עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, ברצוני לדעת מה דעתכם על Packard Bell DOT S2.it/130. צרכים: גלישה באינטרנט, מוזיקה וסרטים פרטים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8388 המחיר לא מה שצוין אלא: 1500 ש"ח (399$) אשמח אם תמליצו לי על דגמים נוספים בתקציב ולצרכים. בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by madror,

זקוק ל 2 מחשבים למשרד : אופיס, WORD , הצגת תמונות וקצת אינטרנט מה דעתכם על זה ..... ואים לא אז מה כן (אשמח על בסיס המלאי הקיים ב KSP) ? אשמח לכול התיחסות , תודה מראש , דרור מערכת מחשב ביתית / משרדית - כמות מוגבלת Intel Atom [zzB-SIC230] 1,240.00 ש"ח נמצא פיזית בחנות - ניתן להזמין באתר ולבוא לקחת באותו יום, משלוח: נשלח תוך 48 שעות מרגע הסדרת פרטי התשלום (מצב המלאי מתעדכן בזמן אמת) מערכת מחשב ביתית / משרדית מעבד: Intel® Atom 230 processor גוף קרור : מקורי Atom 40m"m זיכרון: 1GB Samsung DDR II - 800 - Samsung Original לוח אם: Intel® Desktop Board D945GCLF with Integrated Intel® 230 Atom CPU - Mini-ITX כ. קול: משולב בלוח האם כ. רשת: 10/100 משולב בלוח האם כ. מסך: משול…

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  3. אחרי 6 שנים של עבודה נפלאה ה P4 1.6 עם לוח INTEL יציב ו768M זכרון RDRAM 800Mhz הגיע הזמן למחשב חדש. המחשב מריץ באופן קבוע שרת מייל, HTTP, FTP מריץ eMule ו Bitorrent. ומשמש לביצועי עבודות גרפיקה בפוטושופ, אילוסטרייטור ופלאש. אין לי ספק שכמעט כל מחשב שאני אקנה יעבוד מהר יותר ממה שאני עובד היום. אני מעוניין במחשב שיעבוד נורמאלי לתקופה של 3-4 שנים. בתקציב של 3500 ש"ח. אני לא רואה את עצמי קונה מעבד חדש כל שנה. ואף פעם לא הצלחתי לשדרג באופן נורמאלי את המחשבים שהיו לי. תמיד היה משהו שלא התאים: הלוח, הזכרונות, המעבד, ממשק כרטיסי מסך, ועוד... כך שלמרות שנראה לי נכון לקנות לוח שיתאים ל45nm, אני לא מאמין גדול שזה יתאים למעבדים בעוד 3-4 שנים. בטוח שיהיה משהו אחר יותר טוב. אפשרות לעשו…

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  4. Started by nimrod149,

* מטרות המחשב? צפייה בסרטים וסדרות בHD, עבודה באופיס, גלישה באינטרנט * משקל רצוי? לא יותר מ3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שהסוללה תוכל להחזיק לפחות שעתיים-שלוש אם אפשר עדיף יותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא יודע מה זה * גודל מינימלי של כונן קשיח?320GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב שתומך בDouble Layer לא חובה אבל עדיף * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, אבל לא כלכך משנה לי המערכת הפעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד): מקלדת ועכבר לא יזיקו, דגמים פשוטים ומשרדיים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? SSD, כרטיס מסך שאינו מובנה 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (א…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by IBMeiri,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , solid edge, גלישה בכרום בטאבים מרובים, מוזיקה וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). solid edge מזדמן ובעתיד אולי תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד (לא כבד) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CSGO, HOTS ומשחקים כמו סקיירים או ביושוק (לא GTA או טריפל אי) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. ערב טוב, אני צריך שתגידו לי מה אתם חושבים על המפרט לפני שאני קונה אותו מיד 2, *המעבד הוא intel i5 2500K (לא מופיע במפרט) אחריות לעוד שנתיים וחצי משהו כזה. הדבר שאני הכי מתלבט זה הלוח אם, Desktop Board DH67BL של אינטל,תנו לי חוות דעת עליו מי שמכיר\התנסה בו כי זה הכי מסקרן אותי, לגבי כרטיס מסך וספק כוח אני יביא בנפרד, אז אל תקחו את זה בחשבון לגבי המפרט..כל השאר נראה לכם סבבה?שווה להביא אותו ב1500 שקל? דרך אגב אני מביא אותו בשביל משחקים,סרטים ואינטרנט לא יותר מזה...מחשב כזה יכול להריץ את המשחקים החדשים על מקסימום? (עם כרטיס מסך חדש וספק חדש שאני יביא..) תודה.

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  8. בגדול חברים הרבה זמן לא עשיתי את זה ואין לי זמן כל כך להתחיל לחפש חלק חלק אז ככה מה שחשבתי זה ללכת על: i7 3770 - נתון לשינוי לוח אם - אני לא יודע מה הציפסט האחרון פה אני צריך אותכם. וגם מה יותר טוב התושבת החדשה 2011 או 1156 ??? כמובן כונן SSD של INTEL מהסדרה החדשה ועוד דיסק. ויאללה להתפרע עד 6000.

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  9. מפרט לצורך משחקים כמו שאמרתי תקציב 4500 כולל מסך ומקלדת שהכנסתי שם , ברצוני לדעת אם יש חלקים שהם OVER המפרט או כאלה שיצרו לי צוור בקבוק או משהו בסגנון (כנראה לא מתכוון לעשות OC) תודה מראש [table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] 896₪ [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]ZALMAN 8000T PLUS SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] 137₪ [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-P67-DS3-B3[/td][/tr][/table][table][tr…

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  10. Started by amhwz,

שלום, ראיתי הצעה באתר BUY2 על המחשב הנייד הזה שעולה 2900 במקום 4600 אבל לא מצאתי עליו יותר מדי סקירות אז רציתי לדעת מה דעתכם עליו חשוב לי שיעבוד מהר, לא יתקע,יאפשר גלישה נוחה ומהירה באינטרנט,לא ירעיש,עמידות,ניגון סרטים וסדרות בHD (הצפייה בסרטים תהיה בחיבור לטלוויזיה לא ישירות מהמחשב),אחסון גדול,הרצת משחקי ספורט ומירוצים בעיקר ושמיעת מוסיקה מצורף קישור למפרט המחשב ולהצעה בBUY2 http://netex-nav.com/cssfiles/buy2/Dell%20Inspiron%2017R%20Core%20i5-2450M%20Dual-Core%20(1).pdf http://www.buy2.co.il/Center/dailydeal/index/9a283994-642b-4b7b-8518-a4429cdaf2d1 תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Ronaldinho,

תעזרו לי.... אחותי נרשמה לקורס במנטור וביקשה ממני למצוא לה מחשב שיתאים... עכשיו אני לא רוצה סתם לקנות לה מחשב .. אני רוצה לקנות לה מחשב שיתאים לדרישות של התוכנות שהיא תעבוד איתם שהם: PHOTOSHOP 7 או 8 FREEHAND 10 אז תנו לא בבקשה איזה מפרט שיתאים... עד 3500 שקל... תודה.. אורי

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  12. שלום חברה שלי מחפש לקנות מחשב נייד כדי להחליף את הנייח שיש לה בחדר הטווח מחירים זה עד 6000 שקל בנתיים היא סגורה על http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=825843 בגלל שהוא יפה... עכשיו אני מנסה לשכנע אותה לקנות משו אחר במחיר הזה שיהיה פחות יפה אבל עם חומרה הרבה יותר טובה אז ניסיתי לחפש קצת מה כדי אבל פשוט טבעתי יש כל כך הרבה דגמים שפשוט אני לא מצליח לא מבין איך אפשר להתמצא בניידים האלה במיוחד שאני עכשיו בצבא ואין לי הרבה זמן מה שהיא מחפשת במחשב זה מסך בערך 14-16" ושיהיה כרטיס מסך גם כמה שיותר טוב למשחקים כמו LEFT4DEAD.. בעתיד אולי משחקים אחרים.. תודה רבה על העזרה !

13. אתמול לצערי המחשב (הדיי ישן שלי) הלך לעולמו, נדפק הביוס... מאחר ואין כבר טעם לתקן אותו, אבקש בבקשה מפרט חלקי לחלקים שאני כן צריך, כי את רוב הדברים העיקריים כבר יש לי (ציוד הקפי, התקני אחסון וכו'...) אז התקציב שאני מוכן להשקיע זה גג גג 1500+- ש"ח... מאחר וכנראה שבעוד כמה חודשים אני אהפוך את המחשב הנייח לשרת ענן פרטי ואקנה לי כבר מחשב נייד חזק, אז לא רוצה סתם להוציא יותר מדי כסף כעת. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 1500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב ? - כרגע רק גלישה ברשת, אימייל, וזהו (מחשב עבודה עוצמתי יש לי במשרד). 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? - לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - צורב, דיסקים קשיחים, כ.מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? - 5 6. האם מתוכנן אוברקלו…

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  14. Started by bzman,

אהלן קניתי זה עתה מחשב חדש תהיתי אם יש איזושהי תוכנה ששווה לביצוע "בדיקות קבלה". משהו ששמותחתאת המחשב קצת ומוודא שהכל בסדר, שהזכרונות תקינים והכליושב טוב ? המלצות ואם כדאי בכלל .? תודה

• 3 תגובות
    • 7.9k צפיות
  15. ויש לי עוד שאלה, האם כדי לחכות עוד חודש עד שיצאו כ. המסך שתומכים DX10? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  16. שלום לכולם, זקוק לעזרתכם עם מפרט לשימוש ביתי\חצי משרדי... 1. מה התקציב המקסימלי? 2700 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? רצוי לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גלישה, עריכה (לעיתים רחוקות), צפיה בסרטים, משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). פוטושופ, אפטר, וורד ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? פיפא, COD וכד'... * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות לכל היותר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת…

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  17. Started by alergic,

Intel i5-3570K- Tray - 1094 (3 years) Scythe Mugen 3 - 200 (1 Year) Gigabyte GA-Z77X-D3H - 785 (3 Years) Kingston 4GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3/4G X2 - 376 (Life - In store) Western Digital Caviar Black 2000GB WD2002FAEX - 939 (5 years) Intel 120GB SSD 330 Series Sata III 2.5'' SSDSC2CT120A3K5 Retail - 444 (3 years) Sapphire ATI Radeon HD7950 3072MB GDDR5 PCIe - 1805 (3 years) CoolerMaster HAF X - 995 (2 years) Seasonic S12II 620W - 415 (5 years) Dell U2312HM 23" (IPS Panel) - 778 (3 years) Total: 7831 (Average waranty - 3 years) הורכב בעזרת מדור מפרטים מומלצים בסוגריים - אחריות האם יש שינוי עדכני שאפשר לעשות או שזה מפרט מקסימלי על סמך מחיר/ביצועים? בכוונה לא בחרתי מערך S…

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  18. מטרות : עבודה משרדית, אימיילים, גלישה באינטרנט. - האם המחשב הזה מתאים למטרה ושווה את המחיר (1500)? - האם יש לכם הצעה משתלמת יותר? תודה מראש. ראשי Aspire one מק"ט דגם LU.S550B.076 מפרט טכני: מעבד Intel® Atom processor N280 1.66 GHz מערכת הפעלה Windows XP® Home זכרון נפח: 1GB DDR 2)1X1GB) יכולת מקסימלית: 2GB מהירות: 667MHz חריצי זיכרון נגישים: 1 חריצי זיכרון פנויים: 0 דיסק קשיח נפח 160 GB SATA מסך גודל צג 10.1" Acer CrystalBrite TFT LCD רזולוציה 1024X600 כונן אופטי ללא קול רטיס On Board (מובנה) רמקולים מובנים 2 כרטיס רשת 10/100 Ethernet תקשורת תקשורת אלחוטית מובנית Lan + Wireless)WWAN+WLAN) פקס/מודם ללא יציאות Multi-in-1 card reader (SD/…

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  19. היי חברה, אני בקרוב מתחיל לעבוד מחוץ לבית ואני צריך נייד חדש. הנה התשובות לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את הכל אם זה הכרחי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רוב הזמן זה יהיה מחשב משרדי שלא דורש יותר מדי. אך יכולים להיות מקרים שבהם לצורך עבודה אני אצטרך לעשות סטרימינג (ב-Twitch.tv) או להריץ משחקים (לא שניהם בו-זמנית). אני אשמח אם זה יוכל להריץ משחקים חדשים, אבל לא קריטי שזה יהיה על הגרפיקה הכי טובה, מספיק שזה יריץ ב-+60 פריימים לשנייה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספצי…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Ariel234156,

שלום, אחותי מתחילה ללמוד עריכה גרפית ואני מתלבט איזה מחשה עדיף לה לקנות, המחשב צריך להיות נייד להלן השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא קריטי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש יומיומי ועריכה גרפית בעיקר פוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר, פוטושופ,אינדיזיין, אילוסטרייטר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (נ…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by InFiNiTi,

יעוד המחשב הוא משחקים די כבדים הרצת כל משחק על מדיום לפחות כולל מסך ומארז עם הכל חוץ מצורב! חשוב להכניס 4G! התקציב הוא 4 אלף אני מבין בחלקים אז אל תנסו להסביר וכאלה פשוט מאד קשה היה לבנות משהו טוב

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  22. שלום, עכשיו בצורה יותר מסודרת 1מה התקציב המקסימאלי? 2500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (COD כל הסידרה דגש על COD BO) וסרטי בלו ריי . גלישה באינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ גירסה אחרונה. תחביב בלבד) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן מפורט לעיל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין כרגע נתונים על הפרטים האלו. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות…

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  23. Started by ramivei,

מה דעתכם על המפרט הבא? והאם הוא יצליח להריץ סרטי HD? זו הדרישה המקסימלית גרפית שיש לי ממנו. תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום, קניתי את רוב הרכיבים הבאים ורציתי לדעת אם כולם מתאימים מבחינת המקום הפיזי במארז והן מבחינת התאימות הטכנית: לום אם: GIGABYTE Z370P D3 מעבד: i7 8700K קירור למעבד: Noctua NH-D15 זכרון kingston 16gbX4 1rx4 pc4 2666v rc212ksm26rs4/16hai :RAM כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti (Gigabyte) 11GB מארז: Sharkoon SKILLER SGC1 Window ATX תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. ¤411 ¤411 1 מעבד AMD Athlon 64 X2 4200+ Socket AM2 Box ¤346 ¤346 1 לוח אם GIGABYTE GA-MA69VM-S2 ¤268 ¤268 1 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤195 ¤195 1 זיכרון OCZ DDR2 1024MB 667Mhz CL5 ¤367 ¤367 1 כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 7600GS Sonic 256MB PCIe ¤174 ¤174 1 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤311 ¤311 1 מארז כולל ספק JSP-TECH H-550D-F25 400W ומאוורר 25ס"מ ¤59 ¤59 1 רמקולים למחשב Logitech S-100 ¤79 ¤79 1 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) ¤ ¤ 1 איסוף עצמי מהחנות. מה אתם אומרים זה דחוף אני כבר באתר שלהם? אין מה לשנות נכון??

• 3 תגובות
    • 499 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.