עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום רב, אני מתחיל בעוד חודש לימודי קולנוע/טלויזיה, אני מתלבט האם עדיף לקנות מחשב נייד שאני אוכל לערוך בו סרטים ברמה גבוה או שעדיף לקנות לפטופ פשוט(נניח עד 2000 שקלים) ובעתיד במידת הצורך לקנות מחשב נייח. א) מה לדעתכם עדיף? ב) איפה או דרך איפה לדעתכם הכי משתלם לקנות מחשבים? ג) אגב יש באתר "מחשבים מומלצים", הסתכלתי על המחשבים לעריכת וידיאו, מדובר שם גם על מחשב נייד או שזה בנייה של המפרט המומלץ בשביל נייח? תודה רבה על כל עזרה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. היי חברה.. אני צריך לקנות מחשב חדש למטרות עבודה, עיקר שמושיו הם : אינטרנט, אופיס, מיילים , וריבוי חלונות עבודה.. התקציב הוא 3000-4000 ש"ח, עם נטייה ל 3000 :] יש העדפה למארז HTPC - שוכב, אבל משהו לא יקר שמתאים לחלקים גדולים ( בלי לוחות אם קטנים וכ"ו) אם זה לא מסתדר מבחינת מחיר אז אפשר להתפשר גם על מארז רגיל. המחשב צריך לכלול: 1.לוח אם - אמין ואיכותי 2. זכרון 2GB 3. HD 80GB 4. כרטיס מסך- לא צריך משהו חזק , מספיק משהו יחיסית פשוט שלא מקרטע בסרטים 5. כונן DVD-RW 6. ספק כוח - מינ 450W - אמין ויציב 7. מעבד כפול ליבה אינטל -המלצה למקלדת ועכבר אלחוטיים. ( נפרד מהתקציב) - זהו פחות או יותר , אם שכחתי רכיב מסוים אתם מוזמנים להאיר את עיני. אני ממש מודה לכל מי שיעזור בהרכבת המפרט. יו…

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  3. מפרט4K [גג] משחקים, ועבודות ביתיות וכו' מסך 19" רחב לא לחרוג בבקשה. לחבר. ללא ציוד היקפי...

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  4. Started by OFRbd10,

אודה לעזרה בהמלצה ל קניית מחשב לילדה בת 10 שבעיקר משחקת מיינקראפט 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500-3000 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משרד, מיינקראפט, רובולוקס ודומיהם, סרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת ועכבר אלחוטיים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? קטן, תאורה יהיה נחמד אבל לא חוב…

5. Started by zhaov,

אני חדש פה אז אני לא יודע בדיוק מה אני אמור לכתוב אבל בעיקרון, אני רוצה לקנות מחשב חדש שיוכל להריץ את המשחקים החדשים ביותר על הנתונים הטובים ביותר במחיר של עד 4-4.5k תודה מראש

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  6. Started by Liad123,

היי, תודה רבה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הקלטת ועריכת אודיו (קיובייס ושות') ושימוש בסיסי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). צריך לעבוד בקיובייס וVSTים כבדים כמו שצריך. לא משחק יותר מדיי משחקים, פיפ"א מדיי פעם.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מעדיף גבוהות כמה שהתקציב מאפשר, אבל שוב לא מיועד להריץ משחקים מטורפים או מ…

• 10 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. Started by d10,

שלום לכולם, ברצוני לקנות מחשב mini pc לשימוש ביתי. ראיתי שניתן להזמין מחשב כזה מחו"ל במחיר הגיוני. הבעיה שיש מבחר גדול של מחשבים כאלה עם חומרה שונה. איזה יצרן ואיזה הרכב של חומרה עדיף לי לבחור? הבנתי שמבחינת החומרה הכי חשוב זה לבחור מעבד. כי זיכרון פנימי ואחסון פשוט בוחרים מבחינת הגודל בלי להתעמק במי היצרן שלהם, כי המחשבים באים כבר מורכבים. המחשב מיועד לשימוש ביתי רגיל אבל אני מעדיף מחשב שלא יהיה הכי פשוט אלה קצת מעבר ביכולתיו שיספיק לדברים יותר חריגים בעתיד וגם שיחזיק יותר זמן.

• 15 תגובות
    • 9.8k צפיות
  8. Started by imperious,

אני רוצה לקנות מחשב שמיועד למשחקים, כולל OC על המעבד החריגה שלי היא עד 4600 ש''ח. מה דעתכם על המפרט הבא? אני צריך חוות דעת על הזכרונות האם הקירור שלהם טוב או אם הם טובים בכלל! ורשום פה מעבד BOX, אני דיברתי איתם בטלפון והם יזמינו לי OEM כלומר ללא קירור סטוק. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤838 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם ASUS P5QL-E ¤590 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31253 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤314 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PI ¤416 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8000CL5D-4GBPI כרטיס גר…

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  9. Started by dino,

Amd Athlon Xp 2400+ 0.13Micron 333MHZ FSB GIGABYTE 7VAX MOBO KT400 333MHZ FSB AGPX8 CMX512 PC3500 DDR433 CAS2 PT WESTERN-DIGITAL 80GB 7200 ATA100 8MB CACHE HERCULES 3D PROPHET RADEON 9500PRO 128MB LITEON X52 CD-ROM DRIVE TEAC 1.44 FLOPPY DRIVE TSUNAMI VIRGO BLUE CASE + TSUNAMI 350W PSU CTX PR711F 17" 0.24 1600X1200-75HZ FD TRINTRON המחשב מיועד להרבה דברים, גם לעבודה בסביבת פלאש ופוטושופ, משחקים, אופיס, אינטרנט, ואולי שחכתי כמה דברים. מה דעתכם? כדאי להחליף את הזכרונות ל-TwinMos שעולים 850 לגירסת ה-PC3200 ולקנות גם רמקולים Creative Inspire 4400? לא אמור להיות אפילו OC קטן ביותר.

• 28 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. המחשב ישמש לפיתוח VS2005 VS2008 MSSQL2000 בעקרון אין הגבלת מחיר אבל המחיר צריך להיות סביר 5000-6000 רצוי פחות אבל אפשר גם לחרוג.

• 4 תגובות
    • 526 צפיות
  11. Started by karnal,

?Athlon64 4200+ (S-939) X2 DUAL ?K8N-SLI (NF4, s939, PCI-E 1Gb 400MHz A-DATA ?7900GT 256MB TV, DVI, PCI-E? (דיסק קשיח, צורב דיוידי ומסך כבר יש לי.) מספר שאלות: 1) מה ההבדל בין המעבד הנ"ל למעבד 3800 עם ליבה כפולה של AMD, והאם הוא משמעותי ? 2) מה דעתכם על לוח האם ? 3) האם הזכרון הזה מספיק טוב ? 4) אני מתכוון לקנות את המחשב מKSP, והם מציעים מארז וספק סטנדרטיים במחירים זולים. האם זה מספיק טוב ?

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  12. היי חברים, אז ככה, נראה שיש לי כמות מוגזמת של תהליכים שרצים בנייד שלי LENOVO X200. מדובר על 86 תהליכים בIDLE כאשר כלום לא עובד ואין יותר מידי בTASKBAR חוץ מאנטיוירוס. גם כל התוכנות שמגיעות עם הלפטופ הסרתי והן לא בהפעלה. אני מרגיש שהנייד מתאמץ יותר מידי בעבודה די סולידית... אז איך יכול להיות שבנייח שלי יש 69 תהליכים במצב מנוחה ובפלפטופ 86? אגב, ביצעתי סריקה עם HIJACKTHIS ולא מצאתי משהו חריג. כנ"ל גם עם MALWAREBYTES למישהו יש רעיון איך לבדוק את העניין? תודב מראש לכולם!

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  13. Started by OgANDi_BoY,

לצפייה בסרטים ומשחקים כמו underground 2 אין לי צורך בציוד הקפי ובמסך. יתיר.

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  14. Started by aviadp,

שלום ברצוני להזמין מחשב נייד מאנגליה, האם משהו מכיר אתר שמבצע הזמנות לישראל? או שירות כמו MUSTOP שפעיל באנגליה אשמח לעזרה אביעד

• 8 תגובות
    • 32.1k צפיות
  15. אקדים ואומר שאין לי מושג במחשבים (בקושי יודע מזה SSD או זיכרון פנימי וכו'). אני מחפש מחשב לשימוש משרדי בלבד, מחפש מחשב שיידע להפעיל במקביל כמה קבצי אופיס (בעיקר וורד) וגלישה באינטרנט. רוב המסמכים עליהם אני עובד נשמרים בכונן חיצוני, חלק מועט מהמסכים נשמרים על המחשב עצמו. אין לי צורך בגרפיקה או תוכנות פוטושופ. לא מתכוון לראות סרטים או לשחק משחקים במחשב. מחפש מחשב טוב אבל במחיר סביר - עד 2,000 ש"ח. מסך מחשב+מקלדת+עכבר כבר יש לי. ווינדוס 7 ואופיס גם כן יש לי כבר. אשמח לקבל המלצה על מפרט/מחשב יחד עם מחיר משוער ואיפה אפשר/כדאי לקנות את אותו מחשב. אקדים ואומר תודה.

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  16. 1.מה התקציב המקסימאלי? התקציב המקסימלי הוא בערך 4K עם אפשרות לחריגה במידה וזה משתלם א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) ניתן לחרוג במידת הצורך ואם משתלם ניתן אף להגיע ל4.5K ויותר, מחשב זאת השקעה טובה 2. מה שימושי המחשב ? משחקים א) השימוש במחשב יהיה מרובה והוא מיועד לגיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כרגע חשוב לי שהמחשב יריץ את The Witcher 3 ואת Dragon age Inquisition אבל בגדול אני רוצה להיות מסוגל להריץ את הקוטרים הגדולים שיצאו בשנים הקרובות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1080X1920 עם אפוציה לעוד מסך בעתיד אם זה משנה -לאילו הגדרות גרפיות…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. למחשב נייד יש כניסה של כרטיס טלויזיה או שאפשר להוסיף לו?(אם אפשי בכלל)

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  18. המחשב הוא של דל: http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=25947&zap=1 זה המפרט שלו: תיאור:Dell יצרן Dell XPS 8700 XP-RD33-7628 דגם Mini Tower מודל מכונה לוח אם Intel® Z87 Express Chipset לוח אם מעבד 4th Gen Intel Core i5-4440 processor (6M Cache, up to 3.3 GHz) מעבד זיכרון 8GB Dual Channel DDR3 1600MHz - 2 DIMMs נפח 24GB קיבולת זכרון מקסימלית איחסון 1TB 7200 RPM SATA Hard Drive 6.0 Gb/s גודל דיסק כוננים 16X CD/DVD burner (DVD+/-RW), write to CD/DVD DVD Multi Burner תקשורת 10/100/1000 כרטיס רשת Dell Wireless 1703 802.11b/g/n, Bluetooth v4.0+LE Wireless גרפיקה NVIDIA GeForce GT 635 1GB DDR3 כרטיס גרפי סאונד Integr…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by A.Iniesta,

אני לא יודע אם הנושא קשור לפה, אם לא תעבירו האם המחשב הנייד הבא: http://www.buy4less.co.il/productGroupsales.asp?f=1192&p=9 יריץ לי warcroft 3 ו-gta vice city אני חייב לדעת כי אני הולך לקנות כנראה את המחשב הזה הערב!!! תודה למי שיעזור

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  20. Started by predator_008,

היי זה המפרט מחשב שלי ואני רוצה לדעת אם זה קנייה טובה קניתי אותו לפניי שבוע AMD Athlon64 3200+ 512K venice E6 (overclockd +35%) MSI K8N Neo4-F 2x512 DDR400 hitachi 80GB SATA HDD 7200 8M MSI NX 6600 TD25MB6 DDR1 pci-e

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  21. שלום לכולם,אני צריך מפרט לPC שבנוי כבר אז ככה: 1.לוח אם שיתמוך X38 לטובת שדרוג מעבד עתידי (פנריין) יש לציין שאני חסיד של ASUS אך הם יקרים אפילו באתרים מחו"ל אז אני יתפשר על גיגהבייט שיהיה לוח טוב ואם ישנה אפשרות לכמה צלעות קירור פאסיביות יפות כמו שיש בלוחות היקרים אודה לדגם מומלץ לאוברקלוק רציני ושישאר כמה שיותר קריר 2.מעבד טוב שיתמוך בכל המשחקים של מחר (עד גבול מסויים כמובן),ויש לציין שיש לי TT BT חדש בבית שממתין (אם ישנה אופציה לQ6600 אז מה טוב ואם לא אני יסתפק בסדרת הE למיניהם מה שתציעו לי(שוב גם לאוברקלוק רציני אז אם ישנה אפשרות ל8MB CACHE אודה לכם) אופציה אחרונה היא כ.מסך (ציפסט 8800) מומלץ שאני רוצה לצרף אך עדיין לא קשור לתקציב הצעות לגבי מחירים וכרטיסים טובים יתקב…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Keslin,

שלום לכולם הודעה ראשונה שלי פה בפורום אז אשמח לקבל עזרה. אז ככה: אני רוצה לקנות מחשב חדש שישמש בעיקר ליצירה והקלטת מוזיקה (אודיו ומידי), והידע שלי בתחום המפרטים שואף לאפס. -התקציב המקסימלי הוא 4 אלף מקסימום אני ירצה אולי לחרוג ל4וחצי אלף. -שימושי המחשב כמו שאמרתי יהיו בעיקר לעבודה של אודיו ומידי, אבל גם לדברים רגילים (אינטרנט וכדומה). -תוכנות שאני הולך להשתמש בהם : קיובייס ותוכנות עריכה נוספות כנראה - שימוש די כבד. -אין צורך בציוד היקפי -אין צורך בכרטיס קול -מבחינת רעש, זה לא חייב להיות הכי שקט שיש, אבל נחמד אם לא יהיה רועש מדי, לצורך העניין 4. -מזה אובר לוק? -מערכת הפעלה כנראה ווינדוס 7. מעוניין גם בהרכבת מחשב, וגם שיכניסו לי את הכרטיס קול שיש לי עכשיו. -איז…

• 51 תגובות
    • 4.8k צפיות
  23. Started by xSunRize,

* מטרות המחשב: מחשב לשימוש אישי כמו אינטרנט, שימוש רב בתוכנות כמו אופיס. * גודל המסך? 15 / 13 אינץ'. * רזולוציית המסך? שתהיה מספקת לעבודה עם אופיס ואינטרנט. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? בסיסי, טאץ'פאד, מקלדת. * משקל רצוי? רצוי שיהיה מחשב, קל, אבל לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? יחסית, כן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות ? לא. * Bluetooth? לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 אבל אם יש הבדל קטן לטובת ה-1TB אז 1TB. * כונן אופטי? רצוי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות רגילה בארץ. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם זה לא מובנה במחשב, אז לא, אפשר פרוץ. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל דרישה מי…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by roma,

שלום רב! אמא שלי טסה עכשיו לרוסיה והיא רוצה להביא משם נייד, עם העדפה לדל. היה לנו את הXPS1330 אבל גנבו לה אותו ות'אמת טוב שכך כי הוא היה מתחמם מאוד והיה לו את הכרטיס מסך מהסדרה הבעייתית. כעקרון היא מחפשת מחשב עם SPECS זהים לXPS 1330, רק בלי הכרטיס מסך הבעייתי. כמובן שהמחשב צריך להיות בעל אחריות בינלאומית.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Froze,

אהלן אני רוצה לקנות מחשב נייד קטן (אולטרה נייד אם אני לא טועה), אלה עם מסך 10". אני מתלבט בין כמה דגמים שהוצעו לי: סמסונג: N 150 DELL Inspiron 1012BK45 ACER Aspire One AO532h TOSHIBA NB-200-10Z כל הדגמים הנ"ל הוצעו לי במחיר של 1700-1800, כך שזהו התקציב. אבל אם יש הצעות לדגמים אחרים, במחירים זולים יותר, אשמח. השימושים העיקריים הם אינטרנט וכתיבת מסמכים. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 978 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.