ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 ש"ח לכל החלקים פרט לספק ומארז. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כל מקרה לגופו. חריגה של כמה מאות שקלים באה בחשבון. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, צפיה בתכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - GTA V , משחקי ספורט, BF4 ו Assassin's Creed הם המשחקים שעולים לי כרגע לראש. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) -רזולוציית 1920*1080 ,המסך האמת בן 4-5 שנים, הוא בגודל של 23.7'' , חברת LG דגם M237WA (מסך מחשב המשמש גם כמסך טלוויזיה) , במפרט כתוב …
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום חברים. אני עומד בפני קניית מחשב נייד חדש, אחרי שהאחרון עושה סימני מוות כבר כמה שבועות. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) שימוש נורמטיבי. לא גיימר, אך מידי פעם צריך לעבוד עם תוכנת עריכה Pro Engineer,תוכנה סופר כבדה גרפית, סרטים ומתחיל להכנס לתחום יצירת סאונד, אז Cubase. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14-15.6. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) מניח שאעבוד עם FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (ל…
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקצת עזרה לאחר שהמחשב הישן שלי מתחיל לקרטע ומתרסק בערך כל יום. 1. מה התקציב המקסימלי? 2.5 K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD, משחקים, מוזיקה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). מחשב ביתי שאני משתמש בו כל הזמן. אימיול, תוכנות סרטים, סרטים באיכות גבוהה און ליין ומהמחשב, משחקים כמו ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך כרגע לא רלוונטי, יהיה מסך…
-
- 40 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מפעיל את המחשב שם את הסיסמא מראה לי מסך כחול טוען ל 100 עושה ריסט נכנסתי מסייף מוד עשיתי לוג לשגיאה זה אראה לי התקן device/harddisk0/DR0 בלוק פגום. מה אני עושה?
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - Photoshop CC (תדיר) - Illustrator (מזדמן) - Visual Studio 2015 (מזדמן) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בתקציב צריך לכלול גם מסך... למרות שאני יכול להסתדר עם מה שיש לי, זה פשוט ישן -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות, אני מניח 3. האם יש צורך בציוד הקפי…
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ-150ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. World of Warcraft, Diablo 3 ואולי עוד איזה משחק פה ושם.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 אינצ' של Dell, מעריך ש 1680X1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני מודע…
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אוקי אז כחה אני דיברתי עם חברים, שאלתי באתר ודי נירא לי מה שאני יקח AMD Athlon 64 3800 (939-pin) Box ASUS A8N-SLI Deluxe nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 Kingston 1GB (2x512) Dual 400Mhz PC 3200 CL2 HyperX WD SATA 200GB 8MB 7200 RPM LG DVD 16x48 Black OEM LG GSA-4163B DVDRW Bulk Thermaltake Shark VA7000 Black Thermaltake PurePower 460Watt W00067 PFC בקשר לכרטיס מסך אני עוד מבולבל אם תוכלו לעזור לי זה יהיה הרבה יותר טוב Sapphire ATI Radeon X850 XT Platinum Edition PCIe 256MB ViVo xfx 6800Ultra 512MB +DVI, +VIVO, DDR3, PCI-E? XFX 7800GTX? אם תוכלו להעיר לי על משהוא שלא נירא להמליץ על כרטיס מסך או כל דבר אחר תכתבו המחשב עצמו צריך להיות מחשב לגיימר תודה. ואם תוכלו להביא …
-
- 43 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אז ככה דיסק קשיח מקלדת מסך עכבר וכרטיס מסך יש לי אני יציין איזה גם בהמשך הזה ככה: אני קונה> מארז: Thermaltake Xaser LANMOTO Aluminum - VA1000BWA מפרט קצר: מארז מאוורר במיוחד - כולל 2 מאורריי 120מ"מ להוצעת והכנסת אוויר וכן מאורר 9 2מ"מ בחלון להכנסת אוויר ציפוי מראה חלון צד שקוף בצורת X. תאורת LANMOTO EL משקל כללי: 5 kg כולל נעילה לדלת המארז הצידית כולל 3 מאוררים רגלים נפתחות מארז אלומניום קל ביותר 0-0-0-0 לינק לפרטים נוספים ותמונות: http://www.thermaltake.com/xaserCase/lanmoto/bwa.htm ספק: Thermaltake Silent PurePower 480W 2-fan Power Supply ספק כח איכותי 480W TRUE POWER 2 מאווררים שקטים במיוחד כולל כל ההתקנים והחיבורים איכותי ביותר מתאים למארזי XA…
-
- 34 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב של חברתי מסוג Acer 3810T מסרב להידלק. מדליקים אותו, רואים את מסך הכניסה (איפה שאפשר ללחוץ F2 כדי להיכנס ל-bios או F8 כדי להיכנס לתפריט ההפעלה של windows), אבל מיד אחרי זה יש הודעה כזו: Check cable connection! PXE-M0F: Exiting Intel PXE ROM. No bootable device -- insert boot disk and press any key לפעמים אין את ההודעה וסתם יש מסך שחור. הצלחתי פעם אחת לגרום לו לעלות ב-safe mode ואז הוא הציע לעשות תיקון, אבל זה לא עבד. מה אפשר לעשות?
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לייטרום מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחש call of duty, bf4 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 מסך 26 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לר…
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום כולם אני צריך מפרט למחשב לסרטוט גראפי ב3D (לא למשחקים ושטויות) דרישות מומלצות לפי החברה הם: INTEL 3.2 ומעלה 2GB DDR GF FX5700 256MB ומעלה (עדיף 6600 אם הבדל המחיר לא גדול מידי) HD 120GB ומעלה אני לא יודע מה הבדל במחיר בין אינטל 64 לרגיל ובין DDR2 לDDR אבל אם ההבדל לא משמעותי במחיר אז עדיף חומרה יותר מתקדמת המחשב לא הולך לעבור שום OC אז לא צריך חלקים יקרים ומיוחדים ולא צריך מסך,מקלדת,עכבר,רמקולים..(רק מארז) אני חייב לקנות את המחשב כבר מחר אז תעזרו לי כמה שיותר מהר בבקשה בקשר למחיר אין ממש הגבלה אבל עדיף להיות צנועים ולקנות מה שצריך ובתמורה הטובה ביותר למחיר תודה
-
- 35 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן חברה אני רוצה לבנות מחשב גיימרים חדש בשבילי ובניתי מפרט לפני שאבצע הזמנה. אשמח אם תוכלו להסתכל ולייעץ לי אם כל החלקים מתאימים אחד לשני. ואהיה שמח לדעת בנוסף מה דעתכם הכללית על המפרט, אם חסר משהו במפרט שציינתי שצריך להיות במחשב, ואם יש מקומות בארץ שעדיף לקנות את החלקים אשמח לקישורים או שפשוט אזמין מאמזון.. תודה רבה חברים וזה המפרט: CPU - Intel Core i9-10920X X-series processor COOLER - Noctua NH-D15 140mm dual tower cpu GPU - gigabyte Geforce RTX2080Ti gaming OC 11GB RAM - Trident Z RGB DDR4-3600Mhz CL17-19-19-39 64GB SSD - samsung 970 EVO plus SSD 1TB MZ-V7S1T0B/AM PSU - MWE gold750 full modular MB - ROG R…
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי. מנסה לעזור לחבר למצוא מפרט עד 3K לעבודה משרדית כבדה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000שח. לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית - מלא חלונות של chrome, הרבה מסמכים פתוחים, חיבורים פתוחים למכונות וירטואליות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אהיה נחמד אם אהיה שקט. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מ…
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה הקאטץ' במחשב הזה ??? נתונים מאוד טובים ומרשימים +מסך מגע +מחשב שלא שוקל הרבה 1.9 ק"ג +צורב די וי די +מעבד AMD כפול +כרטיס מסך מאוד חזק .. והמחיר מאוד מגוחך = רוב החנויות הוא נמכר ב 5300 בערך ...אבל ראיתי כבר מקומות שאפשר להשיג אותו ב 4600 -4700 ! הגיוני מחיר כזה למחשב כזה ??? ואם מישהו יודע אם הסוללה שלו טובה ומחזיקה מעמד מניסיון ...(אולי פה הקאטץ' ?) הסוללה שלו - ...Lithium-ion 4 תאים ! קישור למפרט הטכני והכל ...http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22909800 תודה רבה אנשים ..
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, מתחיל ללמוד השנה מדעי המחשב וצריך המלצה ללפטופ. הערב חשובה: יש אפשרות להביא מחשב מארה"ב בימים הקרובים (AMAZON, NEWEGG או חנות אמינה אחרת שאתם מכירים), אז אם משתלם אין לי בעיה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? סטודנט למדעי המחשב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כזה קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה…
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
- 2 followers
-
-
היי רציתי בבקשה שתבנו לי מפרט מחשב כאשר מארז של קולר מאסטר המצורף בזאת כבר יש ברשותי http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11208 ובנוסף כבר יש ברשותי כונן SSD של סמסונג EVO840 בעקרון אני כבר יודע מה אני רוצה ומי שמעוניין לענות ולעזור לי עם מפקט שתומך אז שיעזור ומי שמעוניין לרדת עלי וכו וכו ולהגיד שזה לא שווה אז שיילך לאשכול אחר ושייקדח שם.. מה שאני מבקש במפרק הזה זה מה שאני רוצה ולא לנסות לדחוף לי לדוגמא I5 מי שבא לו לעזור שיעזור ומי שלא אני מדגיש שיילך לאשכול אחר וייקדח שם ש"לא כדאי" שאני "פאן בוי של I7" וכו. תודה לכל מי שירצה כן לעזור.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2…
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום . חבר שלי מצא במחסן כרטיס מסך ורציתי לדעת אם הוא עדיין שווה משהו. זה המפרט של הכרטיס: [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center][TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 350, align: center][/TD] [TD=width: 342, align: right][TABLE=width: 342] [TR=bgcolor: #999999] [TD=class: bk8, width: 45%, align: right]Product Name : [/TD] [TD=class: bk8, width: 55%, align: left]Gainward 9600GT 512MB GS[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #666666] [TD=class: bk8, width: 45%, align: right]Barcode : [/TD] [TD=class: bk8, width: 55%, align: left]471846200-9115[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #999999]…
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לחברי הפורום . חבר בעבודה ביקש שאני אעזור לו עם מפרט עבור גראפיקה , ואני פונה אליכם שמבינים יותר טוב ממני באספקטים מסויימים שתעזרו לי אז ככה , אני לא אלך לפי השאלון שבסטיקי כי תמיד כאשר חבר מבקש עזרה למפרט , לא מקבלים את כל הפרטים ממנו ;D אז אני פשוט ארשום את הפרטים והדרישות כמה שיותר מדויק . 1. אז התקציב הוא עד 3000 ש''ח ולהשתדל לא לחרוג , אלא אם כן יש איזה פריט שישפיע רבות לטובת המפרט ולביצועים שלו , אז אני אשמח לדעת מה וכמה , וכן , לנצל את התקציב , כי גם ככה נראה לי שהתקציב לא גדול מידי . 2. ציוד היקפי - אין צורך בשום ציוד היקפי , רק המארז ומה שבתוכו . 3. רמת שקט - נגיד שיהיה באמצע (5) בערך . 4. על איזה רזולוצייה יעבוד ? - גם כן לא ידוע לי , אבל אם זה קר…
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מפרט למחשב - לא לאוברקלוק , אבל למשחקים לא משהו רציני -המפרט צריך להיות עם : צורב די וי די , עכבר אופטי טוב ,אין העדפה ל אינטל או AMD , רמקולים עם סאב וופר - המפרט הוא בלי מסך- -ועוד פעם בסביבות ה 4000 - 4500 שקל תודה לכל העוזרים
-
- 36 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום אני ממש חדש בעניין הזה של מחשבים ואני גיימר רציני אז אני צריך את העזרה שלכם. *עם אפשר לנסות לחסוך. 1.השימושים הצפויים במחשב הם משחקים כבדים 2.המסך כן כלול במפרט גודלו כ 22-24 *המפרט מיועד למשחקים כבדים כמו: call of duty:blake ops 3.העם יש צורך בציוד היקפי:כן מסך 20-24 אינ'ץ,רמקולים 5.1,עכבר+מקלדת אלחוטי,כבלים. 4.רצוי מערכת הפעלה של XP *רצוי שהשקט יהיה 5-8 5.עדיף שהחנות תיהיה בראשון לציון,אני גר במרכז 6.רצוי מארז טוב ויפה 7.שידרוגים בעתיד?אולי כרטיס מסך ומעבד.
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני הולך לקנות מחשב חדש בקרוב (בעיקר למשחקים), ואני צריך מחשב שישאר לי לכשנתיים עד שלוש שנים ככה. מה שאני חשבתי עליו זה זה: Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX 1,305.61 1,305.61 Asus P4P800 Deluxe Intel 865PE Motherboard 821.10 821.10 DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory 277.25 554.51 Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 724.64 724.64 Hercules 3D Prophet 9800XT 256MB Retail Video Card 3,203.11 3,203.11 Creative AUDIGY 2 ZS Platinium Pro Retail Sound Card 1,420.92 1,420.92 Thermaltake Highest Xaser III V2000A Super Tower Case (P/S not included) 1,112.48 1,112.48 Thermaltake…
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
:roll: כן זאת השאלה ,מה המפרט הכי זול שמובסס על אינטל I3 ומארז antec 2480 ? תנו מחיר ועם אפשר המלצה לחנות
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הגיע הזמן לשידרוג, מפרט קיים: CPU: C2D e6850 3.0ghz RAM: 4GB G.Skill DDR2 800 HDD: 2TB+250GB+500GB SATA Seagate GPU: Radeon HD 5850 1GB MB: GA-965P-DS3 rev. 3.3 CASE: Enermax Chakra ATX Mid Tower PSU: Corsair TX750 v2 Monitor: LG FLATRON W2252TQ 22" 1680x1050 מחפש לשדרג את המעבד, לוח אם וזיכרון ואם יש צורך אז גם כרטיס מסך. עריכה: *חייב שיהיה בלוח כניסות PCI רגילות (לכרטיס טלויזיה) *הקירור למעבד חייב להיות שקט
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אז שלום יש לי שני שאלות הראשונה היא האם לפי דעתכם ה RX460 2gb הוא הכרטיס הכי משתלם במחיר שלו? (הוא הולך להחליף את הGTX 440) אז יותר חזק זה בטוח אבל האם הוא הכי משתלם ? והשאלה השנייה שלי היא לגבי מפרט בתקציב של עד 3000 חריגה 0 בדקתי קצת בעצמי ומצאתי כמה הצעות משתלמות שני ההצעות שמשכו את העין שלי במחיר סביר אלה http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=86044 או אותו הצעה רק בכרטיס מסך GTX1060 ועוד זיכרון SSD 120 אבל כמובן שעולה יותר 3450 מה שעובר את התקציב יש לכם הצעות יותר משתלמות? אשמח אם תתנו לי
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בעקרון עד 7.. אולי אחרוג מעט 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, וכנראה הפקת מוזיקה בעתיד הלא רחוק.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קראו בהמשך.. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות …
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-