עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי?עד 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו): hdmi חובה.. * בלוטות?לא מחייב * גודל מינימלי של כונן קשיח?לא משנה כמה שיותר,יותר טוב * צורב DVD?חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?אין צורך * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?hp המחשב צריך להיות מאופיס דיפו כי יש לי זיכוי גדול שם... ווינדוס 7 רצוי....

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  2. אני מעוניין לקנות מחשב נייד. רב ההתעסקות שלי במחשב זה אינטרנט, עריכת תמונות בפוטושופ, צפייה בסרטים FULL HD, אופיס (וורד ואקסל). אני מתלבט בין שני דגמים של Lenovo G510. אחד בעל מעבד Core i5 עם כרטיס גרפי של AMD, והשני Core i7 ללא מעבד גרפי נוסף. להלן שני המפרטים של המחשבים: http://ksp.co.il/?uin=21479 http://ksp.co.il/?uin=21500 המחיר זהה לשני הדגמים כך שהוא לא מהווה פונקציה בהשוואה.

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  3. המחשב צריך להיות חזק מאוד עבור עבודה בעיקר תוכנות גרפיות כגון אוטוקאד,פוטושופ,פריהנד,מקס ותוכנות אדריכלות נוספות רצוי שיהיה בו 4 גיגה זיכרון ומעלה אודה לתיקונים והמלצות נוספות. תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 682 צפיות
  4. שלום לכולם , אני מחפש מחשב HTPC לצורכי סרטים (HD) , מוסיקה ואינטרנט . המחשב יחובר לטלוויזיה LCD טושיבה חדשה 42AV500 . מערכת הפעלה אשר תותקן היא VISTA ULTIMATE לאחר גלישה מקיפה בפורום זה הרכבתי מפרט שנראה לי מספק לדרישות ולתקציב שלי. מה שהיה לי חשוב במפרט הוא נפח של כוננים גדול(הרבה חומר לאכסן) ושהיה יחסית שקט (אין צורך במחשב הכי שקט שאפשר). הדבר היחיד שחסר לי הוא מקלדת HTPC משולבת עכבר. השמח להמלצה למקלדת ואם יש איזה שהן שינויים שאני צריך לעשות במפרט הנ"ל (במידה ואפשר לחסוך מעולה) : מעבד AMD Athlon 64 X2 4850e Box ¤400 כמות:1 לוח אם GIGABYTE GA-M78SM-S2H ¤478 כמות:1 כונן קשיח Samsung HD642JJ 640GB SATA2 16MB ¤409 כמות:1 כונן קשיח Samsung HD642JJ 640GB SATA2 16MB ¤409 כ…

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  5. Started by pakokap,

אני טס לאוסטרליה בזמן הקרוב לשנתיים לחיות שם ואני מפיק מוזיקה אלקטרונית בעיקר. אני עובד על קיובייס עם המון צאנלים ופלאגינים כבדים. אני צריך מחשב שיהיה נייד ולא כבד מדי אני הולך לטייל קצת. זכרונות 16MB מינימום עם עדיפות ל 32 המחשב ישמש גם לגיימינג בין השאר כמו באטלפילד 4 בגראפיקה גבוהה מינוס. וינדוס מקורי שיגיע עם המחשב. (אם זה לוקח הרבה מהתקציב אפשר לוותר) רוצה כונן SSD 500 גי'גה מינימום + הארד דיסק לפחות של טרה למחשב. אין צורך ביציאות מיוחדות ואין צורך בסידירום. שיהיה כמה שיותר דק. את המחשב יכול להיות שאחבר לעוד מסך ככה צריך שיהיה חיבור. שלא יתחמם מהר קראתי שהרבה מהמחשבים כמו אליין וור ושיט מתחממים מהר מאד. זמן סוללה יחסית נורמלי לא בזמן משחק אלא יותר במוזיקה וגלישה. לא …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6882&CatCode=315 1)ההארד דיסק אמור להיות 640 ג'יגה,עכשיו אני יודע שבפועל יש פחות אבל כשאני לוחץ על לחצן ימני עלל ההארד דיסק ב"מחשב שלי" אז רשום שהקיבולת שלו היא 581 ג'גיה (ואיפה שרשום בBYTES זה יוצא 624 ג'יגה),האם ייתכנו כאלו הפרשים בין הגודל שהיצרן רשם לבין מה שיש בפועל? 2)למחשב יש כאמור את הכרטיס מסך nvidia geforce gt 525m אך יש לו גם כרטיס מסך מובנה intel HD graphics family עכשיו שמתי לב שהכרטיס מסך שמוגדר כפעיל כרגע הוא הHD graphics family ונראה לי שאפשר שהgefore יהיה פעיל רק בחיבור מסך חיצוני האם אני צודק?,אם לא איך אפשר שהג'יפורס יהיה פעיל כאשר אני משתמש במסך המובנה של המחשב? 3)איך במהלך צפייה בסרט HD כאשר אני מחבר את…

• 6 תגובות
    • 833 צפיות
  7. שלום, מבקש המלצה לבחירת מחשב גימינג לילד בן 10 - תקציב עד 3500ש"ח

8. Started by 4you,

שלום לכולם, זקוק למפרט למחשב חדש , המחשב מיועד בעיקר למשחקים (משחקי רשת ומשחקים כבדים) המחשב ממוקם בחדר שהוא גם חדר שינה לא צריך מסך, DVD כונן, ציוד היקפי, תודה

• 7 תגובות
    • 567 צפיות
  9. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, צפיה בסרטים בשפה הסינית ! * גודל המסך? 15-17 * משקל רצוי? סטנדרטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) רצוי שיהיה HDMI * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 או משהו בסגנון * צורב DVD? לא חובה למען האמת, אבל זה די סטנדרט בגודל הזה, לא ? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא חבר ביקש ממני להמליץ לו על מחשב נייד הגבול העליון של התקציה הוא 2000 ש"ח אין צורך בכרטיס מסך מיוחד או נפח אחסון גבוה במיוחד הוא צריך אותו בשביל אינטרנט ("שהיוטיוב יזרום, יזרום שוטף"), עבודה משרדית ("אבל שיהיה מהיר" היא אחת הדרישות) השאיפה של…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by bjnhv,

יש לי נייד gigabyte w576v ולאחר שחזר מתיקון הוא נכבה לי כשהסוללה בערך על 40% (כיבוי פתאומי - לא מסודר של הWIN) 1. אם הוא נכבה אח"כ אני מצליח להדליק אותו בדוס - אף פעם לא המשכתי לראות מה קורה כשעולה ה WIN מחדש ללא סוללה. 2. אם הוא נכבה התאריך מתאפס - גם בביוס!!! חשבתי אולי לעדכן ביוס אבל לא מצאתי עידכון.(לא יודע אם זה יעזור בכלל) אשמח מאוד אם משהו יעזור לי.

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  11. שלום לכולם , אשמח להצעות ומחשב עם הדרישות הבאות : - מחשב לא מיועד למשחקים , מיועד לגלישה - מוזיקה - סרטים - תוכנות כמו וורד -ללא ציוד היקפי - ללא OC - מעבד : INTEL ועדיפות ל QUAD או 4 ליבות של AMD ? - זכרון : עדיפות ל 4 GB חברות : OCZ \ GSKILL - קירור למעבד - עדיפות להחלפת הקירור למעבד למשהו יותר נורמלי - מארז - עדיפות לשקט - עדיפות ל COOLMASTER - מעדיף לוח אם ללא כרטיס מסך - אולי להוסיף כרטיס מסך באיזה 200 שקל גג - אולי פעם באיזה כמה זמן יתחשק לו לשחק איזה משחק ישן כזה קונן קשיח : חברות WD / SEAGATE , נראה לי 500GB לפחות - הרי זה דיי זול שקט : תמיד טוב שקט לא? לא אובססיבי תודה מראש לעל העוזרים

12. Started by VBMaster,

שלום לכולם! אני מעוניין למצא מפרט (לא שלם, רק של ארבעת הרכיבים האלו) הזול ביותר שניתן להכין. יש לי בערך 2000 שקל (פלוס מינוס). 1. AMD A64 (יש הבדל משמעותי בין ה-2800 ל-3000?) 2. 1GB זכרון (לא משנה ממש התזמונים, זכרון טוב אבל לא מטורף) 3. 120 SATA (רצוי MAXTOR או WD או חברה אחרת מוכרת וטובה (חומר חשוב!!!) 4. לוח אם (שמן הסתם יתאים למעבד) שכולל כמובן SATA, רצוי גם יציאת AGP או שתי יציאות מסכים, רצוי במהירות של 400MHZ אבל גם 333 יהיה טוב חשוב: המפרט הוא לא למשחקים כבדים אלא לעבודה כבדה (תכנות בעיקר וחישובים רבים, MATLAB וכד') כרטיס מסך אינו חשוב אך DUAL SCREEN מאוד חשוב (כרגע אני עובד עם כרטיס AGP אחד וכרטיס PCI אחד, אבל רצוי שהכל יהיה בילט-אין, או פורט AGP בנוסף ל-VGA OB) א…

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  13. Started by IG,

שלום לכולם. אני מחפש מחשב נייד לצורך לימודים (ראיתי הרבה המלצות אבל זה לא התאים לי...) הדרישות: אמין, קשיח ומחברה טובה. אני נוטה להפיל דברים ואני צריך שהוא יחזיק מעמד 3 שנים לפחות. 15'' מקסימום- צריך להכנס לתיק ולא בא לי להסתובב עם קיטבג מעבד 2.6 ג"ה או יותר (רצוי כפול ליבה) זיכרון פנימי של 2 גיגה או יותר כ. מסך עם 256 מגה זיכרון (נפרד) או יותר ותמיכה בDX 10 ומעלה. תקשורת Wi-Fi ו-BT (סטנדרטי היום... כנראה יתחבר לרשת אלחוטית) HD של 250 גיגה או יותר. (הדרישות הנ"ל הן המומלצות, בערך, להרצה של SC2 זה כנראה המשחק הכבד ביותר שיותקן אי פעם על המחשב הזה... אלא אם ההמשך יהייה כבד יותר ) מערכת הפעלה- לא ויסטה שלא יהיה מאלה שמתחממים יותר מידי- אני לא רוצה לקנות לו קרור…

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by VGFreak,

מה דעתכם? מעבד AMD Quad Core Ryzen 3 3100 Up To 3.9Ghz AM4 BOX לוח אם Gigabyte B450M S2H זכרון XPG 16G DDR4 3000Mhz CL16 GAMMIX D10 BLACK SSD NVMe A-Data 500G SWORDFISH M.2 R/W 1800MB/s / 1200MB/s כרטיס מסך ASUS GTX1660 SUPER O6G Up to 1830Mhz PHOENIX OC מארז ANTEC NX240 4X120mm ARGB ספק Gamdias 500W KRATOS E1 80+ RGB - 3 Year Warranty שדרוגים: ל 16G ב ₪139 | ל Ryzen 5 3500X ב ₪209 ₪2690 למזומן

15. Started by Nihility,

אני מחפש דרך לקרר את המחשב הנייד שלי שלא מצריכה חיבור לחשמל. גמיש במחיר. שמעתי שיש כל מיני פדים עם ג'ל למיניהם.

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  16. שלום, הגיע הזמן להחליף את המחשב השולחני שלי וחשבתי על הרעיון של קניית מחשב נייד קטן וקל, שיחובר בבית למסך גדול יחסית, מקלדת ועכבר. כך אני אהנה מהיתרון של מחשב נייד עם שימוש נוח בבית. הדרישות שלי הן: * מטרות המחשב? שימושים כללים בעיקר. גלישה באינטרנט, אופיס (בעיקר אאוטלוק אם זה משנה), מוסיקה, סרטים, תכנות חובבני. התוכנה הכי כבדה לדעתי שאני משתמש בה היא גיטר פרו. * גודל המסך? עד 13.3". חשוב שיהיה קטן. * משקל רצוי? עד 2 קילוגרם. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא יודע מה נחשב ארוך, אם הוא יחזיק זמן כולל של 3 או 4 שעות (השימוש בו לא יהיה רציף) זה יהיה טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לפחות 3 יציאות usb (לא משנה אם usb2 או usb3), יציאת hd…

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  17. Started by Hook,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים קלים מוזיקה וסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?15.6״ * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) כמה שיותר טובה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? Numpad * משקל רצוי?לא אכפת לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)אחד נורמאלי בסיבות ה 4 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI,…

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  18. אני רוצה לקנות לפטופ ושמתי לב שיש מעבדים בכל מיני לפטופים עם מהירות בסיס נמוכה. למשל הלפטופ הזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=37502&site-search=dell מהירות הבסיס שלו היא 1.3 GHZ והיא יכולה להגיע עד 3.9 ghz. האם זה אומר בפועל שרוב הזמן המחשב שלי יהיה בעל מהירות נמוכה? במהירות נמוכה אני מתכוון לאיך המחשב מגיב. האם הוא זריז בפתיחה של תוכנות, חלונות סייר קבצים וכו', או מתעכב והכל איטי יותר? האם בתוך התוכנות עצמן הוא יהיה זריז או איטי יחסית? (ראוי לציין שרוב הזמן לא עושים במחשב שימוש כבד, אלא סתם עריכה בלופה, אינטרנט, ג'ימייל וגם זום מדי פעם (ולעיתים רחוקות גם קצת פרמייר)) להשוואה, יש לנו לפטופ שנקנה לפני 9 שנים (dell …

19. Started by itaysp,

שלום, חבר שלי ביקש ממני שאני אבקש כאן מחשב בשיל סבא וסבתא שלו. התקציב כ5000-5500 ש"ח, מיועד לאופיס וגלישה, קצת סרטים (המחשב אמור להתחבר לפלאזמה) וקצת משחקים. צריך כרטיס מסך עם יציאת DVI, ומסך LCD 17". צורב דיוידי. ועוד שאלה, אפשר לחבר גם את הפלזמה וגם את המסך של המחשב ב DVI? או שצריך אחד ל DVI ואחד ל VGA? תודה

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  20. מעוניין להרכיב מפרט למחשב בסכום של כ-3500 (עם אפשרות לחריגה במידה ויש כדאיות לכך). מבדיקת המפרטים הקיימים נראה לי כי אני צריך שילוב של מספר מפרטים. עבודה משרדית - מסמכים גדולים, מצגות מורכבות, טבלאות אקסל גדולות, דואר אלקטרוני, גלישה, מספר רב של מסמכים פתוחים וכו' גרפיקה - עיבוד תמונות דיגיטליות בסיסי, עבודה עם תוכנות כגון ARCGIS, ARENA סרטים - המחשב יהיה מחובר לממיר להקלטת סרטים (יש לי כבר PVR150 שיועבר למחשב החדש), אבל ימצא בחדר העבודה ולא בסלון לא מיועד למשחקים יחובר בשלב זה למסך CRT 19 קיים מערכת הפעלה - בשלב זה XP, בעתיד מעבר ל-VISTA (כשתתייצב) לא מעדיף כרטיס מסך משולב, אין העדפה ל-INTEL או AMD

• 7 תגובות
    • 672 צפיות
  21. Started by masterb,

ללא מסך כן ציוד הקפי והכי חשוב בחנות אחת ויש במלאי אם אפשר לציין שם החנות

• 8 תגובות
    • 897 צפיות
  22. יש לי בבית מחשב שאבא שלי משתמש בו לשם עריכת ווידאו, זה לא היה היעוד המקורי של המחשב והוא טיפה מיושן לכן הוא ביקש ממני לברר מה הכי יעזור לשם שיפור הביצועים של המחשב מעבד פנטיום 4 2GHZ (נורטווד, באס 400) לוח אם של אביט מבוסס צ'יפסט 848P 512MB זכרון 400MHZ הארדיסק 60GB של מקסטור כרטיס מסך GF4MX הקלט הוא מכרטיס טלויזיה או DV אנחנו מעוניינים בכ1000 ש"ח לשדרג את המחשב כדי שיתפקד טוב יותר לשם עריכת וידאו, אין שימוש במחשב הזה למשחקים בכלל או למשימות אחרות מעבר לגלישה באינטרנט. האם ניתן לדחוף תוספת הארדיסק בתקציב הזה ולקבל שיפור מסויים או שאין סיכוי? כמו כן יש לי בבית מערכת של AMD 2600+ ולוח מבוסס NFORCE 2. האם יש יותר פוטנציאל בשימוש במפרט בסיס כזה לשם שדרוג?

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  23. Started by rotman,

שלום , אני צריך סוללה מקורית של לנובו 4 או 6 תאים. איפה הכי טוב לקנות? אני מחיפה... תודה!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by JR-d,

לנעה אין כרגע במלאי את המארז COMPUCASE CI-6920 400w ATX TOWER CASE. אתם יכולים להמליץ לי על מארז באותה רמה שכן נמצא כרגע במלאי של נעה? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  25. האמת שהכרטיס כבר בדרך אלי (יד שניה, מצב מעולה [בדוק]). ב534 שקל כולל משלוח. אני מתאר לעצמי שזו רכישה סבירה ולכן הלכתי על זה, אבל אם להגיד את האמת יש לי רגשות מעורבים ולכן אני פה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים