ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
אהלן, לאבא שלי יש מחשב נייד מדגם: HP DV6-1330EJ מזה כמה שנים כבר. לאחרונה הבטרייה דועכת ודועכת, והיום הוצגה הודעת שגיאה ב WINDOWS שהסוללה כבר לא מתפקדת וחייבים להחליף. הסוללה היא סוללת 6 תאים. רציתי לדעת איפה אני יכול לקנות סוללה להחלפה, הסתכלתי ב KSP ו באג ולא מצאתי. כך שנראה שזה לא עניין של מה בכך וצריך חנות ייעודית. בנוסף מה עושים עם הסוללה המתה, איך ממחזרים אותה? אני גר ברמת השרון ומחפש חנות במרכז. הרצליה/תל אביב עדיפות. אם אין ברירה אפשר להתרחב קצת לאזור רשל"צ/כפר סבא/רעננה וכד' מחפש פתרון מהיר היום/מחר. תודה!
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
http://www.netvox.co.il/products/139954 http://www.memory4less.co.il/Product.asp?Pid=LTD131018&Cat2Cat1ID=35&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE אלה שני מפרטים שמצאתי באתר,הבחור ביקש מחשב לסטודנט,אז גם אני נמצא באותו מקום. אז ככה, גם אני צריך מחשב יחסית קל ושהבטריה שלו תספיק לשעתיים+-. אההה וגם אני רוצה מחשב טוב,הבנתי שמחשב נייד מינימום עולה 3K,אז עיגלתי את זה ל4. אם למישהו יש הצעות יותר טובות בשבילי אשמח לראות אותם.[br]פורסם בתאריך: 24.06.2009 בשעה 12:48:14 UP מה קורה אנשים,אני צריך עזרה!!
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
התקציב המקסימלי למחשב - בנתיים ללא חשוב השימושים, למה מיועד המחשב? (לסמן באדום) משחקי רשת/ משחקים כבדים/ עבודה משרדית/ עבודה גראפית/ קידוד וידאו/ מערכת HTPC/ אחר (נא לפרט) במידה שהמחשב מיועד למשחקים, נא לציין באילו משחקים תשחקו - GTA V, TOMB RAIDER וכל מה שהולך לצאת בשנים הבאות (בעיקרון אני רוצה לשחק על האיכות הכי טובה) במידה שהמחשב מיועד לתוכנות גראפיקה ועריכה, נא לציין באילו תוכנות תשתמשו - (אנא פרטו על השימושים שלכם ועל היעוד של המחשב בהרחבה על מנת שתהיה לנו אינדיקציה מתאימה) Overclock/אוברקלוק (ביצוע המהרה לרכיב מסויים במערכת) - לא האם מתוכנן אוברקלוק על המחשב החדש? במידה שכן, נא לציין על איזה חלק יבוצע אוברקלוק: (מעבד, כרטיס מסך וזיכרונות). ציוד היקפי - מהו גודל ו…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז אני קונה מחשב גיימינג באזור ה4-5k הקירור הוא למעבד בלבד אני קונה עוד מאוורר למחשב עצמו (corsair ml120 pro led blue 120mm premium magnetic levitation fan) המחשב בקצרה: (הכרטיס מסך בא עם אוברקלוק מובנה מהיצרן) i5 8400, gtx 1060 אני מתלבט אם לקנות קירור אוויר חדש או להישאר עם מה שבא עם המחשב במקרה הזה Arctic Alpine 11 PLUS או להחליף למשהו אחר באזור ה150-200 שקל כי מאוד חשוב לי שהמחשב לא יתחמם יותר מדי כי אני קונה אותו לכמה שנים טובות אני משחק במשחקים מהסוג של gta v, fortnite, pubg, csgo,overwatch ועוד... אם תרצו שאני אפרט עוד לגבי המחשב אני אפרט רק תכתבו לי. אשמח לעזרה, תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב נייד , חשוב שיהיה עם נתונים כמה שיותר גבוהים , מוכן לסטות ב 1000 שקל מהתקציב הנ"ל, כ.מסך שיכול להריץ משחקים כמו warcraft 3 בצורה נאותה. שיהיה עם מסך ברור לעיניים עם ציפוי מבריק וכל מה שצריך כדי לעבוד שעות מרובות (סטודנט). תודה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב ואין לו שמץ במחשבים. תכלס הוא צריך מחשב בשביל לגלוש באינטרנט לראות סרטים ולשחק פה ושם. אבל הטריגר הוא כזה. הוא יכול להרשות לעצמו מחשב עד 2500 ש"ח אבל שיריץ משחקים בצג/טלויזיה HD יותר מ-23 אינץ' אז הוא רוצה מחשבים למשחקים מסוג FPS וPRO ודומיהם וגם שיוכל לשחק ברמה סבבה. אז במחשב צריך חיבור HD אין עדיפות לאינטל או לAMD והמפרט יכולל גלוש ב-100ש"ח לפה או לשם אני תמיד שניסיתי להרכיב משהו יצא לי יקר. החנויות הקרובות באיזור הן פנדה מחשבים (קיסריה) KSP (חדרה) ואייבורי (חדרה) ממקום אחר זה גם סבבה תודה!
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
Price Units Total Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1070 1 1070 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE Price Units Total 8I945PL-G s775, DDR2, SATA2, PCI-E 510 1 510 זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 1GB TwinMOS 630 1 630 כרטיסי מסך? eVGA Price Units Total 7600GT 256MB TV, DVI, PCI-E 1020 1 1020 דיסקים קשיחים? Western Digital Price Units Total 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 410 1 410 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC ND-4570A DVD±RW x16, DL x8 Silver 210 1 210 מארזים? Price Units Total HJA-291 MIDI 500W Max, 18cm Fan Black 240 1 240 תגובות או הצעות לשיפור מישו? תודה!
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
יש לי 2 כרטיסי מסך בנייד, כברירת מחדל windows experience index בודק את הכרטיס המובנה של הנייד, יש דרך לגררום לו לבדוק את הכרטיס השני?
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
הי, מעוניין לקנות מחשב לעבודה משרדית ובעתיד משחקים קלים שיהיה שקט ומאוד מהיר. מה התקציב המירבי? 3000 ש"ח האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש לעבודה משרדית, סרטי HD שימוש בפוטושופ ואולי בהמשך משחקים לילדים בני 6 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופי…
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 100 שקל ערך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. רוב משחקי הfps כיום ובכללי הרבה משחקים (החל מבאטלפילד 4 ועד מיינקראפט, גם משחקים כמו ארמה 3 wot ועוד הרבה מתוכננים) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 LG FLATRON W2253TQ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למפרט שישמש לעבודות אופיס/הורדות/צריבות וכו' עד 2500 ש"ח כולל מסך, מקלדת ועכבר (עדיפות לסט אלחוטי זול) ורמקולים בסיסיים. על המחשב להיות מבוסס אינטל (אם אפשר I3, עוד יותר טוב). עדיפות גדולה מאוד לחלקים הניתנים להשגה באייבורי (ואם לא, אז בKSP). תודה רבה לעוזרים וחג שמח! אבירן.
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
מה האופציות? אני רוצה שיחזיק לפחות 9 שעות ושיהיה מחברה אמינה מה הכי מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום, זה המפרט שאני עומד לקנות 870 ₪ - * מבצע * - Intel Quad Core i5 4570 3.2Ghz S1150 390 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-B85M-D3H S1150 340 ₪ - 8GB Transcend DDR3 1600Mhz 310 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 749 ₪ - NZXT Phantom 410 Black + FSP Raider 650W 80+ Silver BUNDLE 90 ₪ - LG DVD-RW X24 GH24NS90 120 ₪ - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 מחיר סופי: 2869 ₪ השאלה שלי היא כזאת, איזה כרטיס מסך יותר חזק? יותר טוב? יותר משתלם לגיימינג? *** כמה הערות: אני לא מעוניין לעשות OC, רעש לא מפריע (ידוע שR9 290 יותר רועש אבל זה לא הבעיה), אני מעוניין בגיימינג כבד ו- FPS גבוה. אני מתלבט בין NVIDIA GeForce MSI GTX780 3GB Twin Frozr ל---- Sapp…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב נייד לפני כשנה בערך asus g73jh. המטען של הוסללה התחיל לעשות לי בעיות, כדי להטעין אני חייב להניח אותו בזווית מסויימת וזה מעצבן.(ככה לשחק איתו עד שהוא מטעין) אני רוצה לקנות מטען חדש. הטכנאי שלי:"זה מטען שונה הוא יקר 400 שקל. ראיתי באיביי מטען לסדרת g73jh ב25 דולר... האם הוא יפעל על המחשב שלי? או שסדרת המחשב לא מספיקה ולכל דגם מטען משלו לדוגמא (g73jh-a1 צריך מטען X, וg73jh-x1 צריך מטען Y) מישהו מכיר חנות בארץ שלא תקח מחיק מופקע על מטען כזה? תודה רבה לכל העוזרים. דרך אגב אחלה מחשב ממש קנייה מעולה.
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
יש לי p4 2.4b 533mhz 512mb ram 333 cl2.5 512mb ram 400 cl3 sumsung הזכרון פועל כג'יגה 333mhz cl2.5 בלי בעיות בכלל. msi fx5600 vivo HD 2X80Gb CD 56 cdrw Teac אני לא צריך ספק (יש לי 400 עם מאוורר 12 ס"מ) ולא פלופי ולא מסך יש לי TRINITRON מצויין לוח אם חרא SIS 645 של ג'יגה בייט חשבתי בכיוון הבא: מעבד חדש (AMD64) ולוח טוב (אמרו לי שאפשר לשים את הזיכרון בDUAL ויצא 666mhz) או כרטיס מסך אכזרי (שלי קצת צולע הוא רק מלפני חודשיים עם אחריות והכל, לא קניתי אותו נשרף לי הישן והחליפו לי TI4200) חייב גם דיסק קשיח חשבתי בכיוון של Wd 200Gb אני צריך יותר מקום דחוף, המחשב בעיקר למשחקים אבל הוא מפעיל ברקע שרת אינטרט (כן כולם מחוברים דרכי!!!) זקוק לעצות.
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, אני משתמש טרי בנייד ולפני שאני יעשה נזק בלתי הפיך רציתי להתיעץ איתכם. ברצוני להשאיר נייד שידלוק באופן קבוע לצורכי הורדה. השאלות הבאות: 1. עד כמה זמן אפשר להשאיר ניד דולק שלא ישרף? 2. האם תחנת קירור תועיל לשמור על חום המחשב? תודה מראש לעונים.
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
כרטיס מסך -POWERCOLOR RADEON X700 PRO 256MB - PCI-E מעבד - AMD ATHLON 64 3200+ BOX זיכרון -OCZ DDR 512MB 400mhz +HS לוח אם אני יכול בתקציב של 1000 ש"ח לכן אני אחכה שיצאה הnforce 4 והארד דיסק כבר יש לי מה דעתכם על המפרט ??
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום. מבקש את דעתכם על הדגם הזה [table][tr][td][table][tr][td] Model[/td][/tr][/table][table][tr][td]5750-2312G5[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td] Colur[/td][/tr][/table][table][tr][td]Black[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td] CPU[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel® Core i3 2310M Processor, 2.1GHz, 3MB Cache,1066MHz FSB[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table…
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני בצבא ואני רוצה ליקנות מחשב נייד אבל אני מעדיף ליקנות אחד מייד 2, זב ב2100 מחשב נייד Core 2 Duo 2.0GHz מבית: Dell דגם: Inspiron 1520 ו 2048MB/160GB/DVDRW יש את זה ב2050 dv6510e Core 2 Duo T7300 2.0GHz 3giga (מורחב) אחריות לשנה http://www.gamaoffice.co.il/products/85996 יש את זה ב 2000 hp pavilion dv6520, intel core 2 duo processor T7100 3giga ram. http://www.gamaoffice.co.il/products/84497 ויש את זה ב1800 HP. דגם hp dv6500. מעבד intel core 2 dou t7250 2.00ghz. שני ג'יגה זכרון. מסך 15.6 נפח דיסק 250 ג'יגה. כרטיס מסך 8400 תרשמו לי מה עדיף לפי הסדר מבחינת המחשב והביצועים, (אחרי זה נחשוב על האחריות) אני לרוב יהיה בבסיס אין לי בעיה שהמחשב יהיה כבד, אני רוצה אותו בע…
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה עם התקציב וירדתי ל3700 ש"ח.. אני זקוק למפרט טוב, והנה הסברים- לוח אם- רצוי ASUS שמתאים למעבדי אינטל SOCKET 775, בעלי SATA 2 כרטיס מסך- חברה טובה..אין מה להגיד P: מעבד- של אינטל, מעל 2.8GHZ של PENTIUM 4 64BIT ראוטר- חברה טובה.. כל מה שכבר אני קונה- הארדיסק, מקלדת+עכבר, מסך, צורב DVD, מארז וזיכרון (1200 ש"ח). זה אומר שראוטר, מעבד, כרטיס מסך ולוח אם עד 2500 ש"ח... דרך אגב, אני יכול לחרוג מעט, עד 4000 ש"ח. תודה
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום . קניתי היום את המחשב הזה . http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnatania השימושים במחשב בסיסיים . שירים ,סרטים, אינטרנט . עכשיו יש לי כמה שאלות . 1.אני יוכל להשתמש בו כמו מחשב רגיל ? זאת אומרת אפשר להשתמש בו הרבה זמן (כמה שעות רצוף) כשהוא מחובר לחשמל ? 2.תמיד לחבר אותו לחשמל ? הוא רק כשמשתמשים בו? 3. ניסיתי לחבר אותו לLCD של הייסנס 26 דרך כבל HDMI והתמונה ההיתה קטנה ולא איכותית , אפשר להגדיל את התמונה ולשפר את האיכות בשביל לצפות בסרטים דרך הLCD ? 4. אני מתכוון לקנות ראוטר , איך תיהיה המהירות של הגלישה דרך ראוטר שמחובר למודם שלי ? (יש לי 12 מגה) כי התחברתי לכול מיני אנשים והמהירות הייתה איטית . 5.המחשב ממש מתחמם אם אני שם יד מתחת למחשב הוא ממש חם , זה צריך להיות…
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
זה מה שבניתי מיועד למשחקים שם מוצר מחיר כמות מעבד AMD Athlon 64 X2 5000+ Socket AM2 Box 607 1 לוח אם ASUS M2N 427 1 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB 247 1 זיכרון SuperTalent DDR2 1024B 800Mhz CL5 116 2 כרטיס גרפי GeCube RADEON HD3850 HDMI 256MB PCIe 965 1 צורב LG GSA-H62N X18 DVD 180 1 מארז ללא ספק COOLER MASTER Centurion 532 318 1 ספק כח HEC 400TRT 400W 230 1 מאורר למארז Zalman Case Fan ZM-F3 120mm 50 1 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) 79 1 סה"כ 3335 ¤
-
- 3 תגובות
- 482 צפיות
-
-
שלום, מטרות המחשב? בעיקר עבודה משרדית (מיליון קבצי אופיס וPDF פתוחים במקביל), גלישה מרובת טאבים וסרטים לפעמים. גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 10-13.3, עם עדיפות ל-11.6. עדיף מאט אם ריאלי בטווח המחירים. רזולוציית המסך? לא קריטי דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיף מקלדת מוארת, אבל שוב, לא קריטי. משקל רצוי? עד 1.8 ק"ג, אבל עדיף משמעותית כמה שיותר נמוך. האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5-6 שעות יספיקו, אבל כרגיל, כל המרבה הרי זה משובח. האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לפחות שתי כניסות USB, שלפחות אחת מהן היא 3. כמו כן, DP גם עלול לעזור בעתיד. Bluetooth? לא קריטי גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? שיגיע עם HDD, אחליף בעצמי לSSD. אם יש אפשרות ל-mSATA או NGFF M.2 – עדיף. בכל מקרה, הכונני…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי אני עוזר לחבר לשדרג את המחשב הנוכחי. שימוש כבד בפוטושופ, וגם עבודות עריכת וידאו. המערכת כבר די ישנה והוא חווה איטיות שמפריעה לעבודה השוטפת, אנחנו מעוניינים להחליף את רכיבי הליבה ולהשאיר מארז ואחסון. המפרט הנוכחי: intel i7 6700 3.4 ghz Asus H170m Plus 32GB RAM, DDR4, 2400 nVidia GTX 1050 Ti רוצים להחליף את לוח האם, המעבד, הזכרון, וכרטיס המסך, ואם יהיה צורך גם ספק כוח חדש. אנחנו רוצים להבין איזה רכיב יותר חשוב בעבודה עם פוטושופ? מעבד? זכרון? כ. מסך? כלומר מי מהם משפיע הכי הרבה על ביצועים חלקים בתוכנות האלה? נשמח לקבל יעוץ והכוונה, האם להעדיף i7 או i9? כמה זכרון ואיזה מהירות? ואם צריך שכרטיס המסך יהיה חזק מאוד, או שאפשר להסתפק במשהו בינוני יותר (ולהשקיע יותר בזכרון / מע…
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אשמח בבקשה לקבל מפרט בתקציב של עד 3000 ש"ח (אין צורך במסך או בציוד היקפי). השימושים של המחשב: שימוש משרדי (אינטרנט, אופיס, תוכנות מתמטיות, קצת תכנות, בסיסי נתונים). המחשב צריך להתאים גם לצפייה בוידאו באיכות טובה ושיתאים למשחקים קלים (פרו אבולושיין, פיפ"א, רד אלרט 3 וכו'). אני רוצה גם שיהיה מבוסס אינטל. תודה !
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-