עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. ברשותי ספק כח ENERMAX LIBERTY 1000 W ככה שאין שום הגבלה מארז 3D AURORA של גיגה בייט. התקציב הוא 3000. מטרת גיימינג. תודה.

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  2. הוצע לי המפרט הזל הבא: מעבדי אינטל Pentium E5400, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore, Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s775 לוחות אם למעבדי אינטל ECS G31T-M7 s775 1333Mhz, Intel G31, 2xDDRII 800, VGA, PCI-E, HDAudio זכרונות DDR II 800Mhz 1GB Samsung Value דיסקים קשיחים Seagate 250GB 7200RPM, 8MB, SATA II ST3250318AS כרטיסי מסך OnBoard Intel GMA 3100 כרטיסי קול On Board 5.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) ציוד רשתות Wired Products On Board 10/100 מארזים 7001 Midi ATX Tower Case Black With 450W אשמח לקבל מפרט חלופי ע"ס הבקשות בכותרת. תודה.

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  3. שלום, אני עובד ב- Sketchup Pro 8 ן- Indigo והמחשב שלי ישן ולא סוחב ברנדרים. אשמח לקבל המלצה על שמות של דגמים ספציפים כדי שאני יוכל להזמין אותם ולקבל הצעות מחיר לגבי: *מעבד מסדרת ה- i5 של אינטל (או i7 אבל אני מפחד שזה יהיה קצת יקר) *לוח אם תומך *וזיכרון RAM יותר מ-4gb תקציב בסביבות 2500 ש"ח ויש גמישות, אבל עדיף כמובן כמה שיותר זול. (אני לא רושם את המפרט שיש לי כרגע כי אני חושב שזה לא רלוונטי - בכל מקרה אני אני מחליף חצי מחשב. אבל אם בכל זאת יש צורך במפרט אני יעדכן) מה שיש לי ונשאר זה כרטיס מסך Nvidia GeForce GTX 260, ספק 550 ומארז. אשמח לקבל תגובות תודה!

4. Started by roma,

אהלן חברים, כמו שכתוב בכותרת. הייתי מרכיב בעצמי אבל לצערי אני כבר לא מעודכן בחומרה של היום. תודה מראש;-)

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  5. 1. מה התקציב המירבי? כ1500 האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כן 2. מה שימושי המחשב? שימוש משרדי 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? כן ssd 860 evo ספק כח Thermaltake 700w כרטיב מסך gt 710 מארז Hdd יש גם קירור ALPINE 11 PRO 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 5 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא. גר בצפון 9. מתי מ…

6. אני צריך רק מעבד +זיכרון +לוח אם זיכרון = 4 גיגה אם כדי לעשות את זה בפחות אז אחלה נראה לי שהכי משתלם עם מעבד XP-5400 או שיש עוד אפשרות לקנות מעבד E-5200 ובעתיד להחליף מעבד משהו כמו E 8400 או סידרת ה Q

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  7. הציוד מיודע למשחקים בעיקר יש לי מסך 20WFP של דל ספק seasonic 430 sII הכי חשוב שאפשר יהיה לשחק ברזולוציה הטבעית של המסך 1680 ואין צורך שיהיה מסוגל לסחוב אם פילטרים... אינטל או אמד לא משנה העיקר שיעבוד ויסחוב משחקים אם אפשר שיהיה בלוח USB3 אז מה טוב... מערכת הפעלה ווינדוס7 32 ביט אין דברים מיוחדים... העיקר שיהיה אפשר לשחק משחקים וזהו....

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Bah_gots_pIII_450,

אילו מעבדים נחשבים טובים היום ללפטופים? אני צריך לקנות לפטופ 12 אינץ'. תודה.

9. Started by SHMENDOZA,

שלום, רציתי לדעת איזה מעבד כדאי לקנות למחשב נייד במחיר זול (התקציב הוא 6000 שקל - לכל המחשב). תודה.

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  10. Started by RoMEo,

ריפרפתי ככה על כל הנושאים הדביקים ולא מצאתי את מה שחיפשתי (רוב הפירוטים על המעבדים שנתתם מדברים על נייחים). אני מעוניין לרכוש מחשב נייד והייתי רוצה לדעת איזה מעבד הוא גם הכי איכותי וגם הכי משתלם (לא הכי טוב, אין לי 12,000 ש"ח) כשאני מעוניין יותר בקטע של מהירות גלישה, מסמכים, עבודות של סטודנטים ופה ושם גם משחקים - לא מי יודע מה כבדים! ועוד שאלה.. - האם אני ארגיש שוני מהותי אם יהיה לי DDR2 ולא DDR3? עד כמה זה באמת חשוב?

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  11. שלום ל ACER יש מחשבים מסידרה TimeLine המשתמשים במעבדים SU9400 וכן יש מעבדים מסידרה של SU3500. מישהו יודע מה יותר חזק ולאיזה מעבד "רגיל" יש ביצועים דומים? שייקה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by bogdant,

E6400 DS3 1G TwinMOS 1600X PRO 256 מערכות זאות תריץ משחקים חלק כמו FAR CRY ו DOOM3 ו F.E.A.R על מקסימום גרפיקה (לא כולל FEAR )

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  13. Started by daniel1saida,

בס"ד המעבד 8400p הוא טוב למשחקים? ואם אפשר הצעות למחשבים ניידים עם כ.מ 9600GT ומעבד נורמלי בארץ אם אפשר דרך חול גם תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  14. Started by habarbash,

1: אני רוצה לקנות מחשב נייד ורציתי לדעת איזה מעבד לקחת מבין שניהם ההבדלים הם בסביבות ה 110$, השאלה היא האם שיפור הביצועים יהיה משמעותי או שכדאי כבר להשקיע את הכסף בשיפורים אחרים ?? 2: אני כרגע בארה"ב ואני קונה את המחשב מפה, אז אם אפשר גם להמליץ לי על מחשב ,( חיפשתי אתרים שסוקרים ניידים ולא כ"כ מצאתי). נ.ב אני מעוניין להשקיע בסביבות ה 1800$ ( אחרי TAX שזה בסביבות ה 8% ממחיר המחשב ) . חשוב לי זה שיהיה : מעבד C2D , מ 1G זכרון שיעבוד ב DC , וכרטיס מסך שיוכל להריץ את ה AERO של VISTA . פחות חשובה לי הניידות (גודל) יותר הביצועים. כמובן שאם ה GMA950 של אינטל יכול להריץ VISTA עם ה AERO אז אני יסתדר איתו . ואם אפשר שיהיה גם WI-FI עם תמיכה ב N . תודה רבה .

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Au79,

שלום לכולם\ן, כבר שאלתי בעבר מה ההבדל בביצועים בין ניידים לנייחים עם חומרה דומה, אבל כשקרוב הרגע לרכישת נייד חדש, יש כבר שאלות קונקרטיות יותר. המחשב הנייד שלי, שגוסס כבר כמה שנים (Dell studio 1747) לאחר שירות נאמן, יוחלף בקרוב במחשב נייד אחר. השימושים העיקריים הם עריכת תמונות ווידאו, אולי קצת רנדור בתלת מימד (והרבה יישומים פתוחים בו זמנית). מצד אחד אני מניח שיש צורך בחומרה חזקה בדומה למחשבי גיימינג, אבל מצד שני אני מניח שיש צורך בכוח עיבוד שהוא לאו דווקא מחויב המציאות בגיימינג, שם עדיף להשקיע יותר בכרטיס מסך חזק. ההתלבטות שלי היא בין מעבד מרובע ליבות כדוגמת i7-7700 שאמנם רץ במהירות שעון גבוהה יחסית לבין i7-8750H שעובד בתדר נמוך יותר,…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by nati88,

האם 1135g7 עם 16gb מספיק בשביל פרימייר פרו בעיקר להריץ את הטיימליין חלק בFhd 30fps ?

17. Started by Freddy,

שלום לכולם וחג שמח. הנה הגיע הזמן לשדרג לאחר 5 שנים. . כל מה שדרוש לי זה מעבד+לוח אם ( דרוש כרטיס מסך מובנה חזק), כונן קשיח, זכרונות, מארז+ספק (משהו משולב). אם אפשר בבקשה, נא לשלב מעבד E6300. תקציב 2500 שקלים. תודה מראש ושוב, חג שמח וכשר

• 10 תגובות
    • 683 צפיות
  18. Started by makakO,

שלום ! יש לי כעת מעבד 3.2 של AMD ( הרגיל) אני מעוניין באחד - שתי ליבות, עד 600 ש"ח תודה

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  19. Started by אדומי,

שלום, אני חייב לדעת אם המעבד שלי תומך vt-d. אני כרגע התחלתי ללמוד ניהול רשתות תקשורת ואבטחת מידע וזה לצורך לימודים.. אני יודע שהוא תומך vt-x אבל מה השוני או ההבדל בינו לבין vt-d? המחשב שלי הוא של hp עם מעבד של intel core i3. יש לציין שבאתר של hp אני לא מצליח להיכנס עם המספר הסידורי של המחשב ולראות את הנתונים. תודה רבה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by EviLeader,

ככתוב לעיל, מעבד זיכרון ולוח אם עד 3500 ש"ח. בקשות: 1. מבוססים Intel Core 2 Due, למשחקים. 2. לא לחרוג מהתקציב 3. שיספיק גם לשנים הבאות 4. אם דרוש כוח מיוחד מהספק, כיתבו 5. הייתי מעדיף שהלוח אם יהיה גדול עם הרבה מרווח בין המעבד לזכרונות (כדי שיהיה מקום למאוורר גדול) 6. הייתי מעדיף לוח לא של Gigabyte אלא של ASUS,Abit,Intel.. אבל אם המובחו מכולם, לדעת כולם יהיה Gigabyte אז סבבה. אני כן מעוניין לעשות OC, אומנם לא ישר בקבלת המוצר אלא זמן ארוך אחרי השימוש ולמידת OC.

• 5 תגובות
    • 564 צפיות
  21. שיניתי תקציב אפשר עוד חוות דעת? אני לא אקנה משהו בשווי 4500ש"ח על סמך חוות דעת אחת.. תודה מראש

• 72 תגובות
    • 6.1k צפיות
  22. אז ככה אני בתהליך של קניית מחשב חדש קניתי כבר מארז (ANTEC 200), ספק כוח (S12 520W), דיסק קשיח ויש לי צורב. בניתי לי את המפרט הבא: דגם מחשב: computer מעבדי ‏AMD: Athlon II x3 Triple Core 440 3.0Ghz Socket AM3 Box http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10560 לוחות אם למעבדי ‏AMD: GIGABYTE MA770-UD3 AM2+, AM3 770 Chipset, DDR2 1066, PCI-E, HDAudio, 1394a http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=7525 זכרונות: DDR II 800Mhz 2x2GB Mushkin Silverline Edition Dual Channel http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10430 כרטיסי מסך: Sapphire HD 5670 512MB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9600 מחירון עבודות במעבדה: w/o Assembly Computer http://www.ksp.co.il…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. היי, אני לא צריך שום דבר מסביב, רק את ארבעת המרכיבים הנ"ל. המחשב ישמש בעיקר למשחקים כבדים, וכן לפוטושופ. בנוסף, על לוח האם לתמוך בWiFi בתקן 802.11n תודה!

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  24. אני צריך לוח אם הכי זול שיהיה בעל 2חריצי זיכרון לפחות, מעבד שיהיה לפחות 2 ליבות טוב וספק כוח אני רוצה לפחות 400W מחברה אכותית... כרטיס מסך אני רוצה לקנות יד שנייה משהו כמו 8800GTX או 4850 או 4870, כך שזה לא ממש קשור אליכם אבל קחו בחשבון שזה צריך גם להיכנס למחיר.[br]פורסם בתאריך: 12.11.2010 בשעה 11:02:43 מה אתם אומרים על זה? מעבד: Intel Celeron E3400 ב-223 שקל. לוח אם: Gigabyte GA-G31M-ES2L Retail ב-242 שקל. ספק כוח: FSP 400W 60HCN 120mm Fan A.PFC Satax3 PCI-E, 78-80% Efficiency Retail ב-191 שקל. סך הכול זה יוצר 656 שקל + השלמה ל1000 לכרטיס מסך יד שנייה בסיגנון של 8800GTX או 4870, נראה לכם שהספק יחזיק?

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  25. היי חברים, אני מעוניין לקבל הצעות למפרט (מעבד, לוח אם וזכרון בלבד) התקציב 3000-4000 ש"ח המחשב יריץ DB של אורקל, עבודה ב פוטושופ, אינטרנט ואופיס. מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 602 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.