ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,372 דיונים בפורום זה
-
אני מעונין לרכוש עבורי מחשב נייח לעבודה בידור וגימינג שיחזיק אותי ל 3-4 שניים ממבצעי אמזון בסיבר מנדי. לא רוצה את הדברים הכי חדשים אבל רוצה שהמחשב יחזיק אותי ויהיה ניתן לשדרוג התקציב 1000 דולר אבל ניתן לחרוג המטרה היא לנצל את המבצעים התוכנית הייתה לעשות את הרכשה הזו בסוף 2020 אבל אם קצת עזרה שלכם ובמידה וזה משתלם אולי אעשה זאת השנה המטרה היא לקנות את כל החלקים ואז לעשות את ההרכבה בארץ תודה.
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות לקראת הגיוס שלי (שזה בעוד כשנה בערך) מחשב נייד שאיתו אוכל לעבוד בזמן הצבא ובבית כרגע יש לי מחשב נייח שאני רוצה להחליפו במחשב הנייד. רציתי לדעת אם זה בכלל כדאי לעשות דבר כזה מבחינת רמת הביצועים של המחשב ואיכות השימוש (נוחוחת בעיקר). הדרישות שלי מהמחשב הם: יכולת עבודה עם כרטיס קול חיצוני עבודה בסביבת קיו-בייס לוח האם והמעבד חזקים ככל האפשר. אני רוצה שהם יהיו הרכיבים שבהם אשקיע הכי הרבה כסף ושיהיו מעל הרמה של כל אחד מהרכיבים האחרים במחשב כרטיס מסך: שיוכל להפעיל משחקים של היום, אני לא רוצה לעשות ערכות גרפיות וכ'ד. כרטיס קול: בסיסי ככל האפשר כיוון שאני רוצה לחבר לו כרטיס קול חיצוני להקלטות או אם יש לכם משהו ממש מעניין שיהיה שווה להשתמש בו להקלטות בי…
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
1. שאלה על הבטרייה לפעמים אני פותח את ה EVEREST לבדוק מה שלום הבטרייה אני רואה 103894mWh designed capacity לפעמים אני רואה 94Wh כמו שכתוב על הבטרייה אגב עידכנתי את ה BIOS חשבתי אולי זה מזה 2. שאלה על הטמפטורה האם זה יכול להיות שהטמפטורה הגיע ל 80 מעלות בזמן משחק CRYSIS לכמה דקות :s05: :s05: האם זה יכול להיות האם זה אפשרי ??? [מצטער אם הנימה שלי מרגיזה]
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד מאמריקה ASUS M50VM-B1 היום בערב המחשב נכבה לפתע. בדקתי את הטמפרטורה של הנייד ויצא 41C. אחרי שנסיתי להדליק אותו, אחרי כמה נסיונות הוא נדלק. - מה אפשר להיות הסיבות שגרמו לכיווי המחשב? -האם יש ספק רשמי לחברת asus בישראל שבה אני יכול לממש אחריות במידת הצורך?
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לסטודנט בהנדסת תוכנה ומשחקים קלים. רצוי גודל מסך של 15.4. במחיר של עד 5000. משקל עד שלושה קילוגרם. חשוב מאוד אחריות של 3 שנים ושל היבואן הרישמי. תודה מראש ערן.
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
מעבד - ??AMD Athlon 64 3200 Socket 939 Tray לוח אם - Gigabyte GA-K8NF-9 Ultra nVIDIA nForce4 Socket 939 דיסק קשיח - Westren Digital 250GB 7200 16MB Buffer Sata II כ.מסך - Gigabyte NVIDIA GeForce 7600GT PCI-E 256MB GV-NX76T256DB זיכרונות - Kingston 512MB 400Mhz PC 3200 CL2.5 X2 מארז - SunBeam Transformer Black case ספק ג'נרי - 400W אז ככה אם אתם מציעים שינויים אז שהיו בתווך המחירים של מה שאתם מציעים להלחליף לוח ג'יגה בייט חובה-אני מביא אותם בזול וחיפשתי מארז BTX אבל לא מצעתי אחד חמוד במחיר סביר אז אם יש הצעות.. תודה רבה לכל מי שעוזר לי פה
-
- 10 תגובות
- 731 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא 3000 ש"ח, אפשר לחרוג בכמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, תיכנות, צפייה בסרטים, גלישה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני, אין לי בעיה עם רעש שלא מפריע הרבה או רעש לעיתים נדירות 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלת משקל, בנוגע לגו…
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
Dou Core e6600 Asus P5N-E SLI G.skill 1024*2 667hrz Radeon HD2900XT Nzxt Apollo LG GSA-H42*18 Western Digital WD2500AAKS 250GB SATA2 Thermaltake TOughpower 600w Thermaltake Beetle הכל ביחד אמור לעלות בערך 6100..(אני כנראה נותן את הרשימה למישהו שיזמין מחנויות שונות) לא מתוכנן OC המחשב למשחקים כבדים.. אני צריך חוות דעת על המפרט בעיקר על הכרטיס מסך..אני לא בטוח לגביו..אני לא יודע אם עדיף GTS 640MB. אני יודע שהקרור קצת חזק..אבל לא נורא ובקשר ללוח אם..הבנתי שהוא נותן ביצועים קצת יותר טובים מהGigabyte 965p ds3 והוא עולה רק 50 שקל יותר..אז הלוח הזה עדיף..
-
- 7 תגובות
- 731 צפיות
-
-
קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Zalman 7500 ALCU ¤1459 1 לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L ¤506 1 מארז Raidmax Sagitta + Window Black 2x120MM+1x80 LED NO PSU ¤304 1 ספק כוח Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU ¤455 1 זיכרון G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ ¤578 1 קשיח למחשב שולחני Samsung 320GB Sata II 16MB ¤412 1 כרטיס מסך Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling Retail ¤1256 1 כונן אופטי Samsung DVD-RW S203B Sata Black Dual Layer X20 ¤151 1 הרכבה הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות ¤5 1 המהרת מערכת מחשב אינני מעוניין במהרת המעבד ¤0 1 סה"כ מוצרים: 10 סה"כ: ¤5126 המלצות , תגובות , שיפורים בברכה !
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
[table][tr][td] [table][tr][td]שלום חברים, אני רוצה לקנות לאמא שלי מחשב בתקציב של עד הרשום לעיל, צירפתי טופס בקשה עם כל הדרישות, תודה רבה לכם!! האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: עדיפות לאייבורי, KSP, TMS. תקציב:2800 ש"ח יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: ללא חריגה. יד ראשונה\שניה: חדש. זמן אחריות רצוי: שנה-שלוש. חברת המחשב הניד המועדפת: לא משנה. מערכת הפעלה מועדפת: אם יש אפשרות שיגיע ללא מערכת הפעלה ולהוזיל במחיר - מה טוב. גודל כונן קשיח מועדף: לא משנה. משקל הנייד המועדף: לא משנה. גודל הצג: 14' או 15.6', במידה וישנה עדיפות בביצועים, לא משנה מה גודל המסך. זמן סוללה רצוי: לא משנה. צבע המחשב הרצוי: רצוי שיהיה שחור. אפשרויו…
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
(1) מפרט זהה בביצועים לחומרה ומה המחיר (2) מפרט זהה במחיר ל- PS2 ואיך הביצועים שלו ביחס ל- PS2 ואיזשהו סיכום\מסקנות חסרונות,יתרונות לגבי כדאיות קנית קונסולת משחקים לעומת מקבילה לה ב- PC אני נוטה לצד ה- PC שכן ה- PC הוא תמיד יכול להיות מכונת משחקים + תחנת מולטימדיה ועוד דברים אחרים השאלה מה קונסולת משחקים נותנת לך שאין לך ב- PC
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש את עזרתכם לבניית מפרט למחשב חדש כולל מסך הרעיון הוא למחשב חזק שיריץ בצורה האופטימלית את כל המשחקים הנוכחים ויהיה רלוונטי גם למשחקים של השנים הקרובות, אנא קחו בחשבון כי התקציב כולל גם WIN8, תודה מראש לכל העוזרים 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FAR C…
-
- 9 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט לעריכת מוזיקה עם תוכנות כבדות שמגיע עד 4700 ש"ח גג ללא מסך דברים מיוחדים שאני צריך שיהיו זה מעבד חזק עדיף שיהיה ארבע ליבות 4G זיכרון 1500G של מקום וגם כרטיס של חיבורי FIREWIRE עכשיו תיראו הציעו לי הצעה כזאת אז גם רציתי לדעת אם זה משתלם במחיר הזה למרות שהוא קצת פחות אבל אני מנסה לחסוך מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray ¤1193 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550ay לוח אם Gigabyte GA-EP45T-UD3LR ¤695 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GEP45TUD3LR כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 3.5" 320GB SATA2 16MB ¤223 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1118 כונן קשיח Westren Digital WD5000AADS 3.5" 500GB SATA2 32MB ¤278 …
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
קחו בחשבון שיש לי כבר מסך, דיסק קשיח 1 TB, צורב ומקלדת ועכבר. התקציב הוא 2.5 אלף ואם זה ממש לא מספיק אז זה יכול להגיע ל3. אני צריך תמחשב ברמה בסיסית בשביל אינטרנט ועבודה עם פוטושופ, אבל אני גם רוצה שיעבדו עליו משחקים ושלא יהיה עגלה תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 9 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה מפרט מחשב רק משחקים שיעלו אליו כל המשחקים הכי חזקים שיש היום עד 5.5 אלף תודה
-
- 9 תגובות
- 731 צפיות
-
-
בזאפ מפורסמים מחשבים בטווח המחירים של עד 1,000 ש"ח. http://www.zap.co.il/zapnewmodels.asp?Sog=C-PCDesktop&orderby=price אם השימושים של המחשב צריכים להיות אופיס,אינטרנט,מוזיקה ומשחקים פשוטים, נראה לי שגם מחשבים עם מעבד סלרון או E2140 יעמדו במשימה. לא ? אחד המחשבים שלי עומד במשימות אלו גם עם פנטיום3 667MHZ בלי שהוא איטי באופן שזועק לשמיים. האם יש איזשהוא מוקש בעסקות הזולות הללו ? :s05:
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
לוח אם: Asus P4S8X-X מעבד: Intel Pentium 4 2.4 GHZ זיכרון ראם: 256MB DDR SDRAM אין לי שמץ של איזה חברה הארדיסק: Hitachi 80GB כרטיס מסך: NDIVIA Geforce 4 mx 440 64mb צורב: צורב רגיל LG 52X24X52 מארז עם 2 כניסות USB מקדימה וספק 300W
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
neeed a reccomendation for a laptop for office, internet a bit of games and video stuff with a good battery life and not heavy Checked out the tom's guide they have the hp and dell models for good deals during this day what do you think wanting to take into consideration proper handling and warranty in israel thank you
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
בעוד כחודש אני מתכנן לקנות מחשב נייד. אני מחפש משהו שיריץ לי מוזיקה סרטים אינטרנט, ואם אפשר אז קצת משחקים, כמובן שאני לא מצפה למחשב שיוכל לסחוב לי את המשחקים הכי מתקדמים במחיר הזה, אבל שיהיה משהו סביר. הפרמטרים שאני רוצה: שיהיה מסך 15" משקל לא ממש מזיז לי (המחשב יהיה רוב הזמן בבית, פעם ב.. אני יוצא איתו) לא חייב שיבוא ביחד עם מצלמה או רמקולים. אבל כן רצוי שיהיה עם צורב DVD. חשבתי ללכת על המחשב הבא: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=3600&category_id=0c318c2f985f8214bf1cbadeeb14a95c& נראה מחשב טוב ובמחיר טוב, אבל בגלל שאני לא ממש מבין בתחום אעדיף לשמוע חוות דעת מכם.
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כל עוד שיש עלות תועלת משתלמת עד 7000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנת 3D MAX בעיקר וקצת תוכנות דומות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לצורכי פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום.. צריך ביקורת על מפרט.. ישן (בן כמעט שנה) מה שאני צריך מכם זה ביקורת - מה כדאי לחדש, כמה כדאי להשקיע? אני רוצה 100% להוסיף זיכרון ולקנות כרטיס קול שלא יהיה ON BOARD. מה עוד כדאי לי? תודה מראש.. עומר. עריכה קטנה: יש לי ערכת רמקולים 5.1 אז הכרטיס קול צריך להיות בהתאם O_O
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
איזה מפרט יהיה חזק יותר למשחקים מפרט מבוסס INTEL או AMD?? אני חשבתי (ועדיין חושב) שאפשר לעשות מפרטים מצויינים למשחקים משניהם אבל חבר שלי שעובד באיבורי אמר לי שלמשחקים עדיף שיהיה INETL ושAMD עדיף יותר לתוכנות גרפיות וכו'... זה נכון?!?!
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים,פיתוח תוכנה,סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).27 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלו…
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום אשמח אם תוכלו לתת חוות דעת על המפרט הנ"ל שהוצע לי למחשב שמיועד לשימוש משרדי (אינטרנט + אופיס) תקציב 2000-2500 לוח ראשי Intel RaisinCity עם Chipset Intel G41 מעבד Intel E5300 Core 2 Duo 2.60GHz, זיכרון קיט 2GB זיכרון למחשב שולחני, DDR2 800MHz 2x1GB, תוצרת Kingston דיסק קשיח SATA-II WD 320GB, מטמון 16MB, סלד 7200RPM, דגם WD3200AAKS צורב אופטיDVDRW פנימי, Dual Layer 22x תוצרת LG מארז שקט קטן מידות HEC 6T10, שחור, עם 2 חיבורי USB קדמי, ספק Truepower שקט 300W HEC מערכת הפעלה Windows XP Home 1959 ₪
-
- 7 תגובות
- 731 צפיות
-
-
כבר שאלתי אותכם לגבי שתי דגמים לפני כמה ימים.. וירדתי מהם בגלל שהם כבר ממש ישנים =| עשיתי סיבוב היום בין כמה חנויות מחשב ובדקתי עוד כמה דגמים עכשיו אני דיי סגור על הדגם הזה: http://www.buycenter.co.il/Product.asp?Pid=5612WLMi&Cat2Cat1ID=7234&Cat2ID=9783&aff=Zap כנראה אני משדרג את האחריות לשלוש שנים ואז זה עוד 400 ש"ח.. זה הדגם הטוב והמשתלם ביותר שאני יכול להשיג ב6400 ש"ח? הכרטיס מסך הזה ממש נשמע מעפן אבל אני לא צריך משהו יותר מדי טוב |: אבל הכרטיס הזה יריץ סרטים כמו שצריך ויתן תמונות יפות? תודה
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-