ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
היי אני צריך בבקשה המלצה לנייד חזק בתקציב של 5-6K , אני לא כל כך משחק משחקים ובעיקר השימוש יהיה ליום יום, אינטרנט סרטים וכ'ו . דבר נוסף שחשוב לציין שאני כן עובד עם תוכנות כמו 3ds max וכ'ו ככה שחשוב שיהיה הרבה זיכרון . 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לגלישה צפייה בסרטים מיילים וכ'ו . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3ds max ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לצ…
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניין במפרט מחשב לשימושים בסייסים: אינטרנט סרטים אופיס וכולי ... משחקים בסיסים, ללא כרטיס מסך ייעודי אם זה יחסוך משמעותית בהוצאה, התקציב לא כולל מסך שגם עליו אני רוצה המלצה, התקציב למסך ~1100 ש"ח למסך LCD 22". לא מעוניין בOC לא מעוניין באביזרים נלווים כגון מקלדת עכבר רמקולים ושאר ירקות. עדיפות ללוח של Asus או gigabyte ולא מעוניין בלוחות של Abit מנסיון עבר מר, רעש המאווררים לא הכי חשוב בעולם אולם רצוי שלא ירעיש כמו מטחנת בשר, אין חשיבות מיוחדת לעיצוב, מעדיף שהמארז יהיה נוח עם כניסות USB קדמיות (לא בטוח שכולם כאלה) אבל מעבר לזה לא ממש משנה לי העיצוב. מבחינתי עדיפות למעבד וזכרון משופרים על פני כרטיס מסך יעודי כלומר, 4 ג'יגה חובה , אני מוכן להסתפק בכרטיס OB, מאח…
-
- 3 תגובות
- 501 צפיות
-
-
יש לי מחשב אבל הוא כל הזמן מתחמם, בבית יש לי לוח קירור, אבל כשאני יוצא החוצה אי אפשר לעבוד איתו. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם המפרט הזה בסדר אם אני צריכה להחליף חלקים מיועד לעבודה משרדית גלישה באינטרנט הורדות ומשחקים ברמה בינונית יש לי כבר ציוד הקפי חשוב לי שיהיה שקט במיוחד לא מתוכנן OC מעבד Intel Core 2 Duo E8500 יחידת קרור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro לוח אם MSI P35 Platinum זיכרון פנימי G.Skill DDR2 F2-4200PHU1-1GBSA דיסק קשיח WD1600JB Western Digital צורב / כונן אופטי Pioneer DVR 215 כרטיס מסך Asus nVIDIA GeForce EN8600GT 512MB PCIe כרטיס קול / אודיו Creative Live 5.1 מארז Cooler Master Centurion 532 ספק כח כרטיס רשת תודה
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
Core 2 Quad Q9450, 1333Mhz, s775, 12MB P5Q Deluxe s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E 2.0 2x2GB Corsair DHX TwinX CL4 DDR II 800Mhz HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II 80GB 7200RPM, 32MB, SATA II למערכת הפעלה 500GB my book חיצוני Thermaltake BigTyp 120 VX NZXT PP600 600W ACTIVEPFC 12CM FAN PSU NZXT ALPHA SERIES STEEL MID TOWER BLACK CASE מסך SAMSUNG 26' דגם T260 מחיר 7500
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה הקאטץ' במחשב הזה ??? נתונים מאוד טובים ומרשימים +מסך מגע +מחשב שלא שוקל הרבה 1.9 ק"ג +צורב די וי די +מעבד AMD כפול +כרטיס מסך מאוד חזק .. והמחיר מאוד מגוחך = רוב החנויות הוא נמכר ב 5300 בערך ...אבל ראיתי כבר מקומות שאפשר להשיג אותו ב 4600 -4700 ! הגיוני מחיר כזה למחשב כזה ??? ואם מישהו יודע אם הסוללה שלו טובה ומחזיקה מעמד מניסיון ...(אולי פה הקאטץ' ?) הסוללה שלו - ...Lithium-ion 4 תאים ! קישור למפרט הטכני והכל ...http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22909800 תודה רבה אנשים ..
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בעיקר, סרטי HD ופה ושם משחקים די כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). צריך גם מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב. אני צריך מפרט חלקי, עם החלקים הבאים. מארז+ספק: ננעלתי על מארז של אפולו וספק של seasonic מחיר 600 שח כלומר נשאר לי 1400 ש"ח לחלקים הבאים: לוח אם מעבד זיכרון - אפשר לקחת משהו ממש זול ואני יחליף עם אחי הקטן שיש לו 2GB של CORSAIR. כרטיס מסך כל שאר הרכיבים יש לי (HD, צורב). דרישות מהמערכת: שימוש בתוכנות כמו photoshop,zend,visual studio. משחקים, ברמת איכות שניתן להשיג במפרט כזה. אשמח לעזרה, תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
מחפש להשקיע במפרט בסיסי ביותר עד 1000 ש"ח - תודה -
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
מחשב לאנימציה פוטושופ ומשחקים עד ( פחות עדיפות למשחקים)5500 שיהיה אינטל בלי אוברקולוקינג רק מחשב בלי מקלדת מסך וכו...
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מפרט המחשב: MacBook Pro ,13 Retina ,i5 2.6Ghz ,8G DDR3, 512G Flash נגיד ואמרו לכם שיש לכם אפשרות לשידרוג אחד. ל- i7 2.8Ghz או 16G DDR3 מה הייתם בוחרים? השימושים שלי מהמחשב יהיו ללימודים,תוכנות עריכת מוזיקה ו-Traktor ומדיי פעם משחקי מחשב. נ.ב אין אפשרות לשדרג בעתיד את הזיכרון פנימי מה שנבחר במעמד הרכישה זה מה שיהיה. תודה מראש :]
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא לגיימינג. אפשר לחסוך טיפה בכרטיס מסך. כמה דגש צריך לשים על כמות זיכרון ומעבד? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
נראה לי כמו הנטבוק המושלם ב-2000 ,אבל אני רוצה לשמוע חוויות, אז בבקשה אני אשמח לשמוע כל מה שיש עליו
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דוד שלי עובד באינטל והם קיבלו מעבדים I5 של S1155. אז אני צריך אך ורק חלקים ללא מעבד. 1. מה התקציב המקסימאלי? בין 2200 - 2400 בערך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שנראה לכם לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ממש מעט 50~100 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אתם יודעים הכי כבדים, BF3 , BC2, METRO וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). א…
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יש לי את המערכת הנ"ל אני מעוניין להחליף רק את הלוח+מעבד מעוניין להשאיר את השאר שימושים בעיקר BF4 ועריכה לא רצינית של מה שאני מקליט תקציב 1000~
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
ערב טוב, מחפש המלצה למחשב נייד לצורך עבודה עד 7K ללא חריגות. השימושים שלי הם: עבודה בתור מפתח אתרים, עריכה קלה בפוטושופ ובסוני וגאס, כתוצאה מכך, עבודה רבה עם דפדפן הכרום, הרבה טאבים ותוכנות פתוחות במקביל. יתכן מאוד שבעתיד אצמח לסביבות עבודה שונות בעולמות הפיתוח והתכנות. מועד הקנייה אינו לחוץ ויש שאיפה לנצל את כלל התקציב גם אם זה אומר לחכות לאירועים מיוחדים, הנחות או סתם חוסרבדגמים בגלל תקופות הקורונה - אני יכול לחכות. אני אשמח שהוא יהיה שקט, גודל מסך גדול או בינוני 14-17 אינץ. גודל הבטריה בינונית ( 4 שעות עבודה ללא מטען) למרות שב97% מהמקרים אהיה ליד שקע. מסך מגע יהי…
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? אין. אבל לא רואה סיבה לעבור את ה-4000~4500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך, אז למה לא? אבל מנסיוני, זה מגיע ללפחות 4000 ש"ח. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא מתכנן להוציא יותר מ-4500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים! כל השאר אני עושה בצורה חובבנית (אם זה Photoshop או עריכות גרפיות חובבניות). החלק החשוב היה ונשאר משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחק…
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
עם מסך 19",אבל המחשב חייב להיות מסוגל להריץ משחקים מודרנים במהירות סבירה.
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום רב, אני מתחיל בעוד חודש לימודי קולנוע/טלויזיה, אני מתלבט האם עדיף לקנות מחשב נייד שאני אוכל לערוך בו סרטים ברמה גבוה או שעדיף לקנות לפטופ פשוט(נניח עד 2000 שקלים) ובעתיד במידת הצורך לקנות מחשב נייח. א) מה לדעתכם עדיף? ב) איפה או דרך איפה לדעתכם הכי משתלם לקנות מחשבים? ג) אגב יש באתר "מחשבים מומלצים", הסתכלתי על המחשבים לעריכת וידיאו, מדובר שם גם על מחשב נייד או שזה בנייה של המפרט המומלץ בשביל נייח? תודה רבה על כל עזרה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מפרט4K [גג] משחקים, ועבודות ביתיות וכו' מסך 19" רחב לא לחרוג בבקשה. לחבר. ללא ציוד היקפי...
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אודה לעזרה בהמלצה ל קניית מחשב לילדה בת 10 שבעיקר משחקת מיינקראפט 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500-3000 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משרד, מיינקראפט, רובולוקס ודומיהם, סרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת ועכבר אלחוטיים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? קטן, תאורה יהיה נחמד אבל לא חוב…
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
- 2 followers
-
-
היי חברים, אז ככה, נראה שיש לי כמות מוגזמת של תהליכים שרצים בנייד שלי LENOVO X200. מדובר על 86 תהליכים בIDLE כאשר כלום לא עובד ואין יותר מידי בTASKBAR חוץ מאנטיוירוס. גם כל התוכנות שמגיעות עם הלפטופ הסרתי והן לא בהפעלה. אני מרגיש שהנייד מתאמץ יותר מידי בעבודה די סולידית... אז איך יכול להיות שבנייח שלי יש 69 תהליכים במצב מנוחה ובפלפטופ 86? אגב, ביצעתי סריקה עם HIJACKTHIS ולא מצאתי משהו חריג. כנ"ל גם עם MALWAREBYTES למישהו יש רעיון איך לבדוק את העניין? תודב מראש לכולם!
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אקדים ואומר שאין לי מושג במחשבים (בקושי יודע מזה SSD או זיכרון פנימי וכו'). אני מחפש מחשב לשימוש משרדי בלבד, מחפש מחשב שיידע להפעיל במקביל כמה קבצי אופיס (בעיקר וורד) וגלישה באינטרנט. רוב המסמכים עליהם אני עובד נשמרים בכונן חיצוני, חלק מועט מהמסכים נשמרים על המחשב עצמו. אין לי צורך בגרפיקה או תוכנות פוטושופ. לא מתכוון לראות סרטים או לשחק משחקים במחשב. מחפש מחשב טוב אבל במחיר סביר - עד 2,000 ש"ח. מסך מחשב+מקלדת+עכבר כבר יש לי. ווינדוס 7 ואופיס גם כן יש לי כבר. אשמח לקבל המלצה על מפרט/מחשב יחד עם מחיר משוער ואיפה אפשר/כדאי לקנות את אותו מחשב. אקדים ואומר תודה.
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
הי חברה רציתי לקבל את חוות דעתכם על המפרט הבא: GENIUS KEYBOARD TWINTOUCH + MOUSE WIRELESS OPTICAL OFFICE RECHAR שח299.00 או LOGITECH CORDLESS OPTICAL DESKTOP EX110 שח178.00 או MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP 1000 שח179.00 G.SKILL F2-6400CL4D-2GBPK DDRII PC 6400 2GB 1GB x 2 800MHZ CL4 שח1139.00 GIGABYTE GA-965GM-S2 (CORE 2 DUO) INTEL 965G VGA HD AUDIO GBL שח622.00 HEC COMUCASE 6A19-400 400W 120MM X1 FAN USB X2 + AUDIO WHITE שח438.00 INTEL CORE 2 DUO E6300 1.8GHZ 1066MHZ 2MB 64BIT LGA775 BOX שח969.00 W.D WD2500KS 250GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER שח379.00 אין לי צורך בצורב מאחר ואני מעביר אותו מהמחשב הישן אני מעדיף לדחות את הקנייה של כרטיס המסך עד שמח…
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי אפשרות לקנות מחשב נייד בארה"ב (אחותי תהיה שם בתחלית פברואר), ומכוון שזו הפעם הראשונה שאני רוכש נייד, אני לא כל כך יודע מה חשוב יותר ומה פחות. בגדול חשוב לי שיהיה חזק, בעל סוללה שתחזיק זמן רב יחסית, ושיהיה בעל כונן בלו-ריי (ומן הסתם יציאת HDMI, כדי שאוכל לחבר אותו לטלויזיה החדשה שלי). בגדול התקציב שלי הוא עד 1100 דולר, אבל אם יש משהו ממש משתלם מעל אני אוכל לשקול את זה.. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-