עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by compman12,

אהלן, רוצה לבנות מפרט מחשב HTPC.\ שיריץ תכני בלוריי מלאים שיריץ רק XBMC קבוע. אין צורך בתלת מימד דגש על המארז שיהיה יפה - יושב בפרונט . תודה

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  2. בוקר טוב, אני מעוניין לקנות מחשב מבוסס מעבד INTEL I5 2.66 GHZ עם כרטיס מסך נחמד לא חייב להיות משהו "מפחיד" + מסך 22" מקלדת + עכבר בתקציב של 4,500 ש"ח +/- . אודה לעזרה בהרכבת המחשב . תודה.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by uriel_237,

שלום! אני מעוניין לקנות מחשב בסביבות ה3000 ש"ח (או קצת יותר אבל בסביבות המחיר הזה)עם מסך/בלי ואני צריך שהמחשב יהיה טוב להריץ את המשחקים החדשים בשוק ויהיה מהיר אם נפח איחסון גדול (ראיתי 500 GB) וכרטיס מסך טוב ושיהיה מחנות טובה אני גר בירושלים. תודה לעוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  4. למשחקים\אוברקלוק מסך לא דק. כרטיס קול Onboard. בלי עכבר בלי מקלדת בלי רמקולים. לא משנה amd או אינטל, מה שעדיף. האם כדאי את ה PC4000 (500mhz) ? המפרט הוא בשביל חבר. ד"א, הציעו לו כבר מפרט, מה אתם חושבים עליו?: [glow=red,2,300] CPU: AMD Athlon 64 3000+ CPU Tray Motherboard: Albatron K8X800 Pro VIA K8T800 Motherboard (AMD65, FSB800, SATA RAID, 5.1 Sound, 3Com Lan, USB 2.0) Memory: DDR-RAM 1GB (or 512) 3200 Samsung Hard Disk: Western Digital 80GB (or 40) 7200 rpm 8MB Buffer Video Card: Radeon 9800 Pro/XT | Radeon x800 Floppy: לא משנה CD-Rom: DVD-ROM Liteon 16/48 Retail Monitor: 17" LG F700P Flatron Monitor + USB Hub Keyboard/Mouse: Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mo…

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  5. שלום רב, ראשית אני שמח שהתוודעתי לראשונה היום ובמקרה לאתר שעושה רושם מצוין, זה בא לי בזמן! כל הכבוד לאחראים .אודה לכם מאוד על עצתכם/עזרתכם בבחירת מחשב לצרכים של אינטרנט ואופיס, על פי רוב, אך עם אפשרויות של צפייה בסרטים והרצת משחקים קלים בעתיד .חשבתי לבסס את המחשב על המעבד Q6600 נתקלתי במודעה באיטרנט למכירת מחשב במחיר שנשמע מפתה( 3690)מה דעתכם על המפרט ומה הייתם משנים בו לצרכים שציינתי? : מארז מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות500W+מייצב מתח-ליציבות מקסימלית אינטל מקורי- DQ35JOE-JOHANNESBURG/Q-35 1333MHZ INTEL CORE 2 QUAD-Q-6600/8M CHCHE- 2048MB PC8500/HYPER MEMORY-1066MHZ-KINGSTON - FX 8600GT-512MB/DVI/HDTV- דיסק קשיח-400GB SATA II 16M- כונן-SAMSUNG/LG DVDRW X20 S.ATA

• 11 תגובות
    • 653 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש עיקרי זה אינטרנט הרבה חלונות פתוחים ברקע שימוש רב במשחקים קלים שיש בפייסבוק כולל צפייה מרובה בסרטים כולל HD (עם אופצייה לחבר בעזרת כבל לטלויזיה) כמובן מיועד גם לשימוש בקבצי אופיס אבקש שהמחשב ירוץ חלק ונקי ללא תקיעות או באגים בפעולה השוטפת של המחשב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא רלוונטי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by ehudtr,

מעוניין במחשב רגיל לבית,לשימוש באינטרנט,עבודה עם תוכנת office,,צילום והדפסה במדפסת הקיימת. אין צורך בעכבר ומקלדת אבל המסך הוא עם החיבור הישן שיש בו פינים ויכול להיות שאצטרך מתאם או לקנות מסך חדש.חשוב לי גם שהמקום בו אקנה את המחשב יוכל להעביר לי מהדיסק הקשיח הישן את הקבצים ששמרתי למחשב החדש.תודה!

8. מומלץ לענות על השאלות שבסטיקי, זה כללי מדי כמו שזה כתוב. WTF?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום רב, מעוניין לקנות מחשב מהאתר Startpc.co.il, שכן אני רואה מבדיקות שעשיתי שהוא האתר עם המחירים הכי זולים ומשתלמים (אם יוכח אחרת אשמח לראות זאת). כמו כן, אני מעוניין שבמפרט יהיה כלול gtx 1070. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית וגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). חבילת אדובי הכוללת בתוכה בעיקר אפטראפקטס פרימייר פוטושופ ואילוסטרייטור. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, …

10. למשחקים, שיריץ ויסטה בקלילות, תוכנות עריכה כמו פוטושופ, פרמייר, ותוכנות בסיסיות כמו אופיס 2007. לא מעוניין ב-OC. אני רוצה לקנות מסך LCD ב-1800 ש"ח, לכן אני מוגבל ל-6K בלבד למחשב. מסך 21 אינץ' של סמסונג. אני מעוניין לקנות מבאג, כי IQPC רחוקים לי והמע' הזמנות באתר שלהם לא עובדת (אני מת"א) ו-KSP לא ישרים. בנוסף: אשמח לשמוע המלצה למסך 19 ומעלה אינץ' עד 2000 שקל. עדיף של חברות כמו סמסונג, סוני, LG. תודה על כל העצות! גיא

• 41 תגובות
    • 3.4k צפיות
  11. אך ורק למשחקים ללא ציוד הקפי וגם ללא מסך . עם ניתן אז עדיפות לחנוית: KSP, IVORY,NOACOMP

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. היי לכולם. אני מחפש לאחרונה מחשב גיימינג אך עבר הרבה זמן מאז שהתעסקתי בתחום בצורה רצינית. בגדול, אני מחפש מחשב שיחזיק תקופה נכבדת ויוכל לתמוך גם ב VR לכשזה יצא. כמו כן, אני רוצה להיכנס קצת (בתור חובב) לעריכת תלת מימד. התקציב הוא 10 כולל מסך (אפשר להתפשר על זה אבל אז להוריד את התצקיב לאיזור ה 7-8) ומקלדת ועכבר. את שאר הדברים אני ארשום בצורה מסודרת בשאלון. תודה רבה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי? 10K ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? חסכון כמובן יהיה מוערך, במיוחד אם מדובר על רכיבים שניתן לשדרג בהמשך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג, אבל אפשר ל…

• 22 תגובות
    • 3.9k צפיות
  13. Started by eyalooo,

היי חברים. מעוניין במחשב שמיועד בעיקר לגרפיקה, קצת עריכת ווידאו ושימוש בכלי ai כמו מידג'רני וכדומה. אשמח להמלצות על מחשב שיעבוד חזק

14. התקציב: 4,000 ש"ח. (גמיש גם ליותר וגם לפחות) הרצון: מחשב חזק ומחוזק! עמיד בסרטים משחקים וכל דבר שיכול להקרא היום "גדול", לעריכות סרטים לקולנוע בייתי. שאני ישאר מרוצה עליו הרבה זמן! המפרט הרצוי: מעבד (חזק!) קירור למעבד: שקט ואמין לוח אם (תומך USB 3.0, SATA 3) שיהיה חזק זכרונות: 4G DDR3 1333 (X2) ספק כוח: איך שבאלכם כונן קשיח: 1T שיהיה מהיר כרטיס מסך: שיריץ משחקים כבדים, HD רצוי עם 2 יציאות HD. אחד ג'יגה בייט כרטיס קול אם אין כרטיס קול מספיק טוב על הלוח אם. כרטיס טלויזיה, DVB מובנה + כמה אפשרויות מעניינות צורב כל מה שלא ציינתי לא צריך תודה רבה רבה לכם, אביעד.

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  15. שלום לכולם, אז לפני שאני נותן לכם פרטים אני רוצה להסביר המפרט שאני מבקש כרגע הוא מתוכנן לקנייה בעוד מספר חודשים ולא בזמן הקרוב נניח בעוד חודשיים שלושה, המפרט מתוכנן לכלול את החלקים החדשים שצריכים להגיע בקרוב מבוססים בצ'יפ החדש, שזה אומר לוח אם מעבד, כך שהשאלה שלי כאן היא גם מתי הם צריכים להגיע לארץ והאם יש כבר תמחור שלהם? 1. מה התקציב המקסימאלי? הכי הרבה 18 אלף שקל כולל מסך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני מחפש מפלצת כך שהכל תלוי אם החיסכון משפיע בצורה רצינית על הביצועים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן תקציב אחרון. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד+OC וכמובן אינטרנט סרטים וכו…

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  16. ללא מסך....רמקולים ומיקלדת..! תודה מראש! ואם יש מצב תנסו לשים 6800 אולטרה.....

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. אהלן אני מעוניין במחשב VOSTRO 1320 , והעניין הוא שבזמן הקרוב המחליף שלו ה3300 אמור להכנס. האם יש סיבה לחכות? אני יודע שהמעבד עובר לI5 הזכרון לDDR3 וכו.. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  18. שלום ותודה לעונים. אני מעוניין במחשב (מעבד אינטל הדור החדש CORE2 6400), שיהיה בתקציב 8000 ש"ח כולל הכל + מסך LCD 19 אינטש. המחשב מיועד לעבודה גרפית בכמויות (הוצאת מגזינים כל שבוע). התוכנות שעובדים עליו בעיקר הן: קורל, פוטושופ, פיינטר, אינדיזיין ותוכנות האופיס.

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  19. שלום לכולם אני מעוניין במפרט למחשב המבוסס על פנטיום 4 שישמש בעיקר לאינטרנט אופיס ומעט משחקים לא כבדים התקציב הוא בסביבות 5500 כולל מסך. נ.ב יש סיבה להעדפה של אינטל על פני AMD בתודה מראש על כל עזרה טל

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. ןגם ללא צורב , עדיפות מtms . תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אהלן, אני מחפש לקבל המלצה למפרט למחשב גיימינג(בעיקר) ושימוש כללי... בתקציב של 7000 (גמיש) פרטים נוספים: לא דרוש ציוד היקפי. לא דרוש כונן דיסקים כלשהו. חשוב שיהיה שקט (לא בצורה מוגזמת - אבל הוא ישב בחדש השינה ואני לא רוצה שיפריע). המחשב ישב מתחת לשולחן. המסך בשימוש AOC G2460PG http://us.aoc.com/monitor_displays/g2460pg. לכל שאלה נוספת אשמח לענות כאן. תודה מראש על העזרה! יונתן. ___ שאלות מלאות ____ 1. מה התקציב המקסימאלי? 8K מקסימום א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם לא נדרשת באמת תוספת. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח (אפשר עוד אם מפספסים משהו שיועיל הרבה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם, אני שוקל לקנות pc חדש, אחרי שכבר כמה שנים תקועים בבית עם מחשבי מק, במיוחד לאחר שיצא המשחק planet coaster והוציא לי את העיניים מהמקום מרוב התלהבות התחלתי לעשות שיעורי בית ושעות ביוטיוב, חזרה לעולם הענק הזה של הpc... הגיע הזמן להתייעץ. אנחנו מעוניינים במחשב שיריץ בראש ובראשונה את המשחק הזה, ואם כבר אז שיוכל להריץ משחקים טובים אחרים כמו city skyline ואולי גם witcher 3 המהולל, המטרה היא להנות מהגרפיקה ככל הניתן בתקציב של 4k כמובן בלי להגזים בהגדרות ultra. ידוע לי ש planet coaster מאוד כבד ותובעני, אבל אני מקווה למצוא נקודת איזון בין גרפיקה יפה וקצב פריימים חלק. שימוש נוסף יהיה לעבודה לאדריכלות בתוכנת revit ובהכנת מודלים והדמיות של…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by xray,

אני מעונין ליקנות מחשב לגיימינג עד 4500 שח באתר כאן קיבלתי הרבה הצעות למיפרטים אך בשיטוט באינטרנט ניתקלתי במיפרט הבא במחיר מדהים אומנם זה מאיבורי אבל רציתי את דעתכם עליו .מסך 22" מעונין לשדרג כרטיס במיפרט ל4870 . תודה. http://ivory.co.il/product.asp?productid=1311&CatCode=1

• 7 תגובות
    • 650 צפיות
  24. אהלן חמודים, אני רוצה לקנות מחשב חדש, מיועד בעיקר למשחקים וסרטי HD. רצוי שיהיה בעל אופציות שדרוג עתידיות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן - תלוי עד כמה זה שווה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FPS, RTS, כל מה שחדש בקיצור -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע מסך 19" (1…

• 23 תגובות
    • 3.7k צפיות
  25. Started by Iv0ry,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V וכל החדשים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נית…

• 4 תגובות
    • 782 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.