ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב למשחקים בדיוק לפי המפרט רק לא הבנתי למה אתם מציאים לקנות כרטיס זכרון אחד של 8 גיגה ולא 2 של 4 2 לא יותר חזקים ביחד מאחד של 8? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם תקשיבו אני צריך מפרט למחשב שיוכל להחזיק לפחות 4 שנים. אם יהיה ניתן להחזיק עוד שנים אשמח בברכה. הדרישות שלי הם: גיימר כבד, באיכויות גבוהות, OC, שיהיה אפשר לעשות לו שידרוג עדתידי ושיחזיק 4 שנים. דברים שאין לי צורך בהם: ללא מסך, ללא מקלדת\עכבר, ורמקולים (בקיצור ללא ציוד היקפי) תזכרו שהמחשב צריך להחזיק 4 שנים. בהצלחה ב"משימתכם, אור כהן.
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה למפרט עבור מחשב שולחני שמטרתו העיקרית הינה קולנוע ביתי (ללא משחקים) בתקציב של כ-4000 ש"ח (כולל מסך), וכן אם לדעתכם קיים יתרון משמעותי לשימוש בתוכנת ויסטה למטרה זו. תודה!
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לבנות מפרט למחשב למטרות כלליות (אינטרנט, אופיס, סרטים) ובשימוש מזדמן יריץ Cubase חשוב לציין שבעתיד הלא רחוק כלכך אני ארצה להריץ גם SolidWorks (אני מבין שזה יגרור שידרוג כ. מסך). חשוב מאוד שהמחשב יהיה שקט אז בסקלה שלכם 10 מבחינת חומרה קיימת אז יש לי מסך "24 של Chimei וצורב Sata של LG וכרטיס קול E-mu 0404 והארד דיסק 160Gb Sata . אני מבין ב OC אבל אני לא מתכנן לעשות למחשב הזה. כמו כן חשוב לי שהמחשב יהיה מבוסס i5 750 . אלא אם כן יש לכם טענות קשות נגד ובינתיים מספיק כרטיס מסך פשוט ביותר ושיהיה פאסיבי. פעם שעברה שבניתי מחשב היתה לפני 7 שנים הייתי פעיל מאוד בפורמים פה ויצא מחשב שהחזיק 7 שנים ועדיין רץ לא רע (עם OC) הנה משהו שבניתי לדוגמא: Intel Core i5 7…
-
- 6 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום, החלטתי לפתוח דיון ראשי לכל מה שאני צריך סוף סוף נתחיל במעבד ובלוח אם: הבנתי שטכנולוגיית הVirtu mvp בקושי משפיעה על ביצועים. עם זאת, כשמאפשרים Virtual Vsync ו-HyperFormanceאז יש הבדל ניכר בביצועים. יש לי כמה שאלות בנוגע לזה: Virtu MVP (1 פועל רק על צ'יפסט Z77? 2) בשביל Virtual Vsync ו-HyperFormance צריכים ליבה גרפית מובנית על המעבד (במקרה הזה IB)? 3) האם Virtual Vsync ו-HyperFormance פוגעים באיכות בדרך כלשהי? 4) צריך המלצה ללוח אם טוב ולא יקר מדי שיתאים לIB לאחר OC ל4.3 ,ויתמוך ב-Virtu MVP 5) צריך קירור טוב למעבד הi5 3570K לאחר OC נ.ב: אני ירדתי מהOC המטורף... הבנתי טוב מאוד שעם IB אי אפשר לעבור את ה4.5... תודה ( אני בסך הכל רוצה ללמוד איך לבנות מחשב. אל …
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני מחפש חנות באזור המרכז עם מבחר גדול של ניידים בתצוגה. אני מעוניין לבדוק את המסך ונוחות הקלדה. תודה
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום חברים. פרסמתי כאן בקשה למפרט ב-4000 ש"ח אבל לא כל כך התייחסתם.. אז ניסיתי לבנות משהו לבד וללכת לפי המפרטים שמפורסמים באתר ולפי מה שקראתי בדיונים קודמים ובניתי את המפרט הבא: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪967 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer i11 כמות: 1 - מחיר: ₪150 לוח אם: Asus B85M-G for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪306 מארז: בקניית מחשב חדש בלבד NZXT H230 Glossy Black + FSP 650W Raider כמות: 1 - מחיר: ₪620 זיכרון: בקניית מחשב חדש בלבד - Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11 כמות: 1 - מחיר: ₪319 כרטיס מסך: בקניית מחשב חדש בל…
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
אני מעוניין בקניית מעבד לוח אם וזכרון ב 3000 שקל מיועד למשחקים תנו לי אותה בהצעות תודה. edit : video card also ;]
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חבר'ס! הנייד הישן של אבי (P3 800) החליט להתאבד, והגיע הזמן להחליפו כי הוא גם ככה אינו חזק מספיק לצרכינו. אנחנו משתמשים בו בשביל הדמיות ועבודה עם תוכנות ל-CNC שדורשות כח עיבוד רב והמון זיכרון. וכעת נדרש ממני למצוא תחליף ראוי שיספק עבודה נאותה עם תוכנות אלו. כשהייתי בארץ סבלתי מספיק תיסכול של לנסות לעבוד עם ה-P3 ותוכנות אלו. חשבתי על המחשב Fujitsu Simens Amilo D 1037 http://www.fujitsu-siemens.com/rl/products/notebooks/consumer/amilo/amiloD.html מפרט בסיסי: P4 2.8 512mb DDR SiS645DX+962 Board 60GB HD ATi Radeon9000M 64mb 15" - 1024x768 DVD/CDRW combo drive Audio Cirrus Logic CS4299-KQ Lan 10/100, 56K modem Firewire, USB 2.0 WinXP קצת מאכזב אותי הרז…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
החלטתי להקשיב למומחים פה ולבקש את עזרתכם בבניה... אז... כנראה שאני צריך הכל שזה כולל: לוח - תמליצו מעבד - תמליצו זיכרון - הבנתי שיש היום בשוק תכנולגיה של DDR2 הרדיסק - עד 250 כרטיס מסך - בין הטובים צורב די וי די (דו שיכבתי או איך שלא קורים לזה, בקיצר שיצרוב לי עד 8.5 G) וזהו נראה לי... ציוד הקפי יש לי אם אפשר פחות מ-6000 ש"ח זה יעזור לי מאוד מארז זה לא משנה נכון? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 968 צפיות
-
-
בגדול אין הרבה מה לפרט, אני מחפש מחשב סלוני בתקציב של 2000 ש"ח אפשר לחרוג עוד מקסימום 300-400 ש"ח שימושים - אינטרנט וסרטים HD , משחקים ממש בקטנה לא מתוכנן oc מתכוון לחבר אותי למסך lcd 42 FULL HD יש עדיפות לקנות מ skypc דרוש מקלדת ועכבר אלחוטיים + כרטיס רשת אלחוטי pci ראיתי שכולם ממליצים על מערכת מבוססת amd מעניין אותי למה והאם זה יהיה יותר טוב מהמפרט שהיכנתי או שיש הצעות לשיפורים מעבד Intel Pentium Dual-Core E6500 Box ₪369 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80571E6500 לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L ₪238 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39264 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪246 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.…
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניינת במפרט למחשב שישמש את הוריי לצרכים בסיסיים כגון: אופיס, אינטרנט, צפייה בסרטים ומשחקים קלים. חשוב לי שהמחשב יהיה איכותי ו"ישרוד" כמה שנים טובות.... בעיקרון הם צריכים גם ציוד הקפי אבל אם המחיר זול מידי אז אין בעיה להגיע עד ל 3K... תודה מראש לעוזרים! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, סרטים ומשחקים קלים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -א…
-
- 6 תגובות
- 925 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה אם אפשרי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד לעריכה גרפית ועיצוב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות בשימוש - אוטוקאד, סקאטצאפ, מקסוול, פוטושופ, אילוסטרייטור שימוש כבד לצורכי פרנסה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן- רמקולים, עכבר, מקלדת ומסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? …
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את ה8800GTS שעולה 1900 כי אני צריך את המחשב להרבה זמן אז אני חושב שהכרטיס הזה הוא הכי טוב שאשפר לקנות נכון לעכשיו, אז לשאר המפרט נשאר 2500 ש"ח אני צריך מחשב למשחקים כבדים לא משנה לי אם AMD או INTEL המפרט חוץ מהכרטיס מסך כולל: לוח אם זכרונות הרד דיסק מארז תודה רבה לכל עוזר. *ואם תוכלו אז תמליצו לי על חברה לכ.מ
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב של AMD מישהו מוכן להציע לי את המפרט הכי טוב למחשב בשביל תוכנות,אינטרנט,אבל בעיקר משחקי מחשב בבקשה עזרו לי?????????
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היי חברה. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש לטובת: office,matlab לראות סרטי full hd דרכו לטלויזיה, לשחק קצת fifa 15 עליו. הלכתי לKSP והמליצו לי על הדגם: [h=1]Toshiba Satellite L50-B-27N[/h]אני לא ממש חזק במחשבים ניידים במיוחד של toshiba. מישהו מכיר עליו משהו? איך toshiba במחשבים ניידים בכלל? ולמה KSP וIVORY מורידים אותו מהמדפים ומציינים שהמחיר עליו אינו סופי ויש ללכת לחנות על מנת לקבל מחיר סופי? http://ksp.co.il/?select=.268..271..211..2183..99..347.&list=1&sort=2&glist=0&uin=26342&txt_search=&buy=&minprice=2910&maxprice=3123 בנוסף למחשב הזה ראיתי מחשב דומה של ASUS בIVORY: [h=1]X554LJ-XX435H[/h]https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15955 מה …
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הצרכים מהמחשב: יכולת עיבוד גבוהה - שימוש בתוכנה Matlab גלישה, ישומי אופיס וסרטים מידי פעם אין צורך בקניית מערכת הפעלה מתלבט בין של- inspiron N5110 לבין LatitudeE5520 אודה לחוות דעתכם לגבי אמינות, יכולות חישוב, נוחות ומחיר תודה
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני ובן דוד שלי רוצים לקנות מחשבים חדשים. לי אין כל כך תקציב (1700 בערך) ואני לא ממש מתכוון לשחק יותר מדי אני יותר גולש באינטרנט רואה סרטים אבל פעם ב... בכל זאת אוהב לשבת על איזה משחק או שניים לא ממש חשובות לי הגדרות. לבן דוד שלי יש יותר כסף (2700) והוא יותר בקטע של משחקים. ישבתי בKSP וקיבלתי 2 הצעות: אחת בשבילי: מעבד: E2180 לוח: GIGABYTE 945GCM-S2L זיכרון: 2X1GB KINSTON DDR2 667MHZ דיסק קשיח: WD 160 GB SATA2 8MB כ.מסך: POINT OF VIEW 8500GT 512MB GDDR2 ספק: THERMALTAKE 430W מארז HJA-6000. צורב: 212 של פיוניר כרטיסי רשת וקול מובנים. יצא 1760 כולל הרכבה ובדיקות. ואחד בשביל בן דוד שלי: מעבד: E4700 לוח: GIGABYTE P31-S3G זיכרון: 2X1GB KINGSTON DDR2 800MHZ כ.מסך: GIGABYTE 8600G…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשזב מגיע למחשב לעבודה משרדית אין לי מושג מה לקחת.. השוק ככ גדול .. כולל מסך וציוד היקפי. תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אני לא מבין בהרכבת מפרטי מחשב והייתי מבקש את עצתכם. 1. תקציב : 3000 ש"ח לערך. 2. מטרות : שימוש משרדי , צפייה בסרטים , אינטרנט , שימוש בתוכנות אופיס. 3. ציוד היקפי : זקוק למסך , רמקולים , מקלדת ועכבר - האם יש משהו נוסף ששכחתי ? 4.זקוק גם לצורב dvd . האם הכרחי לקנות כרטיס מסך וכרטיס קול או שלמטרותיי לוח האם יספיק ? 5. מעדיף מעבד אינטל 6. לא מבין לגבי הקירור - אשמח לשמוע לגבי הנושא 7.זקוק למערכת הפעלה חוקית - מה אתם ממליצים xp או ויסטה ? וכן להרכבת המחשב כולל התקנת מערכת במעבדה. 8. לא יודע לגבי oc . 9. האם צריך לקנות מערכת אל פסק ? 10. איזה ספק כוח מומלץ לקנות ? האם תוכו לחוות את דעתכם לגבי המפרטים האלו : 1. מארז-מפואר הכולל ספק450W-יציאות סאו…
-
- 9 תגובות
- 993 צפיות
-
-
האלן, בקנית המחשב היה לי HD של 80DG שמתכום 5GB נתפסים ע"י הrecovery system ועל השאר זה פרטישיון של ווינודס VISTA חילקתי את הפרטיטיות הזה לשניים (לי לפרמט) והתקנתי על השני את XP מעכשיו אני יכול להיכנס רק ל Windows XP והוא לא נותן לי לבחור באפשרויות בחירה את VISTA (ניסיתי לשנות את BOOT.INI וזה לא עזר..) כמו כן אני גם לא מצליח להיכנס לrecovery, אני לוחץ על הכפתור הכחול הגדול על הנייד והוא נותן לי רק שתי אופציות: כניסה לבסיוס \ הגדרת התקני BOOT אני כבר לא יודע מה לעשות.. תעזרו לי בבקשה!
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט הבא: מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-754) 760 1 760 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NS (s754) Nforce3 250 410 1 410 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA /VT 320 1 320 כרטיסי מסך? Asus 6800GT 128MB TV ,PCI-E 1260 1 1260 דיסקים קשיחים? Price Units Total Hitachi/ExelStor 80 GB SATA 340 1 340 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 צורבים? CD Recorders Price Units Total Lite-on 52 x 32 x 52 (kit) 160 1 160 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A19 390 1 390 Total price 3540 ¤ for payments 12 X 322 ¤ מחשב למשחקים, הצעות לשיפורים יתקבלו בב…
-
- 11 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אם אפשר לקבל מפרט למחשב לעריכת וידאו נטו .. ללא מסך ללא ציוד הקפי רק מארז עם כל מה שצריך מבפנים .
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? בין 3,500-4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג אלא יש שיפור ממש משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לתוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo 3, Starcraft 2 ובעיקר משחקי אסטרטגיה ו -RPG -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 19 אינץ -לאילו הגדרות גרפי…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, המחשב ישמש למשחקים, תכני HD, שימושים של אינטרנט ואופיס רגילים. משחקים שיפעלו על המחשב: crysis 2, prototype 2, COD MW3 וכדומה. אני לא יודע אם אצטרך להשתמש בOC. אשמח לקבל חוות דעת בעניין זה גם כן. רכיבים שאני מתכוון לרכוש: מעבד: intel core i5 3450 או i5 2500k איזה אחד מומלץ? כרטיס מסך: nvidia geforce 570 gtx זיכרון: מתלבט בין 8GB DDR3 לבין 16GB DDR 3. ספק כוח: 600W רכיב קיים (כרגע אצלי במחשב) שאולי יצטרך החלפה: לוח אם- מותג Gigabyte דגם GA-M61PME-S2 צ'יפסט nVIDIA GeForce 6100 / nForce 430 תודה רבה לכולם. יום טוב.
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-