עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Singularity,

היי, אני מחפש מחשב נייד שישמש בעיקר לעבודה עם תוכנת matlab וצפייה בסרטי HD. בעתיד אני מתכנן להשתמש בו גם באוניברסיטה כך רצוי שהוא יהיה קל לנסיעה ועם סוללה שיכולה להחזיק מעמד מספר שעות. אני מחפש מחשב עם גודל מסך 15 אינצ' שיכיל גם numpad אבל אשמח לשמוע גם הצעות למחשב עם מסך 14. אני מחפש מחשב בטווח המחירים הבינוני עד בינוני גבוה. אשמח לשמוע הצעות וגם הצעות לחנויות שידועות בשירות טוב ואחריות טובה. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by Brazg,

CPU : AMD Athlon XP 1800+ Tray CPU [ ¤ 372.03 ] 1 Motherboards for AMD : Gigabyte GA-7VM400M VIA KM400 Motherboard (m.ATX, VGA, AGPx8, AC97 Sound, LAN) [ ¤ 388.15 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 2700 Samsung Original Memory [ ¤ 271 ] 1 CPU Cooling : Spire WhisperRock III CPU Cooler for AMD [ ¤ 68.26 ] 1 Hard Discs : Western Digital 60GB 7200 rpm ATA100 HDD [ ¤ 380.7 ] 1 Video Cards : Gigabyte RADEON 7000 64MB TV-Out Retail VideoCard [ ¤ 247.58 ] 1 Sound Cards : Creative LIVE! 5.1 Bulk Sound Card [ ¤ 196.39 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Liteon 16/48 - Black ! [ ¤ 223.48 ] 1 Cases : Coolermaster ATC-620C-BX1 Black Desktop Case (P/S not included) [ ¤ 899…

• 27 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by massinvallus,

שצריך לכלול הכל מלבד צורב ומדפסת (ואין לי ממש צורך בדיוידי): מעבד, לוח אם, זכרון, כרטיס מסך, דיסק קשיח, מקלדת ועכבר, מסך,מארז, ספק, רמקולים. המטרה זה בעיקר משחקים. אני לא רוצה לבזבז יותר מדי כסף, אני רוצה לקנות משהו משתלם. 8000 נראה לי תקציב סביר שירשו לי. חוץ מזה, תגידו, יהיה לי קשה להרכיב את המחשב לבד? שווה לשלם על הרכבה?

• 36 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. אהלן חברים! לאחר מספר חודשים ארוכים ללא מחשב, הגיע הזמן לקנות אחד חדש. אודה על שיתוף הפעולה! 1. מה התקציב המקסימאלי? סדר גודל של 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידה ותוספת של עד 500 שקל תשפר את המפרט משמעותית אשמח לדעת על כך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר למשחקים, מדובר במשחקים כמו, diablo 3, sc2, wow, skyrim, חשוב שהמחשב יריץ משחקים כאלו ומשחקים עתידיים באיכות גרפית גבוהה.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21" של AOC, בגלל שהמחשב הנוכחי שלא לא פועל אני לא זוכר את הרזולוציה שבה …

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. המחשב מיועד לסרטים ומשחקים (על מסך 22 אינץ').. התקציב שלי 4500 ש"ח הצעות חלופיות יתקבלו בברכה כיוון שנראה לי שהמפרט יקר לעומת הצעות שכבר הביאו כאן. http://img296.imageshack.us/my.php?image=scanlo8.jpg

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. עוד כמה ימים אני מתכוון לקנות את המפרט הבא, (צורב יש לי כבר) אל תציעו לי את הלוח עם הP35 כי אני לא צריך אותו..אני מחכה שהכץ מסך יחזור למחיר הרגיל שלו (1444 שקלים) מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1034 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE6750 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤459 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39274 כונן קשיח Westren Digital 2500AVJS 250GB ¤332 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AVJS זיכרון TwinMOS DDR2 1024MB*2 667Mhz CL5 ¤140 http://skypc.co.il/product.asp?pid=TMOS1GBDDR2-667 כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe ¤1457 http://skypc.co.il/product.asp?pid=32130 מארז ללא ספק Raidmax SAGITTA ¤319 http://skypc.co.il/product.asp?pid=921WBS…

• 40 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. אני שוקל לקנות מחשב נייח קטן שישמש כמרכז מדיה בסלון למשחקים ולסרטים, כולל זוג שלטים אלחוטיים. חשוב לי מאוד שהוא יהיה במארז קטן, שקט, עוצמתי עד כמה שאפשר ב 3000 ש"ח (העדפה ל Nvidia ו Intel בלבד, אבל לא חייב). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח עם חריגה של 200 שקל. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים וסרטי HD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? זוג שלטים אלחוטיים למחשב, תוצרת Microsoft או Sony, מה שיותר עדיף. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)…

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by tabud,

מעוניין במחשב למשחקים, בעל ביצועים גבוהים. 2 ג'יגה זיכרון חובה. לוח אם חייב לכלול PCI-E + SATA II. תודה מראש,

• 46 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. כמו שכתוב בכותרת מחפש מחשב נייד לשימוש משרדי בשביל אמא שלי, השימושים: אינטרנט,סרטים, עריכת תמונות, מוזיקה. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי?2-2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כ6שעות ללא התענה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא חייב אבל HDMI יכול להיות נחמד * בלוטות? כן, עם אפשר עדיף WIRELESS * גודל מינימלי של כונן קשיח?320GB * צורב DVD? כמובן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא התקציב הוא 2300 שקל, לא אכפת חברה, בעיקר מחשב חזק אמין שכולל I3. אפשרות שחש…

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by DeaglinG,

שלום, אני הולך לקנות מחשב חדש בקרוב (בעיקר למשחקים), ואני צריך מחשב שישאר לי לכשנתיים עד שלוש שנים ככה. מה שאני חשבתי עליו זה זה: Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX 1,305.61 1,305.61 Asus P4P800 Deluxe Intel 865PE Motherboard 821.10 821.10 DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory 277.25 554.51 Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 724.64 724.64 Hercules 3D Prophet 9800XT 256MB Retail Video Card 3,203.11 3,203.11 Creative AUDIGY 2 ZS Platinium Pro Retail Sound Card 1,420.92 1,420.92 Thermaltake Highest Xaser III V2000A Super Tower Case (P/S not included) 1,112.48 1,112.48 Thermaltake…

• 23 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. אני צריך מחשב ב 5000-4000 שקל בלי מסך בשביל עריכת וידאו נטו בלי שום משחקים או משו כזה רק עריכת וידאו WINDOWS וכו' תודה

• 37 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by OR007,

קודם כל קציתי להגיד ששימו לב לירדית המחירים במעבדים ובזכרונות ! (ירידה דרסטית ביותר !) AMD axp 2700 (333 mhz) - 1355 thermalright sk-7 extreme + cooler master 4 lad fan 80mm - 228 epox 8rda+ -699 ddr ram 256mb 3200 winbond (bh-5) X2 -292 x 2 WD 80GB 7200 RPM 8MB CACH- לא רוצה את המקסטור, רעש מידי לטעמי. SAMSUNG BLACK FLOPPY LITEON CD-ROM X48 CHIEFTEC DRAGON DX-01BD HEC- 300W ???????????????????????? 4318 ש"ח ! אז מה דעתכם ? עזרה נוספת שלה אני זקוק ממכם, איזה סטפינג לקחת למעבד (אם תיהיה לי אפשרות כזאת) ולאילו דברים אני צריך לשים לב לפני שאני מזמין את כל החלקים האלו ? הצעות ושיפורים יתקבלו בברכה. עריכה: המהרה כן תתבצע, השאלה אם אני יגיע יותר ב-O/C עם ה-2700 מאשר מה שאני …

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by xtract1,

יש לי מחשב משוג RV511 של סמסונג עם I3 ו-2GB זיכרון DDR3 וכל השאר די סטנדרטי. שתי שאלות לי אליכם: 1. האם ניתן להוציא את ההתקן של USB2 מתוכו ולהתקין USB3? האם זה דבר מסובך/יקר לעשות/לקנות? האם השיפור אמור להיות מורגש? 2. אני לא חושב שרואים את זה ב-everest אם יש לי סטיק אחד או שניים - לי נדמה שיש סטיק אחד של 2GB זיכרון. ראיתי שעוד סטיק דומה עולה כמה עשרות שקלים ולא יותר, אם כך המצב האם זה מסובך להוסיף אותו בעצמי? מעולם לא התעסקתי/פתחתי מחשב נייד (עד עכשיו מעולם לא היה לי אחד כזה). האם יש דרך יותר קלה מאשר לפתוח אותו כדי לדעת אם יש לי סטיק אחד או שניים כרגע?

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by BeesKnees,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים פה ושם, קצת Streaming, שימוש מרובה בRAM, Multitasking בסיסי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות/גבוהות, למרות שזה לא רלוונטי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מארז,כרטיס מסך,SSD,HDD,PSU. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אולי BCLK בסיסי 8. האם ישנה העדפה לרכו…

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. שלום, האם מישהו מכיר מקום בצפון שאפשר לעשות את חריטת העברית על אסוס 1201N? (עפולה\נצרת\טבריה\חיפה) ראיתי פה בפורומים שאמרו שחריטה מבטלת את האחריות או משהו בסגנון, האם מישהו יודע לגבי רונלייט והאם הם עושים בעיות על מחשבי אסוס שעברו חריטה?

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by Pingi,

שלום, בקרוב אני עומד לקנות מחשב חדש. אני מחפש את השילוב השקט ביותר שניתן להשיג בין המארז למאוורר של המעבד. שמעתי ש-ANTEC SONATA הוא מארז ממש שקט וכנ"ל המאוררים של ZALMAN. מישהו יכול לאשר או להמליץ לי על מארז שקט (הסונטה נורא יקר) ועל מאוורר שקט. כרגע עוד לא החלטתי עם המערכת תהיה מבוססת על AMD או INTEL כך שאני מוכן לקבל המלצות על שניהן. הכי חשוב בשבילי זה השקט, המחשב יהיה בחדר שלי ואני מתכוון לישון כאשר הוא פועל. כלומר אני לא רוצה לשמוע אותו בכלל. תודה.

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by ALAKEFAK,

שלום כולם, ראיתי פה המלצות על מפרטי מחשב שכוללים מוצרים שבמבצע עד ה30 לחודש ב TMS. בפרטי המבצע רשומים שני דברים מעניינים: 1. רק לחברי הפייסבוק 2. מוגבל למוצר אחד ללקוח לכן המלצות של מארז בהנחה עם ספק בהנחה ו SSD שבהנחה במפרט אחד אולי לא ריאליות. בנוסף, לפרופיל הפייסבוק של החנות מקושרים 21 חברים בלבד. וכמו כל בקשת חברות, מנהל הפרופיל צריך לאשר אותה. האם מישהו הזמין מהם למרות זאת? ספרו שתפו בבקשה

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by Roeebaeloha,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000-4,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מקסימום 4,500 שקלים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית-תמונות,הדמיות תלת בעתיד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). after effects photoshop,adobe premiere,revit,3D Max אופן השימוש-פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות- עריכה גר…

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by Sunny Jim,

שלום, ביקשתי כאן עזרה בבניית מפרט לפני כשבוע אך עכשיו לאחר ירידת המחירים של AMD, לא חובה מפרט מבוסס CONROE, ואני פשוט מעדיף את המפרט שיתן לי את הביצועים הטובים ביותר(גם במשחקים וגם בישומי מחשב...). המחשב גם צריך לכלול ציוד היקפי... אין שום תכנון לאוברקלוק, אז אני מקווה שלא תשימו רכיבי מחשב שמיועדים לאוברקלוק(אלא אם כן ניתן לשים את המעבד במהירות ב50-30 אחוז יותר גבוהה בלי להסתכן בכלל ובלי לבדוק כלום, אבל אני בספק שמישהו כאן יכול להבטיח שניתן לעשות כזה דבר...) אז אני רוצה מקסימום ביצועים בסטוק. מאד חשוב לי גם שהמחשב יהיה יחסית שקט... אם אפשר. אבל לא צריך להשתגע עם קירור מים זה המפרט שהוצע לי: מזיגזאג מחשבים : 1 Intel Core 2 Duo 6300 - 1.86 GHz - 2MB cache - 65W - LGA…

• 40 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. קודם כל סליחה על הכותרת באמת שלא ידעתי איך לתאר את זה וגם לא ידעתי לאן לשייך את הנושא כי הוא לא שייך לחלק ספציפי פשוט תקראו ותבינו היה לי מחשב שאם אני לא טועה תכף תראו בחתימה. כרטיס המסך נשרף, שמתי 8400GS וגם הוא נשרף.. המחשב היה גמור.. כל פעם תקלה אחרת, הרבה בעיות של חום, קריסות, מתח וכו'. אמא שלי הביאה מחשב חדש מהמשרד בעבודה כי הוא חזר מתיקון (פירמוט) והוא לא בשימוש. אז ככה: המחשב רץ על XP ואני עמדיף להתקין ווינדוס 7 מעבד i3 550 שרץ על 3.2GHZ 1.8GB ראם, DDR3 לוח חדש יחסית וכרטיס מסך מובנה בלוח.. הארד דיסק חצי טרה Western digital caviar blue או משהו כזה (עד כמה שאני יודע זה אמור להיות הארד דיסק טוב הקוויאר) עכשיו יש לי כמה התייעצויות: אני רוצה להוסיף לו כרטיס מ…

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by noodle,

שלום חברים, אני צריך מפרט למחשב, הנה הפרטים המלאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, משחקים, עריכת מסמכים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד למשהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. NBA, MANAGER וכד' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות…

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. שלום יש לי מחשב נייד חדש של אסוס S450. אחרי חודשיים הלך הדיסק הקשיח והוא הוחלף במסגרת האחריות. בזמן האחרון יש בעיה חדשה, אחרי שלוחצים על כיבוי או הפעלה מחדש המערכת הפעלה נסגרת, המסך הופך שחור ואז המחשב נשאר כך למשך דקה או 2, ורק אז מופיע הלוגו של אסוס אם הפעלתי מחדש או שהמחשב נכבה לגמרי אם בחרתי בכך. הנורית של פעולת הדיסק קשיח מהבהבת בכל הזמן הזה וכמה שניות לפני שהמחשב ממש נכבה היא דולקת רצוף (אם זה אןומר משהו) עשיתי איחוי לדיסק, השתמשתי בתוכנות לניקוי רג'יסטרי, התקנתי עידכונים למערכת ההפעלה, ביטלתי את כל התוכנות שעולות עם המערכת הפעלה. אני די אובד עצות. המחשב משמש ללימודים, ובסוף היום אני צריך לחכות למחשב שייכבה, אלא אם כן אני לוחץ על לחצן הכיבוי ואז הוא נכנס למצב שינה ד…

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by Nemesis,

דרושים: מעבד לוח אם זכרון כרטיס מסך דיסק קשיח לא גדול צורב אין צורך במארז + ספק כח תודה.

• 37 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by saarxee,

המחשב נקנה ב-2011 והאחריות שלו הסתיימה, זה המפרט שלו: INTEL E2180 קירור סטוק של אינטל 775 1X2GB RAM DDR2 הלוח שלו מת כרטיס מסך מת (8400GS) ספק כוח EZCOOL 350W מארז של אייבורי (המארז הישן הזה שכתוב עליו IVORY) בכמה אפשר למכור? ואני חושב שאמכור רכיב רכיב כי המחשב עצמו לא תקין.

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. חברי הפורום היקרים, מערכת המפרטים של האתר מתעדכנת באופן שוטף, כאשר העידכון הרישמי נעשה ב-15 לכל חודש. למי שלא יצא להכיר את המפרטים לפני כן, מומלץ בחום לבדוק את המערכת, אשר אמורה לחסוך לכם הרבה עבודה, הקלדה, ודמעות! המפרטים במערכת נועדו על מנת לענות באופן מיידי על הצורך במפרטים עדכניים בתקציבים שונים ולמען צרכים מגוונים. כעת כאשר החבר/הדוד/הסבתא אומרים לכם שהם רוצים לקנות מחשב חדש, תפנו אותם למערכת המפרטים, ושישברו את הראש בעצמם! ;D זוהי מערכת המפרטים המקיפה והמעודכנת ביותר שקיימת בארץ (ומי יודע - אולי בעולם כולו! 8)), ובאה לעזור לכל מי שהחליט שהגיע הזמן לשדרג. כמובן שכל המערכות התעדכנו לפי הפרשי המחירים מהחודש הקודם, נוספו מספר מוצרים חדשים, והרבה מהמערכות השתנו…

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים