ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
שלום! אני מחפש מחשב נייד עסקי. השאלון: מטרת המחשב: אופיס, אינטרנט, סרטים, תכנות קל (שאינו דורש גרפיקה). לא ישמש לגיימינג. גודל מסך - 15.6' בלבד (מבריק / מאט), רצוי מאוד דק. רזולוציה - אין דרישות מיוחדות. אמצעי קלט - אין דרישות מיוחדות (משתמש בעכבר חיצוני). משקל - אין דרישות מיוחדות. זמן סוללה - רצוי שלא יהיה קצר במיוחד. יציאות - HDMI BT - אין צורך. כונן קשיח - אין דרישה מיוחדת. כונן אופטי - אין צורך. תחנת עגינה - רצוי שתהיה תמיכה (לא קריטי). אחריות בינ"ל - לא. רישיון למע' הפעלה - רצוי, לא חובה בתקציב. חברה - LENOVO / HP / DELL / ASUS / TOSHIBA / SAMSUNG דרישות מיוחדות - מקלדת נוחה, אמינות (עשוי להיות מטולטל בתיק מפה-לשם). אני מבולבל עקב המגוון הגדול - אשמח לעזרתכם. תודה ל…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי לכולם, אני צריך עזרה בבנית מפרט בתקציב של עד 8K (להשתדל לא לחרוג) שימושים: עבודה משרדית, אופיס וכו... גלישה באינטרנט ומשחקים לא כבדים (משחקי און ליין) תודה רבה עריכה: אין צורך במסך וציוד היקפי
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K, לא כולל המסך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עבור רכיב, נגיד הכ.מ או המעבד - המסך להחשיב בנפרד. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. לכול השאר לא צריך 5K ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: הכול. SC2, CRYSIS2, D3, SKYRIM, WITCHER 2. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): 24 או 23. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך 24 אינץ' או 23. לא חלק מה5K של המחשב, הוא ב…
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
זה תפריט שלקחתי מ KSP תגידו מה אתם חושבים, מצורף בתפריט מערכת הפעלה אבל אני מוריד את הסכום הזה אני אשמח אם תעברו את על תפריט ותוכלו לשפר אותו או להמליץ לי על חלקים אחרים. אשפר במקום ה 480 שקל על המערכת הפעלה, להכניס רמקולים תודה לכולם Core i5 750, 2.66 GHz , s1156, 8MB Tray ----680---אינטל למעבד אם לוח GIGABYTE P55A-UD3 s1156 Core i5/i7 , Intel P55 ,DDR3 2200 , 2xPCI-E ---935--זכרונות DDR III 1600 Mhz 3x2GB Kingston HyperX Triple Channel --1575--מסך כרטיסי Inno3D GTX470 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E --450--קשיחים דיסקים Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX --130--צורבים LG DVDRW GH24NS x24 Black SATA (Oem) --65--קירור וגופי מאוורר…
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
נא עזרתכם למחשב נוסף בבית מחיר: עד 1500 שקל מעבד: AMD לוח אם ASUS או GIGABYTE תומך SATA אין צורך במסך, כרטיס מסך, ודיסק קשיח תודה
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
intel core 3 530 intel motherboard dp55wb 4 גי'גה זכרון gigabyte HD 5850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום. ברשותי נייד Lenovo Yoga 2PRO. עם WIN10 חיברתי מסך אחד לחיבור MICRO HDMI ואת המסך השני עם מתאם DVI TO USB עובד ורואים טוב אבל כשאני פותח תוכניות במסך השני, המחשב נהיה איטי מאוד ולפעמים אני צריך לעשות הפעלה מחדש בגלל שהוא נתקע. בדקתי את ביצועי המחשב (לקח זמן להיכנס לזה בזמן איטיות) והכל נראה תקין... מצ"ב צילום מסך. מישהו מכיר פיתרון לזה? אין לנייד חיבור לתחנת עגינה... אז פתרון כזה לא יהיה רלוונטי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
ברצוני לנצל את כל התקציב וניתן לחרוג ממנו עד 500 שקל המחשב ישמש בעיקר למשחקים ולעבודה משרדית הייתי רוצה שהמחשב יתמוך בכל המשחקים החדשים ושמאפייני הגרפיקה שלו יהיו מהשורה הראשונה, במידת האפשר משום שהמחשב ישמש למשחקים בעיקר. יש צורך בכל הערכה : מסך רמקולים מקלדת ועכבר אין צורך בכונן דיסקטים ובצורב. אין חשיבות לדרגת השקט של המפרט. לא יבוצע אוברקלוק יש צורך במערכת הפעלה ורצוי ווינדואס 7 ועדיף שהמחשב יהיה מורכב כבר. אין חנות ספציפית , איזור המגורים הוא ירושלים. אין צורך לשמור אופק לשיפור המערכת . תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 3500+- 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים, עריכה גרפית(PS AE ותלת מימד 3DSMAX) סרטים .. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן DVD, יש לי ספק של ANTEC 450W אם הוא מספיק בשביל המחשב ויש לי מארז THERMALTAKE ככה שאני לא צריך גם מארז 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אינטל 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה של המחשב במעבדה על גבי המארז שלי 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? עדיף שני HD אחד למערכת הפעלה ואחד לכל השאר וכן שיהיה גדול מאוד 9. …
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
היי,המחשב שלי לא עולה:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=545540.0 האם שווה לקנות מחשב חדש במקום(נייח או נייד-כי חוץ מאינטרנט ותוכנות אני לא משתמש במחשב-אני משחק ב-PS3) או שווה להשקיע כסף ולקנות לוח אם אחר/מעבד אחר במקום התקול.... תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך מפרט למחשב בסביבות 5000 ש"ח, כבר בנו לי אחד ככה שאתם יכולים לבנות חדשים או להגיב על הנוכחי: http://img516.imageshack.us/my.php?image=dsadasddasdsadtq8.jpg תודה =]
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה שתי מעבדי אינטל 64 ביט(אם תשימו לו פנטיום d יהיה ממש הבדל משתי מעבדי 64 ?) לוח שיתאים כמובן גיגה ראם כרטיס מסך טוב הארדיסק 80 פשוט מקלדת ועכבר ממש פשוטים
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני רוצה למכור את הלפטופ שלי קניתי אותו לפני 3 שנים בלבד מארה"ב ב800 $ , והוא עלה בארץ מעל 5000.. אני רואה שיש ירידה במחירי הלפטופים ואין לי מושג כמה הוא שווה היום. זה הדגם: Sony VGN-NR160E/T וזה המפרט: http://www.pcworld.com/product/30951/sony_vgnnr160et.html?p=specs הוא לא היה בשימוש רב, ובמצב חדש, אם מישהו יוכל לתת לי הערכה בכמה אני יכול למכור אותו. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום רב, מבקש את עזרתכם למפרט לחברה של אמא שלי (בעיקר לבנות שלה) תקציב= 1.5K לא צריך מסך, לא צריך מקלדת ועכבר, לא צריך רמקולים, ולא צריך מדפסת צרכים=אינטרנט(תוכנות מסרים),צפייה בסרטים,מסמכים חשוב - שיהיה יציב, ושיחזיק לה זמן מה בבית (ברור לי שאין לדעת מה תביא הטכנולוגיה מחר, אבל היא רוצה מחשב שיישאר לה לשנים, הדרישות שלה די מינימלסטיות מבחינת ביצועים אז זה אפשרי לדעתי בתקציב הזה) תודה רבה לכם עידן
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
הייתי מעוניין לקבל חוות דעת על המפרט הנ"ל ולדעת האם אני יכול לקצץ מעט בעלויות ,במינימום פגיעה בביצועים-תקציב 3000 ללא ציוד היקפי. עיקר השימושים של המחשב הם "משרדיים",ניגון סרטי HD, עבודת גרפיקה ברמה קלה-בינונית ב CS4 (פרימייר, פוטושופ ואילוסטרייטור). חשוב לי שהמחשב יהיה שקט,אך לא בצורה קיצונית- סך הכול מחפש יחס עלות תועלת גבוהה,פחות מחשב HIGH END. דבר אחרון יציאת HD, ותמיכה בשני מסכים. מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz Tray קירור למעבד Scythe Mugen 2 זיכרון: G.skill DDR2 2048MB 1000MHZ PI CL5-5-5-15 X2 הארד דיסק: WD 500GB 7200RPM 32MB Sata2 WD5000AA כרטיס מסך: TwinTech nVIDIA GeForce 9800GT HDMI XT OC EDITION לוח אם: Gigabyte GA-EP45-UD3 Intel P45 CHIPSET צורב: LG GH22…
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
עהיי, אני מחפשת לקנות מחשב שישמש אותי לתוכנות אדוני ועריכת וידאו. התקציב עד 7 אלף אבל מעדיפה להוציא 4.5 - 5 אלף. בדקתי בכול מני מקומות וכול אחד אומר משהו אחר במיוחד לגבי דגם המעבד i7 עם האות h/u בסוף ברור שאני רוצה ראם 16 ומסך15. 6. אשמח שיעזרו לי עם דגמים כי באינטרנט יש אין סוף אופציות. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחר שיעורי בית רבים - מסך 13.3 , קל זה חשוב, ואורך חיי סוללה חשוב גם. דיברתי עם מישהו שאמר לי על ה לנובו U 350 (אני חושב שזה idea pad ) שיש לו חיי סוללה של בין 6 ל 8 שעות והוא נראה נחמד. הסתכלתי גם על לנובו sl 300 . רציתי לדעת מה לדעתכם עדיף ואם יש מחשב אחר מחברה אחרת שאתם ממליצים יותר. אזור המחירים זה גג 5000 והמחשב הוא יחסית לצרכים בסיסיים ( מוזיקה , גלישה ועבודות סטודנט רגילות) למרות שהיה נחמד אם הוא היה מספיק טוב למשחקים לא כבדים מדי אבל לא קריטי. זקוק נואשות לעזרה תודה רבה!!! מוסיף רק שחשוב שיהיה אופציה לחיבור ל LCD (זה HDMI לא?) .. ???
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום, הרכבתי לבנאדם שאני מכיר מהעבודה מחשב משחק קצת משחקי מחשב בסגנון של GTA פור-קרי קריסיס , סרטים FULL HD , תוכנות , אינטרנט וכו'ד OC בחיים לא... התקציב היה 3000 שקל (אפשר לקצץ את ה 90 שקל האלה?) [glow=red,2,300]תודה רבה[/glow] אשמח לביקורת מדויקת ובונה. חנות המחשבים שהרכבתי את המפרט מתחייבת להוריד מחיר בהתאים ל KSP אייבורי וכו'ד.. (ככה לפחות כתוב...) http://www.fastup.co.il/images/61987604.jpg
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).קניתי 32 אינץ lg ld460 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ויינדוס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור…
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
ללא מסך (אני קונה בתקציב נפרד) ומיועד למשחקים ואוברקלוק בעתיד הרחוק (2-3 שנים..) הנה מה שאני חשבתי: A64 3200 Newcastle (חובה שיהיה ניוקאסל אם לא אני כבר אלך על ה3000... אני לא בטוח איפה יש בוודאות) Epox 8kda3j nf3 250gb או אולי במקום שניהם אני אקח את הבאנדל של PANDAS של ה3200 ולוח אם MSI K8N NEO2 PLATINIUM 512mb DDR500 (PC4000) A-Data בקשר לכרטיס המסך.... יש לי כמה שאלות: 1) עד תקציב של 2000, איזה כרטיס מסך הכי כדאי לי (הרוב יענו לי פה 6800 אז זה מוביל לשאלה הבאה). 2) מאיזו חברה הכי כדאי לי לקנות.. אני חשבתי על הLeadtek או על הAlbatron, או על הGainward אבל אני כמעט בטוח שזו טעות של פנדס: 3) בפנדס רשום שכרטיס המסך Gainward 6800NU Golden Sample עולה 1933... וזה מאוד מוזר, מ…
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
היי אני צריך אותו לעבודה משרדית כבדה, עד היום תמיד היה לי אינטל, הודיעו לי מהאתר שהמחשב חזר למלאי ורכשתי, תמיד אפשר לבטל (עוד יומיים) איך המחשב נייד הזה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מפרט ללפטופ כמפורט למעלה. המחשב מיועד לאדם שצריך אותו למטרות לימודים, גלישה באינטרנט והורדות, כלומר לא משהו רציני. חשוב שיהיה איכותי מחברה מוכרת ועם מסך טוב וגדול יחסית עד כמה שאפשר למחשב נייד. מדובר על אדם שזה יהיה המחשב היחיד שלו, אז צריך שלא יתקלקל יותר מדי ולא יתיישן מהר מדי. מזומנים - בין 4500 ל5000 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, אני מרכיב מפרט מחשב לחבר ואני צריך עזרה בהתאמה. המפרט כולל GTX580 ו-i5 2500k. על איזה לוח אם אתם ממליצים בשביל המפרט הזה? ועל איזה קירור ומארז אתם ממליצים ? הקירור צריך להיות מעולה כי השימוש של המחשב הוא לגיימינג כבד. אם אתם צריכים עוד פרטים תגידו. תודה, נועם
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
הלאפטופ מגיע עם ווינדוס חוקי, המדבקה עם הרישיון והכל נמצא בתחתית שלו. אבל לא קבלתי איתו דיסק, גם לא OEM.. איך אני יכול לעשות פורמט \ למה הקוד נחוץ לי עם כך בכלל ??
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
כרגע יש לי את המפרט הזה: 1.לוח אם: Gigabyte GA-945GCM-S2C 2.מעבד:Intel E4500 2.2Ghz 3.זכרונות: 2X1GB Kingston CL5 667Mhz 4.כרטיס מסך: MSI 9800GT 512MB DDr3 5.ספק: HEC 500W אני מעוניין להחליף את הלוח אם שלי ללוח הזה: GIGABYTE GA-EP43-UD3L השאלה שלי זה האם אני ארגיש שיפור ניכר בביצועים? האם הוא יעבוד בתאימות עם שאר הרכיבים?
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-