עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום רב, דרוש מפרט בעיקר לעובדה משרדית + קצת גרפיקה ומשחק ברמה סבירה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000-5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך קצת אבל לא חובה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא בהרבה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי גרפיקה משחקים בסדר הזה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא המשחקים הכי כבדים אבל שיעבוד סביר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? עבודה משרדית כבדה (מספר תוכנות משרדיות שירוצו בנוסף למספר חלונות אקספלורר יחד), תכני HD - סרטים שיורדו מהרשת משחקי רשת המשחק הכי כבד-סימולטור טיסה של מיקרוסופט. האם יש צורך בציוד היקפי? כן - מקלדת ועכבר אלחוטיים האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב? לא ממש, אני אוהב שיש הכל מהכל. עד כמה השקט חשוב - המחשב יעמוד במרכז הבית-חדר עבודה פתוח ולכן חשוב שיהיה שקט. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? חלונות 7 מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אין העדפה לחנות, העיקר שתהיה אמינה. איזור דרום עד מרכז אגב- איך פנדה? האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? כל סוגי החיבורים יבואו בברכה. חשוב כמובן HDMI. דיסק קשיח- לפחות 1 טרה. כרטיס מסך חזק ככל האפשר למחשב מסוג זה. מא…

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  3. Started by lironz1,

המפרט הנוכחי שלי: לוח אם: Intel DG965RY Motherboard מעבד: Intel CORE 2 6300 @ 1.86 GHZ ספק כוח: EZCOOL REAL 550W POWER SUPPLY זיכרון: Kingston 2.5GB DDR2 667 RAM כרטיס מסך: MSI RADEON 4850 DDR3 512MB כונן קשיח 1: WD 500GB SATA II 7200RPM כונן קשיח 2: HITACHI 160GB SATA II 7200RPM מסך: AOC 19` LCD אני מריץ על המחשב את Vista ואני מחפש איזה שהוא מקום לשידרוג במחשב הקיים מבלי לרכוש חדש, משהו שיביא לו פוש ויוציא ממנו עוד קצת לפני שאני מתגייס. תודה מראש, לירון.

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200/300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop, 3d MAX, autocad, rhino, ilustraior שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, assasins creed, witcher -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by shahar77,

מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 1 930 930 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT כמות מחיר סה"כ KN8 Ultra S-939, nForce4U,GBL,SATA II 1 590 590 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 2 270 540 כרטיסי מסך? Powercolor כמות מחיר סה"כ X800GTO16 256MB, TV, Dual DVI, PCI-E 1 1150 1150 דיסקים קשיחים? Hitachi כמות מחיר סה"כ Deskstar 80GB Sata II 1 340 340 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 1 50 50 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 1 240 240 מארזים? כמות מחיר סה"כ HEC Compucase CI-6A21 400W 1 395 395 SYSTEM ASSEMLY 190 סה"כ 4425 אפ…

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  6. Started by MrFantstic,

היי לכולם אשמח לעזרתכם, כמה לדעתכם שווה המחשב שלי? (מחיר פר חלק) מראש אני יאמר כל החלקים כמו חדשים נקנו מאייבורי לפני פחות משנה, שמורים ומטופלים + לא נעשה להם אוברקלוק+אריזות+קבלות+אחריות. מעבד i7-3770K לוח אם Asus Sabertooth Z77 זכרונות 16GB Corsair Dominator Platinum שני סטיקים של 8 ג׳יגה במהירות 1600. מארז Cooler Master Storm Stryker ללא שריטה וללא מודינג, מלבד כמה מדבקות כמו של המעבד והלוח האם שניתן להוריד בקלות. ספק כוח Seasonic Platinum 860 WATT 80+ Platinum כרטיס מסך Asus GTX780 (הרגיל עם העיצוב שדומה לTITAN) ללא אוברקלוק מהמפעל/חנות, וגם לא נעשה אוברקלוק עצמאי. אני עוד לא סגור לגבי הכוננים הקשיחים שלי אבל אני יודע כמה פחות יותר אלו שווים. אלה החל…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. טוב אז ככה לאחותי יש פנטיום 3 עם 800 מגה הרץ וכבר ממש נימאס לה מהמחשב הזה (והאמת בצדק הוא עובד איטי בטירוף) אז אבא שלי החליט לקנות לה מחשב חדש לפעולות בסיסיות כמו לדבר באיסיקיו, לשחק במשחקים בטח כמו סימס וכאלה ובעיקר אבל שיהיה לפעולות השוטפות של המחשב טוב ויחזיק לה למספיק זמן. עכשיו הוא הביא לי את המפרט הבא ששווה 2340 ש"ח ורציתי לשאול אתכם האם המפרט הזה שווה משהו אם לא למה ואם תוכלו לתת בבקשה מפרט אחר מחנות קרובה לרחובות\ראשון וכו'. אם המפרט טוב לדעתכם וצריך רק לשנות בו גם רק כמה חלקים, אז תגידו מה כי הוא כן יכול לשנות.. והייתי רוצה גם לדעת אם הייתי קונה אותו בחנות רגילה כמה הייתי משלם עליו (כי אבא שלי קונה אותו דרך חבר או משהו כזה) תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  8. Started by par2022,

היי אני מחפשת מחשב נייד לקראת הלימודים, הבנתי שבהנדסת מכונות משתמשים הרבה בסולידוורקס, אז אני צריכה מחשב שיעמוד בדרישות התוכנה מחפשת את המחיר הנמוך ביותר שניתן שייתן תוצאה סבירה (בכל זאת סטודנטית ענייה ) (בשיטוטים שלי האינטרנט הבנתי שזה לפחות 5 וחצי אלף) חובה- מקלדת מלאה, חיי סוללה סבירים (אם צריך להתפשר זה בסדר) בונוסים נחמדים- משקל, מסך מגע

9. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 200 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן אתה משתמש?סרטים בHD,מוזיקה,אינטרנט,משחקים כמו MF2,DIABLO 3 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?) שום דבר ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?מסך LCD 32 אינץ,רזולוציה גבוהה. * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (…

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  10. Started by ehudtr,

שלום לכל חברי האתר. אני חדש כאן ואשמח לעזרה מהמומחים כאן. בשנה האחרונה גדלה מודעותי לאיכות הסביבה ואני מנסה לעשות כל שניתן לצמצום הזיהום ולסביבה ירוקה יותר,החל מחומרי ניקוי אקולוגיים,מיחזור ואף מתלבט לאיזה נייד ידידותי לעבור בעתיד וכו... במקרה נתקלתי בכתבה זו : http://www.ifeel.co.il/page/5627 פשוט נדלקתי ממה שנכתב והייתי רוצה לעצמי מחשב חדש כזה. החל מספק חסכוני שלא צורך הרבה חשמל (ספק כוח התואם את התקן של 80 Plus אולי?),מרכיבים שאין בהם עופרת כולל מארז "ירוק",כונן קשיח עם צלחת אחת שכנראה צורך פחות אנרגיה. חשוב לי לציין שהמחשב שאני רוצה לא צריך להיות משוכלל אלא פשוט,מחשב בו אוכל לגלוש באינטרנט,לצרוב בכונן די וי די(ירוק כמובן) ולהוריד מוזיקה וסרטים. אני לא מאלה שמורידים מש…

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  11. Started by tidan31,

שלום! אני מתלבט בין שני מחשבים ניידים https://www.pc365.co.il/compare.aspx?p=,,5286,4361 האם ההפרש במחיר שווה קנייה מבחינת עלות מול תועלת של המחשב? http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i7-4720HQ-vs-Intel-Core-i7-4710HQ http://www.tomsguide.com/answers/id-2589056/nvidia-geforce-gtx-860m-960-gddr5.html

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by megaPipe,

ללא מסך וכל השאר... המחשב למשחקים הארדיסק 80ג'יגא עדיפות לאינטל - דיואל קור....

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  13. Started by ac1240,

מטרת המחשב היא משחקים/סרטים ודגש על כרטיס מסך שיהיה חזק כמה שיותר למשחקים

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  14. Started by clintojpz,

מה אתם אומרים ? מה לשנות ?

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  15. מחפש מחשב נייד. דגשים: קל משקל - פחות מ 2 קילו סוללה חזקה במיוחד - 4-5 שעות לכל הפחות לא מסך הקטן מ 14 אינץ שיהיו ביצועים טובים לא פחות. תודה לעוזרים!!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by BubbleBoy,

אז אם אפשר שתכינו לי כמה אופציות למפרטים בטווחי מחירים של 6000 עד 8500 שקל שהדרישות הן מסך LCD צורב די וי די וכרטיס מסך טוב(כמובן שימבה זיכרון מהיר לא יזיק) מארז טוב וספק איכותי. אין צורך ברמקוליםעכברמקלדתסורקמדפסת ושאר השיט שלא מעניין אותי תודה מראש, אסי. נ.ב אם לא היה מובן המחשב הזה מיועדד אך ורק למשחקים אז בהצלחה! אהה כן, אני אשמח לקבל את המפרטים בקבצי תמונה מהאתר שהכנתם בנוסף לחפירה בנוגע לכל רכיב וחלק שהחלטתם להכניס פנימה(למה אותו ולמה הוא עדיף על חלקים מקבילים של חברות אחרות בטווח המחירים הרלוונטי) ושוב תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  17. רכשתי כבר 7900GS ו הארד דיסק 500GB sata בארה"ב. אבל אני צריך להשלים את המפרט למטרות משחקים בעיקר. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  18. זה מחשב שכבר הזמנתי בKSP ורק רציתי לדעת איך הוא בשביל משחקי רשת ומשחקי HIGH כמו AC NFS וכו' וגם אם הוא נראה לכם יכול לעמוד בעומס (כמו הפעלה של יותר מ2 חלונות של משחקי רשת)

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  19. שימושים: אינטרנט, אופיס, הורדות מוזיקה סרטים כולל מסך "22 וציוד הקפי משחקים אם אפשר להכניס בתקציב שיריץ FIFA לדוגמא תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  20. אני מעוניין לקנות את המכשיר הנ"ל ואני מעוניין לדעת מה דעתכם עליו, האם הוא משתלם עבור 4800 ש"ח (כמחשב תחליף שולחני לא כבד מדי - 2.66) והכי חשוב מה זמן הסוללה שלו - לא הצלחתי למצוא זאת בשום מקום וזה ממש חשוב לי. *מתלבט קצת בינו לבין ה Gigabyte W576V-86R4 אשר יש לו כרטיס חלש במקצת (גרסאת הGS), אבל מעבד חזק. לא סגור מה עדיף - עד כמה המעבד טוב יותר וחשוב יותר, מה ההבדל באכות המחשב עצמו, צג וכו'... תודה

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  21. Started by elad648,

שלום ! אני מזמין מחשב עכשיו בסביבות ה5000 שקל ואני צריך חוות דעת בקשר למפרט המפרט הוא ככה: מעבד : - INTEL I5-3570K IVY BRIDGE + AC FREEZER 13 לוח אם : ASROCK Z77 PRO4 זיכרון : KINGSTON HYPER-X BLU 8GB (4GBX2) DDR3 1600MHz CL9 כרטיס מסך : GAINWARD GTX660TI 2GB GDDR5 צורב DVD : SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK מארז : COOLERMASTER STORM SCOUT w/o PSU ספק כוח : SEASONIC S12II 620W דיסק קשיח : HITACHI 1TB SATA3 אני צריך חוות דעת בעיקר ללוח אם האם הASROCK Z77 PRO4 הוא מומלץ והאם הוא עדיף מ: GIGABYTE GA-Z777-D3H והאם הדיסק קשיח של הHITACHI 1TB SATA3 מומלץ והאם עדיף במקומו את הSEAGATE 1TB SATA3 תודה רבה לכול העוזרים צריך תשובות כמה שיותר מהר !

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? כמה שפחות, מנסה לחסוך על זה כי הלפטופ הוא רק ללימודים יש לי בבית נייח חזק שאני הולך לעבוד עליו בכל מקרה, בנוסף נראה לי שאני אקנה דיסק נייד בשביל כל החומרים ואשים רק מה שחיוני על המחשב, אני כן ריאלי אז נגיד 3500 כזה? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) לימודים לעיצוב גראפי, עבודה בתוכנות ADOBE ואולי קצת תחת ממד ועירכת וידאו 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? הוא לא יעבוד בלילה אז זאת לא בעיה.. רק שלא יהיה משאית 6. האם מתוכנן אוברקלוק …

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. חבר שלי צריך מפרט לעבודה משרדית עם צורב DVD, מסך דק טוב(מקווה שנכנס בתקציב), עכבר ומקלדת(אם אפשר אל חוטי אבל ממש לא חובה אלא בעדיפות הכי נמוכה)ומכשיר פקס/מדפסת/סורק משולב. אם אפשר אז כמה שיותר להתקרב ל-5K תודה

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  24. Started by tsuriel,

לגרפיקה,ואנימציה וקצת למשחקים בלי מסך,מקלדת ועכבר תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  25. המחשב מיועד לבן אדם מבוגר, בלי ניסיון רב בשימוש במחשב (מלבד בעבודה). מה שחשוב פה זה בעיקר השקט הנפשי, פחות המחיר. הלכתי על רכיבים איכותיים ושיחסית יחזיקו הרבה זמן. אני יודע שאפשר ללכת על מחשב הרבה יותר חלש ובפחות כסף, אבל חשוב לי מאוד השקט הנפשי לתקופה לא מבוטלת, ולכן הלכתי על מפרט בינוני. המפרט עליו חשבתי: מעבדים INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.8GHz E6300 SLGU9 - BOX ¤466 לוחות אם Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset ¤453 מארזים Cooler Master Elite 334 RC-334-KKN1-GP +350W PSU ¤240 זיכרונות Corsair DDR2 4096MB 800MHZ XMS Dual Channel CL5 ¤291 כוננים קשיחים Western Digital WD5000AADS 500GB SATA2 7200rpm 32MB Hard Drive ¤295 כרטיסי מסך NVIDIA SPARKLE Geforce 9600GSO 512MB DDR3 Dua…

• 3 תגובות
    • 603 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.