עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מעוניין במחשב גיימניג התקציב הוא 7500 כולל מסך ואני מוכן לחרוג קצת באלף שקל שיחזיק 3 שנים בלי לגעת בחלקים וכדומה מבחינת רעש לא כל כך משנה אבל שהכרטיס מסך שיהיה לפחות nvidia gtx 1080(אפשרי גם ti עם נחוץ) תודה לעוזרים

2. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש לצורכי משחקים כגון call of duty 4 ודברים בסגנון.. שיעבוד מהר כמובן וכל הדברים הבסיסיים.. המחיר 4000 ש"ח הוא לא כולל מסך. ובנוסף לזה אני רוצה גם מסך בתקציב עד 1200 שקל שיהיה איזה 21 אינץ' אם זה הגיוני למחיר.. רציתי לקבל מפרט שהוא מומלץ לפי דעתכם למחיר הזה, והאם במחיר הזה אפשר לקנות משהו שיחזיק מעמד ויהיה מחשב טוב גם למשחקים כאלה.. תודה רבה רבה לעוזרים , יום טוב! נ.ב אם יש לך חנויות אמינות וזולות אני ישמח לקבל גם, תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  3. שלום לכולם. אני מעוניין לקנות עוד כמה ימים מחשב חדש כולל מסך 22" ללא ציוד הקפי אחר בסכום כולל של 3200 שח". אם אפשר שהמסך לא יעבור את ה1100 שח". אני מעוניין במחשב שרובו הוא לסרטים ואינטרנט אבל גם קצת למשחקים. שהמחשב יהיה מחשב שקט ומאוורר היטב. אשמח אם תראו לי פה אפשריות הכי טובות שאפשר בסכום שציינתי תודה רבה לכם.

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  4. שלום לכולם, רציתי לבקש כאן מפרט למחשב חדש. המחשב מיועד בעיקר לצפייה בסרטים, כך שאני מעוניין ב HD גדול (משהו כמו 500GB בערך) חשוב שיהיה מחשב חזק, שלא יתקע לי ודבר חשוב נוסף הוא שהמחשב לא יתחמם. ובקשר למשחקים, אני משחק בד"כ רק במשחקים הפשוטים כמו , FIFA, NBA, NFS וכו.. לא חורש יותר מדי. צריך שיהיה ציוד היקפי כלומר עכבר ומקלדת. תודה רבה =]

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  5. שלום, אני מעוניין במפרט למחשב שישומש לאופיס ואינטרנט בעיקר. אין צורך בכרטיס מסך, אני לוקח כרטיס מסך GeForce 6800GS שקיים אצלי כבר (PCI-E). בקשה מיוחדת: כולל מסך דק "19. דיי גמיש במחיר. חשוב שהמחשב יחזיק מעמד בערך 5 שנים לעבודות אופיס ואינטרנט ותוכנות לא כבדות במיוחד. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  6. טוב לאחר שקיבלתי ממכם מספר מפרטים למחשב גיימינג בעלות של עד 4000 ש"ח. הגעתי פחות או יותר ל-2 מפרטים שאני מתלבט בניהם ואשמח לקבל את עצתכם. מפרט A: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪991 קירור למעבד: Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם: Gigabyte GA-B85M-HD3 for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪398 מארז: Gigabyte LUXO X140 Black MidiTower ATX 1x 120 MM FAN TOOLESS + 500W Seasonic ECO כמות: 1 - מחיר: ₪479 קירור למארז: Raidmax 120mm Retail Quiet Fan כמות: 1 - מחיר: ₪14 זיכרון: Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב ח…

• 16 תגובות
    • 3k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? התקציב:עד 5000 ש"ח לנסות לנצל ולא לחרוג כלל,אין אפשרות לחרוג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? א)שימוש תדיר ב)בעיקר למשחקים *משחקים כבדים farcry 2,crysis ודו…

• 6 תגובות
    • 874 צפיות
  8. שלום לכולם! אני קונה מחשב ביום ראשון. המחשב מיועד למשחקים ובנוסף במסגרת המשפחה אנו רוצים להעביר קלטות וידיאו לדיסקים של דיוידי. יש מתנדב\ת לשבור את הראש וליעץ לי למפרט מתאים. פירוט לגבי כל חלק יתקבל בברכה תודה אמיר.

• 7 תגובות
    • 643 צפיות
  9. Started by Vertax,

שלום חברים, אני מתכנן לקנות מחשב חדש, אשמח למפרט.. להלן בקשותי: 1. תקציב: 2300-3000 בלי חריגה למעלה או למטה שימושי המחשב: בעיקר משחקים (פעולה - gta iv, crysis, prototype 2, ופעולה באינטרנט כמו sof וcs, בנוסף גם משחקי תפקידים כמו skyrim וwow) ודברים יומיומיים (אינטרנט, האזנה למוזיקה, הורדות וכו׳) לפעמים צפייה בסרטים ותוכניות אבל לא כתחום מרכזי. המחשב כנראה יתחבר למסך 19״ 1920*1080, אך כנראה שגם הוא יוחלף בהמשך.. אעדיף לשחק על הגדרות גרפיות גבוהות ככל שאפשר מדגיש כי אני מעוניין לקנות מחשב חדש לחלוטין, משמע אף חלק מתוך המחשב הקודם לא יחובר לחדש שכן הוא מועבר לאדם אחר אין צורך בציוד היקפי איך שום חשיבות לשקט, 1 מתוך 10 לא מתוכנן OC יש צורך במערכת הפעלה, אשמח להמלצתכם לגבי האם…

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  10. יש לי 3100 ש"ח (פלוס מינוס). אני מעוניין במחשב למשחקים בלבד (עם פחות דגש על הכרטיס קול). הכסף מיועד לחלקים הבאים: מעבד, לוח אם, כרטיס מסך, דיסק קשיח, זיכרון פנימי, ספק כח (יש לי מארז פשוט ללא ספק). אפשר להמליץ לי על המפרט הטוב ביותר שניתן להרכיב מהתנאים הנ"ל?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אני רוצה לקנות מחשב למשחקים ועבודה עם אפשרות שדרוג עתידי ושיהיה עמיד למערכת החשמל הישראלית (ספק נורמלי...) התקציב שלי הוא כ3500 ש"ח, אפשר קצת יותר אבל עדיף קצת פחות (: אני לא חושב שאעשה OC אי פעם תודה

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  12. טוב אני יודע שאני כמו ילד אבל אני רוצה מחשב חזק, כזה שיחזיק לפחות לעוד שנתיים שלוש וכזה שיריץ משחקים במקסימום FPS למשחקים של היום. אני לא יודע איך להסביר בדיוק אבל המשחקים שיש לי כרגע לא דורשים מחשב חזק אבל אני רוצה שהמחשב יריץ משחק שהדרישה שלו היא: Intel Pentium III 800 MHz or AMD Duron 800 MHz processor. 512 megabytes or more of RAM. 32MB 3D graphics card with Hardware Transform and Lighting, such as an NVIDIA GeForce 2 class card or above. (Recommended: 64MB 3D Graphics Card with Hardware Transform and Lighting, such as an NVIDIA GeForce FX 5700 class card or above.) אני רוצה שהוא יריץ אותו כמו the sims 1 על מחשב שיש לו מפרט כזה. כן אני יודע שאני חפרן אבל אני רוצה …

• 6 תגובות
    • 557 צפיות
  13. חשוב לי לציין: *שהמחשב יהיה מהיר, שלא אצטרך לחכות זמן רב עד שהווינדוס עולה עד הסוף, כשאני פותח עוד חלון באקפלורר, כשאני פותח/נכנס לתיקיה... בקיצור שיעבוד חלק, שיהיה מהיר, אמין ונקי בלי בעיות.. *הארדיסק כמה שיותר גדול, נגיד עד 200 ג'יגה *כרטיס מסך הכי פשוט, מובנה -האם כדאי לי לחשוב על נושא ה 64 ביט? או שזה ממש לא רלוונטי לצרכים שלי? / האם סמפרון עדיף לי? או פנטיום? -איפה כדאי לקנות? מה דעתכם על KSP, אייבורי, או אולי האם כדאי לקנות בכלל מאחד שהוא קונה מ "מידיקום"?.. על מי אפשר לסמוך? על מי לא? מי נחשב להכי אמין? מי נחשב הכי לא? חשוב לי לציין שנית שהמחשב יהיה אמין ללא תקלות כפי שציינתי מקודם במידה וחלק מהמידע עלול (חלילה) לפגוע במישהו מכל סיבה שהיא, אשמח לקבל את התשובות בפרט…

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  14. היי, אני מעוניין בהצעת מפרט למחשב סלוני המיועד לקליטת טלויזיה ווידאו ועיבוד ועריכת החומר (וכמובן שאר הדברים כמו השמעת מוזיקה וסרטים, גלישה וכו'). אני מעדכן את המחשב הישן שלי ורוצה להחליף לוח אם CPU כרטיס מסך (צריך אחד שתומך בכניסת וידאו VIVO וגם חזק מספיק לעריכה סבירה) זכרונות טווח המחירים שלי 2500- 3000 ש"ח תודה רבה

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  15. אהלן אנשים, ידידה טובה שלי מעוניינת לרכוש מחשב נייח חדש לשימוש ביתי. מדובר במחשב שמיועד לגלישה באינטרנט, מוסיקה, קצת סרטים [אפילו לא בטוח אם בHD, אבל נניח שכן] ומשחקי אינטרנט בסיסיים אולי יכולות בסיסיות להריץ sims3. התקציב הוא 2000 ש"ח. אין צורך בציוד היקפי ו\או מסך. ניתן לחרוג קלות מהתקציב עד 2500 ש"ח. רצוי כמה שקרוב לאזור ה2000. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  16. שלום, ראשית הנני חדש בפורום - תודה מראש לכל העוזרים. מעוניין במחשב שישרת בעיקר לצורך עבודה משרדית, אך גם לצפיה בסרטים ותמונות. אני מעוניין שיהיה אפשרי לבצע עריכת וידאו בסיסית, וכן עריכת תמונות בסיסית בפוטושופ (אני לא משתמש "כבד" - אך רוצה שתהיה אופציה לעריכה בסיסית). לא ישמש למשחקים. 1. מה התקציב המקסימלי? 2.5-3 K עדיף לנסות להתכוונן לכיוון הזול יותר. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - פורט בכותרת. * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? יש לי מסך 1024X768 בגודל 19" של AOC אך בעתיד אשדרגו. בנוסף שתהיה אופציה לחיבור לLCD 40 לצפיה בסרטים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו …

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  17. Started by blanco,

האם אני צריך משהו מיוחד? מה לקנות ? תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  18. שלום לכל חברי הפורום אני מעוניין במפרט למחשב חדש 1. התקציב: 2000 עד 2500. 2. השימושים הצפויים של המחשב עבודה משרדית (לצורך פרנסה) וגם ביתית, אינטרנט, אופיס/וורד, סרטים והורדות באימיול. אלו השימושים העיקריים. ללא משחקים, אבל אני משתמש לפעמים בסימולטור להטסת מסוקים שנקרא REALFLIGHT G4 * המחשב הולך לעבוד מס' ימים ברציפות בגלל אופי העבודה וגם בגלל ההורדות. * הרזולוציה של המסך היא 1920X 1200 (מסך סמסונג 26 אינצ') שמגיע עם כניסות DVI' HDMI למחשב תתחבר מערכת סאונד של 5.1. 3. ללא צורך בציוד היקפי. 4. זקוק גם לצורב DVD. 5. אני צריך את המחשב עם מערכת הפעלה (רצוי WINDOWS 7 בעברית. אני צריך גם תוכנת אופיס, אבל לא בטוח שהתקציב יספיק...) אני לא יודע מה ההבדל בין מערכת הפעלה 64 …

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  19. כמובן אני מעונין בכמה שיותר זכרון\ HDD , צורב DVD חובה - לא מעניין DAUL LAYER לא קריטי .. מעבד אני לא יודע יש בתקציב הזה כפולי ליבה אבל בכל זאת ... תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  20. שלום, כפי שציינתי בכותרת, אשמח אם תמליצו לי על מחשב נייד לגיימר הממוצע - מחשב שיוכל להריץ משחקים מהדור הנוכחי בלי לבייש את בעליו. התקציב שלי הוא עד 7000 ש"ח, חריגות של כמה מאות שקלים מקובלות. חיפוש מהיר שעשיתי בזאפ העלה את האפשרות של המחשב הזה: Toshiba Satellite A300-15C מה דעתכם? אודה לכל המגיבים.

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  21. אפשרות לחריגה עד 200 שקל זמן סוללה כמה שיותר ארוך אם אפשר שיריץ את המשחקים של היום קל משקל - חובה תצוגה ברורה זיכרון - מעדיף 2GB הארד דיסק - כמה שיותר גדול תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  22. מעוניין במחשב לשימוש ביתי שגם יריץ משחקים עדכניים בהגדרות בינוניות -לדוגמא gta v מוכן להשקיע עד 2800 ש״ח, ניתן לחרוג במידת הצורך עד 200 שח, לא צריך מסך. לא מעוניין באוברקלוק. המפרט צריך לכלול גם עכבר ומקלדת אלחוטיים פשוטים ורמקולים פשוטים. אשמח גם להמלצה על חנות אמינה עם מחירים טובים. תודה!

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  23. התקציב המקסימלי הוא 1500 ש"ח הוא בשביל אבא שלי המטרה זה רק לעבודה באופיס וגלישה באינטרנט לא צריך ציוד היקפי ולא כונן DVD (יש לי כונן) חשוב שיהיה כונן דיסקטים. עדיף שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט ושהוא יחזיק כמה שיותר שנים (המעמסה עליו היא לא גבוהה) עדיפות לחנויות באזור ראשון לציון תודה לעוןזרים!

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  24. מעוניין במפרט למחשב עד 2500 שקל המחשב נועד לבית הורי לא נועד למשחקים אלא להשמעת שירים סרטים,גלישה באינטרנט ,וחבילת אופיס אשמח לקבל מפרט מעניין

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  25. Started by etai,

שלום לכם חברים,אני צריך עזרה קטנה.. אבא שלי מתכנן לקנות מחשב שיהיה בעיקרון של אחיי הקטנים אבל גם בשבילו אז ככה שהוא יהיה דיי חזק לעבודה עם משחקים וגם מהיר בשביל לעבוד עם תוכנות.. התקציב זה עד 3500 שקל משהו כזה לא כולל מסך... מקווה שתעזרו כי אני לא יכול לעזור לו כ"כ משום שאני לא מבין בהרכבת מפרטים.הוא רוצה מעבד טוב עם כרטיס מסך שיסחוב וזיכרון טוב.. תודה רבה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 645 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.