עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by SuBeX,

עקב מעבר לעבודות תיכנות וצורך בנייד שיכול להריץ סביבות וירטואליזציה אני מעוניין במחשב הזה. אני לא מצליח למצוא חוות דעות קונקרטיות לגביו, בטח בגלל שהוא חדש... למישהו יש מידע עליו? יש אותו במחיר מאוד אטרקטיבי בnewegg. יש למישהו מושג אם אני יכול להזמין אותו עם כ. אשראי בינלאומי לכתובת בחו"ל? או שאני צריך להתקשר קודם לויזה ולשנות את הכתובת המקושרת לכ. האשראי שלי לכתובת שאני רוצה שישלחו את המחשב אליה בארה"ב?

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  2. Started by klepper,

מחפש מחשב נייד הבייתה שישמש במחשב עיקרי בסלון. ישמש בעיקר לאינטרנט, צפיה בסרטים, PICASA וכד'. חשבתי ללכת על מעבד Intel I5. I7 נקרה לי מוגזם לצרכיי. חשבתי על Lenovo Y560. אשמח לשמוע חוות דעתכם של המומחים. תודה!

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  3. Started by Tbox27,

שלום לכולם, לאחרונה נפלה בחלקי ההזדמנות לרכוש את המחשב הנ"ל: IdeaPad Y560 Laptop - 06465CU - Black (with 1.3MP Camera) Processor: Intel Core i7-740QM Processor ( 1.73GHz 1333MHz 6MB ) Operating system: Genuine Windows 7 Home Premium 64 Graphics: ATI Mobility Radeon HD 5730 1GB Total memory8: 8 GB PC3-8500 DDR3 SDRAM 1333MHz Display: 15.6" HD LED Glare 1366x768 Pointing device: Industry Standard Touchpad Hard Drive: 500GB 7200 Optical Drive: DVD Recordable (Dual Layer) Battery: 6 Cell Lithium-Ion Network Card: Intel Wireless Wi-Fi Link 1000 Bluetooth: Bluetooth Version 2.1 + EDR Warranty: One Year במחיר של 900 דולר. (בארה"ב, ויש מי שיביא אותו לארץ) האם הרכישה כ…

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  4. Started by lidorkalfa,

היי, אני כרגע מחזיק לפטופ של לנובו, ה-Y580. קניתי ביוני 2013, זה המפרט שלו: מסך 15.6" ברזולוצית 1360*768 8GB זיכרון RAM 1TB הארד דיסק 5400RPM 120GB SSD שהוספתי עצמאית מעבד Intel core I7 3630QM 2.40ghZ כ.מסך nVidia Geforce GTX660 2GB מקלדת מוארת וכו וכו וכו המחשב עלה לי 4300 בזמנו, מה השווי שלו כרגע במידה ואני מחליט למכור אותו?

5. Started by din264,

איזה מהניידים האלה כמובן שירכוש את בדיוק אותו מפרט הוצעו לי שניהם באותו מחיר איזה מומלץ יותר בתנאי ששניהם בדיוק אותו מפרט?

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by shaharsn,

שלום לכולם, אמשח אם תוכלו לענות לי איזה מחשב עדיף? הצורך: שימוש ביתי, תכנות ומשחקים לא ברמת גיימר מקצועי המפרטים דומים: Lenovo IdeaPad Y700-15 80NV001FIV Intel® Core i7-6700HQ Processor, 6M Cache, 2.6 GHz up to 3.50 GHz זיכרון 8GB DDR4 2133MHz (1 x 8192 MB), Up to 16 GB ערכת שבבים HM170 כונן קשיח 1TB (5400RPM) Sata + 128GB SSD תצוגה 15.6 Inch FHD IPS LED Backlight (1920 x 1080) מאיץ גרפי NVIDIA® GeForce GTX 960M 4GB GDDR5 Asus GL552VW-DM206T ntel® Core i7-6700HQ Processor, 6M Cache, 2.6 GHz up to 3.50 GHz זיכרון 8GB DDR4 2133…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by oshrinuri,

שלום, אבא של ידידה שלי חוזר מארה"ב בעוד פחות מחודש, ואני חייב לקנות אולטרה בוק חדש בדחיפות. רציתי לשאול - מה דעתכם על הדיל הבא: http://www.bestbuy.com/site/ideapad-yoga-2-pro-ultrabook-convertible-13-3-touch-screen-laptop-4gb-memory/1817272.p?id=1219065402127&skuId=1817272&st=yoga%202&cp=1&lp=1 אני סטודנט להנדסה - מחפש נייד קליל, לשימוש כללי (לימודים, צפייה בסרטי HD, גלישה וכדומה). האם משתלם? ואילו לא, על איזה מחשב הייתם ממליצים? ה-ATIV 9 Plus פשוט יקר מדי. חשוב לציין שאני מחפש מחשב עם backlit keyboard.. חשוב לי נורא. מעדיף גם מעבדי Haswell וFHD. תודה

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by gil2abir,

תוכן ההודעה נמחק

9. Started by dprog,

שלום, קניתי לא מזמן לפטופ משולב טאבלט של lenovo yoga 2 13.3' ולא אהבתי את הווינדוס 8.1. לכן ביצעתי הורדת גירסה לווינדוס 7 וכעת יש לי בעיית התחברות לWIFI. המחשב לא מאפשר לי להתחבר גם כשאני מתקין מגוון דרייברים לווייפי. הסמל בicon tray הוא של אינטרנט חוטי מנותק. האם יש למישהו מושג איך לתקן?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by atari3,

דגם Lenovo Yoga 3 Pro M-5Y70 כסוף ללא שריטות או פגמים מיוחדים התקנה נקיה של ווינדואז 8.1. נקנה בKSP במרץ השנה, אחריות לשנה תודה! עריכה: עלה ללא מעמ 5470 (נקנה באילת)

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Mikey12,

אהלן חבר'ה, אני מתלבט מאוד אם לרכוש את הלפטופ Yoga 3 14. על הנייר המפרט שלו מדהים: * מסך FHD בגודל 14 אינץ' + מתקפל 360 מעלות. * 256 SSD * i5 \ i7 * כרטיס מסך Nvidia 940m * 8 שעות זמן סוללה בשימוש רגיל אבל, לצד ביקורות חיוביות, אני רואה המון דיווחים ברשת כי קיימות בעיות כמו Ghost Touch, כלומר המסך מגע משתגע ו"נותן" לחיצות אקראיות. כמו כן הבנתי שהמסך מאוד כהה, אבל אפשר לסדר את זה בקלות ע"י שינוי ההגדרות בווינדוס. האם למישהו יש ניסיון עם הלפטופ הזה ויכול לעזור לי להכריע. תודה חברים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Guy Davidian,

אני סטודנט להנדסה ואני מחפש מחשב נייד שיחליף גם את המחשב הנייח שבבית וגם שאני אקח אותו איתי לאוניברסיטה. חיפשתי ומצאתי את זה Lenovo YOGA 700 . אני רוצה לקנות את המחשב מאילת ככה שהמחיר שלו יוצא סבבה 4179 שח. http://ksp.co.il/?store=eilat&enter_zap=1&uin=28667&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap האמת חיפשתי הרבה ולא מצאתי בשום מקום ביקורת או המלצה על המחשב. אשמח אם מישהו מכיר את המחשב ויכול לחות את דעתו עליו. חוץ מזה, אשמח לקבל עוד הצעות למחשבים אחרים בסגנון הזה. אני צריך שהמחשב יהיה קל כמה שניתן, חזק, סוללה חזקה, ועדיפות מסך מגע 13-14 אינצ'. תקציב עד 4200 מאילת אם יש אז עדיף. תודה

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by תום גיל,

אהלן אנשים, מקווה שאני בפורום הנכון. אני מנסה לחבר את ה IDEAPAD YOGA S11 שלי ל SAMSUNG UN55JU7100 שלי ולקבל 60P, אך משום מה אני לא מצליח. יש לי גם PS4 מחובר וכמובן שאיתו אני מקבל 60P. ניסיתי הכל, לשנות כבל HDMI, כניסת HDMI, הגדרות בטלוויה, הגדרות בלפטופ, ריענון מסך וכד', כל מה שעולה על דעתכם. אני לא יודע להגדיר את זה, אבל יש LAG ו SCREEN TEARING ברור בזמן שהלפטופ מחובר. סרטים כמובן עובדים כמו שצריך כי הם גם ככה רצים על 30FPS, אבל כשאני סתם באינרטנט או על שולחן העבודה, רואים בבירור שהכל זז בקירטוע איטי. 30FPS בקיצור. את אותו הלפטופ חיברתי לפני שבוע לטלוויזיה SAMSUNG FULL HD 1080P וקיבלתי 60FPS. אולי…

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  14. Started by romand,

שלום, אני מחפש לקנות לפטופ ומתלבט בין 2 מחשבים בטווח המחירים שאני יכול להרשות לעצמי: Asus ZenBook Touch UX31LA-C4020H - http://ksp.co.il/?uin=20478 Lenovo Yoga 2 Pro 5938-6557 - http://ksp.co.il/?uin=21248 ממה שאני יודע לנובו יותר טוב אבל מחיפוש באינטרנט הבנתי שכל מה שהוא לא thinkpad תחת מותג לנובו הוא די מעפן. אשמח שמישהו יעשה לי סדר איזה דגם עדיף - האסוס זנבוק או הלנובו יוגה. בנוסף אם יש לכם המלצות למחשב נוספים באותו טווח מחירים שטובים יותר ( אני סטודנט למדעי המחשב ) אשמח. בברכה, רומן

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  15. Started by roey1,

שלום , אני מחפש כרגע לקנות לעצמי מחשב נייד בגודל 14. ראיתי את 2 הסדרות האלה כאשר ה-Z41 היא הסדרה החדשה ואת ה-Z40 מפסיקים למכור. האם יש למישהו ניסיון איתם ויכול לתת לי חוות דעת? חשבתי להביא אותם מארה"ב שם המחיר כמובן הרבה יותר זול. יותר מאשמח לתגובתכם. תודה

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by danshimsh,

שלום רב, ברצוני לשאול אנשים שרכשו מחשב נייד של Lenovo בשנה שנתיים האחרונות: האם בדקתם אם הכרטיס האלחוטי שהגיע איתו הוא Intel iwlwifi 5100 AGN שתומך בתקן N? במקרה שלא, והכרטיס שקיבלתם לא תומך בתקן N - האם ביצעתם בדיקה באתר של לנובו לראות האם הוא אמור לתמוך בתקן N ? אודה לכם אם תרשמו איזה דגם יש לכם ועם איזה כרטיס רשת אלחוטי הוא הגיע. בתודה, דן

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  17. Started by billyboy,

שלום חברים, סוף השנה הגיע, והשנה החלטתי לרענן את הציוד שלי. בין הדברים הזקוקים לריענון - נייד חדש. מחפש דגם קל וקטן של לנובו - מסך בסביבות 13-14 אינץ', שיהווה פשרה טובה בין גודל לביצועים. למה לנובו אתם שואלים? שום סיבה מיוחדת, למעט העובדה ש לי זה עדיין מזכיר את ימי הthinkpad העליזים של IBM. אז כפי שאמרתי, מחשב קטן לכל השימושים מסך 13-14, עדיפות למט, משקל נמוך, יציאות וסוללה לא כל כך מעניינים גודל כונן לא משנה - אבל כן משנה שיהיה SSD. אופטי ממש לא, מערכת הפעלה עדיף שכן אבל לא ממש חייב. תקציב סביב ה 3-4, אבל אם אין כל כך היצע בכיוון אז אין לי בעייה לחרוג למעלה. מישהו מכיר מחשב טוב ואיכותי שעונה על הדרישות? (chevy, השמועות אומרות שאתה שולט בעניינים). תודה לכולם …

• 18 תגובות
    • 3.6k צפיות
  18. Started by eshtul,

אני רגע לפני הקניה שני מתמודדים הגיעו לקו הסיום לנובו, שכמוהו היה לי והוא תותח על במחיר 952$ וממולו HP במחיר 900$ (אל תתיחסו למחיר על התמונה) השיקולים לקנית הלנובו - אחריות ל3 שנים בינלאומית, ובעיקר כי הוא לנובו מה שאומר איכות!!! ממולו HP עם אחריות לשנתיים לא בין לאומית (נראה לי), אך לעומת זאת כרטיס מסך 256MB (לעומת 128MB של לנובו) 3MB זכרון (לעומת 2MB) ומצלמת אינטרנט (למרות שזה לא כזה מעניין אותי). אני לא מי יודע מכיר את HP, ולא אומר לי יותר מדי מהירות הכרטיס מסך, אני עובד בקטנה עם תוכנות וידאו כמו פרימייר אבל לא יותר מדי. אז מה אתם אומרים. מת כבר לקנות!!!!! אשמח להמלצה מורחבת עם הסברים תודה רבה נ.ב. אופציה נוספת להשאיר את המחשב של HP עם אחריות לשנה ותמורת זאת לשדרג אותו…

• 9 תגובות
    • 3.6k צפיות
  19. של הגרסא ה ULTRALIGHT - X? עם CORE2DUO?

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  20. Started by tidan27,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב של לנו בו למשחקים יש שני דגמים ש ל מחשבים אחד מגיע עם מעבד4710hq ומאיץ גרפי 860m 4gb והשני מגיע עם מעבד 4720hq ומאיץ 960m 4gb מבחינת העלות של המחשבים יש הבדל של בערך 1000₪ מבחינת הבדל בביצועים קראתי שיש הבדל של 10 אחוז בין שני הכרטיסים ובין המעבדים עשו אוברקלוק קטן למעבד השני על מה אתם ממליצים לי ללכת?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. Started by shlomoreuven,

שלום לכם, ברשותי המחשב הנ"ל: http://www.lenovo.com/shop/emea/content/pdf/Essential/GSeries/en/essential-g710-datasheet.pdf הדגם החזק בסדרה, Up to the latest Intel® Core™ i7 processor • Up to Windows 8 Pro• 17.3” HD+ display (1600 x 900), 16:9 widescreen• Up to 16GB DDR3 memory• Up to 1TB HDD or SSHD storage with integrated 8GB NAND flash• Up to NVIDIA® GeForce® GT 720M 2GB graphics1 שילמתי עבורו 4K באייבורי לפני פחות משנה, כמה אפשר לקבל עבורו?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by aga123,

אהלן,אחרי כמעט חודשיים נזכרתי לראות את החוברת הדרכה(מי באמת צריך חוברת הדרכה להתקנת וינדוס LOL) אז פתאום אני רואה שבחוברת כתוב שיש יציאת HDMI,חריץ זיכרון,כפתורי שמע ולי אצלי אין.. למרות שבפירוש שקניתי את הLENOVO המוכר אמר שמגיע עם הHDMI(קניתי LCD אז חפשתי לדעת אם יש לי יציאת HDMI שאוכל לחבר לLCD....) גם בסרטונים בYOUTUBE עם אותו דגם,יש להם את מה שאין לי... אז מה צריך לעשות? שלחתי מייל לחנות שקניתי ממנה(לא אנקוט בשמות שלא יצא שם רע לחנות) האם יחליפו לי את המחשב? אני שלמתי מחיר מלא והHDMI מאוד חשוב לי.......

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  23. Started by demostans,

שלום לכולם, המלצה למחשב מבין שלושת הדגמים הבאים: ?Lenovo 3000 N100 TY0FGIZ? ?HP Pavilion DV-6327? ?F1-227DE T5500 1.66GHz? כולם באותו מחיר (5050). את המחשב אני לא צריך למשחקים אלא לדברים בסיסיים בדר"כ (אופיס, אינטרנט) וגם לתכנות. על המחשב אני מתכוון להתקין מערכת הפעלה נוספת (LINUX). מה לדעתכם המחשב המוצלח מבין השלושה בדגש על: אמינות המחשב מבחינת תקלות, וביצועים.

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  24. Started by maksimsl,

שלום לכולם, אני מחפש נייד לצרכים בסיסיים ועסקיים כאחד. חשוב שיהיה נוח לנשיאה בתיק לפגישות (עדיפות למסך מט) מצד שני שיהיה נוח לעבוד איתו בבית (אין נייח). האם שימוש באי-מיול או בשיטת שיתוף אחרת מצריך מחשב חזק יותר?לגבי אופציה חיבור לטלויזיה,איזה חיבור צריך (האם חייבים את HDMI.?) איזה מחשב מהבאים יענה על כלל הדרישות שלי בצורה היעילה ביותר ביחס לתועלת עלות. אם יש לכם המלצות אחרות אני פתוח להצעות... LG LG X110/120/130 NetBook ‎RD480-L.ADB1E T4300 2.1GHz http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash Asus ‎Eee PC 1005HA \ S1101‎ - לגב ה 1005הבנתי שהמחשב חיה רעה ויש לו סוללה ל10 שעות...?! http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash Lenovo "10.1 Lenovo IdeaPad S10 - e…

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by יוגב1,

חברים יקרים מפעם לפעם אני רואה כי המחשבים שעולים לשאלת הקניה הם בדרך כלל DELL וLG (לא נחשב בגלל השירות HP) אני חייב פעם אחת ולתמיד לדעת מי מבין שיניהם טוב יותר מבחינת: 1. שירות ואחריות 2. איכות המחשב מי שרוצה להוסיף משהו מוזמן ברצון. !!!אנא הצביעו,כדי שהמון אנשים יוכלו ללמוד מין הסקר!!!

• 2 תגובות
    • 851 צפיות

דיונים חדשים בפורומים