עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הגיע הזמן לשידרוג, מפרט קיים: CPU: C2D e6850 3.0ghz RAM: 4GB G.Skill DDR2 800 HDD: 2TB+250GB+500GB SATA Seagate GPU: Radeon HD 5850 1GB MB: GA-965P-DS3 rev. 3.3 CASE: Enermax Chakra ATX Mid Tower PSU: Corsair TX750 v2 Monitor: LG FLATRON W2252TQ 22" 1680x1050 מחפש לשדרג את המעבד, לוח אם וזיכרון ואם יש צורך אז גם כרטיס מסך. עריכה: *חייב שיהיה בלוח כניסות PCI רגילות (לכרטיס טלויזיה) *הקירור למעבד חייב להיות שקט

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. שלום לכל חברי הפורום וחג שמח אני בשלבי חיפוש כרגע למחשב נייד שיוכל להריץ את התוכנה אוטוקאד חלק בלי תקיעות ובלי לחכות לזמני טעינה ארוכים... חשבתי ללכת על מחשב נייד עם כרטיס מסך קוואדרו בשביל האוטוקאד מה אתם אומרים?... חשובה לי גם תמיכה מובנית באינטרנט אלחוטי וWI-FI מובנה מסך גדול אם אפשר ויכנס בתקציב (משקל פה הוא לא פקטור כי אין לי בעיה להיסחב גם עם מחשב ששוקל מעל 5 קילו) 2 ג'יגה זכרון אם הדרישות שלי מוגזמות אנה תקנו אותי משום שאני לא מבין כמעט כלום במחשבים ניידים ורק עכשיו די נכנסתי לזה... אם צריך תוספת תקציב נכבדת בשביל שהמחשב יענה על הדרישות אנה תאמרו כמה ..ונושא האחריות די חשוב למרות שלא צריך אחריות בינלאומית וכו' תודה והמשך חג שמח

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by Liav Zoldan,

אהלן חברה אני רוצה לבנות מחשב גיימרים חדש בשבילי ובניתי מפרט לפני שאבצע הזמנה. אשמח אם תוכלו להסתכל ולייעץ לי אם כל החלקים מתאימים אחד לשני. ואהיה שמח לדעת בנוסף מה דעתכם הכללית על המפרט, אם חסר משהו במפרט שציינתי שצריך להיות במחשב, ואם יש מקומות בארץ שעדיף לקנות את החלקים אשמח לקישורים או שפשוט אזמין מאמזון.. תודה רבה חברים וזה המפרט: CPU - Intel Core i9-10920X X-series processor COOLER - Noctua NH-D15 140mm dual tower cpu GPU - gigabyte Geforce RTX2080Ti gaming OC 11GB RAM - Trident Z RGB DDR4-3600Mhz CL17-19-19-39 64GB SSD - samsung 970 EVO plus SSD 1TB MZ-V7S1T0B/AM PSU - MWE gold750 full modular MB - ROG R…

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by danielroil,

שלום חברים, אני מעוניין לקנות מחשב חדש + מסך (בלבד), המחשב לצורכי עבודות משרד ובעיקר גיימינג. אני רוצה פה להתפנק אבל לחסוך איפה שאפשר, אני הרבה זמן רחוק מעולם החומרה אז באתי לשאול את המומחים. אני רוצה מחשב חזק במיוחד לגיימינג וחשוב לי שיתמוך בטכנולוגיות החדשות ביותר + מסך 4K. המחשב אמור להספיק ולסחוב (השאיפה באופן טוב) ל5 שנים לפחות, אז אם יש סיבה טובה לחכות אז כדאי. הרכבתי מפרט לדוגמא מאתר KSP. סל קניות [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcolcodet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מק"ט[/TD] [TD=class: cartcol2t, bgcolor: #FFFFFF, colspan: 2, align: center]מוצר[/TD] [TD=class: cartcolpricet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מחיר יח'[/TD…

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. היי, אשמח לחוות דעת על המפרט הנ"ל. ישמש לעיצוב גרפי קל (פוטושופ וכו) וגם קצת למשחקים. תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אבל אפשר קצת אם אין ברירה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיצוב גרפי קל (דו מימד- פוטושופ וכו), משחקים קלים ועבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת + עכבר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? בינוני. שיהיה סביר. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? א…

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by avinking,

1. התקציב המקסימלי הוא 8,000 ניתן לחרוג במידת הצורך עד 9,000 ואם אפשר כמובן לחסוך 2. השימוש העיקרי הוא עריכת וידאו א)השימוש העיקרי הוא בתוכנת פרימייר בצורה תדירה\פרנסה ולאפטר בצורה מזדמנת לא ברמה גבוהה. ב) המחשב אינו מיועד גם למשחקים ואינו כולל מסכים בתקציב. ההגדרות הגרפיות הן גבוהות (Nvidia qoudro fx 3800) 3. יש צורך בציוד היקפי: שני מסכים, מקלדת ועכבר 4. אין צורך ברמקולים 5. החלקים עליהם ארצה לבסס את המערכת הם שני הארדיסקים 500GB ו-1-TERA, כרטיס גרפי Nvidia qoudro fx 3800, מעבד I5 או I7 שיתאים במהירותו (BUS) למהירות הזיכרון 12GB RAM (אלא אם אין צורך ואני סתם מפריז והמעבד והכרטיס יספיקו לעבוד גם עם GB8) כלומר חשוב לי הניצול המרבי בין כל הרכיבים שלא ייווצר צוואר ב…

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by mosheva,

שלום, אני מחליף את המחשב הקיים של ההורים שלי היות והוא כבר לא סוחב את השימושים היומיומים בעיקר אינטרנט על סביבת וינדוס 7... לא יודע אם זה כבר עייפות החומר או זה שיש לו 2GB זיכרון (או 4GB לא זוכר). המחשב עצמו הוא duel core כל שהוא מלפני 5 שנים. בגדול אני מחפש מחשב שיחזיק להם מעמד לפחות עוד 5 שנים ושיעבוד מהר. חשבתי על i5 במפרט מוכן מראש של ivory (מתחיל ב 1850) ולשדרג ל 8GB זיכרון + כונן 1 טרה (לא חובה) + ספק כוח חזק יותר. לאחר מכן נזכרתי שאינטל שחררה את הדור החדש של ה NUC ויש להם גם i5. ב KSP ה NUC i5 4250U נמכר ב 1895 ש"ח ועל זה צריך להוסיף זכרונות + דיסק קשיח של מחשב נייד עכשיו לשאלה: האם מחשב NUC i5 לשימושים ביתיים של אינטרנט בעיקר ולעיתים רחוקות עריכת וידאו ותמונות (…

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. חולמים על טאבלט חלונות ראוי אבל מתבאסים מהתמחור ומהזמינות של הגירסה מבית מיקרוסופט? ללנובו יש הצעה מעניינת מאוד עבורכם לכתבה: http://hwzone.co.il/ה-miix-700-הוא-האח-הבינלאומי-של-ה-surface-pro-3/

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. שופרסל יצאו במבצע לשלושה ימים עבור מחשב נייד Lenovo G570-4334-6FG במחיר של 1990 ש"ח עם המפרט הבא:מעבד: Intel b940, זכרון: 4G, דיסק: 500GB, שנה אחריות יבואן האם מישהו מכיר את המחשב? האם עסקה כדאית? אשמח לחוות דעת עליו

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. שלום לכולם! הגיע הזמן להשתדרג ולקנות מחשב חדש אחרי חמש שנים ואשמח לעזרתכם. בניתי מפרט לאחר שקצת עברתי קצת בין הדיונים השונים והצלחתי לבנות מפרט ב5000 ש"ח אבל התקציב שלי הינו 4500, אשמח לעזרכתם איפה אפשר לקצץ קצת.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים וסרטים.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Battlefield 4,Watch Dogs, GTA 5, The Witcher 3 - בקיצור כל המשחקים הכי חדשים -מהי …

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד 3K ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?רצוי לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אילוסטריטור, לייט-רום, תיכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי כרטיס מסך GEOFORCE 210, השאלה אם הוא מספיק 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא ידוע לי, אם כן אז קל 7. האם האם יש …

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by ReL_1,

שלום לכולכם!! אני מחפש לפטופ לאחי, הוא התחיל לימודים והוא זקוק למחשב נייד. חשבתי איתו על מסך 13.3 אינץ', המטרה שיחזיק כמה שיותר שעות ויעלה עד 3000-3500 ש"ח גג. אנא עזרתכם, תפציצו עם שמות דגמים מומלצים, לא מה שאתם לא מכירים \ לא יצא לכם לשמוע עליו המלצה. תודה רבה, סופ"ש נעים לכולכם.

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by fedetennis13,

לפני כשנה קניתי מחשב לפי מפרט שהציעו לי בFXP ותכננתי אחרי כמה זמן לשדרג טיפה. המפרט כפי שהוצע וקניתי אותו. מעבד: Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪858 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪46 לוח אם: Gigabyte GA-PH67-DS3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪394 מארז: SilverStone Precision Black X2 120MM V2 + USB 3.0 + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪540 זיכרון: Micron Rendition 4GB DDR3 -1333 כמות: 1 - מחיר: ₪103 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪444 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מח…

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by bah10,

היי, המחשב שלי שהוא חדש יחסית עובר לבן משפחה ואני רוצה להרכיב לעצמי מחשב ורציתי לשמוע מה דעתכם ומה כדאי לשנות: המחשב מיועד למשחקים בעיקר מעבד פנטיום 4 2.53 מגה"צ לוח ASUS P4T 533 RAID 32 ביט + IPANEL זכרונות 512 RDRAM הפועלים ב32 ביט כרטיס מסך RADEON 9700 מתלבט לגבי החברה כרטיס קול נשאר מהמחשב הישן -> AUDIGY דיסק קשיח WD מסדרת הJB מה כדאי 80, 100 או 120 ג'יגה? DVD ASUS E616 או TOSHIBA SD-1612 ללכת על אמינות (toshiba) או על מהירות (asus שעובד על ATA100) כרטיס רשת נשאר מהמחשב הישן -> 3COM 10\100 מארז CHIEFTEC DRAGON FULL TOWER שחור + חלון ספק ENERMAX 430W או ANTEC 430W צורב YAMAHA F1 או PLEXTOR ללכת על חידושים (YAMAHA שיודע לעשות תוויות על הדיסקים) או על אמינות (P…

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by DeaglinG,

שלום, אני הולך לקנות מחשב חדש בקרוב (בעיקר למשחקים), ואני צריך מחשב שישאר לי לכשנתיים עד שלוש שנים ככה. מה שאני חשבתי עליו זה זה: Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX 1,305.61 1,305.61 Asus P4P800 Deluxe Intel 865PE Motherboard 821.10 821.10 DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory 277.25 554.51 Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 724.64 724.64 Hercules 3D Prophet 9800XT 256MB Retail Video Card 3,203.11 3,203.11 Creative AUDIGY 2 ZS Platinium Pro Retail Sound Card 1,420.92 1,420.92 Thermaltake Highest Xaser III V2000A Super Tower Case (P/S not included) 1,112.48 1,112.48 Thermaltake…

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב 200 2. מה שימושי המחשב עבודה משרדית ,גרפיקה א) פוטושופ מזדמן 3. האם יש צורך בציוד הקפי :לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 ":8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה ווינדווס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? שבוע הקרוב 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לא 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? שדרוג לא מאסיבי

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. שלום לכולם. התייעצתי פה לא מזמן לגבי מחשב ואני מאוד מרוצה. צריך עזרה לחבר בהתלבטות בין כמה דגמים. נקנה שבוע הבא ביום ראשון. תודה מראש! 1) מחשב נייד "14 HP Pavilion x360 14-DW0002NJ 2S375EA i7-1065G7 בצבע כסוף, כונן 512GB SSD, זכרון 16GB ומ.גרפי Iris Plus Graphics 3 שנים ע"י היבואן הרשמי HP Pavilion x360 14-DW0002NJ 2S375E Intel® Core™ i7-1065G7 Quad Core Processor, 8M Cache, 1.3 GHz up to 3.9 GHz מסך: "14 (diagonal FHD IPS WLED-backlit micro-edge touch screen (1920 x 1080 מסך מגע מאיץ גרפי: Iris Plus Graphics זיכרון: 16GB DDR4 3200MHz כונן: 512GB M.2 SSD PCIe NVMe USB Type-A x2 USB Type-C HDMI 2.0 ‏DisplayPort 1…

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. אז ככה דיסק קשיח מקלדת מסך עכבר וכרטיס מסך יש לי אני יציין איזה גם בהמשך הזה ככה: אני קונה> מארז: Thermaltake Xaser LANMOTO Aluminum - VA1000BWA מפרט קצר: מארז מאוורר במיוחד - כולל 2 מאורריי 120מ"מ להוצעת והכנסת אוויר וכן מאורר 9 2מ"מ בחלון להכנסת אוויר ציפוי מראה חלון צד שקוף בצורת X. תאורת LANMOTO EL משקל כללי: 5 kg כולל נעילה לדלת המארז הצידית כולל 3 מאוררים רגלים נפתחות מארז אלומניום קל ביותר 0-0-0-0 לינק לפרטים נוספים ותמונות: http://www.thermaltake.com/xaserCase/lanmoto/bwa.htm ספק: Thermaltake Silent PurePower 480W 2-fan Power Supply ספק כח איכותי 480W TRUE POWER 2 מאווררים שקטים במיוחד כולל כל ההתקנים והחיבורים איכותי ביותר מתאים למארזי XA…

• 34 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. מעבד: INTEL COR2 E4400 לוח אם: GA-P35-S3 זיכרון: DDR2 2G KINGSTON דיסק קשיח: 160GB S-ATA כרטיס מסך: GF 8500GT 512 TV DVI צורב: LG DVD RW מארז: P4+2USB כרטיס קול: AC 97 7 CH מקלדת: MULTIMADIA עכבר:GPT OPTI מסך: PROVIEW LCD 17 סה"כ: 4,450 ש"ח מה אתם אומרים שווה?? והמחשב מיועד גם למשחקים כבדים ....crysis

20. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000 ש"ח, אפשר לחרוג אם מוצדק 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, סרטים, עבודה משרדית, ומעט גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? מעדיף לא לקנות כרטיס מסך, אחכה לדור החדש ואולי בכלל אסתדר עם המובנה 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שלא ירעיש מדיי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כנראה שלא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות. 8. …

21. חברה אני ממש צריך עזרה קניתי לפני יומיים מחשב נייד חדש מבית asus וראיתי שיש לי עדכון של הכרטיס מסך שלי שהוא: nvidia geforce gt 740m והוא מנסה להתקין את הדרייבר החדש והוא לא מצליח עשיתי לפי אחד המדריכים ברשת דרך תוכנת driver sweeper והבעיה שהוא לא הסיר לי את כול הדרייבר הקודם חסר עוד איזה 3 קבצים בהסרה והוא לא מסיר לי אותם ועכשיו אני לא יודע מה לעשות הוא עדיין לא מביא לי להתקין את העדכון החדש של הדרייבר ממש ממש תודה למי שעוזר למה זה באסה ככה לקבל במחשב חדש...

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. שלום כולם אני צריך מפרט למחשב לסרטוט גראפי ב3D (לא למשחקים ושטויות) דרישות מומלצות לפי החברה הם: INTEL 3.2 ומעלה 2GB DDR GF FX5700 256MB ומעלה (עדיף 6600 אם הבדל המחיר לא גדול מידי) HD 120GB ומעלה אני לא יודע מה הבדל במחיר בין אינטל 64 לרגיל ובין DDR2 לDDR אבל אם ההבדל לא משמעותי במחיר אז עדיף חומרה יותר מתקדמת המחשב לא הולך לעבור שום OC אז לא צריך חלקים יקרים ומיוחדים ולא צריך מסך,מקלדת,עכבר,רמקולים..(רק מארז) אני חייב לקנות את המחשב כבר מחר אז תעזרו לי כמה שיותר מהר בבקשה בקשר למחיר אין ממש הגבלה אבל עדיף להיות צנועים ולקנות מה שצריך ובתמורה הטובה ביותר למחיר תודה

• 35 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. המחשב שלי נהיה קצת איטי גם בשימוש בכונן קשיח וגם במעבד. המעבד חלש כשאני מתכנת דברים כמו אנדרואיד (ללא שימוש בדברים גרפים כבדים מדיי) והכונן הקשיח מכל מיני סיבות איטי ובכל מאט את כל המחשב ומעמיס עליו. בנוסף אני חובב פוטושופ (כנראה לא מצריך התייחסות מיוחדת). האם שווה לשרג את המפרט הקיים או שעדיף כבר לקנות מחשב חדש, הייתי הולך כנראה על מחשב נייד כל שהוא הרבה יותר נח ולא טופס הרבה מקום. הרעיון שלי הוא פשוט לחבר אותו למסך הקיים שיש לי + מקלדת ועכבר ובבית הוא ישמש כמחשב רגיל וחוץ מזה הוא יהיה נייד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן …

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by Amitch,

אוקי אז כחה אני דיברתי עם חברים, שאלתי באתר ודי נירא לי מה שאני יקח AMD Athlon 64 3800 (939-pin) Box ASUS A8N-SLI Deluxe nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 Kingston 1GB (2x512) Dual 400Mhz PC 3200 CL2 HyperX WD SATA 200GB 8MB 7200 RPM LG DVD 16x48 Black OEM LG GSA-4163B DVDRW Bulk Thermaltake Shark VA7000 Black Thermaltake PurePower 460Watt W00067 PFC בקשר לכרטיס מסך אני עוד מבולבל אם תוכלו לעזור לי זה יהיה הרבה יותר טוב Sapphire ATI Radeon X850 XT Platinum Edition PCIe 256MB ViVo xfx 6800Ultra 512MB +DVI, +VIVO, DDR3, PCI-E? XFX 7800GTX? אם תוכלו להעיר לי על משהוא שלא נירא להמליץ על כרטיס מסך או כל דבר אחר תכתבו המחשב עצמו צריך להיות מחשב לגיימר תודה. ואם תוכלו להביא …

• 43 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by aaviran,

ישנה אפשרות שאקנה מחשב חדש בזמן הקרוב, בהתחלה חשבתי על מחשב שולחני, אבל החלטתי שמחשב נייד יותר יתאים לצרכיי. מה שאני רוצה: - מערכת מבוססת Napa - שני ג'יגה של RAM - כרטיס מסך חזק [או לפחות אפשרות הרחבה לאחד] - הארדיסק גדול כמה שאפשר תודה מראש

• 28 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.