עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Dorr,

1. מה התקציב? 3500 ש"ח נא לא לעבור בבקשה 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אני צריך שיהיה רק צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן , ברצוני מעבד E8400 כרטיס מסך 4850 של READONE 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? שיהיה קירור למעבד מארז יפה ויחסית שקט 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? אם מ 1 עד 10 אז 6 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? OC שהחנות תעשה למעבד לא משהו רציני כדי שהאחריות תישאר 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על…

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Dr.Shon,

שלום חברים מחפש מפרט ב4000 אלף אפשר קצת לחרוג. המחשב למשחקים כבדים 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? תקציב 4000 אלף ,משלם בתשלומים 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) למטרת משחקים כבדים ,סרטים,הורדות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.ללא ציוד הקפי 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי ללא צורב 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? AMD 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? ה…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by noam-r,

שלום לכל משתתפי הפורום היקרים, אני מחפש הצעות לנייד חדש לכבוד הלימודים, המחשב הוא למטרות לימודים:אינטרנט ואופיס, ואמור גם להריץ תוכנות קצת יותר כבדות כמו Matlab Maple וסביבות פיתוח כמו Visual C++ ואולי אחרות בעתיד... כמו כן כדאי שתהייה את האופציה לצפיה בסרטים. התקציב לכל העסק הוא 5000 עם חריגות קלות... לגבי המפרט הדרוש, סוג מעבד:עדיפות ל Intel זיכרון: 1 GB ומעלה DDR2 כונן קשיח: 80GB לפחות (עדיף לכיוון ה 120) עם עדיפות ל SATA 7200 RPM כוננים: צורב DVD-RW מסך: 15 אינץ' לפחות חיבורים: חיבורים סטדרטים (Wi-Fi 802.11b/g,Ethernet, USB 2.0 וכו') שיש חשיבות ל S-Video TV Out, Firewire ו Bluetooth אחריות: 3 שנים מכיוון שאני לא הולך להסתובב רוב היום עם המחשב יש חשיבות פחותה למשקל, ו…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by krisss,

ככה, הרכבתי את המחשב הבא , וידוא הריגה - רגע לפני קניה --> ???אשמח לקבל חוות דעת על הדברים הבאים: 1. אם כל החלקים הנ"ל יתאימו ללוח האם שמצויין למטה 2. המחשב הולך להפעיל תוכנה כבדה 24/7 האם יש צורך בקירור נוסף \ קירור איכותי יותר \ שקט יותר. 3. רעיונות לשיפורים והצעות יתקבלו בברכה. תודה לעוזרים! סה``כ מחיר ליח` כמות מוצר ₪ 1,179 ₪ 1,179 1 מעבד AMD Phenom II X6 1090T Black Edition Box ₪ 422 ₪ 422 1 לוח אם Gigabyte GA-880GM-UD2H ₪ 630 ₪ 315 2 זיכרון Kingston DDR3 4096MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ₪ 235 ₪ 235 1 מארז ללא ספק Thermaltake V4 Black ₪ 622 ₪ 622 1 כונן קשיח Crucial SSD C300 2.5" 64GB SATA3 ₪ 270 ₪ 270 1 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32M…

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  5. Started by Kenny,

* מטרות המחשב? בעיקר ללימודים, עבודה על הרבה תוכנות ביחד (כמה דפי אינטרנט, office) * גודל המסך?13.3 * משקל רצוי? לא קריטי, אבל רצוי כמה שיותר נמוך. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן (5 שעות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לחבר את המחשב למסך LCD\פלזמה * בלוטות?כם * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell (אבל לא עקרוני, רק משמועות) תקציב של 3000 וקצת... המחשב בעיקר לאינטרנט\סרטים.... לא בשביל משחקים. תודה!

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  6. Started by sharshafil,

שלום, אני חדש פה. שמעתי שזה המקום הטוב ביותר לבניית מפרטים, ושמבינים פה עניין. אני מעוניין לקנות מחשב חדש, לא כולל מסך וציוד היקפי. התקציב שלי הינו 4,000 ש"ח. השימוש למחשב הוא בעיקר למשחקים (כולל הכבדים שבהם), לאינטרנט וכן להדפסת עבודות. תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  7. היי, אני מחפש מחשב שיהיה מחובר תמיד לטלוויזיה ועם שלט שאני יוכל לראות סרטים ישירות לטלוויזיה עם שלט ועכבר אלחוטי + גלישה לאינטרנט... אני יודע שיש מערכות שהם דדיקטד למטרה זאת בלבד...יש למישהו הצעות ?

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  8. Started by shlem,

צריך עזרה להחליט איזה מהם עדיף? http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-ati.htm או http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/1090713-1116641-1540303-1540303-1540303-12724472-77954257.html?jumpid=oc_R1002_ILHEC-001_HP%20Pavilion%20dv6186ea%20Notebook%20PC〈=he&cc=il

9. אני מחפש מחשב חזק שיוכל לעמוד במשחקים עם זכרון גדול וכרטיס מסך טוב בתקציב של 3000-4000 ש"ח אודה לכם עם תוכלו לתת לי כמה אופציות לבחירה ואני מודה לכם על כל העזרה שאתם נותנים

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  10. Started by maozguy,

שלום, אני מחפש מחשב נייד בתקציב של 3000 שח. גודל מסך 13' קל לנשיאה עם חיי סוללה ארוכים (כמה שאפשר) בעיקר לעריכת תמונות בפוטו שופ, לצפיית סרטים וגלישה. יציאת HDMI BLOUTOOTH אין העדפה לחברה אני מחפש מחשב שאפשר לרכוש בארץ ואני גמיש עם המחיר תודה רבה

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  11. Started by אבשה,

שלום לכולם. אני מחפש מחשב נייד קטן (הוא לא חייב להיות מהקטנטנים ביותר). המחשב ישמש לWord ולOffice וגם אינטרנט אבל שום דבר כבד. כמו שראיתם ^^^^ התקציב עומד על עד 2000שח' אני מבקש לא לחרוג מהתקציב. תודה. נ.ב אני לא יוכל לענות בכמה הימים הקרובים אז זה לא אומר שעזבתי את זה.

• 8 תגובות
    • 870 צפיות
  12. Started by buuhaa,

שלום. הווינדוס קורס לי ואני רוצה לפרמט את הנייד. יש מחיצה שלמה של RECOVERY במחשב ואני מבינה שאיתה אני אמורה להתקין מחדש (לא קיבלתי שום דיסק התקנה). כבר גיביתי את כל החומר שחשוב לי. אבל אני לא יודעת איך לעשות את זה (אני יודעת לפרמט מחשבים בדרך הרגילה ללא שום בעיה) . זקוקה להדרכה מכם. תודה רבה.

13. שלום רב אני צריך עזרה בבחירת 2 מפרטים שהציעו לי למשחקים כבדים וכמו כן יש לי כמה שאלות. 1.האם במפרט הראשון כדאי לרדת במעבד למעבד AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz?האם הוא לא יהיה צוואר בקבוק לעוד כמה שנים?ואם כן האם יש ההבדלים ממש משמעותיים בין ה-PHANOM 2X4 955 לבין הATHLON 2X4 640? 2.האם במפרט השני כדאי לי להחליף ללוח אם עם CHIPSET יותר חזק כגון 770G או 760G? 3.האם כדאי לקחת לוח אם עם 4 סלוטים וCHIPSET יותר חלש או לוח אם עם 2 סלוטים וCHPSET יותר חזק ?מתוכנן OC בעתיד וגם שדרוג הזכרון. תודה רבה לכל העוזרים!!! המפרט הראשון: Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪223 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1921 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ …

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  14. אורח Axel
    Started by אורח Axel,

היי אני מחפשת לפטופ חדש, אשמח להמלצות:) 1. מה התקציב המקסימאלי? עד אזור ה-4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 1. מחשב אישי - עבודה רגילה, בלי גיימינג 2. פיתוח תוכנה - ג'אווה, אנדרואיד (לא מיועד לתכנות, אבל רצוי שיתמוך בו) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אנדרואיד סטודיו,אקליפס- שימוש מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג. …

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  15. כנ"ל, רק מארז קומפלט ללא שום ציוד היקפי ואין צורך להשקיע בקירור שקט, המפרט שבמדור המפרטים המומלצים עודכן לאחרונה רק בסוף אפריל, תודה

• 8 תגובות
    • 752 צפיות
  16. Started by Shlompy,

שלום אנשים. הצלחתי להחיות בחזרה את ה DV6000 של HP (אחרי חימום של הצ'יפסט של NVIDIA עם מצית), אבל מאחר ולא חשבתי שאני אחיה אותו אי פעם, לקחתי את הדיסק הקשיח שלו לעשיתי אותו חיצוני, ואיןכשהו העריסה והמתאם הלכו לפח. מצאתי רק באתר אחד באינטרנט בארץ ב LAPTOPEXPERTS, גנבים רוצים בערך 140 שקל רק על העריסה, אין להם אפילו את המתאם. באיביי יש ב 4$ אבל אני מעדיף שלא להזמין מחו"ל. מישהו מכיר מקום בירושלים שמוכר חלקי חילוף למחשבים ניידים של HP?? אפילו יד 2 אם למישהו יש במקרה.. (במחירים שפויים כמובן) מצורפת תמונה של שני החלקים שחסרים לי. תודה! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  17. Started by galh_5,

שלום בניתי מפרט לחבר מה אתם אומרים שימושים למשחקים ושימוש ביתי רגיל מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore 1 960 960 לוחות אם למעבדי אינטל? ASROCK כמות מחיר סה"כ ConRoe945G-DVI s775, 945G, DDRII 667, PCI-E 1 450 450 זכרונות? DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 512MB V-Data 2 300 600 כרטיסי מסך? Point Of View כמות מחיר סה"כ 7600GT 256MB GDDRIII, TV, DVI, PCI-E 1 950 950 דיסקים קשיחים? Western Digital כמות מחיר סה"כ 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II 1 350 350 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8 1 190 190 מארזים? כמות מחיר סה"כ HEC Compucase CI-6A21 Beige and Blue (No PSU) 1 240 240 ספקי כו…

18. תגידו מה אתם אומרים על המעבד : Core 2 Duo E6750 Dual Core Processor , Bus Speed 1333MHz , Processor Speed 2.66 GHz , L2 Cache Size 4 MB והכרטיס מסך הזה : Radeon X1950 Pro Video Card , 512Mb DDR 3 , Effective Memory Clock Speed 1.4 GHz , Core Clock Speed 580 MHz , RAMDAC Speed 400 MHz וכמה שניהם עולים (בערך) פה בארץ ? אני מיתכוון לקנות בחול אז התקציב 1700 לשניהם תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3200 ללא חגיגה! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים! שיעבדו על HIGH א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך 20 אינץ' 1650*1680 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים חדשים וכבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Dan Chekanov,

היי אני צריך בבקשה המלצה לנייד חזק בתקציב של 5-6K , אני לא כל כך משחק משחקים ובעיקר השימוש יהיה ליום יום, אינטרנט סרטים וכ'ו . דבר נוסף שחשוב לציין שאני כן עובד עם תוכנות כמו 3ds max וכ'ו ככה שחשוב שיהיה הרבה זיכרון . 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לגלישה צפייה בסרטים מיילים וכ'ו . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3ds max ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לצ…

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  21. Started by shevah,

היי, לאחרונה הפעלתי בקשת סיסמה על הכונן הקשיח של הדגם לעיל. חיפשתי המון על איך זה עובד, ומה זה אומר שיש סיסמה, מה ההגנה שזה מספיק לי? האם הכונן יבקש סיסמה גם כשיחברו אותו כ SLAVE למחשב אחר? לא מצאתי שום מידע על כך לא באינטרנט ולא באתר של דל. מישהו יכול להפנות אותי למקור אמין?

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  22. שלום לכולם, מעוניין במפרט מחשב לשימושים בסייסים: אינטרנט סרטים אופיס וכולי ... משחקים בסיסים, ללא כרטיס מסך ייעודי אם זה יחסוך משמעותית בהוצאה, התקציב לא כולל מסך שגם עליו אני רוצה המלצה, התקציב למסך ~1100 ש"ח למסך LCD 22". לא מעוניין בOC לא מעוניין באביזרים נלווים כגון מקלדת עכבר רמקולים ושאר ירקות. עדיפות ללוח של Asus או gigabyte ולא מעוניין בלוחות של Abit מנסיון עבר מר, רעש המאווררים לא הכי חשוב בעולם אולם רצוי שלא ירעיש כמו מטחנת בשר, אין חשיבות מיוחדת לעיצוב, מעדיף שהמארז יהיה נוח עם כניסות USB קדמיות (לא בטוח שכולם כאלה) אבל מעבר לזה לא ממש משנה לי העיצוב. מבחינתי עדיפות למעבד וזכרון משופרים על פני כרטיס מסך יעודי כלומר, 4 ג'יגה חובה , אני מוכן להסתפק בכרטיס OB, מאח…

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  23. Started by mrish,

המקרה שהיה כך היה: השארתי את המחשב עובד על בטריה עש שנגמרה ממש (המחשב ממש נכבה). מאז , הבטריה נטענת רק עד 20% בערך חצי שעה. למרות שאני רואה במוניטור שהיא לא טעונה עד הסוף , הבטריה לא נטענת ל 100%. לפני המקרה הזה אגב לא הייתה בעיה. הייתי עובד על בטריה (לא עד הסוף) מטעין בשעת הצורך וזה היה נטען עד הסוף. המחשב , אם זה משנה , DELL Inspiron 1525

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by zahi101,

שלום! קיבלתי את המפרט הבא בתור מחשב שיעבוד עם lcd 32" מעבד- Intel Core i3-550 Tray Original Intel CPU Cooler 1156 Zalman ZM-RC56 Fan Resistor לוח אם- Intel BLKDH57JG Jet Geyser זיכרון- Corsair DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600MHz CL 8-8-8-24 XMS3 דיסק קשיח- Westren Digital Scorpio Black WD3200BEKT 2.5" 320GB SATA2 16MB כרטיס טלוויזיה- AVerMedia AVerTV Speedy צורב Samsung SN-S083B X8 DVD ספק- Antec ISK 300-150 150W מקלדת- Rii Mini Wireless Keyboard + Touchpad עכשיו יש לי כמה שאלות: איזה מערכת הפעלה הכי טוב(7 32 ביט או 64?) הכרטיס טלוויזיה יעבוד טוב עם המדיה סנטר? המחשב יכול להוציא גם סאונד וגם תמונה בhdmi? ובכללי המערכת טובה?

• 6 תגובות
    • 980 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4-5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מתכנת, VMs, דברים כאלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה, Visual Studio, ושרתים, דפדפנים HyperV למכונות וירטואליות של מערכות הפעלה מגוונות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD * 2, בהמשך אולי יהיה 4K אבל לא למשחקים …

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.