ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט,הורדה וצפייה בסרטים,ומשחקים לא כבדים במיוחד(פיפ"א). תודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
מעוניין בהצאות למפרט עבור מחשב ביתי בסביבות ה-2000-2500 שקל. לא צריך מסך, עכבר, מקלדת, או רמקולים. מיועד לשימוש בייתי של אינטרנט, אחסון והשמעת מוזיקה/סרטים, תוכנות OFFICE ואולי קצת גרפיקה... בקיצור שימוש כללי *חשוב מאוד: מעוניין שלמחשב תיהיה האופציה לשדרוג בעתיד בנוסף ישנן כמה שאלות: -מכיוון שראיתי את מפרטי המחשב המוצאים בסביבות מחיר זה, אנא הסבירו, למה נבחר ולמה כדי לבחור דווקה ב CPU של AMD ולא באינטל, לצרכים אלו ואם אפשר גם הצעה עם מעבד אינטלC2D . - יש לי במחשב שמיועד להחלפה HARD DISK בן שנתיים בערך בעל נפח של 80 ג'יגה, אני מעוניין להוסיף אותו למערכת החדשה כ- HARD DISK שני, האם ישנן סיבות למה לא לעשות כך? :s05: :s05:
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. אם אני משתמש בXP MCE אז אני יכול להסתכל ערוץ אחד ובמקביל שהוא יקליט ערוץ אחר? 2. כרטיס הטלויזיה Leadtek WinFast PVR3000 Deluxe הוא טוב? או שיש משהו יותר מומלץ? 3. אם אני מחבר לכרטיס ממיר של הוט אז התמונה תיהיה איכותית יפה ונקייה? או שלא? 4. מעבד AMD ATHLON AM2 4000 מספיק או שצריך משהו יותר חזק? 5. כרטיס מסך GFORCE 7600GS יספיק או שצריך משהו יותר חזק? 6. כדאי לקנות לוח אם עם כרטיס מסך מובנה בעל יציאת HDMI או שלא? 7. מארז MOZART SX + MEDIA LAB VC7001SNS הוא מארז טוב או שכדאי לי לקנות משהו אחר? 8. מה אני עוד צריך לדעת/לברר לפני שאני קונה HTPC? בעקרון המחשב יהיה בעיקר לטלויזיה, סרטים, DVD וגם קצת אינטרנט. הLCD הוא SONY KDL-32U2000. תקציב עד 4000 ש"ח. תודה.
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: OFFICE,אינטרנט,סרטים HD * גודל המסך?10-12 * משקל רצוי?לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?כמה שיותר במסגרת התקציב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)?HDMI יהיה טוב * בלוטות?רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח?כמה שיותר במסגרת התקציב * כונן DVD? לא מאמין שיש מחשבים כאלה עם CD אבל אם יש אז למה לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא רק שהמחשב לא יתחמם יותר מדי תודה
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
מפרט 14 לגיימינג . כרגע אין לי תקציב בשבילו. יש לי מאוורר לא בשימוש שיתאים למעבד, מארז פול טאוור, וכמה הארד דיסקים(אומנם לא SSD וגם כבר על סף קריסה). ומכיוון שהמחשב שכרגע יש לי בקושי סוחב, חשבתי לפחות לרכוש את המעבד, לוח אם, זיכרונות וכבר בהמשך הזמן לרכוש את שאר הציוד. השאלה שרציתי לשאול היא, אם הספק שיש לי כרגע טרמלטק 550W TR2 מספיק בשביל להפעיל את הלוח אם והזיכרונות (ללא הכרטיס מסך). מעבד Core i7 6700 3.4Ghz LGA1151 1575 ₪ לוח-אם Asus Z170 PRO / MSI Z170A Gaming PRO / Gigabyte Z170X-Gaming 3 / ASRock Fatal1ty Z170 Gaming K4 880 ₪ ז…
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
AMD Athlon 64 (3500+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 2 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50I) original C2.5 Gigabyte GA-K8NS Ultra-939 (nForce3 Ultra chipset CLUB3D RADEON 9550 (128BIT) - 256MB DDR TV OUT DVI AGPx8 - RETAI SONY / NEC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 Thermaltke Shark Full Tower Aluminum Case - Silver Thermaltake Purepower 460W Blue light - Active PFC - ATX 2.01 Thermaltake BigWater 12cm Liquid Cooling System יוצא בסביבות ה-5300 שקל לכל מי שחושש, שאני לא אנצל את המערכת הזו, אני הולך לקרוע אותה =)
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? ש"ח 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לפי הצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית עם אופציה למשחקים כמו פיפה 2017 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אקסל , תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: יתכן. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפה 2017 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24" 1920*1200 DELL U2415 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. ה…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום! ברצוני לקבל מפרט שמיועד בעיקר לשימוש משרדי, קצת סרטים, SKYPE ודברים בסיסים שכאלה. אין צורך בכרטיס מסך מטורף וכ'ו. התקציב הוא 2500 שקל בעקרון. יש אפשרות לחריגה אבל אני מאמין שאין צורך. כמו כן, אני מעוניין ב500GB כונן קשיח,4 GB זכרון, מעבד CORE I5 של אינטל ואין צורך בשום ציוד הקפי, גם לא מסך. קירור איכותי, לוח אם איכותי, מארז ברמה נאותה יתקבלו בברכה.. המון המון תודה [=
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום {: אז ככה, הסיפור הוא כזה: אמא שלי ובעלה הגיעו לחופשה בישראל מניו יורק ובעלה קנה מחשב נייד לצורך הנסיעה הזאת. המחשב: Sony VGN-C260E מחשב באמת חזק. המחשב בשימוש מספר בודד של שעות ביום במשך שבועיים על ידי בן אדם מבוגר ששומר עליו. המחשב במצב חדש לחלוטין. בעלה של אמא שלי רוצה למכור את המחשב בישראל בתום חופשתו (שבוע בערך..) ואני לקחתי את העניין על עצמי. בכמה לדעתכם אפשר למכור את המחשב הזה? המפרט הטכני המלא: http://www.deremate.com.ar/accdb/viewItem.asp?IDI=15752647 תודה רבה מראש. עריכה: המחשב נקנה בניו יורק. זה משנה לא? מבחינת האחריות וכל זה...
-
- 8 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום יש לי חבר טוב שרכש את המחשב הבא ב-6500 ש"ח מאיזשהו אתר, אבל כשקיבל את המחשב התחרט, ועכשיו הוא מחפש למכור אותו ב 6000 שח. הוא אומר לי שזו עיסקה מצוינת.אני צריך לפטופ ולא חשובה לי הניידות יותר מדי - רק היכולת לעבור מהדירה שלי לדירה של ההורים בסופי שבוע עם הלפטופ- אני לא הולך להסתובב איתו באוניברסיטה. אני הייתי רוצה מחשב להרצת משחקים (לדוגמא: call of duty, dragon age, batman - arkham asylum), ולנגן סרטי HD, וכן להריץ matlab לעתים רחוקות ולא בצורה אינטנסיבית (שעורי בית מדי פעם פעם בחודש). המחשב עדיין נמצא באריזה מקורית ולא נפתח (הוא קנה אותו לפני איזה חודש). וכמו כן מאוד מוצא חן בעיני המסך הרחב. אני מאוד מעוניין לשמוע את האם המפרט הבא משתלם עבור 6000 ש"ח: מעבד סוג: Int…
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
אוקי אני חשבתי על המחשב של גיגאבייט - http://zap.co.il/model.aspx?modelid=729100 אני מעוניין בו בגלל המעבד שלו, הכרטיס הגראפי וציאת ה HDMI . באופן כללי אני לא כל כך מטורף על גיגאבייט ובגלל זה חשבתי שאולי למישהו יש איזה רעיון למחשב נייד בסדר גודל המחיר ( אני גמיש בכל אופן ) , אז בבקשה אני מאוד יודע לכם !! תודה מראש ! איל.
-
- 8 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות נייד של ACER זאת לאחר שמכרתי את הנייד הישןHP לפני שאני עושה את הצעד הזה אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על המותג ACER ואיך האחריות (אני לא מחפש המלצות על מחשבים אחרים רק על ACER ובמיוחד על TRAVELMATE 4152LMI) תודה
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
היי, אני עוד חודש בארה"ב ואני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש. ההשקעה היא עד 1500$. מצאתי את DELL XPS M1530 עם המפרט הבא: Intel® Core 2 Duo T7250 (2MB cache/2.0GHz/800Mhz FSB) High Resolution, glossy widescreen 15.4 inch LCD(1440x900) & 2MP Camera 3GB Shared Dual Channel DDR2 SDRAM at 667MHz (2 Dimms) Speed: 200GB 7200rpm SATA Hard Drive Free Fall Sensor Slot Load DVD+/-RW (DVD/CD read/write) 256MB NVIDIA® GeForce® 8600M GT Wireless 1490 802.11a/g Mini Card Bluetooth Internal (2.0+Enhanced Data Rate) 56 WHr 6-cell Lithium Ion Primary Battery Finger Print Reader XPS M1530 Windows Vista® Home Premium Edition במחיר של 1398$ - עם השער של היום זה מאוד משתלם. אני מניח שעם מפרט …
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכל מתאים אחד לשני לא תיהיה בעיה בבנית המחשב? אני יודע שהחומרים של המארז שאני לוקח לא משהו אבל אין מה לעשות היופי שלו גמר עליי איך המפרט? מתאים לאינטרנט ,ויסטה,פוטושופ טיפה משחקים כמו GTA ? -------------------------------------------------------? Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB? מחיר 1095 חנות KSP ------------------------------------------------------- ?945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E? מחיר 590 חנות KSP ------------------------------------------------------- ?1GB TwinMOS? כמות 2 מחיר 1140 חנות קיי.אס.פי DDR2 CL4 ------------------------------------------------------- ?LG DVD±RW GSA-H10AK x16, DL x8 (Black) מחיר 195 חנות קיי.אס.פי ------------------------------…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מועניין לקנות את הלפטופ Gigabyte W468N התקציב שלי הוא עד 4000 שקל. ואני תריך אותו לצורכי צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט ועבודה באופיס. אני מעוניין בדעתכם על הלפטופ המוזכר לעיל, ובנוסף לדעת האם יש לו קורא טביעות אצבע, והאם הוא נחשב כלפטופ טוב ואמין, ואם אפשר לדעת איך האחריות של החברה שמשווקת אותו? זה גם חשוב. בקיצור את דעתכם תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אהלן! אני מעוניין לרכוש מחשב שישמש אותי בעיקר לגלישה ומה שנקרא "עבודה משרדית" אך שיאפשר לי multi-tasking בסבבה, ישמש גם לעתים למטרות קולנוע ביתי ולמשחקים פה ושם, ושישמש אותי למשך תקופה ארוכה ככל האפשר עם שדרוגים קלים. חשוב לי גם שהמחשב יהיה שקט. מארז כבר יש לי ובקשר לכונן אופטי אני די סגור על Samsung SH-S182M. לגבי השאר אני מתלבט. התקציב שלי הוא עד משהו כמו 4500 ש"ח כולל מסך ולא כולל מארז (וכמובן שעדיף לסגור את המחיר על פחות). אני חשבתי על המפרט הבא: מעבד: Intel® Core 2 DUO E6300 (1.86GHz) לוח אם: GYGABYTE GA-945G-S3 (כרטיסי קול ומסך און-בורד) זכרון: שני מודולים של KINGSTON DDR II 512MB 667MHz PC5300 (כלומר 1GB בסה"כ) דיסק קשיח: Western Digital WD3200KS 320GB SATA II ספק …
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מחשב שישמש אותי בעיקר לתיכנות. להלן מפרט מחשב שהוצע לי בסך של כ - 3450 ש"ח (ללא מסך): מעבד: Intel P4 model 531 3.0 Ghz 64bit, 1MB cache, 800 mhz לוח: (Gigabyte 8I915P-D (Intel I915P Chipset זיכרון: Samsung DDR-2 512MB DCH 533Mhz הארדיסק: WD 80GB Sata 7200 rpm 8MB cache כרטיס מסך: Gainward Geforce FX6200 128MB PCI Express X16 DVD צורב: LG4167 כרטיס קול ורשת מובנים, עכבר של לוג'יטק, מקלדת סטנדרטית. האם זה נראה לכם יקר מדי, ואם כן אז במה מומלץ לחסוך? תודה על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום רק קהילת מחשבים ניידים, אני מעוניין ברכישת מחשב נייד, אחרי 6 שנים עם הלנובו שקניתי בהמלצת הקהילה פה... מטרות המחשב זה עבודה משרדית, אולי קצת עריכת וידיאו , משחקים או קידוד, אבל הכל ברמה משרדית, אין צורך בכרטיס מסך או מעבד חזקים במיוחד לעניינים אלו (חשבתי על i5 או i7, מעדיף עם הסוול על סמך תחושה, לא מבין מה זה ממש). גודל מסך חשבתי על 13.3, בוא נגיד שזו העדיפות, אך אם יש יתרון לאיזה דגם שבמידה אחת מעל או מתחת, זה בסדר. רזולוציה אני נוטה להגיד גבוה ככל הניתן, אבל בנושא הזה אשמח לעצתכם. משקל רצוי שיהיה קל ככל הניתן, זמן סוללה ארוך ככל הניתן (בלי להתפשר על כוח עיבוד או איכות מסך) מבחינת זיכרון קשיח כמו שאמרתי אני רוצה אולטרה בוק אז 128 או 256 פלאש בלבד, (ראיתי שרוב הדגמ…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. אני מקווה שאני שם את זה במקום הנכון (במקום פורום רשתות). קניתי מחשב נייד מאוד טוב בהכל asus n551jk, חוץ מהעובדה שהכרטיס רשת שלו מזוויע. אבל למזלי ניתן לשדרג אותו לכרטיס אחר בקלות. אני מעוניין בהמלצה לכרטיס wifi שכולל את תקן ac ו Bluetooth 4. אין הגבלת מחיר אבל שיהיה בתחום הסביר לסוג הרכיב הזה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש לפטופ חזק עם מסך בגודל של 14-13 אינטץ' בתור סוג של תחליף למחשב שולחני. זאת אומרת, לצרכים של סרטים, אינטרנט, תוכנות גרפיקה כבדות. שיהיה מהיר ועם מעבד וכרטיס מסך חזקים. תודה
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שלום רב , הייתי מעוניין בהמלצתכם לגבי התקציב הנ"ל , השימוש במחשב הוא גלישה באינטרנט ומסמכי אופיס , רצוי מסך לפחות 19 אינץ' ,אין צורך בכרטיס מסך חיצוני אפשר on board , בתוספת מקלדת ועכבר ,ניתן להתגמש מעט עם התקציב , אך זיכרו, השימוש במחשב הוא לשימושים פשוטים ולא מורכבים. הייתי שמח לקבל המלצה על חנות טובה שניתן לבצע בה הזמנה דרך האינטרנט ולאסוף את המחשב ברגע שיהיה מוכן באיזור הקריות ,נהריה, כרמיאל והסביבה .
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
היי, רציתי לקבל המלצות לדגם של מחשב נייד. צרכים: עבודה שוטפת בלי בעיות באופיס(ווארד, אקסל, פאוורפוינט). אינטרנט. משחקים קלים מאוד (משחקים של לפני 3-4 שנים). איסיקיו/מסנג'ר/אי-מייל. תומך באינטרנט אל חוטי. חשוב מאוד: המחשב יעבוד באופן חלק במצב בו האופיס פתוח ואיתו גם 6-8 חלונות של אקספלורר. חובה: מותג. חובה: אחריות (עדיף ליותר משנה...). חובה: יד ראשונה. תקציב: עד 3500 ש"ח. תודה לכל העוזרים למיניהם .
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מחשב נייד שישמש בעיקר לאינטרנט (wireless), ואופיס. בעתיד המטרה שישמש גם כעבודה על מוזיקה (cubase וכד'), לכן צריך להיות חזק. יש איזה משהו מומלץ במחיר סביר מינוס ? תודה על העזרה.
-
- 13 תגובות
- 968 צפיות
-
-
פרטים נוספים: חובה חיבור HDMI רצוי גם עכבר פיטמה וגם משטח מגע. ישמש הרבה בחיבור לטלוויזיה לצפייה בסרטי HD. מעבר לזה עדיף שלא יהיה גדול במיוחד. נתונים נוספים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה למחשב נייד עד 4500 ש"ח. המחשב מיועד למשחקים בינוניים(לא GTA 4 וכו'),סרטים וגלישה. הדרישות שלי: מחשב ללא מערכת הפעלה HD של 250GB לפחות מסף 15.4 לפחות זכרון מינימום 2G ואחריות של 3 שנים לפחות(זה תוספת כסף לא?) כרטיס מסך שיהיה סבבה למשחקים. תודה
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-