עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. תקציב - מקסימום 5000 ש"ח 2.מטרות - משחקים כבדים (אם אפשר שיהיה ניתן לשחק במשחקים חדשים שיוצאים בשנתיים שלוש הקרובים) ואינטרנט 3. ציוד הקפי - אין צורך בציוד היקפי. 4. ציוד שלא צריך - יש לי צורב DVD ישן בן 5, האם ניתן להשתמש בו או שעדיף לרכוש חדש? 5. עדיפות לחברה - בכרטיסי מסך nvidia, בשאר הרכיבים אני אוהב את gigabyte אבל אפשר גם חברות אחרות. 6.חשיבות קירור ועיצוב - הקירור חשוב. אין חשיבות לעיצוב. 7.מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה - אין צורך. אם העלות של ההרכבה היא זניחה אז זה יהיה נחמד. 8.האם יש צרכים מיוחדים כלשהם - לא 9. האם חשוב שקט -חשוב מאד, מעוניין במחשב שקט 10. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות וב…

• 10 תגובות
    • 856 צפיות
  2. אחרי למעלה מ-5 שנים עם המחשב הישן שלי, הגיע זמני לרכוש מחשב חדש. אני מחפש מחשב שיריץ תוכן ברזולוציה של 720P או 1080I (כרגע אין לי צורך ב-1080P עקב מגבלות של הטלוויזיה ומסך המחשב שלי), שיהיה שקט ושיוכל להריץ כמה משחקים ישנים שברשותי (FAR CRY, HL2, DIABLO 2 ו-STARCRAFT). לאחר קריאת ביקורות רבות ראיתי שקיים פתרון שמתאים לי בדמות לוח אם מבוסס על ערכת השבבים 780G של AMD ואשר מכיל כרטיס מסך מובנה שיכול להריץ סרטים ברזולוציות HD ללא קרטוע ובנוסף לכך יכול להריץ בצורה טובה את המשחקים שברשותי. אני אשמח לקבל מפרט שמבוסס על ערכת השבבים הנ"ל כאשר הדרישות הבסיסיות שלי הן: * מחשב שקט - אין צורך שיהיה שקט כמו בית קברות אך אני לא מעוניין לשמוע את המחשב מחדר אחר כמו שקורה עם המחשב הנוכחי ש…

• 13 תגובות
    • 836 צפיות
  3. שלום לכולם, הכנסתי אתמול את המפרט הבא ולאכזבתי לא קיבלתי תשובות, היתי מעוניין לדעת מדוע? מכירים אתרים אחרים שכן יוכלו לענות? המחשב ישמש ל: 1.שימושים ביתים/משרדיים בסיסים, 2. עיבוד סרטי ווידאו ביתיים ואחסון תמונות. המחשב כמעט ולא ישמש למשחקים ולצפייה בסרטים. אפשרות להמהרה אינה נחוצה כלל. למרות השימושים הלא מאוד כבדים אני מעוניין באחד ממעבדי הקונרו, לוח אם עם Firewire, לפחותDDR II 1GB זכרון עם אפשרות להרחבה. דיסק קשיח 100GB SATA II ומעלה . חומרה נוספת: מסך - לא צריך. עכבר - לא צריך. מקלדת -צריך (לא אלחוטית) נוחה ויחסית שקטה. אשמח לקבל גם הצעה למדפסת משולבת עם פקס (לא של HP). לגבי המארז: לפחות 4 USB, מאוורר ושקט. דיסק 1.44 לא צריך. קורא/צורב DVD צריך. על כל הרחיבים להיות תו…

• 7 תגובות
    • 525 צפיות
  4. שלום לכולם, אני מעוניין להרכיב מחשב לקרוב משפחה המחשב מיועד בעיקר למשחקים (דיי כבדים) ועיצוב גרפי (PhotoShop וכו') התקציב כרגע דיי גמיש אבל בלי להגזים (3-5אלף) החלקים שאני צריך : מארז (עם ספק 400W) הארדדיסק WD GB250\300 זכרון 1.5-2GB כ.מסך ק.קול (תומך5.1 לפחות) צורב DVD מקלדת +עכבר אלחוטיים לוח אם מעבד רמקולים 2.1 כ.רשת אלחוטי אני מעוניין לקבל הצעה למפרט אני רוצה את המארז הזה, אשמח לקבל דעה עליו : http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8765

• 8 תגובות
    • 512 צפיות
  5. המחיר שמצויין זה ללא מסך . בגדול מעבד חשבתי על i7 לוח אם אין לי מושג איזה בדיוק כרטיס מסך אני לא יודע באיזו חברה לבחור אתי או נוידיה דיסק קשיח זה לא בעיה ספק גם אני צריך עזרה בזה גם מארז אין לי מושג מה שווה ומה לא מסךךגביי מסך הוא לא נכלל בתקציב אני אשמח להמלצות לגביי המסך בהקשר לכרטיס המסך שיומלץ לי כאן אני רוצה לקבל את מירב הביצועים האפשריים מהכרטיס מסך ולכן אני רוצה גם מסך ברמה. 23 אינץ זה אחלה שיהיה טוב 2m לא 5 שיהיה איכותי אשמח לקבל עזרה בהקדם תודה לכם

• 6 תגובות
    • 874 צפיות
  6. שלום! דוד שלי מעוניין לקנות מחשב חדש התקציב שלו הוא 4500 ש"ח במזומן מטרות המחשב הם בעיקר להפעלת משחקים כבדים הורדת סרטים גלישה באינטרנט והורדות הציוד ההיקפי שאני צריך הוא רק מסך lcd רמקולים חזקים וזהו כונן דיוידי צורב פלופי מקלדת ועכבר לא צריך יש לנו אני בעיקרון רוצה את החברות הכי טובות שאפשר כמובן למחיר הזה לכל חלק בעיקרון זה kingston לזיכרון ו asus ללוח אם אני לא צריך מערכת הפעלה יש לי תודה מראש לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  7. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב למשפחה, נעזרתי בפורמט מדיון העזרה: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2500 - 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים, עריכת גרפית דו ממדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - COD, BATTLEFIELD, CS:S, PROTOTYPE, SKYRIM. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1080X1920 …

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  8. התקציב? 6000 שקלים מטרות המחשב? משחקים (כבדים), ועבודה שוטפת-אינטרנט,אופיס וצפייה בסרטים ציוד הקפי? מסך- 19'-לא כלול בתקציב(רק כדי לדעת על מה אתם ממליצים), צורב dvd וכונן dvd אין צורך במקלדת ובעכבר. הקירור ושקט? שלא יחמם את החדר ושיהיה שקט-נמצא בחדר שינה (שמעתי שיש מסננים- לאבק וכו'-האם זה משתלם ויעיל) העיצוב? ייצוגי ונאה לעין- אבל שיהיה שימושי ללא אורות ניאונים וכו' הרכבה? לא נדרשת אבל מעניין אותי לדעת כמה זה עולה? מידע חשוב- קרוב משפחה שלי אמור לנסוע לניו יורק בזמן הקרוב ולפי מה שחקרתי ניתן לחסוך הרבה כסף ע"י קנייה של בעיקר כרטיס מסך ולוח-אם בהשוואה לארץ. אילו שני פריטים כדאי לרכוש בחו"ל ואם כדאי בכלל ל"ייבא" אותם-אולי באותו תקציב אוכל לרכוש פריטים יותר טובים בגלל מח…

9. שלום רב לכולם, אבא שלי ביקש ממני להכין מפרט לכיתת מחשבים חדשה שהוא מעוניין לפתוח בפנימיה. התקציב לכל מפרט הוא 4K. השימושים שיעשו במחשבים אלו הם לימודיים בלבד. כמו-כן, המפרטים צריכים לכלול תוכונת לימודיות שונות: תוכנות ללימוד שפות, מתמטיקה, אופיס וכו' וכו'(תנסו להכניס כמה שיותר תוכנות) הציוד ההיקפי שצריך להיכלל במפרט - מקלדת ועכבר. יש צורך במסך(17" של Proview שעולה כ-700 ש"ח~ יהיה מספיק) אם צריך לציין פרטים נוספים, תגידו. תודה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by battleknight,

שלום לכולם, אני מעוניין במפרט בסביבות ה-6500 ש"ח עם חריגה עד 200 ש"ח. הוא נועד למשחקים החדשים: CRYSIS, ASSASSINS CREED, FALLOUT 3 וחשוב שיריץ אותם טוב בהגדרות גבוהות. יש לי כמה דרישות: *חובה שיהיה כרטיס מסך RADEON 4870HD X2 *חובה צורב DVD סטנדרטי אם אפשר בלי לפגוע בביצועי המערכת -> מסך 22 אינצ' (אם לכלול במחיר מסך 22 אינצ' אומר לוותר על רכיב שישפיע בצורה ניכרת על הביצועים אז אני אשאר עם המסך הנוכחי שלי 17 אינצ') ללא ציוד היקפי. לא רוצה: אוברקלוקינג לא איכפת לי מ: רעש, עיצוב, קירור (אלא אם כן קירור זה חובה למפרט כזה) תודה!

• 13 תגובות
    • 800 צפיות
  11. זה המפרט הערך שאני מעוניין לקנות : למשחקים, ולכללי המסך, 20-22" , לא מתוכנן OVERCLOCK חשוב לי שזה יהיה אינטל וחשוב לי שזה יהיה מ KSP האם זה משתלם המפרט, האם יש מעבד שיותר משתלם מבלי לעלות יותר מדי במחיר , והאם חסרים חלקים כגון גופי קירור ? דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11846 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8H61-M LE B3 (LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA, DVI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12311 זכרונות: DDR3 1333Mhz 1x4GB Corsair XMS3 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11909 דיסקים קשיחים: Samsung 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ http://www.ksp.co.il/hmain.php?…

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  12. אז ככה: אני מבקש את עזרתכם בבניית מפרט, בהתאם לבקשות הבאות: 1) המחשב מיועד למשחקים (חדשים) + עריכה גרפית (פוטושופ). 2) תקציב מתוכנן - 6,000 ש"ח. 3) העדפות/דרישות מיוחדות - צורב DVD, כונן פלופי ולפחות 1GB זיכרון. 4) אין צורך במסך, מקלדת, עכבר ורמקולים. 5) המחשב לא מיועד ל- OC. 6) מפרט בדגש על מחשב שקט. תודה מראש לכל המגיבים והעוזרים! נמרוד.

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  13. Started by elioz5,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי hd א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדרות גבוהות/ מקסימליות, full hd מתלבט לגבי גודל המסך. 27" או גדול יותר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  14. הנה מפרט שהרכבתי עם עזרה של כמה אנשים: מארז: Compucase CI-6613 300W לוח אם: Leadtek WinFast K7NCR18D מעבד: AMD Athlon XP 1700 - 0.13 micron + FAN זכרון: GeIL DDR 256MB 2700 - 333mhz כונן קשיח: Western Digital 40GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD כרטיס מסך: ATI Radeon 9500 PRO 128MB DDR, TV-Out,DVI,AGPx8 כרטיס קול: (ON BOARD) כ.רשת: (ON BOARD) מודם: Conexant 56K PCI Modem כונן תקליטורים: AOpen x 56 כונן דיסקטים: Panasonic 1.44 MB מקלדת: Genius KB-06X PS2 Heb/Eng עכבר: Logitech Wheel Mouse Optical OEM מסך: Samsung 753DFX חשבתי לקחת מארז אחר בגלל שלמארז הזה יש רק מאוורר אחד... תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. מעוניין במפרט של הכל כלול עד 1500 חריגה אולי עד 500 ש"ח מטרת השימוש הוא משחקים של ילדים בגילאים 12-10 אפילו המלצה למעבד טוב + כרטיס מסך ולוח מתאים האם זה מספיק טוב ? http://dealer4u.co.il/ProductDetails.asp?id=416 או שיש שם דברים לא טובים אשמע לקבל את עזרתכם בנושא תודה

• 8 תגובות
    • 666 צפיות
  16. מפרט בעיקר למשחקים כולל מסך 19" ללא ציוד הקפי (עכבר מקלדת רמקולים...) אזור קריות חיפה תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 593 צפיות
  17. המחשב צריך להיות של חברה טובה, חזק ,מהיר לשימוש רגיל -אינטרנט [הורדות] סרטים (גם באיכות גבוהה) ומשחקים פשוטים חשוב לי מאוד החברה והעמידות של המחשב תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 625 צפיות
  18. שלום, אני צריך בבקשה מפרט לעבודה עם קיובייס + קצת משחקים רק שאת הכרטיס מסך אני אשדרג בעתיד אחרי שיצאו הכרטיסים החדשים... לא כרגע...אז אפשר לוותר כרגע על כרטיס מסך...עכשיו, ראיתי את המפרט הזה: http://ivory.co.il/product.asp?productid=1289&CatCode= בגדול, הבנתי שהלוח לא משהו, ויש בו רק 2 חריצי זיכרון ודיברתי עם המוכר והוא אמר שהוא יכול לעשות לי את אותו המפרט עם לוח של MSI (עם ארבעה חריצי זיכרון, לא זוכר בדיוק את הדגם) + ספק של EZcool 500Watt + תוספת של עוד ג'יגה זיכרון ב1900 ש"ח וראיתי למטה שאני יכול לשדרג את המעבד לQ9300 בעוד כ210 ש"ח - סה"כ 2110 ש"ח וחשבתי להוסיף עוד איזה 2 ג'יגה זיכרון או לשדרג להארדיסק של 500 ג"ב (או שניהם) עד פחות או יותר 2500 +- השאלה אם זה שווה.…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום חברים, אני מעוניין לרכוש מחשב לגיימינג תחרותי + מסך. גודל המסך נתון לבחירתכם (אני עדיין משתמש ב 17 אינצ' כך שכל גודל מבחינתי יהיה שיפור.) להל"ן הפרטים: . מה התקציב המקסימאלי? 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב ? משחקי רשת כבדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Microsoft visual studio, eclipse CDT - לשימוש מזדמן ( לצורך לימודים.) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Unreal Tournament (2004 and 3) , Counter-Strike source -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) ש…

• 14 תגובות
    • 870 צפיות
  20. להרצת VMWARE בעיקר ועוד כמה תוכנות וירטואליות של ציודי תקשורת.. חשבתי על משהו כזה מעבד חזק 4 גיגה זיכרון 500 גיגה הארדיסק לוח-אמ טוב שתואם למעבד ולזכרונות אם כרטיס קול ומסך מובנה מארז וספק זהו אני לא צריך את כל המסביב אלא אם כן שכחתי משהו חשוב.. יש חיה כזו במחיר הזה? אפשר לחרוג טיפה.. אני פשוט כבר לא כל כך בקיא בכל החברות והדגמים ורציתי שתתנו לי משהו להתחיל ממנו תודה לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  21. שלום חברים, אני מעוניין לקנות מחשב בסביבות ה 3-5K ( כמה שיצטרך, אני לא מעוניין לחסוך אך גם לא מעוניין להוסיף סתם) אני הולך לעבוד עם Photoshop CS5, After Effects CS5 המון המון חלונות של אינטרנט, אופיס, תיקיות והמון דברים שירוצו כל הזמן המטרה שלי היא שלא יהיה לי אפילו לא שבריר שניה של מחשבה וטעינה - שהכל ממש יטוס פוטושופ, מעברים בין חלונות וכו'.. אני מתכוון אולי לשחק משחק או שניים (Call Of Duty ..) שיראו יפה וללא תקיעות. הארד דיסק: 1TB זיכרון : כמה שהכי הרבה נכנס .. 6 גיגה? DDR3 ? מעבד: מה שתגידו.. AMD/INTEL מה שישתלם יותר כרטיס קול: צריך כרטיס קול ממש טוב לרמקולים 5.1 שישפר את האיכות אפילו מארז: שחור שיהיה יפה מסך: 19 אינץ כונן DVD מעוניין שהמחשב יהיה שקט כמה שאפשר שלא ישמ…

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  22. Started by Windows,

שלום לכולם אני מעוניין במפרט לשרת (לחברת אחסון), טווח המחירים: 4000-5000 תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  23. מעוניין במחשב חזק ושקט דגש על השקט..לעבודות גרפיות, רינדורים בתלת מימד פלוס עבודה שקטה בעריכת אודיו. לא צריך ציוד הקפי, ישנו כבר דיסק קשיח 250GB SATA חדש ומסך 22 " חדש גם כן.. לא מתוכנן OC ומאוד רוצה שהמחשב יהיה ש ק ט זה כולל כרטיס מסך ללא מאורר רועש וכו'.. מתכוון להתקין מערכת הפעלה 64 Bit בכדי לנצל 4 GB של זיכרון. מפרטים יתקבלו בברכה בתקציב של עד 7000 ש"ח. תודה.

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  24. הי חג שמח אשמח לקבל המלצות למחשב חזק ואיכותי על כל רכיביו מבוסס AMD סביב ה3000 ש"ח לא צריך ציוד היקפי ברשותי מסך 22 אינץ מדגם פשוט ...(נקנה בזמנו משופר דיל) חשוב לי שהמחשב יהיה חזק / לא רועש / מארז וספק איכותיים כרטיס מסך חזק אך ללא אפליקציות שבכל מקרה לא אוכל להנות מהם אין לי ידע או רצון לעשות OC שאלה נוספת : אם כבר קונים 4 GB זכרון..מה עדיף שניים של 2GB קינגסטון.....או שמספיק קינסטון 3GB או שעדיף לקנות אחד של 2X2GB תודה מחר אני מעוניין לקנות תודה רבה וחג שמח

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  25. שלום, אח של גיסי מעוניין לקנות מחשב קומפלט כולל מסך ומדפסת בסביבות ה 3000 אלף שקל. המחשב ישמש בעיקר לאופיס ואינטרנט ואם אפשר אז גם משחקים. על כן אשמח לקבל מפרטים(רצוי עם לינק לאתרים מהם נלקחו) וזאת בשביל לאפשר לו לקנות את המחשב האופטימלי בשבילו.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.