עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כרגע ללא מסגרת תקציב. מחפש מחשב נייד שיתן את התמורה הטובה ביותר למחיר. כמובן שמעדיף לחסוך ככל הניתן ללא פגיעה משמעותית בביצועים של המחשב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיצוב גרפי בתוכנה Affinity Designer. ללא שימוש בשפות תכנות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. צריך רק מחשב נייד. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) שאלה לא רלוונטית מכיוון שמדובר במחשב נייד. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ככל שניתן ממחשב נייד. 6. האם מתוכנ…

• 8 תגובות
    • 920 צפיות
  2. Started by Shir2020,

היי אני צריכה מחשב נייד ללימודי עיצוב גרפי הבנתי שצריך תכונות מסוימות במחשב לא כל כך מבינה בזה ממה שרשום במדריך לקניית מחשב ללימודי גרפיקה צריך : כרטיס גרפי חיציני בגודל של 1-2 ג'יגה. זיכרון פנימי (RAM) של לפחות 16GB ומעבד אינטל חזק בגדול התקציב הוא עד 5 אלף חריגה מהתקציב עדיף שלא ואם כן אז עד 500 ש"ח מכל החפירות באינטרנט התבלבלתי לגמרי צריכה מחשב קל, נוח וחזק בלי להישחט במחיר ועם כל התכונות שחייב ואם ידוע לכם על עוד דברים שאי אפשר לוותר עליהם במחשב לעיצוב גרפי אשמח לשמוע

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. שלום, שמי רינת ואשמח לעזרתכם בייעוץ לפני קניית מחשב. אני מעוניינת ברכישת מחשב לצורכי גיימינג ותכנות סביב ה5K. התקציב גמיש מעט ומחפשת מקסימום תמורה למחיר. עוד פרטים : 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000, אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כגון ARK survival evolved, Witcher 3, אססינס קריד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר …

4. Started by shmulik_miata,

אהלן חברה, הלוח שלי מת (ASUS MAXIMUS HERO VII) ולצערי אני אצטרך לרכוש אחד משומש/חדש או סט מתקדם שכולל מעבד, לוח וזכרון. כיום יש לי את הלוח של אסוס ומעבד 4790K עם 16 גיגה של G.SKILL. השימושים של המחשב עד עכשיו היו גיימינג בעיקר. בהנחה שאני הולך לרכוש סט חדש (מעבד, לוח וזכרון), מה הכי מומלץ עד 3000 ש"ח (לא מעוניין לרדת לאילת). תודה שמוליק

5. Started by אבי כוקיא,

https://www.dell.com/en-ca/work/shop/servers-storage-and-networking/poweredge-r940/spd/poweredge-r940/pe_r940_p2?selectionState=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…

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  6. Started by Crapy,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אין תקציב מסויים אני מחפש מחשב שיתאים לצרכיי יעלה כמה שיעלה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (בעיקר Dota 2, וCS GO לא כזה צריך מחשב שמריץ יותר מזה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כונן אופטי הוא לא קריטי לי 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא…

7. Started by DanielX,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7,000 האם כדי לקנות עכשיו או לחכות? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?הכי חשוב שיהיה טוב ללימודים במדעי המחשב בנוסף גם למשחקים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. ככל הנראה אילת או ארצות הברית 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? אזור ספטמבר 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וח…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Yevgeny Libov,

היי, הייתי רוצה לקנות אחד מהשניים. אני מחפש מסך מגע 12-14 אינץ', מעבד i5/i7 מהדורות האחרונים, זיכרון 8 או 16 ג'יגה, איכסון SSD 256 ומעלה. חיי סוללה סבירים, מסך QHD איכותי. האמת, לא התחלתי לחפש מעכשיו. כבר רכשתי מאמזון galaxy Book 12 ב 811 דולר + 500 ש"ח מע"מ + 55 דולר משלוח. הגיע מקולקל (לא נדלק). שלחתי חזרה, קיבלתי זיכוי, עדיין מתעסק עם זיכוי מע"מ. התלבטתי אם לקנות אותו שוב או לחפש אחר באמזון. מצאתי אחד יותר זול Acer NT.LCDAA.014 Switch Alpha 12 יש לו את היתרונות והחסרונות שלו אבל בסך הכל עיסקה טובה. ואז אני שוב חושב. גם אם הוא לא יגיע מקולקל, מימוש אחראיות בחו"ל יהיה יקר וקשה. בדקתי איך השוק של הטאבלטים ה…

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. Started by Edjekora,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000, ניתן לשקול חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? SolidWorks בעיקר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בין 1 עד 10, הייתי אומרת 3 - לא כ"כ 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם הבנתי נכון מה זה, אז לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא קריטי …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 ש"ח, אפשר לחרוג ב300 שקלים (3800). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא צריך כוננים קשיחים \ כרטיס מסך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי שיהיה שקט.. לא היסטרי בנוגע לרעש. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות. 8. האם …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני מעוניין לקנות מחשב נייד שיתאים ללימודים ובין היתר גם למשחקים חזקים. חובה כרטיס מסך נפרד מהלוח אם. גודל מסך 14 אינץ. זיכרון 16. וכונן ssd. ראיתי את המחשב הזה https://ksp.co.il/?uin=44470&select=.268..271..159..1358..214..442. השאלה אם יש מחשב אחר במחיר זה שנחשב טוב יותר או יתאים יותר לצרכים. אשמח להמלצות.

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  12. שלום לכולם מחפש מחשב נייד עד 2500 שח וזקוק לעזרתכם כל הדרישות מופיעות למטה תודה על העזרה תקציב מרבי והאם יש אפשרות חריגה: 2500 שח חריגה של 300 שימוש המחשב: שימוש של סרטים גלישה באינטרנט ואולי בעתיד תוכנות לימודים (כרגע לא יודע איזה אבל לא משהו כבד) צורך בציוד היקפי: אין רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט: לא משהו שאני מכיר חשוב שקט: בעדיפות שיהיה שקט אבל זה לא ימנע ממני לקנות את המחשב האם מתוכנן אוברקלוק: תאמת שאני לא יודע מה זה אבל אני מקשיב להמצתכם מערכת הפעלה מועדפת: ווינדוס 7/10 ושהמחשב יובנה בחנות חנות מועדפת או אזור: אני גר בחולון ונייד להגיע למקום…

13. קיבלתי הצעת מחיר למחשב ב4k והוא נראה לי די מכובד: מעבד: 809 ₪ - Six Core i5 8500 3.0Ghz Coffee Lake S1151 Tray קירור אוויר למעבד: 49 ₪ -Antec A30 Silent 92mm Blue LED Fan לוח אם: 392 ₪ - Gigabyte GA-B360M D3H זכרון: 670 ₪ -Silicon Power 16G (2x8G) DDR4 2400Mhz CL17 כרטיס מסך: 1529 ₪ - MSI GeForce GTX1060 6G D5 1544Mhz-1759Mhz 6GT OC DualFan דיסק קשיח: 152 ₪ - A-DATA 120G ULTIMATE SU650 R/W UP TO 520 / 450MB/S דיסק קשיח: 193 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 7200RPM 2 Years Warranty מארז: 289 ₪ -- CoolerMaster CMP 501 ATX 2x120mm + MWE 500W 80+ 2xPCI-E מחיר סופי: למזומן / העברה בנקאית: 4083 האם ה-ram מספיק? האם אני אוכל לשדרג אותו? ו…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by rotman,

היי, רוצה לנצל את המשלוח החינם באמזון ומתלבט בין 2 מסכים. אשמח לקבל ייעוץ. השימושים העיקריים שלי הם גלישה וכו' אבל מדיי פעם גם משחק. יש לי כרטיס AMD Radeon HD 6700 Series מתלבט בין : MZ27AQ ל MX27AQ אני יודע ששני המסכים לא כל כך שונים. אשמח לקבל אופציות נוספות וטובות יותר באותו סדר גודל של המחיר אם יש. (למשל, מה עם Acer XF270HU) תודה רבה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  15. Started by mMmSaK,

מפרט פנימי: מעבד: I7 7700K קירור: NOCTUA NH-D14 לוחם אם: Gigabyte Z270XP SLI זיכרון: CORSAIR DDRA4 8*2GB 2400 ספק: CORDAIR RM750W GOLD MODULAR כרטיס מסך: EVGA GTX 970 FTW 2.0 דיסק קשיח: W.D BLUE 1TB 7200RPM שני אס.אס.די: CRUCIAL MX100 256GB והשני M.4 128GB של אותה חברה מארז: CORSAIR 330R ציוד היקפי: מקלדת: RAZER DEATHSTALKER CHROMA EXPERT GAMING עכבר: RAZER MAMBA 16000 פד עכבר: RAZER GOLIATHUS מסך: DELL U2515H ULTRASHARP LED IPS יש גם רמקולים של מיקרולאב לא זוכר דגם אין בו אף תקלה פשוט אני לא רוצה שהוא יהיה בקרבתי שאני מתחיל ללמוד.

• 18 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. מי יכול לעזור לי למצוא מחשב גימינג טוב

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  17. היי. אני קונה מחשב נייד למטרת לימודי מדעי המחשב באוניברסיטה. אני רוצה מחשב חזק שיריץ תוכנות חלק ולאורך זמן בלי לקנות חדש אחרי שנתיים-שלוש שני מפרטים: מחשב ראשון: Asus ZenBook UX310UA-FC1006T מחיר 4290 שח Asus ZenBook UX310UA Intel® Core™ i7-8550U Quad Core, 8M Cache, 1.8GHz up to 4.0GHz "13.3 1920x1080 Full-HD LED מאיץ גרפי - Video Intel UHD Graphics 620 16GB DDR4 1TB 5400RPM 256GB SSD Windows 10 Home עברית או אנגלית USB3.0 X1, USB2.0 X2, USB3.1 Type C X1, Card Reader, HDMI …

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  18. שלום, אני מבקש עזרה בבניית מפרט מחשב המבוסס על מעבד AMD לצרכיי משחקים, עבודה ושימוש כללי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8K, אפשר לחרוג ב- 1K. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Skyrim, Witcher 3, WoW, Far Cry 5. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440P. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…

19. שלום לכולם, אשמח לעזרה בהרכבת מחשב נייח לאחיין שלי בן ה-7. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 מקס' 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, תכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם יש…

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  20. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אפשר לחרוג בעד 200 ש"ח אם יש צורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט: יוטיוב, פייסבוק, משחקי רשת. סקייפ. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? צריך מקלדת (אין צורך הכרחי בעכבר) ורמקולים - פשוטים (לצורך שירים ביוטיוב וכדומה) אבל טובים. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב. אבל לא משהו מרעיש מאד... 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם ה…

21. Started by 125Live,

שלום, אשמח לקבל עזרה בהרכבת מחשב / המלצה לשרת מוכן שישמש כ- Domain Controller (קטן יחסית - עד 15 משתמשים). התקציב גמיש - עדיפות לא להגזים אלא לקנות מחשב בסיסי, יציב ואמין ש"יספק את הסחורה" בעלות מינימלית.

• 16 תגובות
    • 5.6k צפיות
  22. אני חשבתי על אחד 27 מרכזי: 2560X1440 2 בצדדים 19/22/24 אנכיים 1920X1080 נתונים שחשובים: המסכים יהיו בעיקר לאינטרנט, המסך הראשי חייב להיות גם טוב לגיימינג - אבל לא כבד מאד. לנסות שכל 3 המסכים יהיו דומים: אותה חברה / אותו גודל שוליים / אותו עיצוב - לא אותו גודל גודל שוליים מינימליים אני נמשך לDELL וSAMSUNG כי איתם יש לי ניסיון טוב, אבל לא מצליח למצוא קונפיגורציה טובה. מישהו יכול לעזור? תודה

23. אהלן. התקציב מאוד מזערי, כ1000 שח, לא נדרשת מערכת הפעלה. מחשב לצורכי לימוד בלבד - שיוכל להחזיק וורד,אקסל,וגלישה במספר כרטיסיות בו זמנית. גודל - 15.6 אשמח להצעות * בדקתי בksp ומצאתי את הדגמים הבאים - https://ksp.co.il/?select=.268..271..211.&kg=&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real=

24. Started by Seolhee Joo,

היי! אני סולהי, ואני רוצה לקנות מחשב חדש, שמצד אחד יתאים לעבודה שלי (הפקה מוזיקלית), ומצד שני יתאים לגיימינג. כל ידע שיש לי לגבי מחשבים הוא מקרי בהחלט, ובגלל זה אשמח לעזרה מכם לעשות קנייה חכמה! השאלה שלי זה- עד כמה שונה מחשב שמיועד לגיימינג ממחשב שמיועד לעריכת מוזיקה? ואם יש לי כרטיס קול ורמקולים איכותיים, זה יפתור את ההבדל? וגם, ראיתי את התבנית הזאת בפוסט של אחת הגולשות פה, חשבתי לענות על זה בשביל שתוכלו לדעת יותר מדוייק מה אני מחפשת: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7,000 בתשלום אחד, או יותר אם אפשר לחלק את התשלום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ג…

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  25. אני קונה השבוע לפטופ לצרכי גימינג כבדים, הרכבתי אותי בעצמי באתר של DELL רק רוצה לוודא שהכל לדעתכם נראה בסדר ושאין מעבד חלש מידי או כרטיס מסך חלש מידי Alienware - R4 17.3" Laptop - Intel Core i7 - 32GB Memory - NVIDIA GeForce GTX 1080 - 256GB Solid State Drive + 1TB Hard Drive - Silver 2560X1440 QHD תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים