עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, איזה זיכרון (שלא איזה חברה\מגה הרץ) אני אמור לחפש?

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  2. Started by ras81,

שלום אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי, אבל לא ברמה של לוח אם ומעבד כי זה יקר, וגם ביצעתי את זה לפני כחצי שנה בערך (קצת יותר אולי) חשבתי בכיוון, כרטיס מסך, הרד דיסק, צורב, לא יודע, אני מרגיש שמשהו חסר וקשה לי לשים תאצבע הנה המפרט שלי: Motherboard CPU Type AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3000+ Motherboard Name Epox EP-8KDA3+ (6 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN) Motherboard Chipset nVIDIA nForce3 250Gb, AMD Hammer System Memory 1024 MB (DDR SDRAM) Display Video Adapter MSI MS-StarForce GeForce FX 5600 with AGP8X (NVIDIA GeForce FX 5600 with AGP8X) (256 MB) 3D Accelerator nVIDIA GeForce FX 5600 Multimedia Audio Adapter nVIDIA MCP2-S - Audio Codec Interface Stor…

• 13 תגובות
    • 896 צפיות
  3. אז ככה, זה יהיה קצת מורכב. בניתי פחות או יותר את המחשב שאני מעוניין לקנות, פשוט על כל פריט יש לי כמה דילמות שאותם אני ירשום ותגידו לי מה דעתכם זה המפרט בגדול: http://planet.nana.co.il/gabi911/Computer.JPG לגביי לוח אם... ההתלבטות שלי היא עם הלוחות הבאים: GIGABYTE GA-K8NF-9 ULTRA ASUS A8N-E NF4U DFI LanParty UT nF4 Ultra-D Foxconn NF4UK8AA-8EKRS ECS KN1 EXTREME ובאותו נושא אם תוכלו להסביר לי מה ההבדל בין nForce4 SLi ו- nForce4 ULTRA לגביי כרטיס מסך: Gainword GF6600 ULTRA 128MB לעומת זאת עם הבדל של 400 ש"ח GIGABYTE gForce6600GT 128MB השאלה עם ההבדל גדול ששווה להוסיף את ה-400 ש"ח האלה לגביי זיכרון: אהבתי את ה-GAIL הכל סובב את ה-DUAL 1GB השאלה אם יש הבדל בחברות כגון: OCZ, CO…

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  4. הדגם: TY06Vxx/1024M של lenovo. מעבד סוג: Intel ® Duo Core מהירות המעבד: 1.66 GHz זכרון מטמון cache: 2 MB סדרה: T2300 BUS SPEED: 667 MHz מסך גודל המסך wide: 15.4 אינץ רזולוציה: 1280x800 כרטיס מסך: Intel Graphics Media Accelerator 950 PCI-Express מסך: Antiglare זכרון נפח: 1024 MB מהירות: 667 NHz סוג זכרון: DDR 2 אפשרות להרחבה עד: 2048 MB כוננים כונן: צורב DVDRW DL ד.קשיח נפח איחסון: 80 GB ד.קשיח מהירות: 5400 RPM חיבור ד.קשיח: S.ATA נתוני שמע כרטיס קול: SoundMAX רמקולים: כלול יציאת אוזניות: כלול קורא כרטיסים קורא כרטיסי SD: כלול קורא כרטיסי : כלול קורא כרטיסי MS: כלול קורא כרטיסי MMC: כלול תקשורת כרטיס רשת 10/100: כלול…

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  5. Started by Bragiz,

מצאתי את המחשב הבא : http://ksp.co.il/?uin=15580 שעונה על כל הדרישות שלי אבל לא הצלחתי למצוא ביקורות ברשת עליו , מישהו מכיר? ניסה? מחשב סטודנט שמריץ גיימינג בינוני-קל * גודל המסך? 17 פלוס * משקל רצוי? 3 קילו פלוס מינוס * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שעתיים בערך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) hdmi * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500 * כונן CD/DVD? צורב? לא חייב * כונן Bluray? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מחפש לפטופ עם מקלדת איכותית ונוחה (לא האלה עם הכתפורים הקטנים והשטוחים עם מרחק של …

• 7 תגובות
    • 897 צפיות
  6. המחשב מיועד למשחקים, סרטי HD, ובכללי שיפעל חזק ויציב כאשר הרבה תוכנות וחלונות פועלות בו זמנית. בעיקרון לא נראה לי שאני יזמין אותו לפני ההשקה של המעבדים החדשים בעוד כשבועיים כי אני רוצה לראות מה זה יעשה לשוק ולמחירים אבל זה מה שבניתי לבנתיים. עם הכרטיס מסך אני מחכה ובנתיים לא קונה , אני ישאר לזמן הקרוב עם ה8800GTS שלי ויחכה ליציאה של כרטיסי הDIRCTX11 החדשים. מה שכן אני צריך להוסיף גם ספק כוח למפרט הנוכחי ואני ממש לא יודע איזה , אין תקציב מוגדר , אני רוצה שיהיה שקט ושיתאים בקלות לכרטיס מסך שאני יקנה , אני מאמין שבכרטיס מסך שאני יקנה אני ישקיע כ1500 שקל. תודה. Intel Core i7 920 2.66Ghz Tray , יחידות 1 ¤1443 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=967 Scythe Mugen 2 - Inf…

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  7. * מטרות המחשב? גיימינג בינוני-כבד ( leauge of legends , guild wars 2 , world of warcraft ) + לימודים בעתיד הקרוב * גודל המסך? לא מתפשר על פחות מ17 * משקל רצוי? לא כ"כ חשוב לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך - זמן סוללה ארוך וגיימינג לא הולכים ביחד , אבל אם אפשר אז למה לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? סטנדרט * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500G * כונן CD/DVD? צורב? לא מעוניין בצורב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מעדיף * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מצאתי את המחשב הבא : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8558 שמבחינת מערכת עונה על כך הצרכים שלי בתור סטודנט לעתי…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Antec P193 GSkill 8 GB E8400 Radeon 4870 1gb הארדיסקים אני לא מוכר אני הערכתי בסביבות 1500 -2000 , דעתכם ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכולם.. יש בידי מחשב נייד חדש שרכשתי.. Toshiba a300d כונן קשיח 250 ג'יגה.. הוא מגיע בצורה הזו C: - 120GB E: - 115 אני רוצה לדעת איך ומאיפה אני משנה את הנתונים האלו.. תודה מראש..

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  10. Started by rafi k,

אלו הפרטים שידועים לי על המחשב שלי: CPU: intel celeron 1200mhz bus speed: 100 mhz mother board: giga byte 6vtxe bios: ami 6.27.10 memory 128 mb תסבירו לי כמו לילד בן 5 איך לשפר את המחשב.

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  11. קניתי לפני חודש וחצי מחשב של Dell מדגם Inspiron 7720 ואני מעוניין לשדרג את הארדיסק ל Ssd אז קודם אני מחפש המלצות לארדיסק טוב של 128GBודבר נוסף אם אני חייב להוציא את הארדיסק שיש לי עכשיו ולהחליף בינהם או שיש אפשרות לשים אותו בנוסף. גם הבנתי שאם אני פותח את המחשב לבד הם יכולים לדעת את זה ואז אני מאבד את האחריות שלהם. אז אם לקנות ולהחליף לבד או ללכת למעבדה של Dell שהם יעשו לי את זה וככה לא לפגוע באחריות. תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  12. שלום, הרבה זמן עבר מאז דרכה רגלי בפורום זה... ואני צריך מחשב. כלומר, מחשב שלם בלי ציוד הקפי או מסך, (או מארז). מה שאני כן צריך זה מעבד (שחשבתי על הQ6600), כמות נחמדה של זיכרון (DDRII שהיום זול וזמין, אולי 3GB? או שעדיף 2GB, בשביל הDUAL CHANNEL), כרטיס מסך של ATI ה HD4850, HD של בערך 500GB צורב, וכמובן ספק טוב (עד היום היה לי את ה ENERMAX P365 האגדי). אני כן יודע מה בערך אני רוצה, אני פשוט לא יודע על איזה ערכת שבבים ללכת, איזו חברה מכל מוצר וכדומה. (אם אפשרי משהו טוב גם בפחות- אז בכיף, 3500 זה תקציב גג) בתודה, רועי. כמובן שהצעות יתקבלו בברכה, זאת הממוחיות שלכם

13. מעוניין במפרט חזק עבור עבודות בתוכנות CAD בסדר גודל של 5000 ש"ח כגון :SOLIDWORKS AUTOCAD אין לי צורך במסך ומעדיף דיסק קשיח SSD עבור מערכת ההפעלה אין לי צורך בעוד דיסק קשיח (מעביר מהמחשב הישן) תודה.

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  14. המחשב בעיקר למשחקים. הבעיה היא שאני לא יודע איפה לקנות את המחשב כי אני מעוניין באחריות ושהחנות תדאג לי גם אחרי הקנייה הייתי ב-ksp ועמדתי לקנות את המחשב שילמתי מקדמה וכו' אבל יום לאחר מכן התחלתי לדבר איתם ועלו הרבה ספקות בקשר ליושר הלב של המוכר ועכשיו אני מחפש איפה לקנות את המחשב בחנות שתיהיה אמינה שלא תיהיה לי בעיית אחריות אשמח אם תוכלו לעזור בסוגייה הזאתי וגם לתת לי מפרט מחשב מבוסס amd 64 bit תודה לכל מי שעזר בפתירת הבעיה.

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  15. מחשב DELL INSPIRON 1520 תוכנת הפעלה WIN7 תוכנה WORD 2007 תודה רבה

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  16. טוב אז לקניית מחשב צריכים לשאול איפה קונים?? איפה הכי משתלם? ואיזה חנות לא מרמים עלינו?? אז לפניכם פתחתי סקר! איפה הכי כדי לקנות את המחשב שלנו.!

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  17. . מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - [glow=red,2,300]עבודה משרדית[/glow], תכני HD, [glow=red,2,300]משחקים,[/glow] עריכה, גרפיקה וכדומה)? ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? [glow=red,2,300]1280*1024[/glow] * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? [glow=red,2,300]משחקי רשת mmorpg[/glow] [glow=red,2,300]מה שיבוא ליד- לא כולל GTA IV[/glow] * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/[glow=red,2,300]בינוניות[/glow]/גבוהות)? . האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, [glow=red,2,300]צורב[/glow] למשל)? עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? [glow=red,2,30…

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום לכולם מתלבטת בקניית נייד, אחרי כל הסקרים והשיטוטים באינטרנט נשארו מספר התלבטויות: זמן עבודה - האם 10.1' באמת עובד יותר זמן באופן משמעותי? נוחות עבודה - מההתרשמות שלי יותר נוח עם 11.6 (מסך יותר גדול), אבל אשמח לשמוע חוות דעת. (הבדלי המשקל של 300-500 גר', לא משמעותיים מבחינתי) אחריות - בינתיים מצאתי רק דגם אחד, HP, 11.6', עם אחריות של 3 שנים, השאר עם אחריות לשנה. האם מכירים דגמים נוספים עם אחריות של יותר משנה? RAM - האם מספיק 1GB? האם יש אפשרות להרחיב את הזיכרון ב 10.1', והאם זה משפיע על זמן הסוללה? מעבד כפול ליבה - הבנתי שמשפר את הביצועים, האם קיים במחשבים של 10.1'? ואם מנסיונכם כדאי לי לקחת עוד שיקולים בחשבון לפני הקנייה, אשמח לשמוע. מטרת המחשב הזה ה…

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  19. מעוניינת שהמחשב ישמש אותו לשנים הבאות. שימוש לימודי פלוס גיימינג: פורטנייט, פיפה, רוקט ליג, אפקס לגנדס. צריכה גם מסך ועכבר מותאמים ושיהיה אפשר לחבר את השלט של האקס בוקס... בין 3000-5000. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  20. שנה טובה לכול חברי הפורום , אני מעוניינת לקנות מחשב נייד חדש עם דגש על מסך 15 אינץ' וזיכרון 1 ג'יגה (אלא אם ייכנס יותר בתקציב..) . שימושים - > לעריכת סאונד עם תוכנות עריכת מוזיקה כמו CUBASE וכו' (טכנאית אולפן..) . שידרוגים כמו לצורב DVD או דיסק קשיח בנפח גדול יותר , אני כבר אחליט אח"כ . מה שחשוב לי זה יותר זה המלצה על חברה מסויימת . ראיתי כמה הצעות באתר אייבורי \ KSP \ SKYPC וכו' . לא מתמצאת כ"כ בדגמים ...MSI , DELL , HP , LG וכו' ...את ה-MSI אני מכירה ממשהו ישן וטוב . אגב , התקציב הוא מקסימלי ..אם ניתן להשיג משהו איכותי בפחות אז אשמח (בסביבות 5500) כדי שיהיה אפשר לשדרג קצת... תודה מראש .

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  21. Started by TALI2011,

מעוניינת בהצעת מחיר שכוללת מפרט למחשב נייח דור 6 חשבתי על משהו כזה: INTEL I7-6700 , כולל מסך , מארז גדול , עד 5000 שח כולל ווינדוס 10 פרופשיונל באנגלית , HDD של 1 טארה , המחשב מיועד לתכנות ולא למשחקים , צריך להיות מהיר , צריך שיהיה לו זיכרון ראם גדול נניח 16 GB , מאווררים שיהיה שקט , שיהיה סוס עבודה ויוכל להריץ תוכנות כבדות במקביל .

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  22. ראשית תודה רבה על האתר. אני קוראת בו כבר כמה ימים ועושה רושם נפלא כעת, אני מעוניינת לקנות מחשב שישמש כמחשב משרדי כללי, בנוסף יירכז מוזיקה והורדות רבות ויהיה HTPC (בכ- 5K פחות או יותר - כמובן שעדיף פחות) ולבד מפוטופוש, ללא שימושי גרפיקה מיוחדים או גיימר. בנוסף לבקשה בעזרה במפרט הרי כמה שאלות ראשוניות שבינתיים אני איתן תקועה 1. אשמח מאוד לקבל מפרטים תחת מגבלת התקציב. אני רוצה לציין שהיות והמחשב אמור גם כמחשב ראשי ובנוסף כ- HTPC יש צורך בזכרון גדול ובייכולת עיבוד דברים רבים ושונים בו זמנית (לרוב אני עובדת בו זמנית במספר יישומים). היות ומדובר על מחשב ראשי ועליו להיות חזק, ואני מעוניינת גם באפשרות שדרוג בעתיד רצוי שזה יהיה מארז HTPC יפה מהסוג הגדול אבל לא יקר מידי, ועל המ…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by ela4ever,

שלום! יש לי בבית פנטיום 2 כן בהחלט ענתיקה ואני ממש חייבת לקנות מחשב חדש. אני מעוניינת להשקיע עד 3500 כולל מסך אבל רק lcd . כמו כן המחשב ישמש למשחקים ,להורדת סרטים ועריכתם בעיקר, פוטושופ תכנות ואולי גרפיקה בקטנה ככה. אם אפשר שיהיה מהר כי אני טיפה בלחץ תודה רבה על ההקשבה והעזרה אלה

• 2 תגובות
    • 469 צפיות
  24. Started by ela4ever,

שלום! יש לי בבית פנטיום 2 כן בהחלט ענתיקה ואני ממש חייבת לקנות מחשב חדש. אני מעוניינת להשקיע עד 3500 כולל מסך אבל רק lcd . כמו כן המחשב ישמש למשחקים ,להורדת סרטים ועריכתם בעיקר, פוטושופ תכנות ואולי גרפיקה בקטנה ככה. אם אפשר שיהיה מהר כי אני טיפה בלחץ תודה רבה על ההקשבה והעזרה אלה

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  25. אנחנו מעוננינים במחשב (לא נייד) לעבודה משרדית, ז"א בעיקר אופיס ואינטרנט. הבעיה היא שכל המפרטים שאני רואה בחנויות זה פשוט סינית בשבילי. אם תוכלו לתת לי מפרט שאני אוכל ללכת איתו לחנות ולהגיד 'כזה אני רוצה' זה יהיה הכי טוב! התקציב שלנו הוא בסביבות 2500, ונראה לי שאמרו לי לדרוש כרטיס מסך לא מובנה (לא יודעת מה זה אומר אבל הזהירו אותי..) תודה רבה לכל העוזרים!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.