עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, המחשב הוא לבית, ירוצו עליו בעיקר דפדפן, אופיס, אולי פוטושופ. השאלון: * מטרות המחשב? דפדפן, אופיס * גודל המסך? יותר מ-15", כמה שיותר גדול, יותר טוב * משקל רצוי? לא משנה בכלל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ממש לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) הייתי רוצה לפחות יציאה אחד של USB3.0 * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא משנה, גם ככה הכל עובר לענן * כונן CD/DVD? צורב? אפשר, אבל אם אין והמחשב טוב מאוד, אז אפשר לוותר * כונן Bluray? ממש לא צריך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב, יש לי רישיו…

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  2. מעוניין במחשב מאוד חזק המלצות חנייות באזור תל אביב... 052510232 אם יש לכם מקום מומלץ או מערכים כאלו אשמח לדעת

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  3. אני זקוק למחשב חדש על כל מרכיביו. הבנתי בתחום בינונית. המחשב הינו לשימוש ביתי + משרדי, לא למשחקים, אך עם RAM חזק וקישוריות טובה לשאר המרכיבים כי אני מריץ אפליקציות רבות במקביל. חשובה בעיקר מהירות, וכן דיסק קשיח בגודל בינוני-גדול. לא מתכנן לעשות אובק-קלוקינג. חשוב גם שיהיה שקט למדי, כי ממוקם בבית קטן. בהקשר זה, מצ"ב מפרט מאתר YNET שופס, שקרץ לי בשל המחיר הנמוך. מבקש חוות דעת מומחי הפורום ו/או הצעות משל עצמם. http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/groupsalesproduct.aspx?came=328&CategoryName=Computer_Systems&AuctionId=7301497 תודה, ליאור

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  4. הלכתי גם לבאג וגם לאופיס דיפו, אמרו לי שלא מוכרים מחשבים ניידים ללא מסך מבריק.. אני פשוט לא מבין מה הרעיון במסך מבריק.. השתקפות בכל מקום - פשוט סיוט. אלו הדרישות: 1. מה התקציב? 5000 ש"ח 2. מטרות המחשב? סטודנט, תוכנות אופיס, אולי סרטים ומוזיקה, אינטרנט. 3. גודל המסך? 15 אינץ' לא מבריק 4. משקל רצוי? רצוי לא כבד. 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף שכן 6. יציאות מיוחדות? אין דרישה מיוחדת. 7. בלוטות? עדיף שכן 8. גודל מינימלי של כונן קשיח? 120 + 9. צורב DVD? רצוי - לא הכרחי. 10. האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא 11. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהיא ? חברה אמינה שלא יהיה כאב ראש לממש אחריות. 12. מרכת הפעלה BuiltIn עדיף שלא.. כי יש לי כבר עותק חוקי תודה!

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  5. שלום, מעוניין לרכוש מחשב 14 אינטש נייד עם כונן דיוידי, לסטודנטית, חשוב שהסוללה תחזיק הרבה זמן ושהוא יהיה קל. מעבר לכך שיהיה מינימום 4 גיגה זיכרון פניני לפחות 500 גיגה הרדיסק ויציאה של HDMI, מצלמה קדמית טובה, התקציב עד 3000 שח. אני יותר נוטה לכיוון של ASUS.מצאתי מחשב של אסוס כזה אבל הבעיה שאין לו כונן אופטי, וכל המחשבים באים היום עם ווינדוס 8, אני מעדיף 7. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  6. שלום! אני מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב של כ 5000 ש"ח (אם חייב, אוסיף עוד קצת) צרכי המחשב העיקריים הם עבודה - אופיס ואוטוקאד. אני לא בדיוק יודע איך להתחיל כי בשוק יש "שפע" רב... אשמח לקבל עצה לדגם ומפרט כי העניין דחוף תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום. ברצוני לקנות מחשב נייד.התקציב- עד 2600 שקלים .אם יש אפשרות, הייתי מעוניין שהוא יריץ WOW, ואף באיכות נמוכה, אני מודע לכך שWOW פועל יותר על חשבון המעבד ולאו דווקא הכרטיס מסך ולכן הייתי רוצה לדעת מה דעתכם כיוון שהניסיון שלי עם מחשבים ניידים הוא אפסי. אין לי העדפה לגבי גודל המסך או המשקל (לצורך העניין נציין ~15" ו2.5 קילו?). מבחינת סוללה גם כן אין לי העדפה מיוחדת, אך סוללה בעלת מספר תאים עם טווח לכ-6-7 שעות תתאים מצויין.אין לי צורך מיוחד בבלוטות. מבחינת כונן,150-250GB יתאים מצויין. מבחינת צורב DVD - כן, הייתי רוצה אחד מצורף. לא נדרשת אחריות בין-לאומית. הייתי מעוניין במחשב מתוצרת HP או DELL אך העניין הוא לא חובה. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  8. אהלן אנשים, בעוד כחודש אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב באונ' וברצוני לקנות מחשב חדש. אחרי הרבה התלבטות החלטתי כי ברצוני לקנות מחשב עם מסך 15 אינצ'. עיקר מהות המחשב היא ללימודים [תכנות], לכן אני מחפש שיהיה נוח להשתמש במקלדת שלו ושאזור המקלדת לא מתחמם יותר מדי. [לכן גם העדפתי הטבעית היא למעבד i5]. כמו-כן אני מעוניין במחשב שיהיה בעל כ. מסך איכותי מספיק להריץ משחקים ברמה בינונית-גבוה. התקציב שלי הוא 4000 ש"ח. עד עכשיו הייתי נעול על הDell vostro 3550, שנראה טוב. הבנתי שיש לו איכות בנייה טובה, אך ממה שראיתי, הוא מצויד בכרטיס מסך RADEON HD6630M, ותהיתי - מהם ביצועי הכרטיס בהשוואה לNvidia GT525M 1GB, ול-Nvidia GT540M? האם הוא חלש משמעותית מה-525? ומה-540? מכיוון והכ. מסך קצת מבא…

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  9. היי אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש עד 1700 ש"ח מקסימום להלן הטופס: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס בעיקר), משחקים (קלים), צפיה בסרטים הורדת סרטים, * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) שיספיק ליום לימודים באורך 7 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי שיהיה HDMI * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500 ג'יגה * כונן אופטי? צורב DVD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לפחות 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס ר…

• 8 תגובות
    • 851 צפיות
  10. שלום לכולכם! אני מחפש מחשב נייד בתקציב של עד 5500 שקל, חזק, עמיד , קל כמה שיותר וכמובן כמה שיותר אסטאתי. אחד שיריץ לי משחקים חזקים על HIGH, משחק כמו GTA IV . אני צריך את המחשב הזה ל4-5 שנים הבאות ככה שאני צריך שהוא יהיה כמה שיותר טוב, חזק , עמיד ואיכותי. אני מחפש מהחברות LG , HP , ASUS , GIGABYTE . חשוב חשוב חשוב לי שזכרון הRAM יהיה לפחות 3 GB ושהכרטיס יהיה חיצוני וחזק (כמובן) בלפחות 512 מגה. הכונן הקשיח צריך להיות בנפח של לפחות 200 ג'יגה (רצוי 500) אני צריך אותו גם כמה שיותר קטן כי החדר שלי גם ככה קטן.. והמחשב הנייח שלי לא עוזר לנפח של החדר.. רק המסך יושב על הספרייה ולוקח לי ממנה חצי.. אז אני צריך אותו חזק, עמיד, איכותי, קל, יפה, וכמובן כמה שיותר קטן תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  11. שלום אני נוסע לשוויץ ויש באפשרותי להביא מחשב נייד לארץ ואני מעוניין להחליף את הנייד שלי ..הנטבוק שלי ששימש בעיקר לגלישה/סרטים/קצת אופיס אולי/העברת תמונות ...במחשב חדש הדרישות הם לא רבות כמו שכתוב למעלה אולי אפשר להוסיף לזה קצת משחקים call of duty וכאלה אבל לא רציני בכלל,נקרא לזה שזה לא יבוא בהשקעה רצינית כי זה לא העיקר. העיקר זה שהמחשב יעבוד טוב וישקול כמה שפחות! התקציב הוא עד 2500 שקל * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (call of suty ..לא כבדים כמו GTA זה ברור), צפיה בסרטים שאוכל לצפות גם בHD, * גודל המסך? לא גדול כי אני לא רוצה מחשב גדול בכללי אבל גם לא קטן פיצי * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? כמה שיותר ..8 שעות+ * האם יש צורך ביצי…

• 37 תגובות
    • 3.4k צפיות
  12. Started by the_lighting,

אני מעוניין במחשב נייד ללימודים וכמו כן גם לשימושים ביתיים לכן אני צריך גם תחנת עגינה למחשב! שיהיה כמה שיותר קל ודק אבל שלא יהיה 10' שיהיה לפחות 12' לא חשוב לי מערכת הפעלה. שהסוללה תחזיק יחסית המון ומעבד חזק. תקציב עד 4000 כולל תחנת העגינה(אני לא ממש יודע כמה תחנה כזאת אמורה לעלות אז תאירו את עיני) תודה מראש חשבתי על הנייד הנ"ל ASUS UL20A-A1 SU7300 1.3Ghz 2GB 250GB

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  13. Started by aarrek,

שלום , אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לנציגת שיווק. המחשב אמור להיות חזק כי יציג תכנים כבדם ורבים. איזה מחשב מומלץ ? Lenovo - DELL ? איזה דגם מומלץ ? מישהו הציע לי את ה-Dell Vostro 1520 . תודה מראש

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  14. היי, אני לא ממש מבין בכרטיסי מסך של מחשבים ניידים וזה גורם לי לבלבול (אני למשל לא יודע אם 8400 יריץ בצורה סבירה משחקים כמו call of duty לדוגמא...). * מטרות המחשב: צפיה בסרטים משחקים (כבדים): חשוב לי שהמחשב יוכל להריץ משחקים כמו פרו אבלושן , קרייס, הלף לייף , ביושוק. * גודל המסך: 13-15 * משקל רצוי: לא כבד מידיי * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כדאי * בלוטות: כן * גודל מינימלי של כונן קשיח:120GB ומעלה * צורב DVD:כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית:לא מבין בזה. העיקר שיהיה למי לפנות כשיהיו תקלות, ושלא יהיה מצב כמו עם לנובו שיש להם במרכז רק את הטכנאים בגבעת שמואל וצריך לרוץ לשם כל פעם. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא ממש. כמו כן אני מעוניין לדעת איזה כרטיס מסך עולה בדרגה א…

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  15. Started by CJohnny,

שלום, אבא שלי החליט שהוא רוצה להתחיל להתעסק עם עולם המחשבים וביקש ממני לברר עבורו מחירים לחמשבים. שימושיו יהיו יומיומיים לחלוטין - אופיס אינטרנט סקייפ סרטים וומזיקה יש לציין, שמכיוון שאני "אחראי המחשבים" בבית, סביר להניח שאגנוב לו אותו לשימוש שוטף. חשוב ! WINDOWS 7 ירוץ חלק. רצוי שיהיה HDMI שנוכל לחבר לטלוויזיה בסלון. לא יודע כמה חשוב המשקל וכו', הרי שזה יהיה מחשב נייד בייתי. כל המהות הוא שיהיה אפשר להשתמש בו בכל רחבי הבית. התקציב במקור הוא 3500+- ראיתי את הנייד הבא: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=1340 ממש התלהבתי. נתונים טכניים מאוד גבוהיים, מתאים בול, ובנוסף לכך - בעל מקשים גדולים ומסך גדול (אבא שלי כבר די מבוגר). מה יש לכם להציע ?

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  16. שלום לכולם.ן אני מתלבט מזה זמן רב לגבי מחשב נייד חדש. ברשותי Lenovo Thinkpad עם מעבד core i5 מדור 8 ו - 12GB זיכרון, 256GB דיסק. המחשב הזה סוס עבודה. למרות שאצלי 7 שנים, מרביץ, אבל מה לעשות, הגיל עושה את שלו. הדיסק קטן לי מדי, המעבד מתחיל להתעייף, הזיכרון סביר בלבד, ומדי פעם צץ מסך כחול. מלבד שימושים בסיסיים שלכולנו יש, אני משתמש במחשב כדי לבצע עבודות של ניתוח נתונים. אני משתמש הרבה ב - R, Python. כמו כן מפעיל תוכנות מתמטיות וסטטיסטיות ומדי פעם כותב טיפה Java. כמו כן אני כותב הרבה מצגות עם נוסחאות ומסמכים ארוכים. זה צורך זיכרון לפעמים. אני מעדיף מסך 14 אינץ' ואם צריך אחבר לתחנת עגינה. מוכן להתפשר על יותר גדול אם המחשב ממש שווה את זה תמורת המחיר. המחירים של המחשבים החדשי…

17. Started by dudidudu,

* מטרות המחשב? : עבודות משרדיות אינטרנט ואופיס, אוטוקאד, צפיה בסרטים. ואולי בעתיד ארצה להתקין משחקים קלים כגון התקנת pes. * גודל המסך. לא כזה חשוב לי, שיהיה נוח לצפייה ולהתעסקות במחשב לאורך זמן. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא כזה מבין בזה, מה שנראה לכם לאור הדרישות שלי, מעדיף רזולוציה גבוהה ואיכותית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משהו מיוחד * משקל רצוי? שיהיה קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) שעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום, מעונין במחשב לצורכי פנאי (אינטרנט) ועבודה. אין דרישות ספצפיות מטורפות מהמחשב. מכיוון שאחד השימושים העיקרים הוא אינטרנט מעונין בכרטיס רשת טוב. תקציב: 2000 ₪ חריגה מקסימלית: 200 ₪ מאיץ גרפי : לא מחשב למשחקים, כרטיס מובנה יספיק אני מניח. מסך: גודל מינימלי 14 אינצ' רשת : צריך כרטיס טוב, אחד השימושים העיקריים של המחשב הוא אינטרנט. סוללה : יש איזו עדיפות לניידות המחשב אבל לא משהו קריטי. חנות : עדיפות למרכז תודה רבה

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  19. אני ארכוש את המחשב בארץ. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט וסרטים, קצת משחקים קלים * גודל המסך? עדיף 15.6 אך אפשר 14 במידת הצורך * משקל רצוי? שיהיה סביר. לא צריך נוצה אבל גם לא פיל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL \HP\ LENOVO תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  20. שלום, אני מעונין לקנות נייד עם מגבלה של 6.5-7K שישמש למגוון ישומים כולל סביבות פיתוח שונות לתכנות (לא למשחקים) הדרישות המינימליות הן: - כרטיס גרפי עצמאי ולא אינטל שצורך מהזכרון ראשי. - 1GB זכרון - Wi-Fi. - מעבד רגיל - לא סלרון. אין חובה ל BlueTooth חשבתי על Dell ו IBM כחברות מוכרות וטובות (גם מנסיון אישי) על איזה דגם אתם ממליצים ולמה כדאי לשים לב, ערכות שבבים דגם מעבד וכולי. מה ההבדלים בין הדגמים השונים למעבדים 735, 740, 760 וכו'

• 31 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. אני רוצה מחשב שיריץ משחקים לא בצורה הכי מושלמת אבל שעדיין יריץ אותם סבבה. תקציב לחוץץ מאד ואיך הכרטיס hd3650 מריץ משחקים בניידים? תודה רבה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  22. שלום שלום, אני מעוניין במחשב נייד לאבא =) 512MB DDR RAM פנטיום M דותן, שיהיה מהיר, או מעבד אחר... שיהיה מהיר.... שיהיה קל ותודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום לכולם , אני מעוניין במחשב חדש אבל פשוט בתקציב הנמוך שציינתי . אציין שאין צורך ברמקולים+עכבר+מקלדת+מסך . מתארגנים כמה חבר'ה לקנות למקלט בצפון . המחשב מיועד לשימוש אינטרנט על מערכת XP ומשחקי רשת פשוטים לילדים . אולי בעתיד אני אארגן כרטיס מסך PCIE אז עדיפות שיהיה סלוט כזה . חנויות רלוונטיות למפרט : KSP או אייבורי . תודה למי שעוזר .

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  24. בגדול המחשב הוא לגיימרים קלים ולעבודה משרדית: מעבד Intel Core 2 Duo E7400 Box ¤656 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7400 לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L ¤284 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39264 כונן קשיח Seagate ST3320613AS 3.5" 320GB SATA2 16MB ¤237 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3320613AS זיכרון Mushkin DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 SP ¤119 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=991558 כרטיס גרפי Club3D nVIDIA GeForce 9400GT Silent 512MB DDR2 PCIe ¤251 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGNX-HG942 מארז כולל ספק JSP-TECH N-630B 400W ¤224 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=N-630B סה"כ מחיר לכ…

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  25. Started by zeevlevi,

אחים שלי אני מבולבל ולכן נתתי לכם המומחים לעצב לי מחשב ב-7000 ש"ח כמו שאתם רוצים לא חשוב לי החברות אני צריך את המחשב למשחקים ועבודות אני סטודנט. וגיימר

• 13 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים