעוניין שהמחשב יספיק לי לפחות ל3 שנים של משחק על ההגדרות הכי גבוהות. אני הרכבתי מחשב אבל המחיר יצא בסביבות ה12000 שקל אז אם מישהו יכול לתת לי הצעה טובה ובמחיר סביר זה יעזור לי מאד תודה. זה המפרט שאני הרכבתי Athlon64 4200+ (S-939) X2 DUAL CORE מעבד K8N Pro SLI s939, 2x PCI-E, GBL, SATA II לוח אם 2Gb 400MHz Corsair (Value) CL2 זכרונות Radeon X1900XTX 512MB, 2xDVI, VIVO ASUS כרטיס מסך 160GB SATA II 7200RPM 8MB דיסק קשיח WD Thermaltake VA 9000SWA KANDALF מארז http://www.thermaltake.com/XaserCase/kandalf/swa/va9000swa.htm קישור לפרטים על המארז razer copperhead עכבר Steelpad S…
-
- 53 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! אז כמו שכבר אמרתי , אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני נותן לכם לבחור לי את המחשב שהכי כדאי לקנות! עם כל הציוד, כל השיכלולים וכל הקירורים שרק יכולים להיות! אתם תבנו את המפרט, ואני יבחר את המפרט שהכי מוצא חן בעייני. ותוך 10 ימים אני מבטיח לכם לקנות אותו ואני יפרסם כאן תמונות של המחשב שאתם בניתם!! המפרט שאתם בונים חייב לכלול (אם יש תמונות אז יהיה מצויין אם תוסיפו אותם : - מסך - מארז - ספק - לוח אם - מעבד - כרטיס מסך \ SLI \ CF - זכרונות - דיסק קשיח (GB...) - צורב \FLOPPY וכו ... - קירור נוסף - ציוד הקיפי (מקלדת עכבר אוזניות כו...) וכמובן לכלול את הסכום הסופי של המפרט. מקווה לראות יתעניינות , ואשמח לראות מה יש לכם להציע. תודה רבה מראש לכולם!
-
- 32 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
היי, המחשב שלי שהוא חדש יחסית עובר לבן משפחה ואני רוצה להרכיב לעצמי מחשב ורציתי לשמוע מה דעתכם ומה כדאי לשנות: המחשב מיועד למשחקים בעיקר מעבד פנטיום 4 2.53 מגה"צ לוח ASUS P4T 533 RAID 32 ביט + IPANEL זכרונות 512 RDRAM הפועלים ב32 ביט כרטיס מסך RADEON 9700 מתלבט לגבי החברה כרטיס קול נשאר מהמחשב הישן -> AUDIGY דיסק קשיח WD מסדרת הJB מה כדאי 80, 100 או 120 ג'יגה? DVD ASUS E616 או TOSHIBA SD-1612 ללכת על אמינות (toshiba) או על מהירות (asus שעובד על ATA100) כרטיס רשת נשאר מהמחשב הישן -> 3COM 10\100 מארז CHIEFTEC DRAGON FULL TOWER שחור + חלון ספק ENERMAX 430W או ANTEC 430W צורב YAMAHA F1 או PLEXTOR ללכת על חידושים (YAMAHA שיודע לעשות תוויות על הדיסקים) או על אמינות (P…
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מעבד E2140 מחיר - 150 ש"ח לוחות אם יש 2 ASUS P5B DELUXE מחיר 230 ש"ח GIGABYTE P43 ES3G מחיר 330 ש"ח (עדין באחריות) זכרונות 1GBX2 של OCZ DDR2 PC2-8500 מחיר 350 ש"ח אחריות לכל החיים של OCZ העולמית. 2GBX2 Corsair XMS2 DDR2 PC6400 מחיר 390 ש"ח אחריות לכל החיים על ידי קורסייר העולמית. כרטיס מסך XFX 4870 עדין באחריות מחיר 450 ש"ח (כרטיס מסך 256 ביט) קריר למעבד Tuniq Tower 120 מחיר -120 ש"ח מארז COOLER MASTER HF922 מחיר 450 ש"ח צורב DVD NEC מחיר 50 ש"ח ספק כח (חדש בן פחות מחודשיים מן הסתם עדין באחריות) CORSAIR TX650M מחיר 550 ש"ח (אחריות 5 שנים) כרטיס קול חדש בן כ 3 חודשים ASUS XONAR D1 מחיר 300 ש"ח (לא בטוח שאני רוצה למכור אותו) מחיר מיוחד לכל החבילה כלל 2 הלוחות אם (שיה…
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, אשמח לחוות דעת על המפרט הנ"ל. ישמש לעיצוב גרפי קל (פוטושופ וכו) וגם קצת למשחקים. תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אבל אפשר קצת אם אין ברירה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיצוב גרפי קל (דו מימד- פוטושופ וכו), משחקים קלים ועבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת + עכבר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? בינוני. שיהיה סביר. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? א…
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד חדש של אסוס S450. אחרי חודשיים הלך הדיסק הקשיח והוא הוחלף במסגרת האחריות. בזמן האחרון יש בעיה חדשה, אחרי שלוחצים על כיבוי או הפעלה מחדש המערכת הפעלה נסגרת, המסך הופך שחור ואז המחשב נשאר כך למשך דקה או 2, ורק אז מופיע הלוגו של אסוס אם הפעלתי מחדש או שהמחשב נכבה לגמרי אם בחרתי בכך. הנורית של פעולת הדיסק קשיח מהבהבת בכל הזמן הזה וכמה שניות לפני שהמחשב ממש נכבה היא דולקת רצוף (אם זה אןומר משהו) עשיתי איחוי לדיסק, השתמשתי בתוכנות לניקוי רג'יסטרי, התקנתי עידכונים למערכת ההפעלה, ביטלתי את כל התוכנות שעולות עם המערכת הפעלה. אני די אובד עצות. המחשב משמש ללימודים, ובסוף היום אני צריך לחכות למחשב שייכבה, אלא אם כן אני לוחץ על לחצן הכיבוי ואז הוא נכנס למצב שינה ד…
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
עריכה: הוספתי את המידע הדרוש בסוף ההודעה הנוכחית שלום לכולם, ברצוני לבנות מחשב חדש, ההתלבטות היחידה שלי היא לגבי ספק כוח. אלה הרכיבים: האם הספק הבא יספיק: עריכה: ספק אחר http://www.amazon.com/EVGA-Bronze-100-B1-0600-KR-Power-Supply/dp/B00EON40CS/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1460811094&sr=1-1&refinements=p_n_feature_keywords_two_browse-bin%3A6906985011 אני רוצה לבצע OC למעבד ולכרטיס מסך, משהו עדין. אגב, אשמח לחוות דעת מכם בקשר למפרט בכללי. עריכה: אוקיי, הזמנתי חלק מהרכיבים והשבוע הזה או הבא אני אקנה את השאר. החלטתי לקנות את המארז corsair spec-03. …
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לא להציק לגבי זה שהמפרט חלקי, אין לי עוד פרטים. זה מה שמציג המוכר. אם תוכלו להתייחס רק לפריטים המוצגים. Intel I7 2600K 3.4GHZ (אחריות לשנתיים וחצי) Asus P8H61 S1155 (אחריות ל 3 שנים) גוף קירור - Scythe Katana 3 (אחריות לשנה) צורב חדש LG X22 CD/DVD זיכרון - 8GB - Patriot Extrme 2 Divison DDR3 1600MHZ (אחריות לכל החיים) מארז - 210 - Gigabyte Isolo וכן אני יודע שמי שהרכיב את המפרט לא גאון...
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
קודם כל המחשב נועד למשחקים ולעריכת סרטים עיצוב גרפי וכד'. אני לא צריך מסך וגם ציוד נלווה וגם אני לא צריך זה כרטיס מסך (יש לי כרגע GIGABYTE 7600GT SILENCE תגידו בכמה מילים עם הכרטיס מסך טוב) שיהיה לוח יציב וטוב ומתאים לכל החלקים וגם לכרטיס המסך הנ"ל שיהיה מוכן גם OC לא חייב, ולוינדוס ויסטה לעתיד.... התקציב הוא עד 5000 שקל. ושיהיה שקט תודה רבה לעוזרים!
-
- 35 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום... האם זה נורמלי שבהטענה של הסוללה הוא מגיע ל 99% ולא ממשיך הלאה? אם כן אז לוקח לו מלא זמן... בזמן הטעינה המחשב בקושי עובד (אינטרנט וכד' - לא יותר).
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לקנות מחשב חדש + מסך (בלבד), המחשב לצורכי עבודות משרד ובעיקר גיימינג. אני רוצה פה להתפנק אבל לחסוך איפה שאפשר, אני הרבה זמן רחוק מעולם החומרה אז באתי לשאול את המומחים. אני רוצה מחשב חזק במיוחד לגיימינג וחשוב לי שיתמוך בטכנולוגיות החדשות ביותר + מסך 4K. המחשב אמור להספיק ולסחוב (השאיפה באופן טוב) ל5 שנים לפחות, אז אם יש סיבה טובה לחכות אז כדאי. הרכבתי מפרט לדוגמא מאתר KSP. סל קניות [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcolcodet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מק"ט[/TD] [TD=class: cartcol2t, bgcolor: #FFFFFF, colspan: 2, align: center]מוצר[/TD] [TD=class: cartcolpricet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מחיר יח'[/TD…
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
צריך עזרה בבניית מחשב htpc. השימושים שלי הם מוסיקה וסרטים, בלו-ריי מלא שיחובר בסלון למערכת קולנוע בייתית 5.1. צריך שתהיה יציאת hdmi ויציאה אופטית. תמיכה בתלת מימד מארז שיהיה יפה ושקט עם קירור פסיבי. תתאפשר חריגה, לא גדולה, במידה וזה ישתלם ומשדרג את ההחוויה.
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מעבד CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E8500, 3166 MHz 9.5 x 333 לוח אם Gigabyte GA-EP35-DS3L 3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN זיכרון 4GB RAM דיסק קשיח Disk Drive WDC WD5000AAKS-07A7B0 ATA Device 465 GB, IDE Disk Drive ST31500341AS ATA Device 1500 GB, 7200 RPM, SATA-II כרטיס מסך Nvidia GTX 460 כמה החלקים שלו שווים והאם שווה למכור אותם? האם שווה לשדרג או לקנות חדש?
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-