עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. P1-JACKE Pro P1-JPROE Pro M1-J999E ההבדלים העקרוניים ביניהם הם: X1400 Mobility בשני הראשונים (שלפי בנצ'ים עדיף על ה-GeForce Go 7400 שיש באחרון) מסך WXGA 15.4 בשני הראשונים ומסך 15 אינץ' באחרון Win XP Home בראשון ו-Pro בשני האחרונים

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  2. שלום, בימים האחרונים התחלתי לבנות מפרט למחשב חדש, ותפסה את תשומת ליבי ארכיטקטורת LGA 2011 (הכוללת את i7-3820). בדקתי את רשימת המפרטים המומלצים באתר, ולמרות שהיא מאוד מעודכנת הארכיטקטורה החדשה (ו-i7 באופן כללי) נעדרים ממנה. רציתי לשאול- האם i5 באמת כה קרוב בביצועיו ל-i7 שאינו משתלם? (כי מנק' מבט הדיוטית זה לא נראה ככה- גודל Cache למשל) האם הארכיטקטורה החדשה לא משנה את המצב הקיים? אותי הלהיבה התמיכה ב-Quad Channel לזכרון. תמיכה בארכיטקטורה החדשה עשתה לי קצת בעיות- הסתדרתי עם לוח האם אבל מאוורר קשה למצוא. הארכיטקטורה תתפוס בוודאות והמבחר יהיה עשיר יותר? האם לדעתכם יכול להיות שלא תהפוך לפופולרית בזמן הקרוב (או לעולם לא?) אני מתכוון להריץ Linux עם וירטואלי…

• 8 תגובות
    • 931 צפיות
  3. כשאני סוגר את המסך בלי לכבות את המחשב.ואז פותח אותו ,אין שום תצוגה במסך ואז אני חייב לכבות את המחשב ואזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז, ניכנסת לפעולה תוכנת השיחזור של לנובו,מה יכולה להיות הבעיה? ניגמרה לי שנת האחריות ולפני כחודש החלפתי לבד את המאוורר ,יש למשהו רעיון מה לעשות?? ??? ??? ???

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  4. Started by PayneBack3251,

אישתי רכשה לפני מס' חודשים את המקלדת Logitech G710 דגם Cherry Mx Blue מהאינטרנט בסביבות ה 750 ש"ח כולל מיסים, המקלדת היתה בשימוש אולי מספר חד ספרתי של ימים ועדיין יש את האריזה המקורית, למקלדת אין עברית, כמה המקלת שווה היום ? תודה.

5. שלום, האם יש מישהו שניסה משטח של N315? (מוזר שKSP שמו אותו בקטגוריית של משטחי קירור ולא באביזרי מחשבים ניידים) האם אתה מבסוט ממנו והאם פאד שמתקפל מספיק גדול למיקום ושימוש בעכבר? האם הוא נכנס לתיקי נשיאה של מחשבים ניידים של 13" - 15"? נוח איתו לקפוץ למקומות? יש לי תיק נשיאה של TIMBUK2 כזה ורציתי לדעת אם משטח יכנס:

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  6. Hi After becoming desperate about my current problem with my good old pc, I began to think about getting a new one as I don't have the time to hassle with trying to fix this old one. (See this thread about my problem - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=378053.0 ) So anyhow, if I'm going to buy a new one I will probably buy it from KSP as it's the only normal PC store in my city, and I don't have time to waste on buying it from far stores. I'm totally uneducated about the new hardware that's out in the market, and I know I can count on you guys on suggesting the best bang for the buck. My budget is not too high 3000-3500 and I can spend even a bit more …

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  7. Started by BullHorn,

Forgive me for typing in english but i'm posting from my phone and i never bothered learning the t9 keypad with the hebrew letters. I'm considering a purchase of a gaming laptop for up to 6000nis. I also plan to buy an exterior harddisk with it, so i would prefer it would have a small but fast drive to load games fast (could be 80gb at 7200rpm and an exterior 500gb for data, music, movies, etc). I'll be using it stationary, so i don't care much about the weight and power consumption. Since it's for gaming, i prefer a widescreen, maybe 17inch. Thanks in advance. [br]פורסם בתאריך: 6.10.2008 בשעה 12:26:47 I've been looking into laptops now a bit and came to the conclu…

• 7 תגובות
    • 864 צפיות
  8. Sorry for writing in english i'm not at home... I remember that it was published here Asus invented a new external adapter for pci-ex cards that you can connect it to the laptop Now I want to buy a new computer and i'm not sure if laptop - It will be more comfort and I have a friend that flying to US and the price there is very good ---- but only if i'll have this option above otherwise I will not be able to play a real games... and then I will pass this idea and take a regular PC Do someone know what about it? and where can I find it? and how much it costs? thanks, Ori

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  9. hey guys, i leave in nyc and im looking for a good gaming pc without screen i have all the accessories i need Thanks.[br]פורסם בתאריך: 16.08.2010 בשעה 15:35:46 just to make sure im gonna hook it up to a 46" LCD with HDMI port...Thanks again... [br]פורסם בתאריך: 16.08.2010 בשעה 15:36:46 also no need for any OS...

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  10. Started by The-Crush,

well i found the dell xps m1710 7950gtx 512mb bat i herad that dell got problem with the batteries and also with the heat ...is it true or should i buy this one? and if not should i buy the hp dv9000t or dv9000z? this only got the Nvidia 7600 512mb or u got any suggestions? and about the Warranty what company got cover at israel also? i know dell cover israel by the way i m now in the usa so i wanna buy it b4 i going back to israel so thanks for the help guys p.s i can see hebrew so you can respon in hebrew

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  11. Started by TimoTy,

Hi. my name is Tom and Im a member of this site for 6 years already. I just got discharched from the army and Im currently staying in germany. Im looking for a desktop replacment and my purposes in media and some old games such as medival and crap. Its important for me that the screen will be as big as possible and will have HDMI outpot. I have a wide budget but I will be happy to spend somthing like 800€ please supply links from amazon or another store that delivers to germany. Thanks alot and sorry for the english # Tom PS. feel free to respond in hebrew ;D

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  12. Started by frozen_fire,

Hi , i am writing from random internet cafe's is south america so i will not be able to commant quickly, so i will try to get all the requiered info in this message i am starting to study soon and i am looking for a laptop (13 inche's( for a compter scince student - programing mathlab and normal office usage any reqemedetions? thx

13. Started by shu sha,

שלום לכולם, כמו שכתוב בכותרת, אני מחפש מחשב נייד לצורך גלישה באינטרנט, סרטים, פוטושופ ודברים דומים. מסך עד 15'' עדיפות למעבד AMD - לא חובה עדיפות ל3 שנים אחריות משקל לא משנה תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  14. Started by natysoz,

hello , im working with 3ds max + zbrush, and im looking to Replace my 4GB E6600 Tank Pc First i think of Dual Xeon With 16 Buckets (HT) + 48GB ram but as i start to look for 2X Xeon with 8 Threads...i found they very expensive for me they are like 1000$ each i need help to build a pc for RENDERING(prossesor) + VFX(ram) + LOT OF PARTICALS there is Any motherBoard that have 2 1366 Sockets that i can put 2 I7 920/960 on them ? and if there is....that Dual Sockets of i7 will support more then 24GB of RAM ? i need new pc Badly.....my old Pc is about to die if someone can help me with 1.motherBoard 2.Prossesors 3.HD 4.CG Card (not Quadro i still play Games) 5.Case

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by tootie,

Hi, sorry my post is in english only I have no hebrew. So I'm looking for a laptop/notebook I was told that I notebook is smaller than a laptop but i don't really know what I want The use will be Internet and I will need a wifi connection!!!! That's basically it, if it can run also games like nba2k11 that will great The price range I have no idea just keep it as low as possible but with good preformense I live in California so if there is any stores where I can buy a laptop in that will be great You can write in Hebrew Thanks

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  16. Started by kdani,

כיוון שהכתבה לא פתוחה לתגובות, אכתוב פה - אני לא כ"כ מבין מה ראיתי. הדור החדש של המעבדים של אינטל - מוגבל ל-4 ליבות ביצועים (כשהדור הקודם מגיע ל-6) ועוד 4 ליבות חלשות (כשהדור הקודם מגיע ל-8) ומקסימום הזיכרון למחשב יהיה 32 ג'יגה (כשהדור הקודם מגיע עד 96 GB) או שאני מפספס פה משהו בענק או שכל הדור הזה בכלל לא מיועד לתחנות עבודה וביצועים.... אולי יותר למשתמשים קלים שמחפשים ניידות.

17. Started by shaikap,

היי. אני רואה בקספ שhd ssd בממשק m.2 עולה פחות מhd זהה בממשק sata. בהנחה שלוח האם תומך בm.2, האם יש סיבה להעדיף את הsata? למה במפרטים המוכנים שלהם (ובמפרטים שיצא לי לראות פה בפורום) ממליצים על sata?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by hassid_hassid,

שלום. אני מחפש לקנות מחשב נייד, שהדבר העיקרי שחשוב לי הוא המשקל. מכיוון שמחשבים קטנים מידי (10.1 וכדו') לא כ"כ מתאימים לי, לאחר מס' חיפושים התקבעתי יחסית על סדרת ה-zenbook של אסוס. ראיתי בזאפ דגמים שלהם עם i3-6100u, אבל רובם היו m3-7y30 (אולי גם דגמים אחרים של m3). ראיתי שמהירות המעבד נמוכה משמעותית, וכך גם צריכת האנרגיה שלו, (אבל המהירות המקס' מגיעה ל-2,300, זה קורה בפועל בכלל?). בכל מקרה, אין לי תכנון לשחק עליו או משהו, בעיקר וורד, אינטרנט, סרטים. השאלה האם אני ארגיש בהבדל, או שאין בעיה ללכת על מעבדי ה-m3, ו"להרוויח" את צריכת האנרגיה הנמוכה (כי גם ככה זה לא שאני בלי שקע, אני פשוט עובר מבית לבית...)

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by WebRIPPER,

חברים, עזרו לי להחליט על המפרט... ישנן שלוש אפשרויות: Dell Precision M6300, HP 8710W או Lenovo T61p לכל אחד יש את היתרונות ואת החסרונות (הנה בבלוג שלי כולל תגובות http://blogs.microsoft.co.il/blogs/tamir/archive/2008/07/22/choosing-new-notebook.aspx) לכן אני לא יכול להחליט... המלצות?

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  20. Started by bend0303,

שלום, אני מתחיל ללמוד שנה ג' הנדסת תוכנה, עובד במספר סביבות פיתוח, כל חיי עבדתי על PC ואני מעוניין לבצע את המעבר למחשב של אפל. רציתי להקצות לנושא בערך 6,500ש"ח. ראיתי שתחת התקציב שלי ניתן למצוא מספר אפשרויות של מחשבי אפל, ורציתי לשאול לגבי יכולת העבודה שלהם, נוחות, ביצועים. והאם בכלל הצעד הזה הוא צעד נכון או ששווה להקצות את הכסף הזה לPC. יש הרבה תשובות מפוזרות באינטרנט, אשמח לתשובה מהפעילים בפורום עקב הידע והנסיון. תודה לכם, בן

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  21. Started by ken,

קניתי אותו לפני כמה שבועות בחו"ל ויש לי כמה שאלות: - סרטים בפורמט avi לא נפתחים בqwick time וגם לא ב imovie - מסנג'ר לא נפתח, יש הודעת "סיסמא לא נכונה" אבל אין שום בעיה עם הסיסמא - מחפשת ליצור קיצור מעברית לאנגלית (למשל command space) - בכללי, איפו ניתן ללמוד עוד על המחשב הזה בעברית? תודה רבה!

22. Started by omertgm,

שלום, מקווה שזה הפורום שהכי מתאים לעניין - אם לא בבקשה להפנות אותי לשם. יש אצלי במשפחה רצון עז להשתמש במוצרי אפל ומוכנים לשלם עבור זה (בגבולות הטעם הטוב). כמובן שיודעים שאפשר לבנות מחשב בחלקים בהרבה יותר זול\הרבה יותר מהיר אבל זו לא אופציה. כרגע עומד על הפרק מחשב חדש לצורך עריכת סרטים ביתית עד FHD (חיתוך קטעים, הכנסת כתוביות, מעברוניםת, הוספת מוזיקה והשתקת מוזיקה של הווידאו) - מדובר במספר סרטונים בחודש וזו מטרתו העיקרית. אין צורך במשחקים או אופיס. יש ציוד הקיפי. ומודעים שמחשב כזה עולה 2900-4000 שח בהתאם לדגם. האם מישהו מכיר את היכולות של מי מהמחשבים הנ"ל לעריכה בסיסית עם התוכנה המובנית iMovies https://www.apple.com/il/mac-mini/specs.html ועד כמה, אוביקטיבית ורלוונטית לשאל…

23. Started by oz_s,

שלום לכולם אני חדש בפורום אבל קורא כבר המון זמן ואני זקוק לעצה אני צלם במקצוע ומשתמש במחשב נייח עם המפרט הנ"ל: Intel Core2Duo E6850 3.00 L2 Cache 4MB MainBoard MSI MS-7346 4GB Memory OCZ 2P8001G DDR2 800 Nvidia GeForce 8800 GTS 320MB DDR3' 533Mhz\1.24GHz\2X837MHz\PCIe 1.00x16 והמון הארד דיסקים מכיוון שאני מוריד 500 ג'יגה בחודשיים על תמונות. עכשיו הבעיה שלי היא שלשימוש פוטושופ רגיל המחשב סביר אבל לא טס.. עריכה של קבצים בגודל 10MB כרגע ואמור לקפוץ עד 150MB בחודשים הקרובים. בנוסף אני משתמש במסך 24.1 אינצ' מדגם EIZO ColorEdge CG241W שעלה המווווווון אבל המוווון כסף... והבנתי שאני צריך כרטיס מסך מאווד חזק בשביל להריץ עליו גם משחקים באיכות גבוהה... (היחידים שבשימוש אצלי כרגע הם …

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by smylik,

הי, אני סטודנטית וצריכה על לקנות מחשב חדש. מתלבטת בין איפל לוינדווס. אשמח לשמוע חוות דעת, תגובות והמלצות תודה

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. אני חייב להגיד שזה לדעתי נייד שמתקרב לשלמות מכל בחינה (חוץ מהמחיר): - עיצוב דק ומושך check - איכות בנייה ש-Apple ידועה בה check - מסך מדהים שעוקף מכל בחינה מסכים אחרים בשוק check - מקלדת טובה ומשטח עכבר טוב check - אורך סוללה טוב יחסית של 7 שעות (אולי יש מקום קצת לשיפור) - ביצועים מרשימים מאוד- מעבד מרובע ליבות עוצמתי וכרטיס גרפי (gt650m) לא רע בכלל. check מה אתם חושבים? אם לא המחיר היקר להחריד (2199$) זה לא הנייד שהייתם קונים? או שאולי מערכת ההפעלה שאינה Windows 7 גורמת למחשב להיות פחות רלוונטי?

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים