עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני רוצה לחבר אותו לצג טלויזיה 32 אינג' LCD כשהמחשב ישמש למשחקים הורדות סרטים ומוזיקה התקציב הוא 4000 שקל תודה מראש

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  2. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500. חריגה של עד 500 ₪ (עדיף שלא) 2. מה שימושי המחשב? עריכה גרפית, עריכת וידאו בסיסית, עבודה משרדית, בניית אתרים 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? אולי כרטיס מסך (תלוי עד כמה כרטיס המסך המובנה יספק את הצרכים שלי) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שיהיה שקט אבל לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בימים הקרובים …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Proww,

אהלן חברים. אני צריך תשובה לשעה הקרובה. אחותי צריכה מחשב נייד לחו'ל (שישמש אותה בחו'ל). היא רוצה ללמוד אדריכלות ועיצוב פנים. רציתי לדעת האם המחשב הזה יספיק לה http://www.asus.com/Notebooks/Versatile_Performance/K50IE/#overview היא לא צריכה משהו סופר מקצועי. רק שתוכנות בסיסיות של עיצוב יעבדו לה. תודה

• 13 תגובות
    • 981 צפיות
  4. Started by Adgar,

שלום, אני מחפש מחשב נייד ב4000 והנה הטופס: * מטרות המחשב?תוכנות כמו אדובי פרמייר ופוטושופ, גלישה, מוזיקה, סרטים. * גודל המסך?15.4 לפחות. * משקל רצוי?כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמובן שאשמח לכמה שיותר. לא קריטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) חשוב מאוד חיבור למקרנים, ואשמח מאוד לחיבור לטלוויזיה. * בלוטות? אשמח. לא קריטי. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160 לפחות. אשמח ל250. * צורב DVD? כמובן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. בארץ מספיק. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. הכל חוץ מLENOVO. חברה אמינה. המחשב לא אמור להיות למשחקים, לכן אשמח למעבד טוב יותר וראם גבוה על חשבון כרטיס מסך טוב.. אני הולך לקנות את המחשב שבוע הבא. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  5. http://www.1pc.co.il/product-3527-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%92__Adventurer_II,_i3_3220,_4GB,_500GB,_HD7790_OC.aspx

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. המחשב יודע בעיקר למשחקים ואינטרנט הולך להתחבר למסך 22 אינצ' לא מתוכנן OC אפשר להוזיל את העלויות איפשהו? אני לא גיימר מטורף... * יש לי התלבטות לגבי המעבד : להביא את ה 9440 ולהתפשר עם הכרטיס מסך או להישאר עם ה 8400 * אני מנסה להוזיל את העלות לכיוון ה 3500 * עם ספקים אני תמיד מסתבך, הספק סתם יקר ואפשר להתפשר? או שעדיף שישאר ככה לתווך הארוך? מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ₪788 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם Gigabyte GA-EP43-UD3L ₪460 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39479 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪288 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 80…

• 8 תגובות
    • 896 צפיות
  7. Started by Guy950,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בראשיתו המחשב מיועד ללימודים שלי בהנדסת תוכנה, בתור תפקיד שני הוא מיועד למשחקים כמו BF3\BF4 ומשחקים ששמתי עליהם עין שיצאו בקרוב, אין טעם לתת פירוט כי כולנו מחכים לאותם המשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני מתכוון להריץ באופן קבוע VMware Workstation עם אובנטו. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ציינתי כרגע שניים ממה שאני זוכר שהם BF3\B…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by gallevy,

שלום לכולם.. אני צריך עזרה במפרט לעבודה משרדית שהכי חשוב זה שקט.. התקציב כמעט לא מוגבל (עד5k) שזה המון למחשב לעבודה משרדית... וחשוב שיהיה במפרט vista ו office ברישיון. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 771 צפיות
  9. Started by amit132,

1. מה התקציב המקסימלי? 4000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.cod,gta,cs,the sims 3,combat arms ועוד ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).זה לא לפרנסה אבל אני משחק המון ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם.זה יהיה מסך HD 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6.…

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  10. Started by omerd2,

שלום. קניתי השבוע מחשב של Asus עם סוללה מסוג Li-Ion. רציתי לשאול כמה שאלות בנוגע לאופן השימוש במחשב. מהאשכול הנעוץ הבנתי שלניתוק הסוללה כאשר אין בה שימוש יש יתרונות וחסרונות. לצרכים שלי, רוב הזמן המחשב ליד חשמל אך הוא עובר מחדר לחדר הרבה פעמים וכל מעבר כזה דורש כיבוי של המחשב. 1. באופן כללי, האם יש נזק בכיבוי והדלקה של המחשב מספר פעמים ביום? 2. האם יש נזק בעבודה עם בטרייה כשהמחשב מחובר לחשמל והבטרייה מלאה? 3. מתי יותר כדאי לטעון את הסוללה, כאשר המחשב כבוי או דלוק והאם יש לכך משמעות במשך זמן הטעינה הדרוש 4. האם טעינת הסוללה כאשר רובה עדיין טעונה מזיקה? תודה לכל העוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Tzahi Calderon,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000. +-200. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סימולטורים, עבודה משרדית - מאטלב, אופיס, אנטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב במידה בינונית 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא! 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. קדימה רק תתנו לי הצעות! יש לי 3000 ש"ח ואני צריך מעבד+לוח אם+כרטיס מסך!!! את כל השאר נשדרג שיהיה לי כסף! (40G 2M MAXTOR בעיקר בעעעעע) תודה לכולם

13. אתמול קיבלתי את מחשב הלנובו החדש שלי- וטפו טפו נראה טוב עד עכשיו. אבל דבר שהפריע לי הוא שהמחשב אומנם הגיע עם ויסטה, אבל כשקיבלתי אותו הבייתה לא הגיע שום דיסק של הויסטה כך שאם למשל אפרמט את המחשב וארצה לחזור לויסטה, פשוט אין לי דיסק לעשות את זה... חוץ מזה גם דיסק עם הדרייברים לא קיבלתי. האם זה נורמלי? זה הנייד הראשון שלי, ולא ברור לי אם שילמתי על הויסטה עצמה או על ההתקנה, בכל מקרה זה בעייתי...

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  14. Started by tomna,

שלום. נתקלתי בבעיה הבאה ביומיים האחרונים: כשאני מעלה את המחשב, עוד לפני העלאת הווינדוס 7, אני מקבל הודעה על המסך שאומרת לי שהמטען לא מזוהה והבטריה לא תטען. ציטוט מההודעה : The AC power adapter wattage and type cannot be determind. The battery will not charge. Please connect a Dell 65W adapter or greater for best system performance To resolve this issue, try to reseat the power adapter הוא נותן לי אופציה לא להציג את ההודעה יותר\ להמשיך בהעלאה\ לגשת להגדרות ביוס או להריץ דיאגנוסטיקה. כשאני מעלה את הווינדוס, הוא באמת לא מוכן להטעין לי את הסוללה.... ניסיתי לחבר מחדש את הסוללה, המטען (לאחר כמה שניות טובות לפריקה), להעלות מחדש את המחשב... שומדבר בנאלי כזה לא פתר לי את הבעיה. המ…

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  15. Started by bbbe,

לאחר שיעורי בית רבים - מסך 13.3 , קל זה חשוב, ואורך חיי סוללה חשוב גם. דיברתי עם מישהו שאמר לי על ה לנובו U 350 (אני חושב שזה idea pad ) שיש לו חיי סוללה של בין 6 ל 8 שעות והוא נראה נחמד. הסתכלתי גם על לנובו sl 300 . רציתי לדעת מה לדעתכם עדיף ואם יש מחשב אחר מחברה אחרת שאתם ממליצים יותר. אזור המחירים זה גג 5000 והמחשב הוא יחסית לצרכים בסיסיים ( מוזיקה , גלישה ועבודות סטודנט רגילות) למרות שהיה נחמד אם הוא היה מספיק טוב למשחקים לא כבדים מדי אבל לא קריטי. זקוק נואשות לעזרה תודה רבה!!! מוסיף רק שחשוב שיהיה אופציה לחיבור ל LCD (זה HDMI לא?) .. ???

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  16. Started by אבינר,

היי חבר'ה, אני רוצה להוסיף למחשב נייד Lenovo עוד 2G זיכרון, השתמשתי במדריך שלכם כדי לפרק ולבדוק את הזיכרון שאני צריך לקנות, שהוא מסוג Sumsung DDR3 2G 1333mhz PC3-10700. הבעיה שלי היא שמה שמצאתי באינטרנט לקנייה זה Sumsung DDR3 2G 1333mhz PC3-10600.. אני לא יודע אם זה משנה ואם זה יפריע למחשב לעבוד (ההבדל הוא PC3-10600 במקום PC3-10700 למי שלא שם לב), אבל אני לא רוצה לקנות ואז להתבאס.. באיביי הוא עולה בערך 50 שקל, בארץ 200 שקל והוא לא נותן הרבה מידע על הזיכרון.. מה אתם אומרים? אפשר לקנות אותו בשקט והוא יעבוד לי בסדר?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא 5K, אבל ניתן לחרוג קצת. בגדול המחשב צריך להריץ בצורה טובה (רמת מדיום+ לפחות גרפית) את המשחקים הבאים: 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כאמור, משחקים בעיקר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשיבות בינונית - לא חייב להיות שקט מאוד, אבל שלא יהיה טרקטור 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם…

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? פה אני ארחיב, המחשב אמור לשמש אותי לשלוש עד ארבע שנים ולכן, יש אפשרות לחרוג במידה והדבר יהיה נחוץ על מנת לשמור שהמחשב יריץ משחקים יפה גם בעוד שלוש ארבע שנים ויש הבדל מהותי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר FPS: COD, Crysis, Fallout, assisan creed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר…

• 12 תגובות
    • 985 צפיות
  19. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3000 שח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ולימודים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? יתרון אבל לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן. WIN 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. KSP או IVORY.…

• 16 תגובות
    • 3k צפיות
  20. שלום לכולם, להלן המפרט שהרכבתי לצורך אינטרנט וקצת משחקים (לא גיימר אנוכי), השאלה איזה כרטיס מסך יתאים. אשמח לקבל המלצה על כרטיס שלא יעבור את ה- 550 ש"ח: AMD Athlon 64 (3000+) VENICE - 512 Cache [939 PIN]- TRAY 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original X 2 Gigabyte GA-K8NF-9 ULTRA - 939 (nForce4 Ultra) - ATX WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA SONY DVD-ROM 16X48 COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (white) TOWER CASE Arctic-Cooling Highend Low Noise (AMD 64) Freezer 64 Microsoft - Multimedia Keyboard + Wheel Mouse Optical - PS2 LG LCD 17" - L1750SQ (8ms) - Narrow Bezel Monitor האם הכרטיס שלהלן יתאים? GIGABYTE X600 PRO 128mb DDR (128 bit) TV-OUT /DVI - PCX- BULK? תודה מרא…

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  21. אהלן רציתי לשאול אתכם שאלה, אני רוצה לקנות מחשב חדש ולקחתי מעבד כזה: Pentium D 2.66Ghz, s775, 2x1MB, DualCore (805), הבנתי שיצאו גם מעבדי פנטיום כאלה: Core 2 Duo E4400, Bus800Mhz, s775, 2MB ,שנחשבים יותר חדשים כי זה core 2, אבל מה שקורה הוא שהמהירות שלהם היא יותר נמוכה מהמעבד ה1 שלקחתי- שם זה 2.66ghz ובמעבד של ה CORE 2 יש מהירות של 2ghz ואפילו פחות. האם זה משנה לקחת core 2 או dual core ? ואם תוכלו גם להמליץ לי על מעבד בסכום של עד 500 ¤ (המחשב לא יהיה למשחקים, אלא לעריכת וידאו מדי פעם וגלישה באינטרנט) ואיך לוח האם הזה? P5B-VM SE s775 Conroe, G965, DDRII 800, PCI-E, VGA ASUS, הוא כולל כרטיס מסך וקול מובנים. האם הכרטיס מסך שבתוכו יספיק לעריכת וידאו מדי פעם, או שכדאי לרכוש …

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  22. Started by mevolbal,

אני שוקל לקנות את ה ‎Acer Aspire 5930G‎ מפרט: ‎Model‎ ‎733G25M‎ ‎ CPU‎ ‎Intel® Core 2 Duo Processor P7350, 2.0GHz,3MB L2 Cache,1066MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎3072 (1 x 1024 MB + 1 x 2048 MB), Up to 4 GB‎ ‎ HD‎ ‎250 GB (5400 rpm)‎ ‎ Display‎ ‎15.4'' WXGA high-brightness 1280x800‎ ‎ GPU‎ ‎Nvidia Geforce 9600 GT 512MB DDR3‎ ‎ Optical Device‎ ‎DVD Super Multi Dual Layer‎ ‎ Wireless‎ ‎Intel® PRO/Wireless 3945ABG ‎ ‎ BlueTooth‎ ‎Yes, BLUETooth 2.0‎ ‎ Webcam‎ ‎Yes, Acer Cristal Eye Orbicam‎ ‎ Card Reader‎ ‎5-in-1 SD, MMC, MS, MS PRO, ‎ ‎ OS‎ ‎Genuine Windows Vista Home Premium‎ ‎ Weight‎ ‎2.75 kg‎ ‎ Battery‎ ‎6-cell Lithium-Ion (Li-Ion) battery ‎ ‎ Warran…

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  23. אז ככה הציאו לי את המפרט הבא בפורום: הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים, יחידות 1 ₪50 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=56 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪116 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 מסך Samsung Cream 2333T 23" Wide 8ms PVA 1:50000 1920x1080 ברכישת מחשב חדש מעל 2500 ש"ח, יחידות 1 ₪708 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2966 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪188 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 Cooler Master Elite 370 + Antec VP450 450Watt, יחידות 1 ₪379 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2912 Sapphire ATI Radeon 5850 Xtreme 1GB GDDR5 HDMI ברכישת מערכת …

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  24. Started by Danikk8,

שלום אני צריך חוות דעת על מחשב שהציעו לי, מה אפשר לשפר בו, התקציב הוא עד 2700 ש"ח, לא כולל מסך וציוד הקפי, תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  25. שלום אני קונה מחשב חדש בקרוב, לא רוצה OC ולא רוצה SLI, אין לי כח וחשק להתעסק עם זה.. לא מתכנן לשדרג בעתיד, אני מחליף מחשב כל שנתיים-שלוש, יש לי וינדוס לא צריך לרכוש, יש לי ציוד הקפי ויש מסך 23 אינצ' 1920 1080, מעדיף לא לנצל את כל התקציב, עברתי על מפרטים מומלצים ונראה לי שאני דיי סגור על המפרט, חוץ מדיסק קשיח, חשבתי על מעבד I5-2500K, לוח מבוסס על P67 - אולי Asus P8P67M זיכרון 2x4gb ddr3 1600 כי זה לא כלכך יקר.. כרטיס מסך כנראה GTX570 ספק כח, מארז, מאוורר - סטנדרטיים, ראיתי כבר הרבה המלצות פה אני פשוט אבחר, לדעתי מה שנשאר זה דיסק קשיח, ואני דיי רוצה SSD, עבור מערכת הפעלה.. אז רציתי לדעת מה זה ה6GB שראיתי שיש בלוח, ויש גם דיסקים SSD שהם 3GB ויש 6GB אז צריך 6GB כדי שהלוח ינוצ…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.