עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Cypherlz,

אהלן 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין אפשרות לחריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: החדשים בעיקר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 27 אינץ' 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. אהלן חברים, רוצה לשתף אתכם בהתלבטות שיש לי. ברצוני לקנות מחשב נייד (בעיקר לשימוש בתוך הבית), הוא ישמש בעיקר לגלישה אופיס וסרטים. אני מעוניין בעתיד הלא רחוק לשדרג אותו כך שהוא יתאים גם לגיימינג איך שאני רואה את זה יש לי כמה אופציות: 1. לקנות נייד במחיר צנוע יחסית, עד 2500 ש"ח לשימושים הבסיסיים + לקנות desktop pc לגיימינג (אין צורך במסך) 2. לקנות נייד שהוא מתאים גם לגיימינג ב (לפי מה שראיתי אפשר להשיג בסביבות ה 4K) 3. לקנות נייד עם זיכרון ומעבד חזק ובעתיד לחבר לו כרטיס מסך חיצוני (לא יודע מה העלות) מה לדעתכם עדיף מבחינת ביצועים ומחיר נצא מנקודת הנחה שהתקציב הכולל יהיה בסביבות ה 4K עם אפשרות לחרוג ב 500 ש…

3. שלום לכולם הרבה זמן אני מחפש מחשב נייד מתייעץ עם אנשים קורא בפורומים בודק בכל מניי אתרים אבל אני כבר מבולבל ולא יודע מה להחליט הצרכים שלי הם עבודה,משחקים,צפייה בסרטים,אופיס,תוכנות,אינטרנט,מוזיקה, והרבה פעמים גם הרבה דברים במקביל. אתמול ראיתי מחשב ב-ynet של חברת hp ומאוד התלהבתי ממנו השאלה שלי זה מה אתם חושבים עליו והאם הוא מצדיק את המחיר והאם זה מחשב טוב,איך האיכות של מחשבי אייץ פי? דגם המחשב:dv6-2130ej hp pavilion http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7733393 המחיר הוא 5045 ש"ח בבקשה תנו חוות דעת והמלצות. תודה שוהם.

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  4. Started by Double-U,

שבוע טוב 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,000 שקל ואפשר לחרוג במידת הצורך בכמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית. 1060 יעשה את העבודה לא צריך מעבר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שיהיה שקט יחסית. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות.…

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by Shayb25,

אני מעוניין במחשב נייד קל, ויחסית חזק מטרות: אופיס, אינטרנט, סרטים גודל מסך: 13.3 אבל אפשר 12 עד 14. מבריק/מט: לא משנה לי. רזולוצית מסך:FHD או יותר דרישות מיוחדות: אין. משקל רצוי : עדיף 1.4 ק""ג ופחות, אבל עדיף פחות. זמן סוללה: עדיף כמה שיותר יציאות מיוחדות: VGA, HDMI, Card Reader Bluetooth - רצוי כונן קשיח - גודל מינימלי וסוג: SSD 256 לפחות. כונן אופטי - לא תמיכה בתחנת עגינה - לא האם נדרשת אחריות בינלאומית - מספיק לי אחריות שאני אוכל לתקן אותו בארץ האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - כן אבל לא חייב האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - רק לא HP. כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - עדיף מעבד I5 או יותר, ושיהיה יחסית יפה אם אפשר. תקציב עד 6000 שקלים.

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. שלום לחברי ומנהלי פורום זה, אשמח באם תוכלו לייעץ לי על מחשב נייד חזק וטוב אשר יחזיק למספר שנים. ברצוני במחשב נייד כזה אשר יהווה תחליף למחשב נייח אשר כבר עשה את שלו. עשיתי קצת מחקר לגבי ניידים וכבר צברתי יידע מסוים לגבי התכונות הדרושות למחשב חזק וטוב אלא שהידע אשר צברתי ממחקר באינטרנט אינו כולל המלצות וניסיון של משתמשים אחרים. אי לכך ברצוני לצרף לפי אותו מחקר שאני עורכת מזה מספר ימים מפרטים של שלושה ניידים שונים. אשמח ואודה לכל התייחסות, אודות החתכים בהם השתמשתי ומנגד אשמח אם תוכלו להמליץ על אחד מהם, או שמא לשלול את שלושתם ולהמליץ לי על נייד אחר. * משקל הנייד במקרה זה אינו בר חשיבות כלל, שכן איני צופה שיצא כלל מהבית. כי כמו שאמרתי הוא מיועד מלכתחילה לשימוש ביתי …

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7K-8K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Gaming 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רק מקלדת 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך, Zotac GTX-1080 Mini 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? nice to have, לא deal breaker 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? OC קל, לא קיצוני 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפ…

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. אני חייל ומחפש מחשב נייד שאוכל לעבוד איתו על פי הדרישות הבאות: * מטרות המחשב? פוטושופ / צפייה בסרטים (שאשים מראש על המחשב), קיובייס (למטרת למידה בלבד, התוכנה קיימת על המחשב החזק בבית), אינטרנט. * גודל המסך? 15 ומעלה. * רזולוציית המסך? FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות. (אופציונאלי). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות לכמה שיותר כניסות USB רצוי 3.0, (כונן חיצוני / עכבר חיצוני) * Bluetooth? לא חובה אבל טוב שיהיה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 256GB ומעלה. * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך…

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. שלום אני צריך עזרה בהרכבת מחשב לחבר שמיועד בעיקר לגיימינג . 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-300 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר FPS א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בטאלפילד 3ו4 שהולך לצאת -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FullHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בי…

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. שלום . אני מעוניין לקנות מחשב חדש שיהיה טוב למשחקים ויריץ אותם בצורה הטובה ביותר בהתאם לתקציב + מסך של 22 או 21 התקציב הוא בסביבות 4000 אך לא בחריגה קיצונית שהמחשב ימצא את התקציב ויהיה טוב למשחקים וסרטים ושיבצע פעולות בצורה הטובה ביותר בהתאם לתקציב ושהמסך יהיה טוב למשחקים ולסרטים בגודל של 21 או 22 אינץ' רצוי מאוד חנויות מאזור ראשון לציון גג בתל אביב .. אם מישהו יוכל להביא לי מפרט טוב אני יודה לו מאוד ! תודה רבה!

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by IKatz1989,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועוד (אינטרנט וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Lineage 2 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינונית-גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן…

• 26 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. שלום רציתי לשאול אם מישהו יודע איזה מחשב עדיף לקנות האם את המחשב Dell Inspiron 13 5379 IN-RD33-10595 - קישור למחשב זה https://www.pc4you.co.il/items/1745752-מחשב-נייד-Dell-Inspiron-13-5379-IN-RD33-10595-דל או את המחשב Lenovo Yoga 730 13 81CT0032IV - קישור למחשב זה https://www.pc4you.co.il/special_offers/ZAPDEAL+SUMMERY730I7/2352336 או את המחשב Dell Inspiron 5482 IN-RD33-10951 קישור למחשב זה https://www.pc4you.co.il/items/2349827-מחשב-נייד-Dell-Inspiron-5482-IN-RD33-10951-דל-עודפי-מלאי-יצרן ולמה עדיף האחד מהאחר? אני חושב שעדיף האחרון בגלל דגם המעבד הגבוה וגם מהירות המעבד יותר גבוהה אשמח לקבל עזרה תודה רבה

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by sharon182,

שלום , רציתי בבקשה המלצה למפרט מומלץ למחשב נייח שנועד לפיתוח תוכנה , ובין היתר , צריך להריץ אמולטורים וכלי פיתוח. התקציב הוא עד 3000 ש"ח. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. שלום, אני מעוניין במיני מחשב לסלון. אשמח לביקורת על המפרט הזה: אין לי כוונה להריץ עליו אופיס / תוכנות עריכה וכו', אלא רק שישמש בעיקר לקודי ולצפייה בסרטים. אתקין עליו WIN7 64, אבל ארצה שהוא יתמוך גם ב WIN10 בעתיד. אגב, המחשב הביתי שלי הינו בן 5 שנים, והמפרט שלו הינו: AMD Athlon II X4 645 3.1 Ghz עם 4GB זיכרון וכונן SSD 120GB. איך המפרט של ה NUC יחסית למה שיש לי היום, מבחינת ביצועים? (אני מאד מרוצה מביצועי המחשב הביתי שלי, למרות שהוא יחסית ישן). הציון שקיבלתי עליו ב WINDOWS הוא 4.2 תודה

15. Started by ohad46v,

1. התקציב המקסימלי למחשב הוא 9000 ש"ח רצוי לחסוך 2. השימוש של המחשב הוא משחקים כמו football manager world of warcraft simcity 5 וגם משחקים חדשים שיצאו בעתיד שימוש רציף בתוכנות של מוסיקה כגון ווינאמפ ותוכנות הודרה כגון utorrent חיבור הכרטיס מסך ל 2 מסכים שאחד זה טלווזיה 3D לצפייה בסרטי 3D דרך המחשב חשוב לי שהמחשב ירוץ חלק תוך כדי שעובד ברקע אקספולורר פתוח תוכנות הורדה ומשחקים 3.אין צורך בציוד היקפי 4.אין צורך לא בכרטיס קול ולא בארדיסק 5.חשיבות השקט של המחשב היא בין 7 ל 10 6.OC מתוכנן בעתיד 7.יש צורך לכלול במפרט ווינדוס 8 64 ביט 8.הכוונה שלי היא לרכוש את המחשב מרשת KSP באשדוד 9.רוצה מחשב חזק שלא יצטרך שדרוג בקרוב זה המפרט הלא מאוזן שהרכבתי אשמח שתתכנו וגם תסבירו …

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. שלום לכולם/ן 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? ללא הגבלה אמיתית, אין צורך בהכי חזק או הכי חדש – חשוב חומרה אמינה ותואמת, ויכולת שדרוג לאורך שנים. מעיון במפרטים האחרונים כאן אני מבין שבטווח בין 4000-7000 אוכל לקבל מחשב שיספק את הדרישות שלי והרבה יותר.. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? א. עבודה - מחשב אמין! ב. פגישות עבודה מרובות בזום או TEAMS + הוראה מרחוק (תרשימים ומצגות בהרצאות וכו') ג. צפייה מרובה בתוכניות וסרטים בסטרימינג וגם בטורנט (אפשרות לדיסק קשיח מיוחד ומותאם, אם צריך). ד. אפשרות לעריכה חובבנית של וידיאו ופו…

17. ראיתי את המחשב הזה בסביבות ה-5600 שקל (כולל ההרחבה ל-1GB) בעיקר איך הוא מול HP Pavilion DV5269EA (מעבד T5500 וכרטיס GeForce Go 7400, עם תוספת של שנתיים אחריות עולה 6700 שקל) ומול Dell Inspiron 6400 (מעבד T7200 וכרטיס X1400 Mobile, עם תוספת ל-1GB זכרון עולה 6800 שקל, בתשלומים בסביבות 7000) מבדיקות של דגמים אחרים של Champion אני מבין שהם מגיעים עם שנה אחריות, למי שיודע - האם יש אפשרות להרחיב את האחריות? הדבר הכי מושך ב-Champion הוא הגודל (12" ומשקל 1.95KG) לעומת ה-15.4" רחב של שני הדגמים האחרים הפחות מושך זה החוסר היכרות עם המותג והכרטיס הגרפי (GMA950 המשולב)

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by xtract1,

יש לי מחשב משוג RV511 של סמסונג עם I3 ו-2GB זיכרון DDR3 וכל השאר די סטנדרטי. שתי שאלות לי אליכם: 1. האם ניתן להוציא את ההתקן של USB2 מתוכו ולהתקין USB3? האם זה דבר מסובך/יקר לעשות/לקנות? האם השיפור אמור להיות מורגש? 2. אני לא חושב שרואים את זה ב-everest אם יש לי סטיק אחד או שניים - לי נדמה שיש סטיק אחד של 2GB זיכרון. ראיתי שעוד סטיק דומה עולה כמה עשרות שקלים ולא יותר, אם כך המצב האם זה מסובך להוסיף אותו בעצמי? מעולם לא התעסקתי/פתחתי מחשב נייד (עד עכשיו מעולם לא היה לי אחד כזה). האם יש דרך יותר קלה מאשר לפתוח אותו כדי לדעת אם יש לי סטיק אחד או שניים כרגע?

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. שלום, אשמח להמלצה לקניית מחשב נייד * מטרות המחשב? אינטרנט, סקייפ, צפייה בסרטים והורדות. * גודל המסך? 16 - 17 אינץ' מסך מבריק * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 200 ג'יגה * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? תקציב ללא הגבלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם אין תודה

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by TrancEnergY,

מה אתם אומרים? Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb BOX 1,799 ש"ח ASUS P5B Deluxe Intel P965 Chipset Socket 775 1,169 ש"ח KINGSTON 2GB 2*1GB DDR2 800 2,399 ש"ח Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500KS 419 ש"ח ASUS EN8800GTS GeForce 8800GTS 640MB PCIe 2,970 ש"ח NEC ND-4571 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Bulk Black 270 ש"ח Antec Nine Hundred Ultimate Gamer Case 855 ש"ח Corsair HX Series 520W PSU 730 ש"ח Dell 20 LCD 2007WFP UltraSharp Flat Panel 2,650 ש"ח Logitech Cordless Desktop MX3000 Laser 549 ש"ח Sony Floppy Drive 1.44 Black 55 ש"ח סה"כ 13,865 ש"ח

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. אהלן , כבר בדקתי לא מזמן פה מפרט והכל ובדקתי את העניין ואני דיי סגור על מפרט שאני רוצה לגיימינג אז אין צורך בעזרה במפרט עצמו -זה בערך המפרט http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=108380 בגלל שזה באילת אם אפשר להוזיל עוד יכול להיות יותר טוב (או להשאר במקסימוםתקציב והמחשב יהיה חזק יותר אבל לא קריטי) השאלה באמת היא איפה כדאי לי לרכוש את החלקים \ מאיפה כדאי לי להרכיב את המחשב שאני באילת . כי בכללי KSP ו BUG הם יקרות רצח בלי קשר.. לא יודע כמה ההנחה באילת תהיה משמעותית עם הרשתות האלו . אשמח אם מישהו יודע או התנסה כבר ברכישה \ הרכבת מחשב נייח באילת

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. שלום לכולם קניתי מחשב נייד חדש כשהוא מגיע, אני יכול להפעיל אותו ישר או שצריך להטעין כמה שעות כשהוא סגור? תודה

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. חברי הפורום היקרים, מערכת המפרטים של האתר מתעדכנת באופן שוטף, כאשר העידכון הרישמי נעשה ב-15 לכל חודש. למי שלא יצא להכיר את המפרטים לפני כן, מומלץ בחום לבדוק את המערכת, אשר אמורה לחסוך לכם הרבה עבודה, הקלדה, ודמעות! המפרטים במערכת נועדו על מנת לענות באופן מיידי על הצורך במפרטים עדכניים בתקציבים שונים ולמען צרכים מגוונים. כעת כאשר החבר/הדוד/הסבתא אומרים לכם שהם רוצים לקנות מחשב חדש, תפנו אותם למערכת המפרטים, ושישברו את הראש בעצמם! ;D זוהי מערכת המפרטים המקיפה והמעודכנת ביותר שקיימת בארץ (ומי יודע - אולי בעולם כולו! 8)), ובאה לעזור לכל מי שהחליט שהגיע הזמן לשדרג. כמובן שכל המערכות התעדכנו לפי הפרשי המחירים מהחודש הקודם, נוספו מספר מוצרים חדשים, והרבה מהמערכות השתנו…

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. טוב אז זה החלקים: מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe OEM Stepping G0 *Full 1 Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L מארזים Gigabyte Aurora 570 ספק כח enermax libety קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 ¤1 / tuniq]לא מוכרים את הטוניק בTMS] זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS 1 כרטיסי מסך Sparkle Nvidia Geforce 8800GTS 320MB Retail ¤1 צורבים Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA 1 מסך מחשב ViewSonic 19" LCD VX922 עכבר מתצוגה Logitech MX518 Gaming Edition מקלדת 1 logitech g15 מערכת הפעלה vista WINDOWS VISTA HOME BASIC DVD 64BIT HE…

• 34 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. התקציב הוא 3000 ש"ח אבל ואני מעדיף להוציא כמה שפחות. אני צריך מחשב לשימושים יומיים - גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים, שמיעת מוזקיה, גיימינג(רוב המשחקים שלי הם משחקים ישנים מהעשור הקודם). אין לי צורך במסך, במקלדת ובעכבר היות ויש לי כבר את הדברים האלה.

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.