עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא הרבה רק אם צריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי רשת ישנים כמו cs, enemy territory. זה השימוש העיקרי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך אין לי מושג. צריךגם מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by mosheva,

שלום! יש לי מחשב של HP DV4 בן פחות מחודש. לא היה לי שימוש כלל בכונן וכאשר ניסיתי לצרוב משהו הבחנתי כי הכונן אינו מוכן לקרוא דיסקים... המחשב מזהה את הכונן והוא נפתח והכל ובנוסף החלפתי כונן עם חבר שיש לו אותו מחב ונמצא כי הכונן אינו תקין... אני יודע שיש אחריות של HP אבל הם מבקשים שאני ישאיר את המחשב שם ואיני מעוניין... האם למישהו יש ניסיון איתם בנושא זה האם יש איזה משהו להגיד להם כדי שיבצעו החלפה אחד לאחד? ובנוסף האם ניתן לתקן אותו במעבדה פרטית מישהו יודע סכומים? תודה!

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  3. נחוץ לי מפרט למערכת בסיסית וזולה. הדרישות שלי: 2 gb זכרון פנימי מערכת שתסחוב את windows 7 כולל ממשק הaro בקלות. הרצה חלקה של תכני יוטיוב 1080p קורא כרטיסי זכרון. אין צורך בציוד הקפי. אופק לשדרוג כרטיס מסך mid-class המחיר הוא החשוב ביותר, 1100 נשמע לי מספיק. בתודה- אלי

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  4. אהלן ברשותי המחשב הנייד הבא : Pavilion dv5-1190 יש בו כ.מ 9200GM GS נדמה לי . אחרי חיפוש קצרצר הבנת שיש אפשרות לשדרג בחלק מהניידים את הכ.מ , אני מוכן להשקיע בערך 800 שקל על זה . אז האם יש בכללב אפשרותי לשדרג כאן את הכ.מ ? זה השגם של אורנג עם המודם המובנה ... שהיה מבצע עליו . בתודה , אריק .

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  5. Started by cyberX,

ללא ציוד הקפי, מסך... עם OC קצת למעבד מעבד Intel Core 2 Quad Q9300 Box ¤1394 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9300 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤440 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤354 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤268 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-2GBPK כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe ¤1053 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=37343 זה עם ה-OC כמו במפרט השני ? מארז ללא ספק Raidmax SAGITTA II + 23CM FAN ¤388 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=SAGITTA23 ספק כ…

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  6. שלום ותודה רבה לכל העוזרים, הנה מה שאני מחפש לפי הטופס: 1. מה התקציב המקסימאלי? 1600 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 350 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש במהלך השבוע בשעות הערב ובסופי שבוע רוב הזמן ישמש לגלישה באינטרנט ומשחקים פשוטים מאוד, לעיתים ישמש לעריכה של סרטונים בגודל של עד 15 דקות בתוכנות sony vegas & windows movie maker 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינ…

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  7. שלום לכולם, כמו שהכותרת מציינת, היעוד המרכזי של המחשב הוא לתוכנות גרפיות ועיצוב כמו Adobe CS, CorelDraw, Ulead Videostudio, Autocad וכדומה. ב"שימושים כלליים" הכוונה היא בעיקר לצפייה בסרטים, יישומי אופיס וגלישה באינטרנט, אבל *לא* למשחקים. אפילו לא קצת. כך שעל מנת להכניס מחשב בתקציב הזה, הדילמה המרכזית היא בין: 1) מעבד Intel מסוג i3/i5 עם יכולות גרפיות מובנות 2) מעבד אחר (זול יותר) + כרטיס גרפי נפרד - אבל רק במידה והכרטיס יתן ביצועים גרפיים טובים יותר בתוכנות הללו (ביצועים במשחקים אינם רלוונטיים). 3) שילוב של שניהם, במידה ונכנס בתקציב. השאלה המרכזית היא מה יתן יותר ביצועים פר שקל: התמקדות במעבד חזק יותר או בדברים שמסביב כמו גודל הכונן, כמות הזיכרון וכרטיס מסך נפרד. אין צורך…

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  8. Started by Mistery,

בכמה הימים האחרונים אני קורא הרבה על המחשבים האלה,הבנתי שדהמהות היא מחשבים דקים,עם סוללה טובה וכן הלאה, השאלה שלי למי המחשבים האלה מתאימים? ומי שיש לו אחד,כיצד בקצרה הוא משמתש בו? +הבנתי שמשחשבים האלה הם בסגנון המקבוק אייר של אפל,האם המחיר שלו מוצדק או גבוה מדי? סליחה על השאלות הכלליות,אני פשוט בהתלבטות לא פשוטה האם לוותר על סוג המחשב הזה בקנייה או בכל זאת ללכת עליו,אין לי הרבה מידע כי עדיין לא היה ברשותי נייד,אז אני מנסה לספוג כמה שיותר אינפורמציה בימים האלה מי שהבין אותי מוזמן לענות,מי שחושב שאני נודניק עצלן,מוזמן להתאפק

9. שלום, היום בזמן ניקוי הנייד לחצתי בטעות על הכפתור של המדיה סנטר בצורת הבית ליד כפתור ההדלקה, לאחר שהמחשב נדלק והמדיה סנטר עלה ניסיתי לכבות ולהעלות את הוינדוס בצורה נורמלית אך זה לא נתן לי. ניסיתי לכבות לגמרי ולהדליק בצורה רגילה ואז זה התחיל להציג הודעות שהעותק של הוינדוס איננו מזוהה ובמקום להעלות את וינדוס ויסטה הוא מעלה כעת מן פאנל פתרון בעיות של דל שמנסה כל פעם לסרוק בעיות אך לא מוצא דבר ועושה ריסטרט למחשב. המחשב הוא כאמור dell inspiron 1520 ומותקן עליו וינדוס ויסטה, אני חשבתי לפרמט אך המחשב לא עושה Login לוינדוס כך שהמחשב לא מזוהה ברשת הביתית ואין לי שום דרך להעביר את הקבצים החשובים לי. אנא הציעו לי מה לעשות, והאם זאת בעיה ידועה. גם אם אין פתרון הציעו לי דרכים שבו אוכל…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by ihpozan,

שלום לכולם ותודה לעוזרים. מחפש לקנות נייד עד 3500 ש"ח (עדיף פחות) עיקר השימוש הוא אינטרנט ואופיס, אבל אני רוצה שתהיה חווית שימוש חלקה גם עם הרבה חלונות וטאבים פתוחים. בנוסף משתמש לפעמים בתוכנות כבדות יותר כמו פוטושופ או spss לעיבודים סטטיסטיים. חשוב לי גם שיהיה נוח להסתובב איתו בתיק על בסיס יומיומי. תודה רבה! הערה: יש כאן מחשב ב3500 ש"ח שראיתי (האחרון בדף), אשמח לשמוע עליו האם כדאי. http://academonil.co.il/landing/

• 3 תגובות
    • 3.3k צפיות
  11. Started by romidayan,

אהלן, אני מתחילה השנה תואר במדעי ההתנהגות מה שאומר הרבה מאוד חומר. אני מתלבטת כבר הרבה מאוד זמן איזה מחשב יתאים לצרכים שלי שהם בעיקר הרבה וורד, הרבה אקסל, אייטונס ואינטרנט. כרגע יש לי את הנוטבווק של msi שאני ממש לא מרוצה ממנו ובעיקר מהגודל שלו. חשוב לי במחשב שהוא יהיה לפחות 14" , מקלדת נוחה, אני אעבוד איתו בעיקר בכיתות או בבית כך שהמסך לא כ"כ קריטי אם יהיה מבריק או מט. הלכתי לכמה חנויות לבדוק קצת מחשבים אבל חזרתי הרבה יותר מבולבלת. חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר, כמובן שעדיף שיהיה כמה שיותר קל, עם אפשרות להרחבת זיכרון ולפי מה שהבנתי עם עדיפות למעדה intel i5. התקציב הוא 4000. תודה מראש !! נ.ב איזה רשת עדיף לקנות ? באג? אייבורי? אופיס דיפו ? מהנסיון שלכם...תודה [;

12. היי, אני צריך תשובה בהקדם כי מחר נגמר המבצע.. מפרט המחשב שיש לי (עם כרטיס מסך מובנה): מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Box לוח אם Gigabyte GA-EG41MF-US2H (צ'יפסט G41) זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ מארז כולל ספק Antec NSK4480B II 380W מסך מחשב Dell 22" 2209WA - רזולוציה 1680x1050 מבצע Black Friday של TMS על Sapphire HD 5670 1GB GDDR5 ב-249 ש"ח משתלם? כרטיס מסך בסיסי כמוהו מספיק בשביל להריץ משחקים באיכויות לא גבוהות, נכון? תודה

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  13. Started by guyius27,

שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של עד 100 שח במידה ומדובר בהבדל משמעותי בחלק\ים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, צפייה בטלוויזיה, אינטרנט ואופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב : borderline 2, battlefield 3, civilization 5, starcraft 2 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): אני מעוניין גם …

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  14. שלום רב , הייתי מעוניין בהמלצתכם לגבי התקציב הנ"ל , השימוש במחשב הוא גלישה באינטרנט ומסמכי אופיס , רצוי מסך לפחות 19 אינץ' ,אין צורך בכרטיס מסך חיצוני אפשר on board , בתוספת מקלדת ועכבר ,ניתן להתגמש מעט עם התקציב , אך זיכרו, השימוש במחשב הוא לשימושים פשוטים ולא מורכבים. הייתי שמח לקבל המלצה על חנות טובה שניתן לבצע בה הזמנה דרך האינטרנט ולאסוף את המחשב ברגע שיהיה מוכן באיזור הקריות ,נהריה, כרמיאל והסביבה .

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  15. שלום אחותי רוצה לקנות נייד (כרגע אין לה תקציב מוגדר אבל היא ראתה מבצע ורצתה לדעת האם זה שווה) והיא ראתה את צמד המחירים שבתמונה מלמטה האם המחירים טובים ושווים ? האם המחשב הזה טוב עבור צרכי אינטרנט אופיס וסרטי HD? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by scheinerman,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 דולר - לפטופ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים משרדיים ופוטושופ וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גדול מסך באזור ה15 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  17. Started by kiwi,

הגיע הזמן לקנות מחשב חדש אחרי שהייתי תקוע עם הגרוטאה 4 שנים זה המפרט שחשבתי עליו: CPU : AMD Athlon 64 3000+ CPU BOX / Tray + TT Venus 12 [ ¤ 1425.15 ] 1 Motherboards for AMD : Albatron K8X800 Pro VIA K8T800 Motherboard (AMD64, FSB800, SATA RAID, 5.1 Sound, 3Com LAN, USB 2.0) [ ¤ 615.04 ] 1 Memory : OCZ 512MB DDR-RAM 3200 Premier Series Memory [ ¤ 585.75 ] 1 Hard Disks : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 490.51 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Bulk Video Card [ ¤ 1529.95 ] 1 Floppy : Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 80.49 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Liteon 16/48 - Black ! [ ¤ 216.73 ] 1…

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  18. Started by samcon,

אהלן, קניתי מחשב נייד של DELL, ללא מערכת הפעלה. להפתעתי, כשהפעלתי את המחשב בפעם הראשונה, היה מותקן ומוגדר כבר WinXP (כולל דרייברים וכו'). בשום מקום (לא על קופסאת הקרטון, לא בגב המחשב או מתחת לבטריה) לא כתוב שום דבר על התקנה של Windows XP, אין את הProduct Key וגם דיסק התקנה אין. כששאלתי את החנות שקניתי ממנה איך זה יכול להיות, הם טענו שלפעמים זה קורה ומהמפעל יוצא מחשב מותקן עם מערכת הפעלה בלי שום תיעוד לזה. האריזה של המחשב נראתה בסדר, אבל מצד שני הוספתי זיכרון למחשב ולכן בהכרח הם היו צריכים לפתוח את האריזה. מה דעתכם? האם יכול להיות שמחשב יגיע עם התקנה ללא שום תיעוד או שפשוט המקום שממנו קניתי התקינו את מערכת ההפעלה על דעת עצמם ואולי השתמשו/שיחקו עם המחשב לפנינו? מה כדאי ל…

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  19. שלום לכולם ותודה על העזרה מראש אני מחפש מחשב נייד חזק במיוחד. התקציב שלי הוא עד 10,000 למרות שאני מעדיף משהו לכיוון ה8,000. הסיבה שאני אומר "חזק במיוחד" היא כי השימושים העיקריים שלי בו עומדים להיות עבודה רצינית ביישומים כבדים מאד. (Linux -> VM -> XP\VISTA\WINDOWS 7) ומשם עוד כמה וכמה תוכנות שיעבדו הן ברקע של הלינוקס והן בתוך הVM. אני יודע שזאת עומדת להיות כנראה בקשה בעייתית (בגלל שהשוק משום מה נוטה לכיוון הזה) אבל העדיפות שלי היא למסך 15.4 לא רחב!!! (מתעב רחב..) אני יודע שהשאלה הבאה עומדת להיות "אז למה להשקיע בנייד?, עדיף לך מחשב שולחני", ובכן, אין לי ממש ברירה כי אני נמצא ברוב היום מחוץ לבית. בכל מקרה, לסיכום: תקציב: 8000 עד 10000 (עם עדיפות לכיוון מטה כמו…

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  20. שלום לכולם. ברצוני לקנות מחשב נייד לצורך הקלטה ועריכה של שירים שלי. רציתי שתיבנו לי מפרט למחשב שגם בעתיד אוכל להשתמש בו לצורך לימודים באוניברסיטה. אני רוצה שהמחשב יהיה מהיר וחזק שהאינטרנט יעוף לי שהעבודה בו תיהיה מהירה ונעימה. יש לי כבר כרטיס קול מקצועי שקניתי בלמעלה מ-1000 ש"ח. אם תוכלו להמליץ על אוזניות ורמקולים נחמדים ובאיזה סכום גם אשמח. תודה לכולם.

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  21. שלום, מעוניין במפרט למחשב שישמש בעיקר לעבודה משרדית אינטנסיבית, עריכה גרפית חובבנית, אינטרנט ומשחקים בסיסיים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב 3K, ניתן לחרוג בכמה מאות שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית אינטנסיבית, עריכה גרפית חובבנית, אינטרנט ומשחקים בסיסיים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - קיים HD 1T ממחשב ישן. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אהלן! אחרי שהמחשב האחרון נקנה ועובד אחלה, היעד הבא - מחשב בשבילי. המפרט מיועד לאוברקלוק כבד, עם דגש על קירור - שקט הוא לא חשוב במיוחד, ככה שאם מרעיש - אז בסדר. השאלות המרכזיות - זכרונות: אני מקבל את המחשב וקובע את התזמונים של הזכרונות בעצמי בביוס? האם העובדה שמדובר ב4 ג'יגה יבואו לידי ביטוי רק במערכת 64-ביט? כרטיס המסך: בחירה טובה? גוף קירור של זלמן מצד אחד, אבל מצד שני יש גם את הכרטיס של Sparkle שנראה מעניין. מה מומלץ? וזהו. לפניכם - המפרט. כמו תמיד, אודה להמלצות והארות. שבוע טוב, מתן סל קניות - תצוגה מקדימה קטגוריות מוצרים מחיר כמות יצרן G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ ¤442 1 יצרן LG GH22LP DVD-RW x22 Dual Layer Sata LightScribe Black ¤138 1 יצרן …

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  23. Started by Rubi23,

שלום, אני מתכוון בימים הקרובים לקנות לפטופ של דל מסדרת וסטרו כיוון שזה הנייד הראשון שלי יש לי מס' שאלות לגבי אופן הזמנה מהאינטרנט. הסבירו לי באתרים מסוג נוט בוק שבמידה ואני מזמין מערכת הפעלה עם המחשב אני לא מקבל דיסקים של דרייברים או של מערכת הפעלה לעומת זאת אם אני קונה בחנות בעיר מגוריי אז אני מקבל את כל הדיסקים הנ"ל בתוספת אימג' (קנייה שכזאת תעלה בכמה מאות שקלים יותר). שאלתי האם כדאי להזמין באינטרנט ואם כן, כאשר אני רוצה לפרמט את המחשב כיצד אני עושה זאת ללא הדיסקים הללו? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  24. שניהם בתקציב שלי +-. Vostro http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18296 Inspiron http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18617 שניהם זהים במפרט, פרט לשני פרמטרים: 1. כרטיס מסך: ispiron - Integrated Intel 3000 HD Vostro - Intel Integrated Graphics Media Accelerator HD 2. גודל ומהירות דיסק: 7200RPM, GB500 ל- Vostro 640GB , 5400RPM ל- Inspiron ה- GB לא משנה לי המהירות כן. אני צריך מחשב שיתמוך ב: 1. גרפיקה בסיסית ב PhotoShope לא 3D או עריכת סרטים. 2. הקלטות מוסיקה ביתיות בסיסיות. 3. לא למשחקים כבדים !!! אני מעדיף כרגע את ה - Vostro, אבל אני לא יודע עד כמה משפיעה כרטיס המסך על הצרכים שלי. בבקשה מי שיכול להמליץ לי על אחת מהאופציות אני אשמח. תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ¤1436 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-G0 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤549 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤418 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL4 ¤505 * 2 = 1010 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2P800R22GK כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 8600GT Silent 256MB PCIe ¤753 http://skypc.co.il/product.asp?pid=32003 צורב Sony Nec - Optiarc AD-7170SB X18 DVD ¤151 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OAD717OSB מארז כולל ספק HEC 6A21 400W ¤394 http://skypc.co.il/product.asp?pid=6A21B-400 מסך מחשב רחב LG 22" 226WTQ W…

• 3 תגובות
    • 590 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.