עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב חדש בתקציב גמיש של 5000 ש"ח. כמה הערות: 1. שיהיה Conroe. 2. לא מתוכנן OC. 3. 2GB זיכרון. 4. אני מתכוון לעבוד עם תוכנות עריכת מוזיקה בעיקר, ולכן כרטיס קול יקנה בנפרד. מה שכן, אני רוצה לוח אם עם כניסת FireWire. 5. אני ממש לא גיימר, אבל הייתי שמח להריץ איזה משחק פה ושם. 6. ספק טוב. 7. מארז בעיצוב לא מצועצע, עם פנל שקוף, כניסת USB,FireWire, Audio קדמית עדיף בחלקו העליון של המארז והכי חשוב שיהיה בעל קירור טוב ושקט ויהיה רחב מספיק כדי להכיל בתוכו את ה-Zalman 9500Led שכבר יש לי במחשב הקודם. כמו כן, אני מתכנן להרכיב את המחשב בעצמי ולכן ניתן לקנות את החלקים במגוון מקומות. אין צורך במסך, מקלדת + עכבר, כוננים אופטיים מאחר ואת הציוד הזה אני מעביר מהמחשב…

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  2. שלום לכולם, . מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח ללא מסך עם מסך 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מה שבא, ברוך הבא! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע: 1280x1024 בהמשך: 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שניתן לסחוט מהמפרט, אך יחד עם זאת…

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  3. ההודעה נערכה דרוש מפרט בעיקר לשימוש רגיל ויומיומי של המחשב בעיקר לשמיעת מוזיקה ולגלישה באינטרנט. בעיקר דרוש נפח זכרון פנימי גדול וכמו כן נפח של כ 80 גיגה. המעבד ולוח האם לא צריכים להיות מפוצצים משהו. רק מחשב שירוץ מהר בלי יותר מידי בעיות ובאגים. כל שאר הדברים שיהיו סבירים. בלי מסך. תודה רבה לעונים..

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Tomerb1,

שלום לכולם אני מעוניין בלקנות מחשב בתקציב של 5500 שקל למשחקים לא כולל ציוד היקפי... יש לי כמה שאלות. האם כדאי היום לקנות מחשב או לחכות עוד כמה חודשים שיצאו הכרטיסי מסך geforce 8300 וכל זה... [סדרת dx 10] תודה לעוזרים או למנסים [= נ.ב לא מתוכנן לעבור oc

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  5. Started by BenBezalel,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מערכת חדשה בתקציב של 4K ורציתי לשאול מה אתם חושבים על המערכת הבאה: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM+Arctic Cooling Freezer 7 Pro Asus P5Q Pro מארז: Raidmax Sagitta + Window Black 2x120MM+1x80 LED NO PSU Arctic Cooling AF12025L 120mmX2 Thermaltake 500W TR2 RX 140mm Dual 12V Rails Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DHX DDR2-800 CL4-4-4-12 WD 250GB SATA II 16MB AAKS Sparkle 9800GTX+ 512MB DDR3 HDMI Retail Edimax Lan Card 10/100 PCI מחיר 4272ש''ח ב-TMS האם המחשב יריץ חלק משחקים כמו Flight Simulator X? הצעות לשיפור יתקבלו בברכה.

6. Started by liadgal,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (כבדים שלוקחים הרבה משאבים מהמעבד), מולטימדיה, תכנות וגלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מחשב שמיועד להריץ על האיכות הכי גבוהה את כל ה…

• 16 תגובות
    • 3.6k צפיות
  7. שלום ותודה על ההתייחסות קודם כל.. אז ככה אני מעוניין במספר פריטים מוגבל אך קריטי : מעבד , זכרון , לוח אם , הרד דיסק , מארז +ספק ,ואם נכנס קירור למעבד. אשמח אם המפרט יורכב מהחנות - נועה מחשבים www.noacomp.co.il כי היא באיזור הצפון . אבל אני לא מבין גדול במותגים החדשים , אני מעוניין בכרטיס מסך שייתן ביצועים טובים ביחס למחירו אבל שלא יהיה יקר מדי. מעבד לפחות מעל 4500MHZ (לא משנה אם אינטל או amd) זכרונות טובים ומומלצים לפחות 2 ג'יגה , ולוח אם טוב , לגבי המארז חשוב לי שיהיו לו אופציות אוורור טובות , ז"א מאווררים או לפחות אופציות למאווררים מגוונות ללא מודינג שאני אצטרך לעשות עם ספק איכותי.. תודה שוב

• 9 תגובות
    • 819 צפיות
  8. מעוניין במפרט חסכוני בחשמל ושקט 5000 ש"ח לא כולל מסך אבל כן כולל כרטיס לכידת וידאו לחלונות XP ( עם הכנה ל VISTA ). למטרות : משחקים. הקלטת וידאו. מינימום: דיסק 320GB. זיכרון 2GB. DUAL CORE. כרטיס מסך מדרג ביניים. ללא OVERCLOCKING תודה רבה

• 7 תגובות
    • 572 צפיות
  9. HD 80G,ללא צורב,לוח אם משהו טוב עם אפשרויות שידרוג בעתיד.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. מצרף את הקישור לדיון הישן.

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  11. שלום לכולם אני מחפש לקנות מחשב חדש: השימוש שלו יהיה גרפיקה ומשחקים. התקציב שלי הוא עד 4,000 ש"ח כולל מסך ושאר הנלווים.(העדפה למסך 19 אינטש). תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 477 צפיות
  12. אני אשמח אם תוכלו להמליץ לחבר שלי על מפרט והייתי רוצה שתגידו לי איפה לקנות ויש לי שאלה קטנה למה אתם לא הוספתם ספק של 450 או 525 WATT של חברות כמו ENERMAX או CORSAIR ?

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  13. Started by gspot5566,

שלום יש לי כיום בטקסי בוקס ואני מעוניין להחליף למחשב מדיה סנטר עם xmbc אני רוצה להיות מסוגל להריץ כל תוכן עד רמת בלורי מלא משחקים לא מעניין אותי חשוב לי שהסאונד יהיה ברמה גבוהה כי זה יחובר למערכת איכותית מאוד (רסיבר פלוס רמקולים בשווי 12k) צריך להיות שקט כמה שיותר מבחינתי לא רוצה להרגיש שיש לי מחשב בסלון מארז צריך להיות קטן כזה שמתאים לשים במזנון ולא נראה כמו מחשב מכוער. לא חייב משהו מיניאטורי אלא פשוט סדר גודל שנכנס במזנון, לא יותר גבוה מ18 ס״מ שיהיה מקום להרד דיסק פנימי אחד כרטיס רשת אלחוטי תקציב - הייתי שמח שזה יהיה עד 1500 אבל אם נושא הסאונד גורם לחריגה או משהו כזה אני יכול לחיות עם זה. בוא נגיד שעד 2500 מקס תודה מראש לכל המגיבים

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  14. אין צורך במסך. מעוניין לקנות את המחשב בKSP או ב skypc. המטרה בגדול של המחשב היא שישמש לאינטרנט ומשחקים בינוניים בסביבות 4-5 שנים. תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 766 צפיות
  15. המחשב בעיקר לצורכי עבודות משרדיות (אינטרנט - הורדת קבצים וגלישה, אופיס), צפיה בסרטים (לא מתחבר לטלויזיה בסלון וגם לא למערכת קולנוע ביתית - אין צורך לשים כרטיס קול מקצועי אם יש כרטיס בינוני ONBOARD יתקבל בברכה במידה ויש בהדל של שמים וארץ בין כרטיס נפרד ל- ONBOARD בהפרש מחיר מצחיק יתקבל בברכה. יש לציין שלא מתבצעות הקלטות למיניהן עם הכרטיס או דברים כאלו), עריכה גרפית ברמה בסיסית (עריכה בפוטושופ ברמה בסיסית ועריכת סרטים גם ברמה בסיסית - הוספת סאונד לתמונות, חיתוך קטעים וכו' - יש צורך בFIREWARE ON BOARD) מבחינת ציוד היקפי נדרש: צורב DVD (שיהיה תואם בצבע למארז - שחור), מקלדת ועכבר אופטי לא אלחוטיים משהו במחיר סביר ואמין (מייקרוסופט, לוג'יטק) אם יש בצבע שחור זה יהיה נחמד אין צור…

• 12 תגובות
    • 922 צפיות
  16. שלום! אני מעוניין לקנות מחשב חדש . לפני הכל אם יש מישהו שמבין בהאקינטוש ויכול להתאים לי בבקשה מערכת תואם -מבורך! אוקי הצרכים שלי הם אלו: קנייה מחנות KSP בלבד ,מעבד אינטל (דרישות מלמעלה ) מארז HTPC , הצרכים שלי הם : אינטרנט ואופיס בסיסי . צפייה בתוכן HD ברמה גבוהה -סרטים עם סראונד ואיכות תמונה רצינית . אני מתכוון לחבר את המחשב ישירות למסך הטלויזיה שלי בHDMI תקציב עד 2500 שקלים חדשים! תודה לעוזרים!!! *חשוב לציין : יש ברשותי מחשב ישן שאין טעם לשדרג אז אני לוקח ממנו 850G הרדדיסק ככה שאין בעיית מקום. ואם יהיה צורך כרטיס מסך של אסוס 4500HD ,וצורב DVD והמשחה הטרמית מכיוון שאני יריב על המעבד את הקירור הישן שלי TT ביגטייפון VX והמשחה הטרמית מכיוון שאני יריב על…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. חשיבות למעבד חזק וללוח אם טוב

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  18. Started by nati86,

שלום לכולם, אני מעוניין במפרט הכולל: מחשב INTEL + מסך 19" (שלא יהיה WIDE), כמו שמצויין בכותרת הסכום הוא עד 5700 ש"ח. השימושים שלי הם גלישה באינטרנט, הורדות, צפייה בסרטים וקצת משחקים (אני לא גיימר כבד). חשוב לי שהHD יהיה בנפח גדול, כמו-כן הRAM, ושהכ. מסך לא יהיה SHARED. תודה מראש לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  19. Started by osher_co,

שלום לכולם , אני רוצה לקנות מחשב I3 אינטל הכי פשוט שיש הכל מובנה על הלוח מתרת המחשב היא אינטרנט. 4 זיכרון עדיפות 500 גיגה ארדיסק ללא מסך. תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  20. שלום, אני צריך המלצה למחשב אופטימלי בשווי המחיר 3000-3500 ועדיף שיהיה חזק בכל האספקטים ולא התמקד לדוגמא ספציפית רק בכרטיס מסך. תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  21. שלום רב, אני צריך מפרט למחשב בשווי 4500 ש"ח רק בשביל משחקי מחשב, כולל מקלדת ועכבר (המסך לא חייב בהכרח להיות שטוח, המחשב צריך להיות בעל כרטיס מסך מצויין להרצת משחקים "כבדים" וכמובן בעל הרבה זיכרון). תודה מראש לכל מי שעוזר. Darkemor

• 7 תגובות
    • 976 צפיות
  22. אני מחפש לקנות מחשב חדש (כבר 3 שנים אני עם נייד של HP שמקרטע לי והחלטתי לקנות גם נייח שיהיה למשחקים בין היתר). התקציב נע בסביבות ה-3500 ש"ח (לא כולל מסך). 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך זה תמיד טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה ממש נחוץ אז עד 200-300 גג... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר אבל גם לכל השאר, סרטים ועבודה.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo 3, MW3, ועוד.. …

• 9 תגובות
    • 982 צפיות
  23. Started by Ronfer123,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב לגיימינג, תודה לכל העוזרים 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. league of legends battlefield 3 Rage -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd 1920-1080 מסך 24.5 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:GO ועוד משחקי פעולה/הרפתקאות עדכניים (כדוגמת COD: WW2 ודומיו ועוד). פחות מכיר בעצמי, המחשב מיועד לאחיין. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך ירכש בנפרד, אז אם יש הכוונה שצריך בשביל המסך, אשמח לקבל.…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל אך הכיוון לחסוך . ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד+פיתוח אפליקציות = מעבד חיה מהירה וחזקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VISUAL STUDIO ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FALLOUT4 – CALL OF DUTY BLACK OPS3-FAR CRY 4 PRIMAL -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם ג…

• 35 תגובות
    • 7.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.