עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום רב! אני לומד גרפיקה (פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין וכדו' ואולי בעתיד גם מאיה) יתכן שבעתיד גם אעסוק בזה לעבודה (עם התוכנות שלעיל) אני משתמש גם בוורד. אני גם אוהב לשחק הרבה פיפ"א (וקצת גם ניד פור ספיד) וגם אוהב לראות סרטים וסדרות וכמובן להוריד קבצים (סרטים, תוכנות וכדו'). התקציב שלי הוא 4500 ש"ח אבל אפשר להגיע גם ל 4800 ש"ח. אני צריך שהמפרט יכלול מקלדת, עכבר ומסך (נראה לי שכדאי לפחות 22 אינץ', אבל אתם המומחים...) כונן רגיל וDVD וצורב שצורב גם רגיל וגם DVD. אפשר הכל בכונן אחד. (לא צריך כונן דיסקטים). ללא אוברקלוק. השקט חשוב (זה מחשב לבית), אבל אם הוא עולה הרבה אז נסתדר עם רעש. אז נגיד 5 בסולם השקט. אני גר בבנין טרומי ובקומה האחרונה, מה שגורם לטמפרטורה …

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  2. Started by mo_si,

שלום אז ככה קודם כל אתם עושים פה אחלה עבודה אז מברוק!! דבר שני תסלחו לי שאני גם משאיר הודעה פשוט מרוב אפשרויות פה הסתבכתי.. אז הייתי שמח לקבל תשובה שתעסוק בבקשתי האישית תודה מראש!! אז ככה המטרה של המחשב הזה העיקרית היא שהוא יסחוב לכמה שיותר זמן בין 5-6 שנים בלי שידרוגים אני אשמח אם זה יהיה אפשרי ושהוא עדיין יהיה "מחשב מן המניין" לאחר התקופה הזו: עקרונית ניסיתי לבנות מפרט אבל אמרו לי שבהרבה דברים חבל על הכסף ואפשר גם לסגור כזה מחשב בהרבה פחות מצ"ב המפרט אפשר לחוות דעתכם בנושא 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני H…

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  3. מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? תכני HD וגלישה א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. נגן ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 768X1024 * באיזה סוג משחקים תשחקו? ישנים (ווארקראפט 3), אם תהיה תמיכה טובה יותר לא תהיה התנגדות * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בלי לחץ 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים,…

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  4. Started by Michael999,

* מטרות המחשב?גלישה,משחקים (ביניוני-עד פיפא),צפייה בסרטים,סדרות ואופיס. * גודל המסך? 15.6" אם קיים דגם ממש טוב אז אין בעיה עד 14" * משקל רצוי? לא קריטי - מצידי עד 4 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא דרוש זמן ארוך - כל עוד יש שלוש וחצי שעות עבודה (העבודה מופיעה למעלה) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לפחות שלוש יציאות USB עם תמיכה בUSB 3,חיבור לאוזניות/רמקולים,ESATA,VGA,HDMI * בלוטות?אין צורך מיוחד אבל אשמח אם יהיה * גודל מינימלי של כונן קשיח ? מעדיף 1TB - אם קיימת אופציה ליותר אשמח - מצד שני אם קיים נייד מוצלח עם 750 אשמח להתפשר. * כונן CD/DVD? צורב? DVD צורב * כונן Bluray?לא - אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?בשביל מה זה טוב ? (לא מת…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אוקיי אני צריך מחשב חזק, משחקים כבדים וכדומה. ללא ציוד היקפי. יש לי מסך בגודל 19 ברזולוציה 1280x1024 תקציב בסדר גודל של 5 אלף 5 וחצי גג הצעות ושיפורים יתקבלו בברכה מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box ¤1541 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤510 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Seagate ST3500410AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤306 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤294 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8000CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 OC Edition 1024MB DDR5 PCIe ¤1327…

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  6. Started by gerdamen,

שלום אני צריך בבקשה מפרט ב3250 שח עם חריגות קטנות : אז ככה. מעבד 4 ליבות ,לוח אמ שיכלול HDMI ו FIREWARE 4 גיגה ראמ 500גיגה בהראד דיסק וכרטיס מסך סביר ב700-1000 שח מארז יפה של TT אם אפשר תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  7. אמרו לי שאתם הכי טובים ולכן אני שואל את זה פה. אבא שלי חושב ש5K זה הרבה כסף למחשב כי מחירי המחשבים ירדו. אני מבקש ממי שיכול מפרט ב 5K (רק מחשב) שיצדיק את המחיר. כמובן שמטרת המחשב היא משחקים כבדים BF כרגע והחדשים שיצאו בקיץ. ואם אפשר הסברים גם מה ההבדל בין מחשב ב3 למחשב ב 5 (חוץ מכרטיס מסך...) תודה מראש

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  8. Started by NEO...,

שלום לכולם התחלתי להתעניין במחשבים ניידים אז אני חוקר קצת ובודק מה כדאי אז רציתי שתעזרו לי ותמליצו לי על מחשבים בתקציב של עד 6000 ש"ח תודה מראש

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  9. מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX 2983 ¤ לוח אם: תמליצו לי אין לי מושג מה לקחת...(אבל שיתמוך בזיכרון של ה1066) זכרון: CORSAIR DOMINATOR DUAL CHANNEL 2048MB (1024X2) DDR2 1066 DUAL XMS CL 4-4-4-12 - TWIN2X2048-8500C5D(ש"ח2080) או : OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 1066 CL5-5-5-15 - REAPER HPC EDITION - OCZ2RPR10662GK (ש"ח1242) מה עדיף? כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC2 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL 2520 ¤ מארז: אין לי מושג תמליצו לי.. בין 600 ל 800 ספק כוח : לפי המפרט מה צריך? ... אין לי מושג.. בין 600 ל900 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA ES 250GB 16MB 7200 RPM SATA2 - RAID EDITION - 436 ¤ עכבר: לוגיטק g5 פיתרונות קירור: THERMA…

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  10. Started by itamarg11,

אני מתלבט אם לקנות אותו ב5333 ש'ח בקנייה קבוצתית בוואלה ...יש המלצות אחרות ? המפרט שלו מעולה יחסית למחיר ... * המעבד החדש Intel Core i5 520M 2.4GHz * דיסק קשיח בנפח 500GB במהירות 7200RPM * כרטיס מסך מתקדם ATI Mobility Radeon HD 5650 עם זיכרון ייעודי 1024MB DDR3 * חבילת זיכרון (6144MB DDR3 (4096MB+2048MB * צורב DVD תומך LIGHTSCRIBE - צריבת תמונות בלייזר על גבי הדיסק * כרטיס רשת 10/100/1000 GIGABYTE * תומך תקשורת אלחוטית Wi-Fi, BlueTooth, קורא כרטיסים 5 ב-1 * חיבורים ויציאות מיוחדת - HDMI, Esata * קורא טביעות אצבע * מצלמת אינטרנט מובנית ומקלדת בגודל מלא עם ריווח גדול בין המקשים * מחשב נייד בצבע כסף סמוק עם דפוס זרימה - אלומיניום מוברש * מערכת הפעלה W…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by ALIK,

היי, אני מעוניין לקבל את דעתכם לגבי מפרט למחשב משרדי. תודה לכל העונים מעבד intel core 2 duo processor E7500 2.93 GHz Chipset Intel Q43 Express זיכרון 2GB DDR3 1333MHZ HARD DISK 160GB 7200 rpm כרטיס מסך integrated intel Graphics media accelerator 4500 Video adapter PCI Express x16 כרטיס קול integrated hd audio with Realtek 2 channel ALC261 CODEC

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  12. שלום לכם, אני מאד אשמח לעזרה עם השאלה הבאה... רשת מגה יצאה במיבצע שמאפשר מתנה (כוללת התחייבות כמובן) של הנייד הבא: Lenovo IdeaPad s10-3 CPU - intel Pineview N455 1.66 Ram - 1024MB HDD - 250G Lan - 10/100M Dispaly - 10.1 Battery - 3cell OS - Win7 הצרכים שלי מהלפטופ: - גלישה באינטרנט. - סדרות ב - Streaming (בעיקר מאתר מאקו). - מצגות של תמונות וסירטונים. - בונוס יהיה אם אוכל לפתוח עליו קבצי פוטושופ פשוטים. שאלות: לא ראיתי התייחסות במיפרט לכרטיס מסך. 1) האם יש לכם מושג אם כרטיס המסך המובנה בשילוב עם המסך יוכלו לספק תצוגה של תמונות באיכות טובה (אני מתכוון תמונות ממצלמה דיגיטלית)? 2) איזה סוג של חיבור לאינטרנט יש בד"כ לניידים הקטנים האלה? האם אני אוכל להתחבר בבית לראוטר של…

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by pavelr,

כפי שרשום בכותרת אני מעוניין במחשב כמה שיותר טוב בתקציב הנ"ל: מעבד של 1.7 ו-512 מב' זכרון אני חושב שאפשר להשיג? חשוב שתהיה אחריות ל-3 שנים, אם זה אפשרי. חשבתי על האפשרות הזו: http://yardenpc.co.il/Product.asp?productid=3094&catcode=177 או משהו מהסדרה של dell inspiron, אבל הם די יקרים, ואני לא יודע אם בטוח לקנות אותם אחרי ה"התנהגות" של מחשבים ניידים של DELL בזמן האחרון. יש אולי משהו דומה של HP או Lenovo? ובבקשה, תתנו לינקים. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  14. Started by nisanez,

שלום.. אני חדש פה בפורום ויש לי בעיונת... הקדמה: אני מתכנן לקנות מחשב חדש אבל אני מתקשה להחליט על מפרט מתאים.. הורים שלי אמרו לי שהם יקנו לי את המחשב אבל הם לא אמרו לי מה התקציב.. ככשאלתי אותם הם אמרו שאני אחליט מה אני רוצה ואז הם יחליטו משהו כזה... הלכתי להמון פורומים אתרים וחנויות.. (בינהן KSP גיבור מחשבים ועוד חנות לא מוכרת (למחשב עצמו) ו BUG OFFICEDEPOT ,שקם אלקטריק, בסט ביי, ביג סנסור מחסני חשמל ועוד... (למסך)) לבסוף החלטתי על המסך ‏L1953TR 19'' LCD 2ms DVI‎ מKSP ומחירו 1290ש"ח גוף (למי שאין כח לקרוא את ההקדמה הדי ארוכה חח) עכשיו הבעיה שלי זה המפרט גם כי אני לא יודע כמה התקציב ...אבל אני יודע שזה בערך 5 ורק עם חייבים אפשר לגלוש קצת (לא כולל מסך) וגם אנ…

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  15. מחשב שהרכבתי בעזרת המפרטים המומלצים באתר, מה דעתכם? הפירוט לצרכי המחשב מופיע בסוף הפוסט. כמה שאלות\הערות: 1. לא בחרתי זיכרונות של 2400MHZ כי הלוח אם הנ"ל לא תומך בהם אז לא רואה צורך להחליף אותם ואת הלוח, אלא אם אתם חושבים אחרת.. 2. אין לי מושג אם הSSD וה-HDD שבחרתי נחשבים טובים. 3. אני ממש בור בכל הקשור לבחירת מארזים, אז אם נראה לכם שאפשר לחסוך שם אני אשמח להצעה חלופית... תשומת לב שהלוח אם MICRO ATX, לא יודע איך זה אמור להשפיע על המארז תודה על העזרה! מעבד אינטל Intel Kaby Lake Core i5 7600 3.5Ghz 6MB cache s1151 - Tray כמות: 1 http://www.rsm.co.il/product.asp?pid=intl-i5-7600-tray מאוורר למעבד Arctic Cooling Alpine 11 Rev2…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by mostwanted,

שלום אני צריך מפרט למחשב עד 4K המחשב ישמש בעיקר לשימושים משרדיים יש כמה רכיבים שאני צריך: מעבד Intel core 2 duo E6600 דיסק קשיח Western Digital WD5000KS זיכרון Kingston DDR 2 1024MB 667MHZ CL5 צורב DVD Asus DRW1814BLT X18

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  17. Started by Michael4508,

שלום, לפני כמה זמן התייעצתי כאן בפורום למחשב לסטודנט ולבסוף נסגרנו על דגם הטאץ' של HP, שלמרות איכות המסך הירודה וחסרונותיו הוא הדבר שהכי יתאים לי ללימודים. הגיע הזמן לבצע את הקניה. יש שני סוגים של מחשבים. יש את הדגם הישן: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717659 שהמחיר שלו ירד ובגדול לסביבות ה4300 ויש את הדגם החדש של המולטי טאץ' http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7126 החדש מגרד מלמעלה את החמש אלף שקל. עכשיו - ההבדלים: המולטיטאץ' קיים רק בדגם החדש, הוא לא מעניין אותי כל כך מלבד העובדה שכידוע בעולם המחשבים ככל שזה חדש יותר יש בזה פחות באגים. ההבדל היחיד שאני רואה במפרטים הוא ההרד דיסק שלא משנה לי כל כך ההבדל, וההבדל בזכרון הפנימי, כשבחדש יש רק שני ג'יגה ובי…

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  18. אני צריך מחשב נייד בעיקר לצפייה בסרטי HD. אני מתלבט בין שניים: 1. HP dv5t 2. Dell Studio 15 מה לדעתכם עדיף? ואם אפשר בבקשה חוות דעת מפורטות ולא סתם להגיד "לא HP"

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  19. Started by madcatz,

שלום לכולם. כרגע יש לי במחשב שני כרטיסי GeForce 7600GT שברצוני לשדרג למשהו חזק יותר ומחפש המלצות. לבינתיים אין שימוש ספציפי כזה או אחר פשוט מחפש להשתדרג גם עקב כך שהכרטיס הנוכחי עושה בעיות בעדכונים וגם נוטה להתחמם יתר על המידה. אני מחפש המלצות לכרטיס חזק שיעמוד בעומסים שונים. כמו כן אשמח גם אם תוכלו להמליץ איפה עוד אולי כדאי להשתדרג יחד עם הכרטיס מסך ככה שהמחשב יעבוד ברמה טובה המפרט של המחשב הוא: 2 processors running - Intel® Pentium® D CPU 3.20GHz 1.00 GB RAM תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  20. שלום..אני מעוניין לקנות נייד של אסוס אך יש לי בעיה שאני לא יודע איפה הרמקולים ממוקמים בדגם מסויים, אני יודע שבדגמים מסויימים הם ממוקמים מתחת למחשב וזה לא טוב לי כי זה יצור לי בעיה בסאונד במיוחד כשאני לפעמים מניח את המחשב על כרית. אני מעוניין בדגם הזה https://www.pc365.co.il/product-17160-Asus_X507UA_EJ002T איך אדע איפה הרמקולים שלו? יוטיוב לא ממש עזר לי כי זה דגם ספציפי שהוא שונה ממה שיש בחו'ל, וגם שום מוכר אחד לא ידע לענות לי.

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  21. Started by yosi299,

שלום רב, ברצוני לקנות מחשב חדש. אני צריך מחשב בעיקר לצורך עבודה משרדית וביתית (תוכנות אופיס, מנג'ר, גלישה מרובה באינטרנט וכו') אבל גם רוצה שהמחשב ישמש אותי ואת משפחתי לשעות הפנאי לצורך משחקים וצפיה בסרטים. קיבלתי הצעת מחיר של 3000 ש' על המפרט הבא: - מעבד אינטל קונרו E6300 - לוח אם של ASROCK דגם INTEL 945 - DVI 775 - זכרון DDR2 667 512MB - דיסק קשיח 160GB 7200RPM SATA 2 - כרטיס מסך NVIDIA 7300LE UP TO 512MB - צורב DVDRW*16 1. האם המפרט הנ"ל טוב ומתאים לצרכים שלי? או שיש לכם הערות והצעות לשיפור? 2. המוכר הציע לי אפשרות לשדרג את לוח האם ללוח 775 ASROCK CONROEXFIRE (עם אותו המפרט הנ"ל) בתוספת 80 ש'. האם כדאי? או האם כדאי לשדרג ללוח אם אחר בכלל? 3. בנוסף המוכר הציע לי את ה…

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  22. אהלן, אני רוצה לקנות מחשב חדש והשימושים העיקריים הם: 1)אינטרנט. 2)סרטים. 3) ומידי פעם משחקי מירוצים החדשים שיוצאים של NFS. אני מחפש בעיקרון מפרט בסיסי אז מה דעתכם? E8400 ASUS P5N-T 780I SLI OCZ OCZ2RPR10662GK 2gb kit (1gb x 2) pc2-8500 ddr2 PNY Geforce 9600GT 512MB PCIE 2.0 VCG96512GXPB 9600 GT ‏320GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ ציוד היקפי כמו עכבר/מקלדת/רמקולים יש לי. וגם צורב יש לי. לצרכים שלי שבאופן מוחלט לא כוללים אוברקלוק או משחקים כבדים - איזה מארז וספק כח אני צריך, אני צריך קירור מיוחד או המאווררים הסטנדרטיים מספיקים? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  23. שלום לכולם, יש לי הזדמנות לייבוא אישי של נייד מארה"ב.. =) חרשתי קצת הרבה באמזון ומצאתי כמה דגמים, כולם די קרובים במחיר ובפיצ'רים (פחות או יותר) מה שעושה את הבחירה ממש קשה! סיימתי לימודי גרפיקה ואנימציה, וכמו שהנייח הלא כל כך נאמן שלי (כרטיס מסך עם 1GB,ארבע ג'יגה RAM, מעבד I3 והארדיסק חצי טרה שנשרף לפני חודש)שירת אותי עד עכשיו, אני מצפה שגם הנייד החדש יסחוב את: Adobe Photoshop Adobe After Effects Adobe Premiere אם יצליח להריץ פרויקטים קטנים יחסית גם בAutodesk maya אז בכלל סבבה. - מהמחקר שעשיתי בינתיים הבנתי שהדרישות הבסיסיות שלי צריכות להיות: 1- מסך 17 אינץ' ומעלה 2-כרטיס גרפי טוב יותר ממה שיש לי בנייח (Inno3D GTS250 1GB GDDR3 DX10 DVI HDMI PCI-E ) 3- מעבד עם מהירות 3 ג'י…

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  24. שלום לכולם אני צריך המלצה למפרט עבור חבר כמו שציינתי בכותרת. אני מעריך שהמערכת חייבת להיות AMD כי ב2000 שקל אני לא בטוח שאפשר לבנות מערכת טובה מבוססת INTEL.

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  25. Started by rivzid,

המחשב הישן שלי כמעט שבק ( 5 שנים) ואני חייבת לקנות מחשב חדש. השימושים שלי: וורד וגלישה באינטרנט. עיבוד תמונות בפוטושופ צריכה הרבה מאד מקום לתמונות. לחלוטין לא משחקת בשום משחקי מחשב. מחיר: אין לי מושג, כמה שפחות. תודה על העזרה ריקי ריקי

• 3 תגובות
    • 511 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.