עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם רציתי לשתף אותכם במפרט שעשיתי לבסיס של מחשב שמיועד לעריכה ומשחקים שאני מעוניין לקנות אני לא מומחה וניסתי להתאים חלקים האם אתם רואים בעיות במפרט ? האם יש רעיונות אחרים יותר טובים במחינת לוח אם ומעבד בעיקר ? הייעוד של המחשב הוא עריכה (תחביב) ומשחקיי VR בעתיד ... (על כרטיס מסך עוד לא החלטי ובינתיים אשתמש בGTX ישן יחסית....דיסקים גם יש מהמחשב הישן) תודה לכולם מעבדים - Intel Socket LGA1151 Intel - i7-7700K Kaby Lake Quad core CPU - 4.2 GHz - Max Turbo Frequency 4.5 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 8MB cache - 95W TDP - Tray..l לוחות אם - Intel LGA1151 PRIME-B250M-A - ASUS - 1151 - B…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. מצאתי מפרט זול שנראה מצויין למטרות משחקים וקצת גרפיקה בתקציב של כ2500 שקל. אני מוסיף לו הארדיסק נוסף של 40 G ו512 DDR מהמחשב הישן. המפרט מוצג בלינק ואני מתכוון לקנותו ללא התוספות המוזכרות בתחתית העמוד, רציתי לדעת אם אתם יודעים משהו על אמינות האתר ואיכות השירות וכן אם יש לכם הצעות טובות יותר. שימו לב גם לאחריויות השונות וחוו דעה. http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={F6AB903E-FF19-47CC-B77E-7BD799934666}&details_type=1&itemid={C0B9BEDC-6DD5-4523-905D-76A5CC58DB9D}

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  3. הי, אני צריך נייד לשימושים פשוטים (סרטים, גלישה וכדו'), לא חשוב לי משקל (הוא בעיקר יושב על השולחן בבית) ת מסך 14-15. מה דעתכם על זה: http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=VM-RD09-4371&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום רב חברים, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לעצמי אשר ישמש אותי למשחקים ואינטרנט בעיקר. הדגם שהרשים אותי לדעתי והכי מתאים לי הוא: Toshiba Satellite P100-425 http://eu.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/jsp/productPage.do?service=EU&PRODUCT_ID=125209 ברצוני לדעת מה דעתכם על המחשב הנ"ל ולדעת האם הוא מתאים והאם אני יכול למצוא דגמים מחברות אחרות אשר יתאימו לצרכיי. נקודות חשובות: 1. צריך להיות בעל כרטיס מסך טוב 2. מעבד חזק 3. מסך 17 אינצ'. 4. סכום השקעה מירבי: 6500 ש"ח תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  5. שלום ותודה מראש לכל המגיבים ! אני מחפש לשמע חוות דעת של בעלי נסיון על מחשבים ניידים של ג'יגהבייט. במיוחד אשמח לשמע ממי שיש ברשותו אחד כזה יותר מ"יומיים" ,אני מעוניין לרכש את דגם ה14 אינץ עם מעבד 9300 וכרטיס גרפי nvidia8400gs וזכרון מורחב (לא בהכרח בקופיגורציה הזאת אבל קיבלתי הצעה מפתה מאד על איזה מפרט אפשרי שארצה)המטרה היא עבודה מלאה על המחשב החל מגלישה וכלה בעריכת וידאו בפרמייר ואני מתלבט אם לקחת את המפרט החזק ביותר שאכל להרכיב או שיש גם צד שני למטבע ואז אני עלול לסבול מחם ורעש וזמני סוללה בלתי נסבלים. מה דעתכם? ???

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  6. מה אתם אומרים על הכרטיס מסך ATI SAPPHIRE HD 2900GT 256M GDD3 D.DVI 256BIT על המארז CASE ENERMAX BLACK CHAKARA 3052 + 25CM FAN W/O PS ועל הספק POWER SUPPLY ENERMAX 420WATT NOISETRAKER או POWER SUPPLY ENERMAX 500WATT LIBERTY תודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  7. Started by Some Thing...,

שלום שלום... יש לי מחשב די חלש כפי שאתם יכולים לראות במפרט מחשב שלי, עכשיו השאלה שלי זה האם כדי או שווה היום לשדרג מחשב או שכבר כדי לחסוך עוד טיפה ולקנות חדש?? ואם כדי לקנות אז מה אתם ממליצים לי ? אני צריך מחשב בשביל האינטנרט טיפה עבודה גרפית ולפעמים משחקים. תודה מראש על הדעות שלכם. Some thing... 8)

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  8. Started by proview,

מה אתם אומרים על הHP DV6 למשחקים(המחשב מהמבצע של אורנג)

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  9. יש לי כבר מארז ומסך, ואני רוצה להזמין את החלקים הבאים: Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb BOX Zalman CNPS9700 LED 110MM Fan Plus ZM-STG1 Silver Grease ASUS Commando Intel P965 Socket 775 Corsair Dominator 2GB Kit PC2-6400 DDR2-800 CL4 Twin2X2048-6400C4D Seagate Barracuda 320GB 3.5 7200Rpm 16MB SATA II Leadtek nVIDIA GeForce 8800GTS 320MB PCIe ASUS DVDRW DRW-1814BLT x18 Sata Retail Zalman Fatal1ty FC-ZV9 ZALMAN ZM-NBF47 Northbridge cooler Thermaltake Smart Case Fan Blue LED 120mm A2018 האם יש מקום לשינויים דרסטיים? תגובות יתקבלו בברכה.

• 6 תגובות
    • 596 צפיות
  10. http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9375142&type=product&id=1218093608316 הלפטופ נועד בעיקר לעבודה כדיג'יי, מבחינת המעבד, הארדיסק והזיכרון זה מספיק, השאלה איך הכרטיס מסך? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 740 צפיות
  11. שלום לכולם, אני עבדתי קשה וחרשתי את הרשת והרכבתי מפרטים של מחשב רגיל(לא מותג) ומחשב מותג בתקציב שרשמתי. -התקציב המקסימלי הוא- 3500 ש"ח(ללא מסך!!!) - אם אפשר ואין צורך ביותר רצוי זול יותר ,עדיף שיהיה פחות. -המחשב הוא לעבודה רגילה, משתמש ממוצע - קצת אינטרנט,אופיס,סרטים ומוסיקה... למרות זאת מעדיף מפרט מעל מה שנדרש-שיהיה. -אין צורך במסך או כל ציוד היכפי כלשהו-אם צריך לוותר על הצורב ולשדרג משהו אחר-אפשר -רצוי שיהיה שקט, אבל לא באופן מיוחד(דרגה 7 מתוך 10) -אין צורך במע' הפעלה או הרכבה. -במכוון לא הוספתי את שמות החנויות כך שהדעות יהיו אוביקטיביות, אני כמובן מעדיף מחנות שתתן את השירות הטוב ביותר בכל מה שקשור לאחריות ולכן שירות בבית הלקוח זה -הכי חשוב לי! * כאשר הירכבתי את המפרטים…

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית - אופיס , דפדפן יוטיוב וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  13. Started by alon_2002,

הי, אני מחפש מחשב עבור אחי. המחשב מיועד בעיקר לשימוש משרדי, וצפייה בסרטים/סדרות. ושאפשר יהיה לחבר את כרטיס המסך לטלויזיה. מדובר רק על מחשב (ללא מסך/מקלדת/עכבר). לא מגובר במחשב לגיימרים. חשבתי על המפרט הבא של אייבורי שמבוסס על מעבד E5300 של אינטל: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1300&CatCode=1 אשמח מאוד לשמוע המלצות - מה כדאי לשדרג, למה כדאי לשים לב. בנוסף יש לי כמה שאלות ספציפיות: 1. איזה מארז כדאי לקנות (חשוב לי שיהיה שקט, ושיהיה בעל הספק שמתאים למפרט, ושלא יתחמם יותר מדי) 2. מה זה ספק Hec 500 12cm Fan שהם מציעים לשדרג? 3. מה דעתכם על לוח האם שמופיע שם (האם יש המלצה אחרת)? מה ההבדל בין G31 ו- G41 והם ההפרש שווה את זה? 4. האם לדעתם מומלץ לשדרג זיכרון ל- 2…

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  14. היי, ברשותי מחשב שהולך ומתיישן בעל המפרט הבא- Gigabyte GA-B75M-D3H Core i5 3470 8GB DDR3 רדאון 7850 המחשב מחובר למסך דל 2412M (1200p) שאין לי כוונה להחליף בזמן הקרוב. עם הדור החדש של הקונסולות המפרט כבר מתחת לדרישות המינימליות של משחקים מסויימים, כדוגמאת דום. מצד שני, זה לא ממש עצר אותי מלהריץ witcher 3 ואת הבטא של Doom עם לא מעט הגדרות על מקסימום ברזולוציה הנטיבית של המסך. מעוניין לקבל את חוות דעתכם על האם ואיזה מהחלקים הנ"ל לשדרג. תודה.

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  15. שלום נשרף לי מעבד OB במחשב ישן . לכן אני זקוק לשידרוג . הצרכים אינטרנט , יכולת להריץ XP בצורה סבירה , TV-OUT אין צורך בכלל בתמיכה במשחקים . מה יש לנו כרגע ? יש מסך DVI יש HD IDE 80GB צורב DVD מקלדת עכבר ATP3 מארז COMPUCASE 6A19 + HEC 300W חוץ ממה שיש חסר לוח אם + מעבד + כ.מסך (אפשרי OB כל עוד יש TV-OUT) זכרון 512 MB מה לדעתכם המפרט האופטימלי

• 7 תגובות
    • 636 צפיות
  16. היי חברים מעוניין בלנובו e480 עם הרחבת אחריות. איזה דגם לקנות. מעוניין ב: ssd256, i5, nvme, ips, 8gbram אבל כל החנויות בזאפ בלתי מוכרות לי . אין רשת מוכרת בין החנויות. חושש מחנות שתימכור מחשב מוחדש, מחודש או כל המצאה דומה. ללא ידיעתי. האם יש למי שקנה המלצה על חנות אמינה. תודה.

• 19 תגובות
    • 4.5k צפיות
  17. קודם כל תודה מראש, בעבר עזרתם לי הרבה ברכישת לפטופים אני מעוניין לפטופ בעיקר לגלישה באינטרנט. כנראה כרגע אני מעוניין בגודל של 13 אינץ . הדגם הזה: Dell Vostro 1320 T6570 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=1899 הסתדר לי טוב בתקציב, ונראה לי גם מבחינת הנתונים שלו. הבעיה היחידה שאני לא שלם איתה זה שהמסך אינו LED. 1. מה אתם אומרים, ההבדלים הם קריטים בין ה LCD המיושן ל LED החסכוני? 2. מה אתם אומרים בכלליות על המחשב? יש לכם המלצות נוספות בתקציב? תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Sargon,

מקווה שזה המקום הנכון. התענייתי במחשב נייד DELL INSPIRON 5547 בחנות המכוונת NOTEBOOK CLUB. כבר עמדתי לבצע רכישה, הבעיה היא שיש שניי עמודים שונים של אותו המוצר בחנות. ויש להם מחירים שונים. עמוד אחד אליו מגיעים מהקישור בZAP ועמוד אחד מהאתר עצמו. http://www.notebookclub.co.il/products/notebooks_by_model/zap/in-rd33-7801.htm http://www.notebookclub.co.il/products/inspiron/inspiron-5547-a4510u-t.htm ולהלן תמונות למקרה שהחנות תשנה את הדפים כי שלחתי להם שאלה בנוגע לזה. האם אני מפספס משהוא? איפה כדאי לי כן לקנות את הלפטופ הזה? (שימו לב שיש אפילו את המילה ZAP בכתובת של העמוד הזול יותר).

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום. אני מעוניין בלפטופ מחיר בסביבות 4000 אלף שקל. (אפשר פחות...) נתקלתי במלא לפטופים במחיר דומה של GIGABYTE / LG וכו'... השאלה עם כדאי להתעסק עם חברות כאלה או לחפש מחשבים של DELL וכו'? לדוגמא מחשב של GIGABYTE: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=5161 ומחשב של HP:(המציאה פחות בנתונים... אבל אולי נחשב ליותר טוב מבחינת אמינות וחברה...) http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=4914 תודה.

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  20. אני מחפש לפטופ לצרכי לימודים של עיבוד גרפיקה אני אשתמש בתוכונות AUTOCAD וSKETCHUP לעבודות שלי התקציב הוא סביב ה4000 שח, אני מעוניין במכשיר חזק ומתקדם למטרות אלו יש הצעות מוכרות?

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  21. אוקי יש לי מחשב נייח בבית ואני מעוניין בלפטופ שיהיה למשחקים, תכנות אתרים, סרטים ובקיצור שיעבוד הכל עד 3000 שח בנייח יש לי כרטיס מסך geforce 9500 מעבד intel 2.6MHZ זכרון 3 GB DDR2 עכשיו אני רוצה נייד עד 3000 שח שיהיה יותר טוב מזה. אני יוכל למצוא? עזרו לי בקישורים http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22955969 לדעתי זה טוב... אני יקנה לו עוד איזה 2GB רק בנפרד לזיכרון וזהו... לא?

22. היי, החלטתי לקנות לי ליומהולדת לפטופ ( הגיע הזמן, שנה רביעית ) בקיצור, זה הדברים שאני יכול לחשוב עליהם: * מטרות המחשב? בעקרון המחשב הולך להיות בשימוש בכמה מקומות: 1. לאישתי באוניברסיטה, יום בשבוע - לא קריטי ( סתם משעמם לה, והיא תשמח לכתוב בו במקום במחברת ) - אז לא כבד מדי אם אפשר. 2. לי לאוניברסיטה - 3 ימים בערך, בעקרון, כל עוד יש WIFI אני מבסוט :] יהיה נחמד אם יש פיצ'רים אחרים שאני לא מכיר שנוחים לסטודנטים, למרות שאני לא ממש מאמין שאני אשתמש בו למשהו חוץ מאינטרנט\סדרות - בהנדסה זה לא ממש רלוונטי. 3. בערבים ובסופ"ש - לאישתי, במקום המחשב שיש לה ( מסכנה, AMD 3000+,1 GB ) + יהיה מחובר לטלוויזיה החדשה שקנינו ( 37, FHD ) - אז אני מאוד אשמח ל-HDMI, כמובן שאני צריך שהוא י…

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  23. שלום לחברי הפורום, המחשב התחיל לקרטע, זה מתבטא באתרים שפתאום קופאים, המאוורר רועש ומחשב שלפעמים לא נדלק. באזור מגוריי ישנן לעתים הפסקות חשמל, אחרי הפסקת חשמל אני מוציא את כבל החשמל מהמחשב לדקה ולאחר מכן כאשר אני מנסה להדליק את המחשב, הוא לא מגיב או שהוא מרסט את עצמו ונדרשת חזרה על הוצאת החשמל והכנסתו כדי שהמחשב יידלק. אני מעוניין להתחדש במחשב חדש בעל מארז קטן. את המארז להבריג לשולחן העבודה וכן את כל הכבלים לחבר לתחתית שולחן העבודה וכל זאת במטרה שלא יהיו כבלים על הרצפה. אני צריך לחבר מודם, ראוטר, מדפסת,סורק ומסך. יש לי מקלדת אלחוטית עם עכבר מובנה אך ליתר ביטחון צריך שבמארז תהיה כניסה רגילה (סגולה) למקלדת וכניסת usb נוספת לעכבר. השימושים: אופיס, גלישה באינטרנט, שימו…

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  24. האם חברת פקרד בל נחשבת לטובה ??? מה ההבדל בין מעבד פנטיום 4 רגיל במחשב נייד לפנטיום 4 מובייל ומה יותר טוב אילו חברות נחשבות להכי טובות ולבסוף הצעות עד 9 אלף שקל אם מישהו מכיר דגמים טובים שיכתוב ועדיף בסביביות ה8 אלף

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by shai87,

* מטרות המחשב?עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (הירוס 3 ), צפיה בסרטים, לימודים (הנדסה כלשהי לא ידוע מה בינתיים, אבל אני לא צריך כרטיס גרפי מקצועי). גודל המסך? 13.3, אם יש 14.1 קל שעונה על הדרישות זה בסדר גם * משקל רצוי? עד 2.2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מעדיף שיהיה, אבל זה פרמטר פחות חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) עדיף שיהיה HDMI * בלוטות? אפשרי כן * גודל מינימלי של כונן קשיח?250 * צורב DVD? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? דל,HP, טושיבה, לנובו יש לי כמה מועמדים: 1)המועמד המוביל VOSTRO 3300 בקונפיגורציה הכי גבוהה. שתי בעיות הן חוסר בHDMI שאני א…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.